Vidi punu verziju : Decoooooooo...
DarkVulture
08.11.2005., 18:54
Evo jedna tema posvecena deci... Ma koliko godina da imate postoji neko ko je za vas dete... Eriche za moju i tvoju i dushu ostalih sa foruma... evo vam na pa pljujte i komentarishite i hvalite i korite i ..... to..
Dakle ja mislim da je Erikova generacija - 84 jedna od poslednjih normalnijih generacija a 85 se vec raspada... elem to bi moglo da se objasni situacijom u drzavi... mislim na shta ce liciti 99to ... ? heheeh, pa to hoda i sad ce u skolu...
Elem, vec pomenuh u onoj temi da mi je zao dece... i mene su smatrali detetom, i dalje me smatraju, i drago mi je, imam 18 godina pa shta, volim to... DETE SAM... jeeee...
Ali postoje stvari koje me nerviraju u okolini a to su bash ta deca rekoh i za mene deca.. misliiiiim... retardi uglavnom, pa to je nenormalno.... mislim primer. kul i ja sam bila bash mala i odrastam, i smatram da sam psihicki mnooogo iznad moje generacije a i starijih.. npr kad pogledam situaciju u Va... covece, odem u bg, studiram... bla upoznajem nove ljude... a vratim se u Va na vikend ili leto..i ISTA SITUACIJA... ljudi se ne menjaju, ostali su DEEP DOWN THERE u osmom osnovne i zaboli se u mestu. bili 82 ili 3 ili 7 ili 9to godishte.
To je odvratno.. dakle what say you 'bout the kids... ?
LePiaf_dnb
12.11.2005., 00:23
Shta ti imash protiv dece ona su ukras sveta,BRE?
Erik Crveni
12.11.2005., 03:16
Klinci su u sustini gamad koju treba prevaspitavati fekalno-obradjenom motkom dok su jos mali i dok ne dignu ruku na starije...posle nema pomoci...osim naravno masovnih pogubljenja, ali to je protiv konvencije Saveta Evrope!
Ma kakav ukras sveta kad je svaka druga klinka miss pneumatik a svaki drugi klinac nafurani Aco Pejovic (ili neki drugi gedzovan).....to sve treba motkom po glavi, da se opasulji!!!
LePiaf_dnb
12.11.2005., 11:03
Kako god al josh uvek su ukras sveta i ti tu ne mozesh nishta lepo kaze pesma
Erik Crveni
12.11.2005., 15:10
Mislim da ne govorimo o istoj deci....ti govoris o onoj sitnoj decici a ja o pubertetlijama. Gde cemo njih da klasifikujemo? U decu ne spadaju....
LePiaf_dnb
12.11.2005., 17:21
izvini i ti si dete i ja sam dete i oni su nechija dece i svi mi smo ukras sveta a posebno darkvulture
Erik Crveni
12.11.2005., 17:27
Joj tugo jesenja... i kad sam usao u raspravu sa tobom.....
Nisam nista rekao.
DarkVulture
12.11.2005., 17:58
Dear Le Piaf aka drumbass neshto... ja jesam dete ali not lajk adrz... if u know what I mean.. ti chekici, gemovi, gluposti... fuj... necu da ih pljujem, svako ima svoj izbor, ali poshto se taj izbor razlikuje od mog.. hm... da pljucnem i ja ponekad...
DETE sam i proud of it, ali POENTA je da... biti dete i ponashati se SRAZMERNO SVOJIM GODINAMA JE OKEJ... a ponashati se kao nekakav bebiron, biti neodgovoran za svoje postupke, ili se ponashati kao KVAZI ODRASLA OSOBA NIJE OKEJJJJJ... i ta deca nisu okej.. razumesh..
Slazem se sa Erikom da se to mora od malena, motkom... ne bukvalno, ali treba da postoji dobar odnos i stabilan izmedju roditelja i dece, kao i razumevanje i POVERENJE...
Mada ne vidim flashe od tarli i po piva kao neshto loshe... hohohohoohho... a gudra je vec neshto drugo... :(
LePiaf_dnb
12.11.2005., 18:51
[... ja jesam dete ali not lajk adrz... if u know what I mean
Ja dobro znam da ti nisi kao druga deca
isto tako znam da 2.5 l piva nisu problem,
DarkVulture
12.11.2005., 19:11
gade pokvareni ... REveAL your face... a da...sad ima i 2.5 litara... jooooj... odo zurim moram se spremim pa odo da cirkam pa u dzunglu... hihihihi... nemash ti lepjaf pojma... hohohohoho :)))
COWARD...
DarkVulture
07.12.2005., 11:59
nego, onomad bejah ja na ovoj prichaonici u valjevo sobi... i kaze ona jedna mala... 91godishte... kaze nisam ja DETE..
ah crnjaka..
sve neke jece90, plivacice91, i ostala decurlija koja na pomeriti kursor po ekranu pa misli nisu deca...
bem ti zivot zakasnicu na faks...
peace out..
DarkVulture
24.12.2005., 16:31
boše samo moram dodati da mrzim, ali stvarno MRZIM sve od 90tog godina pa ka vamo, da ne kažem budućnosti..
koji su to debili Isuse boŽe....
aj sad isprozivah va, mora da ima bar jedno dete koje čita ovo hoće da se pobuni... izvoli... ajde... čekam ... dammit..
I HATE YOU GUYS :)
knez srpski
27.12.2005., 16:36
Kako dece da ne budu retardirana pa jel vidite sta gledaju. dolazi koad mene mali burazer (7) i kaže ajde da igramo jogijo karte i reko ajde. kad sam uzeo one karte kad se nisam šlogirao sve neki monstrumi glava im izlazi iz glave... katastrofa
sto ne gledaju nidza kornjače ili branka kockicu (čuo sam da se snimaju nove epiyode jel istina?)
DarkVulture
01.01.2006., 17:09
niam skontalao kakvim kartama prichash dok mi bolesna keva nije kupila iste, i to za novu godinu, toliko o tome , postacu dete retard, mada neam pojma kako bi trebalo to da se igra... ne gledam de digimone i to...
DIGIMONI U FAZI RAZVITKA ajhaahahahajajahahahhaha e dzanki dzanki... douz vr d dejz