Vidi punu verziju : Filmovi koji su vas najvishe potresli
absonic
29.11.2005., 22:03
Koji su filmovi koji su vas rastuzili, rasplakali, skoro rasplakali i tako...
Znate na shta mislim
CaNdY_gIrL
29.11.2005., 22:08
titanic naravno
kitty_cat
29.11.2005., 22:24
titanic naravno
Taj naravno i "Jesen u Njujorku"
ivana bg
29.11.2005., 23:01
"Jesen u Njujorku", definitivno. Jedno vreme sam se strasno lozila na muziku iz tog filma......
"Titanic" nikad nisam volela nesto posebno......Mislim..... tri i po sata moze i pametnije da se iskoristi....
absonic
29.11.2005., 23:29
I AM SAM - JA SAM SEM...
brate, tuzno, jako tuzno
...pih...krene suza izdajica svaki put na istu scenu...ustvari dve scene u LoTR-Return of The King...
ono kao kada cika Aragorn krene sam na hordu Orkova,Trolova i ostalih shiptara uz recenicu "For Frodo..."...smrc...
ili isti film pola sata kasnije...kada isti cika izgovara recenicu "My friends...you bow to no one..." naravno ista je upucena hrabrim malim Hobbitima ...smrc x 2...bas potresno...evo...i sad sam se potresao...
Lucky girl
30.11.2005., 01:04
titanic,zivot je lep,filadelfija(sa tom henksom,mislim da se tako zove)...
dalje cu se jos setiti,kasnije
Pa evo malopre sam pogledala čiveni film Dejvida Lina - MOST NA RECI KVAJ,
pa mogu reći da je to jedan od najlepših i najpotresnijih filmova koje sam gledala.
Takođe snažan utisak i suze su mi izmamili filmovi Dejvida Lina - RAJANOVA KĆI i
DOKTOR ŽIVAGO.
tralalala
30.11.2005., 01:15
Pre kise, ridala sam pola sata nakon kraja filma, sa sve glavom u jastuku.
Bliznakinja
30.11.2005., 01:25
NIjednom nisam plakala kad sam gledala Titanik :P
Plakala sam posle filma "Zivot je lep" ..bas volim taj film. I jos jednog filma,kad neki decko ima sidu,ne znam kako se zove.Gledala sam ga milion puta na Halmark-u
nikodim
30.11.2005., 02:18
Zivot je lep... definitivno. Nisam bio potresen, nije bilo ni suza... ali jednostano bilo je jako puno emocija. Da, zaboravih Sibirskog Berberina, koje je takodje ostavio izuzetno jak utisak na mene.
Sto se Titanika tice... to je vec poprilicno plitko da bi bilo suza. ;)
Wolfman
30.11.2005., 02:37
Sirano de Berzerak. Poslednjih desetak minuta bas ridam ko curica.
Giovanna
30.11.2005., 02:39
1.Zivot je lep
2.Legenda o pijanisti na okeanu
3.Ja sam Sem
4.Iznenada
5.Poslednji Samuraj
Arnold_Layne
30.11.2005., 03:04
Let Iznad Kukavicjeg Gnezda, Kosa, Midnight Cowboy, Midnight Express....
A od novih About Schmidt
zelenooka
30.11.2005., 03:15
Sjaj u travi :( i Ljubavna priča :(
Baš se spremam da gledam Život je lep. Šta kažete, tužan je? Onda bolje da ne gledam.
tralalala
30.11.2005., 03:22
@Zelenooka
Zivot je lep obavezno pogledaj. Vredan je svake suzice.
tiberije
30.11.2005., 12:31
1.Bilo jednom u Americi - Slican efekat su na mene ostavile samo knige Dostojevskog (Idiot, Karamazovi...) Jednostavno Leone je dao toliko potpun opis ljudskih sudbina da je to neverovatno. Činjenica da je to priča o promasenim životima, izneverenom prijateljstvu, neostvarenoj ljubavi i pre svega izdaji uvek me potrese pogotovu zadnjih 20 minuta filma gde De Niro otkriva da mu je prijatelj uzeo novac, ženu i ostavio ga da čitavog života misli da je on odgovoran za njegovu "navodnu smrt". Kada na kraju lik koega glumi James Woods trazi od De Nira da ga ubije jer je on jedini covek od koga bi to mogao da prihvati, govoreci mu da sada moze da mu se osveti zato sto mu je ovaj ukrao zivot, a De Nirov lik odgovara da ga ne poznaje i da je istina da je imao jednog prijatelja koga je voleo vise od ikoga na svetu ali da je on umro pre 35 godina i odlazi ostavljajuci Woods-a koji nakon toga sam izvrsava samoubistvo uskacuci u kamion za reciklazu je jedan od najemotivnijih momenata u istoriji filma.
2 Carrie - William Wylera iz 1952 sa Laurencom Olivier-om i Jennifer Jones.
Jedan od najpotresnijih filmova u jedna od najboljih uloga velikog barda Olivier-a. Film govori o sudbini coveka koji od ozenjenog uglednog bogatog gradjanina se srozava na samo dno, a razlog je ljubav prema mladjoj devojci i pritisak okoline koja dovodi do njegovog totalnog iskljucenja iz drustva
Kad_LupimLupim
30.11.2005., 12:54
Titanic
ndjordje91
30.11.2005., 12:59
Ima ih dosta.....
zoranpetrovic84
30.11.2005., 13:01
Zelena Milja,Istocno od raja
Sizzlym
30.11.2005., 15:48
Lost and Delirious, 13, Gia . . .
ehhh. . .
tralalala
30.11.2005., 15:50
Lost and Delirious, prelepa ljubavna prica. I ja sam cmizdrila.
Devil`s_Advocate
30.11.2005., 16:38
The Last Samurai
Saving Private Ryan - - - ne toliko kao Samurai
Titanic
.......................
VisionOfDisorder
30.11.2005., 19:38
Dancer in the dark - je ubedljivo neshto najpotresnije shto sam gledao.
Leon Profesionalac - uspeo je da me rasplache
Zelena Milja -uspeo je da me rasplache
Mulholland Dr - is forever
divlja u srcu
30.11.2005., 20:07
Pa "Covek slon", u skorije vreme "Covek koji je plakao".
banegad
30.11.2005., 21:24
I AM SAM - JA SAM SEM...
brate, tuzno, jako tuzno
aposlutno
tezak film
kad je rastuzio mene neotesanog skota onda mogu da zamislim kako je nekoj sentimentalnoj budali
ovo skot i budala ne znaci nista. to je u mom govoru normalno
sta cu kad sam genocidan tip
banegad
30.11.2005., 21:27
Saving Private Ryan
ovaj film moze samo da odusevi nikako da rastuzi
ali ajde nek ti bude
placi
winnetou
30.11.2005., 22:09
devojka od milion dolara - nisam mogla da ustanem sa stolice u bioskopu nekoliko minuta
Sizzlym
30.11.2005., 23:14
@winnetou
e taj sam zaborawila, extra film!!!
@tralalala
retko ko ukapira o chemu se stwarno radi u L&D, pozz za tebe...
Barry Lyndon
Casanova
Gruppo di famiglia in un interno
markoca
30.11.2005., 23:54
The Exorcism of Eily Rose.....film je utripovano istripovan. Al kad sam cuo da je prema istinitim dogadjajima...
Fency_Killer
01.12.2005., 00:27
Svi filmovi u kojima glumi Tom Green...Mislim...
Giovanna
01.12.2005., 03:45
1.Idi Ka Svetlosti
2.Cekajuci bebu
snaja88
01.12.2005., 15:14
Uhhhhhhhhh ima ih toliko koji su me potresli a nisam plakala i jos vise gde sam plakala...Ili sam plakala a nisu me potresli.....svakakve konbinacije. Sad nemam vremena sve daa ispisem pa cu neki drugi put
Glavati spermatozoid
01.12.2005., 17:36
Zivot je lep i Shindlerova lista - skoro sam se rasplakao uz te filmove
Forest Gump, Hrabro srce i Kosa - svakako potresni filmovi
Ali najjaci utisak (ne za plakanje, ali krajnje potresan) na mene je ostavio Rekvijem za snove!!!
absonic
01.12.2005., 23:07
da, Forest Gampa sam zaboravio
pa ima ih dosta,ali recimo - duh-
@Vanesa
02.12.2005., 11:53
Spasioc (domaci film) jako me je potresao
joj sad sam se sjetila filma poslije kojeg su me tjesili... film GOAAAAAAAAAL! - uglavnom- glavnom glumcu umre tata...plakala sam kao beba... svi su me tjesili...
bio je jos jedan takav film,na isti tip- to- kao- tata umre... ne mogu vam opisati kako budem tuzna od takvih fimova...
snaja88
02.12.2005., 17:39
Spasioc (domaci film) jako me je potresao
Mislis, onaj sa Kvejdom i Trifunovicem????
Sanjalica_88
03.12.2005., 14:17
I AM SAM - JA SAM SEM...
brate, tuzno, jako tuzno
da, extra je film - bash je boi skoro na pinku... stvarno je dirljiv...
Sanjalica_88
03.12.2005., 14:26
The Exorcism of Eily Rose.....film je utripovano istripovan. Al kad sam cuo da je prema istinitim dogadjajima...
Uhhh...Ne spominjni! Koliko je istripovan! Znachi neverovatno... Od kada sam gledala film jezim se kad vidim i samo reklamu... Par noci sam imala trip da kad se probudim nocu i ne smem da pogledam na sat - da sam pogledala i videla da je 3:00 taman bih se bacila kroz prozor sa 5og sprata...
Film je takav da u principu od kolichine adrenalina i straha u ne mozesh ni da stignesh da je prezalish... A jadna devojka... shmrc!
absonic
03.12.2005., 14:38
da, extra je film - bash je boi skoro na pinku... stvarno je dirljiv...
pa znam, tada sam ga i gledao
-|The MilkMan|-
03.12.2005., 16:36
TT Sindrom(domatji)
potresno potresan...
maniaccc
03.12.2005., 21:10
Nista me nije rastuzilo kao Zelena Milja i Gladiator,a najvise me je potresla Shidlerova lista... :(
ivana bg
03.12.2005., 21:18
ehhh. . .
Gia....Angelina Jolie fenomenalna u tom filmu
VictorySun
04.12.2005., 00:59
Titanik i Jesen u njujorku najtuzniji...
azdajica
04.12.2005., 02:27
Je li neko gledao ljilja 4 ever? e to je tuzna prica, ne izlazi mi iz glave danima...volela bih kad bi ovde neko to pogledao pa rekao da li se slaze sa mnom...i naravno imitacija zivota, mator film ali kad god ga vidim ja placem...
zoranpetrovic84
04.12.2005., 10:54
Je li neko gledao ljilja 4 ever? e to je tuzna prica, ne izlazi mi iz glave danima...volela bih kad bi ovde neko to pogledao pa rekao da li se slaze sa mnom...i naravno imitacija zivota, mator film ali kad god ga vidim ja placem...
ja...stvarno je tuzhan:(
Sizzlym
04.12.2005., 20:20
E meni se Grad andjela ne swidja uopshte. . .
Sasha85
04.12.2005., 21:10
Jaoj, taj film je bas za plakanje... Pola filma sam preplakala... :(
Dobro, ne placem bas cesto uz filmove, ali ima ih nekoliko...
Zmajevo srce... Zelena Milja... Tu je pre bio i Lavlji Kralj crtani... Kada umire Mufasa...
Poslednji koji sam gledala i ubila se od plakanja bio je Men on fire... Nisam nikako ocekivala takav kraj...
Sasha85
04.12.2005., 21:11
Nisam gledala, ali ono sto sam procitala o filmu bilo je dovoljno da se izbedacis... :(
maniaccc
04.12.2005., 21:17
Jaoj, taj film je bas za plakanje... Pola filma sam preplakala... :(
Dobro, ne placem bas cesto uz filmove, ali ima ih nekoliko...
Zmajevo srce... Zelena Milja... Tu je pre bio i Lavlji Kralj crtani... Kada umire Mufasa...
Poslednji koji sam gledala i ubila se od plakanja bio je Men on fire... Nisam nikako ocekivala takav kraj...
Jao da, zaboravio sam Man on Fire..mnogo bre tuzan film...
IvAnA:)
05.12.2005., 01:16
Ubistvo s predumishljajem
azdajica
05.12.2005., 04:43
Nisam gledala, ali ono sto sam procitala o filmu bilo je dovoljno da se izbedacis... :(
Da i to se zaista desava svaki dan pa je jos bedacnije, muzika u filmu je sjajna
kitty_cat
05.12.2005., 14:49
Definitivno jedan od najtezih filmova za gledanje...Nisam mogla da se smirim ni nedelju dana nakon gledanja. Negde sam procitala da su ga nazvali "film bez nade"...
Sizzlym
05.12.2005., 23:07
SAW II, malopre se setih ( a potresao me je zato shto sam jela bash u trenutku kad je bila najodwratnija scena, inache je film horor)
Filip_Kraljevo
06.12.2005., 00:06
Život Je Lep
Moje Pesme, Moji Snovi (nije potresan, ali je izuzetan i ostavlja neverovano jak utisak)
Forest Gamp
Devojka Od Milion Dolara
Jesen U Njujorku
A Pravna Plavuša 2 je za extra plakanje kada bacite kintu na kartu za bioskop :)
KOWYNUXX
07.12.2005., 01:14
Pa potres`o sam se uz Bure baruta...Drmnula me stuja dok sam namest`o antenu...Uf, bas sam se bio potres`o...I sad se tresem kad se setim.....:)
Salu na stranu, verovatno je to moj omiljeni film "Bekstvo iz Sosenka"...Strasan film...Bas te tera da se zamislis...A i onaj nas stari sa naturscicima "Zemaljski dani teku"...
James 007
07.12.2005., 20:17
"Na zapadu ništa novo" - Ovo uopšte nije stvar ni za decu ni za odrasle; ovaj film me je naterao da se ne nasmejem sat vremena
"Užička Republika" - Jedan od najdepresivnijih ratnih filmova ikad napravljenih. Nije uopšte dobro gledati ovo.
"Igmanski marš" - Užas! Ovaj film u životu više neću gledati.
"Forrest Gump" - Jedan od najboljih filmova svih vremena. Ovaj film se pamti za sva vremena.
"Ne bojim se" - Ovaj film ću zapamtiti kao film sa kjim se najduže plače.
Nažalost ne mogu da se setim još njih u ovom trenutku.
maniaccc
07.12.2005., 20:28
Jel taj film "Ne bojim se" radjen po knjizi Nikola Amanitija, jer sam citao knjigu u svidela mi se, pa bi da odgledam i film, ako je to taj?
nikodim
07.12.2005., 20:59
Da, Devojka Od MIlion Dolara... zaista je dobar film, jeste malo nabijen klasicnom patetikom, ali je odlican i vrlo potresan.
IvAnA:)
07.12.2005., 22:52
A Pravna Plavuša 2 je za extra plakanje kada bacite kintu na kartu za bioskop :)
:lol: :lol: :lol: slazem se u potpunosti....
James 007
07.12.2005., 23:03
Jel taj film "Ne bojim se" radjen po knjizi Nikola Amanitija, jer sam citao knjigu u svidela mi se, pa bi da odgledam i film, ako je to taj?
Jeste. Rađen je po njegovom delu.
zoranpetrovic84
09.12.2005., 20:13
Istocno od raja ...
"Ljilja Forever"- najtuzniji film koji sam gledala
"Boys don't cry"- igra Hillary Swank, isto je strashno tuzan
Inache, filmovi koji su pravljeni po istinitim prichama su mi dosta tuzni...
"Pijanista" takodje...
Ja baš retko plačem zbog filmova (osim za vreme PMSa, ali to se na računa), ali sam plakala ko kiša zbog filma "Mala"-i to na onoj sceni kad policajac ubije Žiku Todorovića. Evo i sad mi se plače kad se setim. Ko me uopšte terao da gledam taj film, mrzim tužne filmove, pogotovo sa socijalnom tematikom.
Sizzlym
09.12.2005., 21:32
Palata slomljenih srca . . .
ko je gledao znace. . .
e to je prawa drugarica . . .
sad cu da ga odgledam ,ponowo da plachem . . .
trivijan
18.12.2005., 17:49
Zivot je lep, Ptice koje ne polete, onda onaj sa Zan Renoom kada je on placeni ubica i nekom klinom koja se zove Matilda, Gladijator u zadnjim scenama...
Samurai Jack
18.12.2005., 20:37
Mislis na Jean Renoa, Natalie Portman, princezu iz novih Ratova Zvezda a film je - Leon (Profesionalac):)
Giovanna
19.12.2005., 01:59
Sizzlym
da samo mislim da drugarica koja je ostala na slobodi nije to zasluzila.
1.Poslednji Samuraj
SUROVA ROMANSA
KLAVIR
ŽIVOT JE LEP
ISTOK ZAPAD
ZIVOT JE LEP
I ima jedan film valjda se zove PRENESI DALJE (nek me neko ispravi ako zna - otprilike o decaku koji je smislio da svako mora da nekome ucini tri dobra dela i ti kojima je to dobro delo ucinjeno - da ucine jos tri dobra dela ...... na kraju se jako tuzno zavrsava, shit!)
i daaaaaaaaaaaaaaa -
ZAUVEK MOJA.
Filadelfija, i uvek se rastuzim kad cujem Bruce Springsteen "Streets of Filadelfia" ...
Bullitt13
19.12.2005., 17:16
Domaci film "Tri"!!!
PIJANISTA... scena u kojoj nemci bacaju onog dekicu sa kolicima kroz terasu.....najezim se kad se setim toga-veoma upecatljivo!
Wolfbrother
19.12.2005., 17:46
gladijator
vise ne spavam nocima:)
Gryphon
19.12.2005., 17:53
Cinderella Man
Redak film, a da je tako dobar u skorije vreme.
chokolada
19.12.2005., 18:50
Ptice koje ne polete
Spasitelj
Sindlerova lista
Cold mountain
Titanic
Green Mile
Ljilja forever
Ima ih jos, ne mogu sada da se setim. I ne volim tuzne i ratne filmove, izbegavam da ih gledam.
I vidim da je nekoliko vas reklo da je titanic sranje. :? Meni je bilo jako potresno gledati kao oni ljudi padaju sa broda u ledenu vodu i umiru, kako one iz trece klase ne pustaju napolje itd. :( Bilo mi je zao i Leonarda, imao je pozitivnu ulogu.
Banshee
19.12.2005., 20:35
mislim da ne placem uz filmove. :lol:
ali od potresnih filmova sad se setih 'midnight express' cini mi se da se tako zove...inace mnogo vise moze da me 'potrese' neka dobra muzika ma koliko tupili u filmu.od dobre muzike se uvek najezim i mnogo posle utice na moje krajnje misljenje o filmu.
a uz titanik nisam plakala.:roll: mislim...da placem uz titanik :lol:
Sasha85
20.12.2005., 01:16
Titanika sam gledala 100 puta... Kada sam ga prvi put gledala, bio mi je nebitan, smesan... A poslednji put... Plakala sam kao idiot...
Svaki put gledam drugacije taj film...
azdajica
20.12.2005., 04:50
Sad sam se setila, Irreversible-Otpozadi, ali nisam mogla da ga odgledam do kraja, tj u ovom slucaju do pocetka,mnogo je grozan mada dobro uradjen film
Draguljče
20.12.2005., 21:43
Osmi dan (francuski film o osobi koja ima Daunov sindrom)
Gladijator
Zelena milja
Lorencova ulja.....
Otisao sam...
20.12.2005., 21:53
Sve o mojoj majci...
top6
1.shindlerova lista
2.zivot je lep
3.pijanista
4.bekstvo iz sosenaka
5.sjaj
6.leon profesionalac
Kao i Glavatog, iz papuča me je izuo Rekvijem za snove! Još sam ga gledao kasno uveče, mrtva tišina! A film nije horor, ali je ipak... da se potreseš... i da se zamisliš... toplo ga preporučujem... takođe, muzika iz filma je odlična!
Večni sjaj blistavog uma (Eternal sunshine of the spotless mind) - Fantastičan film, utisak ukombinovan sa nekim ličnim iskustvima je jako delovao na mene. Izuzetan film, između ostalog zato što glumi Džim Keri (i Kejt Vinslet), a nije komedija, i u samo jednoj sceni on izgleda donekle smešan! Takođe, mora da se odgleda bar 2-3 puta da bi se u potpunosti shvatio. Ja sam se posebno namučio jer nisam imao pojma o čemu se radi, a još nije bilo ni titla! Muka živa! I, kao i kod rekvijema, ima odličnu muziku!
Doni Darko (Donnie Darko) - Gledao sam ga pre par dana i ... pa uopšte ga nisam shvatio, ali jako interesantan i na neki način potresan film, u potpunosti nedorečen. Ko ga je iole shvatio, molim neka iznese neko svoje razmišljanje!
Crazy_creature
24.12.2005., 03:44
ehhh. . .
Lost and delirious, fenomenalan.Razbijam se od plakanja svaki put.
13 .... dobila sam ga za proshli rodj od jedne jako drage osobe... mozhda chitash ovo ;) Dobar je film, ali za moj ukus ne tako potresan.
Gia... Angie fenomenalna as always.
Imam da dodam na ovu listu i "Boys don't cry" jako muchan i potresan film. Ugh.. Ne bih imala stomak da ga odgledam josh jednom.
azdajica
24.12.2005., 18:54
@Kurt 2
Doni Darko (Donnie Darko) - Gledao sam ga pre par dana i ... pa uopšte ga nisam shvatio, ali jako interesantan i na neki način potresan film, u potpunosti nedorečen. Ko ga je iole shvatio, molim neka iznese neko svoje razmišljanje![/QUOTE]
Imas ceo forum na tu temu potrazi, da za mene jako tuzan film, bas mi je legao, nije lak za kapiranje
ej ljudi jel taj film I'M SAM -JA SAM SEM-o nekom retardiranom tipu koji se druzi sa nekim detetom(ne znam da li je decak ili devoj.)i on na kraju ubije njenog caleta ili mozda svog caleta(ili nekog od familije) zato sto je ovaj fizicki zlosta.? retardiran tip je kratko osisan ima crnu kosu!na kraju filma ga odvodi policija,a on je i pre bio u zatvoru...mislim da je tako... jako davno sam gledao!
POMAGAJTE!!!!
maniaccc
25.12.2005., 10:55
I AM SAM, je film o retardiranom tipu koji je otac devojcice, ali hoce da mu uzmu starateljstvo nad njom.
Mislim da tako ide prica.
ej ljudi jel taj film I'M SAM -JA SAM SEM-o nekom retardiranom tipu koji se druzi sa nekim detetom(ne znam da li je decak ili devoj.)i on na kraju ubije njenog caleta ili mozda svog caleta(ili nekog od familije) zato sto je ovaj fizicki zlosta.? retardiran tip je kratko osisan ima crnu kosu!na kraju filma ga odvodi policija,a on je i pre bio u zatvoru...mislim da je tako... jako davno sam gledao!
POMAGAJTE!!!!
Znam o kom filmu pričaš, taj retardirani koji se druži sa nekim dečakom, na kraju ubija
ljubavnika dečakove majke, koji je neki okrutan i surov tip, koji maltretira tog dečaka...
Ne mogu da se setim naslova filma, ako se setim javiću ti. Mislim da ga je režirao Bob
Tornton.
zoranpetrovic84
25.12.2005., 15:45
zove se definitivno Ja sam Sem - Shon Pen glavna uloga.
Znam o kom filmu pričaš, taj retarirani koji se druži sa nekim dečakom, na kraju ubija
ljubavnika dečakove majke, koji je neki okrutan i surov tip, koji maltretira tog dečaka...
Ne mogu da se setim naslova filma, ako se setim javiću ti. Mislim da ga je režirao Bob
Tornton.
da,da strelo u pravu si!!!to je taj film!ako je reziser bob torton onda je on i glavni glumac!a meni jos kad sam gledao bio neki nepoznati tip!hajd ako zasnas javi mi!!!
goldfish
25.12.2005., 18:08
Zivot je lep
Lepa sela lepo gore
Forest Gamp
Giovanna
26.12.2005., 02:32
Film o kome vi pricate nije Ja sam Sem.U filmu Ja sam Sem na kraju devojcica ipak ostaje kod oca dok taj drugi film ne znam kako se zove,nisam ga gledala,sestra mi je pricala,covek koji je mentalno zaostao i odbacen od celog sela ima samo 1 prijatelja.Jednoga dana optuze mentalno zaostalog da je ukrao nesto i u trenutku kada ga napadaju on slucajno ubija jednog od mestana.Da ga ne bi lincovali najbolji prijatelj ubija mentalno zaostalog ....Tuzniji fillm nije gledala!
Doktor Zivago sa Kirom Najtli danas na Hrt 2 (Prvi deo) Majka mi je otkrila sta ce biti na kraju i ne verujem da cu da ga gledam sutra....
azdajica
26.12.2005., 16:42
Cinderella Man
Redak film, a da je tako dobar u skorije vreme.
Jao, jeste, mnogo je dobar, ja sam se bas uzivela, totalno se stopis sa likom Jimmy Braddocka, kakv je on lik bio, svaka mu cast, pravi muskarac (nije sto ga glumi Russel Crowe:) Preporuka svima koji vole dobru dramu i boks, gledajte ga, vredi. Kakva devojka od milion dolara, za koji sam uvek i mislila da je pateticno sra.e!
Giovanna
27.12.2005., 03:22
Doktor Zivago (Nova verzija).
Da li neko zna kako se pise Kira Najtli ...? Interesuje me ime glumca koji glumi Zivaga
snaja88
27.12.2005., 08:30
Kira Najtli- Keira Knightley ;)
Doctor Zhivago-http://www.imdb.com/title/tt0324937/ (Zivaga igra Hans Matheson)
Giovanna
28.12.2005., 02:19
Hvala Snajo ostajem ti duzna za onu pesmu.Ajde posalji mi p.p sa nazivom pesme i koliko u cetvrtak, saljem, ako je nadjem.
Palata slomljenih srca . . .
ko je gledao znace. . .
e to je prawa drugarica . . .
sad cu da ga odgledam ,ponowo da plachem . . .
Jeste, i ja sam plakala uz njega...
Onda Ubistvo s predumisljajem
Lepa sela lepo gore
Poslednji Mohikanac
Pijanista
Sibirski Berberin
Zivot je lep
Ma ima ih puno...
Novcic_u_fontani
01.01.2006., 20:42
- Život je lep
- Bekstvo iz Sosenka
- Savrsen svet
Pokusavao sam vise puta posle filma da zaplacem ali nece suza,pa nece.*ebiga
OKLAGIJA
01.01.2006., 21:22
Ja ne placem ja se smejem kada gledam tragicno snimljeni film sa jos tragicnijim scenarijom.
zoranpetrovic84
01.01.2006., 21:46
Bekstvo iz Sosenka
ndjordje91
02.01.2006., 01:05
Ni jedan...Steta ;)
Dont_Break_The_Oath
02.01.2006., 06:54
VISKNINGAR OCH ROP. (1972, Svensk filmindustri)
En film av Ingmar Bergman
http://www.sea.fi/foto/viskningar-och-rop.jpg
Harriet Andersson, Kari Sylwan, Liv Ullmann, Ingrid Thulin, Anders Ek, Erland Josephson.
Pokusavao sam vise puta posle filma da zaplacem ali nece suza,pa nece.*ebiga
SIDJI RASHO SA PLANINEEEEEEEE...........U tom filmu ima oko 8000000 statista a snimanje traje ,evo ,vec 15 godina.Nazalost film nije naishao na dobar odziv kod inostrane kritike i publike.A mnogi statisti koji su trazili svoje dnevnice nazvani su izdajnicima od tzv.SRBA( HEHEHE, hahaha aaaaaaaa).Eto to je ono shto me potresa vec 15 godina:), al dobro josh malo pa gotovo sa tom tragikomedijom(mislim da sam pogodio zanr)
Evo dokaza da nije samo rasho,valjda se tako kaze? dobar pesnik
SIDJI RASHO SA PLANINE(eeeeee) , U HAGU TI CELIJA NE GINE(EEEEEEEE)....
E ajde i pozdravi rashu kad ga vidish:)
Novcic_u_fontani
07.01.2006., 18:22
Sinoć sam gledala film: "Ana i Kralj" i potresao me.... :sad: :(
Mene je mnogo potreslo kad Rambo baca bombu i cela scena se trese, a ja zajedno s njom...
A da, da ne zaboravim mnogo me je potresao film koji sam hteo da gledam(Projekat A drugi deo glumi Dzeki Cen), a slika na TV-u bila losa, stalno se tresla pa nisam mogao da ga gledam, jadan ja :(
OTH fan1357
07.01.2006., 22:58
Ajoj ja na svaku tuznu scenu placem:))))
Ali....GLAdijator,Jesenje legende,Rijeka uspomena.................
OTH fan1357
07.01.2006., 22:59
Ajoj da i Zauvijek Mlad sa Mel Gibsonom
Elishabeth
08.01.2006., 20:33
Titanik i Beliznica posebno
Gregor Samsa
09.01.2006., 01:12
La Vita E Bella
Schindler List
Citazen X.....
Pijanista
Zivot je lep
Prohujalo sa vihorom
Moje ime je Sem
Pa.... i Titanik
Cudi me da niko nije spomenuo "Big Blue". Meni je to omiljeni film(tj, najvise me potresao). Ona scena na kraju kada se Zak nalazi na dnu mora i kada je pred izborom- da se useres. Ali cini mi se da ljudi koji su odrasli uz more kao ja, mogu bolje razumijeti taj mentalitet i Zaka i njegov nacin zivota uopste. Na neki nacin se identifikujem s njim.
julija85
29.01.2006., 02:03
definitivno prohujalo sa vihorom
julija85
29.01.2006., 02:07
http://images3.pictiger.com/images/12/e170952f161012a7320b3f9fcb605512.jpg (http://www.pictiger.com/)
Millena
30.01.2006., 14:03
Sampion
Ja sam Sam
Devojka od milion dolara
Zivot je lep
"Hilari i Dzeki" , "Sati"....
Kanizsa84
30.01.2006., 23:57
Čovek bez lica
Poruka iz pakla
Ja sam Sem
Edvard Makazoruki
Pijanista
maestra
31.01.2006., 00:21
http://images3.pictiger.com/images/12/e170952f161012a7320b3f9fcb605512.jpg (http://www.pictiger.com/)
Scarlett: Rhet... if you go, where shall I go, what shall I do?
Rhett Butler: Frankly, my dear, I don't give a damn.
Gledala sam ni sama ne znam koliko puta i uvek se rasplacem :(
HeRoInA_84
31.01.2006., 01:02
"Duh" sam gledala vise od deset puta i svaki put gorke suze lila... shmrc...
HELLGIRL
31.01.2006., 02:09
''GIA''
''DORSI''
''REKVIJEM ZA SNOVE''
''KING-KONG''
''NEPRILAGODJENA''
''MI DECA SA STANICE ZOO''
''BAMBI''crtani
LORA-GIA
12.02.2006., 04:22
''Iz granice''
''Frida''
''Strsljen''
''Djia''
''Mi deca sa stanice Zoo''
''Prvi greh''
''Neprilagodjena''
''Rekvijem za snove''
''Dorsi''
''Norma Dzin''
...i td.
Zauvek "Sjaj u Travi !!! Strasan Film :cry: :cry: :cry:
"Blistavi um"
"Vanilla sky" - ovaj me nije rasplakao, ali sam se posle njegovog gledanja osecala totalno drugacije; kraj je odlican!
Drustvo mrtvih pesnika
Ne umem da opisem koliko me je film odusevio i potresao, pogledajte ga ako vec niste i ne zaboravite:
Carpe Diem
:)
irena75
14.02.2006., 12:25
JOHNNY Q
AMADEUS
OFICIR S RUŽOM
PATRIOTA(SA MEL GIBSONOM)
...biće toga još, sad ne mogu da setim
MarilynManson
16.02.2006., 18:03
Ali G... : ))
LORA-GIA
17.02.2006., 03:12
''Alexandar''
juce-''Miris zene''
:sad:
bananica
17.02.2006., 15:11
zar niko nije gledao MODIGLIANI...?:(
zar niko nije gledao MODIGLIANI...?:(
Ja sam gledala jednu staru francusku verziju Modiljanijeve biografije i pošto mi je to jedan od omiljenih slikara i film o njemu i njegovom životu, bio mi je izuzetno potresan. :cry:
JellyFish
17.02.2006., 18:07
La vitta e bella
Green mile
bananica
17.02.2006., 20:12
Ja sam gledala jednu staru francusku verziju Modiljanijeve biografije i pošto mi je to jedan od omiljenih slikara i film o njemu i njegovom životu, bio mi je izuzetno potresan. :cry:
nisam gledala tu stariju verziju,mislim da je ona iz 1989. potrazicu je,a ova nova koja me je odusevila je iz 2004.,glumi endi garsija,smucih se sama sebi ali neke scene mi ne izlaze iz glave...film je do bola
jazzmisa
23.02.2006., 01:35
bilo je dosta filmova koji su me potresli,ali evo nekoliko:Pijanista,Stradanje Isusovo,Rej,pa cak i Ko to tamo peva kada sam ga poslednji put gledao(neverovatno ali istinito),Sve o Shmitu,Rozmarina beba(Romana Polanskog-genijalan film) itd.
jazzmisa
23.02.2006., 01:36
Zaboravih naravno "Zivot je lep"sa Benjinijem
snaja88
24.02.2006., 12:18
Brokeback mountain' je prilicno potresan film. Bas nekako...........nit' da places, nit' da ostanes ravnodusan. Cudan osecaj u stomaku, u svakom slucaju
zoranpetrovic84
24.02.2006., 13:45
Pijanista - toliko potresnih i gadnih scena na jednom mestu...nije mi bilo bas sve jedno
'Boys don't cry' - dva puta sam pokušala da ga pogledam, i oba puta prekinula na pola. Previše težak i mučan film za moj ukus. Neću više ni pokušavati da ga odgledam, mada me malo kopka kako se završio a Hilari je fantastična u toj ulozi.
Jedini put u životu kada sam pala u nesvest je bio u bioskopu-gledala sam ''Bure baruta''-ceo film je previše nasilan i surov, ali negde pred kraj je scena u kojoj neko Mirjani Joković uavrće ruku unazad-i ja paf u nesvest. Baš gadan film, sva sreća pa se osim te scene ničeg ne sećam.
'Boys don't cry' - dva puta sam pokušala da ga pogledam, i oba puta prekinula na pola. Previše težak i mučan film za moj ukus. Neću više ni pokušavati da ga odgledam, mada me malo kopka kako se završio a Hilari je fantastična u toj ulozi.
Jedini put u životu kada sam pala u nesvest je bio u bioskopu-gledala sam ''Bure baruta''-ceo film je previše nasilan i surov, ali negde pred kraj je scena u kojoj neko Mirjani Joković uavrće ruku unazad-i ja paf u nesvest. Baš gadan film, sva sreća pa se osim te scene ničeg ne sećam.
To ono sa hilary swonk ?!Da stvarno tezak film ni ja ga nisam pogledao do kraja
To ono sa hilary swonk ?!Da stvarno tezak film ni ja ga nisam pogledao do kraja
Da, taj-možda bi mogao neko ko je dogurao do kraja da napiše kako se završilo.
maniaccc
25.02.2006., 21:05
Gledao sam ga ranije, ali stvarno ne mogu da se setim kako se zavrsilo.Samo znam da su je braca one devojke provalila.
Film je stvarno tezak.
Copy_Cat
25.02.2006., 21:07
bambi.
maniaccc
25.02.2006., 21:09
Ne znam zasto, ali meni je Dambo tuzniji.
bambi.
Poor unfortunate bambie
jazzmisa
25.02.2006., 23:23
Probacu ja da ga odgledam pa da tikazem kako se zavrsio,a jel znas mozda ko je reziser?
Probacu ja da ga odgledam pa da tikazem kako se zavrsio,a jel znas mozda ko je reziser?
Kimberly Peirce (pronašla na IMBD). Važi, ajd' pa javi.
tommy gun
26.02.2006., 00:28
...pih...krene suza izdajica svaki put na istu scenu...ustvari dve scene u LoTR-Return of The King...
ono kao kada cika Aragorn krene sam na hordu Orkova,Trolova i ostalih shiptara uz recenicu "For Frodo..."...smrc...
ili isti film pola sata kasnije...kada isti cika izgovara recenicu "My friends...you bow to no one..." naravno ista je upucena hrabrim malim Hobbitima ...smrc x 2...bas potresno...evo...i sad sam se potresao...
slzem se ja sam se rasplakao FOR FRODO,te reci su me dirnule u srce smrsc,buhaaaaa
inace smrc, buhaaaa,Titanic,malo Bande Njujorka,Doktor Zivago,jesen u njujorku i bands of brothers,pred kraj u logorima!
**case-problem**Forumasica
27.02.2006., 15:55
mene je potresao neki uzasan japanski film
mislim da se zove Audicija
nisam imala stomak da ga odgledam do kraja
milentisha
27.02.2006., 16:18
BEJB - kad mali prasići gledaju kako im odvode mame i misle da one idu na neko bolje mesto, a one su u stvari krenule u klanicu. Isti film, kad odnose one male kuce pa je njihova mama tužna.
U filmovima me uglavnom potresu scene u kojima stradaju deca i životinje. :(
rattlesnake
23.03.2006., 15:36
Breaking the waves.......Dancer in the dark....The name of the rose.....Leaving Las Vegas.... 8)
kole&kole
23.03.2006., 21:56
ima dosta filmova posle kojih sam zaplakao npr lion king,titanic,milion dollar baby,brokeback mountain...potresli me a nisam plakao sati,gladiator,zivot je lep...
pandiani
23.03.2006., 22:33
1. saving private ryan (kad kapetan miler kaze rajanu "zasluzi ovo")
2. gladiator (kad cezarova kcerka na kraju kad je poginuo maximus kaze "bio je vojnik rima")
3. we were soldiers (kad pukovnik na kraju kaze "zao mi je sto su moji ljudi izginuli, a ja nisam")
4. man on fire (kad mala trci preko mosta prema denzelu)
5. brave heart (kad mel gibson prije pogubljenja vikne "freedooooooooooooom")
to su scene radi kojih valja odgledati citav film, a evo i sad sam se najezio
maniaccc
23.03.2006., 23:27
He i mene si najezio :D
Marauder
23.03.2006., 23:43
Shawshank Redemption, kad je Tommy ubijen i kraj filma
Forrest Gump, najtuzniji film svih vremena.
whitenicky
04.04.2006., 16:06
NOŽ po romanu Vuka Draškovića
prava_boli_glava
04.04.2006., 20:08
Shindlerova lista,boli....
HeBePoBaTaH_
04.04.2006., 21:31
Ja sam plakao kad sam bio mali dok sam gledao To Kill A Mocking Bird i da - kad sam gledao Čovek slon. Dina je sranje, ne znam da li sam već rekao
Wesley Earl Craven
05.04.2006., 00:46
Josif Tatić (u ulozi života) vadi malj.
Nataša Ninković počinje da peva uspavanku bebi koja se sa Denisom Kvejdom nalazi sakrivena u obližnjoj šupi.
Najpotresnija scena ikad. Savior.
milentisha
05.04.2006., 12:41
Josif Tatić (u ulozi života) vadi malj.
Nataša Ninković počinje da peva uspavanku bebi koja se sa Denisom Kvejdom nalazi sakrivena u obližnjoj šupi.
Najpotresnija scena ikad. Savior.
ja se rastužim i na samu pomisao na ovu scenu...
Sasha85
05.04.2006., 14:41
Uh... Ja sam ga gledala 2 puta... Nekim cudom...
I dan danas se secam jasno nekih scena...
Nju su na kraju provalili da je zensko... Ona devojka koja se njoj svidjala na kraju se zaljubila u nju i bile su zajedno...
A braca te devojke, kada su saznali to, pretukli je, silovali i na kraju ubili...
Mnogo tezak film...
misko85
06.04.2006., 00:41
Zelena milja
Forest Gamp
21 gram
coccinelle
06.04.2006., 04:08
definitivno Boja purpura, rastužim se čak i kada čujem muziku iz filma
Meseceva_kci
06.04.2006., 19:16
-Hair
-One flew over the cuckoo's nest
-Man on fire
-The Pianist
-Blow
-I am Sam
i td.
Visnja_K
09.04.2006., 02:49
Gegen die Wand.
Breaking the Waves.
Taxi driver.
Los sin nombre. (najtoplije NE preporucujem!)
Requiem for a Dream.
Visnja_K
09.04.2006., 02:51
A da,
21 gram.
Bas sam ga juce ponovo gledala.
Brokeback mountain.
Od kako sam ga pogledala, film ne mogu izbaciti iz glave. Totalno sam pod utiskom. Za mene, ovo je jedan od najboljih filmova ever, ako ne i najbolji. Bez mnogo pametovanja, jednostavno predivna, potresna ljubavna prica. Sve u vezi filma je savrseno - gluma, rezija, scenario, fotografija, muzika Gustava Santaolalle pogadja pravo u srce… Zavrsni deo filma, od njihovog poslednjeg susreta pa do kraja me posebno uvek toliko pogodi (gledam film svakodnevno), da ronim krokodilske suze i uopste ne mogu doci sebi.
Najbolji, najfenomenalniji, super extra de luxe film svih vremena!
M
Neandertalac
25.04.2006., 19:17
Apsolutno
zoranpetrovic84
27.04.2006., 16:06
Cinema Paradiso :( :( :( :( :( :( :( :( :( i jos malo ... :( :( :( :( :( :( ko ostane ravnodusan...taj nema srce
Mala_Mu_from_BL
27.04.2006., 16:59
Hm...
Ja, inace, nisam bas neki emotivac i sl., ali nisam mogla zadrzati suze kad sam gledala "nebesku udicu" i "Poruku u boci"....
Giovanna
28.04.2006., 04:34
Danas sam gledala na kanalu Sinemania Brazilski film Iza Sunca sa Rodrigom Santorom ...Divan i nadasve tuzan film...:(
Jeka#26
28.04.2006., 10:10
Jesen u Njujorku
maja cmicak
29.04.2006., 22:20
Vestacka inteligencija, Stradanje Isusovo, Blistavi um...
vladanlo
04.05.2006., 00:07
La Vita e Bella
Mislim da se zove "Lucijanovo ulje"... film je bash potresan...
Life of David Gale - scena na kraju filma, onaj snimak sa video kasete
moonman
05.05.2006., 10:49
Man on fire, Sinovci, John Q, ...
chypawa_18
05.05.2006., 10:52
John Q, Zhivot je lep i josh neki......ako se setim, javicu...
chypawa_18
05.05.2006., 10:52
e, da, Forest Gump..
da, da... Forest Gump... gledala sam ga milion puta, i svaki put sam cry... :(
snaja88
05.05.2006., 14:20
Zadnji koji me je bas rastresao u nekim delovima- Dancer in the dark :cry: :cry:
Hm...trenutno mi na pamet pada samo "Ja sam Sem"...
OKLAGIJA
07.05.2006., 00:24
Komandos
A sjecate se "sjaj u travi"?
Ja ne placem na filmove ali sam se recimo isplakala za film "My Girl" sa ono dvoje djecice....
I plakala sam za film "Piano" (ali tad sam bila trudna pa su mi hormoni bili uzyebani ;))
Jedan japanski film..ne znam kako se zove, pa ako je neko gledao, molim da napiše naziv ako zna..
Uglavnom, glavni glumac izučava "tajne mača"..bori se na dobroj strani :) ..usput se i zaljubi..ide odlična priča filma...na kraju ubijaju njegovu voljenu, on ostavlja "tajne mača" njihovom sinu, a voljenu zagrli i probode istim mačem i kroz sebe... Ostavlja snažan utisak, pogotovo sam kraj.
Možda će nekom ko nije gledao film ovo delovati kao obična limunada, ali neka obavezno pogleda ako bude imao priliku..
Feelgooood
08.05.2006., 12:09
EAST - WEST
marijaaag
09.05.2006., 00:28
pa 'zivot je lep' mi je bio najtuzniji dok nisam pogledala 'ljilja 4-ever', ali nedavno sam pogledala 'dancer in the dark', i bas me je ubio u pojam, a da li zbog bjork ili zbog filma-nisam sigurna
Policijska akademija - potreslo me je kada Mahoni stavi lepak umesto sampona naredniku, a ovom se zalepe ruke za kosu i kad se osisa ostanu mu dlake na dlanovima...strasno :mrgreen:
julija85
09.05.2006., 23:27
prohujalo sa vihorom i naravno mulen ruz
Marauder
10.05.2006., 00:44
Bonnie & Clyde, kraj filma (iako sam znao kraj).
snaja88
10.05.2006., 13:16
ali nedavno sam pogledala 'dancer in the dark', i bas me je ubio u pojam, a da li zbog bjork ili zbog filma-nisam sigurna Konacno jedan istomisljenik ovde
markoca
10.05.2006., 13:45
Vestacka Inteligencija, Star Wars Episode III, Wrong Turn, Buttefly Effect.
Opustena
11.05.2006., 22:31
the pianist
Michelangelo83
12.05.2006., 06:05
Kad sam bio klinac, najvise sam gledao Svarcija(moj idol) i Stalonea, akcije, super heroji i snagatori, kakvo plakanje, to je za devojcice, ipak moram vam ovde priznati:
Plakao sam (kradom) kao klinac u terminatoru 2 na kraju filma kad se svarci spusta u lavu, i plakao sam(isto kao klinac) kad u seriji Hobotnica (koju sam obozavao) ubijaju Korada Katanea, ko je gledao zna, setice se te epizode, ta me je epizoda jako potresla, bio sam tuzan nedeju dana...
Nikada vise zbog filmova nisam plakao i ali je bilo nekoliko filmova koji su na mene ostavilji jak utisak( poimanju ljubavi, slobode, filozofije zivota, prolaznosti, sistema vrednosti...
1. Heartbreakers ( tada sam se zaljubio u Jennifer Love Hewitt koja me je odusevila i glumom i izgledom i romantikom, tada sam shvatio da je takva devojka moj tip, a i matora Sigurni Viver je super odigrala) - sjajna komedija, a od polovine filma i jako romantican i sladak film...
2. Don Juan DeMarco, koji mi je jedan od omiljenih filmova, sjajno su odigrali Marlon Brando i Johny Depp, ne zna se ko je od njih bolje odglumeo + sjajna muzika i Brajana Adamsa pesma Have you ever loved a Woman i verzija na spanskom! Genijalan film, ostavio jak utisak na mene...
3. Titanik je sjajan film, najvise zbog sjajne pesme Celine Dion...
4. Jesen u Njujorku je takodje ok....
5. Nothing Hill - super sjajan film...
5. Ustvari ljubav, onako nije los film, veoma simpatican...
6. Forest Gump je jedan od najacih filmova ikada, urnebesno smesan, ali i potresan...
8. Family Man je takodje jedan od najacih filmova koje sam ikada gledao, razmisljao sam mesec dana o tom filmu(gledao sam ga na preporuku prijatelja i odusevio se- OBAVEZNO ODGLEDAJTE OVAJ FILM)...
Sibirski berberin
Lovac na Jelene
Requiem for a Dream
ima ih jos...
xpforswodniw
12.05.2006., 14:50
Dokumentarni film o Africi u kome se pojavila ova slika:
http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/28_image001.jpg
zoranpetrovic84
12.05.2006., 19:15
Drustvo Mrtvih Pesnika :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vestacka Inteligencija, Star Wars Episode III, Wrong Turn, Buttefly Effect.
Jedino se slazem sa Vest. Intelig. Zaista, svakog humanistu treba da potrese taj film...
Ako si skontao filozofski aspekat filma...propagira pravo i istinsko hriscanstvo...rekao bih cak i pravoslavlje...i sva iskusenja bozija...Necu sad da analiziram film kroz humanisticki i religijski pogled, ne pada mi na um, ni Spilbergu...ali ako te zaista potresao film kao mene, onda znas u kom aspektu i duhovnom stanju dajem svoje misljenje o istom
Apsolutna preporuka svima da ga ne jednom, nego dva puta pogledaju...Obavezno stivo za osnovce, da se mene pita...
poz
goldfish
11.06.2006., 15:31
blistavi um na prvom mestu.............da definitivno .....
pa onda drustvo mrtvih pesnika
forest gamp
lovac na jelene
zivot je lep
john q
kiseli smesak
12.06.2006., 04:22
Ples u tami, ja mislim da se tako zove igra Bjork
goldfish
17.06.2006., 04:27
zaboravih i ovaj
osmi dan
http://www.tripmusic.net/miguelsamiez/10me/photo/1097765514le_huitieme_jour.jpg
*arijel*
18.06.2006., 23:43
duboko plavetnilo, secam se da je ceo bus spavao,samo ja i vodic sedimo i gledamo film, ali ona je film znala napamet jer ga vjerovatno svaki put pustaju,tako da mi je bilo glupo i krishom sam brisala suze...
ima jedna scena u sibirskom berberinu kada ga posalju u sibir, njegovi drugovi ne znaju u kom je vagonu, voz krece,oni pevaju, on peva... :cry:
CAMPANULA
19.06.2006., 00:35
"Sve o mojoj majci" i " Otpozadi"
Terror Techa
21.06.2006., 03:29
blistavi um na prvom mestu.............da definitivno .....
pa onda drustvo mrtvih pesnika
mozda najupecatljivija scena u Blistavom umu mi je kad Crow udje u onaj restorancic, sta li je
i kad mu svi ostavljaju olovke na sto
e, da
i ono kad djubretari odnose djubre, a zena mu ne veruje
ili tako nesto
ne mogu bas da se setim
odavno sam ga gledao zadnji put
ali jedan od najboljih
Zivot je lep
Dancer in the dark
Profesionalac ( Leon )
Sindlerova lista
Let iznad kukavicjeg gnezda.....
jasnavek
22.06.2006., 16:12
Cula sam da je ovaj novi Sotrin ''Gde cveta limun zut'' zaista potresan. Da li je neko gledao, i da li znate hoce li se negde u bioskopima prikazivati, jer sam ja cula da ce biti samo na DVD?
zoranpetrovic84
22.06.2006., 18:09
Bice uskoro na TV-u...pola dokumentarac-pola igrani....
libra_bg
24.06.2006., 12:04
UMRETI MLAD ... :( :( :-( ... :cry: ...
http://www.affichescinema.com/insc_d/dying_young.jpg
PredatorBG11
24.06.2006., 15:10
Policijska akademija - potreslo me je kada Mahoni stavi lepak umesto sampona naredniku, a ovom se zalepe ruke za kosu i kad se osisa ostanu mu dlake na dlanovima...strasno :mrgreen:
E.da a ja sam se potresao dok sam gledao Mrak film 3,cela bioskopska sala je plakala!
Wait a minute...kako moze bioskopska sala da place?Mislim,publika,ljudi su plakali,da,tako.
PredatorBG11
24.06.2006., 15:11
duboko plavetnilo, secam se da je ceo bus spavao,samo ja i vodic sedimo i gledamo film, ali ona je film znala napamet jer ga vjerovatno svaki put pustaju,tako da mi je bilo glupo i krishom sam brisala suze...
ima jedna scena u sibirskom berberinu kada ga posalju u sibir, njegovi drugovi ne znaju u kom je vagonu, voz krece,oni pevaju, on peva... :cry:
A sto si plakala?Dobar je film,samo ne znam sto si plakala,koji deo?
Sad sam se setila: Hotel Ruanda.
Bliska tema, al lakse je gledati kad se odigrava negde daleko.
Snowblind
25.06.2006., 01:44
"Old school" - scena kada bacaju cigle sa terase.
Nije film, ali epizoda Simpsonovih kada Homer prica da je imao losa iskustva sa marihuanom :)
Forest Gamp - tuzna istina o ljudima
vanzemaljac
25.06.2006., 23:04
Sad ne mogu da se setim nijednog koji me je bas potresao
Domaci film Spasitelj me je bas potresao
Necenzurisana verzija kad Lesi zgaze kola....
Vlada Pacino
01.07.2006., 01:42
Pa svakako "zivot je lep"!!Secam se da su ga davali u bioskopima za vreme bombardovanja!!
Ja izlazim pun utisaka i stusten a ono krecu sirene!!Tad pomislih da bi naslov za nas neki spski film bio"Nek ide zivot"
U novije vreme "Devojka od milion dolara" i "Pijanista"
Oba su dobila po oskarcice jer su apsolutno stvarni !!
A ako vas ovi filmovi ne nateraju na dubokoumnu korenspodenciju misonih nesuglasica o covekovom posojanju i razlozima ,onda niste covek,onda ste noj!!haha
zoranpetrovic84
01.07.2006., 10:15
Cinema Paradiso!?:( :( :(
zoranpetrovic84
03.07.2006., 14:43
Amistad :( :( :(
ZIVOT JE LEP-posle gledanja ovog filma niko ne moze da ostane ravnodusan
1. "Grave of the Fireflies" ... i još po istinitom događaju.
2. "Profesionalac", ali NE Leon profesionalac, nego pravi film "Profesionalac", sa Belmondom, scena na kraju.
3. "Marš na Drinu", pogibija Kursule a i skoro sve ostalo.
4. "Galipolje"... i na istu tematiku poslednja scena poslednje epizode serijala "Crna Guja" o prvom svetskom ratu.
I za kraj bih ostavio malo čudan izbor - "Gattaca", scena kada Vincent u moru objašnjava bratu kako je uspeo da ode dalje (da ne kvarim utisak ako neko nije gledao).
Fizicar
05.07.2006., 16:04
"Sjaj u travi" ono na kraju, ne znam zasto.
whitenicky
09.07.2006., 17:25
1. Moja africka avantura
2. Gladiator
3. Neustrasivi ( kad umire na kraju JET LI )
4. The wild bunch ( Divlja horda ) - na kraju cele ekipa gine
<natural_boy>
09.07.2006., 20:50
"Peti Element"
Gloomichitza
10.07.2006., 12:27
ZIVOT JE LEP-posle gledanja ovog filma niko ne moze da ostane ravnodusan
Ubedljivo najtužniji film.... :( :( :(
nensy4ever
10.07.2006., 17:46
jesen y njyjorq,zivot je lep,titanic,forest gamp,pijanista,...... :cry:
banegad
10.07.2006., 20:57
"Sjaj u travi" ono na kraju, ne znam zasto.
kako ne znas zasto
evo ja sad kad bi ga pogledo suzu bih pustio
dobro ne bih mozda plakao al bih se rastuzio skroz
banegad
10.07.2006., 20:58
patetitcna sranja ne mogu biti tuzna
nensy4ever
10.07.2006., 21:02
patetitcna sranja ne mogu biti tuzna
kako za koga... :roll:
Superbird
10.07.2006., 22:43
*** mene nije lako potresti... ali ZELENA MILJA je jedini film koji je to uspeo...
MarilynManson
10.07.2006., 23:01
Party Monster? hehe
Gloomichitza
10.07.2006., 23:43
E,slažem se za ''Forest Gampa'' i ''Titanik''....
milicaanchy
11.07.2006., 16:18
Dead poets society
'Man on Fire' - mnooooogo dobar film, jako tuzan
'Before Sunrise' & 'Before Sunset' - nije tuzno, ali je jako lepo. 'B Sunrise' -Slucajno se upoznaju i zaljube i dogovore se da se ponovo vide za sest meseci. 'B Sunset' -Posle 10 godina se slucajno ponovo sretnu.
'Nebeska Udica' - nas dosta tuzan film o bombardovanju
'Zivot je lep' - divna prica, jako dobar film
'Adaptacija' - film je bezveze, ali ima jedna tuzna scena kad pricaju Nicolas Cage i Nicolas Cage pred kraj
'Devojka od 1000000 $' - divan film, jako tuzan, bas je onakav kakav treba da bude
Bezimeni77
16.07.2006., 16:13
Zivotje lep (veceras na Pinku oko 23.15. Uvek mi suze krenu na kraju, iako sam ga gledao 10 puta)
Sibirski berberin (Zabranjena ljubav.... Ah...)
Povratak u Raj (Da li bi ste zrtvovali 20 godina svog zivota da bi ste spasili prijatelju zivot?)
Natasha (propast generacije krakja sesdesetih i celih sedamdesetih zbog silnih ratova)
1.Zivot je lep
2.Malena
3.Captain Corelli's Mandolin
4.Ashoka
Meseceva_kci
13.08.2006., 18:19
The Wall...
"Kuca od peska i magle", sa Benom Kingslijem i Jennifer Connely
Beogradski sindikat
18.08.2006., 20:54
edward scissorhands-edvard makazoruki gledala sam ga pre 5 godina kad sam bila prvache plakala sam kao budala,a inache teschko me je rasplakati.juche sam gledala trejler i podsetila sam se filma.*schmrc jadan edvard
Meseceva_kci
19.08.2006., 22:31
"SLC Punk!"...scena - Stevo i Sandy...na acid-u...u parku...
...u pozadini Betovenova "Mesecheva sonata"...
...a kadrovi i glasovi se preklapaju...
:(
~~~~~
-It's weird.
- What's that?
The park is so dead.
- This town is dead.
- It's what?
-It's dead.
Dead, dead, dead, dead.
Maybe we're dead.
-Wouldn't that be nice?
-That's the canyon where the devil worshipers go. You wanna check it out?
(...)
Stevo! Come here!
[I]Help me. I'm dying.
Feel me. Look.
I'm right here.
I'm right here.
Feel me.
Do you feel me?
That's it.
They just threw him out for him to die.
They threw him out while they're sitting there eating themselves...
I can see everything!
What the **** is happening to me?
- No, I'm not.
- Yes, you're dying.
Why are you always dying? Why is everyone dying?
I think the world will really end.
- Why do you say that?
- There's no place else for it to go.
You're right. But when's it gonna end?
- That I can't tell you.
- No, that you must tell me.
I can't.
Come on, little cookie surprise. Come with us!
- Please tell me.
- I can show you.
It's beautiful, right?
As beautiful as it can be...
I guess.
Beautiful like you.
- You wanna see something else beautiful?
- Sure.
Beauty's the end, Stevo.
The end.
~~~~~
:(
Trnoruzica
21.08.2006., 12:10
- Zivot je lijep
- Moulin rouge