Vidi punu verziju : ~stil ObLaCeNjA~
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 12:33
. . . dakle???
IvAnA:)
19.11.2005., 12:49
dakle shta...?
levis jakne,teksas hlace,nekad starke,obicno klasicne skechersove patike,majice sa natpisima i likovima.to mi je za jesen.NEKI HALF-ROCK...
sa druge strane,zima... mmm... bundice od krzna(vjestackog-ne bih nikad nosila jadne zivotinje) meeekane...,kaputi do koljena sa veeelikim kapuljacama, kozne cizme do koljena,klasicne farke,topli dzemperi, najtoplije pletene rukavice....a..moj zastitni znak zimi su KAPE! imam ih puuuno! znaci ZIMA-KLASIKA
ljeti su to leprsave stvari tipa haljinica i suknjica.ljeti ne nosim hlace i sorceve.najvise volim saten.sto se tice majica,biram one sa sto lijepsim izrezom-ne dubljim,nego onim koji mi odgovara :) .LJETO-FENSI
U proljece se odvikavam od krzna i kapa,pa uskacem u farke,vracam se patikama i laganim ccipelama,tanjim majicama i posto je sunce jako- nosim naocale na ovaj fazon
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.eyesave.com/images/products/3421.jpg&imgrefurl=http://www.eyesave.com/products/_cid_1-mid_22-sid_3421__details.aspx&h=182&w=330&sz=7&tbnid=aEd-QYbyPEcJ:&tbnh=62&tbnw=114&hl=en&start=34&prev=/images%3Fq%3Drock%
PROLJECE-KLASIKA na moj fazon
a jesam se raspisala...i VEC otisla u off topic,ali morala sam ukratko napisati sta nosim....
tikepa, farke, i gomilu majca i duxeva sve jedno na drugo ;p
u svako doba dana i godine. s tim shto naravno zimi moram i jaknu ;p
Ljudi kako ste bili obuceni za svoju maturu (odnosno mature) ???
ja sam imao patike, farmerke i neku kariranu koshulju (:
Ljudi kako ste bili obuceni za svoju maturu (odnosno mature) ???
ja sam imala pantalone, neku slatku majcu i patike.... a inace ulgavnom se oblacim fancy-sportski-opusteno... nesto izmedju...
Bliznakinja
19.11.2005., 14:03
Obacim se kako mi se prdne za taj dan..
A za maturu sam imala plavu haljinicu :) i morala sam da lomim noge na stiklama :P
jaa sam imala nesto ravnije sandale(skakanje i to-sa naglaskom na TO),plavu satensku haljinu koja se presijavala na zlatno(ne pitajte kako sam to izvela) kreirana by myself! (naravno-imala je gola ledja-sa onim spagama)
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 15:02
eee,da li je tema bila stil oblacenja ili sta ste nosili na maturi???
Girl next door
19.11.2005., 15:03
stil oblacenja na maturi :lol:
zmaj013
19.11.2005., 15:04
Ja furam vise fenserski fazon,...Kozne jaknice, kosulje, farmerke, dzemperi, patike obujem samo na casovima fizickog,.... volim eleganciju,....
Maturu tek ocekujem, i naravno odabracu garderobu kakvu niko nema da bih bio poseban,..... Uvek privucem paznju svojim stilom oblacenja,....
Alexxandar
19.11.2005., 15:36
E mene stvarno mrzi da pisem evo slika pa vidite sami! http://img.photobucket.com/albums/v378/Alexxandar/na_maturi.jpg A dole su valjda bile patike i shiroke baggy pantalone hip-hop style ;) ali od toga vec ima 4 godine :) Sad mi je ova slika bahs smeeeshna!!! Iz nekog razloga :P *** nisam fotogenican ;)
sk8erske patike,siroke pantalone od gore sta mi prvo padne pod ruku,zimi sve ovo + jakna,leti bermude neke naravno siroke...itd
love_girl
19.11.2005., 16:48
Prolece farmerke,majcice kratkih rukava,i patike,sto opustenije...
Leto isto tako,samo sto vise nosim 3/4 pantalone...
Jesen su uglavnom duksevi,malo toplije majce,prelazim polako u cizme..
I zimi sto vise odece,samo da mi ne bude hladno...
A na maturi..
Paaa,bila mi je slika sam mature u profilu neko vreme :)
Peruzzi
19.11.2005., 16:49
ja obuchem prvo sto mi padne u domet ruku...jer mi ujutru tolko ladno da sednem u krevet, pokrijem se preko glave i onda obuvam charape, pa onda nekako navuchem i majcu, pa tek onda na brzinu iskocim u upadnem u farmerke i navuchem neki dzemper ili duks....
love_girl
19.11.2005., 17:00
A,sto se tice tog svakodnevnog oblacenja..
Tu obucem sta mi dodje pod ruku,ali naravno pazim da mi se boje slazu :)
zmaj013
19.11.2005., 17:07
A na maturi..
I nisi dodala da sam te licno JA pohvalio za izgled na maturi.......
laura87
19.11.2005., 18:03
Na maturi sam bila u roze-bez haljini,duboki dekolte,dole nepravilno secena,onako leprsava i papucice bez na stiklicu.....A svaki dan-leti haljine i suknjice,ostalim godisnjim dobima farmerke,pantalone i suknje i majice,dzemperi....cizme,patike,sandale,cipele.... sve bukvalno....uvek doterana.
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 18:25
A na maturi..
Respect za sliku...8-)
Kao i za stil oblacenja ,naravno:lol:
love_girl
19.11.2005., 18:44
I nisi dodala da sam te licno JA pohvalio za izgled na maturi.......
Daaa,sa recima kako izgledam kao iz spanskih serija i kako su mi grudi na izvolte :roll:
@WesternGirl
Nisam sigurna da si ti videla tu sliku,posto sam je drzala bas odavnooo! ;)
To je u Zmajevom recniku pozitivno. :roll:
Ja sam bila u belom ravnom minicu,crvenoj majci,i crvenim sandalicama sa gomilom kajsica.Preko toga neka tanjusna bela kosuljica.
pokusali su da me nateraju da uzmem i tasnicu,ali ja gajim samo ranceve,pa ***.
Usvakodnevnom zivotu,..hmmm,..do neke sesnaeste sam bila striktno rok/pank,ali me proslo.
Od osnovne odece najvise nosim farmerke,majce bez nekih narucitih ukrasa i patike.
Leti kratake sorcie i suknje(koji djavo imam zategnute butine ako ne da ih sevam? :lol:)
A zimi,farmerice,dzemperi,i cizmice.
Sredjivanje je vec neki drugi svet,pun krzna,koze,cipke,svile,plisa,...***,kad sam mali egzibicionista.
love_girl
19.11.2005., 18:59
pokusali su da me nateraju da uzmem i tasnicu,ali ja gajim samo ranceve,pa ***.
Ista prica i kod mene :)
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 19:03
Daaa,sa recima kako izgledam kao iz spanskih serija i kako su mi grudi na izvolte :roll:
@WesternGirl
Nisam sigurna da si ti videla tu sliku,posto sam je drzala bas odavnooo! ;)
Nisam je videla sa mog kompa,
vec sa drugaricinog...:roll:
Ista prica i kod mene :)
Pa kad su neprakticne dodjavola!
Imam gomilu ranceva,..ali najvise volim jedan stari od teksasa,najobicniji,i jedanu crnu cupavu "torbu".
Manic Street Preacher
19.11.2005., 19:19
Ja najvise volim da nosim trenerke......
love_girl
19.11.2005., 19:22
Imam gomilu ranceva,..ali najvise volim jedan stari od teksasa,najobicniji,i jedanu crnu cupavu "torbu".
Ja uopste nemam torbi,ni ranceva..
Imam samo za skolu.
Jednostavno,nisam luda za tim,zato sto sve sto nosim moze da mi stane u farmerke,jaknu,ili sta vec...
Pa da,..ali ja sa sobom uvek nosim dokumente,novcanik,zvake,labela(zavisnik sam,sta cu),mobilni,mp3,rokovnik,...
I onda to sve lepo potrpam u neki lagani ranac ili tu torbu(ranac sa jednim kajsem u stvari),i milina mi.
Miki 13991
19.11.2005., 19:44
Šetam go.Ko od majke rođen.
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 19:49
Šetam go.Ko od majke rođen.
I sta na to kaze okolina???:roll: :lol:
19.11.2005., 20:28
Ma ja sam pre dve godine i bila u nekom fazonu...neshto se tripovala....A sad...onako...normalno, opushteno....neki kazu zanimljivo....
Ali neshto razmishljam da malo promenim fazon....malo da nabacim neke fensi Puma tike i tako to....smorilo me ovo....
newerna_beba
19.11.2005., 20:30
stil oblacenja.....
hm... volim da se mijenjam.. :-D
Uglavnom su to farmerke,starke,neke happy majcice...
Za nocni prvod stiklice i tasnice neizbjezne...
zimi ne mogu da nosim starke sto je za mene velika kazna,mada mislim da cu ih ove zime nosit jer sam nasla jedne lepe kozne u trenutno modernoj braon boji...
Kratke jaknice za krznom i kapuljcama obozavam... i tako... 8-)
Mrzim visoke shtikle i ne nosim suknje.... niti koshuljice,haljinice isto.... :roll:
Sve ostalo dolazi u obzir... :)
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 21:05
Ja sam u nekom fensi fazonu-cupave cizmice,farke,cool majcice,neke fensi jaknice itd.Bila sam zaneta pank fazonom,ali sam se na srecu,urazumila...8-)
love_girl
19.11.2005., 22:11
Heh,meni se te cupave cizme bas nesto ne svidjaju..
Naravno,nadam se da se ne ljutis,ipak,svako ima svoj ukus :roll: ;)
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 22:19
Heh,meni se te cupave cizme bas nesto ne svidjaju..
Naravno,nadam se da se ne ljutis,ipak,svako ima svoj ukus :roll: ;)
Naravno da se ne ljutim!!!:razz:
Kao sto ti rece-svako ima svoj ukus:wink:
love_girl
19.11.2005., 22:22
Naravno da se ne ljutim!!!:razz:
Kao sto ti rece-svako ima svoj ukus:wink:
To ti kazem...
E,ali recimo sto ne mogu da razumem...
Nekog ko da za cizme 350 evra :roll:
Ali i tu sam u fazonu - svako je u nekom fazonu :)
~FaLLeN_AnGeL~
19.11.2005., 22:25
Ebi ga...:D
To ti kazem...
Ja toliko potrosim na celu kolekciju za neki deo godine :shock:
Pa da,..ali ja sa sobom uvek nosim dokumente,novcanik,zvake,labela(zavisnik sam,sta cu),mobilni,mp3,rokovnik,...
I onda to sve lepo potrpam u neki lagani ranac ili tu torbu(ranac sa jednim kajsem u stvari),i milina mi. ja sve trpam u dzepove ili grudnjak.mrzim torbe
love_girl
19.11.2005., 22:30
Ja toliko potrosim na celu kolekciju za neki deo godine :shock:
Pa to ti kazem...
Ja za te pare kupim ihahahahaj stvari...
Dok neki....
Ali ajde da ispostujemo onaj fazon IMA SE MOZE SE,i naravno SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS...
Ja sam u nekom fensi fazonu-cupave cizmice,farke,cool majcice,neke fensi jaknice itd.Bila sam zaneta pank fazonom,ali sam se na srecu,urazumila...8-) fuuuj te cupave cizme!! bas su mi odvratneeee! :evil: jadni medvjed i zecevi!!!
love_girl
19.11.2005., 22:32
fuuuj te cupave cizme!! bas su mi odvratneeee! :evil: jadni medvjed i zecevi!!!
Mozda je vestacko? ;)
Najvise koliko sam potrosio na pojedinacan deo odece je mislim bilo 2500 dinara,i to za neki ragbi dres,i nije mi zao para.
To ti kazem...
Ali i tu sam u fazonu - svako je u nekom fazonu :) moja najskuplja obuca su bile jedne cuzme koje su kostale 350(al maraka) ,al to sam kupovala prije 3-4 godine,pa sam iz razvalila... :) auuu sto su mi se svidjale.....
Mozda je vestacko? ;) naravno da jeste.ali svejedno...
*drunken_butterfly*
19.11.2005., 22:41
bilo je mali milion ovakvih tema
i ajde po prvi put recite neshto pametno, otkrijte mi gde da nadjem helanke? :( bilo kakve... i ljubichastu haljinicu na shljokice? :(
sad cju ja da pitam mog mladjeg burazera, on je do pre neku godinu stalno nosio helanke zimi, da se ne smrzne. pichkica jedna (: mozhda ti bude poklonio ;p
Pfffff,...i moja baba to nosi,a ona je bas faca. 8)
Meseceva_kci
19.11.2005., 23:36
i ajde po prvi put recite neshto pametno, otkrijte mi gde da nadjem helanke? :( bilo kakve...
Heh, i ja ih trazim vec duze vrijeme, ali bezuspjeshno:-(
Meseceva_kci
19.11.2005., 23:48
Inache, moj stil oblachenja...
Pa, u proljece, ljeto i jesen ~ hippiehttp://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/22.gif,
uglavnom- duge suknje ili do koljena, leprshava odjeca:) , raznobojna:) ,
dosta sharenih narukvica i dugi lanchici sa sharenim perlama :) , starke,farke...
A zimi, farke, somotne pantalone, dzemperi, shalovi, kaput, chizme, Dr.Martens cipelice...
Bliznakinja
19.11.2005., 23:54
fuuuj te cupave cizme!! bas su mi odvratneeee! :evil: jadni medvjed i zecevi!!!
Jao meni su preslatke :)
Bele i crne :)
@Momci u hip-hop fazonu ...watch out 8)
*drunken_butterfly*
20.11.2005., 01:08
ovaaaj, sofka, ja mislim da te chizme od pravog krzna :?
i ultra su (ne extra! ultra!). savrshene. mada su uglavnom neke odvratne boje. zashto niko ne napravi narandzaste ili drechavo roze ili zelene fluorescentne? eh. :(
i ja se ne oblachim ni u jednom stilu konkretno... mixed up... samo volim da je shto je vishe mogucje sick i da iskombinujem ono shto ne mozh' da se kombinuje.
i otkrila sam jedan sjajan second hand shop... ali necju da vam odam tajnu :D lol
ja volim momke u rock fazonu...hoperi mi nisu nesto...al` zato cupava kosa,isprane farke,goomila bezeva(samo da napomenem,bezevi koje ja nosim su iskljucivo ili komunjarski ili bob marleyevski ili jim morisonovski ili jimi hendirxovski-imam ih maaaaaasu) i starke.marte nesto ne gotivim...suvise su mi glomazne + ja nosim br. 40. pa *** koliko bi to izgledalo.inace,u mojoj skoli,il si rocker/punker ili slusas narodnjake.ja sam izabrala(bar po mom misljenju) pravi puuuut! :)
e da, zaboravila sam reci da ljeti nosim samo i samo japanke!osim sto nosim samo i samo suknje i haljine...a sljokice obozavaaaaam!
Moj stil oblacenja je raznowrsan.
U leto, prolece najvise nosim plitke farmerice (ali samo plitke!), krace majice, duksici,
patike raznorazne(od rozih starki do bokserskih dubokih i zelenih patika)
ne volim haljine (i haljinice) sem ako idem na plazu, ne volim shtiklice...
Zimi ne volim da nosim dzempere (uopste ih ne volim) a i rolke retko.
za maturu sam bila najoriginalnije obucena:
plitka suknja (gore roze a dole guzvani beli materijal na volane)
majica (onako...)
roze starke (dok su se ostale cice lomile na shtiklama, meni je bilo super!)
i beli sako
to je to...
micka_88
20.11.2005., 14:39
ovaaaj, sofka, ja mislim da te chizme od pravog krzna :?
i ultra su (ne extra! ultra!). savrshene. mada su uglavnom neke odvratne boje. zashto niko ne napravi narandzaste ili drechavo roze ili zelene fluorescentne? eh. :(
Ima blizu Paliluske pijace,pod uslovom da si iz BG,obucara koji izradjuje chizme i ostalo,videla sam za to reportazu na B92,a juche sam proshla i vidla krznene chizmice u raznim bojama,pa ako hocesh pogledaj...
Gorepomenute chizme,osim shto su trend kao nekad Elesse patike,one ruzhne,dzombaste,su uzhasnih boja,izgledaju totalno neprirodno,i nisu praktichne,jer nisu predvidjene za kishu ili bilo kakvo shljapkavo vreme... Mozhete li zamisliti na shta bi lichile da pokisnu? :shock: Ja mogu,videla sam.. Jako brzo se ofucaju i josh brzhe ce izaci iz mode.... Uostalom,zashto nositi neshto shto nosi 90 posto tinejdzerki?.... Budite originalni! :wink:
Jao meni su preslatke :)
Bele i crne :)
@Momci u hip-hop fazonu ...watch out 8)
Sto? Da nije pocela sezona lova? :D
Bliznakinja
20.11.2005., 15:11
Hm..pa za mene jeste 8)
Girl next door
20.11.2005., 16:12
Ja sam u nekom fensi fazonu-cupave cizmice,farke,cool majcice,neke fensi jaknice itd.Bila sam zaneta pank fazonom,ali sam se na srecu,urazumila...8-)
eee, te cupave cizmice..... :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
izgubim se kad ih vidim.
ali nikad ih nisam imala. razmisljam da ih kupim ove godine.
gde uopste mogu da se kupe? ja bih neke bele, bez... aaa...
moooram da ih imam:!: :!: :!: :p
Bliznakinja
20.11.2005., 16:13
Te cupkice su mnogo skupe (one prave cupke,lepe :) )..
Girl next door
20.11.2005., 16:18
stil oblacenja.....
hm... volim da se mijenjam.. :-D
Uglavnom su to farmerke,starke,neke happy majcice...
Za nocni prvod stiklice i tasnice neizbjezne...
zimi ne mogu da nosim starke sto je za mene velika kazna,mada mislim da cu ih ove zime nosit jer sam nasla jedne lepe kozne u trenutno modernoj braon boji...
Kratke jaknice za krznom i kapuljcama obozavam... i tako... 8-)
eee... ja obozavam SVE sto ima kapuljacu : jakne, dukseve.... ~~~
kapuljaca = zakooooon!!!!! :D :D :D :D
a ja stikle ne volim... ne osecam se prijatno.
eh, farmerke. njih - uvek! ili trenerku.
Girl next door
20.11.2005., 16:23
eee... pridruzujem se anti-torbice klubu!:D
ne mogu da ih vidiiiiim ocima! tako mrzim da pazim kako ih drzim...
ali zato nigde ne idem bez mog ranca, vucem ga uvek, jer nosim mob, novcanik, sjaj br. 1, 2, 3, 4, labello :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: , orbit, maramice, gumice za kosu, diskmen, CD-ove... :razz:
Girl next door
20.11.2005., 16:24
To ti kazem...
hehhh.... jeste da su slatke, ali 350 evra za CIZME.... :lol:
ja - ni u ludilu...
laura87
20.11.2005., 16:48
Meni su te cizme apsolutno grozne,a plus ih nosi svaka treca mlada cica u ovom gradu....
Miki 13991
20.11.2005., 16:57
I sta na to kaze okolina???:roll: :lol:
Nema okoline.Sve sam pobio da bih mogo šetati go.Logički,zar ne?
20.11.2005., 17:40
eee... ja obozavam SVE sto ima kapuljacu : jakne, dukseve.... ~~~
kapuljaca = zakooooon!!!!! :D :D :D :D
E da....kapuljache...Svaka chast onome ko ih izmisli....Imam gomilu dukseva sa kapuljachom....
Bliznakinja
20.11.2005., 20:06
Meni su te cizme apsolutno grozne,a plus ih nosi svaka treca mlada cica u ovom gradu....
Ovo je nazalost tacno ..
ja nosim sve sto mi se svidjaaa:)
love_girl
20.11.2005., 20:12
hehhh.... jeste da su slatke, ali 350 evra za CIZME.... :lol:
ja - ni u ludilu...
Pa to ti kazem....
Zamisli koliko stvari bi mogla da kupis umesto tih jednih cizmi :roll:
Girl next door
20.11.2005., 20:55
daaa.... ne znam da l' sam ikad kupila neki komad odece od 350 evra...
u stvari, znam. nisam. :lol:
Profimare
20.11.2005., 20:57
Pa to ti kazem....
Zamisli koliko stvari bi mogla da kupis umesto tih jednih cizmi :roll:Moja sestra ima 2 para tih cupavih "JETI" cizmi :oops:
Oximoron
20.11.2005., 20:58
Pa...zavisi kako sam raspolozhen tog dana...
ponekad neshto malo vishe dark,ponekad hoperski,ponekad casual itd...
love_girl
20.11.2005., 20:59
Moja sestra ima 2 para tih cupavih "JETI" cizmi :oops:
Ne pricam ja o tim cizmama...
Nisam ja rekla da su te cupave 350 evra..
Ne znam ni koliko kostaju te cupave..
Ja pricam o obicnim crnim cizmama koje su posebne po tome sto imaju tirkizno krzno UNUTRA.....
Inace,ovako su sasvim obicne..
Girl next door
20.11.2005., 20:59
Moja sestra ima 2 para tih cupavih "JETI" cizmi :oops:treba to prebiti da se ne ubezobrazi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Girl next door
20.11.2005., 21:00
Ne pricam ja o tim cizmama...
Nisam ja rekla da su te cupave 350 evra..
Ne znam ni koliko kostaju te cupave..
Ja pricam o obicnim crnim cizmama koje su posebne po tome sto imaju tirkizno krzno UNUTRA.....
Inace,ovako su sasvim obicne..aaa... e nismo se razumele... ja volem one jetijevske...:smile: :smile: :smile: :smile:
p.s. neko je rekao da kostaju 350...
love_girl
20.11.2005., 21:01
Verovatno :)
Jetijevske?
To su one skroz cupave spolja?
Girl next door
20.11.2005., 21:03
daaa... nisu li diiiivne...
pa bele...
samo sto se verovatno brzo prljaju :| :|
ma svejedno, sva se istopim kad mislim na njih.
love_girl
20.11.2005., 21:04
Ja sam rekla,ja ih nesto ne volim.....
Nekako su mi..
Ne znam..
Nisu mi prakticne,sto je neko rekao,sta s njima kada kisa pada?
Profimare
20.11.2005., 21:05
treba to prebiti da se ne ubezobrazi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Zato sam ja tu, ne brini se nista ;)
aaa... e nismo se razumele... ja volem one jetijevske...:smile: :smile: :smile: :smile:
p.s. neko je rekao da kostaju 350... ma to sam ja rekla da mi toliko (350 km) kostala najskuplja obuca dosad.
love_girl
20.11.2005., 21:25
A kolko je 350 kuna u evrima ili dinarima?
Girl next door
20.11.2005., 21:26
duplo manje evra, dakle 175.
Girl next door
20.11.2005., 21:27
au. pa i to je puno.
meni najskuplja obuca... sta ja znam, nije vise od 5-6 000. koliko ja znam.
ako ne racunam skijaske cipele...
love_girl
20.11.2005., 21:29
Ja ne znam koja je meni najskuplja...
Skoro sam dala za cizme oko 7 000...
Ali su dobre,postavljene,TOPLE :)
Girl next door
20.11.2005., 21:31
e a gde kupujes obucu?
pitam bezveze.
nedostatak ideja za mesta za kupovinu.
sirim vidike i tako to.
love_girl
20.11.2005., 21:33
Pa ove cizme sam kupila u Makedonskoj...
Ne mogu da se setim kako se zove prodavnica,ali samo obuca se prodaje...
Inace,kupujem gde vidim nesto sto mi se svidja,nigde posebno...
Girl next door
20.11.2005., 21:37
(kad smo kod stilova i tako toga, jel ima neko ko ne izlazi na ulicu bez sjaja? kome je sjaj najbolji drug? ko je spevao himnu bozanstvu Sjaju Za Usne? ko ima 10 vrsta sjajeva od kojih svaki ima posebnu namenu, recimo, za srecu na kontrolnom, za (s)muvanje nekog, za oslobadjanje straha kod lekara... ko histerise ako izgubi sjaj, pupu daleko bilo, ili ako ga ne ponese u skolu? ko nosi u skolu poseban neseser za srecne sjajeve? ko im je dao imena? )
love_girl
20.11.2005., 21:39
Khm...
Ja ne volim sjajeve..
Vise volim labela,a sjajeve stavljem retko kad...
A kolko je 350 kuna u evrima ili dinarima? maraka... ne kuna ! :evil:
to ti je 350 x 40.... 1km=40 din(priblizno)
Girl next door
20.11.2005., 21:42
eh, labello....
posto karmin ne koristim, stavljam labello kao podlogu za sjajeve...
meni je omiljeni milk & honey.
mmm.
jedina mana mu je sto se, u mojim rukama, brzo izlomi i istrosi i... ma, dodjem mu glave dok kazes keks :lol:
Girl next door
20.11.2005., 21:42
maraka... ne kuna ! :evil:
to ti je 350 x 40.... 1km=40 din(priblizno)
hehe, bila sam u pravu...:p
malko vise... oko 42,5.
(kad smo kod stilova i tako toga, jel ima neko ko ne izlazi na ulicu bez sjaja? kome je sjaj najbolji drug? ko je spevao himnu bozanstvu Sjaju Za Usne? ko ima 10 vrsta sjajeva od kojih svaki ima posebnu namenu, recimo, za srecu na kontrolnom, za (s)muvanje nekog, za oslobadjanje straha kod lekara... ko histerise ako izgubi sjaj, pupu daleko bilo, ili ako ga ne ponese u skolu? ko nosi u skolu poseban neseser za srecne sjajeve? ko im je dao imena? ) sto me ovih dana svi prozivaju... ?
ja imam puuno labella i sjajeva (danas kupila jedno labello i jedan sjaaaaaaj!)...kupujem po 2 sedmicno-trosim ih nenormalno... volim ih jesti,a jos vise ako ih neko jede s mojih usana.moja 2 momka su imala labella.jedan narandzu,a jedan Classic(niko ne ljubi bolje),a kad se pomjesa s mojim labellom+ njego parfem i moj parfem....dovede do ludila!
hehe, bila sam u pravu...:p
malko vise... oko 42,5. onda je to 14875 dinara...
Girl next door
20.11.2005., 21:45
:cry: pa ti onda imas vise od meeeeeneeeee....:cry:
ja ne kupujem tako cesto, ali isto trosim nenormalno. stalno me na casu opominju jer kad se smorim (uvek!) izvadim sjaj i mackam bez veze... mislim, jedan sjaj - protiv dosade!:lol:
Girl next door
20.11.2005., 21:45
onda je to 14875 dinara...
sad sam jos vise sokirana kad vidim koliko je to... nekako u markama izgleda manje. :-D
zato ja volim da kupujem kad odem u BIH...
a ja trosim nenormalno u srbiji,jer mi sve te gomile dinara ne znace nista u tom trenutku,ali kad kasnije preracunam,ugrizem se za jezik.
20.11.2005., 23:23
Kad smo kod labela i sjajeva....ja ih obozavam...Pohisterishem kad nemam kod sebe nishta od toga, a to je vrlo retko....Uvek imam nekoliko slojeva labela ili sjaja.....To mi je nekako navika da bukvalno na 10 minuta mazem....
A shto se tiche para.....Meni mnooogo manje izgleda kad je u evrima...Zato mi je u Grchkoj sve izgledalo jeftino...tek kad prerachunam u dinare, izbezumim se koliko sam potroshila....
Ja pre neki dan kupila Skechers cizme....8 000...Ali mnooooogo su slatke....
Bliznakinja
21.11.2005., 10:49
Moja sestra ima 2 para tih cupavih "JETI" cizmi :oops:
Nemam sto lazes :lol:
pozdravi mi sestru ;)
i ja sam smeknula jedne.. kostaju 200 KM...Tanki djon,tanka crna koza,malo ispod koljena,sa nekim zakackama.Fenomenalne suuu.... a vidjela sam jos jedne takodje u Skechersu, smedje,imaju neki ornament , malo visu punu petu,i isto su do malo ispod koljena...(mojim drugaricama se ne svidjaju.Ko ih sisa....njih i njihove cupave cizmeeee)....
Moram si kupiti novi kaput.. i novu jaknu... i nove dzempereeee.... jadne moje paaaaaaaaaaare!!! :) :)
Ljudi,otvaram fond za obnavljanje moje zimske kolekcije (sve pare za zimsku odecu sam potrosio u septembru)...:(
Za uplate se javite na PP :D
hoce biti dovoljnoo 200 dinara? :) :)
Girl next door
21.11.2005., 14:29
daj sta das :mrgreen:
21.11.2005., 14:33
evo ja cu da dam 36 dinara i 47 para....
Girl next door
21.11.2005., 14:35
meni, meni :D
al na kredit :lol:
21.11.2005., 14:50
da da....;)
Romanticarka
21.11.2005., 15:23
Imala sam neku roze haljinu,ali mi se iskreno nije bas svidjala i roze sandale sa platformomLjudi kako ste bili obuceni za svoju maturu (odnosno mature) ???
Romanticarka
21.11.2005., 15:24
Ajde ljudi pisite nesto....................
Romanticarka
21.11.2005., 15:28
Ljudi,otvaram fond za obnavljanje moje zimske kolekcije (sve pare za zimsku odecu sam potrosio u septembru)...:(
Za uplate se javite na PP :D
Ma sve trcim!E i meni bi dobro dosla neka jaknica,danas sam se smrrrrrrzla :p !!!!
uffff...pa ja nosim svasta... :razz:
najvise volim farke...i patikice i neke fensi majcice...duksere ne volim...a zimu jos manje...
leto je najlepse....
i volim da nosim suknjice u stilu 70-ih...hihhihi...
voli ja svasta :lol:
pozzz.....za sve...cmokic
skrobi90
23.11.2005., 19:30
Ne znam... Kako kad... Retko nosim suknje, a i kada nosim, to sigurno nisu minici. Uvek nesto u rock fazonu. Majice sa omiljenim bendovima, kosulje, kravate, starke, farmerke, ili neke druge pantalone koje uklopim u rock fazon...
23.11.2005., 19:34
@skrobi
Joj nije valjda Avril-Lavigne-fazon..?! Poshto kazesh da nosish kravate.....
Bliznakinja
23.11.2005., 20:58
Verovatno da jeste cim je u rock fazonu ... :P
Girl next door
23.11.2005., 21:00
avril je rockerka? :? :?
Bliznakinja
23.11.2005., 21:01
Nemam pojma :lol:
Ja mislim :?
Moon Child
23.11.2005., 21:05
let me enlighten you: ne, nije.
Bliznakinja
23.11.2005., 22:04
Dobro,onda je pozerka :lol:
zbog avrilke sam ja postao panker. ;p
23.11.2005., 23:49
zbog avrilke sam ja postao panker. ;p
:lol: :lol: :lol: nosish li kravatu....? ako ne nosih, nisi kul....
Stil oblačenja?....pa zavisi od vremena i šta nije na pranju :D
kada je toplije neka treša ili farmerice,a zima isto farmerice i neki duks :)
Girl next door
27.11.2005., 19:23
e sveza informacija :D
jeti cizme imaju u metrou, i u i'neilu:p :p :p :p
isla ja juce vidjeti sta ima po gradu.... bruka... sva benneton i terra nova sranja.... na pijacu necu ni da zavirim...po buticima i Rkucama nista... U OVOM GRADU(a vjerujem ni u ostalim) nemma nicega za meneeeeeeeeeeeeeeee!
Girl next door
27.11.2005., 20:01
ja bila u teranovi pre neki dan...
nema nistaaa, a guzve su...uff. jedva sam izasla.
doduse, imaju slatke farmerke, ali duksevi i tako to.. ne bih nikad uzela tamo, jer bi garant ispalo da neko u mom razredu vec ima to.
skrobi90
27.11.2005., 22:02
@skrobi
Joj nije valjda Avril-Lavigne-fazon..?! Poshto kazesh da nosish kravate.....
Pa, ponekad... Bela kosulja i crna ili plava kravata na koju nakacim bedz ili nesto u tom fazonu. :grin:
27.11.2005., 23:09
ja bila u teranovi pre neki dan...
nema nistaaa, a guzve su...uff. jedva sam izasla.
doduse, imaju slatke farmerke, ali duksevi i tako to.. ne bih nikad uzela tamo, jer bi garant ispalo da neko u mom razredu vec ima to.
Ma ja odavno ne kupujem u Teranovi.....retko kad kupim neshto....Ne samo shto pola grada nosi iste stvari negoi vecina stvari koje sam kupila tamo, raspale su se ili rastegle posle nekoliko pranja....Fush...
Bliznakinja
27.11.2005., 23:21
Oh, ja sam hvala Bogu juce skinula cizmice sa dnevnog reda :)
Divne su 8)
aha..terra nova jakne (onim proslogodisnjim,dugim ,perjanim- bile bez,crna i bijela) su bile napunjene prljavim perjem, koje se usmrdi nakon jednog pranja... fuj,ja sam imala takvu...
ndjordje91
28.11.2005., 17:55
Dukserica{Zvezda}
Pantalone Crne{Reperske}
Papuce{Crne}
Carape{Plave} :D
upravo sam se vratila iz pljackanja.... :)
kupila sam cizme u skechersu..dobro,malo vise od gleznjerica..super su!
jos nesto... kupila sam neki kaput tek stigla roba iz francuske,neka firma jennifer, neki sivi vojnichki kapput... onako. partizanski.. jest siv,al uz moje sarene kape i salove ce ici savrseno! i kupila sam si neku ogrlicu... na njoj u krug pise : peace,love,passion,joy,wisdom,happiness.... suuuper! iskeshirala sam dosta love,al sam zadovoljna! jos da mi je naci neku dobru novu beretku.. i da! planirala sam staviti na ledja neku cheovu sliku,ono- odnijeti u stampariju sliku,pa da mi to isprintaju na jaknu... i da..kupila sam si par bedzeva,ali sutra cu zaprave kupiti...
Izvinjavam se na offtopicu,zanima me da li neko zna gde ima da se u Bg kupe oni XXXL kacketi,(do 600 kinti) posto ne mogu da navucem vise nijedan?
Alexxandar
29.11.2005., 22:28
@cyb3r
Za glavonju tvog ranga najbolji savet je prekroj padobran :D
@Svi ostali ;)
Jel ima u BGu da se kupi ona rasta znojnica negde to godinama trazim znachii ono zeleno-zuto-crveno gledano odozgo na dole mada te su boje pa bas i nije bitno skoje strene gledash samo da je taj redosled kao na semaforu :D
@sofffy Extraaa ogrlica mlooogo dobru poruku ima ;)
@Svi ostali opet :D
Neka majca sa che guevarom u BG da se nadje alii bash dobra to mi isto trebaaa eto sofffy me podseti znam letos sam sreo lika ne da je dooobru majcuuu imao i zaustavim ga i pitam gde je kupio kad mi on kaze... Dobio od prijatelja iz valjda Kolumbijske ambasade ili tako neka zemlja iz juzne amerike... Help pleaseee... Ehh da poshto je sada hladno moze i duks ;) Pfff kad je odeca u pitanju ja nikad nemam srece... :(
Bliznakinja
30.11.2005., 00:13
Izvinjavam se na offtopicu,zanima me da li neko zna gde ima da se u Bg kupe oni XXXL kacketi,(do 600 kinti) posto ne mogu da navucem vise nijedan?
Sta je - velika ti glava ? :lol:
Salim se..zbog kose,a ? :)
30.11.2005., 09:43
Sta je - velika ti glava ? :lol:
Salim se..zbog kose,a ? :)
Zbog gnezdashceta...Heheh....Shalim se...;)
danas ja otisla u skolu sa "partizan"lookom..i dobila same pohvale... jos mi neki cestitali dan republike(koji je bio juce :) :) :) ) a moj naj drug je rekao da prelazim u pankere...sve sam- samo panker nisam...
@ Alexxandar: Sad necu da ti kazem gde ima znojnica,nisam glavonja,nego ne mogu svaki kacket da navucem zbog kose.Uostalom nasao sam jedan samo (!) sto kosta 900 kinti.
Bliznakinja
01.12.2005., 14:59
Bas je jeftin :P
danas sam u skoli vidila tipa sa bob marley duksom... crni duks,a jamajka zastava i bobovo nasmijano lice....savrsen duks...
sutra cu dobiti jedan super PEACE bedz,u zamjenu za jedan od mojih CHE bedzeva... :( al` kupicu ja sebi isti takav i jos puuuuuuno takvih...
01.12.2005., 20:26
ja juche dobila neki braon duksic....da znate kako je swaaaaadak....ne odvajam se od njega...:)
Bliznakinja
01.12.2005., 21:26
Ja sam kupila neku krem kratku majcicu diFna je :D
Ja izgleda necu kupovati nista :(,pantalone kostaju 2800 a imam 900...(600 u kovanom novcu)
i ja trazim rasta kapu... samo takvu nemam...u ovom grradu nema vise zanimljivih kapa....sve sam pokupovala!!! :) :)
Girl next door
02.12.2005., 21:09
eh... a ja se nameracila na cupave,i bila juce da gledam, na kraju nije nista ispalo od toga...:( :-( mozda jednog dana...
Shinoda
02.12.2005., 21:21
Sledecu suboru u BG u shoping za 15 soma u dzpu jooooj, ako me opeljeshe u Beovozu ima se bacim u Dunav sa Savskog mosta! :(
micka_88
02.12.2005., 22:47
@Svi ostali ;)
Jel ima u BGu da se kupi ona rasta znojnica negde to godinama trazim znachii ono zeleno-zuto-crveno gledano odozgo na dole mada te su boje pa bas i nije bitno skoje strene gledash samo da je taj redosled kao na semaforu :(
Moja drugarica je kupila proshlog leta na Adi...
03.12.2005., 12:31
E gde u ovom glupom BG-u imaju neke zanimljive majice da se kupe...?! Obidjem chitav grad i na kraju ne nadjem nishta.....
napravi ih sama... nema toga nigdje!
jao kako sam se cicasto obukla sinoc...neka majicica na bretele sa bruka izrezom,a grudnjak jos dublji... neke plitke hlace... i neke stiklice...to je sve sestrino... ja sam kod nje dosla u svojoj klasicnoj odjeci...jer me pokupila sa obicnog visenja na klupi i zezanciju...i pijane drugove...
falili su mi moje beretke i bedzevi... :) volim se ja ponekad sminkasto obuci.. nego sta.. al vise se isticem u ovoj gotivnoj odjeci.. :)
03.12.2005., 15:06
a gde si ishla tako obuchena...?
in the disco...yeah in the disco.... ma njesra...isli se zezati...
Girl next door
03.12.2005., 15:40
jel zna neko gde mogu da se kupe one boje za majice, i uopste tkaninu?
spopale me neke ideje :-P
Ja volim da se obuchem kao Indijanka :wink:
ma samo doticnu odecu drzi sa onom koja pusta zeljenu boju i dovices (skoro) isti efekat :D
Girl next door
03.12.2005., 22:39
okej to...
ali mislila sam nesto da napisem na njima.
:D
Moon Child
03.12.2005., 23:04
jel zna neko gde mogu da se kupe one boje za majice, i uopste tkaninu?
spopale me neke ideje :-P
u golsvortijevoj imash bash super izbor tih akrlinih boja i svega shto ti treba za ispoljavanje svoje kreativnosti ;) a gde je ulica, nemam pojma kako da ti objasnim :?
Girl next door
04.12.2005., 11:09
hvala, pokusacu da nadjem :-P
Alexxandar
04.12.2005., 11:43
Mozda ovo pomogne
http://img205.imageshack.us/img205/5171/ulica9au.jpg
Girl next door
04.12.2005., 11:46
:D e car si....
Moon Child
04.12.2005., 14:25
e, toooo :D :D :D
wild_child
07.12.2005., 20:14
Zima jesen gothic
prolece leto hippie
Anyway samo nek je zenstveno...obozavam suknje haljine ...tako da vecinom to nosim....
Sa obzirom da imam 54 godine i da nemam veze sa tinejdzerima i da sam zalutala, mogu ti reci da nosim svtle polu-siroke farmerke obavezno uz kais jer sam jako zgoljava za svoje godine, gore neku majcu sa natpisima i patike( kopacke, ali ne one sa kramponima nego u nekoj blazoj varijanti)na prvi pogled izgleda nenormalno ali odlicno stoji, bar na meni posto nemam decurliju...
naancy90
25.12.2005., 16:47
leti-uske majce, narandzaste, zelene, siroke pantalone ili uske, malecke sorceve, patike sa debelim drecavim pertlama+grejaci u drecavim bojama
zimi-isto to+dukserice sa kapuljacom, siroke.........to bi bilo to
ALI NIKAKO FANCY!!!!!!!!!!!!!
Leti kratke majice otvorenih ledja i plitke pantalone (sve je uglavnom crno ili crveno), a zimi dugachke crvene rolke i tople shtofane pepito pantalone. Na noge nabacim sandale/starke ili martinke/kaubojke/oficirke.
Sizzlym
25.12.2005., 18:04
leti-uske majce, narandzaste, zelene, siroke pantalone ili uske, malecke sorceve, patike sa debelim drecavim pertlama+grejaci u drecavim bojama
zimi-isto to+dukserice sa kapuljacom, siroke.........to bi bilo to
ALI NIKAKO FANCY!!!!!!!!!!!!!
uhhhh shto ne wolim te grejache.......:roll:
Shinoda
25.12.2005., 18:11
Ja sam poceo postepeno da izbacujem shiroko oblacenje i da ga zamenjujem uzim stvarima!*** kad mi dobro stoji... :D
Sizzlym
25.12.2005., 18:15
c c c shinoda pa zar i ti :shocked: :shocked:
e kuda owaj swet ide....
gone for good
25.12.2005., 18:30
Ne oblačim se....LOL !
U školi neutralno jer sam ja ipak uzorno,dobro,malo,slatko djete.... :-)
Doma...nije mi važno,bilo što
Alexxandar
25.12.2005., 23:11
@Unsaie a Wandering Fairy
Bash ti je dobra slika u profilu
A shto se tiche oblacenja ne znam da li sam vec napisao ali CASUAL RULEZ!
Sizzlym
26.12.2005., 00:28
e moj Highper-u nisi ti ni M od Metalca shto se oblachenja....
sad glavno zensko pitanje..jer doslo je vrijeme za to... STA CU KOJI Q OBUCIIIIIIII???? haljina,hlace& neka majica??sta??
laura87
26.12.2005., 14:33
sad glavno zensko pitanje..jer doslo je vrijeme za to... STA CU KOJI Q OBUCIIIIIIII???? haljina,hlace& neka majica??sta??
Za Novu?
Haljina je moj izbor-verovatno!
Bliznakinja
26.12.2005., 15:10
Ja cu pidzamu :P
Konachno sam skontala kako bih opisala svoj stil - freaky retro-casual.
Za novu cu da obuchem crne pantalone, crni chipkani korset, pa preko njega crnu veshtichju bluzu. Na noge cu da nabacim svoje omiljene crne cipele, a preko svega, naravno, crnu motorku. Da li josh neko osim mene primecuje ovo bogatstvo boja?
Alexxandar
26.12.2005., 17:51
Ja necu nishta :D Idem na maskenbal i maskiracu se u nudistu :D
Just kidding josh ne znam gde cu za novu :( Oh Decisions...
Alexxandar
26.12.2005., 17:55
Za novu cu da obuchem crne pantalone, crni chipkani korset, pa preko njega crnu veshtichju bluzu. Na noge cu da nabacim svoje omiljene crne cipele, a preko svega, naravno, crnu motorku. Da li josh neko osim mene primecuje ovo bogatstvo boja?
Neverovatan spektar boja zaistaaa. Samo pomisli na sve te nijanse crne boje :lol: Ili još bolje ako budeš bila negde gde je mračno pa bićeš nevidljiva bWe!!!:lol:
Shinoda
26.12.2005., 18:41
Ufff oci me zabolele! :roll:
Ipak mislim da bi mogla i nesto crno eventualno da obuces, a sta kazes?
Nije da volim da osudjujem ljude, ali zar ne mislis da je to pomalo bzvz, sva ta crnina! :?
26.12.2005., 21:40
Moram prvo da znam gde cu da bih mogla da kazem shta cu obuci...!! Ahhh.....
love_girl
26.12.2005., 21:56
Ja cu za novu farmerke,maslinasto zelenu majcu i sad se razmisljam da li cu crne ili braon-maslinasto zelene cizme...
Girl next door
26.12.2005., 21:58
mene bas briga :p samo da se ja lepo provedem... verovatno ce izbor da padne na farmerke, i neku obicnu majicu. nothing special...
love_girl
26.12.2005., 22:00
Pa taj fazon ;)
Girl next door
26.12.2005., 22:03
m'da... ali bez sjaja - ni do ugla! ;) :-D :-D ;)
love_girl
26.12.2005., 22:49
O boze,tu zelju za sjajom nikad necu shvatiti :)
Ja volim labelo,ali sjaj i ne toliko da bas ne mogu bez njega...
Tj.bas retko kad ga stavljam zbog toga sto uvek umazem kosu :lol:
Kad_LupimLupim
26.12.2005., 22:54
stiil ObLaCeNja -> Oblachni stil!? :lol:
26.12.2005., 22:57
stiil ObLaCeNja -> Oblachni stil!? :lol:
phahahaha...'de ti to pade na pamet....:lol:
Kad_LupimLupim
26.12.2005., 23:02
(:
Ne znam, eto malopre se setih tako... bezveze, oce to mene cesto tako :P :lol:
CRNKICA_89
27.12.2005., 10:49
Ja cu za novu farmerke,maslinasto zelenu majcu i sad se razmisljam da li cu crne ili braon-maslinasto zelene cizme...
ja ti savetujem te braon-maslinasto zelene cizmice!!!!HAPPY NEW YEAR
Girl next door
27.12.2005., 11:24
O boze,tu zelju za sjajom nikad necu shvatiti :)
Ja volim labelo,ali sjaj i ne toliko da bas ne mogu bez njega...
Tj.bas retko kad ga stavljam zbog toga sto uvek umazem kosu :lol:
ne volis sjaj?:shock: :shock:
salim se...
meni je sjaj prvo bez cega ne bih otisla u skolu. maskara, puder, senke...neeee, samo sjaj.;) :D
27.12.2005., 12:31
Ja imam slichnu opsesiju labelima....
Mada, malo sam se smirila u poslednje vreme...:D
i ja isto obozavam labella.. sjajeve manje-vise
Shinoda
27.12.2005., 14:45
i ja isto obozavam labella.. sjajeve manje-vise
Meni su sjajevi ipak favorit! :lol: :p
da,pogotovo onaj rozi sto mi jos nisi vratio... :) aali dobro ti stoji,mora se priznati!
Shinoda
27.12.2005., 15:05
da,pogotovo onaj rozi sto mi jos nisi vratio... :) aali dobro ti stoji,mora se priznati!
De bre da ti vretim, zaljubio sam se u njega.A koliko njih se zaljubilo zbog njega u MENE!!??Maxfactor...Jeste da je skup, ali nema boljeg! :D
mozda je rodjen s tim,a mozda je to maybeline? :P :P http://www.heatgroup.com.au/maxfactor/new/images/products/silkgloss.jpg
mmm... :)
ps.ovo je maxfactorov.. da ne bude zabune :)
Girl next door
27.12.2005., 20:09
@ sofffy - sad me podseti... :lol: :lol: :lol: :lol:
dzoni dep
Bliznakinja
27.12.2005., 20:58
Hahahha...kakav bedak :lol:
bljaaaaak johny depp.... bljaaaak! daj ga izbrisi molim te!
Kad_LupimLupim
28.12.2005., 14:16
Donny Jehp / Doni Dzep (:
moram da se pohvalim - kupio sam farmerke,a sad hocu i dux ali izgleda nista od toga...
28.12.2005., 19:24
bljaaaaak johny depp.... bljaaaak! daj ga izbrisi molim te!
Eeeeeej....pazi shta prichash.....:smajlipreteciupureprstomutebe:
sto da pazim kad mi je odvratan?
28.12.2005., 21:40
Paaaaa nemoj tako....:cry:
Ufff oci me zabolele! :roll:
Ipak mislim da bi mogla i nesto crno eventualno da obuces, a sta kazes?
Nije da volim da osudjujem ljude, ali zar ne mislis da je to pomalo bzvz, sva ta crnina! :?
Nije ako se razbije nekom sharenom maramom ili nakitom, shto nameravam da uradim.
Girl next door
28.12.2005., 23:09
bljaaaaak johny depp.... bljaaaak! daj ga izbrisi molim te!zar nije cakan?:lol:
~FaLLeN_AnGeL~
29.12.2005., 00:22
Jesteeeee...8-)
Shinoda
29.12.2005., 12:49
zar nije cakan?:lol:
Jujujuuu sav sam se popalio!!! :lol:
zar nije cakan?:lol: tako je "cakan" da mi se dize kosa na glavi kad ga vidim... povraca mi se od njega....
Girl next door
29.12.2005., 19:26
nemoj tako... ;lol:bas je fora! :P
/me ide povracati,pa se vraca!
Girl next door
29.12.2005., 19:32
e mani se povraca na onog kristiana iz BB-a :mrgreen:
nja, njaaa
29.12.2005., 19:45
bogami, meni se ne povraca na tog kristiana....
: PPPPPPP ma nemoj? pogledaj ovo : http://www.poznan.eska.pl/img_upl/JohnnyDepp.jpg
http://www.bigbrother.rtl.hr/Uploads/PhotoGallery/samsung/1667/SV100138.jpg
vidi koliko je kristian ljepsi od onog smrada deppa....
Shinoda
29.12.2005., 19:58
Ko su ovi fegeti iznad? :p :lol:
GrimReaper
29.12.2005., 19:59
Hehe, bash jesu. :lol:
smecari sa big brothera....
Sizzlym
29.12.2005., 20:55
AAAA taj Kristijan ...
a ja mislila o mafijashu:lol::lol::lol:
Bliznakinja