Vidi punu verziju : Idete li na Tranceplant?
Peta W.
10.11.2003., 17:24
Uvek!!
Donald Duck
10.11.2003., 17:42
Vidimo se!!! :wink:
Ne idemo vishe... Muzika nishta extra, ljudi... netju da komentarishem... Zezanje je uvek OK, ali ne isplati se, definitivno... Bespotrebno guranje i gazenje...
Donald Duck
10.11.2003., 17:45
Ne idemo vishe... Muzika nishta extra, ljudi... netju da komentarishem... Zezanje je uvek OK, ali ne isplati se, definitivno... Bespotrebno guranje i gazenje...
Tya, ma ja te vodim, tj. idemo zajedno!!!
:wink: :lol: :wink: :lol:
Hvala. Idemo mi na neki cimanja vredan dogadjaj... Ebesh ti Technokratiu i njihove zurke... Uostalom, kakva je to BG organizacija koja ima festival samo u NS-u... Shto znachi... :mrgreen: :arrow: :x
Donald Duck
10.11.2003., 17:48
Ma kakva si ti to akcijasica zeljna dobrog provoda...
????
Donald Duck
10.11.2003., 17:51
Nikakva.
E sad si me razocarala i kao covek i kao komunista...
Posebno kao komunista :wink:
I ti mene... i kao devojka i kao žena... :cry:
Donald Duck
10.11.2003., 17:57
I ti mene... i kao devojka i kao žena... :cry:
I ti si mi neki frajer, zovem te na zurku a ti neces.. Pih danasnji muskarci!! :cry:
Donald Duck
10.11.2003., 18:07
Znaci muskarci neidu sa patkama!
Logicno, idu sa ribama!!! :wink:
Donald Duck
10.11.2003., 18:14
Somovi sa stukama, znas vec!!! :lol:
Razmišljaću o tome kući..
Pozdravi Icu, ako ga čuješ.. :wink:
Donald Duck
10.11.2003., 18:18
Razmišljaću o tome kući..
Pozdravi Icu, ako ga čuješ.. :wink:
Hocu!!!
E pa ti neznas, RASKA prekomanda, mali je poludeo.
CMOK!
Ne idem vise ni ja!Ovi Novosadjani su postali mnogo kur-che-viti i iskompleksirani.Samo bi zavodili kavge.Isao sam ranije i bilo je O.K.(manje-vise)ali uvek prodaju duplo vise karata nego sto moze da stane ljudi.Ovaj put sam isao samo zato sto je drugar radio,inace....
Idete li vecheras na Transplant?
Ja bio,opet......A rekao sam nikad vise.....I bilo je mnogo bolje nego sto sam ocekivao........Cak sam i sreo gomilu poznatih ljudi.......Lepo.....
Peta W.
08.12.2003., 20:40
Pa...da cujemo utiske...ja sam na zalost (ili na srecu?) ovaj put izostala... :arrow:
Na zalost....ovaj put.Bilo je neuporedivo bolje nego predhodnih par puta.Nije bilo onolike guzve,moglo je da se djuska,i da se dise.......Muzika je bila super......
Samo me nerviraju oni majmuni sa pistaljkama sto zvizde citavu noc!!!Nabio bih im te pistaljke u guzicu pa neka onda zvizde!
Peta W.
27.05.2005., 13:58
Jel zna neko kad je sledeci Tranceplant?
Znam,rekla sam da necu ici vishe,ali...pitam za nekog drugog... :mrgreen: