PDA

Vidi punu verziju : Mesta za izlaske u Valjevu

Darko_89
05.11.2005., 17:49
Posto sam i sam Valjevac i cesto izlazim na vrlo razna mesta u VA odlucio sam da napravim forum o mestima za izlaske u Valjevu!
Pa Valjevci pricajte gde najvise izlazite,kazite sta na tim mestima ima zanimljivo ko izlazi tu i tako.....

DarkVulture
06.11.2005., 13:09
Pa reci gde izlazis i ja cu ti bacim koment, npr mene zanima da li si bio u tom pabu Ragina Glava u Teshnjaru..i kako je tamo..?

Erik Crveni
06.11.2005., 13:53
Ja sam bio u tom pabu i nista!!! Ocekivao sam mnogo vise od smorene ekipe i nikakve unutrasnjosti. Kontam da je bilo mnogo bolje cak i dok je tu bio nadaleko poznati metal kafic "Smajli" mada su nekada smarali sa muzikom.

Mislim da je 34-ka jedno od lepsih boemskih mesta u gradu narocito zbog toga sto imaju zivu muziku, neozvucenu.

Ipak, mislim da je najveca glupost sto kafici rade do 01:00....pa ne mozes se ni provesti za vikend kako treba. Zbog cega je to, ne znam, ali znam da ne valja!

Darko_89
06.11.2005., 20:54
Pa znas kako ja obicno izlazim u GEM jer tamo mi celo drustvo izlazi!
Pa sta ja znam tu je ono muzika opusteno i ima dosta dobrih riba...

DarkVulture
07.11.2005., 18:08
Elem Eriche chuh i ja da je bzvz, na kraju krajeva taj lokal uvek traje 2-3 meseca... ali zato postoji dooobri staaaaari boemski Sherwood sa pretpostavljam mnogo boljom muzikom...

A ti Darko..... ne verujem da nas interesuju iste stvari... jer nema GEJSKIJEG mesta od tog gema, ali kontam ti si mladji pa ti odgovara... ako deco samo se vi kvarite, tako treba

sve u svemu uzas blagi..

Darko_89
07.11.2005., 23:19
Ne razumem sta ima toliko GEJ u Gemu kada tamo izlazi 90 % devojcica!
Ali u redu nema veze reci mi gde je najbolje mesto za izlazak u VA posto si ti tako stariji i iskusniji!

Erik Crveni
08.11.2005., 00:44
Bio sam u Gemu jedan jedini put, ne ne, izvinjavam se, DVA puta i .......... nije mi se nesto preterano svideo, bar ne onaj "fancy" deo.

Inace, nisam primetio nesto na osnovu cega bih mogao da mu prisijem osobinu "gejskog" mesta. Izgleda prilicno klinacki kafic ali ne izgleda mi kao gej kafic. Iskreno, pre mi Fragile deluje kao mesto na kome bi se medju svim onim fenserima mogla uvuci neka ambiciozna pederska ekipica.

Sto se tice Servuda...ne znam koliko je to BOEMSKO mesto. Boemsko mesto podrazumeva zadimljenu kafanicu, starogradsku muziku, pivo, vino i dobro drustvo. Ne bih rekao da u Servudu ima starogradske muzike.....

P.S.
DarkVulture je zensko (valjda).

Darko_89
08.11.2005., 11:05
Zar sam ja toliko mladji kad si ti DarkVulture 87 godiste!
Mislim zar su 2 godine tako strasne?!
A u gem ne izlaze samo ,,klinci`` vec sam vidjao i puno ljudi 85,84 pa i 83 godiste!

DarkVulture
08.11.2005., 15:42
prvo gej nisam upotrebiLA kao pedersko, nego u smislu da je bzvz... naravno da mislim da je mesto trulez zivi i tu su uglavnom mali gimnazijalci i taj fazon.. sve u svemu odvratnost neizmerna...

da je Fragileum gej , ali pederski... to da, sigurno ... uzassss, i greh...

a sto se tiche godina.... one su nebitne... nisu strashne... mislim uzevshi u obzir da sam ja isto tako i druga godina faksa vec... i da napredujem, i drago mi je shto ne poznajem vishe od 10 ljudio mog godishta - 87, jer lichno mi ne odgovaraju i nemam nikakve zajednichke teme sa njima, svet se menja a ja sam se od malena druzila sa starijim ljudima i tezim tome i dalje... jer vishe volim da mene neko zove DETE u drushtvu, nego da se ja druzim sa decom.... Ali to je vec druga tema... a deca vishe nisu deca, sad prvo sise pa ... pa posle nishta tu se staje, sad klinke (koje su za mene klinke) znaci 90tyo godishte i mladje izgledaju 10 godina starije i vole to , a meni je to neshto najgluplje na svetu.. odvratnost i izopachenost... toliko o tome...

Erik Crveni
08.11.2005., 17:15
GEM kakav god da je ima svoje goste. Iskreno, bilo bi i glupo da u gradu postoje mesta za izlazak koja jedno drugom slice kao jaje jajetu. Svako ima svoj ukus. Meni se iskreno GEM ne dopada preterano, nemam zelju da tamo izlazim, ali ako ima nekoga kome se to dopada onda dobro. Bas me briga!

To oko godina...pa ja mislim da uopste nije vazno koliko ko godina ima. Tuzno je sto ne poznajes vise ljudi koji su tvoje godiste jer bi sigurno pronasla nekoga ko ti je, da kazem, "kompatibilan". U pravu si kada kazes da su danasnji klinci nesto najgore i slazem se u vecini stvari koje kazes, ali opet, i meni tvoje godiste (znaci '87) izgleda prilicno retardirano (cast izuzecima). Ja sam '84 i opet i u mojoj generaciji ima svakakvih tipova i frikova ali ne mozes generalizovati! Isto tako, imas promasenih likova i u starijim generacijama.

Opet, te sve danasnje klince treba da usmeravaju i vaspitavaju roditelji a ne ti ili ja! Mene bas briga sto ce 60% zenske generacije rodjene posle '88 postati ***** i promasene licnosti.... Da ce isto toliko odsto muske generacije tog doba takodje propasti i to je IZVESNO, ali sta cu ja? Pa pogledaj koliko narkomana imas danas? Bilo je toga i kada sam ja bio klinac ali u manjoj meri i tacno se znalo ko je kakav. Sada vise ne znas nista, sve se menja tako brzo, juce je bio/bila dobro dete a danas je drustveni otpad.

Uzgred, cuo sam da je iz medicinske skole pre par dana izbacena neka klinka zbog NEMORALA. Sto je najtuznije, klinka je tek I godina...i zamisli, izbacena je zbog nemorala?! Pa, sta je trebala da uradi da je izbace zbog NEMORALA??? Mi smo svasta radili u srednjoj ali se ne secam da je neko bio izbacen. Mislim, sta reci... Odsustvo vaspitanja, obrazovanja i drustvenih vrednosti... Vrlo cemerno!

Darko_89
14.11.2005., 23:26
Sta kazete na Idol?
Mislim za mene je to mesto blagi uzas ali igrom slucaja nalazim se u njegovoj blizini tako da kada se vraca iz grada uvek vidim ,,veselo`` drustvo kako izlazi iz Idola tako da nemoj te da mislite da sam ja imalo vezan za to glupo mesto!
Da cujem vase misljenje!

vuk_
20.11.2005., 05:27
I ti si sa Brdjana mali? E pa vidis, imas jedno pravilo pri biranju mesta za izlaske.. Ides tamo gde su ribe dobre a muzika moze da se podnese. Pa siroko ti polje :)

hulahopka
01.12.2005., 19:29
Elem Eriche chuh i ja da je bzvz, na kraju krajeva taj lokal uvek traje 2-3 meseca... ali zato postoji dooobri staaaaari boemski Sherwood sa pretpostavljam mnogo boljom muzikom...

A ti Darko..... ne verujem da nas interesuju iste stvari... jer nema GEJSKIJEG mesta od tog gema, ali kontam ti si mladji pa ti odgovara... ako deco samo se vi kvarite, tako treba

sve u svemu uzas blagi..
Ah, dragi kolega, moram se sloziti s Vama...Jedino u Sherwood-u kao kod kuce...A Gem je bas za klince,***. kad malo bolje razmislim sve je vise dece...

DarkVulture
03.12.2005., 15:14
Hehehe... nije kolega vac kolezinica, ali dobro nema veze.... Draga Shljivcigo, aka hulahopkice, ne bejah ni ja u Sherwoodu dugo, poslednji put kad bejah u Valjevgradu odvukoshe me u Fradjileum, a prethodno smo ishli za reserve sto kod chika Hansa ina pivo sa salmchicom u minijaturnoj Vanili.. heheh

pozdrav svima ne bejashe me dugo, ali faks zahteva obaveze sline... Pjaf sej jor nejm pliz, Eriche pozdrav iz Beograda.. i ostalima...

Da dece je sve vishe ali su sve starija i starija i starija.... OMG...

LePiaf_dnb
05.12.2005., 16:55
NECU E BASH NECU

DarkVulture
07.12.2005., 11:51
E pa boli me uvo pjaf....

Ionako sam nervozna...

Necu se zamaram gljupostima.. :)

Ali decu sa mnom imati neces nikada, nikada... ma kako to zarko zeleo... eto.

Odbijam pricati sa tobom do daljnjeg, tj dok ne kazes ko si...

Erik Crveni
07.12.2005., 13:29
Hehehehehe...... i decu cete da pocnete da pravite na forumu.... Eh Srbijo medj' sljivama.... dokle si dogurala.... Ali hajde, ako je to jedini nacin da se izmedju ostalih stvari digne i natalitet....neka bude. Samo nek je vise Srbadije :-)

Nista, ja kontam da pre ikakvog pravljenja icega treba da se napravi neko veselje, da se krka neko pecenje, da se puca i da se pije. Taki je obicaj! :-) Ja se nadam da ce biti nekog obavestenja...

"...uzmi me za kuma, ili starog svata, ili za devera ako nemas brata....svadba svadba svadba, opa bato!"

LePiaf_dnb
07.12.2005., 16:14
Chudo si ti nervozna do sada si bila lepo raspolozena

DarkVulture
07.12.2005., 19:27
buahahahaha... najjache da sam ja lepo raspoložena , no to znači samo da me uopšte ne poznaješ heheehe, znači nisi niko bitan... morala sam ti ovo reći...

#Erik ... ne, pogrešno dečače, o nije istina, možda bi pjaf to voleo, ali ... šta ako je pjaf žena... nije_ pa ponaša se tako ... :) heehhehehehe . . .

zar ne...

btv jl bio ko na MASKENBALU _ _ _ ---- hihihi... o da i toga je bilo u Valjevu..

LePiaf_dnb
08.12.2005., 16:17
Eriq Eriq nemoj da joj rushish snove kako te samo nije sramota djubre bre jedno pokvareno
Pa ona bre mashta kako se jbe a da joj ne udje a ti hocesh da kazesh da na 4rumu ne mogu da se prave dece cuti bre.
btw onomad napisah .....ma nema veze ZNAM DA SI JEBENI H8ER

I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

DarkVulture
08.12.2005., 19:43
1. Ne mashtam jer da mashtam bila bih zdrava, ovako, jbga... FRIGIDUS ... :)))
2. OmashiLA si temu devojchice... :) sucker . . .

3. Shta se deshava u Valjevgradskim izlaznim mjestima za novugodinicu???

Pricha li se ishta?

Mada ja necu slaviti... i kad smo kod tog.. mogla bi neka tema...

Erik Crveni
08.12.2005., 22:05
Hahahaha, pa sta je ovo hehehehehe....a ja sam mislio da ovaj/ova le pjav gotivi darkvulture.... ju ju ju, hahahaha. WTF! Ko ovde koga pokusava da nakundaci i zasto?

Uzgred, nisam znao da je frigidnost ....vrlina....vise je mana mada ja tvrdim da je to IZLECIVO :-D Pa danas ljudi rade svasta, prave minijaturne mobilne, vestacki oplodjuju, putuju na Mesec....i ovo se leci ;-)

DarkVulture
10.12.2005., 16:40
Znam ja dobro ko hoće koga da nakundači . . . dammit . . .

zato ću se sklonim ...

majnd maj oun biznis :)