Vidi punu verziju : gde idete za docek?
i jer cekate 31. da se odlucite,ili ste vec zaplanirali gde idete?jer neko cuo za jos neki zanimljivi predlog za docek?sta ocekujete od ovog doceka?kako biste voleli da docekate novu god,sta vam prija,a sta smeta?da li ste za kucnu varijantu ili neki kafic?gde biste u pancevu voleli da docekate n.g. i koliko ste spremni da odvojite novca za taj ludi provod,ili to nije bitno?
al sam se raspisala :)
ja jos ne znam gde cu pomagajte
Ja bih najvise voleo da u medjuvremenu (kog i nema bas mnogo) nadjem devojku pa da ona to organizuje.... nemam nikakvu ideju gde bih isao.... mada najcesce me nekoliko ljudi zove pa izaberem nesto sto mi je najprimamljivije.... najcesce odem u neki drugi grad.... cesto se desi da je taj grad u Bosni...
Shinoda
04.12.2005., 17:23
Evo ovako...
Idem u Baloon, vec sam odlucio!
Ocekujem da ce biti strava!
Jedina bitna stvar oko doceka Nove mi je da sam okruzen prijateljima, sto cu i biti!
Kucna varijanta, kafic sve jedno!
Jedino u Baloon bih isao sto se tice Panceva i odvojio bih koliko je potrebno, ali posto idem besplatno, tim bolje!
Pokusavao sam da odgovaram redom na tvoja pitanja...Mali savet, gledaj da se sto pre odlucis i da budes da dragim osobama tj. prijeteljima, mesto u sustini nije bitno!
Zlatibor!
Ovo je prvi put da smo se na vreme organizovali za Novu.Svake godine se setimo par dana pre doceka da nemamo gde da idemo a onda frka ,panika,zovi ovoga.....
Idemo nas desetak i ako bude upola dobro kao prosle godine bicemo zadovoljni.
InCogNito NinjA
07.12.2005., 16:42
99% neka kucna varijanta ......obozavam novogodishnje praznike tipa bozic i slave itd ....ali novogodishnja noc mi je kao i svaka druga tako ....da uglavnom ako hocu da se dobro provedem to uglavnom uradim pre i posle nove god ....
Buntovnik_Bez_Razloga
13.12.2005., 02:02
*ebem li ga gde ću?! :)
Ja cu da ostanem kod kuce da ucim!! Posto ove godine imam neki osecaj da nema one prednovogodisnje euforije... plus imam gomilu ispita i kolokvijuma.... Tako cu ja vece provesti sa knjigom u rukama u drustvu kompjutera!!
To da nema novogodisnje euforije si potpuno u pravu... ja sam tek juce provalio da je samo 10 dana do nove godine i to kad sam pogledao na kalendar... stvarno si nesto pricaju ali nema one prednovogodisnje "cari" nekako svi to dozivljavaju kao obavezu... a ovo za knjigu, ispite i kolokvijume je po meni cista glupost. Za tu noc neces 100% nista nauciti, jedino ces se posle isticati u drustvu kao jedini koji nije nigde isao da bi ucio...
SweetChildOfMine
19.12.2005., 18:12
Pa, posto se REGGAE nigde nece pustati , ostacu kod kuce sa najboljom drugaricom i prosetati se gradom oko 12 do opstine, ako bude koji kafitj radio popicemo nesto i posle kako se dogovorimo... Nista spec.
Shinoda
20.12.2005., 12:26
Sta je ovo, svi se zabadju nesto...
Gde vam je mladost ljudi? :lol:
pancevac76
22.12.2005., 14:25
ljudi, pa hajde na trg u beogradu! tamo sam docekao 2004.tu i dosad imao najbolji moguci provod.
Mislite o tome :)
Shinoda
22.12.2005., 15:33
Vidim opstina se konacno setila da organizuje nesto i na trgu, alal vera! :-)
e i ja sam konacno odlucila!idemo u poco loco!celo drustvo ce ici tako da provod ne moze da izostane!
Shinoda
24.12.2005., 17:30
Jao sad si me podsetila...Poco Loco, kako volem to mesto!Juce sam se odusevio tamo.Posto smo postali vec stalne musterije, svaki put kad nemamo cas mi odemo tamo na kaficu, 100x bolje nego u smrdljivi "kec".Dosao konobar i doneo nam 3 vruce puter kifle na racun kuce, kako sam se odusevio!Kao da su znali da nisam doruckova i da sam mrtav gladan!Svaka im cast... :D
Shinoda
24.12.2005., 18:06
Idemu u BG...
Ti si Pancevac? :shock:
E stvarno taj poco loco... bio sam pozvan na otvaranje ali nisam isao i uopste nisam bio tamo a evo koliko ima godinu dana kako je otvoren... ne znam zasto ali nije me put navodio tamo sta se tamo desava preko dana a sta navece... ukratko...
zvoncica86
24.12.2005., 21:09
U Kapore, i ti si mi neka faca...
Ti si Pancevac? :shock:
Beogradjanin... :)
Ali idem cesce u PA...
Sizzlym
24.12.2005., 21:59
hmmmm...D A :roll:
bojan86
24.12.2005., 22:54
ZVONCICE zelim ti prelep provod na doceku na TMF-u, cuvaj nam nas dragi fax!
E stvarno taj poco loco... bio sam pozvan na otvaranje ali nisam isao i uopste nisam bio tamo a evo koliko ima godinu dana kako je otvoren... ne znam zasto ali nije me put navodio tamo sta se tamo desava preko dana a sta navece... ukratko...
pa preko dana ti je uglavnom opustena varijanta uz laganu stranu muziku,savrseno za ispijanje kafice sa najboljom drugaricom,jos ako narucite i onaj kolac cheese cake,nista lepse...
obicno je petkom koktel vece,subotom neka zurka(dj neki,disco vece,trbusna plesacica,brazilsko vece...),a nedeljom vece neke zemlje kada pustaju njihovu muziku i sluze jela te zemlje po promotivnim cenama(ja sam recimo bila na veceri spanske muzike i klope i bilo je stvarno super,mmm... kako smo se najeli :lol: )
inace ljudi su stvarno ok i jako mi se svidja sto je tako opustena atmosvera,konobari uvek ljubazni...stvarno za primer ostalima!
:-o hm pa ovo bas i nije bilo ukratko.sta cu kad volim to mesto.ako te jos nesto zanima ti pitaj slobodno :)
Shinoda
25.12.2005., 18:01
U Kapore, i ti si mi neka faca...
Ohohooo sram te bilo, ako smes tako coveku da otkrivas identitet!? :razz:
Dovoljno se covek zacudio kad je povalio da ga JA znam! :lol:
Sto se tice poco loca, nisam isao uvece ni jednom, ali sam svako prepodne tamo jer je blizu gimnazije!Kafa je odlicna i kafic je ovako opustencija, mada cini mi se da je uvece zanimljivije tj. lokal je vise za vecernje izlaske!I sto cekili kaze, osoblje je jako ljubazno! :D
Shinoda
25.12.2005., 18:01
hmmmm...D A :roll:
Eeeejjj otkud ti na ovom Forumu? :shock:
Sizzlym
25.12.2005., 18:08
pa pratim neke postice od drugih osoba.....
ejjj tek sam sad primetila da si ti iz Panchewa....xe,xe,xe....
Shinoda
25.12.2005., 19:22
Vas dvoje ste, vidim, prijatelji, el tako>?
Paaaaaaa, nismo bas prijatelji... ;)
Sizzlym
25.12.2005., 19:30
al smo blizu;)
Shinoda
25.12.2005., 19:46
Hmmmm...zanimljivo! :)
Sizzlym
25.12.2005., 19:47
:mrgreen:
http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a038.gif
To da nema novogodisnje euforije si potpuno u pravu... ja sam tek juce provalio da je samo 10 dana do nove godine i to kad sam pogledao na kalendar... stvarno si nesto pricaju ali nema one prednovogodisnje "cari" nekako svi to dozivljavaju kao obavezu... a ovo za knjigu, ispite i kolokvijume je po meni cista glupost. Za tu noc neces 100% nista nauciti, jedino ces se posle isticati u drustvu kao jedini koji nije nigde isao da bi ucio...
Ne znam... S` obzirom da nemam motiva,kao sto sam vec naveo.... Mislim da nema smisla da se ubijam u pojam na nekoj zurci gde necu uzivati!!! A to za knjigu.. Pa ne znam,mozda mi bude i korisno to sto cu iskoristiti priliku,mislim ipak je to celo vece potpune privatnosti...
Ohohooo sram te bilo, ako smes tako coveku da otkrivas identitet!? :razz:
Dovoljno se covek zacudio kad je povalio da ga JA znam! :lol:
Mogu ti reci da bih se dobro primio da je nije ovaj bojan86 odao ko je. Mislim stvarno nema smisla zvoncice koji su ti to fazoni. Da nemas ti nesto protiv mene??? :D
zvoncica86
26.12.2005., 22:58
ma ne... šta ti pada na pamet?! :shock:
Ma ne znam ja... od pre nekog vremena poceo sam sve da pitam direktno nema vise uvijanja i izvlacenja zakljucaka! :)
srećica
28.12.2005., 00:42
ah,ja sam prodavala karte za Aleksandar i prodala sam i svoju kartu,pa sam sebi kupila kartu za studio!!!! tu ce biti tako extra!!! smatram da ce zxurka u bellu propasti,a za baloon ce sigurno biti najpunija jer svi idu tamo,ali i da ce se desiti neko sranje. bejah proshle godine u la mirazxu,pa ne bih ponovo to!!! ne volim kucne varijante,a idem sa dechkom i drugovima i drugaricama
Sizzlym
28.12.2005., 17:02
blah....ko da je bitno...smorila sam se i necu da slawim N.G. protestwujem!!!!
Shinoda
29.12.2005., 12:59
blah....ko da je bitno...smorila sam se i necu da slawim N.G. protestwujem!!!!
Oooo, pa zasto? :(
Sizzlym
29.12.2005., 20:24
pa zato shto mi se desilo nekoliko ruznih stwari..necu sad da te smaram...