Vidi punu verziju : Podgorica
Chan Shaolin Si
29.10.2003., 14:14
Dobro jutro grade mili
opet smo ti svu noc pili
nas dva druga dva boema
kakvih vise nigdje nema
Moraca nam umila lice
kafu pili kraj Ribnice
gazili smo mostove stare
ulice tvoje i trotoare
Podgrice stara damo
pokazi svima tvoju ljepotu
pruzi ruke da zaigramo
Podgorice stara damo
Podgorice
Evo ti pjesma kuco nasa
i srca tvojih mladica
zaljubljenih u ljepotu
Gorice i Ljubovica...
E viva la Podgorica... :wink:
pozdrav ZA CHAO CO LINGA ILI KAKO SE VEC ZOVE
Chan Shaolin Si
02.11.2003., 00:01
pozdrav ZA CHAO CO LINGA ILI KAKO SE VEC ZOVE
GOSTE uclani se pa da porazgovaramo ovako je lose.
pozdrav i za tebe. :wink:
Chan Shaolin Si
04.11.2003., 12:12
posto vidim da pojedinci hoce da prave topice kao Pristina odlcio sam i da ne pisem vise nista sto se Podgorice i Crne Gore tice vrijeme ce pokazati za dvije godine ko je bio u pravu mi ili Vi.
A nadam se da ce i politicari odraditi najbolje sto je za Crnu Goru i region.
diretore
05.11.2003., 09:43
Chan Shaolin Si
član
Mesto: Wilhelmshaven
Blago nama ko nam prica o Podgorici i Crnoj Gori?
Aj malo otidji dolje pa zivi i radi, pa kad pocnes da zivotaris od 200 eura mjesecno, onda ces mi reci o PG i CG sta imas da kazes?
Chan Shaolin Si
05.11.2003., 12:00
Chan Shaolin Si
član
Aj malo otidji dolje pa zivi i radi, pa kad pocnes da zivotaris od 200 eura mjesecno, onda ces mi reci o PG i CG sta imas da kazes?
pa evo da te obradujem, dolazim sad 15-og dolje.
Otadzbina me zove moram u vojsku.
diretore
05.11.2003., 15:16
Chan Shaolin Si
član
Cudo da si rijesio da podjes, obicno oni koji uzvikuju o nezavisnosti ne idu u vojsku niti se odazivaju pozivu.
A sto ides kad te ne zove OTADZBINA(kako si to naglasio) Crna Gora, vec Srbija i Crna Gora.
diretore
05.11.2003., 15:17
Chan Shaolin Si
član
Cudo da si rijesio da podjes, obicno oni koji uzvikuju o nezavisnosti ne idu u vojsku niti se odazivaju pozivu.
A sto ides kad te ne zove OTADZBINA(kako si to naglasio) Crna Gora, vec Srbija i Crna Gora.
diretore
05.11.2003., 15:17
Chan Shaolin Si
član
Chan Shaolin Si
05.11.2003., 15:32
Chan Shaolin Si
član
zove me Crna Gora zamisli i to cu da sluzim vojsku u Podgorici na kucnome pragu xexexexe sta sve shtela moze da uradi idem cisto iz zajeßancije pa koliko izdrzim samo hocu da okusim i taj dio zivota inace mogu i bez toga...
diretore
05.11.2003., 17:45
mora da te zove MUP Crne Gore, a ne vojska ako te zove Crna Gora
a sto se zajebancije tice imaces je dosta, sigurno
diretore
05.11.2003., 17:46
* zajßancija
Chan Shaolin Si
05.11.2003., 23:09
a sto se * tice imaces je dosta, sigurno
ma jeßo te MUP sve choban do chobana,
ti mrzis Crnu Goru ocito mi dajes do znanja samo cu ti jedno rec...
crkni, i ti i svi koji mrzite Crnu Goru i sve sto je crnogorsko.
zar ne primjecujes da se sve usanove crnogorske polagano osamostaljuju, sta imamo zajednicko
vojsku i sportski savez nista vise a i to ce uskoro bit´ raformirano najkasnije za 2 godine a mozda i Batic taj proces ubrza ko zna.
Izgubljena
05.11.2003., 23:12
I ovdje politika?
diretore
06.11.2003., 10:01
zar ne primjecujes da se sve usanove crnogorske polagano osamostaljuju, sta imamo zajednicko
vojsku i sportski savez nista vise a i to ce uskoro bit´ raformirano najkasnije za 2 godine a mozda i Batic taj proces ubrza ko zna.
A ti vidim volis Crnu Goru; pa koliko je volis tako i zivis u njoj.
Sto se tice crkavanja, to nije problem umrece svako jednog dana.
A osamostaljivanje ustanova nisam primjetio, cak sta vise posto u Crnoj Gori ima toliko strucnjaka u svim naukama i toliko naprednih fakulteta, 80% studenata mora da studira u BG ako hoce nesto da urade u zivotu, a svi oni koji se dice svojom nezavisnoscu rado idu u BG na studije i poslije pricaju kako im je bilo lose :twisted:
Chan Shaolin Si
06.11.2003., 12:54
A osamostaljivanje ustanova nisam primjetio, cak sta vise posto u Crnoj Gori ima toliko strucnjaka u svim naukama i toliko naprednih fakulteta, 80% studenata mora da studira u BG ako hoce nesto da urade u zivotu, a svi oni koji se dice svojom nezavisnoscu rado idu u BG na studije i poslije pricaju kako im je bilo lose :twisted:
ma ni studije nece camat i to cemo polako osamostalit jeßiga siromasna e to zemlja nema se novca za izgradnju. A ja je bas puno vise volim nego sto sam je volio dok sam i zivio na tim prostorima.
diretore
06.11.2003., 16:08
ma ni studije nece camat i to cemo polako osamostalit jeßiga siromasna e to zemlja nema se novca za izgradnju. A ja je bas puno vise volim nego sto sam je volio dok sam i zivio na tim prostorima.
Ma odlicno osamostalice se "siromasna zemlja" vjerovatno cemo kamenje jesti, ili ces moyda ti kao dobar "nacionalista" da nam pomognes iz inostranstva saljuci sve sto nam treba.
Mozda si i ti od onih sto misle da cemo zivjeti od mora i prirodnih ljepota, a puteva nigdje, hoteli raspali, "ekoloska drzava" lici na sve samo ne na drzavu u kojoj ima ekologije. Bas me zanima ko ce da nam dodje na more iduce godine.
Ti vjerovatno "patriotski" placas duplo skuplje cijene ovdje kod nas, nego normalne cijene u Grckoj, Turskoj, Spaniji itd., da ne nabrajam.
Prosle godine Crna Gora je bila na drugom mjestu iza Majorke i Kanarskih ostrva(hoteli visoke kategorije) po cijenama turistickih aranzmana, a da ne pricam o usluzi.
Chan Shaolin Si
06.11.2003., 18:34
Ma odlicno osamostalice se "siromasna zemlja" vjerovatno cemo kamenje jesti, ili ces moyda ti kao dobar "nacionalista" da nam pomognes iz inostranstva saljuci sve sto nam treba.
Mozda si i ti od onih sto misle da cemo zivjeti od mora i prirodnih ljepota, a puteva nigdje, hoteli raspali, "ekoloska drzava" lici na sve samo ne na drzavu u kojoj ima ekologije. Bas me zanima ko ce da nam dodje na more iduce godine.
Ti vjerovatno "patriotski" placas duplo skuplje cijene ovdje kod nas, nego normalne cijene u Grckoj, Turskoj, Spaniji itd., da ne nabrajam.
Prosle godine Crna Gora je bila na drugom mjestu iza Majorke i Kanarskih ostrva(hoteli visoke kategorije) po cijenama turistickih aranzmana, a da ne pricam o usluzi.
pa da ti nesto kazem ni Srbija ti puno ne pomaze, roba koja je iz Srbije minimum je duplo skuplja nego ta ista roba uvezena iz inostranstva.
A sto se tice ljetovanja do ove godine sam ljetovao u Budvi vazda a za iducu godinu rano je jos uvijek da planiram dje cu i sta ali mislim da u opet na Crnogorskom primorju, doci ce mnoooooooooogo naroda i iduce godine ova sezona je bila maximalno uspjesna a iduca ce bit sigurno jos bolja.
Bibijan Jan
06.11.2003., 22:11
CHAN-e, ti ne samo da si glup i prepotentan vec si i nepismen.Razumeo sam da zivis u nekoj zabiti u Nemackoj,tako da ti se ogranicenost moze oprostiti.Ipak, dok se malo ne obrazujes i ne suzbijes svoj ego, molicute da se okanes pisanja.Unapred hvala.
Chan Shaolin Si
06.11.2003., 22:32
CHAN-e, ti ne samo da si glup i prepotentan vec si i nepismen.Razumeo sam da zivis u nekoj zabiti u Nemackoj,tako da ti se ogranicenost moze oprostiti.Ipak, dok se malo ne obrazujes i ne suzbijes svoj ego, molicute da se okanes pisanja.Unapred hvala.
aj ti okle si o dosa tamo dje su oni vjernici veliki, ostavi se ti Podgorice, mene i moje zabiti.
A ko mi to veli da sam nepismen svega ti pa ko mi to kaze prvo pogledaj sebe jadan najgore je to kad covjek gleda daleko a u stvari ne vidi dalje od nosa.
i jos nesto ova zabit kako je ti nazva broji 185 000 stanovnika i duplo je veca od Podgorice, poznata je po zloglasnom Hitlerovom logoru u kojem su ubijani Jevreji i cigani slicni tebi a ujedno najpoznatija i najveca Njemacka luka je Wilhelmshaven.
Bibijan Jan
07.11.2003., 01:18
Podgorica je najveci grad u Crnoj Gori, ujedno je i vodeci kulturni i ekonomski centar iste.Wilhelmshaven spada u trecu grupu gradova ,imajuci u vidu velicinu ostalih u Nemackoj.To sto je najveca luka govori o klasi ljudi koji u njemu zive.Znaci, nije ni cudo sto si se ti nastanio bas tu.Slucajno i ja zivim u inostranstvu,tako da znam kakva je razlika izmedju visemilionskih i gradova od 185000 stanovnika.To sto se ponosis zloglasnom istorijom "metropole" u kojoj si samo potvrdjuje tvoju pripadnost egzoticnoj vrsti koja , na svu srecu, izumire.A da SELJO, molicu te da mi prevedes na srpski ili crnogorski ovu recenicu: aj ti okle si o dosa dje su oni vjernici veliki...
Chan Shaolin Si
07.11.2003., 02:15
to sto sam se ja nastanio bas odje je zato sto vec 30 godina moji preci zive ovamo kapris, sto se mene tice moze da spada i u 10 klasu nije mi bitno grad je izuzetno lijep i sto je najvaznije mogu posao olako da nadjem.
i to sto me nazivas svakakvim imenima samo jos vise ukazuje kakva si osoba znas, ukazujes da si imbecil, parazit gnjida i slicna vrsta.
maxe sa takvom vrstom ljudi necu ni da razgovaram vise nebi da gubim vrijeme na gnjide poput tebe. :lol:
Bibijan Jan
07.11.2003., 03:03
To sto sam te svrstao u egzoticnu vrstu koja izumire, odraz je revolta koji si izazvao govoreci o istoriji svog grada.Selja si jer su Wilhelmshaven-cani u odnosu na Podgoricane malogradjani,nadam se da si iz mog predhodnog teksta shvatio da broj stanovnika jednog grada ne cini iste "urbanijim".TI mene nazivas raznim imenima a ne mozes da obrazlozis zasto.Ocigledno nismo na istom mentalnom nivou i zato cu te moliti da vise ne pises o ozbiljnim temama kao sto je ova.Ako mozes konkretno da mi napises zasto sam ja imbecil, parazit i gnjida a ti nisi malogradjanin i zla osoba koja sa ushicenjem govori o masakru nad neduznim ljudima onda cu vrlo rado da se povucem sa ovog foruma.Potrudi se da odgovori imaju poentu.
Chan Shaolin Si
07.11.2003., 10:54
pa samo imbecili i gnjide mogu da se poreda sa tobomcovjece shvatas li to, nego ne razumijem o kom ti to neduznom masakriranom narodu pricas?
diretore
07.11.2003., 11:13
"pa da ti nesto kazem ni Srbija ti puno ne pomaze, roba koja je iz Srbije minimum je duplo skuplja nego ta ista roba uvezena iz inostranstva.
A sto se tice ljetovanja do ove godine sam ljetovao u Budvi vazda a za iducu godinu rano je jos uvijek da planiram dje cu i sta ali mislim da u opet na Crnogorskom primorju, doci ce mnoooooooooogo naroda i iduce godine ova sezona je bila maximalno uspjesna a iduca ce bit sigurno jos bolja."
To sto je roba iz Srbije duplo skuplja nego ista iz inostranstva je zbog uvedenog PDV-a, koji je mnogo veci nego carina. a sto se tice toga da li je sezona bila uspjesna ili ne mozes i sam da procitas u svim novinama u Crnoj Gori kako je "uspjesna" bila.
Takodje, dosta mojih drugova je sa primorija i nijedan mi se nije pohvalio "uspjesnom sezonom", sta vise svi su kukali kako im sobe koje su izdavali niko nije uzimao, jer ljudi uopste nije bilo puno.
Sto se tice ovog tvog pitanja:
"pa samo imbecili i gnjide mogu da se poreda sa tobomcovjece shvatas li to, nego ne razumijem o kom ti to neduznom masakriranom narodu pricas?"
mislim da si sam napisao ovo:
"aj ti okle si o dosa tamo dje su oni vjernici veliki, ostavi se ti Podgorice, mene i moje zabiti.
A ko mi to veli da sam nepismen svega ti pa ko mi to kaze prvo pogledaj sebe jadan najgore je to kad covjek gleda daleko a u stvari ne vidi dalje od nosa.
i jos nesto ova zabit kako je ti nazva broji 185 000 stanovnika i duplo je veca od Podgorice, poznata je po zloglasnom Hitlerovom logoru u kojem su ubijani Jevreji i cigani slicni tebi a ujedno najpoznatija i najveca Njemacka luka je Wilhelmshaven."
Chan Shaolin Si
07.11.2003., 11:22
A da, nijesam se $etio Hitlera i njegovog logora.
boli me **** i za cigane i jevreje najgori su narod na svijetu i volio bi da se Hitler jos jednom rodi da rascisti svijet od nakocene gamadi.
Nego ovo nije tema ni o Jevrejima niti Ciganima.
Sto se tice sezone na crnogorskom primorju ove god ne moze meni da keze ovaj ili onaj da li je bila uspjesna dovoljno je da odes i da se uvjeris bre pa Budva je bila ka koshnica puna i samo mogu da kukaju oni koji su za dvokrevetnu sobu trazili 50€ i naravno da im niko nece otic, ili nedje od mora daleko po nekoliko kilometara ko je lud tu da se nastani.
Kazesda procitam neke novine o CG turizmu, kad sam god slusao neke vijesti o CG vazda su se hvalili kako je sezona mnogo usjesnija od predvidjene.
Znas i sam kakva je prije dvije godine bila.
diretore
07.11.2003., 15:41
A da, nijesam se $etio Hitlera i njegovog logora.
boli me **** i za cigane i jevreje najgori su narod na svijetu i volio bi da se Hitler jos jednom rodi da rascisti svijet od nakocene gamadi.
Nego ovo nije tema ni o Jevrejima niti Ciganima.
Sto se tice sezone na crnogorskom primorju ove god ne moze meni da keze ovaj ili onaj da li je bila uspjesna dovoljno je da odes i da se uvjeris bre pa Budva je bila ka koshnica puna i samo mogu da kukaju oni koji su za dvokrevetnu sobu trazili 50€ i naravno da im niko nece otic, ili nedje od mora daleko po nekoliko kilometara ko je lud tu da se nastani.
Kazesda procitam neke novine o CG turizmu, kad sam god slusao neke vijesti o CG vazda su se hvalili kako je sezona mnogo usjesnija od predvidjene.
Znas i sam kakva je prije dvije godine bila.
To sto je bila kao kosnica puna, evo ti naslov iz Vijesti "Za sest mjeseci - 131.404 turista", jaka neka kosnica :D :D :D
a pazi ovo u izjestaju Montene:
" Thu, 6 Nov 2003 14:40:33 GMT+1 DST
22:50 Vlada Republike Crne Gore konstantovala je da je ovogodisnja turisticka sezona "bila jedna od najslabijih u duzem periodu"
evo ti navod sa PCNEN-a
"Prema procjenama analiticara, u Crnoj Gori je u zoni sive ekonomije zaposleno 50 do 80 hiljada ljudi, odnosno 30 do 40 odsto ukupno zaposlenih gradjana. Podaci Saveznog zavoda za statistiku pokazuju da je udio sive ekonomije u Crnoj Gori i Srbiji prosle godine iznosio oko 40 odsto registrovanog bruto drustvenog proizvoda."
pa razmisli malo o cemu pricas
Chan Shaolin Si
07.11.2003., 17:16
:arrow:
Chan Shaolin Si
07.11.2003., 18:20
:arrow: :arrow:
Chan Shaolin Si
07.11.2003., 18:24
HERCEG NOVI - Iako je prošla glavna turistička sezona, hercegnovski hotelijeri se nadaju dobroj popunjenosti i tokom septembra i oktobra, a tome pogoduju niže cijene i lijepo vrijeme. U Mediteranskom zdravstvenom centru Igalo, najluksuznijem dijelu Instituta “Dr Simo Milošević”, kako je rekao direktor Željko Andrić, malo kada je ranije bila takva popunjenost kao što će biti od danas do kraja oktobra. Nije riječ samo o već tradicionalnom norveškom programu i pacijentima iz Holandije i Rusije, koji se godinama tu rehabilituju, već će stići pacijenti iz SAD, Kanade, Danske, Švedske. Cijene su u prosjeku niže u odnosu na glavnu turističku sezonu od 15 do 20 procenata.
Slična je situacija i u HTP “Boka” u kojoj je, primjera radi, polupansion tokom glavne turističke sezone u hotelu “Plaža” bio 42 eura, u posljednjoj dekadi avgusta 31,5 eura, a od danas četiri eura niže.
Posljednjeg dana avgusta u svim vidovima smještaja hercegnovske opštine, kako su saopštili iz Turističko-informativnog centra Herceg Novi, odmara se blizu 6.000 gostiju što je za četiri odsto više nego u isto vrijeme prošle godine. Stranih gostiju je više od 1.300, odnosno 29 odsto više nego prošle godine.
P.J.
15.09.2003.
DRUSTVO >>>
U gradu pod Orjenom boravi skoro četiri hiljade turista
Turistička sezona uspješno produžena
HERCEG NOVI - Prema podacima Turističko-informacionog centra postsezona u Herceg Novom, bar kada je u pitanju promet turista, bolja je od prošlogodišnje. U svim vidovima smještaja u Herceg Novom boravi skoro 4.000 turista, devet odsto više nego lani. Jedan od osnovnih ciljeva turističkih poslenika jeste da se, makar i za nekoliko dana, produži turistička sezona.
Najviše gostiju je u hotelima, 2.518, gdje su u toku seminari i naučni skupovi koji su planirani i tokom narednog mjeseca. Stranih gostiju je blizu 1.000, deset odsto više nego lani. HTP “Boka” je zatvorila hotele “Rivijera” i “Centar”, ali u ostala četiri ima više od 700 gostiju, u Institutu Igalo boravi oko 900, dok je izuzetno dobra popunjenost u “Igalu”, preko 500. Ove godine su se u Herceg Novom, prema ocjeni turističke inspekcije, “najbolje primjenjivali propisi iz oblasti turizma i ugostiteljstva”. Turistički inspektori od 1. juna do kraja avgusta uradili su 370 kontrola, a najviše problema bilo je sa turističkim dilerima na Autobuskoj stanici i sa prevoznicima na moru, protiv kojih je podnijeto 13 prijava, jer nijesu imali odobrenje.
P.J.
--------------------------------------------------------------------------------
“Otrant” rekorder
ULCINJ - Prema podacima Turističkog informativnog centra, u Ulcinju trenutno boravi 711 gostiju, od kojih su 395 domaći, a 316 inostrani, što je za 35 odsto više nego lani u isto vrijeme. U hotelima se odmara oko 620 turista, odnosno za 71 odsto više nego prošle godine, dok odmarališta sa ukupno 59 gostiju, za 59 odsto bilježe slabiju posjetu. U kampovima boravi 29 turista, dok registrovanih gostiju u privatnom smještaju više nema, iako ih je krajem prošle sedmice bilo više od 1.200. Hotel “Albatros” sa oko 200 gostiju trenutno je najposjećeniji na ulcinjskoj rivijeri. U “Otrantu” na Velikoj plaži trenutno boravi blizu 140 gostiju, dok ih je na Adi oko 110. Tokom ovogodišnje turističke sezone od svih hotela u Ulcinju najviše noćenja ostvario je “Otrant”. U tom hotelu tokom juna, jula i avgusta ostvareno je blizu 28.000 noćenja.
Prema podacima Turističke organizacije na primorju raste posjeta
Od Ade do Njivica 106 hiljada gostiju
BUDVA - Na Crnogorskom primorju trenutno se odmara 106.258 gostiju, što je u odnosu na isti period lane za 14 odsto više - rezultati su posljednje analize popunjenosti turističkih kapaciteta koje je juče objavila nacionalna Turistička organizacija. U odnosu na prošlu nedjelju na primorju boravi 6.000 gostiju više.
Kako stoji u izvještaju Turističke organizacije, u odnosu na isti period prošlog ljeta sada u Crnoj Gori ima više 8.327 gostiju, 15 odsto više domaćih i za sedam odsto više inostranih gostiju.
Zvanično je registrovano 66.959 gostiju, dok se procjenjuje da na primorju boravi 39.300 neprijavljenih turista.
- Najviše turista boravi u Budvi 26.458 dok se procjenjuje da ih ima još 15.000 koji nijesu prijavljeni. U odnosu na isti period lane, sada u metropoli turizma ima za 10 odsto više gostiju. Najviši porast popunjenosti prošle nedjelje zabilježio je privatni smještaj , čak za četvrtinu, tako da sada kod kućevlansika boravi 10.580 gostiju. Na hercegnovskoj rivijeri boravi 12 327 registrovanih gostiju, a prema procjenama ima još 5000 neprijavljenih. Inostranih gostiju je čak za upola više nego prošle godine, dok je domaćih turista za 12 odsto manje. Najviše neprijavljenih gostiju u odnosu na broj registrovanih ima u Ulcinju čak 12.000 , dvije hiljade više nego što ih ima zvanično regitrovanih. Domaćih turista je tri puta više nego lane dok je inostranih za 50 odsto više - navodi se u zbirnom izvještaju lokalnih turističkih centara.
Sudeći prema podacima i dalje najslabiju posjećenost imaju Tivat i Kotor, koja je u prosjeku u odnosu na minulo ljeto manja za 40 odsto.
- U Tivtu boravi 1.986 registrovanih gostiju, a procjenjuje se da ima još 1.000 neprijavljenih. Domaćih gostiju je za trećinu više dok je inostranih upola manje nego lane. Slična situacija je i u Kotoru gdje je u odnosu na isti period prošle godine i stranih i domaćih gostiju za 35 odsto manje. Na Barskoj rivijeri odmara se 9.348 gosta, a procjenjuje se da ih ima još 5.000 neprijavljenih domaćih gostiju, za trećinu više nego prošle godine, dok je inostranih gostiju pet odsto manje - zaključuje se u izvještaju.
V.L.
--------------------------------------------------------------------------------
Sveti Stefan krcat
BUDVA - Iako su cijene pansionski i vanpansionskih usluga najviše u odnosu na sve ostale hotela, grad hotel Sveti Stefan je popunjen do posljednjeg mjesta. Prema riječima direktora poslovne jedinice Sveti Stefan Pera Rađenovića svih 250 krevata, sa koliko raspolaže elitni hotel trenutno su popunjeni. - U hotelima "Sveti Stefan" i"Miločer" trenutno boravi oko 270 gostiju. Na Svetom Stefanu svi kapaciteti su rasprodati, dok u hotelu "Miločer" koji posluje u okviru naše poslovne jedinice ima slobodnih mjesta. Očekujemo da će ovakav trend popunjenosti se nastaviti do kraja septembra i oktobra. Dvije trećine gostiju su inostrani turisti, uglavnom Rusi. Najluksuznija "Vila 118" je od početka sezone stalno popunjena i tako će biti do kraja ljeta. Vanpansionskom potrošnjom nijesmo zadovoljni i u prosjeku po gostu je oko 45 eura, jer cijene usluga u ponudi, posebno alkoholnih i bezalkoholnih pića, ove sezone su snižene - kazao je Rađenović. Polupansion je od 125 u dvokrevetnoj sobi do 195 eura po osobi na dan u "superior" apartmanima, u zavisnosti da li je uključena večera ili ne. Za individualne goste, polupansion je 143 eura. Dnevni najam luksuzne "Vile 118" je 1. 500 eura.
V.L.
pa sad vidi ko je u pravu evo ti cvrstih dokaza.
diretore
10.11.2003., 21:33
o cemu ti pricas
pa vidi sta pise
u tome sta si poslao
Chan Shaolin Si
10.11.2003., 21:56
o cemu ti pricas
pa vidi sta pise
u tome sta si poslao
e stvarno si invalid coravi
pa sve ti govori da je sezona bila vise nego dobra a ti pricas obratno.
al nista cudno nista cudno sta drugo i da ocekujem od tebe :lol:
Podgorica je najveci grad u Crnoj Gori, ujedno je i vodeci kulturni i ekonomski centar iste.Wilhelmshaven spada u trecu grupu gradova ,imajuci u vidu velicinu ostalih u Nemackoj.To sto je najveca luka govori o klasi ljudi koji u njemu zive.Znaci, nije ni cudo sto si se ti nastanio bas tu.Slucajno i ja zivim u inostranstvu,tako da znam kakva je razlika izmedju visemilionskih i gradova od 185000 stanovnika.To sto se ponosis zloglasnom istorijom "metropole" u kojoj si samo potvrdjuje tvoju pripadnost egzoticnoj vrsti koja , na svu srecu, izumire.A da SELJO, molicu te da mi prevedes na srpski ili crnogorski ovu recenicu: aj ti okle si o dosa dje su oni vjernici veliki...
To sto sam te svrstao u egzoticnu vrstu koja izumire, odraz je revolta koji si izazvao govoreci o istoriji svog grada.Selja si jer su Wilhelmshaven-cani u odnosu na Podgoricane malogradjani,nadam se da si iz mog predhodnog teksta shvatio da broj stanovnika jednog grada ne cini iste "urbanijim".TI mene nazivas raznim imenima a ne mozes da obrazlozis zasto.Ocigledno nismo na istom mentalnom nivou i zato cu te moliti da vise ne pises o ozbiljnim temama kao sto je ova.Ako mozes konkretno da mi napises zasto sam ja imbecil, parazit i gnjida a ti nisi malogradjanin i zla osoba koja sa ushicenjem govori o masakru nad neduznim ljudima onda cu vrlo rado da se povucem sa ovog foruma.Potrudi se da odgovori imaju poentu.
chan jeba te milo djukanovic u guzicu!idi ti pa zajedno smrkajte onu silnu drogu!pozdrav LIBERALIMA!
DAMBLDOR
10.01.2004., 16:33
o cemu ti pricas
pa vidi sta pise
u tome sta si poslao
e stvarno si invalid coravi
pa sve ti govori da je sezona bila vise nego dobra a ti pricas obratno.
al nista cudno nista cudno sta drugo i da ocekujem od tebe :lol:
CHAN SHAOLIN SI bravo stvarno me nerviraju ljudi poput diretorea nije savrseno sa dps-om ali bilo bi 100 puta gore sa nekim drugim na vlasti
pozdrav
diretore
12.01.2004., 12:15
dambldor
ajde odmori malo
ovaj dambldor nije zdrav najbolje da mila proglasimo za cara icaaaaaa kako bi se usrecili!vladace kako je krenuo jos 100 godina !ne moze ga niko mac iz stolice!POZDRAV SVIM LIBERALIMA
DAMBLDOR
22.01.2004., 21:33
ocigledno zbog toga sto mu narod vise vjeruje nego vama :wink:
i ti da trosis tolko za izborne kampanje ustvari krades os naroda koji nema ljeba da jede,i kad potplacujes ljude i prijetis im da ces ih otpustit sa posla ,a da normalno da ces vladat 100 godnina!AKO BOG DA DOCE DAN KADA CE MILA DA MAKNEMO SA PRIJESTOLA I MORA CE DA BJEZI OD OVIH SILNIH SUDOVA I MILICIJA ITALIJE KOJI GA TRAZE!POZDRAV LIBERALIMA!
DAMBLDOR
09.03.2004., 12:29
I ovdje politika?
tacno zasto forum podgorica pretvaramo u forum politika