Vidi punu verziju : zasto
limunada
01.11.2005., 23:02
se na forumu bn,svaki dan smanjuje broj poruka?...:)
Postala sam tetka! Dođi na kafu! :) I piće za cijelu kafanu! :) :) :) :) :)
limunada
03.11.2005., 13:00
Postala sam tetka! Dođi na kafu! :) I piće za cijelu kafanu! :) :) :) :) :)
:) ooo... cestitamo...:wink:
krvolok
14.11.2005., 12:40
Kako : ZAŠTO ?!? :shock: Pa, kada se vodi toliko AKTIVAN realni život, čemu još i virtualni ??? :shock: Kada i KAKO bi AlexB potala tetka da je ponosni otac samo igrao igrice na kompu ili pretraživ'o Severina's stuffs ??? :shock:
Sada, zlonamerni bi mogli i reč - dve o tome kako u BN postoje samo dva kompa, tri PRIUČENA rukovaoca, itd., ali to je već druga tema !!! :lol:
MorPHeuS_
16.11.2005., 22:26
hehe virtualni zivot :) Ja virtualni zivot zivim na www.virtualno.com haha
Ja sam iz BN i izgleda da se ovde ne koristi puno internet, zato nas je tako malo.
Uskoro ce novi provajderi pa se nadam da ce vise da nas bude.
Kako : ZAŠTO ?!? :shock: Pa, kada se vodi toliko AKTIVAN realni život, čemu još i virtualni ??? :shock: Kada i KAKO bi AlexB potala tetka da je ponosni otac samo igrao igrice na kompu ili pretraživ'o Severina's stuffs ??? :shock:
Sada, zlonamerni bi mogli i reč - dve o tome kako u BN postoje samo dva kompa, tri PRIUČENA rukovaoca, itd., ali to je već druga tema !!! :lol:
Postajes otuzno sladak, koliko si jadan.... Sab te gabri za BN virtualni zivot???? Ima ga dovoljno u tvojoj zgradi u NS...???? I nije mi jasno sta ce ti glupi i nezanimljivi ljudi u "tvom" virtualnom svijetu????? "Tvom" zato sto ,koliko vidim po prisutnosti samo na ovom forumu(pretpostavljam da opsjedas i druge), ne silazis u realni svijet uopste! Izadji u REALNI svijet, koliko samo da uzmes vazduha. Vidjeces kako ces se bolje osjecati... :) Mada, ako probas... bojim se neces htjeti da se vratis....hmmmm
Uzivaj!
:p
krvolok
31.12.2005., 19:54
Postajes otuzno sladak, koliko si jadan.... Sab te gabri za BN virtualni zivot???? Ima ga dovoljno u tvojoj zgradi u NS...???? I nije mi jasno sta ce ti glupi i nezanimljivi ljudi u "tvom" virtualnom svijetu????? "Tvom" zato sto ,koliko vidim po prisutnosti samo na ovom forumu(pretpostavljam da opsjedas i druge), ne silazis u realni svijet uopste! Izadji u REALNI svijet, koliko samo da uzmes vazduha. Vidjeces kako ces se bolje osjecati... :) Mada, ako probas... bojim se neces htjeti da se vratis....hmmmm
Uzivaj!
:p
E, Alexb, Srećna ti Nova godina, zamalo da zaboravim !!! :lol:
E, Alexb, Srećna ti Nova godina, zamalo da zaboravim !!! :lol:
Nije mi jasno zasto bas meni...???? Ali u svakom slucaju hvala! Srecna i tebi!
krvolok
05.01.2006., 12:51
Nije mi jasno zasto bas meni...???? Ali u svakom slucaju hvala! Srecna i tebi!
Kako ti nije jasno ??? Pa, ako odgovoriš, znači da si još ŽIVA !!! :lol:
Evo sad smo bogatiji za 1 poruku!Pozdrav za sve moje Bijeljince i naravno Bijeljinke!!!
:-D .Nedajte da nam ukinu Bn forum na krstarici!!!! Lepo je imati "kuću"! :lol:
hehe virtualni zivot :) Ja virtualni zivot zivim na www.virtualno.com haha
Ja sam iz BN i izgleda da se ovde ne koristi puno internet, zato nas je tako malo.
Uskoro ce novi provajderi pa se nadam da ce vise da nas bude.
Ooooo pozdrav kolega!!! Pa ja tebe češće viđam ovde nego na faksu!? :-)
Kako ti nije jasno ??? Pa, ako odgovoriš, znači da si još ŽIVA !!! :lol:
Drago mi je da vidim da i ti brineš o nekom..... Možda ipak u tebi ima nešto nalik čovjeku...????? U tragovima vijerovatno! Iščezava pod napadom krvoločnosti.... brrrrr........ bljaks :)
Malagenja
02.02.2006., 14:06
Pozdrav raji iz Bijeljine kao i ostalim clanovima foruma.Ima nas u ovom virtualnom svijetu nego eto malo raspolozenih za forume,vecinom raja voli chat.A mene zanima usput kad sam se vec se javila da pitam ima li neko s poslovne informatike ovdje na forumu. Potrebne su mi neke informacije.
Srdacan pozdrav
krvolok
02.02.2006., 21:22
Pozdrav raji iz Bijeljine kao i ostalim clanovima foruma.Ima nas u ovom virtualnom svijetu nego eto malo raspolozenih za forume,vecinom raja voli chat.A mene zanima usput kad sam se vec se javila da pitam ima li neko s poslaovne informatike ovdje na forumu. Potrebne su mi neke informacije.
Srdacan pozdrav
O Raši ili Ratku ??? :shock:
Malagenja
02.02.2006., 22:31
O Raši ili Ratku ??? :shock:
ha hahahaahhahaahah
Ne, ne definitvno me to ne zanima,a vjrujem da oni nisu na fakltetu. Ako ides na fakltet poslovne informatike u Bijeljini i zelis mi pomoci onda se javi na mail malagenja@yahoo.com i ja cu ti objasniti o cemu se radi.
Srdacan pozdrav svima. :D
E_X_I_T_O_V_K_A
24.02.2006., 13:22
E ljudi,niste sami...nisam iz bn,ali..sam zato iz Kraljeva-SiCg....i ono,gotivan ste narod.Pozdravchic od Kraljevcanke
MorPHeuS_
09.03.2006., 19:38
hehe -TiFA- otkud ti ovde :)
Ajd kad dodjem na faks idemo na pice :)