Vidi punu verziju : Pomoc proteini...
E ovako vec sam imo jednu temu i cudo ste mi pomogli .........dobro sam napredovao mogu da izbacim 65kg a mogo sam oko 50kg..................e sad uzimo sam mega mass kao sto znate ako ste citali i potrosio sam ga STA SAD:...........neki govore uzmi ponovo ,neki govore uzmi kreatin i whey pa promesaj,neki govore samo whey zanima me sta vi mislite da uzmem i zasto.........UNAPRIJED HVALA jer znam da ce te mi i ovdje pomoci..............
boris0230
24.11.2005., 12:24
Najbolje brate da uzmes steroide najbrze ces napredovati :D
Salim se naravno.
Jesi li razmisljao da ides bez suplementa ?
Profimare
24.11.2005., 13:24
Ako imas kesha uzmi opet gainer+kreatin...
do para nije kao i prosli put aje malo blize mare tacno napisi sta da uzmem znaci moze kreatin + neki whey...........ili govoris o necemu drugom
Profimare
25.11.2005., 01:38
Ne visokoprocentni whey, to tebi ne treba jos. Uzmi isto gainer znaci niskoprocentni protein. To ti je npr. taj mega mas sto si pio i uzmi kreatin(prolab ili ultimate nutrition po meni najbolji).
i kako da pomjesam nije mi jasno da sve ili.......molim te objasni jos malo
Profimare
25.11.2005., 12:51
Pa nema mesanja, pijes po uputstvu... Ne znam sta ti nije jasno. Gainer kao sto si pio do sad, a kreatin kako pise tj. kako ti bude rekao prodavac
Znaci mega mass ujutro i navecer a kreatin isto kako pise jeli...........a imali vise vrsta kreatina koji mi preporucujes.................ILI VALJA LI MI IKAKVA DRUGA KOMBINACIJA OCU DA MASU DOBIJEM:::::::::::::hvala
P.S jeli su li bolje tablete kreatina ili prah..
Profimare
26.11.2005., 13:56
Gainer+kreatin=masa ;)
Prah je bolji, a od proizvodjaca kreatina uzmi ili od Prolab-a ili od Ultimate Nutrition-a... A kreatin pijes u fazi punjenja 4x5g(ravna kasicica) sa nekim sokom ili dextrozom i tako 5 dana, a posle u fazi odrzavanja 2x5g
Poz
sport_and_sport
26.11.2005., 18:29
http://www.krstarica.com/lat/magazin/muskarac/
procitajte, vazna pravila!
Malo sam glup sto se tice ovih stvari........ne kontam fazu punjenja ne kontam mjesanje napiso si ovo kako pijes a ovo po upustvu........mogu li pomijesat sve u jednu kantu..........i piti dva puta na dan da ne komplikujem puno..............znaci kreatin (marku koju si napiso) i neki nisko procenti gainer.........mozeli to i puni li kreatin vodom misic tako govore sta bude kada se prestane piti i jeli dovoljno 1-2mjesec da to pijem da dobijem neku masu jer necu da se navucem na te preparate.............. ;)
Profimare
30.11.2005., 13:24
Malo sam glup sto se tice ovih stvari........ne kontam fazu punjenja ne kontam mjesanje napiso si ovo kako pijes a ovo po upustvu........mogu li pomijesat sve u jednu kantu..........i piti dva puta na dan da ne komplikujem puno..............znaci kreatin (marku koju si napiso) i neki nisko procenti gainer.........mozeli to i puni li kreatin vodom misic tako govore sta bude kada se prestane piti i jeli dovoljno 1-2mjesec da to pijem da dobijem neku masu jer necu da se navucem na te preparate.............. ;)Ne mozes da pomesas... Idi kod lika koji ce to da ti proda i on ce ti sve objasniti. Pa ono dosta ti je 1-2m ali sto se tice "navlacenja" na to to je prazna prica... A to kako kreatin deluje je duga prica iskreno me mrzi da objasnjavam
levrone
05.12.2005., 18:42
Kreatin pijes na prazan stomak, sa dekstrozom i vodom nevezano za trening. Ne treba ti više od 5g kreatina dnevno! ...bla, bla,....5g kreatina + bar 20g dekstroze + bar pola litra vode.
............