Vidi punu verziju : muzika+izlazak+dobro drustvo=dobar provod
sta mislite da pancevu nedostaje po pitanju izlazaka?kakva muzika vam najvise prija kada izadjete,atmosfera,drustvo?sta vam smeta u ponudi panceva,ili fali?koja su to mesta koja vam prijaju i koja bi ostalima preporucili?
vec postoji tj sve teme na ovom forumu su o izlascima u Pancevu.... evo sad sam bas sedeo u Beogradu u jednom kaficu bilo je nas 6-7 opusteno zezanje bili smo 3-4 sata i po meni je to mnooogo bolje nego da idem u neki ex ili coupe u kome se ceka sat vremena da se udje a kad udjes guzva glasna muzika nema opustenosti (posto je guzva i tesno je), zezanja (posto ne mozes da pricas ni sa kim zbog glasne muzike).....
Shinoda
04.12.2005., 17:33
Pancevo u sustini i nije toliko los grad sto se tice izlazaka, mada sto si stariji cini mi se, to ti je sve veci smor!Muzika zavisi od toga za kakav sam se provod odlucio.Ako hocu da izadjem da cjaskam sa prijateljima oticicu najverovatnije u Formu, katkad u Bianco ili Ozon, eventualno Coffee shop.Ako hocu da se napijem i ludujem ko ljakse oticicu u Oziris i posle na neku zurku (ali nikad u EXKALIBUR!) u Kecu,Alexandru ili La MIrageu (ova opcija dolazi u obzir otprilike 2-3x godisnje, ne preporucujem cesce).
A ako sam opet za malo ludju varijantu, ali bez narodnjaka oticicu u Coupe!
Nisam bio u Arhivu dosad, tako da ne znam kako je tamo...
Nisam bio u Arhivu dosad, tako da ne znam kako je tamo...
Mnogo bolje nego u Kupeu!
InCogNito NinjA
05.12.2005., 04:00
vala bash
SweetChildOfMine
05.12.2005., 17:45
U Poco Loco-u je super atmosferica posebno volim kad je koktel vece, jer imaju zaista odlicne koktele. Mada mi najvise smeta sto nigde ne pustaju reggae, tako da mogu da ga slusam samo kod kuce.
Shinoda
05.12.2005., 21:34
Sta si zapela za reggae :)
Budi malo prilagodljivija...ili sedi kod kuce! :p
SweetChildOfMine
06.12.2005., 20:01
Ali kad volim reggae :)
InCogNito NinjA
07.12.2005., 16:37
pa bilo je rege vecheri u kupeu i tribute bob marleyu u studiu 21 pa se uglavnom dim od dzointa seche nozem koliko je gust :)
Shinoda
07.12.2005., 20:41
Ali kad volim reggae :)
Volem i ja hiphop, pa me to nimalo ne ogranicava da slusam sve ostalo! :D
Expand your views! :wink:
DaNa_Pa
08.12.2005., 14:30
U Exkalibur sada obichno idu svake nedelje moji vrshnjaci (znachi 91,90,89 nekad i 92, a u retkim sluchajevima i 93 god.). Necu ni da komentarisem muziku koja se tamo pushta.
SweetChildOfMine
08.12.2005., 14:52
Volem i ja hiphop, pa me to nimalo ne ogranicava da slusam sve ostalo! :D
Expand your views! :wink:
Pa vidis, mene ogranicava :)
Ja kad se posvetim necemu, predam se u potpunosti!
maja_pa84
24.12.2005., 18:48
Uvek se lepo provedem kada je uz mene ok drustvo.Sto sam starija sve vise uvidjam da je definitivno to tacno.Posto slusam raznu muziku,kakvo je i moje drustvo mogu da izadjem bilo gde.Dobro tacno je to da nam je grad vrlo siromasan sto se toga tice,a to sto svi kazu da nam je svako mesto puno klinaca,pa boze moj jesmo li mi izlazili u tim godinama...mislite o tome
Nije bitno gde si, vec sa kim provodis noc u Pancevu...
Obzirom kako je u ostalim gradovima u ovoj Srbiji, izuzev Beograda i Novog Sada, Pancevo je "zakon". U Pancevu ima sadrzaja kakvog bi se u ostatku Srbije samo pozelelo. To sam zakljucio iz svog iskustva, a i po komentarima raznoraznih ljudi koji su bili u prolazu. Tipicno za nas Pancevce je da obozavamo da pljujemo po nasem gradu, koji je po meni, ako izuzmemo zagadjenje, jedno od najboljih mesta u ovoj zemlji.
Obzirom kako je u ostalim gradovima u ovoj Srbiji, izuzev Beograda i Novog Sada, Pancevo je "zakon". U Pancevu ima sadrzaja kakvog bi se u ostatku Srbije samo pozelelo. To sam zakljucio iz svog iskustva, a i po komentarima raznoraznih ljudi koji su bili u prolazu. Tipicno za nas Pancevce je da obozavamo da pljujemo po nasem gradu, koji je po meni, ako izuzmemo zagadjenje, jedno od najboljih mesta u ovoj zemlji.
Ima neceg u ovome... i ja sam razmisljao u tom pravcu... da ljudi nisu tako odbojni mozda bi i provod bio mnoooogo bolji... ali... sta je tu je... mozda ce biti bolje... a mozda i nece... dok se nesto ne promeni forsiracu meni draga mesta kako u Pancevu (kojih skoro da nema) tako i u drugim gradovima... ;)
angel's_breath
01.02.2006., 03:07
Po pitanju izlazaka nedostaju ljudi koji bi izlazili, definitivno.
a sta ima u Pancevu tako zanimljivo i posebno kada je svaki dan i (sto se izlazaka tice) svaki vikend isti??? nema nekih desavanja, manifestacija... nema nicega... nedeljom, tokom celog dana u samom centru grada nema 10 ljudi, koji su izasli da prosetaju.... koliko puta sam prosao tad kolima oko centra, sve je tako pusto, prazno, mrtvo...
nije da sad ja ovo plujem po nasem gradu, Pancevo kao grad mi se svidja ali mi se ne svidja atmosfera koja vlada gradom....
Sve sto si lose rekao u vezi Panceva, vazi u najmanju ruku duplo za ostatak Srbije. Trebao bi da provedes neko vreme u nekim (napamet nabrajam) Kragujevcima, Smederevima, Zajecarima, Valjevima pa da vidis sta je "tuga".
Ja ne znam sta se ocekuje od Panceva nedeljom, preko dana? Duze se spava, sto je normalno, za vecinu koji preko nedelje rade ili uce, onda se na tenane doruckuje i ako vreme dozvoljava iskulira se sa drustvom do rucka, u hladu, u basti "Monstruma" ili vec nekom drugom mestu po zelji. Ode se na nedeljni rucak, sto je veoma normalno, popodne se spava i to je to. Ceka se noc...
Pancevo nije turisticko mesto, pa da na trgu redovno imas gutaca vatre, grupu crnaca da igraju za kintu ili neko slicno desavanje. Ne znam sta se uopste ocekuje? Neko masovno okupljanje u sred dana? Zar nije dovoljno sto uvece sve vrvi, a i subote pre podne su, kad vreme dozvoljava, veoma interesantne. Sve je puno, sve radi, a i organizuju se razna desavanja, pa sta koga zanima. Setite se radnih dana u kasnim popodnevnim satima, od maja do oktobra. Grad krcat! To je vrlo neuobicajeno, za zapadne gradove, a i mnoge gradove u Srbiji. U ostalom svi znamo kako izgleda kad je grad pun, a sindrom "nedelje" postoji u svim gradovima izuzev N.Y. i slicnih.
Problem je sto se mnogo ocekuje.
I na kraju, sta mislite, sta bi "dali", ti Valjevcani, Nislije, Uzicani i mnogi, da su na 20km od Beograda? Kao sto vec rekoh, sem vazduha( a i tome ce jednom doci kraj), u Pancevu je sve manje vise super, naravno u nasem srpskom smislu reci.
Pozdrav sa Koteza!
Slazem se delimicno si u pravu samo... ja ne bih nigde rekao da ja grad "krcat" jer se bas nesto ne secam kad je to zadnji put bilo.... ili mozda imamo drugacije shvatanje reci "krcat" ;)
poz
Mr.Noe
a sto ljudi nedeljom (kada to vremenski uslovi dozvoljavaju) ne bi izasli da prosetaju koji krug, do parka, do keja.... pre rucka ili posle rucka... Pancevo nije mali grad!? ima preko 70 000 stanovnika. razumem da je nedelja dan za odmor, duze spavanje, opustanje, dan kada je cela porodica na okupu... ali... ok, Pancevo nije turisticko mesto, razumem to, ali opet hteo sam da kazem da je grad relativo "mrtav" ! a sta uvece sve vrvi ???? posto zivim u samom centru grada, koliko puta sam uvece izasao da prosetam radnim danima, posle pola 9, 9 uvece nigde nema zive duse! !!!! to sto je subotom punije, to je druga stvar. a to sto zivimo na 20 km od Beograda je velika prednost :) !!!
pozdrav
Ma, OK, mozda sam malo iskarikirao to da je zimi, radnim danima u vecernjim satima krcato, ali leti je tako. Uostalom, bilo kako bilo, verujte, svuda je jos gore. To je, sto kazu Hrvati, fakat. :-D
Pancevu fali dosta stvari ali u nekom drugom smislu. Bolja infra-struktura, sportski objekti (otvoreni - zatvoreni), sredjeni parkovi (Narodna basta) , setalista, bike staze, renovirane skole...
Sve to fali i drugima i jos im je gore, ali oni i nisu industrijska "sila" ove zemlje.
'Ajde, necu da skrecem sa topika, muzika, zezanje, "blejanje", "gluvke", zurke i ostalo. :lol:
Ej, jedva cekam prolece, pa da se "zabodem" ispred Doma kulture, narucim,"Bitter Lemon" i opusteno, batice, onako pancevacki... ;-)
e to ti je dobro :) samo da otopli i da se otvore baste i ..... :)...
Pancevu fali dosta stvari ali u nekom drugom smislu. Bolja infra-struktura, sportski objekti (otvoreni - zatvoreni), sredjeni parkovi (Narodna basta) , setalista, bike staze, renovirane skole...
Sve to fali i drugima i jos im je gore, ali oni i nisu industrijska "sila" ove zemlje.
'Ajde, necu da skrecem sa topika, muzika, zezanje, "blejanje", "gluvke", zurke i ostalo. :lol:
Ej, jedva cekam prolece, pa da se "zabodem" ispred Doma kulture, narucim,"Bitter Lemon" i opusteno, batice, onako pancevacki... ;-)
Ovo je fakat pancevacki... :lol::lol::lol:
srdjan_84
02.03.2006., 02:58
maja pa ti ces brzo da ostarish :)
prava_boli_glava
23.03.2006., 14:59
mislim sta reci...pancevo je dno, mada u poslednje vreme primecujem neke pozitivne trzaje...dopada mi se to sto su pancevacki "djevi" dosta organizovani i sto je pancevo pocelo na tom planu da se aktivira, ne znam tipa te zurkice u balonu, petefi sandoru, nekad i s21... mada jos su to kako kazem samo trzaji... btw ne mogu da opisem kako je onaj kupe propao to je strasno...budem li jos jednom cula ono my mymy...ooooo..... samoubicu se.... nvm... RICHIE HAWTIN RULES!!!!!
Shinoda
23.03.2006., 20:30
Uvek nam je tu Beograd... ;)
prava_boli_glava
24.03.2006., 18:59
pa da tu je... al dok odes dok se vratis... treba kinta za benzin...za ovo za ovo... ma smorila sam se vise od zurki... sad cu malo da qliram...yeah...
steta samo sto nema autobusa preko noci na primer....
Ma dajte ljudi bre koje gorivo koji busevi... Za gorivo je u proseku potrebno 50-100din zavisno od toga koliko ljudi i kojim autom ide, a za te pare svaki dan kupujete cigare, a i ako ne pusite zar nije bolje dati tih 50-100 din za provod koji je nekoliko puta bolji nego u Pancevu.... ;)
dovla poceo da razmislja pametno!!!! :)
Shinoda
26.03.2006., 12:36
steta samo sto nema autobusa preko noci na primer....
To jeste zesce njesra, bar za nas mladje ili koji nemamo kola...
Recimo, da nisam rezervisao kombi da nas pokupi posle Zvezda - Roma po znatno visoj tarifi, pesacili bismo do Panceva.Ne mozemo da stopiramo, ne mozemo nista... :-x
prava_boli_glava
28.03.2006., 18:24
ne znam i da se nadju te pare za benzin, ovo-ono ne znam ko je posle neke zurke potpuno priseban da vozi...mnogo je to rizicno...
Ja sam posle SVAKE zurke sposoban da vozim i 500km ako treba, a napominjem da znam itekako dobro da se provedem ;)
Shinoda
28.03.2006., 18:49
Ma ti si faca! ;) :p :lol:
Ma ti si faca! ;) :p :lol:
Da znas da sam glavni :P:P:P:lol::lol::lol:
nek ide zivot...........
I ja kazem ;)
Da znas da sam glavni :P:P:P:lol::lol::lol:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... siroko pa dugacko.......
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... siroko pa dugacko.......
Ma na sve strane :lol::lol::lol::lol::lol:
zvoncica86
30.03.2006., 18:09
:roll: :roll: :roll:
sta reci.... ? svaki komentar je suvisan!
prava_boli_glava
31.03.2006., 11:59
i takooooo.....
Sofronije_pa
02.04.2006., 23:22
ma dee life je najbolji :D
Shinoda
02.04.2006., 23:55
ma dee life je najbolji :D
Sta je najbolje? :?
Mislis dee lite, ae bezi.. :p
prava_boli_glava