PDA

Vidi punu verziju : kakve su novosadjanke

Stranice : [1] 2

novi sad
24.10.2003., 21:14
najlepse devojke u vojvodini :D

NICS
26.10.2003., 12:10
Najlepse, najbolje, najkulturnije, sve najj i malo su pune sebe one i niko drugi mada i ima bez te ossobne ali treba strplenja dok ne sretnes devojku

BILROT
06.11.2003., 20:29
Vecinom su iste nema nimalo orginalnosti,isto se oblace isto farbaju pa cak im je i prica vrlo
slicna,pa kad imas jednu kao da si bio sa svakom.Ali
sve su prelijepe a izuzeci potvrdjuju pravila pa tako svako moze naci ono sto trazi.

06.11.2003., 21:55
pa neznam kako di ih opisem..dobro se oblace ,drze do sebe ali zato...lako ih imas i jos sto su glupe....joj

VinceVoyer
10.11.2003., 02:24
Ej Novosadjanke,zivot bez vas ne bi imao smisao.
Sila ste.-ivannbg

Peta W.
10.11.2003., 17:20
pa neznam kako di ih opisem..dobro se oblace ,drze do sebe ali zato...lako ih imas i jos sto su glupe....joj
Ovo moze da se shvati kao uvreda..Ne generalizuj!!

Donald Duck
10.11.2003., 18:00
Ma pust decu nek se igraju :wink:

Peta W.
11.11.2003., 00:05
Ma pust decu nek se igraju :wink:
I to sto kazes... :wink:

glok
04.12.2003., 02:28
ocigledno da mi ne ide sa ovim ramovima. svakog dana svog zivota covek se uveri koliko nista ne zna, da ne kazem koliko je glup. a sto se novosadjanki tice, ne bih da ispadnem laskavac, ali da su sve kao Peta, grad bi bio pun pristojnih devojaka koje ne lupetaju gluposti tek da ne cute. Ali na svu srecu nije tako sto potragu za GoreOpisanim devojkama cini jos interesantnijom.

Peta W.
04.12.2003., 13:30
ocigledno da mi ne ide sa ovim ramovima. svakog dana svog zivota covek se uveri koliko nista ne zna, da ne kazem koliko je glup. a sto se novosadjanki tice, ne bih da ispadnem laskavac, ali da su sve kao Peta, grad bi bio pun pristojnih devojaka koje ne lupetaju gluposti tek da ne cute. Ali na svu srecu nije tako sto potragu za GoreOpisanim devojkama cini jos interesantnijom.
:P :wink:

dugi777jezik
06.12.2003., 18:15

8) 8) 8) A NajLepsa, NajMudrija i NajBolja medju svima njima, je, bez konkurencije, Peta W. !!! :P :P :P

Peta W.
06.12.2003., 19:07

8) 8) 8) A NajLepsa, NajMudrija i NajBolja medju svima njima, je, bez konkurencije, Peta W. !!! :P :P :P
Jao,Dugi,preterujes!
Sta ce ljudi pomisliti?! :P :wink:

sejtan
07.12.2003., 02:56
kakve su?
uobrazene ko i uvek!!!

maliPrinc
04.01.2005., 17:04
Pre svega zenstvene, produhovljene i seksipilne

SIGNATURE 350
06.01.2005., 23:22
kakve su?
uobrazene ko i uvek!!!
pa ne bih reko uobrazene (to su neke samo)
ali dobar deo je sto kazu pun sebe i smatraju sebe plemstvom 8)

mache bg
07.01.2005., 00:12
kazete da su novosadjanke uobrazene?!?!
mozda jesu,ali naspram beogradjanki...ne,ne,ne mogu da se porede!ljudi u novom sadu su mnogo opusteniji nego u bg-u....uostalom u novom sadu mozes da vidis mnogo lepsih devojaka nego u bg-u...kada kazem lepsih ne mislim nafuranijih!

underwater
07.01.2005., 00:21
@mache...
... medjutim, mnogi novosadjani (medju koje ubrajam i sebe) smatraju da su beogradjanke mnogo opustenije i komunikativnije od novosadjanki... ova tema je vec 500 puta prezvakavana na forumu... uglavnom, beogradjani hvale novosadjanke a novosadjani beogradjanke... tudje-sladje... nemam drugo objasnjenje
:wink:

mache bg
07.01.2005., 00:29
pretpostavljam da si u pravu...
to je oduvek tako bilo....: )))))

SIGNATURE 350
07.01.2005., 23:22
@mache...
... medjutim, mnogi novosadjani (medju koje ubrajam i sebe) smatraju da su beogradjanke mnogo opustenije i komunikativnije od novosadjanki... ova tema je vec 500 puta prezvakavana na forumu... uglavnom, beogradjani hvale novosadjanke a novosadjani beogradjanke... tudje-sladje... nemam drugo objasnjenje
:wink:
tudja trava nam je zelenija... :wink: :lol: 8)

nsbee
14.01.2005., 14:42
Ne mogu da nadjem onu moju temu pa cu ovih par redova ovde da strpam...
E sto sam sinoc cula pricu iz prve (tj. druge ruke) i stomak mi se okrenuo jer nisam verovala kud ode ova moja generacija! Neke devojke bez blama izlaze (u ovoj prici se radnja odvija u MB-u) sa nesto malo para, i love zrtve da im plate pice. FENOMENALNA stvar u ovom slucaju je sto su momci to nekako saznali, platili svoje pice ( u pitanju je bilo 4-5 tura) i pod izgovorom da idu u wc otisli kuci. A one se nisu izvukle...

milost
14.01.2005., 14:46
Ne mogu da nadjem onu moju temu pa cu ovih par redova ovde da strpam...
E sto sam sinoc cula pricu iz prve (tj. druge ruke) i stomak mi se okrenuo jer nisam verovala kud ode ova moja generacija! Neke devojke bez blama izlaze (u ovoj prici se radnja odvija u MB-u) sa nesto malo para, i love zrtve da im plate pice. FENOMENALNA stvar u ovom slucaju je sto su momci to nekako saznali, platili svoje pice ( u pitanju je bilo 4-5 tura) i pod izgovorom da idu u wc otisli kuci. A one se nisu izvukle...Nesto slicno sam i ja uradio.Poslao konobaricu da pita odredjene devojke sta ce da popiju,sreca moja pa me je ova znala,pa mi je devojka rekla sta ove zele,zanimljivo je bilo sta su dobile. :twisted: :twisted: :twisted: Slatko si me nasmejala sa ovom pricom.

nsbee
14.01.2005., 14:54
Losmi, to je iskustvo tvog druga :wink: a pricu sam cula od njegove drugarice.

storm cloud
14.01.2005., 14:54
Neke devojke bez blama izlaze (u ovoj prici se radnja odvija u MB-u) sa nesto malo para, i love zrtve da im plate pice
...i prevoz kuci. A ako ne naidju na musku zrtvu, uvek je tu zaposlena drugarica, koja ima para da placa drugima taksi, upad i racune. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

milost
14.01.2005., 14:57
Neke devojke bez blama izlaze (u ovoj prici se radnja odvija u MB-u) sa nesto malo para, i love zrtve da im plate pice
...i prevoz kuci. A ako ne naidju na musku zrtvu, uvek je tu zaposlena drugarica, koja ima para da placa drugima taksi, upad i racune. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Odsada izlazis sa mnom u grad.Meni ne moras da platis taksi do kuce,blizu mi je Rst. :twisted: :D :twisted: :D

nsbee
14.01.2005., 14:57
da, da... Mislim, necu da blatim devojke i prelazim na stranu muskaraca, ali mogu slobodno da kazem da ih svakim danom sve vise razumem

milost
14.01.2005., 15:00
da, da... Mislim, necu da blatim devojke i prelazim na stranu muskaraca, ali mogu slobodno da kazem da ih svakim danom sve vise razumemKonacno neko.Oces i ti sa mnom da izadjes :D :D :D

nsbee
14.01.2005., 15:02
Ma moze! :wink: Sredom je trbusni u RST-u? :lol:

storm cloud
14.01.2005., 15:02
da, da... Mislim, necu da blatim devojke i prelazim na stranu muskaraca, ali mogu slobodno da kazem da ih svakim danom sve vise razumemKonacno neko.Oces i ti sa mnom da izadjes :D :D :D

Pa da, Milose, zovi ti nas dve, sto je sigurno - sigurno, bar znas da nismo grebatorke. :wink: :lol:

milost
14.01.2005., 15:04
Ma moze! :wink: Sredom je trbusni u RST-u? :lol:Taman meni dobra prilika da se skinem na javnom mestu. :) :) :) A i da skinem :twisted: :twisted: :twisted: Jesu li neke dobre plesacice

milost
14.01.2005., 15:10

Pa da, Milose, zovi ti nas dve, sto je sigurno - sigurno, bar znas da nismo grebatorke. :wink: :lol:E odlicno dokazaces,ako mi napravi kolace.I doneses naravno :twisted:

SoSad
14.01.2005., 15:43
...i prevoz kuci. A ako ne naidju na musku zrtvu, uvek je tu zaposlena drugarica, koja ima para da placa drugima taksi, upad i racune. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Odsada izlazis sa mnom u grad.Meni ne moras da platis taksi do kuce,blizu mi je Rst. :twisted: :D :twisted: :D

:o :o :o Komsija milost...
Meni je RST na nekih desetak min. pesaka.

nsbee
14.01.2005., 15:43
ajmo Limanci ruke gore!!! :lol:

milost
14.01.2005., 15:45

Meni je RST na nekih desetak min. pesaka.a meni 5 minuta.Taman volimo i da izlzimo na isto mesto.Vidis kako se slazemo :wink:

SoSad
14.01.2005., 15:56

Meni je RST na nekih desetak min. pesaka.a meni 5 minuta.Taman volimo i da izlzimo na isto mesto.Vidis kako se slazemo :wink:

U RST-u volim zive svirke. Inace otpadam u Prostoru, Fridi,masincu, uvece i u pubovima, ali zbog drustvanceta, ja ne pijem pivo...

milost
14.01.2005., 15:58

U RST-u volim zive svirke. Inace otpadam u Prostoru, Fridi,masincu, uvece i u pubovima, ali zbog drustvanceta, ja ne pijem pivo...Ja ga volim,em zbog zive muzike,em zbog atmosfere.

SoSad
14.01.2005., 16:17
Kakve su Novosadjanke?
Odavno su pocele da lice jedna na drugu, da nalaze lose idole u vidu Natasica, Jelenica, Marijanica, pa i same krecu putem do sponzora. Stapaju se u zutilo blajhanih kosa. Uobrazene bez razloga, cesto nepristojne. Imaju los "tik" ,da ga tako nazovem, da posto odmere momka, obavezno odmere i devojku pored njega. To je vecina.
Manjina... ide u pozoriste, na koncerte, hoda uzdinute glave i na licu nosi prijateljski osmeh. Svesna svoje vrednosti, misli i ponasa se kao dama.

Pera_Zdera
15.01.2005., 03:36
Novosadjanke su super!!! Kad ih upoznas i kad te upoznaju. Mada probiti taj Berlinski zid fenseraja, istripovanosti i ne komunikativnosti ume da bude zesci problem(pain in the ass). Ali ako se savlada taj zid...nagrada sledi. :wink:

milost
15.01.2005., 11:57
Kakve su Novosadjanke?
Odavno su pocele da lice jedna na drugu, da nalaze lose idole u vidu Natasica, Jelenica, Marijanica, pa i same krecu putem do sponzora. Stapaju se u zutilo blajhanih kosa. Uobrazene bez razloga, cesto nepristojne. Imaju los "tik" ,da ga tako nazovem, da posto odmere momka, obavezno odmere i devojku pored njega. To je vecina.
Manjina... ide u pozoriste, na koncerte, hoda uzdinute glave i na licu nosi prijateljski osmeh. Svesna svoje vrednosti, misli i ponasa se kao dama.Nemam nista protiv,neka slede koga zele,ali ako slede vec neke osobe,neka te osobe imaju makar,malo stila.Ono sto je sigurno da su vecina devojaka u ns-u,kao da su iz fotokopir aparata izasle.Zato i volim beogradjanke.Nisu sve iste.Ali ne bi bio posten,ako ne bi priznao da obozavam i ove nase.

peach
16.01.2005., 10:33
Kakve su Novosadjanke?
Manjina... ide u pozoriste, na koncerte, hoda uzdinute glave i na licu nosi prijateljski osmeh. Svesna svoje vrednosti, misli i ponasa se kao dama.Nemam nista protiv,neka slede koga zele,ali ako slede vec neke osobe,neka te osobe imaju makar,malo stila.Ono sto je sigurno da su vecina devojaka u ns-u,kao da su iz fotokopir aparata izasle.Zato i volim beogradjanke.Nisu sve iste.Ali ne bi bio posten,ako ne bi priznao da obozavam i ove nase.
E,PA NIJE LEPO STO NAS TAKO GENERALIZUJETE!JA,A BOGAMI NI JEDNA MOJA DRUGARICA,HVALA BOGU NE LICIMO NA TE FENSI -KICERICA -PINK RIBE,SASVIM SMO NORMALNE!KAD SVE OVO PROCITAM,POMISLIM DA NISAM NOVOSADJANKA! :cry:

Чупи НС
16.01.2005., 18:16
Тачно је да има гомила "фотокопираних", али на њих налећете на местима типа МБ, Систем, Модене, Соба, а Тајмс је расадник и центар за регрутацију :D Да не помињем места типа Два галеба и Ефика (ако ове рупе у могу назвати местом). Чим се мало склоните са таквих места наилазите на праве девојке које су лепе, имају свој стил, свој став, нису нафуране, али опет знају где им је место и не спуштају се прениско! А стварно ми се свидела она идеја да пустимо зараженог медведа у Модене :twisted:

nsbee
17.01.2005., 09:56
E,PA NIJE LEPO STO NAS TAKO GENERALIZUJETE!JA,A BOGAMI NI JEDNA MOJA DRUGARICA,HVALA BOGU NE LICIMO NA TE FENSI -KICERICA -PINK RIBE,SASVIM SMO NORMALNE!KAD SVE OVO PROCITAM,POMISLIM DA NISAM NOVOSADJANKA! :cry:
Selam, selam! Pa ja ovo vec mesecima cukam po forumu, ali GENERALIZOVANJE i dalje postoji! I to kakvo! :evil:

nsbee
17.01.2005., 09:57
Manjina... ide u pozoriste, na koncerte, hoda uzdinute glave i na licu nosi prijateljski osmeh. Svesna svoje vrednosti, misli i ponasa se kao dama.

eeeee, zato je tema o kulturnim dogadjanjima i propala!!!! :lol: :twisted: :lol:

storm cloud
17.01.2005., 09:58
:lol: :lol: :lol:

Decky_Nis
04.02.2005., 01:37
Najlepse po meni i po mnogima. Sto jeste jeste ali brate koliko se meni cini preterano su uobrazene mada nista se ne brinite i kod mene u Nisu su takve a nisu toliko lepe zalosno jel da? Mada sam cuo da novosadjanke prilaze momcima ne znam da li je to istina, ipak je to malo olaksavajuca okolnost. Pozdrav

nsbee
04.02.2005., 11:43
:D konacno neko drugaciji :wink:

zejn1
04.02.2005., 22:34
To da li Novosadjanke prilaze tipovima najbolje da nam one same kazu. Kad su poslednji put prisle nekom tipu? :wink:
Nego da vam kazem sta se meni desilo kad sam trebao da povezem dve devojke kuci.Zaboravim gde sam parkirao, pa sam ih setao cirka 500 m. Bolje bi im bilo da su otisle kuci peske. :lol: :lol: :lol:
Pozdrav svima. :wink:

zejn1
06.02.2005., 10:27
Novosadjanke, pitanje je bilo kad ste poslednji put prisle nekom tipu. Ne mozete da se setite ili nemate odgovor na ovo pitanje. :lol: :lol: :lol:

Pera_Zdera
06.02.2005., 22:35
Dobro ne moraju one da pridju. Nekad je i neki direktan pogled, nekad veseo nekad tuzan, neki signal dovoljan. Naravno da onda i ja imam zelju da se upoznam.

07.02.2005., 09:33
Iz mog slobodnog ugla, nije vise problem u devojkama. Tipovi su malo skrenuli. Mislim, svi ste stekli utisak da sada vama devojke moraju da prilaze. Nesto kao na zapadu. A na zapadu, retkost je videti devojku kako startuje tipa. Pa cak i ako mu pridje, to nije klasican prilaz vec nesto tipa "Izvinite, mozete da mi dodate secer? Kafa mi je mnogo gorka." U sustini, momci imaju neke izradjene prilaze. I sve polazu na taj prvi utisak. A to je toliko nebitno. Uvek je u modi becka skola i kulturan stav, pa jos ako se pridoda jedna umerena doza iskrenosti, sve je u igri ali da kiksnes neces sigurno.

I kao i uvek, sebe uzimam za primer. Bio sam u subotu na jednoj zurci. A lokacija - Beograd, splavovi iza Juge. Znaci mesto sa mnogo "ribe". :twisted: I svi tipovi idu tamo da gledaju. Zasto da gledaju? Nemam pojma. Elem, za nasim stolom 6 devojaka. Nema teorije da se odlucis koja je lepsa od njih. A sve su plavuse, napucane, skockane i naduvene. Vec sam pomislio da mi propade vece jer nikako ne mogu da funkcionisem kada se nadjem u drustvu "naucnica i profesorica". E sad, da ne bi bio ja taj koji kvari atmosferu, resim da se malkice opijem, ali onako, za sebe a ne da bih izigravao dvorsku ludu. Jedan, dva, tri viskija. Krenulo ti meni ko da sam se rodio u bacvi cuvenog setaca Johnny Walker-a. Kad za susednim stolom sedi jedna moja stara poznanica u drustvu neka dva tipa i jedne devojke. A ta devojka sladja da sladja ne moze biti. Resim ja da se malkice razmrdam. Ustajem, krecu koraci, kuk levo, pa kuk desno, pa malo ramena... Eej, ja sam mislio da igram. I stvarno sam igrao. Kada sam se dovoljno dugo krivio na podijumu da bi privukao njenu paznju i jedan najobicniji pogled, pridjem i kazem "Slatko, mnogo si slatka i mnogo mi se dopadas. Zelim da ti gledam lice do kraja tvog zivota. Evo ti broj, pa ono, kada se setis, zovi me."
I, sta se desilo? Pa nista, odoh danas da se vidim sa njom. Poenta price - biti direktan, biti iskren i koliko-toliko pricljiv. I to je recept za jedan uspesan nastup.

Nemam pojma sto li sam vama to ispricao, ali ce verovatno pomoci.

krvolok
07.02.2005., 10:13
Bravo, UVLAX ( broj mi je već komplikovan ! ), ti kad si u elementu, a dešava se, STVARNO znaš da daš kontruktivan savet, samo što to ništa ne pomaže ovdašnjim BIZGOVIMA, koji bi se, do sudnjeg dana smeškali blaziranim osmesima uvežbanim pred ogledalom i zauzimali POZE koje ih ističu u najboljem izdanju, a onda podvili repove, pokupili se i kući, usput između sebe, komentarišući : " Al' smo ih ISKULIRALI !!! ", a onda bi frustrirani, tri dana patili od nesanice !!!
Jedina zamerka je na upotrebi POGONSKOG GORIVA, to kod mene ide NA TREZNO, pa il' pukovnik, il' pokojnik !!!

klaris m.
07.02.2005., 10:16
Iz mog slobodnog ugla, nije vise problem u devojkama. Tipovi su malo skrenuli. Mislim, svi ste stekli utisak da sada vama devojke moraju da prilaze. .. Uvek je u modi becka skola i kulturan stav, pa jos ako se pridoda jedna umerena doza iskrenosti, sve je u igri ali da kiksnes neces sigurno.

:!: Tako je :)

mnogotuzan
07.02.2005., 13:33
Iz mog slobodnog ugla, nije vise problem u devojkama. Tipovi su malo skrenuli. Mislim, svi ste stekli utisak da sada vama devojke moraju da prilaze. .. Uvek je u modi becka skola i kulturan stav, pa jos ako se pridoda jedna umerena doza iskrenosti, sve je u igri ali da kiksnes neces sigurno.

:!: Tako je :)

U potpunosti se slazem sa stavom mog drugara. Ali je svojim diplomatskim drzanjem skrenuo sa glavnog pitanja. Dragi druze, da li bi bio ljubazan da potvrdis ono o cemu smo pricali pre nekoliko dana? Secas se sta si rekao?

Da te podsetim, ispljuvao si Novosadjanke do besvesti. E sada, posto tebe ovde, koliko vidim, smatraju za jednog duhovnog vodju, deder mi reci sta se desilo sa onom tvojom sto si je video jednom u zivotu i nikada vise. Mislim da se vodi ovde kao pcelica ili bee-nesto. Ispao si kreten. Sto puta sam ti to rekao. I sada tvrdim da si kreten. I ima uvek da tvrdim da si kreten. Koji ce ti djavo Novi Sad?!?!? Beograd ti je majka. I plus sada kada imas zenu svog zivota, ti i dalje hoces da lutas Srbijom?

nsbee
07.02.2005., 13:46
mnogoveseli, nisam ni sumnjala da ces se javiti...
sto se mene tice :arrow: http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/25.gif

mnogotuzan
07.02.2005., 14:20
mnogoveseli, nisam ni sumnjala da ces se javiti...
sto se mene tice :arrow: http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/25.gif

Naravno da je off topic. Pa nisam ni sumnjao da ces da se pokrijes usima. :twisted: :lol: Ni onda, ni sada, ni ubuduce neces niti si imala petlju da mi izadjes na megdan (forum), da se ogledamo. :evil: Samo se krijes iza mog druga i prozivas. Njega przis i vrtis, a on jadnicak, uvek miran, povucen, tih, nece nista da ti kaze. Stidi se. A sve je jasno kao kristal. Sto ne kazes njemu sta je u stvari problem?! Nego se tu nesto neckas.

nsbee
07.02.2005., 14:27
Znas sta tuzni, smesan si, ali neverovatno! Trpas se od prvog dana! Sve one pp u kojima pricas o stvarima za koje ni ne znas sta znace! Ne petljaj druga u ovo jer imam dobro misljenje o njemu (sto ne mogu da kazem za tebe bas zbog tvojih komentara). Iza VLX-a se ne krijem (o cemu ti uopste ...????!!!! :shock: ), a on ako ima nesto da mi kaze uvek to moze. Je l' ti rekao da smo se culi nedavno? Jeste? Nije? E, ni ne interesuje me jer ti veze nemas s tim! Izvini ako ti ljudi ne posvecuju dovoljno vremena pa moras sam da trazis paznju. Kakvo crno "neckanje"???!!!! :roll:
I s merkatom je lakse razgovarati nego s tobom. Ti sve shvatas na samo tebi poznat nacin. :roll:

DOKONI UM
07.02.2005., 15:04
"...probleme Vaše dece rešvajte van ove kuće..."

MARATONCI TRČE POSČASNI KRUG

klaris m.
07.02.2005., 15:58
Mnogotuzno se zakuvalo

zejn1
07.02.2005., 22:28
[quote="11070VLX"]Iz mog slobodnog ugla, nije vise problem u devojkama. Tipovi su malo skrenuli. Mislim, svi ste stekli utisak da sada vama devojke moraju da prilaze. Nesto kao na zapadu. A na zapadu, retkost je videti devojku kako startuje tipa. Pa cak i ako mu pridje, to nije klasican prilaz vec nesto tipa "Izvinite, mozete da mi dodate secer? Kafa mi je mnogo gorka."
Niko nije rekao da devojke trebaju da prilaze tipovima. Nego je neko rekao da to rade Novosadjanke, pa me je zanimalo kad su to poslednji put uradile nase sugradjanke sa foruma. A nije istina da samo zele da iskuliraju nekog, moze sa njima lepo da se poprica, samo treba naci pravu.Samo toliko. :wink:
P.S. Kako mene niko ne pita gde je put za plazu. :lol: :lol: :lol:

Pera_Zdera
08.02.2005., 00:43
A nije istina da samo zele da iskuliraju nekog
A da li je ovo istina, to nek nam kaze Uvlax, on ima takvih iskustava sa NS devojkama, o kojima vidimo da ima inace divno misljenje, kao i divnu masku.

peach
08.02.2005., 08:14
eeeeeee,pa kad nisi Perica! :lol:
ps.manje vina,manje vina... :wink:

Pera_Zdera
08.02.2005., 09:34
Novosadjanke su...obicne. :lol:

peach
08.02.2005., 09:36
:?: :?: :?: maca pojela jezik?

nsbee
08.02.2005., 09:45
Sta god je hteo da kaze, u pravu je. Ali to je samo jedna strana. Znaci, ima nas i ovakvih i onakvih.
A kada se desi ovo :arrow: http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/24.gif generalizacije se gube :wink:
Mada kontam da ovo moze da posluzi za NSanke i NSane
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/42.gif

zejn1
08.02.2005., 17:55

Breskvice, donesi mi pilule, ali ne za pritisak nego one za apetit. Da te bolje pojedem. :lol: :lol: :lol:

peach
08.02.2005., 18:46

Breskvice, donesi mi pilule, ali ne za pritisak nego one za apetit. Da te bolje pojedem. :lol: :lol: :lol:
hm?! opet crvenkapica! :shock: je l' se mi vec znamo? :?

zejn1
09.02.2005., 19:43
Ako Ti mene znas onda se znamo. :lol: Ne znam ko si Ti, pa ne znam ni da li se znamo. :roll:
P.S. Ovde se ne zna sta je pisac hteo da kaze. :lol: :lol: :lol:

Pera_Zdera
11.02.2005., 03:16
Novosadjanke su u globalu GLUPE, ISFOLIRANE, NESPOSOBNE, RAZMAZENE (eto reko sam ono sto niko nema muda da kaze), ali i LEPE bem li ih ja.

Dugo ja tako gledim na njih, al eto veceras upadnem na neki sklj sajt tipa ostavi profil, pa da ti se neko javi. I pretrazim ti ja tako slatke nase, da ne kazem ispipam ih dobro. Kad ne lezi vraze citavih 40 njih. Pa sta cu ja sa toliko njih, mislim se ja :roll: , vec se snimio film Alibaba i 40 razbojnika (padali mi i neki drugi nazivi filma na glavu). Ta daj da ja glednem to jos jednom malo poblize.
Kad ono sve su nesto ili "Ocu tipa za udaju" u naslovu texta ili "Ocu tipa za caskanje". A ja odreagujem "Al sam se napalio bas sam se napalio".

I sad ja razmisljam da li da im zakazem prvi dejt odma ispred maticara. Mnogo sam dugo razmisljao o takvima.

A one sto oce da pricaju mamine devojcice slatke, pomislih kako su jadne kad su sve svoje drugarice rasterale sa svojom boring, glupom pricom, pa sad oce i nekog tipa da udave sa filozofijama o m/z prijateljstvu.

I tako dok sam ja lepo razmisljao, mis mi nehotice sam odlete na neko X, i sve ti one tako lepo zavrse u kanti za djubre a i gde bi druge takve mudrosti mogle da zavrse!!! :wink:

Ajd sad, ocekujem pljuv-pljuv reakcije.

PS Ovo nisam napisao ni slucajno ni bez razloga. Vec edukativno. Mozda neko nesto i nauci.

storm cloud
11.02.2005., 07:36
Nije me mrzelo.
Novosadjanke su super!!!
Novosadjanke su u globalu GLUPE, ISFOLIRANE, NESPOSOBNE, RAZMAZENE (eto reko sam ono sto niko nema muda da kaze), ali i LEPE bem li ih ja.

Na koji od ovih "stavova" očekuješ reakciju? Dogovori se prvo sa sobom, pa onda diskutuj sa drugima.

Pera_Zdera
11.02.2005., 07:39
E kad izvadis iz konteksta i prikazes samo parcijalno.

1. Dodaj nastavak

2. Znas na sta sam mislio(to je bila samo sala)

3. Na ovo ocekujem reakciju.(kao i na ceo post)

storm cloud
11.02.2005., 07:42
Spavaš li ti ikad? :shock:

Pera_Zdera
11.02.2005., 07:47
Spavaš li ti ikad? :shock:
Ponekad. :wink:

peach
11.02.2005., 09:31

Dugo ja tako gledim na njih, al eto veceras upadnem na neki sklj sajt tipa ostavi profil, pa da ti se neko javi. I pretrazim ti ja tako slatke nase, da ne kazem ispipam ih dobro. Kad ne lezi vraze citavih 40 njih. Pa sta cu ja sa toliko njih, mislim se ja :roll: , vec se snimio film Alibaba i 40 razbojnika (padali mi i neki drugi nazivi filma na glavu). Ta daj da ja glednem to jos jednom malo poblize.
Kad ono sve su nesto ili "Ocu tipa za udaju" u naslovu texta ili "Ocu tipa za caskanje". A ja odreagujem "Al sam se napalio bas sam se napalio".

I sad ja razmisljam da li da im zakazem prvi dejt odma ispred maticara. Mnogo sam dugo razmisljao o takvima.

A one sto oce da pricaju mamine devojcice slatke, pomislih kako su jadne kad su sve svoje drugarice rasterale sa svojom boring, glupom pricom, pa sad oce i nekog tipa da udave sa filozofijama o m/z prijateljstvu.

I tako dok sam ja lepo razmisljao, mis mi nehotice sam odlete na neko X, i sve ti one tako lepo zavrse u kanti za djubre a i gde bi druge takve mudrosti mogle da zavrse!!! :wink:

PS Ovo nisam napisao ni slucajno ni bez razloga. Vec edukativno. Mozda neko nesto i nauci.
E,SAD NARAVOUCENIJE:NA NET-U NEMA NORMALNIH NOVOSADJANKI! :roll: ma,daj,Pero,i ti si nasao cime ces se baviti...nekih 40 pacenica treba da ti kreira misljenje o ostatku zenske populacije u NS! :shock:
a gde je tu "metod slucajnog uzorka" i "kontrolna grupa" u celom tvom naucnom istrazivanju zenskog sveta,tj u projektu "al' sam se napalio..."?!
e,da:ja ne priznajem ni da sam glupa,ni nesposobna,ni isfolirana.eto,malkice sam razmazena,ne preterano.UPS,da l' to znaci da nisam zensko po tvom kriterijumu? il' treba da se selim iz NS? zaaaa Beograd... :lol:

storm cloud
11.02.2005., 09:55
E,SAD NARAVOUCENIJE:NA NET-U NEMA NORMALNIH NOVOSADJANKI!

Pera_Zdera
11.02.2005., 09:57

E,SAD NARAVOUCENIJE:NA NET-U NEMA NORMALNIH NOVOSADJANKI! :roll: ma,daj,Pero,i ti si nasao cime ces se baviti...nekih 40 pacenica treba da ti kreira misljenje o ostatku zenske populacije u NS! :shock:
a gde je tu "metod slucajnog uzorka" i "kontrolna grupa" u celom tvom naucnom istrazivanju zenskog sveta,tj u projektu "al' sam se napalio..."?!
e,da:ja ne priznajem ni da sam glupa,ni nesposobna,ni isfolirana.eto,malkice sam razmazena,ne preterano.UPS,da l' to znaci da nisam zensko po tvom kriterijumu? il' treba da se selim iz NS? zaaaa Beograd... :lol:
Evo je i prva pljuv pljuv reakcija. :lol:
E zaboravio sam da dodam PREDVIDIVE. :lol: Mada su pojedine i duhovite. :wink:
Procitaj ono podebljano sto sam napisao...jos jednom predvidjene recenice, i unapred spreman odgovor. :wink: To je sto se tice "slucajnog uzorka i kontrolne grupe" mada cu morati jos malo da kontrolisem, ako vec ti kazes.
Aj kad krenes za BG pokupi i mene pa idemo zajedno. :lol: Kladim se da ne mozes 300m vezanih ociju. :lol:

peach
11.02.2005., 10:01

Evo je i prva pljuv pljuv reakcija. :lol:
E zaboravio sam da dodam PREDVIDIVE. :lol: Mada su pojedine i duhovite. :wink:
Procitaj ono podebljano sto sam napisao...jos jednom predvidjene recenice, i unapred spreman odgovor. :wink: To je sto se tice "slucajnog uzorka i kontrolne grupe" mada cu morati jos malo da kontrolisem, ako vec ti kazes.
Aj kad krenes za BG pokupi i mene pa idemo zajedno. :lol: Kladim se da ne mozes 300m vezanih ociju. :lol:
jao,je l' to sad znaci da sam NESPOSOBNA sto ne mogu 300m vezanih ociju? pa,mozda i ne mogu 300m,al' 30min mogu sigurno :lol: !

Pera_Zdera
11.02.2005., 10:05
Ne bi se ja kladio u to da sam na tvom mestu. :lol:

storm cloud
11.02.2005., 10:05
Dečice, smanjite malo te citate :!:

Pera_Zdera
11.02.2005., 10:07
Cekaj Bresk`o, jel ti znas uopste da vozis?
Sta bude kad dignes levu nogu, a sta kad dignes desnu... :wink:
Cisto da vidim koliko si (ne)sposobna za voznju. :lol:

peach
11.02.2005., 10:21
los nacin za testiranje voznje,mislim,prica o tome kako se vozi..bolje da te "provozam"! :lol:
'ajd' kad si zapeo,bas:kad dignem levu-pustam kvacilo-desnom dajem gas,kad dignem desnu-levom kvacilo,desnom kocnica,kad dignem i levu i desnu-bude juhu!:lol:auto mi se ugasi...zato ne dizem obe,bar dok vozim :wink:

Pera_Zdera
11.02.2005., 10:29
"Yuhu" to se cuje sa radija? :lol:
Pa vidim ja ne bi bilo dosadno vozati se sa tobom.
Kvaris bre prosek novosadjanki. :lol:
Al ako se i slupas nije greda, moz i busom uvek nastaviti...osim ako nisi nesposobna da se popnes na neki. :wink:

nsbee
11.02.2005., 10:29
nikako da dodjem sebi od ogranicenosti pojedinaca na ovom forumu (peach, nisi prozvana!)...

peach
11.02.2005., 10:32
"Yuhu" to se cuje sa radija? :lol:
Pa vidim ja ne bi bilo dosadno vozati se sa tobom.
Kvaris bre prosek novosadjanki. :lol:
Al ako se i slupas nije greda, moz i busom uvek nastaviti...osim ako nisi nesposobna da se popnes na neki. :wink:
zasto imam utisak da i dalje pokusavas da me testiras :roll: nije valjda da si mene ubacio u "kontrolnu grupu"? :shock:

Pera_Zdera
11.02.2005., 10:41
Razmisljam o tome. :wink: No relax, dug je put do BG-a, ako ne zaginemo usput. Ako nam ne Klikne automobil u vazduh, a kakvi smo soferi...

(sad smo preterali u chatu, nek i drugi otpevaju po neku "Yuhu" pesmicu) :wink:

nsbee
11.02.2005., 10:48
Novosadjanke su u globalu GLUPE, ISFOLIRANE, NESPOSOBNE, RAZMAZENE (eto reko sam ono sto niko nema muda da kaze)
a ti si: PAMETAN, NEISFOLIRAN (tvoja ogorcenost govori sve, mada ne znam ni sta te to toliko krasi da bi "s pravom" i mogao ponekad da budes isfoliran), SPOSOBAN??!!, za razmazenost ne mogu nista da tvrdim, ali dosta mi je tatinoh sincica koji kukaju na sve zivo, na devojke pogotovo!!! Skontaj Pero koliko vas tipova na ovom forumu kuka! Nikada nisam primetila da se Dokoni, Krvolok ili UW zale.

veceras upadnem na neki sklj sajt tipa ostavi profil, pa da ti se neko javi. I pretrazim ti ja tako slatke nase, da ne kazem ispipam ih dobro

cudo jedno kako samo ti upadas na takve sajtove...

padali mi i neki drugi nazivi filma na glavu
al' sta ti vredi glava kad nema sive mase!

Kad ono sve su nesto ili "Ocu tipa za udaju"
a ti jadan pobeg'o glavom bez obzira jer, Boze moj, jos si tako mali!
"Al sam se napalio bas sam se napalio".
gde li ti je ruka (tacnije, saka) u izlasku kad se tako lako 'palis'???!

peach
11.02.2005., 10:48
don't worry,be happy...ako ja vozim,nemas brige da ce nesto da nam click-ne! :wink:
e,stvarno,preterasmo,sad ce da nas pljuju,brzo,upadaj u kola! :D

Pera_Zdera
11.02.2005., 10:51
don't worry,be happy...ako ja vozim,nemas brige da ce nesto da nam click-ne! :wink:
e,stvarno,preterasmo,sad ce da nas pljuju,brzo,upadaj u kola! :D
Upadam polako.... :lol:
Nisam mogao da odolim. :wink:

Pera_Zdera
11.02.2005., 11:08
a ti si: PAMETAN, NEISFOLIRAN (tvoja ogorcenost govori sve, mada ne znam ni sta te to toliko krasi da bi "s pravom" i mogao ponekad da budes isfoliran), SPOSOBAN??!!, za razmazenost ne mogu nista da tvrdim, ali dosta mi je tatinoh sincica koji kukaju na sve zivo, na devojke pogotovo!!! Skontaj Pero koliko vas tipova na ovom forumu kuka! Nikada nisam primetila da se Dokoni, Krvolok ili UW zale.
(eto reko sam ono sto niko nema muda da kaze)
A mozda i imaju...pogledaj prvu stranu ove teme. Ma pogledaj uopste komentare tipova na NS-adjanke, koji nisu tipa da ti liznem guzicu da bi naso rupicu.

Ovo je druga pljuv pljuv reakcija, sasvim ocekivana. Pa stoga i uvrede na moj racun iako primitivne...ipak ocekivane. Ali ih necu komentarisati.

Jeste bezim, ne letim, ma nema me, cim neka pocne o udaji da mi prica a ni ime mi ne zna. To je bolesno, optereceno. No za vise informacija, pogledaj temu "Zasto muskarci imaju fobiju od braka" na lj&s cenjenog nam autora. :wink:

nsbee
11.02.2005., 11:33
Videla sam temu pre par dana, i opet naisla na GENERALIZOVANjE!!! Ali o toj temi necu ni ovde ni tamo da pisem, vidim da ljudi traze odgovor svuda osim u sebi i osobi sa kojom su. Nema svrhe slusati tudje savete dok ne skontas sam neke stvari.

Pera_Zdera
11.02.2005., 11:36
Videla sam temu pre par dana, i opet naisla na GENERALIZOVANjE!!! Ali o toj temi necu ni ovde ni tamo da pisem, vidim da ljudi traze odgovor svuda osim u sebi i osobi sa kojom su. Nema svrhe slusati tudje savete dok ne skontas sam neke stvari.
Procitaj ovaj post jos jednom i odgovori ko nece da slusa.

Pera_Zdera
11.02.2005., 11:58
Tek toliko koliko je to samo moje misljenje o NS-adjankama:
to je vec godinama tako-iskompleksirane su i neznaju sta hoce a sponzoruse se sponzorisu
Prilazimo mi prilazimo, al cim pridjemo blize bamm dogadja se patentirano i zakonaom zasticeno dizanje nosa. Pa novosadjanke su se toliko izvestile u tome da sada se nos dize sam od sebe 8) . Posebna poslastica im je kad im prilazi neki dobar tip , onda se skupe u gomilu ostave "brisan prostor" izmedju sebe i zrtve koja se ni nenada, tako da sto vise ljudi vidi kako ga je ispalila :( a on jadan samo u zemlju da propadne. :cry: I sta se onda desi :?: Ta veoma zgodna devojka nemoze da nadje decka . Zasto :?: Pa neka mi novosadjanke odgovore 8)

kada maske padnu, mislim na sminku koje na njima ima 2 puta vise nego sto su i devojke same teske....
E bre ljudi nije u pitanju to sta se dogadja sa novosadjankama stvar je alarmantna al na nivou sele nacije!! :evil:
dizanje nosa je predlozena disciplina za nove OI :!:.

pa ja ni ne mogu da pridjem devojci
Inace secam se jos tri preterana komentara, al se ne secam gde sam ih procitao, idu nesto ovako:
"Cuo sam ja za Novosadjanke, ipak cu se ja drzati svoga brda"
"Novosadjanke su trenutno najvece krvopije u zemlji"
"U NS-u ko je imao vise od 5 devojaka njemu treba dici spomenik"
Izvinjavam se ako ova tri citata nisu 100% tacna, ali ja mislim da i jesu.

Inace mogao bi se ovde dodati i Uvlax-ovo misljenje, naravno ono koje govori NS-adjankama iza ledja a ne u lice.

Ali ipak ja kazem i da ima i dobrih!!!...valjda :roll: ...negde :roll: ...

storm cloud
11.02.2005., 12:27

Prođe leto trideseto
godina mi žao nijeeeeee

Pera_Zdera
11.02.2005., 13:38

Prođe leto trideseto
godina mi žao nijeeeeee
A ja ni onda e bih imao tvojih 25, za jednu noc kraj mene...

Muskima je mnogo manje frka nego zenskama. Pogledaj imenovanu temu. E sta sad oces da navuces na filozofiranje o braku...jel to?
Pa kazi sta si htela da kazes a ne da pevamo sad...

storm cloud
11.02.2005., 13:39
Meni se baš peva. 8)

Pera_Zdera
11.02.2005., 13:43
Meni se baš peva. 8)
Pljuni i zapjevaj... :wink:

storm cloud
11.02.2005., 13:47
Pljuni i zapjevaj... :wink:
:arrow:
Probleme sa novosadjankama kao i sa bilo kojim drugim devojkama mogu da imaju samo nesposobni i izkompleksirani*.

*ja bih rekla iskompleksirani :lol:

Pera_Zdera
11.02.2005., 13:49
Lepo pevas al te gadno slusati.

Ne slazem se uopste sa tim postom. Nema veze sa realnoscu.

And BTW jer ti mislis da ja imam nekih velikih problema? Aj reci ovo?

storm cloud
11.02.2005., 13:52
Lepo pevas al te gadno slusati.

PS ko ti je rekao da ja imam problema. :wink:
Ko ti je rekao da sam ja rekla da ti imaš problema?

Ja samo pevam
ja samo sviram
ja nemam razlog da se živciram... 8)

Pera_Zdera
11.02.2005., 13:55
Pa mislim ako citiras mene a ispod toga postujes, neki glupi post... onda kontam da se odnosi na mene....

Al se nekad dobro jelo bas... :lol:

storm cloud
11.02.2005., 13:56
Pljeskavice, a? :lol:

Pera_Zdera
11.02.2005., 14:00
Iza tvojih misli pogled nedorecen...duga sutnja stvara zvuk.
Nebo donosi dan i drobi noc u ruci u sobi 23. :wink:

i rezance s makom... :lol:

Dolazim za 5 minuta....a mozda i ne.

krvolok
11.02.2005., 14:34
[quote="peach"
jao,je l' to sad znaci da sam NESPOSOBNA sto ne mogu 300m vezanih ociju? pa,mozda i ne mogu 300m,al' 30min mogu sigurno :lol: ![/quote]

Za 30 minuta ti verujem, ali možeš li, PRI TOME i 300 metara, vezanih očiju ?!? :lol:

nsbee
11.02.2005., 15:39
Kako bi se ono reklo a da moze i (hm) da shvati,... KOMPLEKSI, KOMPLEKSI !!!!! http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/31.gif Ako je 70% isfoliranih, sto ne trazite "TIPOVI", "FACE", medju onih 30% normalnih? A i kada biste prvo pogledali sebe i bili makar malo realni, ne biste imali ovih problema. Ma ne sekiram se ja za vas koji vecito kukate- i corava koka nabode zrno... I vi cete nesto naci.http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/36.gif

petite_brebis
11.02.2005., 19:06
Novosadjanke, pitanje je bilo kad ste poslednji put prisle nekom tipu. Ne mozete da se setite ili nemate odgovor na ovo pitanje. :lol: :lol: :lol:

paaaaaaaaa... poslednji put sam startovala tipa pre dve godine. I dalje smo zajedno! :D
da li treba da napomenem da sam znala samo kako se zove, i da sam mu samo prisla i poljubila ga... :oops: bez "pogonskog goriva"!

peach
11.02.2005., 22:31
Za 30 minuta ti verujem, ali možeš li, PRI TOME i 300 metara, vezanih očiju ?!? [/color]:lol:
mozda...al' mi za taj poduhvat treba nesto od 30cm! :wink:

Pera_Zdera
11.02.2005., 22:38
Kako bi se ono reklo a da moze i (hm) da shvati,... KOMPLEKSI, KOMPLEKSI !!!!! http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/31.gif Ako je 70% isfoliranih, sto ne trazite "TIPOVI", "FACE", medju onih 30% normalnih? A i kada biste prvo pogledali sebe i bili makar malo realni, ne biste imali ovih problema. Ma ne sekiram se ja za vas koji vecito kukate- i corava koka nabode zrno... I vi cete nesto naci.http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/36.gif
Ja da imam komplekse ne bi uopste ni napisao to sto sam napisao.

Pa i ako ima i 90% nenormalnih, opet nije ni fazon ubosti bilo sta...nego naci neki biser. Biser obicno sjaji pozitivnom energijom. A tvoj?

peach
11.02.2005., 23:12
uh! :x
ako ne budete dobri i nastavite da se svadjate vratice se storm i otpevati nam nesto,a ondak smo na*ebali! :?
petre,definisi nam "biser" da ne bude zabune :idea:

Pera_Zdera
11.02.2005., 23:41
Nastao od jednog obicnog malenog nasjsitnijeg kristala peska. Oblikovan u sredini skoljke koja ga je hranila, mazila i cuvala svakog dana sa dve svoje mocne zastitne ljuske. Dajuci mu slojeve koji bi trebalo da su pravilnog oblika. Kada biser malo naraste, trebalo bi i kroz najmutniju vodu i kroz najmrkliji mrak da se vidi njegov sjaj. Njegov sjaj je energija, koju okolina upija i u zavisnosti od tog sjaja se okrece od ili prema njemu. Jednog dana ce taj biser krasiti neciji vrat kao krst. Da li ce taj krst biti tezak i naporan u zelji onog ko ga nosi da ga skine. Ili ce se taj ponositi sa svojim biserom, to sve zavisi...od bisera samog.

nsbee
12.02.2005., 00:40
Biser obicno sjaji pozitivnom energijom. A tvoj?To dobro znaju ljudi koji me poznaju.
A sto se tice kompleksa o kojima sam pisala... pa oni se vide iz onolikog nezadovoljstva i pljuvanja... Ali nebitno.

nsbee
12.02.2005., 00:41
... jos da skontam kako se to peva preko tastature... :roll:

Pera_Zdera
12.02.2005., 01:24
Biser obicno sjaji pozitivnom energijom. A tvoj?To dobro znaju ljudi koji me poznaju.
A sto se tice kompleksa o kojima sam pisala... pa oni se vide iz onolikog nezadovoljstva i pljuvanja... Ali nebitno.
Vidis B, niko na ovu temu nije iskreno odgovorio, osim onog anonimnog(koji usput i nije toliko anoniman kad malo bolje razmislis). Svi su nesto pisali kao NS-adjanke su divne i krasne(sa sliht razlogom), ali to ipak nije pravo stanje na terenu. Jednostavno ova tema nije mogla tako da ostane, pa da neko ko procita da bude u zabludi. Morala se cuti i druga strana medalje, da bi se stvorila ispravna slika.

No sve ti to ide kroz svaciju licnu prizmu, pa kako ce to ko videti i da li ce uopste videti i sta ce videti, to je vec krajnje subjektivno. :wink:

peach
12.02.2005., 09:23
Nastao od jednog obicnog malenog nasjsitnijeg kristala peska. Oblikovan u sredini skoljke koja ga je hranila, mazila i cuvala svakog dana sa dve svoje mocne zastitne ljuske. Dajuci mu slojeve koji bi trebalo da su pravilnog oblika. Kada biser malo naraste, trebalo bi i kroz najmutniju vodu i kroz najmrkliji mrak da se vidi njegov sjaj. Njegov sjaj je energija, koju okolina upija i u zavisnosti od tog sjaja se okrece od ili prema njemu. Jednog dana ce taj biser krasiti neciji vrat kao krst. Da li ce taj krst biti tezak i naporan u zelji onog ko ga nosi da ga skine. Ili ce se taj ponositi sa svojim biserom, to sve zavisi...od bisera samog.
jao,hocu u skoljku! :cry:

storm cloud
12.02.2005., 09:47
Ja da imam komplekse ne bi uopste ni napisao to sto sam napisao.

nsbee
12.02.2005., 13:13
No sve ti to ide kroz svaciju licnu prizmu, pa kako ce to ko videti i da li ce uopste videti i sta ce videti, to je vec krajnje subjektivno. :wink:Aha, sto znaci da je tvoja prizma uzasno tamna kada su devojke (Novosadjanke, Karlovcanke...?!) u pitanju...
Ne kazem da ne bi trebalo reci sta mislis, ali toliko generalizovati i pljuvati... pa tacno me podsecas na one ogorcene zene tipa Magazina In koje trvde da su svi muskarci ovakvi ili onakvi (u principu nista dobro)... T U je problem! Ali eto, ja samo znam da imam neko svoje misljenje i o pojedinim muskarcima i o pojedinim zenama, ali da generalizuejm, tesko. Znas Pero, da ti imas neki svoj unutrasnji mir, da si pronasao osobu koja ti odgovara, sigurno ne bi sve ovo pisao. Ne samo ti, nego svi sto su toliko ogorceni http://www.mirzamhy.4t.com/images/mrgud.gif

Pera_Zdera
12.02.2005., 14:45
E vidis to je tvoja prizma, ja uopste nisam ogorcen. Vecinu stvari sto sam napisao napisao sam zbog drugih a ne zbog sebe. A i kad neko kaze NS-adjanke su lepe to je ok, a kad kaze nesto negativno to je generalizovanje. I ti kad nesto ne zelis da cujes kazes generalizovanje i okrenes glavu. Mozda je sve to pljuvanje neka interpolarna borba...koju ja nisam prostudirao dovoljno. No dobro nebitno...idemo dalje. :wink:

nsbee
12.02.2005., 15:39
E vidis to je tvoja prizma, ja uopste nisam ogorcen. Vecinu stvari sto sam napisao napisao sam zbog drugih a ne zbog sebe. Mislim, ono... :shock: :roll:

Pera_Zdera
12.02.2005., 15:41
E vidis to je tvoja prizma, ja uopste nisam ogorcen. Vecinu stvari sto sam napisao napisao sam zbog drugih a ne zbog sebe. Mislim, ono... :shock: :roll:
Analiziraj moj post i odgovori kome je posvecen i zasto sam ga napisao. Ako ne skontas ja cu ti odgovoriti.

Pera_Zdera
12.02.2005., 15:42
jao,hocu u skoljku! :cry:
Mozda ce ti neko, nekad, negde i pruziti sansu da udjes. :wink:

Pera_Zdera
12.02.2005., 17:04
Zeleo sam da ukazem da nisu tako pametne ko sto misle da jesu. I zeleo sam da im ukazem na neke greske.

Greske: "Ocu tipa za udaju" i "Ocu prijatelja za dopisivanje". Ovo ce vise oterati tipove nego sto ce ih privuci.

To je bila poenta posta...za njihovo dobro.

Btw jos jednu grsku bi im napomenuo. Kad nekom pisu mail ili odgovore na njega da to ne bude samo pola recenice od 3 reci, nego i da napisu nesto...jer se stvarno stice utisak da su glupe.

storm cloud
12.02.2005., 18:23
Greske: "Ocu tipa za udaju" i "Ocu prijatelja za dopisivanje". Ovo ce vise oterati tipove nego sto ce ih privuci.

Ispravno bi bilo "Oću tipa za vruć seksi čet". To bi Peru sigurno više privuklo, nego oteralo, a možda bi mogao opravdano i bez osećaja krivice da napiše "Al' sam se napalio". :lol: Ovako je morao nama da se ispoveda, izmučen probuđenom savešću što je tako nevaljalo odgovorio smernim novosadskim devojkama sa Interneta. :lol:

Mislim, ako nije hteo da se ispovedi, ŠTA NAS OVDE BRIGA S KIM ON ČETUJE, ŠTA TRAŽI PREKO NETA I ŠTA JE KOME NAPISAO? :roll: :roll: :roll:

Pera_Zdera
12.02.2005., 21:55
Ne bi me ni to privuklo...ta je faza prevazidjena, vise za decu.

Eto ja napisao da bi NS-adjanke bile pametnije...ali...

Mozda ce neko i izvuci neku mudrost iz svega ovoga...neko...

A tvoja neodoljiva potreba da nekog uvredis, spustis i iszivciras, uopste ne odudara od onog profila tipicne, prosecne NS-adjanke.

peach
12.02.2005., 22:05
mudrost: ne treba se provaljivati na chat-u jer ces tako nekom posluziti za elaborat o komplexima :idea: :?: :lol:

Pera_Zdera
12.02.2005., 22:33
Aj ti Bresko na chat malo...da elaboriramo. :lol: :lol:

peach
12.02.2005., 22:35
hoces ovde ili... :?: :lol:

Pera_Zdera
12.02.2005., 22:36
Evo meni se vec dize skripta. Ulazim ti polako na chat. :wink: :lol:

peach
12.02.2005., 22:37
ups! pa osetim ja da se nesto dize! :shock:
molim te,uleti polako! :lol:

Pera_Zdera
12.02.2005., 22:40
E digla mi se skripta...samo da znas. :lol: A kad se Breskva zagrize, jel cure onda sokovi neki? :roll:

Pera_Zdera
13.02.2005., 01:25
8)

peach
13.02.2005., 01:27
:oops:

peach
13.02.2005., 18:52
HM,DAKLE,DA SE VRATIMO NA TEMU:I? KAKVE SU NOVOSADJANKE? :lol:

Pera_Zdera
13.02.2005., 20:38
HM,DAKLE,DA SE VRATIMO NA TEMU:I? KAKVE SU NOVOSADJANKE? :lol:
Ima i vakih i nakih...jos cemo ih studirati u buducnosti, nadam se. :wink:

PS Jel ti to vices ili pevas? :lol:

peach
14.02.2005., 07:56
pjevajmo do zore...grupa "film" :lol:
ups,ovo nisu mp3 predlozi!

klaris m.
14.02.2005., 10:01
E digla mi se skripta...samo da znas. :lol: A kad se Breskva zagrize, jel cure onda sokovi neki? :roll:

Skoci malo na forum ljubav i seks / seks sa vockama

Pera_Zdera
14.02.2005., 11:42

Ja ja, i sa slagom...obavezno. :wink:

zejn1
14.02.2005., 17:39
Petre vidim ja da ti ne mozes bez Novosadjanki, ko bi mogao da odoli, pa jos i sa slagom. :wink:
:lol: :lol: Perica ima zenu, perica ima zenu. :lol: :lol:

peach
14.02.2005., 19:45

ja cu da donesem voce a ti se pobrini za slag :lol: :wink:

Pera_Zdera
14.02.2005., 22:20

E imam i ja neko voce...cik pogodi koje...a neki se pitaju kakve to ima veze sa novosadjankama... :roll: :roll: :roll:

underwater
14.02.2005., 22:27
ljudi, imajte meru...
smarate jezivo, a i offtopichni ste
imate privatne poruke, pa se tamo vacarite do mile volje...

peach
14.02.2005., 23:10
ljudi, imajte meru...
sta ces,mi smo egzibicionisti... :roll:

peach
14.02.2005., 23:20

E imam i ja neko voce...cik pogodi koje...a neki se pitaju kakve to ima veze sa novosadjankama... :roll: :roll: :roll:
jagodice rastu u bg...a za bundevice neki misle da i nisu voce nego povrce...dakle, :oops: a sta bi sa slagom? :roll:

Pera_Zdera
14.02.2005., 23:22
Pa kad nko ne prica na zadanu temu. Al ajd da se vratimo na istu. :wink:

Sto se tice projekta "Al sam se napalio" i predlozenih metoda "Slucajnog uzorka" i "kontrolne grupe". Rezultati su sledeci.

Slucajni uzorak: Komada 8
Znaci svima poslana manje vise ista porukica.
Odgovorilo: komada 2
Jedna sa citavih 3 reci a jedna sa citavih 5.
Na drugu porukicu odgovorilo: komada 0

E sad pitanje: Kakve su NS-adjanke?

storm cloud
14.02.2005., 23:22
Ovo mučenje još traje? :roll:

storm cloud
14.02.2005., 23:29
ljudi, imajte meru...
:!:

peach
14.02.2005., 23:29
pero,nisi nam dao dovoljno informacija o obradi podataka.molim,precizno,tip/citat odgovora,obrazlozenje itd. :wink:

Pera_Zdera
14.02.2005., 23:35
pero,nisi nam dao dovoljno informacija o obradi podataka.molim,precizno,tip/citat odgovora,obrazlozenje itd. :wink:
"Super ti mail"
"Ti mozes sve sto pozelis"
To je sve.
A na drugi mail nista...cak ni jedna rec.

I sad koji zakljucak covek moze da izvede. Kakve su Novosadjanke?

peach
14.02.2005., 23:37
"Super ti mail"
"Ti mozes sve sto pozelis"
To je sve.
A na drugi mail nista...cak ni jedna rec.

I sad koji zakljucak covek moze da izvede. Kakve su Novosadjanke?
zakljucak: novosadjanke su loshe za chat? :oops:

Pera_Zdera
14.02.2005., 23:44
Hehe nije chat u pitanju nego neki mailovi. O chatovanju cemo vec nekom drugom prilikom :wink: ...mada bi mogao i na to da dam strucni elaborat za NS-adjanke.

No sta bi se moglo zakljuciti iz ovog projekta? Kakve su Novosadjanke?

peach
15.02.2005., 09:42
Hehe nije chat u pitanju nego neki mailovi. O chatovanju cemo vec nekom drugom prilikom :wink: ...mada bi mogao i na to da dam strucni elaborat za NS-adjanke.

No sta bi se moglo zakljuciti iz ovog projekta? Kakve su Novosadjanke?
NOVOSADJANKE SU TAKVE DA IM TREBA ZABRANITI DA KORISTE KOMPJUTERE?! :idea: :lol:

Pera_Zdera
15.02.2005., 10:04
Ne nego takve da im treba ukazati na njihove mane, slabosti i greske i naciniti ih bar upola pametnim koliko su i lepe, i onda ce nam svima svet biti mnogo lepsi.

Ovo jeste generalizovano, ali i tema je "novosadjanke" generalizovana.

zejn1
15.02.2005., 13:44
Petre dosadio si i bogu i narodu. :evil: Kazi ti nama od svih devojaka sa kojima si imao nesto (bilo sta : vezu, sex, "drugarstvo"), koji je procenat Novosadjanki ( posto smo se uverili da volis procente ). Kladim se da je vise od 50%. :lol: :lol: :lol:

peach
15.02.2005., 13:44
Ne nego takve da im treba ukazati na njihove mane, slabosti i greske i naciniti ih bar upola pametnim koliko su i lepe, i onda ce nam svima svet biti mnogo lepsi.

mnoge novosadjanke su svesne svojih mana,slabosti i gresaka...da l' to sto nisu glupe znaci da nisu lepe,tu vec nisam merodavna...a,posto je generalizacija u pitanju kazem "mnoge"... :?

Pera_Zdera
15.02.2005., 13:52
Petre dosadio si i bogu i narodu. :evil: Kazi ti nama od svih devojaka sa kojima si imao nesto (bilo sta : vezu, sex, "drugarstvo"), koji je procenat Novosadjanki ( posto smo se uverili da volis procente ). Kladim se da je vise od 50%. :lol: :lol: :lol:
E sad si me nasao. Nisam vodio bas takve statistike, a i ne znam kako se to sve racuna, po kom osnovu, i od koje polazne tacke.

No u principu nije ni bitno, sta je bilo bilo je, sta ce biti videcemo.

PS nisu to bas tako veliki...procenti ko sto ti mislis. Ne razmisljamo bas na identican nacin, meni procenat nije bitan uopste.

Jel a koji je tvoj procenat?

Pera_Zdera
15.02.2005., 14:07

mnoge novosadjanke su svesne svojih mana,slabosti i gresaka...da l' to sto nisu glupe znaci da nisu lepe,tu vec nisam merodavna...a,posto je generalizacija u pitanju kazem "mnoge"... :?
E a mnoge bas i nisu svesne svojih mana, to je veci problem od onih koje su svesne. Svi bi trebalo da smo svesni svojih mana. A "mnogi" bi trebali da imaju vise samopouzdanja i vere u sebe. :wink:

I ja se iskljucujem sa ove teme do daljnjeg...kazu da previse brbljam.

peach
15.02.2005., 14:21

E a mnoge bas i nisu svesne svojih mana, to je veci problem od onih koje su svesne. Svi bi trebalo da smo svesni svojih mana. A "mnogi" bi trebali da imaju vise samopouzdanja i vere u sebe. :wink:

I ja se iskljucujem sa ove teme do daljnjeg...kazu da previse brbljam.
je l' se to ondak odnosi i na mene posto neki ovde misle da smo mi ista osoba?! :shock: eto,licis im na jednu novosadjanku! :roll:

milost
16.02.2005., 14:28
Ovo pitanje kakve su novosadjanke,je suvise uopsteno.Pre svega ovaj grad nema tako malo stanovnika,da bi mogli da gledamo u globalu da su sve devojke iste.Ono sto je sigurno,da se Novi Sad zaista promenio i to nagore.Da li je na to uticala teska materijalna situacija naseg naroda ili nesta drugo,zaista ne znam.Ispiraju nam mozak sa glupim spanskim serijama,sa sisatim pevuljkama,da prostite na izrazu,koje nisu ni osnovnu skolu u stanju da zavrse.Svaki dan na televiziji gledate neke "biznismene" koji su stekli bogatstvo preko noci.Unistene su nam u potpunosti moralne i drustvene vrednosti.Gledajuci sve to,naravno da ce te se okrenuti ka kriminalu.

Izasao sam bio u grad,mislim da je bila prosla sreda.Napolju je temperatura bila minus petnaest.Prijatelj i ja odlucimo,bas da odemo do "La chance-a".Devedeset procenata devojaka,je tamo bilo polu golog stomaka.Pomislio sam da se nalazim na nekoj od pinkovskih emisija.Devojke su bile prelepe,godina otprilike 18-19.Tu scenu sam video u nekoliko lokala.Da li je to normalno?Da li te devojke uopste razmisljaju o tome da sutra treba da imaju decu?Devojka veoma lepo moze da izgleda u nekoj rolci,peglanim pantalonama i stiklama.Po mom misljenju,koje je verovatno mozda pogresno,devojka moze mnogo lepse da izgleda,ako ume da u kombinuje garderobu,gde ne mora da otkriva stomak.Uzor su im estradne pevuljke.

Mozda ja gresim,ali to je scena koju mozete da vidite u bilo kom od lokala,scena nazalost vece populacije novosadjanki.Gde su roditelji te dece?Gde nam je drustvo otislo?I sta onda reci o njima?Sami zakljucite.

Peta W.
16.02.2005., 16:19
Po mom misljenju,koje je verovatno mozda pogresno,devojka moze mnogo lepse da izgleda,ako ume da u kombinuje garderobu,gde ne mora da otkriva stomak.Uzor su im estradne pevuljke.

.
Zbog chega si nesiguran u ovu izjavu? Razmisli sam,da li je moguce da postoji neko ko bi rekao suprotno...A evo i ja sad malo offtopic...lepota devojke ne zavisi samo od garderobe...zar ne? :wink:

nsbee
16.02.2005., 17:50
Obracam se samo clanovima koji se stalno na nesto zale kada su ljudi (citaj: devojke) u ovom gradu u pitanju... jeste li primetili da se samo muskarci zale? Pitam se da li su u pitanju kompleksi... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/31.gif Nesto bas i nisam primetila da zenski deo pljuje Novosadjane, a da se ne lazemo, daleko od toga da je to zato sto ste savrseni... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/36.gif

krvolok
16.02.2005., 18:24
[quote="milost"]
Po mom misljenju,koje je verovatno mozda pogresno,devojka moze mnogo lepse da izgleda,ako ume da u kombinuje garderobu,gde ne mora da otkriva maljavi stomak.Uzor su im estradne pevuljke.

Pera_Zdera
16.02.2005., 18:40
Obracam se samo clanovima koji se stalno na nesto zale kada su ljudi (citaj: devojke) u ovom gradu u pitanju... jeste li primetili da se samo muskarci zale? Pitam se da li su u pitanju kompleksi... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/31.gif Nesto bas i nisam primetila da zenski deo pljuje Novosadjane, a da se ne lazemo, daleko od toga da je to zato sto ste savrseni... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/36.gif
Pa ko ce se zaliti sam na sebe...svasta. No neki bi bas i mogli...da ih ne bi zalili neki drugi. A meni je bas pojedinih i zao. Eto ovaj put uopste nije generalizovano, cak sta vise pojedinacno je.

Takodje bi pojedini trebalo dva put da procitaju sta je napisano, jer ja iste odgovore da pisem dvaput...prosto necu.

Pera_Zdera
16.02.2005., 18:57
Izgleda nista od mog pokusaja da eventualno ukazem devojkama na neeke greske koje preve, da eventualno postanu pametnije za svoje dobro. Neke su prosto i jednostavno GLUPE GLUPE GLUPE i takve ce i ostati forever and ever :!:

krvolok
16.02.2005., 19:12
Izgleda nista od mog pokusaja da eventualno ukazem devojkama na neeke greske koje preve, da eventualno postanu pametnije za svoje dobro. Neke su prosto i jednostavno GLUPE GLUPE GLUPE i takve ce i ostati forever and ever :!:

I ja se slažem da je Oblačak i LIČNOST i KARAKTER, ne sad ovako, sutra onako !!!

storm cloud
16.02.2005., 19:34
@nsbee
Da li ti se čini da je ovo jedna klasična ilustracija "bakine mudrosti"? :lol:

zejn1
16.02.2005., 19:37
Petre pa ti rece da se iskljucujes sa teme, pa mogao bi, vec si dosta toga rekao na ovu temu. Poceo si da se ponavljas. :lol: Pa nije valjda sve tako crno :(

zejn1
16.02.2005., 19:45
Zaboravih da pitam, hoces li castiti za 1000-tu poruku? :lol: ili cekas 10000-tu da napravis zurku? :lol: :lol: :lol:
Popi nesto kad budes imao para :wink:

underwater
16.02.2005., 20:29

pcelice, nemoj da nas pljujes :D :P :wink:

Pera_Zdera
16.02.2005., 21:22
@nsbee
A pojedine cak i ono tri put, podebljano i velikim slovima napisano nece videti, zato sto su...

@Zejn
Ja bi se iskljucio da me ne provociraju ili ti vredjaju...pa moram da se spustam na taj nivo pa da im(citaj joj) odgovorim istom merom. Primitivno da, ali sa primitivnima i ne mozes drugacije.

Pera_Zdera
16.02.2005., 21:25
Zaboravih da pitam, hoces li castiti za 1000-tu poruku? :lol: ili cekas 10000-tu da napravis zurku? :lol: :lol: :lol:
Popi nesto kad budes imao para :wink:
Pa kako da pravim zurke kad nemam para. Prc. Osto si bez zurke sada...cak i one ugovorene...bez obzira sto je rekla da si sladak. :wink:

nsbee
16.02.2005., 23:56
Ja bi se iskljucio da me ne provociraju ili ti vredjaju...joj sto mi te zao! pa cim se spomene bilo kakva uvreda, osetis se prozvanim!http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike7/3.gif%20

nsbee
16.02.2005., 23:58
Takodje bi pojedini trebalo dva put da procitaju sta je napisano, jer ja iste odgovore da pisem dvaput...prosto necu.al' zato ti citas i po pet puta... a sto volis da prepravljas svoje postove... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/8.gif milina gledati te!

nsbee
16.02.2005., 23:59
pcelice, nemoj da nas pljujes :D :P :wink:UW, preti ti Trema! ;)

nsbee
17.02.2005., 00:00
@nsbee
bruka! pa lepo sam ja tebi rekla- HVALA JOJ!!! ;)

milost
17.02.2005., 00:48
Po mom misljenju,koje je verovatno mozda pogresno,devojka moze mnogo lepse da izgleda,ako ume da u kombinuje garderobu,gde ne mora da otkriva stomak.Uzor su im estradne pevuljke.

.
Zbog chega si nesiguran u ovu izjavu? Razmisli sam,da li je moguce da postoji neko ko bi rekao suprotno...A evo i ja sad malo offtopic...lepota devojke ne zavisi samo od garderobe...zar ne? :wink:Zao mi je ,ali nisam nesiguran u svoju izjavu.To je samo moje misljenje,ono ne mora da se slaze sa necijim.Slazem se da lepotu ne cini garderoba,ali ume da pokaze kakav si kao licnost,jer odelo ne cini coveka.Ovde nisam nisam nakrpio sve novosadjanka,ali nisi mi odgovorila na pitanje da li je normalno da neko ide na -15 otvorenog stomaka.Mislim da nije,no medjutim,opet kazem da je to moje misljenje koje ne mora da se podudara sa vasim,sta vise, ne treba.Svako od nas ima pravo na svoje misljenje,zar ne,e sad ko je u pravu,relativno je. :wink: Pozdrav

milost
17.02.2005., 01:21
Obracam se samo clanovima koji se stalno na nesto zale kada su ljudi (citaj: devojke) u ovom gradu u pitanju... jeste li primetili da se samo muskarci zale? Pitam se da li su u pitanju kompleksi... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/31.gif Nesto bas i nisam primetila da zenski deo pljuje Novosadjane, a da se ne lazemo, daleko od toga da je to zato sto ste savrseni... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Zaljubljeni/Slike/36.gifJa se nigde ne zalim,samo konstatujem cinjenicno stanje.To nije prazna prica.To mozes da vidis u bilo kom lokalu.Lagao bih,ako bi rekao da mi to nije prijalo da gledam,ipak sam muskarac,jos kada krenu da igraju,milina,ali sa neke strane,zao mi ih je,no medjutim ko radi, sebi radi.Posto sam imao cast da izadjem sa jednom od devojaka sa foruma,necu da je imenujem,jer ce te me staviti u sliht,mogu samo da kazem da je odlicno izgledala,bez poluotvorenog stomaka.Neki stil,odnosno profinjenost i elegancija,za mene licno nije minic i ostalo na temperaturi ispod nule.Ko zna mozda imam konzervativna shvatanja. :wink:

raindog
17.02.2005., 02:28
Nesto bas i nisam primetila da zenski deo pljuje Novosadjane, a da se ne lazemo, daleko od toga da je to zato sto ste savrseni...

... pa zhalili se neki, onda shvatili da nema smisla... batalili prichu o nsadjanima... i ...

storm cloud
17.02.2005., 09:09
Posto sam imao cast da izadjem sa jednom od devojaka sa foruma,necu da je imenujem,jer ce te me staviti u sliht,mogu samo da kazem da je odlicno izgledala,bez poluotvorenog stomaka.Neki stil,odnosno profinjenost i elegancija,za mene licno nije minic i ostalo na temperaturi ispod nule.Ko zna mozda imam konzervativna shvatanja. :wink:
Jesi li siguran da si dobro video? :lol: Razmisli još jednom. :P Ali neka, to samo govori da se utisci o nekome ne formiraju na osnovu garderobe, nego su mnogo bitnije druge stvari - maniri. Nije toliko bitno šta je neko obukao, već kako se ponaša. Može devojka da bude zakopčana do grla, pa da je svi dožive kao drocu, zato što se tako ponaša. A sa druge strane, može neka da bude i "polugola", kako volite da kažete, pa da deluje sasvim kulturno, ako zna da nosi dostojanstveno to što je na njoj i ako se ponaša umereno.

nsbee
17.02.2005., 09:59
Kladim se da Milos ne prilazi devojkama golog stomaka :wink:

Pera_Zdera
17.02.2005., 11:34
da li je normalno da neko ide na -15 otvorenog stomaka.
E na ovo moram da dam komentar.

Pre nekog vremena imao sam jednu drugaricu 81-o. Non stop je isla golog stomaka i bubrega. Non stop je imala upale bubrega i jajnika. Non stop je smrckala. A i dalje se non stop tako oblacila. Ja sam stekao utisak da ona u njenoj garderobi i nema nista drugo osim tih kratkih majica. Pomislio sam sta ce sa njom biti za 4-5 godina kad sad vec ima tolikih problema. Pomislio sam koja je to "pamet" i kod nje i kod njenih roditelja koji joj to dozvoljavaju.

Inspirisan ovim slucajem sam izvrsio jedno istrazivanje. Naime prosao sam nekih 15-ak butika-prodavnica u potrazi za zenskom majicom koji bi i pola guze prekrila. Rezultata istrazivanja - porazavajuci. 98% majica nisu odgovarale zadatom kriterijumu. Jednostavno nema ih ni u prodaji. Tako da i ovo uopste ne smatram pojedinacnim problemom, nego globalnim.

storm cloud
17.02.2005., 11:47
Dužina majice i nije toliki problem, mnogo opasnije za bubrege su plitke pantalone, a imala bih dosta toga i da kažem o "zimskim" jaknama. :roll:

Ponuda garderobe u prodavnicama je takva kakva je, ali kad pricamo o razgolićenosti u izlascima, to nije samo teranje mode, već devojke prosto ne žele da dožive toplotni udar u pretoplim, neklimatizovanim, zadimljenim prostorima. Uvek sam se pitala kako muškarci izdržavaju da stoje tamo onako debelo obučeni, neki čak i u jaknama. Onda samo zamislim koliko su se oznojali, a pošto većina muškaraca ne zna šta je antiperspirant :arrow: njihov "miomiris" doprinosi zagušljivosti u lokalu.

Ako devojke već izlaze na minus 15 u takve lokale i kad je već moda takva, nije uopšte čudno što su tamo polugole i ne stradaju bubrezi, jajnici itd. unutra, već napolju. Klinke nose i kratke i tanke jaknice, koje još uvek ne pokrivaju stomake i tada strada zdravlje! E, to je već iživljavanje!

peach
17.02.2005., 11:57
nda! i kao posledica problema kratkih majcica i razgolicenosti u zagusljivim lokalima-nastaje novi socijalni fenomen: klinke odatle ne zele da izadju na -15 i odsetaju do kuce pa se sutra prehlade,vec u istom lokalu na'vatavaju najoznojanijeg frajera sa najboljom koznom jaknom i najtoplijim kolima :lol:
ps.to sto je ova mala perina smrckala znak je dan peri ne radi grejanje u kolima il' vozi gori krsh od mene :wink:
ps.ps.uf,sto me nesto razbija bubreg danas... :roll:

storm cloud
17.02.2005., 12:01
Ne znam da li se peach šalila, ali ja se ne šalim. Mene stvarno boli levi bubreg danas. :cry:

Pera_Zdera
17.02.2005., 12:04
nda! i kao posledica problema kratkih majcica i razgolicenosti u zagusljivim lokalima-nastaje novi socijalni fenomen: klinke odatle ne zele da izadju na -15 i odsetaju do kuce pa se sutra prehlade,vec u istom lokalu na'vatavaju najoznojanijeg frajera sa najboljom koznom jaknom i najtoplijim kolima :lol:
ps.to sto je ova mala perina smrckala znak je dan peri ne radi grejanje u kolima il' vozi gori krsh od mene :wink:
Pokazaces mi taj lokal gde klinke vataju frajere u NS-u, vazi?

A meni je to bio znak da je extra pametna i da se ne uplicem u nesto sa njom, nista drugo.

PS I za "zimske" jakne se isto slazem. Gomila devojcica i ne zna sta je zimska jakna.

peach
17.02.2005., 12:09

A meni je to bio znak da je extra pametna i da se ne uplicem u nesto sa njom, nista drugo.
pa sad,ko koga vata klinke frajere il' one njih ja to ne znam...nisam klinka! :? a i ne nosim kratke majcice 8)
ps.posvetis mi svoj jubilarni post...jednim pissed off komentarom,a? :lol:

storm cloud
17.02.2005., 12:10

Ovo je najbolje od svega - muškarci zaista veruju :shock: da su oni ti koji "osvajaju". :lol: Naučiće jednog dana da su dame te koje UVEK biraju i čija je reč poslednja u svemu. 8)

Pera_Zdera
17.02.2005., 12:27
Evo posveticu ti jednim lepim komentarom.
Da bog da imala ove nedelje toliko poljubaca koliko ja danas postova. :wink:

Pera_Zdera
17.02.2005., 12:30
@Breskvica
81-o uopste nije klinka.

@Storm
Jeste devojke biraju za na jednu noc ili nesto kratko. Za na duze verovala ili ne, bila toga svesna ili ne - tipovi biraju.

peach
17.02.2005., 12:31
Evo posveticu ti jednim lepim komentarom.
Da bog da imala ove nedelje toliko poljubaca koliko ja danas postova. :wink:
:oops: e,zbog ovako lepe zelje pero,dozvoli da budem malo vulgarna: ma,svaka ti dala! :lol:

peach
17.02.2005., 12:33
@Breskvica
81-o uopste nije klinka.

@Storm
Jeste devojke biraju za na jednu noc ili nesto kratko. Za na duze verovala ili ne, bila toga svesna ili ne - tipovi biraju.
za tebe nije klinka,kad si musko! :wink:

milost
17.02.2005., 15:24
Dužina majice i nije toliki problem, mnogo opasnije za bubrege su plitke pantalone, a imala bih dosta toga i da kažem o "zimskim" jaknama. :roll:

Ponuda garderobe u prodavnicama je takva kakva je, ali kad pricamo o razgolićenosti u izlascima, to nije samo teranje mode, već devojke prosto ne žele da dožive toplotni udar u pretoplim, neklimatizovanim, zadimljenim prostorima. Uvek sam se pitala kako muškarci izdržavaju da stoje tamo onako debelo obučeni, neki čak i u jaknama. Onda samo zamislim koliko su se oznojali, a pošto većina muškaraca ne zna šta je antiperspirant :arrow: njihov "miomiris" doprinosi zagušljivosti u lokalu.

Ako devojke već izlaze na minus 15 u takve lokale i kad je već moda takva, nije uopšte čudno što su tamo polugole i ne stradaju bubrezi, jajnici itd. unutra, već napolju. Klinke nose i kratke i tanke jaknice, koje još uvek ne pokrivaju stomake i tada strada zdravlje! E, to je već iživljavanje!Maniri,to je vec druga tema.Mislim da sam dobro video,priznajem,da nisam toliko zagledao.Prijateljice ipak ne skeniram toliko.Sto se zenskih pantalona tice,znam u cemu je problem,jer ipak imam sestru,koja je imala isti problem da nadje,dublje farmerice.Sto se jakni tice,nazalost nemaju sve devojke para da kupe kaput.Naravno perjana jakna je toplija,ali malo njih izadje u grad u njoj.Ubedili ste me da ipak promenim misljenje,da ipak nije problem u devojkama,nego u buticima,i njihovoj robi.Sada sam razoruzan,ne ostaje mi nista drugo nego da priznam da su novosadjanke,najsladje i najlepse devojke,a o inteligenciji,odnosno manirima,to cemo neki drugi put.Pozdrav svima :)

milost
17.02.2005., 15:25
Kladim se da Milos ne prilazi devojkama golog stomaka :wink:Volim da se kladim,stoga ajde da se kladimo,predlazem veceru,ko izgubi pravi je.Nadji nekog ko izlazi sa mnom,odnosno iz mog okruzenja,koji ce ti reci sta radim,kada izadjem.Neka ti podnese detaljan izvestaj.Znaces da li si dobila opkladu ili ne.Sta kazes.Da li smes da ides na takvu opkladu?Namerno sam ovaj post ostavio na javno,a ne na private. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D

milost
17.02.2005., 15:26
Ne znam da li se peach šalila, ali ja se ne šalim. Mene stvarno boli levi bubreg danas. :cry:Imam resenje,obuci skafander kada budes isla u grad,nema zime. :) :) Salim se malo,naravno. :)

nsbee
17.02.2005., 15:39
Jednu zimu sam docekala u kratkoj jakni i nikad vise!
A kada kazete bliskim drugaricama da bas i nije pametno ici golih ledja ili stomaka, koji broj njih vas poslusa?!
I nisam mogla da verujem cega sam se sve nagledala prosle godine u Modelsu- devojke bukvalno obuku jaknicu preko majice na bretele, a napolju -polarni medved. Slazem se sa storm da su devojke u kratkim majicama u lokalu a ne napolju, ali cesto i to sto nabace na sebe za napolje ne moze mnogo da pomogne. E, a ako imate dzempere do kolena a la baka mi strikalahttp://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif (UW, zvuci poznato? ;) ), to je druga stvar.

nsbee
17.02.2005., 15:41
[quote=nsbee]ajde da se kladimo,predlazem veceru,ko izgubi pravi je.Nije fer! :? Bas te mrzi sam da zbrckas onaj recept, ha? :lol:

underwater
17.02.2005., 20:18
...Inspirisan ovim slucajem sam izvrsio jedno istrazivanje. Naime prosao sam nekih 15-ak butika-prodavnica u potrazi za zenskom majicom koji bi i pola guze prekrila. Rezultata istrazivanja - porazavajuci. 98% majica nisu odgovarale zadatom kriterijumu...

:shock: :shock: :shock:
divim ti se... stvarno :!: :lol:

underwater
17.02.2005., 20:21
...E, a ako imate dzempere do kolena a la baka mi strikalahttp://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif (UW, zvuci poznato? ;) ), to je druga stvar.

ahaaa.... to onaj dzemper koji cu videti?
...u tremi... :lol: :lol: :lol:

Decky_Nis
23.02.2005., 03:06
Najlepse po meni i po mnogima. Sto jeste jeste ali brate koliko se meni cini preterano su uobrazene mada nista se ne brinite i kod mene u Nisu su takve a nisu toliko lepe zalosno jel da? Mada sam cuo da novosadjanke prilaze momcima ne znam da li je to istina, ipak je to malo olaksavajuca okolnost. Pozdrav
Da li prilaze ili ne prilaze momcima novosadjanke su ne malo nego previse uobrazene. A to sto kazete najlepse su pa imaju prava na to to nije tacno, ako je neko lep taj onda nema prava da se izivljava prema nekome ko gotivi tu curu. Muskarci budite Svinje sto one kazu i sve ce biti ok. Znam da ce devojke komentarisati na ovo kao nije tacno ali to je zato sto njima to ne ide u prilog ali to je garantovana istina (isprobano) Pozdrav :)

nsbee
23.02.2005., 12:33
ej decko, ulepsao si mi dan svojim pacenickim postovima... X 3 !!!!

Pera_Zdera
23.02.2005., 12:52
E evo jos jedne zive cinjenice o Novosadjankama.

Srecne su kad neko ispadne pacenik.

nsbee
23.02.2005., 13:04
najdraze mi je kada se tebi smejem!!! :lol: :lol: :lol:
i tebe Petre sve nesto pogadja, cudo jedno! :roll:

DOKONI UM
23.02.2005., 13:22
Meta na strelištu se žali : Mene stalno nešto pogadja... 8)

storm cloud
23.02.2005., 13:23

Živa istina :!: :lol: :lol: :lol:

Pera_Zdera
23.02.2005., 13:35
najdraze mi je kada se tebi smejem!!! :lol: :lol: :lol:
i tebe Petre sve nesto pogadja, cudo jedno! :roll:

Živa istina :!: :lol: :lol: :lol:
Ko nije verovao evo mu i dokaz. A sad ne mozete reci da je generalizacija i da se radi o pojedinacnom slucaju! :wink:

storm cloud
23.02.2005., 13:37
Ko nije verovao evo mu i dokaz. A sad ne mozete reci da je generalizacija i da se radi o pojedinacnom slucaju! :wink:
Jeste generalizacija i jeste pojedinačan slučaj, s obzirom da smo nas dve ista osoba. :twisted: To si ti tvrdio, zar ne? :lol:

nsbee
23.02.2005., 14:35

Pera_Zdera
23.02.2005., 23:13
Jeste generalizacija i jeste pojedinačan slučaj, s obzirom da smo nas dve ista osoba. :twisted: To si ti tvrdio, zar ne? :lol:
Cak i izno javno na forumu 5 tacaka zbog kojih mislim da je tako.

Decky_Nis
24.02.2005., 04:12
Ej curo posto vidim da te bas ne vole na ovom forumu ne zelim da ti pravim jos jednog protivnika (sebe) jer sam u sustini miran tip i ne volim svadje preko ovih slova. A ako sam ja pacenik onda zapitaj se sta si ti jer se sladis tudjim nevoljama. Mozda te zbog toga i ne vole ovde. Poz

peach
24.02.2005., 07:35
sve manje verujem da sam novosadjanka... :?

DOKONI UM
24.02.2005., 08:33
sve manje verujem da sam novosadjanka... :?
Ma da... i meni se nekad čini da sam sa druge planete samo trenutno ovde :wink:

Pera_Zdera
24.02.2005., 08:40
Imao sam juce jedan razgovr, sa jednom od retkih dobrih novosadjanki, i ona mi rece da nije lepo sto tako govorim o njima da im na taj nacin lepim etiketu, tj. da njoj licno lepim etiketu. I ja sam se stvarno slozio da one dobre ne treba da ispastaju zbog gluposti onih losih, tako da cu ja sad stvarno smanjiti brbljanje i opisivanje doticnih nam sugradjanki. :wink:

storm cloud
24.02.2005., 08:44
Poznavajući tebe, ućutaćeš samo privremeno, do sledećeg "nesrećnog" četa, kad ćeš opet, onako ogorčen, da ospeš paljbu po svim Novosađankama. :roll:

Pera_Zdera
24.02.2005., 09:11
Poznavajući tebe, ućutaćeš samo privremeno, do sledećeg "nesrećnog" četa, kad ćeš opet, onako ogorčen, da ospeš paljbu po svim Novosađankama. :roll:
A ti mene poznajes zesce. A vec mi se budi ektremna zelja da ospem paljbu, nemam pojma zasto...verovatno zbog onih dobrih.

storm cloud
24.02.2005., 09:21
A ti mene poznajes zesce. A vec mi se budi ektremna zelja da ospem paljbu, nemam pojma zasto...verovatno zbog onih dobrih.
Storm ako mislis da cu se ja sad upustiti u neku prepirku i neki zaplet sa tobom 15-i put, onda se varas.

Vidiš da te poznajem.

DOKONI UM
24.02.2005., 09:43
Nije da zakuvavam ... ali Storm , šta on tu Tebi spočitava...ma kaži Ti njemu :arrow:

storm cloud
24.02.2005., 09:52
Nije da zakuvavam ... ali Storm , šta on tu Tebi spočitava...ma kaži Ti njemu :arrow:
Ja kad imam šta da kažem, ja kažem. A ne tu kao nešto "vec mi se budi ektremna zelja da ospem paljbu".

nsbee
24.02.2005., 09:56
Ej curo posto vidim da te bas ne vole na ovom forumu ne zelim da ti pravim jos jednog protivnika (sebe) jer sam u sustini miran tip i ne volim svadje preko ovih slova. A ako sam ja pacenik onda zapitaj se sta si ti jer se sladis tudjim nevoljama. Mozda te zbog toga i ne vole ovde. PozDa, Pera je vecina na ovom forumu... samo se umnozava! :roll:
Kad malo skontas kako stoje stvari na ovom forumu, onda mi se javi!

peach
24.02.2005., 10:08
Ej curo posto vidim da te bas ne vole na ovom forumu ne zelim da ti pravim jos jednog protivnika (sebe) jer sam u sustini miran tip i ne volim svadje preko ovih slova. A ako sam ja pacenik onda zapitaj se sta si ti jer se sladis tudjim nevoljama. Mozda te zbog toga i ne vole ovde. PozDa, Pera je vecina na ovom forumu... samo se umnozava! :roll:
Kad malo skontas kako stoje stvari na ovom forumu, onda mi se javi!
pa bojim se da je Decky vec skontao...i sad ce da pobegne :cry:

nsbee
24.02.2005., 10:10
Imao sam juce jedan razgovr, sa jednom od retkih dobrih novosadjanki, i ona mi rece da nije lepo sto tako govorim o njima da im na taj nacin lepim etiketu, tj. da njoj licno lepim etiketu. I ja sam se stvarno slozio da one dobre ne treba da ispastaju zbog gluposti onih losih, tako da cu ja sad stvarno smanjiti brbljanje i opisivanje doticnih nam sugradjanki. :wink:E sad reci da te mrzim ne znam koliko, ali vec nedeljama pokusavam da ti objasnim (kao i gomila drugih devojaka s foruma) da ne treba lepiti etikete i generalizovati! Mene samo nervira sto je tebi i jos gomili drugih ljudi potrebno toliko mnogo da biste shvatili da nema crno bele podele. I naravno da cu spucati svakog tipa koji toliko generalizuje i ogorceno pljuje po devojkama.
Decky, ti se ljuti koliko hoces, ali samo skontaj sta si juce napisao- JEDNA devojka te je ispalila pa si se zalio na tri teme! Pa i da te je 50 njih ispalilo, glupo je tako nesto pisati.

Pozdrav obojici!

storm cloud
24.02.2005., 10:12
Da, Pera je vecina na ovom forumu... samo se umnozava! :roll:

peach
24.02.2005., 10:28
Da, Pera je vecina na ovom forumu... samo se umnozava! :roll:

sva sreca pa se vas dve ne umnozavate :lol:
zamis' pun grad tak'ih ko vas dve! pa,stvarno da se covek slozi sa Decky-jem i Perom! :roll:

DOKONI UM
24.02.2005., 10:35
Moram primetiti da se DOKONOST ne umnožava na forumu 8)

Na sreću :!: :lol:

Zamisli da dođem i da sretnem samog sebe u tri primerka :shock:

peach
24.02.2005., 10:39
ma,koja 3 primerka?! pa svi smo mi po malo DOKONI :lol:

ej,zamisli,ja sretnem sebe u 4? vocnjak,j.te :!:

storm cloud
24.02.2005., 10:46
zamis' pun grad tak'ih ko vas dve! pa,stvarno da se covek slozi sa Decky-jem i Perom! :roll:
Ne boj se, bresk'o, to se neće desiti. Slobodno i dalje uživaj okružena mediokritetima, oni u svakom gradu čine većinu, pa se ni naš u tome ne izdvaja. Ne sumnjam da ti je prijatnije da te okružuju ljudi slični tebi. Živeli! :wink:

DOKONI UM
24.02.2005., 10:47
" SVI SMO MI PO MALO DOKONI "

Eto znao sam...
...sad će se javiti "ona u razvoju" da kaže da je to faktički dokaz moje političke opredeljenosti jer sam iskoristio jedan davni slogan jedne partije.

peach
24.02.2005., 10:53
Ne boj se, bresk'o, to se neće desiti. Slobodno i dalje uživaj okružena mediokritetima, oni u svakom gradu čine većinu, pa se ni naš u tome ne izdvaja. Ne sumnjam da ti je prijatnije da te okružuju ljudi slični tebi. Živeli! :wink:
a ti pa merodavna da cenis ko je ovde mediokritet?! :shock:
ma,zivela i ti meni! da nema takvih poput tebe nikad ne bih shvatila koliko sam normalna.sad,ako biti normalan znaci mediokritet...shvaticu sve sto si mi rekla kao ogroman kompliment :wink:

peach
24.02.2005., 10:55
" SVI SMO MI PO MALO DOKONI "

Eto znao sam...
...sad će se javiti "ona u razvoju" da kaže da je to faktički dokaz moje političke opredeljenosti jer sam iskoristio jedan davni slogan jedne partije.
pa menjaj slogan u CRNA OVCA...bice ti zabavnije :lol:

DOKONI UM
24.02.2005., 10:58
"POŠTENO" "DAJEM REČ" "Srbija se saginjati neće"

maliPrinc
24.02.2005., 11:02
"POŠTENO" "DAJEM REČ" "Srbija se saginjati neće"

..ili ti "Hrani Peru pa shalji u vojsku.." :D

storm cloud
ma,zivela i ti meni! da nema takvih poput tebe nikad ne bih shvatila koliko sam normalna.sad,ako biti normalan znaci mediokritet...shvaticu sve sto si mi rekla kao ogroman kompliment :wink:
Naravno, shvatila si, mediokriteti čine većinu, a normalno ponašanje je ponašanje većine. Drago mi je što nisam normalna, šta se sve danas ne smatra normalnim, bilo bi me sramota da jesam. Pošto očigledno ne misliš da spadaš u mediokritete, prevrti svoj film malko unazad, pa pokušaj da se setiš par razloga zbog kojih ne bi bila. A kad se setiš, podeli to sa nama, ja ću čekati nestrpljivo. Ako smatraš da je ono bio kompliment, šta da ti kažem - molim, i drugi put!

peach
e,a Kostunjavi je neke '93-4. imao slogan "ZRELO JE" ! :shock: to taman za mene! 8) :lol:

peach
24.02.2005., 11:14
Naravno, shvatila si, mediokriteti čine većinu, a normalno ponašanje je ponašanje većine. Drago mi je što nisam normalna, šta se sve danas ne smatra normalnim, bilo bi me sramota da jesam. Pošto očigledno ne misliš da spadaš u mediokritete, prevrti svoj film malko unazad, pa pokušaj da se setiš par razloga zbog kojih ne bi bila. A kad se setiš, podeli to sa nama, ja ću čekati nestrpljivo. Ako smatraš da je ono bio kompliment, šta da ti kažem - molim, i drugi put!
ok,ti nisi mediokritet tj nisi normalna! 8) pa,da ti kazem i ocigledno je! ne znam ko bi normalan uzivao u vredjanju i optuzivanju drugih,u lecenju svojih frustracija prosipanjem tesko stecene pameti,u samovelicanju kao sto to ti radis! e,sad,ako sve to treba raditi da bi bio iznad ostalih,rado cu i dalje biti mediokritet.kao da bi ti i uspela da primetis da sam ja,il' bilo ko drugi,nesto posebno,pa ti,lutko,samo sebe vidis!nemoj dalje da me analiziras,molim te,valjda imas pametnijeg posla...da pljujes Peru,izazivas Decky-ja ili praktikujes neki drugi od svojih malodusnih hobija kompleksasa vise vrednosti! :roll:

maliPrinc
24.02.2005., 11:26
http://smilies.sofrayt.com/1/950/bird.gif

storm cloud
24.02.2005., 11:44
ok,ti nisi mediokritet tj nisi normalna! 8) pa,da ti kazem i ocigledno je! ne znam ko bi normalan uzivao u vredjanju i optuzivanju drugih,u lecenju svojih frustracija prosipanjem tesko stecene pameti,u samovelicanju kao sto to ti radis! e,sad,ako sve to treba raditi da bi bio iznad ostalih,rado cu i dalje biti mediokritet.kao da bi ti i uspela da primetis da sam ja,il' bilo ko drugi,nesto posebno,pa ti,lutko,samo sebe vidis!nemoj dalje da me analiziras,molim te,valjda imas pametnijeg posla...da pljujes Peru,izazivas Decky-ja ili praktikujes neki drugi od svojih malodusnih hobija kompleksasa vise vrednosti! :roll:
Bojiš me se. :twisted: :lol: 8)

maliPrinc
24.02.2005., 11:46
http://smilies.sofrayt.com/1/950/bird.gif
Ne obracajte paznju na mene, ja samo hranim golubove.

Pera_Zdera
24.02.2005., 14:03
..ili ti "Hrani Peru pa shalji u vojsku.." :D
E Pera vojsku odradio...davno, mada su me zvali i par puta posle da idem ponovo, al dosta je bre bilo.

Inace oni pojedini umnozeni sto me tamo nesto pljuju i prozivaju, reci cu im samo jednu nemacku psovku sto mi se svidela:
Moz da mi pljunes pod prozor pa da se tociljas! :lol:

A neki sto imaju erotske fantazije sa vise mene, porucio bi im da mogu da nastave da sanjaju. :lol:

storm cloud
24.02.2005., 14:09
Večito prozvan, iznenađen i uvređen, bre! :lol:

Pera_Zdera
24.02.2005., 14:10
Vecito u tvojoj glavi bre, necu da kazem u ustima...pu pu daleko bilo. :lol:

storm cloud
24.02.2005., 14:16
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/5.gif

peach
24.02.2005., 15:24
da,da,da,al' ima sanse da te izvadi odatle,iz glave,je l'...sad joj se i ja svidjam! samo je se plasim.brrrr.jeziva je,zar ne? :x

krvolok
24.02.2005., 16:12
da,da,da,al' ima sanse da te izvadi odatle,iz glave,je l'...sad joj se i ja svidjam! samo je se plasim.brrrr.jeziva je,zar ne? :x

Jeste, ali ima dobre SISE !!! :lol: