PDA

Vidi punu verziju : mGSP

DarkVulture
05.11.2005., 13:15
Kako vam se svidja to sto Valjevo sad ima medjugradski, odnosno medjuseoski prevoz..?:
Da li ga koristite?

Iskreno meni nije potreban jer sam navikla da svuda idem pjehe, ali ponekad... kad se smorim volim da sednem na bas i skachem po sedishtu na opshte zaprepashcenje putnika skolaraca... heehehe...

a i neam pojma gde se nalaze ta sela okolo i ne znam kuda ide koji bus, pa sam u fazonu vozim se stanicu dve jer ne znam gde bih zavrshila...

sve u svemu..

Da li je to komedija? Da li je to tragedija.. gospodine Popovicu... KOKOSOVIH ORAHA..

Erik Crveni
06.11.2005., 13:50
Gradski je pametna stvar, ali nije pametno sto se gradski doslovno "provlaci" kroz nase ulice. Ulice nisu projektovane za gradski i svaki bus napravi neverovatno veliku guzvu u centru, osobito u Karadjordjevoj. Iskreno se nikada nisam vozio nasim gradskim jer nemam potrebu a i nisam navikao na to.

Smatram da nemamo ulice za gradski i da ako vec imamo mrezu linija, autobusi koji voze po tim linijama treba da budu niskopodni gradski autobusi vecih manevarskih sposobnosti a ne medjumesni i medjuradski autobusi koji se koriste...

Idealno bi bilo provuci tramvajske linije kroz grad.....ali kontam da je to preskupo....

DarkVulture
07.11.2005., 18:04
jaaao, stvarno, zamisli tramvaj... oh... evo danas sam se nas u bukvalnom smislu te reci i prvi put u zivotu onesvestila u basu, ugsprevozu beogradskom, i imam pravo da mrzim taj prevoz iz dna dushe...

nego skoro smo razmatrali da bi bilo super da npr u Bgu stave zicare... podzemna i zichare, a kolima ZEMLJa... i pjeshacima.. hihihi...

ali tramvaj u Valjevu... idealno..

Erik Crveni
08.11.2005., 00:47
Nadam se da ovo sa tramvajima nije bilo ironicno....

Realno gledajuci, za jedan gradic je mnogo bolje da ima mrezu tramvaja nego gradskih autobusa koji samo prave guzvu, zagadjuju i koje ne mozes preteci.

DarkVulture
08.11.2005., 15:33
nije bilo ironicno... jer tramvaji su super i ne smrde i idu svojim putem giljaju polako, a bash bi bili super u Valjevu... najs ajdia...