Vidi punu verziju : Magnetizam oglašavanja na Internetu
Fun, clean & real
Legenda kaže da ako muškarac uspe da zasmeje ženu, verovatno je devet desetina njegovog posla oko osvajanja your-place-or-mine obavljeno. Po nekom istraživanju šta žene posle tridesete traže od muškaraca na prvom mestu od svih mogućih epiteta i karakternih osobina bilo je – čist. Da li je ovo stvarno?
Da donekle si u pravu... Urednost je veoma vazna, ali trebalo bi da se podrazumeva - pa ne zivimo u srednjem veku... STa zene posle 30-te traze i vole... Ja npr. volim harizmaticne muskarce, duhovite, vedre i jake. Slabice u svakom smislu reci... prezirem... Nemam jos 30 ali blizu sam, pa ces valjda usvojiti misljenje...
Na zalost slabica je sve vise, a muskaraca sve manje...
Mirođija
18.05.2008., 09:21
Da donekle si u pravu... Urednost je veoma vazna, ali trebalo bi da se podrazumeva - pa ne zivimo u srednjem veku... STa zene posle 30-te traze i vole... Ja npr. volim harizmaticne muskarce, duhovite, vedre i jake. Slabice u svakom smislu reci... prezirem... Nemam jos 30 ali blizu sam, pa ces valjda usvojiti misljenje...
Na zalost slabica je sve vise, a muskaraca sve manje...
Ili sada primeđuješ više nego kada si bila mlađa.
HELENA33
18.05.2008., 09:59
Ili sada primeđuješ više nego kada si bila mlađa.
e ako ti posle 5 godina odgovori na ovo pitanje...:roll::lol:
Onaj koji me zasmejava moze i sve drugo da mi radi...Kako god da izgleda...(Ovde ne podrazumevam extreme...)....Cudno mi se neshto desi kad sam u drustvu nekog muskarca koji me mnogo zasmejava....Kao da lebdim...
P. S. A zasto se ova tema zove "Magnetizam oglasavanja ..."
sevilja
18.05.2008., 11:49
Onaj koji me zasmejava moze i sve drugo da mi radi...Kako god da izgleda...(Ovde ne podrazumevam extreme...)....Cudno mi se neshto desi kad sam u drustvu nekog muskarca koji me mnogo zasmejava....Kao da lebdim...
Такође, мој став.
georgejune
18.05.2008., 12:08
Sevilja i gazelo..a da li vam se mozda desilo..da vremenom posle tog recimo zabavnog upoznavanja..vise taj muskarac ne bude tako zanimljiv..vec sve dodje na svoje..smrde mu noge..cacka nos..pljuje po ulici..i sl?
..Ne, nije mi se desilo....
Iskreno da ti kazem...
Ali mi se desilo da se opasno zaljubim, veza ide super i onda se ispostavi da je sve to bilo bezveze....I Obrnuto....
georgejune
18.05.2008., 12:13
Znaci on te zabavlja 24/7?:eek:ne verujem..nema sanse
A posle lebdenja se nekako smirujem i onda ga bolje zagledam i padne mi na pamet: "Kako li bi bilo ljubiti se sa njim..." To se meni desava kad se sa nekim muskarcem puno smejem...
George ne moze svaki da me zasmejava tako....Srela sam njih nekoliko samo...
Sta ti znaci ovo 24/7?
Znaci on te zabavlja 24/7?:eek:ne verujem..nema sanse
I normalno da nije tako sa svakim muskarcem sa kojim se puno smejem...
georgejune
18.05.2008., 12:18
Mislim nonstop..ja licno sam vrlo prilagodljiv po potrebi..ali isto tako mi vrlo brzo dosadi da nekome budem zanimljiv ako me razumes..znaci isto tako ocekujem od druge strane da me zasmejava..ako ne..postajem totalno suprotan.
E, pa ja...Ne umem da zasmejavam....Ja se samo smejem tudjim stosevima....
marina.c
18.05.2008., 12:21
Ko iskopa ovo??! Al' apsolutno se slažem...on (i dan danas) ume da me nasmeje...
georgejune
18.05.2008., 12:22
E to je poenta..zato sam vas i pitao..zasto ste bas toliko iskljucive..narocito sto vam se moze servirati zanimljiva prica;)
Evo George...Vidis sta kaze marina.c....Molim lepo...
P. S. A zasto se ova tema zove "Magnetizam oglasavanja ..."
...da ti pere prozore, brise prasinu, usisava and stuff :whistling:
A to sto ti se cini da lebdis...verovatno od smeha pocinjes da pustas vetrove :mrgreen:
Ma nije stvar u bilo kakvoj prici...Nego tako neki muskarci umeju da budu slatki, da pricaju neke slatke i smeshne stvari ili da se puno zezaju i eto....Inace, ne volim bash muskarce koji ne umeju da se zezaju....Ili misle da je preterana vulgarnost smeshna....
E to je poenta..zato sam vas i pitao..zasto ste bas toliko iskljucive..narocito sto vam se moze servirati zanimljiva prica;)
georgejune
18.05.2008., 12:27
Marina kaze uopsteno..s vremena na vreme..sto je normalno..ali 'lebdenje' kao sto kazes..nije problem namazanima ti pruztiti radi nekih ciljeva..kapiras..
Pa normalno da mislim i ja s vremena na vreme...Jeste - problem je namazanima...Jer su neiskreni i ne umeju da se zezaju tako dobro...To je takva vrsta ljudi - vole da se zezaju i da se smeju...Nisu dr.adzi..
MirjanaZ
18.05.2008., 12:28
Ma nije stvar u bilo kakvoj prici...Nego tako neki muskarci umeju da budu slatki, da pricaju neke slatke i smeshne stvari ili da se puno zezaju i eto....Inace, ne volim bash muskarce koji ne umeju da se zezaju....Ili misle da je preterana vulgarnost smeshna....
+muskarci koji znaju da naprave salu samo na moj racun i nikakvu drugaciju:thumbdown:
Naravno Hanibalka...Sto me podseti - bas mi se dopadaju oni koji umeju da se sale na svoj racun i nisu uvredljivi...
MirjanaZ
18.05.2008., 12:32
pa da,mogu ja da se smejem i salama na svoj racun,ali samo kad osetim da sve to moze da se uputi i na njegovu adresu
Pa o tome ja i pricam, ali George non stop izvrce to sto sam rekla....
georgejune
18.05.2008., 12:34
Ne izvrcem samo kazem da ti namazan moze ponuditi to lebdenje sa mashnicom..samo to;)
MirjanaZ
18.05.2008., 12:37
ma george recituje svoju pesmicu i ne cita ostale postove(pogledati temu o vegetarijanstvu :lol: )
resenje=ne obracati paznju :)
ne volim ni muskarce koji prave vecinu sala na temu sexa ,to mi je malo cheap,posebno ako nismo bliski
evo meni se svidja kako se zeza betmenov prijatelj,ume i na svoj racun a i na tudj:lol:
georgejune
18.05.2008., 12:42
Recitujem dok na shvati sta je namazan u stanju uraditi;)
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 12:45
"Namazane" je lako raskrinkati kad prevaziđeš sopstvenu potrebu da ti neko hrani sujetu.;)
georgejune
18.05.2008., 12:47
Pa da..ili biti iskusna..znaci posle 30e otprilike:D
MirjanaZ
18.05.2008., 12:48
pa svi moraju da prodju kroz skolu
Ispadoh sad jos i naivna....Ili ja pishem nejasno il Ti mene nishta ne razumesh George...
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 12:53
Pa da..ili biti iskusna..znaci posle 30e otprilike:D
Hm... Možda i kasnije.
Nažalost, neko nikad ne stekne tu vrstu iskustva.
Žene vole da slušaju lepe reči na svoj račun... komplimente... da budu u centru pažnje (mada ni muškarci nisu tome neskloni, pogotovu kad pate od manjka samopouzdanja), zaboravljajući pritom da je to večita "igra" osvajanja, i da jednom, kada je prihvate, moraju da održavaju ritam i tempo ako žele da zadrže dotičnog.
Ja bash ne volim kad mi neko laska...Zar je to upucivanje komplimenata meni kad se TAJ smeje na svoj racun???!!!
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 12:56
Ja bash ne volim kad mi neko laska...Zar je to upucivanje komplimenata meni kad se TAJ smeje na svoj racun???!!!
Naravno da nije. Ali ponekad muškarac ne ume drugačije da priđe, pa skreće pažnju na sebe i tom taktikom.
Ja sam primetila da ljudi koji se stalno smeju - imaju tu osobinu kao deo svog karaktera i u svakim prilikama su takvi...E, meni se to svidja...
sevilja
18.05.2008., 12:58
Sevilja i gazelo..a da li vam se mozda desilo..da vremenom posle tog recimo zabavnog upoznavanja..vise taj muskarac ne bude tako zanimljiv..vec sve dodje na svoje..smrde mu noge..cacka nos..pljuje po ulici..i sl?
Кад је неко духовит, он је духовит...а сложићеш се да и онима лепима и намирисаним и подшишаним смрде ноге...а чачкање носа и пљување по улици је ствар културе-некултуре, нема везе са смислом за хумор.
Али да ће ме увек заинтригирати духовит мушкарац, па макар му и ноге смрделе, хоће.;)
sevilja
18.05.2008., 13:00
Ja sam primetila da ljudi koji se stalno smeju - imaju tu osobinu kao deo svog karaktera i u svakim prilikama su takvi...E, meni se to svidja...
Е, ја се стално смејем...и зато ме сви хоће у своје друштво.:lol:8)
Sevilja ti je sve rekla....A noge smrde narocito jako u patikama, posle sporta...:rotf:
Е, ја се стално смејем...и зато ме сви хоће у своје друштво.:lol:8)
Pa normalno...Svi vole ljude sa kojima uzivaju....
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 13:02
Кад је неко духовит, он је духовит...а сложићеш се да и онима лепима и намирисаним и подшишаним смрде ноге...а чачкање носа и пљување по улици је ствар културе-некултуре, нема везе са смислом за хумор.
Али да ће ме увек заинтригирати духовит мушкарац, па макар му и ноге смрделе, хоће.;)
Tako nekako. ;)
Duhovit podrazumeva i da je inteligentan.
Pa još ako je "komplikovan"... eto izazova. :D
georgejune
18.05.2008., 13:05
Ispadoh sad jos i naivna....Ili ja pishem nejasno il Ti mene nishta ne razumesh George...
Hm... Možda i kasnije.
Nažalost, neko nikad ne stekne tu vrstu iskustva.
Žene vole da slušaju lepe reči na svoj račun... komplimente... da budu u centru pažnje (mada ni muškarci nisu tome neskloni, pogotovu kad pate od manjka samopouzdanja), zaboravljajući pritom da je to večita "igra" osvajanja, i da jednom, kada je prihvate, moraju da održavaju ritam i tempo ako žele da zadrže dotičnog.
Ti mene ne razumes gazelo..procitaj sta kaze borac..ali za naivnost si u pravu u vecini slucajeva su zene naivne
E da ...Taj deo sam zaboravila...Inteligentan, duhovit i odlucan...To su osobine koje volim...
Ti mene ne razumes gazelo..procitaj sta kaze borac..ali za naivnost si u pravu u vecini slucajeva su zene naivne
Ti mene vidish pogreshno...
georgejune
18.05.2008., 13:08
Tako sam i shvatio..znaci da je samo bitno biti duhovit..bez obzira na 'mane';)
Ne gazelo nego i dalje me ne razumes
ODLUCAN, INTELIGENTAN I DUHOVIT!!! AMAN BRE!
..dodala bih i VERAN, ali gde naci vernog u danasnje vreme?
HELENA33
18.05.2008., 13:12
ma george recituje svoju pesmicu i ne cita ostale postove(pogledati temu o vegetarijanstvu :lol: )
resenje=ne obracati paznju :)
ne volim ni muskarce koji prave vecinu sala na temu sexa ,to mi je malo cheap,posebno ako nismo bliski
evo meni se svidja kako se zeza betmenov prijatelj,ume i na svoj racun a i na tudj:lol:
ovo je vrh!!!:super:
Alo, george, pusti zene da im bude lepo i da uzivaju, pa i sa "namazanima" ako bas hoce.
Nesto ti je mnogo muka od takvih, pa sam siguran da je neki licni razlog u pitanju.
HELENA33
18.05.2008., 13:13
hahahahaha... mojne se dzabe nervirash... u pitanju su igre bez granica...:lol:
Pa i ne nerviram se...Nego ga maltretiram namerno....
HELENA33
18.05.2008., 13:15
:D:lol::D
georgejune
18.05.2008., 13:16
Naivna si..pomalo sludjena..samo kad ovako napises vidim da ne znas sta hoces..znaci ne znas po meni sta su prave vrednosti muskarca kad su ti ove osobine primarne..to se moze isfolirati ako nisi iskusna provaliti ko te maze na hleb.
georgejune
18.05.2008., 13:18
Alo, george, pusti zene da im bude lepo i da uzivaju, pa i sa "namazanima" ako bas hoce.
Nesto ti je mnogo muka od takvih, pa sam siguran da je neki licni razlog u pitanju.
Jeste licne frustracije iz detinjstva..samo ticu
Naivna si..pomalo sludjena..samo kad ovako napises vidim da ne znas sta hoces..znaci ne znas po meni sta su prave vrednosti muskarca kad su ti ove osobine primarne..to se moze isfolirati ako nisi iskusna provaliti ko te maze na hleb.
A kako majke ti moze da isfolira da je inteligentan i duhovit :think:
georgejune
18.05.2008., 13:19
Sace helena da ti objasni..ona me provalila na vreme.
HELENA33
gazela, neznalice jedna...:P
HELENA33
hahahahhahahahaaa... helena se valja od smeha...:lol:
Sludjena samo kad sam zaljubljena...
A vrlo dobro znam sta hocu...E sad sto se tebi to ne svidja....To je drugo...
Verovatno tako sto ce on samo da otvara usta, a neko drugi ce da prica umesto njega...
georgejune
18.05.2008., 13:22
Sludjena samo kad sam zaljubljena...
A vrlo dobro znam sta hocu...E sad sto se tebi to ne svidja....To je drugo...
ahaha:lol:hoces krsnog duhovitog..inteligentnog..odlucnog djetica i to mi se ne svidja..izede me ljubomora
:rotf:
gazela, neznalice jedna...:P
Nisam rekla KRSNOG, niti DJETICA...Rekla sam PAMETNOG, ODLUCNOG i DUHOVITOG...
Ne mogu da verujem da ti ne razumesh kad se neko sali...:dash:
ahaha:lol:hoces krsnog duhovitog..inteligentnog..odlucnog djetica i to mi se ne svidja..izede me ljubomora
HELENA33
18.05.2008., 13:33
gazela, on nishta ne razume...:D
georgejune
18.05.2008., 13:39
Nisam rekla KRSNOG, niti DJETICA...Rekla sam PAMETNOG, ODLUCNOG i DUHOVITOG...
Ne mogu da verujem da ti ne razumesh kad se neko sali...:dash:
Ma bitno da je okolina niksica..nema veze da li je duhovit jel tako:lol:
To je bila konstatacija....Pozeljno je da je vislji od mene kad obujem stikle od 10 cm...A sad ako nije - onda necu ni da nosim stikle...
georgejune
18.05.2008., 13:50
:lol:Sve bolji detalji..potsecas me na topiku
Pa sto ti se onda svidjam kad toliko ne valjam?
georgejune
18.05.2008., 13:56
Pa sto ti se onda svidjam kad toliko ne valjam?
Zato sto me zasmejavas:D
georgejune
18.05.2008., 13:59
Bash duhovito....
Pa rece da volis duhovite:Du svakom slucaju tema je bajata pa se ne vazi vise
Da, a ti si rekao da su to "namazane fore"...
georgejune
18.05.2008., 14:11
Da..cisto da obratis paznju..da otvoris cetvore oci kad te neko nasmeje iduci put:lol:
Mislish da time odvlaci paznju sa svojih ruznih osobina?
georgejune
18.05.2008., 14:16
Nebitno..poenta je da ce na sve nacine doci do zeljenog cilja.
Znaci - valjaju samo oni namrgodjeni koji se ne smeju, ne zezaju se i to?...
georgejune
18.05.2008., 14:20
To je tvoja stvar sta ti se dopada..meni su se nakad dopadale devojke koje cute a imaju neki smek..neka caka je potrebna doci do njih..menja se ukus godinama
Svako ima svoj ukus...Ja volim otvorene ljude...
sevilja
18.05.2008., 14:37
E da ...Taj deo sam zaboravila...Inteligentan, duhovit i odlucan...To su osobine koje volim...
И то ћеш наћи ''никад''.:lol:
Ја сам имала неку четворогодишњу везу...након разиласка с њим, који је успут био прилично паметан ( али јако озбиљан и мрачан), проведох силно време у самоћи ( која је била обележена само инстант везицама:rumenko: ) тражећи неког тако комплетног.
Не кажем да их нема, али су реткост...сваки на ког сам наишла, већ је био заузет.:confused:
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 14:42
Inteligentan, duhovit, odlučan - vrlo retka kombinacija.
Najčešće nedostaje ova poslednja osobina.
georgejune
18.05.2008., 14:42
:lol:Zato me malo nervira sto nerealno stavlja pojedine osobine kao primarne..i ne shvata da se mogu isfolirati..uostalom i mi zelimo zgodnu gazelu na stiklama..a dobijemo lavicu u trenerci:D
Inteligentan, duhovit, odlučan - vrlo retka kombinacija.
Najčešće nedostaje ova poslednja osobina.
Што се ти ниси уписала на ону Снагину тему...:roll:
Zauzet - to je tacno...:sad2:Ima ih - ali su tudji....:cry::cry::sad2:
Ја сам имала неку четворогодишњу везу...након разиласка с њим, који је успут био прилично паметан ( али јако озбиљан и мрачан), проведох силно време у самоћи ( која је била обележена само инстант везицама:rumenko: ) тражећи неког тако комплетног.
Не кажем да их нема, али су реткост...сваки на ког сам наишла, већ је био заузет.:confused:
To hoces da me naterash da vezbam?
A sta fali lavicama? Bojish se da te ne pojedem?Pa da postanem josh deblja....
:lol:Zato me malo nervira sto nerealno stavlja pojedine osobine kao primarne..i ne shvata da se mogu isfolirati..uostalom i mi zelimo zgodnu gazelu na stiklama..a dobijemo lavicu u trenerci:D
I opet: kako se inteligencija i duhovitost mogu glumiti?
To hoces da me naterash da vezbam?
A sta fali lavicama? Bojish se da te ne pojedem?Pa da postanem josh deblja....
:rotf::rotf::rotf:
Лавица па буца.. јок.. то не бива...:lol:
Cuti Kojice..Nemoj da mi kvarish raspravu sad...Pusti ga...
Mille Dragic
18.05.2008., 14:58
ни могу да спојим наслов теме са оним што пишете... ма није ни битно
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 14:59
Што се ти ниси уписала на ону Снагину тему...:roll:
Jesam. Skrenula sam mu pažnju da ima takvih... negde ... i nekad. :roll:
Sad više nisam sigurna da je ta kombinacija uopšte moguća. :)
I opet: kako se inteligencija i duhovitost mogu glumiti?
Интелигенција је релативан појам..
Неко ко је мени интелигентан, теби може бити :roll: глупкаст?
али да се одглуми, не може..
Дуговитост се глуми.. често..
Напамет наученим фазонима за сваку прилику..:lol:
Некога провалиш пре, а некога касније да само врти фазоне у круг..
Cuti Kojice..Nemoj da mi kvarish raspravu sad...Pusti ga...
Извини.. ја некако, по инерцији, идем на страну слабијих...:lol:
Ne - inteligencija ne moze da se glumi...Postavljas pitanja, vrtish u krug i vidish...
:rotf::rotf::rotf:
Извини.. ја некако, по инерцији, идем на страну слабијих...:lol:
Jesam. Skrenula sam mu pažnju da ima takvih... negde ... i nekad. :roll:
Sad više nisam sigurna da je ta kombinacija uopšte moguća. :)
Ма.. важно је да ви знате шта хоћете...:lol:
све су комбинације могуће..:wink:
ни могу да спојим наслов теме са оним што пишете... ма није ни битно
ни ја...:lol:
али Борчицин проблем је далеко интересантнији...:lol:
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 15:08
Ima, ima...Ali...:(
Već zauzeti? :D
Ja poznajem one sa kombinacijama: inteligentan-duhovit ali neodlučan, ili inteligentan-odlučan ali bez smisla za humor... ili, što je najgore: inteligentan-duhovit- tvrdoglav (pri čemu misli da je trvdoglavost=odlučnost).
Borac za prava zivotinja
18.05.2008., 15:11
али Борчицин проблем је далеко интересантнији...:lol:
Borčica je mnogo komplikovana? :mrgreen:
:lol::lol::lol:
Ne znam vishe nishta...Skroz sam sludjena....:sad2:
Eh, vecita iluzija o savrsenstvu.
Ako je duhovit i inteligentan, nije odlucan.
Ako je odlucan i inteligentan, nije duhovit.
Ako je sve to, onda nije dobar otac, ako je i to, onda je mozda preambiciozan.
Ako nije preambiciozan, onda nece da pomaze po kuci.
Ako hoce da pomaze po kuci onda nije uredan, ako je uredan, onda voli da izlazi sa drustvom,
ako je sve ovo, onda nije veran.....
"Kompletnih" ljudi tesko da ima. A ti koji vam tako deluju, ostavljaju takav utisak zato sto ih niste upoznale u sto zivotnih situacija.
Isto vazi i za zene
Niko nije savrshen, a tu na scenu stupa zaljubljenost - koja sve tolerishe....
Niko nije savrshen, a tu na scenu stupa zaljubljenost - koja sve tolerishe....
Наравно...:lol:
А када заљубљеност прође, онда то што недостаје потражиш са стране..:mrgreen:
georgejune
18.05.2008., 15:48
Fino fino..samo se vi raspisite..a mi neiskusni muskarci cemo napamet sve nauciti:lol:
A koliko si tacno neiskusan?
Fino fino..samo se vi raspisite..a mi neiskusni muskarci cemo napamet sve nauciti:lol:
Slazem se...
Наравно...:lol:
А када заљубљеност прође, онда то што недостаје потражиш са стране..:mrgreen:
georgejune
18.05.2008., 16:18
A koliko si tacno neiskusan?
Paz da ti ne kazem:Dma provalicete vi to..sve ste u pravu
Neeeee...Vashe musko visochanstvo je uvek u pravu...
georgejune
18.05.2008., 16:37
Pa naaraavnoo..samo rekoh ti otvori cetvore oci..neko zna blefirati dobro;)
ALi ja imam samo dva oka...?
georgejune
18.05.2008., 16:54
E onda ce te svaki prevariti..nema ti spasa:D
Pa kako onda Ti ne mozesh da me prevarish?
E onda ce te svaki prevariti..nema ti spasa:D
Тактичка грешка..8)
То ниси смео наглас да кажеш...:lol:
georgejune
18.05.2008., 17:01
Pa kako onda Ti ne mozesh da me prevarish?
Ne pokusavam:D
Тактичка грешка..8)
То ниси смео наглас да кажеш...:lol:
Ma gotivim je..zao mi da je neko iskoristi:D
Pa sto onda sve vreme pokushavash da mi objasnih kako muskarci mogu da budu loshi...A ja naivna...
georgejune
18.05.2008., 17:25
Nisu oni losi..mada vi volite takve..zato sam i iskren da te barabe ne prevare :D
A znaci ti mene cuvash? Bash si fin
HELENA33
18.05.2008., 21:27
jel nastavak sutra?:lol::p
dachazr
19.05.2008., 20:45
Iskusne zene znaju da se sve moze...samo da je cist...:lol: