PDA

Vidi punu verziju : Sexi snovi

Simona
04.06.2003., 11:27
Iskreno koliko ste puta sanjali a da je osecaj bio kao stvarni ili mozda jos i bolji?

sanja
04.06.2003., 11:37
ne znam koliko puta sam sanjala, ali se secam da je bilo veoma lepo iskustvo...

kety
04.06.2003., 12:06
Hmm, sanjala sam par puta, i to su uglavnom bili snovi sa osobama prema kojima gajim jake emocije, tako da ne znam za sebe kad se probudim! Interesantno je da mi je najbolji san bio sa osobom koja me je straaasnoooo izludjivala i nervirala, posle toga, kada sam se probudila, osecala sam se nekako rastereceno!
Svasta stvarno...

mrsale6
04.06.2003., 16:38
MMMM...Nije bio bolji ali...lepo...

beba
05.06.2003., 14:10
MMMM...Nije bio bolji ali...lepo...

i ja sanjam bivšeg, isto me mnogo nervirao.

BOKO
05.06.2003., 15:52
Sexi snove imam cesto, ali ono sto je zacudjujuce jeste da sam dva puta sanjao takve seanse da sam u snu svrsio, ali prijatelji stvarno je bilo tako.
Ne znam da objasnim to sa strane anatomije, kako je to moguce ali je predivno.

Da li ste i vi imali takva iskustva, bas bih volio da cujem par komentara po ovom pitanju?
P.S. Volio bih da ako sa druge strane postoje takva iskustva da malo razgovaramo o detaljima.

Gazdarica
05.06.2003., 16:05
Ne znam zasto, ali odavno nemam takvih snova...
Ranije ih je bilo, ali svaki put mi se desilo da se probudim, bas onda kad je najbolje...:(
Valjda od prevelikog uzbudjenja...

mrsale6
05.06.2003., 18:00
Ranije ih je bilo, ali svaki put mi se desilo da se probudim, bas onda kad je najbolje...:(

Ista stvar se i meni dogadja

Blue_Bird_BMW
07.06.2003., 23:37
Definitivno moraju da mi se ostvare :)) Mada ih sanjam jako retko. Obicno sanjam neku tamu, pa iznenadnu svetlost, pa onda belinu... I isti ljudi me stalno proganjaju kad spavam a to je retko

Dragan
07.06.2003., 23:39
mnogo puta sam sanjao i bilo je super.obozavam ovo da sanjam

Dragan
07.06.2003., 23:44
meni se desava da sanjam a da znam da sanjam,razumete...onda radim sta hocu.voleo bih da o tome popricam sa nekim.

Blue_Bird_BMW
07.06.2003., 23:53
meni se desava da sanjam a da znam da sanjam,razumete...onda radim sta hocu.voleo bih da o tome popricam sa nekim.
Ako si jos tu dodji na krstaricu odmah nick mi je CTR
. Volim da pomognem ljudima

Simona
16.06.2003., 08:24
Meni se neverovatno mnogo puta desavalo da sanjam nesto ali ja znam da je to san i imam potpunu kontrolu nad svim sto mi se desava!

Gazdarica
07.08.2003., 10:47
Nocas sam, poslije nekoliko godina, ponovo imala takav san... Samo, sve se svelo na izazivanje, a taman kad je akcija pocela, ja se probudila... :roll:

Mako
07.08.2003., 11:26
Ma nema veze, sto kazu - To be continued... :wink:

kosmopolit
07.08.2003., 11:27
ja sanjam sudnji dan jako cesto u poslednje vreme
to je strasno
ljudi skacu sa balkona,ubijaju se
nebo pocrveni, poput lave i onda jedno veliko nista , poput tackica na TV posle zavrsenog programa
eh , pomislih u snu , pa zar je ovo smrt
nije bolno
uhhhhhhhhhh

znam da nema nikakve veze sa snovima ali eto odlucih da podelim sa vama
naravno da je bilo seksi snova u pubertetu i jos svrsavanja u postelji i tome slicno ali sve to prodje sa godinama

necete imati sexy snove ako vam je u realnom zivotu seksualni zivot ispunjen

Mako
07.08.2003., 11:30
nebo pocrveni, poput lave i onda jedno veliko nista , poput tackica na TV posle zavrsenog programa

Mene ovo potseca na moju javu, u odredjenim trenucima sexa... :D

DON
07.08.2003., 11:32
Nocas sam, poslije nekoliko godina, ponovo imala takav san... Samo, sve se svelo na izazivanje, a taman kad je akcija pocela, ja se probudila... :roll:

Hahahahha....
Doci cu ti ja u san
svaku noc,svaki dan
da ti ljubim crne oci
da te milujem.....

Osvajaci.....

Pa kad sanjas ono sto ni u snu ne mozes imati:PPPPppPPP

Gazdarica
07.08.2003., 11:33
Ma nema veze, sto kazu - To be continued... :wink:
Ma, ja bih to u stvarnosti da nastavim... Samo, to je malo teze izvesti... :? :(

Mako
07.08.2003., 11:36
Ma na stvarnost sam i mislio, kakvi snovi bre... :wink:

Gazdarica
07.08.2003., 11:42
joj, ovaj san mi je samo donio nervozu...
Jezivo sam nervozna... :twisted:

sasha
07.08.2003., 12:07
:arrow: ...desilo mi se jednom da svrsim u snu,sva sreca probudio sam se na vreme pre nego sto sam bio umazan,posle sam lezao i tripovao se sta se to dogodilo...u svakom slucaju,bilo mi je strava...koga sam sanjao nemam pojma,mislim da je bio neki grupnjak... :lol: :wink:

DON
07.08.2003., 13:59
Ma ne da sam imao takve sne,no sam jednom naebo zdravstveno.Elem,tako mi se ******* bio ukrutio da mi je povuko cebe na gore,ostale gole noge i ja se prehladio. :(

Robinzon Kruso
07.08.2003., 14:03
joj, ovaj san mi je samo donio nervozu...
Jezivo sam nervozna... :twisted:

Nemoj da si nervozna ako dovoljno zelis taj san ce se bez problema nastaviti i u javi....

al
07.08.2003., 17:03

I meni se isto desava. Jednostavno u snu ponekad kazem sam sebi " e sad cu da karam nesto " i desi se , ali najcesce se desi kao i gazdarici, kad trebam da svrsim ja se probudim i pokusavam da se vratim ali ne ide nazalost.
Zato Gazdarice sledeci dan u akciju na nevidjeno ,videces bi ce mnogo dobro. :twisted:

Zak
07.08.2003., 18:16
Snovi...?
Kao sto kazu od gledanja nema selameta.

Druna
11.08.2003., 12:16
to je strasno
nije bolno
uhhhhhhhhhh

naravno da je bilo seksi snova u pubertetu i jos svrsavanja u postelji i tome slicno ali sve to prodje sa godinama

Pitam se koliko je tebi godina kosmopolito... ali evo da ne zivis covece u zabludi ispricacu ti svoju pricu:

Ja u pubertetu nisam sanjala sexy snove, a ni mnogo godina kasnije.(naravno , za sve to vreme nisam bila u manastiru) Prvi put mi se to desilo pre 4 godine. U to vreme bila sam u vezi sa osobom koju sam volela i kojom sam bila ispunjena u potpunosti(mislim da ne treba da se prica sta sve to podrazumeva).
Dakle,
i pored razbijanja od sexa svakodnevnog, desilo se to da mi je dosao i u san...sve je u snu bilo isto kao i na javi,samo drugaciji osecaj na kraju...probudila sam se kad sam svrsila, potpuno mokrih grudi(u real life se gotovo i ne znojim)i potpuno vlazna dole i po butinama i sa nekim tupim,ali prijatnim bolom u jajnicima...jednom recju novi osecaj, drugacije iskustvo, prijatno do bola:)

Drugi put ,bese to zimus, isti osecaj,ali ovog puta sa osobom koja mi nije decko, samo poznanik sa kojim sam imala jake verbalne duele.

Znaci: nema veze sa nedostatkom sexa,sa godinama koje imas...jednostavno se tako desilo...za mene novo iskustvo, pa jos prijatno ne moze nikako da skodi. I da "svrsim" pricu: volela bi da mi takvi snovi cesce nailaze :P

kosmopolit
11.08.2003., 12:19
to je strasno
nije bolno
uhhhhhhhhhh

Pitam se koliko je tebi godina kosmopolito... ali evo da ne zivis covece u zabludi ispricacu ti svoju pricu:

Ja u pubertetu nisam sanjala sexy snove, a ni mnogo godina kasnije.(naravno , za sve to vreme nisam bila u manastiru) Prvi put mi se to desilo pre 4 godine. U to vreme bila sam u vezi sa osobom koju sam volela i kojom sam bila ispunjena u potpunosti(mislim da ne treba da se prica sta sve to podrazumeva).
Dakle,
i pored razbijanja od sexa svakodnevnog, desilo se to da mi je dosao i u san...sve je u snu bilo isto kao i na javi,samo drugaciji osecaj na kraju...probudila sam se kad sam svrsila, potpuno mokrih grudi(u real life se gotovo i ne znojim)i potpuno vlazna dole i po butinama i sa nekim tupim,ali prijatnim bolom u jajnicima...jednom recju novi osecaj, drugacije iskustvo, prijatno do bola:)

Drugi put ,bese to zimus, isti osecaj,ali ovog puta sa osobom koja mi nije decko, samo poznanik sa kojim sam imala jake verbalne duele.

Znaci: nema veze sa nedostatkom sexa,sa godinama koje imas...jednostavno se tako desilo...za mene novo iskustvo, pa jos prijatno ne moze nikako da skodi. I da "svrsim" pricu: volela bi da mi takvi snovi cesce nailaze :P

dogovoreno, dolazim nocas u tvoj san :wink:

Gazdarica
11.08.2003., 12:37
Doci cu ti u snovima, kad noc proguta dan... :)

kosmopolit
11.08.2003., 12:40
Doci cu ti u snovima, kad noc proguta dan... :)

cekacu te i budi nezna molim te :)

Incognito
11.08.2003., 12:48
Al' ga vi udariste na romantiku... Evo nesto sto obicno sluzi kao epitaf, ali moze da se primeni i za snove... A vi primetite sta je cudno :D

Free your mind and soul
Unfold your powerful wings
Climb up the highest mountains
Kick your feet up in the air
You may now live forever
Or return to this earth
Unless you feel good where you are

:twisted: :twisted: :twisted:

Poz.

Gazdarica
11.08.2003., 12:52
Eh, Incognito, pa sta fali romantici... :lol:
I feel good... 8)

Incognito
11.08.2003., 12:57
'Kad ponese me romantika...' :lol: :lol: :lol:

Poz.

buuuuu
12.08.2003., 14:37
'Kad ponese me romantika...' :lol: :lol: :lol:

Poz.ma sta kazes?

zunam
05.07.2005., 23:04
jos jedna vaskrsla tema.....

HeBePoBaTaH_
05.07.2005., 23:19
Polucija, a?
Kakva je, bre, ovo tema?

Incognito
06.07.2005., 00:19
Pa posle vi ne verujte u resurekciju :lol: :lol: :lol:

Zana
06.07.2005., 08:18
Iskreno koliko ste puta sanjali a da je osecaj bio kao stvarni ili mozda jos i bolji?

Puno puta sam to sanjala. I svaki put je to bilo jako ralno. Desavalo se da se probudim i da me taj osecaj jos drzi.
Sad, to mi je bilo OK kada sam sanjala decka sa kojim se vidjam, ali jednom mi se desilo da sam sanjala nekog nepoznatog decka u belom dzemperu i ja sam se u snu zaljubila u njega. Danima me drzao taj osecaj zaljubljenosti :))
Snovi su cudo! :wink:

Zana
06.07.2005., 08:35

I ja probudim isto, mada mi se desilo dva puta da sam i svrsila u snu :oops:

Incognito
06.07.2005., 10:14
Kad vidim sta sve ljudi sanjaju, nekako mi je drago sto retko spavam a jos redje sanjam... Sve je to na javi mnogo lepse ;)

mackica ns
06.07.2005., 10:23

Ja se budim dok svršavam, ili svršavam dok se budim :?
Dešava se, ali baš, baš retko...

Aphroditi
06.07.2005., 10:59
:shock: U yebo te?!?!?!?

ebo~korisnichko~ime
06.07.2005., 11:03
hahahhahahaha...pa bolje je i to nego da zaspish na svrshavanjuuuuuuuuu

Steffan
06.07.2005., 11:09
Ili da crknes...

I posle obdukcijom utvrdjen uzrok smrti: EJAKULACIJA! hahahahhaa :lol:

ebo~korisnichko~ime
06.07.2005., 11:10
EPITAF

Svrshio je zzivot!

Incognito
06.07.2005., 11:16
Ima i boljeg epitafa glede ljubavi i seksa:

Mama was a looker,
Lord, how she shined...
Papa was a good'n,
But the jealous kind...

Papa loved Mama,
Mama loved men,
Mama's in the graveyard,
Papa's in the pen...

:lol:

Devilishgirl
06.07.2005., 11:44
nista nisam sanjala...ili se ne secam..ali ...eto probudile me te...to grcenje..toga...i tako to..ocajno..morala sam da stavim ruku...da pritisnem..u fazonu 'smiri se mala' ..uhhh ..a nije bilo skoro tako..cini mi se...jako to..bas jako...i bas dobro..

argumentum
06.07.2005., 12:12

samo jedanput,jedan jedini put,uh,nisam mesecima mogao da provalim da li sam bio sa tom devojchicom,toliko je bilo stvarno...neverovatno :shock:

avesic
06.07.2005., 15:05
kada se sanja orgazam --- prosto--znači piški ti se ,,, proveren podatak --bešika pritiska svojom punoćom piiiše i imaš blago golicanje u tom predelu koji nije daleko od kliće

lav607
06.07.2005., 15:07
kada se sanja orgazam --- prosto--znači piški ti se ,,, proveren podatak --bešika pritiska svojom punoćom piiiše i imaš blago golicanje u tom predelu koji nije daleko od kliće

U tvom slucaju sigurno nije.........

Devilishgirl
06.07.2005., 15:10
bullsh.it..orgazam se ne sanja..moze samo da se dozivi/uzrokovan snom/..i nema veze sa piskenjem...ako nisi dozivela..nemoj da lupas gluposti.

Incognito
06.07.2005., 15:14
... sve je u glavi... orgazam se ne desava zato sto se previse istimulira odredjeno tkivo sa nervnim zavrsetcima, vec zato sto mozak odluci da je dovoljno 'stimulirano' i da je red da se oslobode neki pleasure hormoni i sta vec...

ne vidim zasto bi bilo cudno svrsiti u snu... pa moze coveku da se desi da svrsi samo gledajuci ili misleci o nekom eventu bez ikakvog dodira i ikakve fizicke stimulacije.

E sad, naravno, to se retko desava, bar bi trebalo retko da se desava, ali to ne znaci da se ne desava...

avesic
06.07.2005., 15:18
bullsh.it..orgazam se ne sanja..moze samo da se dozivi/uzrokovan snom/..i nema veze sa piskenjem...ako nisi dozivela..nemoj da lupas gluposti.

ne kažem da sam rodjena pametna , naučna emisija na prvom pre neki mesec -- samo sam slušala šta naučnici pričaju ,,,, mada u pravu si --- ti svemoćna sigurno opet amerikanci s.eru ,,,

majcheki
06.07.2005., 15:18
čekajte, čekajte... ovde je bio pokušaj objašnjenja zašto se sanja orgazam a ne opisivanje načina doživljavanja istog...

Ima i onaj trip, kad neko lupi vratima - ti sanjaš da te je neko upucao, ako ti je mnogo vruće može da se desi da sanjaš kako goriš u nekoj vatri, ali šta sanjaš kad ti se piški, jel to sanjaš orgazam ili sanjaš da si na wc-šolji i... yebiga, ćutiš o tome do kraja života?

Meni su snovi baš zanimljivi, ali ne one priče šta je ko sanjao, nego kako izgleda kad neko sanja, zašto sanja, i šta mu se dešava u snu...

Devilishgirl
06.07.2005., 15:19
ma ok sve..ali porediti intenzivan orgazam, ako uopste zna sta je to..i golicanje dole..koje moze biti uzrokovano..bakterijama ili sintetickim donjim vesom..polnom bolescu..haos..
ok, javi se kad budes ejakulirao misleci o necemu..yebote..jel' kapira neko o cemu pricam..Jake kontrakcije..nezamislive..ma nebitno :?

Devilishgirl
06.07.2005., 15:21
avesic..orgazam i sex.uzbudjenje su dva razlicita pojma..za to ti ne treba neko sex.iskustvo..

majcheki
06.07.2005., 15:22
ma i kad sanjaš da ti je neko odsekao ruku u snu te boli a ruka ti je u međuvremenu samo utrnula :wink:

majcheki
06.07.2005., 15:23
vesićkina izjava možda može i da ima smisla a da mi to ne znamo. Reci nam, odakle ti taj podatak?

avesic
06.07.2005., 15:24
joj bre deviliš ---yeba mu kevu --bakterije imaju svi -- veličine znaš koje su --osim picajzli -dobro de one mogu da svrbe -- ali sigurno ne izazivaju orgazam ,,, ---- jooooooj ima takvih što bi dugu na engleskom preveli kao LONG.... ajd poz

Devilishgirl
06.07.2005., 15:25
da crtam? san je san..kakav god bio...orgazam se desava pri cistoj svesti...again..probudi te bukvalno i traje..

Devilishgirl
06.07.2005., 15:27
necu sad medicinu da mesam..ali za svaki slucaj proveri koju grupu sekreta imas..
zene su nekad tako teske za varenje :lol:

Queen_
06.07.2005., 15:31
mei je orgazam u snu veoma intenzivan, i kao što reče mačkica budim se dok svršavam ili obrnuto :?
I nikad mi se ne piški posle toga

lav607
06.07.2005., 15:31
necu sad medicinu da mesam..ali za svaki slucaj proveri koju grupu sekreta imas..
zene su nekad tako teske za varenje :lol:

Hvala ti vec sam pomislio da sad krece desertacija o nadimanju besike i sporedni efekti....... :wink:

Devilishgirl
06.07.2005., 15:35
naravno...neki vole da za neke stvari saznaju tek kad se dese..tj.kod cika doce...

avesic
06.07.2005., 15:38
GAZDA šo opet puštaš pit bula na mene a????' ,,,, dobro ajd ,,, evo ti razmaši se i puštaj korenje ,,, zabole me ,,,eto zadovoljna --- što ne volim žene sa brkovima ,,,,fuj...5 4 3 2 1 ...ajd deviliš paljba po meni ---- SAD

Devilishgirl
06.07.2005., 15:43
i ja ne volem zene s brkovima hehehe ..cico, ne napadam ja tebe..ovo je sasvim zdrava, normalna konverzacija..ako ti je mucno..kazi :D
btw.dosta s chatom, tema je nesto sasvim drugo

avesic
06.07.2005., 15:47
šta je zdravo --- to što imam neku grupu ili triper koga ne mogu da se otarasim ... ili -- to uopšte nije zdravo ,,, znate ja sam veoma polno bolesna osoba ,,,, --a kada sam bila zdrava svršavala sam na dodir ili na pomisao u snu ... ako je nekome strano ....eto -----neki baje se hvale da imaju dobra kola ,,,neki prave nešto na lidu ,,,a ja zabole me ,,,,ja svršavam :D

Incognito
06.07.2005., 16:17
Meni su snovi baš zanimljivi, ali ne one priče šta je ko sanjao, nego kako izgleda kad neko sanja, zašto sanja, i šta mu se dešava u snu...

Evo ako te bas zanima, moj pogled na snove: http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?p=427760#427760

Gazdarica
06.07.2005., 17:02

Ja se budim dok svršavam, ili svršavam dok se budim :?
Dešava se, ali baš, baš retko...Hocu i jaaaa... :cry:

Jooockey
06.07.2005., 17:05
Imao sam i ja vrele snove..desava se...to je znak da je sve ok...

Incognito
06.07.2005., 17:06
Hocu i jaaaa... :cry:

Uguraj nekog ko zna sa jezikom u krevet pre spavanja... I probudices se s' orgazmom :mrgreen:

Za sve postoji resenje ;)

Gazdarica
06.07.2005., 17:10
Hocu i jaaaa... :cry:

Uguraj nekog ko zna sa jezikom u krevet pre spavanja... I probudices se s' orgazmom :mrgreen:

Za sve postoji resenje ;)Ma, imam takvog u ponudi uvijek, ali nesto mi nije do njegovog jezika... :roll:
Kakav bi horor bio kad bih se ujutro kraj njega probudila... :?

Incognito
06.07.2005., 17:13
Ma, imam takvog u ponudi uvijek, ali nesto mi nije do njegovog jezika... :roll:
Kakav bi horor bio kad bih se ujutro kraj njega probudila... :?

Pa nadjes drugog... Ih, kol'ko samo jezicara ima na ovom svetu... ;)

Gazdarica
06.07.2005., 17:15
A, to se sad malo pravimo blesavi...? :twisted:

Incognito
06.07.2005., 17:17
Ma neeeeeeee... taman posla... :mrgreen: :P

heherobin
06.05.2008., 18:09

LJudi moze neko da mi pomogne?!? Evo vec treci dan od kako svake noci svrsavam dok se budim :!: Kako mogu to da sprecim i da li je to normalno?Chitao sam ovde da jeste ali treci za redom...hehe ali ne volim da mi bokserice svakog jutra budu mokre :D plz pomagajte

rile_laki_oblak
06.05.2008., 21:50
ma, bolje je kad covek ne sanja previse... mislim... dok spava... nekako se sve tu izmesa... pa osecanja pocnu da naviru... to vazi za one sto imaju lose snove... za one sto imaju lepe snove, vazi nesto drugo... kao, na primer, kad letis... primetio sam da samo treba malo hrabrosti i vere da pokusas... i uvek se odlepis od zemlje i zaplovis kroz vazduh... kao kornjaca kroz more... al', da se ne ponavljam sad...