Vidi punu verziju : OFFSPRING: sta je bolje Americana ili Smash???
Plava_Princeza_NS
04.06.2003., 03:07
Za Offspring fans:
sta mislite koji album je bolji, AMERICANA ili SMASH??
Poz PP_NS ;)[/b]
JaH_G|rL
04.06.2003., 12:47
Americana ;)
Kurt Cobain
26.06.2003., 17:07
ja sam punk i offspring slushao u osnovnoj, i mislim da je SMASHbolji jer je americana vishe komercijala!
ja sam punk i offspring slushao u osnovnoj, i mislim da je SMASHbolji jer je americana vishe komercijala!
Mozda, ali ima vise dobrih pesama. Najkomercijalniji albumum koji su izdali je Conspiracy Of One (Want You Bad je sranje), iako ima dobrih pesama.
Morrison
01.07.2003., 12:05
:twisted: Normalno Smash je bolji.A nastankom Americane The Offspring prelazi u komercijalu! :twisted:
Bitanga
02.07.2003., 05:37
ALo bre Lupate gluposti...To dali je komercijala ili nije koga boli k....!!!Ako je meni neka stvar dobra onda je dobra iako je komercijala...
Mislim lupate zestoko oko toga dali je nesto komercijala ili nije.
Po meni je SMASH jako dobar album, pa mislim i da je bolji od AMERICANE.
P.S.To je moje misljenje!!!
Glisic86
07.08.2004., 16:04
The Offspring je u komercijalu presao sa albumom IXNAY ON THE HOMBRE,a ne sa AMERICANOM.Po meni AMERICANA je bolji album,skoro sve pesme su fenomenalne,a posebno izdvajam samu americanu(pesma protiv americke kulture i hamburger generacije),feelings(obradili staru hipi pesmu i od nje napravili fenomenalnu punk pesmu),why dont you get a job(najjaca anti-ljubavna pesma koju sam ikad cuo,obradili beatlse),have you ever...Ukoliko vas bilo sta zanima u vezi offspringa pitajte mene,jer ih vec duuuuuuuuuuuuuuugo godina slusam i veliki sam njihov fan.
Dok sam ih slusao bio mi je smash, ali danas. . . Nijedan. Puno su se osugavili i ovo sto danas rade nije ni priblizno pravom PUNK-u. Tako da ti je moj savet da isplais oba i probas da nadjes UK Subs, DTH, Exploited i dr., a ako te vec zanima takva fela PUNK-a nabavi Red Union, Six Pack. . . a od stranih jedino valja Bad Religion (mada treba pomenuti i Pennywise i NOFX ali ja ih bas ne volim puno) a ostalo uglavnom nije vredno pomena.