Vidi punu verziju : Najbolji frajer u VA
ivanasapic
30.10.2005., 22:51
Ko je po vama najbolji frajer u Valjevu???
sexy lady2005
31.10.2005., 10:10
e bas i mene zanima da li cu ovde videti jedno ime :)
ajmo valjevke, da cujem vase misljenje
scharfschuetze
31.10.2005., 17:49
Najbolji frajer u Valjevu je najbolji frajer.
Belgrader
31.10.2005., 21:36
hmmm...to je tesko pitanje...ali da si pitala ko je najlepsa devojka ili najbolja "riba" u Valjevu odgovorio bih ti bez ikakvih problema i dvoumljenja jer prosto konkurencija ne postoji...hehe;)
sexy lady2005
02.11.2005., 08:44
I sta sad?!
U Valjevu nema dobrih frajera, jel? :(
ivanasapic
02.11.2005., 09:59
Izgleda da nema! :-)
Sta da vam kazem.. Ja vise nisam u VA :twisted:
Vidimo se preko leta na bazenu :)
Belgrader
03.11.2005., 00:56
Valjevo RULZ;)
DarkVulture
12.11.2005., 19:17
JA SAM NAJBOLJI FRAJER... if ya''ll know what I mean... heeh... sad ce se pecaju ribice mlade.. hohoho...
^ zaboraviO sam to da napomenem hohooh :) keep your mouth shut
Erik Crveni
12.11.2005., 19:30
Eh da, Darko kada ces mi otkriti tajnu svojih napucanih misica i koze glatke kao U japanske princeze :-D
sexy lady2005
23.11.2005., 10:32
nije valjda tako crno u valjevu? :(
Sizzlym
24.11.2005., 16:57
Dobrica i Jovan . . .;)
jurodivi
04.12.2005., 23:04
ja...hahahahhaaa:)
DarkVulture
10.12.2005., 16:29
Dobrica, eh sladak je dobrica, ali on je još dječarac. . . ako pričamo o frajerima, oim mene u igri je i
Nemanja Pavlov. . .
čoveče kako je taj dečko lep... a propade... vratio se u va i to u fradjileum da konobariše i štajaznam... pa nije valjda.. grozno..
je onaj sto ide Lajkovackom prugom!
DarkVulture
20.12.2005., 12:24
pali brate...
hehehe nema teorije.. pa znaš ti koliko ljudi putuje bahato beovozom... eeeee... tadam Č . .. .
šte uopšte podrazumevate pod frajerom . . . _
harley_ana
22.12.2005., 22:06
Ja nisam iz Valjeva ali cesto posecujem vas grad. Tema je zanimljiva ali vidim da se ne javlja bas puno ljudi..
A odgovor je:Marko Andric i Gajic, naravno na chopperima :)
DarkVulture
23.12.2005., 17:01
nikad chula za to...k k k
Erik Crveni
23.12.2005., 17:41
Mislim da se Ana pali na motore a ne na tipove.......
O Ana, o Ana ..........
harley_ana
24.12.2005., 12:26
To sto volim motore je druga stvar. Pitanje je glasilo ko je najbolji frajer u Va, i ja sam rekla da su to Gajic i Marko. Igrom slucaja oni voze motore......
DarkVulture
24.12.2005., 16:15
pa dobro harli i čoper govore puno toga, aliiii..... ja i dalje ne znam ko su oni tako da ostajem pri svojemu...
ne ynam koga bih dodala... dammit..
harley_ana
25.12.2005., 13:51
Pa ako se malo raspitas mozda i saznas ko su oni....
sexy lady2005
26.12.2005., 14:23
a jel ima neki Obucina tamo?
DarkVulture
26.12.2005., 17:52
buahahaha. . . to mi poznato, ja znam neko dete, to nije frajer, a moguce je da vise ih ima... da da
a motore ne volem.... onaj mali celavi muzikant, onaj shto je sklopio neko cvokotalo koje lichi na harliku, e taj mi je poznat .. .. .. KKK :) smesan dechko ...
harley_ana
27.12.2005., 12:45
I ja znam nekog Obucinu licno i slazem se da nije neki frajer..... Mada ne znam da li mislimo na istog, sta smatras detetom?
sexy lady2005
27.12.2005., 14:07
koliko ima taj obucina koga vi znate godina i kako se zove?
ovaj nije dete, ima 26-27-28 godina, tu je negde
Trebalo bi otvoriti novu temu "devojke i motori"posto frajer nije toliko ni bitan ako ima motor a jos coper onda je najbolji!
LePiaf_dnb
30.12.2005., 15:02
a na sta se ti palish eriq sem na tipove
DarkVulture
01.01.2006., 17:06
desi gitj, srecna ti nova, fala na smsu, ja slala svima smse, ali mreza riknula narafski, enivej bilo mi je divno, i plus sam se ljubila pa ti vidi... nebitno ko je u pitanju... heheh SVIMA SRECNA NOVA i tako to...
Smelo, i uludo postavljen upitnik, :arrow: NAJBOLJI FRAJER U VA? :roll: . . . Nije na odmet da primetim da je slabo odgovora na ovu temu. Sto samo govori da nema frajera u VA, ili su samo u senci manguparije. A normalno je da zaljubljena devojka nece hvaliti imenom i prezimenom svog decka, normalno zbog velike konkurencje u samom gradu, a i oko njega. Uzgred, trenutno sam u Valjevu, i do izrazaja (u kontaktu sa drugima) dolaze neke potpuno prolazne vrednosti, ( ILI SU MOJI "KONTAKTI" LOSI ) /// ALI POOOLAKO :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Erik Crveni
29.01.2006., 11:27
a na sta se ti palish eriq sem na tipove
Sta je pederu frustrirani? Iskljucili ti Spajs na kablovskoj pa sada nemas na sta da drkas pa se ovde izivljavas!
Hoces da ti kazem na sta se ja palim? Pa ja za razliku od tebe ne karam svog psa!!! Ja i nemam psa, a istina je da se palim na odredjene tipove devojaka. ******, ti nikada neces bitiu stanju da se palis na to zbog toga sto se palis na dzukele... Pazi samo da ti ne odgrize jajca!
DarkVulture
29.01.2006., 21:12
ima slatkih ima... ali... malo... tj nisu više u Valjevu hahaha...
sve pajdomanština i primitivizam ostao... z brda z dola...
ivanasapic
10.02.2006., 13:04
Valjevo je puklo.....
DarkVulture
20.02.2006., 15:21
ne ne ne, jer na forum je doshao i najfrajerbre... ZSEN... jeste li videli samo te shmekerske tagove...
dodushe i on je pobegao.. ah hvata me tuga... hohoho
treselle
22.03.2006., 01:10
Pa nije tako crno u Valjevu kao sto predstvaljate.Ima zanimljivih likova,bar ih je bilo...
Meni su bas slatka braca Lekic,ne secam se kako se zovu. :-/
Ima tu os nekih...
Casual Crew
22.03.2006., 20:06
:lol: preslatki,mozes kilogram majoneza da im iscedis sa ledja :lol:
treselle
22.03.2006., 20:28
Da ti nisi malo ljubomoran???
Casual Crew
23.03.2006., 13:20
Naravno da sam ljubomoran :oops:
LoveJoys
12.04.2006., 00:38
pa nemam pojma,ja sam letos upoznala jednog Dobricu Cebic ili Cevic,tako nesto i mnogo mnogo je sladak!!
DarkVulture
12.04.2006., 01:19
hohoho, mali Cebic. . desi e.. to su te mlade hibridne generacijske jagnjece brihade sa sve bradicama :))) c c c k k k
LoveJoys
12.04.2006., 18:02
Dobrica je valjda 87 ili stariji? Jel ga zna ko bas extra?? Ili ima neku informaciju u vidu telefona ili maila?? Darkeru?
DarkVulture
12.04.2006., 19:46
imah ja ali yagubih .... darkeru ... ahahhahaha ha hah ahhaha
jor sou fani
LoveJoys
12.04.2006., 20:49
imah ja ali yagubih .... darkeru ... ahahhahaha ha hah ahhaha
jor sou fani
??????
ne bi bilo lose da ako mozes da nadjes i posaljes mi na private!
Wilkołak
12.04.2006., 22:50
Sta je mala, mekinjas na lokalnog frajera? Bwahahahahahah, ako ako.....pa to jos i preko neta! Eh, danasnja pokolenja uopste ne biraju nacin da saznaju nesto o nekom ko im se .... hmmm... ovaj dopada, jel' da?
Bilo bi dobro kada bi naisao i neki njegov drugar iz osnovne koji bi mogao da ti da informaciju iz prve ruke, pardon, prvog lenjira!
UZAS!!!
Casual Crew
12.04.2006., 23:20
:roll: Kralju :lol:
Nove generacije nove fore.Ja sam morao da pitam hoces da podjemo? :lol: Pa nekad iz zezanja i sad to uradim kad se dobro prelesim :D
Wilkołak
12.04.2006., 23:37
Pa ono.... realno je tako! Ja sam isto morao da pitam to "hoces da podjemo". Zvuci glupo i uvek sam se plasio onog odgvora "a gde da podjemo", tako da sam gutao knedle stalno :-) Zvog toga treba birati malo pametnije ribe koje ne shvataju doslovno tu "da podjemo" foru :-)
Hehehehehe, prvi lenjir! Ja znam ko je bio prvi lenjir kod mene u razredu.... SEKSUALNI GIGANT sa periferije, sto kaze Balasevic :-)
LoveJoys
12.04.2006., 23:48
bacih pogled na tvoje postove,i pomislih da li drkadzija kao ti uopste bio i na metar od zenske jedinke?? Jesi li za HOT chat shmekeru??
zao mi kada vidim ljude kao sto si ti... :cry:
Wilkołak
12.04.2006., 23:58
Hahahahah, hot chat! Hehehehheeh, hihihihihihihi, pa ja sam mislio da si ti trazila neciji broj telefona ili mejl! Sta, trazila si jel si htela da ga pitas koliki je vodostaj Kolubare kod pijacnog mosta! Ta, nemojte kasti damo mlada!
I ja drkadzija! Pa ne znam ko mekinja ovde i na koga! De, devojko, gde si ti videla da se podaci o nekome traze preko interneta? I sta mislis, da ce neko da ti da prave podatke?
NEOZBILjNO KRAJNjE! Uostalom, posto smo vec poceli da se picimo, cenim da bi on tebe cimao da te ima u vidu... ne bi ti morala da se cimas oko njega.... trust me! To tako ide, ali vi.... mlade generacije.... eh..... gde zeka pije vodu?
Casual Crew
14.04.2006., 00:27
@Wilkołak
Kralju pusti devojcicu,trazi deckica opusteno,druzenje,zezanje.nego hajde mi sredi drugaricu "pitacu" je posle likovnog :lol: Kao ne zeli sa tobom nemas air max :lol: sa vazdusnim :lol: Kakvo grozno vreme trenerki i vazdusnih djonova.Mada moram da priznam da su se curice iz generacije manje bambusale nego ove po osnovnoj skoli.Bilo je par standardnih za vezbu,a ostale si morao da cekas po srednjoj i da ti neko od starijih nabaci droljicu,a sada mene klinac iz kraja zove i pita da li hocu njegovu drugaricu da bambusam.Ipak se okrece :-D
DarkVulture
14.04.2006., 01:23
aaaaarg discasting... Enivej Dobrica dechachic lep, ne mogu nabaviti njegov broj fona, a ne zato shto necu da ga smarash balavachkim porukama, nego jer nisam u mogucnosti, tako da moracesh sachekati da dodje u dragi nam velegrad, ja ga videh ovde kad bio je na rodjendanu nekom... e deco deco , inovacije, tehnologija... dodushe nema kreativnosti, ni nekih kvaliteta, ali sastavlj prihvatljivu-ne organiyacionu kulturu, da da poslovna etika i te stvari... jel ovo offtopic ili mi se cini? klik klik ****** zakucah, takav vam je hiphop zivot ... buahahaha ... ovo nije licno...
GOD LOVES UGLY ... hehe
!raSta!
20.04.2006., 15:08
Najbolji frajer u va je Ludi Sale, onako realno gledano. . .
ivanasapic
20.04.2006., 15:20
:roll: :roll:
!raSta!
20.04.2006., 15:45
dobro, dobro... bolji je ... ma nije
sale je iz centra uvek je u gradu, svi ga znaju, onako kovrdzav, kao glogovac,zajeban i lud
E lud je Sale,onako kad god ga vidis trazi od nekoga kintu,sve u svemu simpatican je...
DarkVulture
21.04.2006., 06:28
Сале мај дарлинг, па он ме је и прозвао Чили Вили, па ти Гић Чинки Линки ... хахаха... Луди Сале, смарао је мало , док је био онај ДРАГстор код Звончића . . . ја и далје остајем при Павлову, стварно је ЛЕП, све остало је схитина... мада ту убрајам само и искључиво физички изглед...
LoveJoys
24.04.2006., 14:00
DOBRICA!!!!!!!!!!!!!!
Casual Crew
08.05.2006., 23:07
Zivota voskar.
Takodje iz centra,samo shto za razliku od Saleta,trci u papucamo po ogradi mermernog mosta,kuva lonac kafe i zove na nju,a ne trazi ni dinar :lol:
MISlis Nikola Kojo :confused:
strujici
07.06.2006., 14:18
Krnja's law
Jel ima crnaca u VA? Ja sam cula da imaju dve porodice,kao jedni su veterinari,valjda.Btw,eto i mog ukusa :D
Wilkołak
07.06.2006., 15:54
Ima jedan crnac ... cini mi se da je veterinar. Ja sam ga vidjao preko leta u VA, ali nisam bio siguran da li je ovde na nekoj "razmeni" ili zivi tu. Inace, ne vidjam crnce po VA.
DarkVulture
07.06.2006., 19:07
Dooobro, Maja ima 13 nou ofens, i voli crnce... Majo duso, ima i nas lepih... hahaha... shalim se... nema lepsih ljudi od crnaca, ali ili su bas lepi ili su ogavni, , pa , kao i mi, kao i svi... Veterinar iz novog naselja, ima cerku, slatku, ali ne videh ih odavno, i osim sto mislim da je bio i neki fuzbaler, ja ne znam nikakve crnce u Va... U Bgu tu i tamo poneki, jednom se ispricah sa jednim fuzbalerom posle drumbas zurke, cekasmo jutarnji bus.. on je bio na nakom fensi mestu... i tako... ma sta bre... oni nase zene vole zajebavaju, a aone balave za njima, a beli ljudi za crnkinjama i azijatkinjama.. eeee.... bokca mu..
Inace, definitivno, sad sm promenila mishljenje, nemam nikakvog lepog decka da zabelezim, a necu i skoro jer Va je presushilo... fala na pitanju.. jesteee..
E,da,znam cerkicu,videla sam je par puta,preslatka je,nema jako taman ten,onako bas idealno,jao kakvu kosu ima,ma,secer je mala. A ja pocela kao Pinki iz filma "Rane" kad kaze na kraju da mu je jedino u zivotu zao sto nikad nije bio sa crnkinjom,hehehe :P Sad cu da nabavim macku,pa odmah zovem veterinara :D hahaha
Casual Crew
08.06.2006., 01:32
Dajte BRE kakvi crnci :schok: Jos samo nam to treba :((
lunasole
08.06.2006., 02:05
Где год кренеш удариш на Ваљевце. ви баш имате буран ноћни провод!!! :confused:
DarkVulture
08.06.2006., 14:33
******, lunasole, ako si iz BGa, onda te ceka masa neizivljene studentarije, i pritom ne mislim na sebe, hahaha...
Sta fali ZIVOTU nasem... ?
Fazon je samo sto se ljudi toliko opiju da samo skontaju posledice mamurluka a ne i sve sto im se izdogadjalo u gradu.. hehe...
ali ja pamtim sve..
zlopamtilo... i lepopamtilo..
ivanasapic
16.09.2006., 02:05
:rolleyes:
strujici
16.09.2006., 12:35
svi su pobegli,.,.,.,.
vraticu se ja :-)
Wilkołak
16.09.2006., 12:50
Zrelo za potapanje ...
citzamitzi
17.09.2006., 00:11
jedini: Boban Jovanovic alias Bobo.
Love, peace & harmony,
M
Tesko, mnogo tesko pitanje....
Mannibals
17.09.2006., 11:27
O cemu vi .....sve necete,*****Ti!!!!!!!!!..........>>>pa ja kad se osisam na 0<<<<< :)
P>S> koliko je stara tema,kako je uopste ozivljavate?!?
Hoce li neko da da neko konkretno ime i prezime ili malo blizi opis...
JA NE ZNAM, NEMA DOBRIH FRAJERA U VALJEVU I ETO!!!
Wilkołak
18.09.2006., 00:54
Sve je to berza ... odnos ponude i potraznje ...
Mannibals
18.09.2006., 00:58
Sve je to berza ... odnos ponude i potraznje ...
Uzmes plavu pilulu i ostanes in Wonedr land.......",iiii ....daj obe ---> kaze Mile CHutyrica!
:lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: 8-)
Wilkołak
18.09.2006., 01:01
Ne volim hemiju ... pilule su za sminkere!
Mannibals
18.09.2006., 01:15
PONEKAD se mora.......pre dve godine sam morao,imao sam problema sa snom.....izgleda da nije bilo sluchajno.....
>>>>to su strasne stvari.......(sad kad pricham,.uff.....ne volim se ni secati)------>putujes kko da si drogiran,kosmari neki bolovi umisljeni.....izmedju zedji,bola,grlo crveno--->recimo!.,,,sve se spoji mislish bolujes... axxax
Pricamo o frajerima a ne o nesanici!!!
Sta je to uostalom 'dobar frajer'???
Vec sam napisala, cini mi se negde, da sam za 'jednog' mislila da je stasan baja, a on ispade p........ velika muska, i sta sad reci o frajerima...
pre godinu gana bih ovde napisala njegovo ime bold-italik sto puta, a sad me sramota same sebe!!!
Cudan mi ukus, valjda....
Mannibals
18.09.2006., 01:25
Sta je to uostalom 'dobar frajer'???=?????????
???????????????????????
????????????????
?????????
??:)
?...........................davno sam napustio taj pyt....Stalone i te fore....voleo bih @ Wilk-a da chujem ali on je u Avganstanu,otvara podforum tamo......a bliza mu je Afrika,,,,,... :0
AXXAXAXA :)
Sta radi u Avganistanu, budala jedna...
c,c,c....
Wilky, vracaj se u Valjevo!!!!
Sama sam sa Manyem!!!
'Ajd', dolazi nam 'vamo!!!
Mannibals
18.09.2006., 01:37
koji ce nam ...vrag!.....Dakle.....se pitamo,malo....ti jos malo pa ides za BG...aaaaa?
Ne, ja sam se danas vratila iz Bg!
Bila par dana, dosla pa opet idem sredinom nedelje, tako nekako!!!
Sto!!
Nisam ti nedostajala???
Mannibals
18.09.2006., 02:01
Ma jok...'nako te pitam! pa da ti kazem nesto iskreno....u mom svety,nisam imao pojma da zensko zna na komp......mislim znam za neke,ali nikad da su neki EXPERTI....valjda sa godinama....
--------------->>>pa.......xxmm./??/
jane_va
18.09.2006., 08:45
Најбољи фрајери града Ваљева су наши форумаши...Many & Wilk crew... :lol:
Wilkołak
18.09.2006., 14:47
Nije Wilk u Avganistanu ... vidi ti njega, samo gleda kako ce kafanu i musterija da mi otme ;-) A ja mislio da napravimo ortakluk!
Hvala na podrsci Jano .... hehhehehe, Mani, ala nam raste cena, ha? Uf, sad se vec bolje osecam (mada sam se kupao juce).
lily-sid
21.09.2006., 21:53
... hehe.. a sta reci!!! ;)
Mannibals
22.09.2006., 01:35
... hehe.. a sta reci!!! ;)
Il' si PUKOVNIK ili pokojnik.... ......................
:roll: >>>>><<<>><>><>.........
lily-sid
22.09.2006., 19:02
Најбољи фрајери града Ваљева су наши форумаши...Many & Wilk crew... :lol:
;) :arrow: :lol:
... ako Jana tako kaze... ja cu da poverujem..
:lol: :lol: :lol:
lily-sid
22.09.2006., 19:02
Il' si PUKOVNIK ili pokojnik.... ......................
:roll: >>>>><<<>><>><>.........
..bas tako.. :lol:
Wilkołak
23.09.2006., 12:50
Hehehehehehehehe
lily-sid
24.09.2006., 23:18
... sta reci... ;)
Wilkołak
25.09.2006., 00:43
Reci Wilky, najbolji si frajer (i imas dzabe vops u kafani) ;-)
jane_va
25.09.2006., 09:20
;) :arrow: :lol:
:lol: :lol: :lol:
lily,па зар нисам у праву? Нису као ова наша ваљевска стока.:lol: :lol: :lol:
Wilkołak
25.09.2006., 11:22
Ljudi, uobrazicu se! Lakse malo ;-)!
lily-sid
25.09.2006., 18:36
Reci Wilky, najbolji si frajer (i imas dzabe vops u kafani) ;-)
... i ostali u kafani ...takodje... ;) ...ej bre kol'ko te nafalismo.. grlo nam se osusilo.......... :-? ..pa ko velim red bi bio da se podeli taj.. vopi... upeklo sunce, pokvarice se... :twisted:
lily-sid
25.09.2006., 18:37
lily,па зар нисам у праву? Нису као ова наша ваљевска стока.:lol: :lol: :lol:
... hehe.. ce se proveri ta tvrdnja... uskoro...
...u kafani ..Slozna braca... hocem recem... P'jana kokos'... ;)
lily-sid
25.09.2006., 18:39
Ljudi, uobrazicu se! Lakse malo ;-)!
... hehe... ne se sekirati... vec ce se pronaci nacin da te prizemljimo... ;)
...savet...ne leti previsoko... mnogo boli guza kad se slece... :wink: :arrow: :lol:
Wilkołak
25.09.2006., 19:27
Kako rece Rambo ... ko visoko leti, nisko pada, ko leti u nebesa na koncu ga ceka hladna trebjesa ;-) RABMO MEGACAR!
lily-sid
25.09.2006., 20:14
... upravo tako... :lol:
sara_va
02.10.2006., 22:52
nazalost,sve ribe se loze na onog odvratnog nastica... brat ivan mu je sladak,ali vlada je bas bljak...
Mannibals
02.10.2006., 23:32
a Na mog dryga Boska bobetka-flekicu....(XAXAxaxXXAxAXxXAxx))?????????
??????????
?..........
Nema dobrih frajera u va..... nema i to ti je!
jane_va
04.10.2006., 15:33
a Na mog dryga Boska bobetka-flekicu....(XAXAxaxXXAxAXxXAxx))?????????
??????????
?..........То ми нешто познато... Који Бошко?
Mannibals
04.10.2006., 21:06
Nema dobrih frajera u va..... nema i to ti je!
....>>>>cu da ti nadjem,jednog ....,<<>>> :wink:
:roll: .............(((oooooooo))) 8-)
lily-sid
04.10.2006., 21:22
...to bi bas bilo lepo od tebe... :lol:
..nadji joj nekoliko, pa da moze da bira.. ;)
Mannibals
04.10.2006., 21:41
....e pa sad......SAMO jednog ii to boljeg od mene...!...samo najbolje!..
strujici
04.10.2006., 21:46
evo, nadji joj mene
Mannibals
04.10.2006., 21:51
.....daleko si,a maltene nisi nash!....;)
NAPUSTIO si KLAN.......vechitih.-/neyebisha..............bas ,bas sam nesto gledao oko tehnicke malopre.....kolikaa deeeecaa!!!.....
-----------------------------------------------
>>>post je zlatan<<<<>>>>imam precha posla....ovo mozda nije za vezu,ali jeste za sve ostalo......
....>>>>cu da ti nadjem,jednog ....,<<>>> :wink:
:roll: .............(((oooooooo))) 8-)
Ajde, nadji jednog ali dobrog zaista!!!
Znas da nije u redu da me zezas, mora da bude dobar!!!! ;)
Jel znas takve?
P.S. Sta je bre s tobom, nisam te videla nigde sto godina, sto si se sakrio u kucu!!!! :-|
Izadji pa ti nadjemo neku sekinu drugaricu!!!! :arrow: :wink:
pozz
mrs depp
04.10.2006., 23:42
Zeljko Joksimović,iz Valjeva je,lep,uspešan,bio oženjen,šta više reći? JA VOLIM CHE GEUVARU! ZATo PoZ za Belgradera
Mannibals
05.10.2006., 00:09
Ajde, nadji jednog ali dobrog zaista!!!
Znas da nije u redu da me zezas, mora da bude dobar!!!! ;)
Jel znas takve?
P.S. Sta je bre s tobom, nisam te videla nigde sto godina, sto si se sakrio u kucu!!!! :-|
Izadji pa ti nadjemo neku sekinu drugaricu!!!! :arrow: :wink:
pozz
>>>ovaj je zayzet,ali....se ne bi bunio..<<>>samo sto,....moram ga pitati da li moze..pa ako si zainteresovana... :roll: :roll:
ZNAM samo jednog..ali kvalitet,nije yayara...sad za vezu....ne veryjem.
--------------------------------
>>pa nisi mogla,kada sy nam putevi&zanimanja drygachija.....nisam u kuci,treniram,imam jos 5 kg...do normalne tezine...u VA,me ne drzi i ne vuche nigde da se provedem jer nemam sa kim...mozda jer nisam nocni chovek. :roll:
-------------------------
Sta -znas sve njene?!?....DOBRO daj neku tvoju!!!!!.....mozda za godinu dana.... ;-)
Medlin89
05.10.2006., 18:29
da da, bas taj
Mannibals
05.10.2006., 18:44
>>>> dobra NOq<<<>>>
@manninbals
Sta -znas sve njene?!?....DOBRO daj neku tvoju!!!!!.....mozda za godinu dana....
Moje su malo starije... al aj, kad nadjem nesto dobro javicu ti!!!! ;)
Zasto za godinu dana???
Zasto ne biste otvorili temu 'najbolja riba u va', da znamo sta vam treba??!! ;) ;) ;)
strujici
07.10.2006., 20:00
Ajd otvarajte tu temu
Ja bih ovog Dzonija Depa, ako moze!
Mannibals
07.10.2006., 21:22
Ma mozze ii Eva Moor....tako se slatko yebe!.....:):)
:rolleyes:
Mannibals
07.10.2006., 21:57
@manninbals
Sta -znas sve njene?!?....DOBRO daj neku tvoju!!!!!.....mozda za godinu dana....
Moje su malo starije... al aj, kad nadjem nesto dobro javicu ti!!!! ;)
Zasto za godinu dana???
Zasto ne biste otvorili temu 'najbolja riba u va', da znamo sta vam treba??!! ;) ;) ;)
Pa i ja sam u godinama....preso davno,u punoletstvo..1,2,3....daj samo ...daj da je u svemu po malo..
>>>>Zezam se ....ali mozda ii 5 godina....((xaxaxaxa)))........ :twisted: :twisted:
:roll:
>>>>>ima tema qrsh...a ne dolazite,da ...spikujete.
Ako je Wilk zbrisao, ti i ja smo usamljeni ovde....
Sta da se radi....
Mannibals
08.10.2006., 00:27
...da se deca prave...ii pizze..sta chekas,mala..poitaj...tako bi ti reko @Wilk...:);)
Nema pizza, danas domaci pasulj s rebarcima!
Mannibals
08.10.2006., 00:44
:rolleyes:.....potrudi se malo...Kad si ponovo,kako se osecash..
:rolleyes:.....potrudi se malo...Kad si ponovo,kako se osecash..
Jel ovo za mene... :confused: :???:
Mannibals
08.10.2006., 01:52
za tebe....naravno..kako zivot-sex...sekica,njene drygarice....
daj <<<<manniju ono sto pripada>>>;)........xaaxxa...
-----------------
pa gde si....ovako..ili hoces na PP.....
Moze ovako, sta sad!
Danas sam stigla iz Bg i vec sam se smorila...
Komp mi je jedini drug...
Seka je o.k., al nesto smo utanjile sa drugaricama....
Znas kako to ide...
Sta je s tobom???
Zar nema bas ni jedna cica u va da ti odgovara ono stvarno??!!! ;)
Mannibals
08.10.2006., 02:11
DA znam...pare,pare...najbolji se zezno sa nogom...pa mota kod devojke,komshinica odavno vec kod decka spava...oce se uzmu..moja seka otisla kod svog decka...ispade su mi zene najbolji prijatelji a dryzenje,..uvideo sam da je vec pochelo ko je sta zavrshio,napushvanaj..."OnakO MUSKA"...se izrazim sto je meni smesno...ovi mladji dechaci mi nisu bash jasni...(meni u glavi-kakav imam stav prema njima..) aa klinke su onako...ja licno ne volim..ne znam sto...jedn..tako.......
Kad si vec kod 'oce se uzmu' - zeni mi se komsija, znas ko je, isao s tobom u osnovnu, idem na svadbu!!!!
Ne mogu da verujem da se zeni, mislim meni brak izgleda tako daleko, ali... ok, samo da je od mene sve to daleko!!!
Mannibals
08.10.2006., 02:32
...molim...aa..moguce ovi M.D....na njega..debelog?!??...cccc...vidjao sam ga nekad kad bi se vracao da je radio trecu smenu sa novinama nekim...sta ces kao uozbiljio se vidjao ga u nekim nemackim kolima audi novi..sta vec nije mercedes..
.ides..ide li direktor Ekonomske...axaxxaa
E, on se zeni!!! Radi i dalje, bio je u vojsci, i tako...
Ja cu da djipam na svadbi!!!
Nisam odavno!!
Mannibals
08.10.2006., 02:46
...da te pitam...gde si bila ovog leta i onog TAMO...????...gde si izlazila...posto sam stalno vidjao ovu malu...(axaxxaxaxa...malu..axaxxa)).
I ovo i proslo leto sam bila uglavnom ovde...
Izlazim, ali ne tako cesto kao 'ova mala',
sta znam, izgleda sam omatorila, slabo ima moje generacije u gradu, frajera nema, ili klinci ili matore budale...
Sta da radim kad izadjem, sedim i pijem pice sa ljudima s kojima se vidjam 10 puta dnevno...
Znaci, da ima frajera, mozda bih otisla da vidim 'sta ima', tako je bar bilo kad sam bila mladja,
'nesto' me vuklo, sad nista...
Mannibals
08.10.2006., 03:01
.......dobro,jesu mladji....pa ii ja pljujem vas fensere....xeexex,ma i oni mene krishom...(((xaxaxa_)))
>>>ako se osecash tako....:rolleyes:<<<onda mogu da razumem.....
chekaj pa zar nemsh...?!?>..se vuches sa nekim...ja sam mislio ozbiljno da te upoznam...ali,ovaj se sjebo...a ti..mozda..(izgleda ne bi)...pa sta jesa casualom..????....ili Wilkolakom..oni su ty!..
:rolleyes::rolleyes:...............mada ne znam obojicu licno...ali sta...(XAxaxAXXAxxx))
Imam decka 3,5 godine, sve ono naj, sada...
(ostalo za p.p.)
Izadjemo kad on dodje u va, ili smo u bg kod njega,...
Kad on nije tu skoro i ne izlazim! :(
Casual je ortak mog ortaka a i zaljubljen je! ;)
A sve bih dala da provalim ko je Wilkolak, znam ga sto posto, a ovde me nervira...
Saznacu, saznacu... ;)
Mannibals
08.10.2006., 03:13
Navijachi su zaljubljeni....ako jeste,mozda ga znam...vecina je isla na BUDU...ali ima i onih koji su isli kad ja nisam..otisao sam pozzzzzzzz....za stvarno!
cao-cao!
Wilkołak
08.10.2006., 19:31
A sve bih dala da provalim ko je Wilkolak, znam ga sto posto, a ovde me nervira...
Moze biti ;-) Uz pristojnu naknadu otkrivam i drzavne tajne :-) Sve zavisi od toga koje si godiste heheheh ;-)
lily-sid
08.10.2006., 20:45
..hehe...mogu i nekretnine..ma kazem Vam ja..skroman covek... ;)
Wilkołak
08.10.2006., 20:48
Nekretnine, pokretnine ... naturalna razmena ... SVE dolazi u obzir!
Dobro nam dosla SREMICE! Eto mene malo severnije od tebe, na Dunaju plavom (tj. zelenom)
lily-sid
08.10.2006., 20:51
..Zaista.. bas lepo.. uzivas, a? :lol:
..pre bih rekla da si tu radno...pretpostavljam ...ispiti... oktobarski rok.. ;)
sara_va
08.10.2006., 20:59
pre neki dan ovi iz forma ideale mi montirali neki namestaj,kad upoznah finog momka danka 86 godiste. non stop smo se gledali,i juce ga videla. MNOGO SLADAK DECKO
Moze biti ;-) Uz pristojnu naknadu otkrivam i drzavne tajne :-) Sve zavisi od toga koje si godiste heheheh ;-)
Moze!!! Kazi sta trazis u zamenu za otkrivanje identiteta??!! :) :p
Sta sad koje sam godiste... ;-)
(pa napisala sam negde vec...)
Mannibals
08.10.2006., 21:06
STARA...Bagra ii nove cyre sa starim...opet na okupu!!!!!!! (((xexexexee......))
Wilkołak
08.10.2006., 21:10
Moze!!! Kazi sta trazis u zamenu za otkrivanje identiteta??!!
Sta sad koje sam godiste...
Trazim useljenicku vizu u Norvesku i SAAB karavan ... skormno ;-)
Ne znam koje si godiste, forum nam se tako prosirio da ne hvatam sve poruke. Ako nista drugo, upoznajemo se oko 5000. poruke!
Mannibals
08.10.2006., 21:28
:rolleyes:........:rolleyes:.........
:rolleyes:.........pa zar...eeh!...;)
Trazim useljenicku vizu u Norvesku i SAAB karavan ... skormno ;-)
Ne znam koje si godiste, forum nam se tako prosirio da ne hvatam sve poruke. Ako nista drugo, upoznajemo se oko 5000. poruke!
Ajd kad si taki.....
Castis pice kod 5000!!!! ;) :p
Wilkołak
08.10.2006., 21:41
Ma castim Katice, nema frks!
Mannibals
08.10.2006., 22:04
koga chastish ti...."pocepani"....((xaxxaxa))...
bo na .pardon u gljivarima pre nedelju dana...bilo nesto uveche video sam?!??
Wilkołak
08.10.2006., 22:06
Stoj sam pocepan?
Mannibals
08.10.2006., 22:18
:rolleyes:........ma jok..tako ja sve METAL&ROkere...(((axaxaxxa....)))..
Gde si ovako u grady...da li znash sta sam te pitao,ssad za gljivare???
.....its going to have a very bad day!........pa bilo te pitam,takoj..nesto...:rolleyes:
Wilkołak
08.10.2006., 22:38
Nisam bio u Gljivarima skoro mesec dana. Smaraju me oni likovi iz Sartida
Mannibals
08.10.2006., 22:51
....sta je to sartid? :confused:
:rolleyes:..........mislish neki bend...ili neki klinac kod tex..sto ima lopty i dres Sartida???
Wilkołak
08.10.2006., 22:54
Sartid - zelezara
Ljudi iz Sartida - metalci
Mannibals
08.10.2006., 23:03
.ebiga...ispadam iz stosa...((kad bih moao da ppropadnem kroz zemlju...)..
Idesh li mozda za ustav...ja ne bih kao svako...ali da ne bude ee nije srbin i to...sta mislish?!?..
sara_va
09.10.2006., 01:40
jedini: Boban Jovanovic alias Bobo.
Love, peace & harmony,
M
boba-istrazivaci?
sara_va
09.10.2006., 01:40
.ebiga...ispadam iz stosa...((kad bih moao da ppropadnem kroz zemlju...)..
Idesh li mozda za ustav...ja ne bih kao svako...ali da ne bude ee nije srbin i to...sta mislish?!?..
ja neee
Wilkołak
09.10.2006., 16:59
Nisam jos odlucio, ali nervira me ova kampanja a ja sam po ubedjenju i opredeljenju kontraš! Videcemo ...
JA ZNAM JEDNOG DOBROG FRAJERA!!!!!
ZNAM!!!
ETO, NASAO SE JEDAN, STETA STO NE MOGU DA NAPISEM IME...
Wilkołak
09.10.2006., 23:28
A napisi ime unazad ...
Jooooooooj, napisacu sad na zid!!!!!!!!
Malo sam se primila- PA STA!!!??? ;)
Wilkołak
09.10.2006., 23:51
Al' reci gde si napisala da znamo. Nemo' da krijes!
Napal'la? Heheheheh, sunce li ti tvoje!
jooooooooj.... napal'la sam se i napisala na zidu svoje sobe, i sliku stavila kao volpejper!!!
Dodji kod mene da vidis!!! ;)
Wilkołak
10.10.2006., 00:11
Eh, pa kasno zoves Kato.. Nisam u VA!
Wilkołak
10.10.2006., 16:31
Na 5000. sigurno!
Mannibals
12.10.2006., 19:39
Jooooooooj, napisacu sad na zid!!!!!!!!
Malo sam se primila- PA STA!!!??? ;)
.....'Os salame......
...................
.:rolleyes:
Kak'e bre salame more!!??
Daj ti meni neki konkretan... ma, znas vec sta mi je!!
Mannibals
18.10.2006., 21:38
pa...dao bih ti ja da sam normalnih shvatanja...ako je to-to!..:roll::lol:
ma nudio sam ti najboljeg....
Ali nisi mi rekao ko je taj najbolji!!!
Daj, stvarno me interesuje!!!!
Mozes i na pp
Mannibals
18.10.2006., 21:46
e sada nisam sigyran da je dobra ideja,nisam lud..moram da ga pitam i da ti javim...On ti je poslao poruku...
((axaxaxaxax)))..........pa mi je rekao da mu javim,ali koliko se niusmo videli a chuli ko i da nismo...:roll:....>>>>>zaboravio je<<>>>
Kako mislis ON mi je poslao poruku!!??
Pa, valjda meni mozes da kazes!! ;)
Verovatno ga i ne znam...
Interesujeme kakvog bi mi 'nasao',
ja bi tebi samo najbolje, a sad nesto nema takvih...
Mannibals
18.10.2006., 21:54
pa ne ja nego grad....Ga zna..ali je pritajio se nesto...
samo sto se ja opet nisam shalio...
Kako mislis nisi se salio...
Pa reeeeeci miiiiiiiiiiiiiii
Ajd, samo meni!! ;)
Mannibals
18.10.2006., 23:45
sta da ti kazem........ za njega, ma koga .......yedva sam ga izvukaood devojchice da mogu da izadjem do grada..
...mmmmm....
....nista onda... ;)
unknown-player
21.10.2006., 01:36
Zar ne bi bilo logicno da devojke predloze najbolje frajere u gradu ?
Mannibals
21.10.2006., 01:40
Ma koje devojke...vidish da su poblesavile swe.
Sve ti je to...rslo,drygar ili drygarice,vishe ni ja neznma..;)
unknown-player
21.10.2006., 02:07
da da, u potpunosti se slazem sa tobom :)
Devojke rekose da nema dobrih frajera u Va!!!
Mannibals
22.10.2006., 03:02
pa ja vidim samo gejake...i dansa i danas.:lol:
Gejaci, narkomani, alkosi, najbolji su istripovani frajeri, mamini sinovi, debili, snobovi, pedofili, ozenjeni.... I sta posten covek (devojka) tu da trazi???!!!
A nekad je sve izgledalo drugacije...
Mannibals
22.10.2006., 03:11
samo izvoli...JA te razymem..sve ima svoje
samo mi nije jasno sto ne spavam.a volim spavati pocheo sam katto dygo...(umalo m..nisam dodao na tvoj nick)
unknown-player
22.10.2006., 12:54
Devojke rekose da nema dobrih frajera u Va!!!
Devojke u potpunosti grese !
strujici
22.10.2006., 13:49
valjevke su frigidne ......ovo je .... (grafit)///////
unknown-player
22.10.2006., 13:53
Gejaci, narkomani, alkosi, najbolji su istripovani frajeri, mamini sinovi, debili, snobovi, pedofili, ozenjeni.... I sta posten covek (devojka) tu da trazi???!!!
Ovako razmishlja nezrela devojka ili ona kojoj nije stalo ni do cega ...
Ovako razmishlja nezrela devojka ili ona kojoj nije stalo ni do cega ...
E, ovo tek nije tacno!!!
Ja ovako ne 'razmisljam', ja ovo vidim!!! :mad:
Ovo vidi devojka koja ima dovoljno godina... pa ne pada na svako namigivanje, poznaje dovoljno ljudi u ovom gradu pa dozvoljava sebi da daje ovakve komentare!! :)
Ova devojka itekako zna sta hoce, a to sto hoce vec ima, prenosim iskustva i misljenja devojaka iz Va (koje ce ti reci isto ovo, osim ako nemaju 15 godina...), ...
Mozda se klinke u srednjoj skoli loze na izgled, kola ili sta vec... :shock:
Kada zelis da upoznas kulturnu, vaspitanu, stabilnu, samosvesnu, sredjenu (itd) osobu a da pri tom osecas i fizicku privlacnost, a na sve to i da napravis dobru komunikaciju... nista teze!!! :???:
Takve stvari se desavaju spontano, a tada pojam 'dobar frajer' gubi smisao... :!: :!: :!:
Ni malo nezrela, a stalo mi je do svega... a najpre do sebe!
Mozda sam ja previse zahtevna, cast izuzecima, ovo je mali grad.... :roll:
Wilkołak
23.10.2006., 10:44
Sta posten covek (u nasem slucaju devojka) da trazi? USELjENICKU VIZU! Sve ostalo su sitnice!
jane_va
23.10.2006., 10:49
Потписујем размишљања нас, зрелих девојака. 8)
Mannibals
23.10.2006., 16:00
hm...pa posto sam religiozan an e volim da idem medju obichne smrtnike,mene to...sasvim tera u drygy stranu...ali vas i slichne koji tako razmisljaju,nemam sta da kazem...osim je i volite se..
samo da moze jedno i isto...hmm.tesko!
ili josh bolje......" WHERE Is fun in that..."
Hellicia
02.01.2008., 20:14
pa ja vidim samo gejake...i dansa i danas.:lol:
He, he geak. Valjevsi brend. :)
Hellicia
04.01.2008., 18:03
Nije geak nego gejak!
A?
Nekako mi ovako lepshe.:wink: Dusha valjevska.
domacin_uzice
06.01.2008., 17:48
O K O - znacete o kome pricam :)
Ne znamo o kome pricas!!!!!! ;)
nas bole
07.01.2008., 16:36
Devojcice koje su ubedjene da su svi ovde gejaci, neka izadju iz kafane i otvorice im se novi horizonti...
Hellicia
15.01.2008., 17:27
Devojcice koje su ubedjene da su svi ovde gejaci, neka izadju iz kafane i otvorice im se novi horizonti...
Bole, daleko od toga da su gejaci ili kako vec. Nego je taj pridev <<GEJAK<< karakteristichan za ovo podruchje, ne koristi se u vecem delu Srbije. U Valjevu ima i te kako dobrih frajera, samo mi se chini da su malo lenji kada se treba malo pomuchiti oko devojke.
marijana1991
16.01.2008., 10:34
Ivan N..... :D:D:D:D:D
Lik_archer
16.01.2008., 11:58
Cekaj, jel se Bam.. zove Ivan???:wink:
Pa, pazite, sve zavisi koliko godina imate...
marijana1991
18.01.2008., 19:09
Ne, on se zove Djordje.....
Lik_archer
19.01.2008., 22:18
Da se i ja malo aktivnije ukljucim u temu, iako mi je to malo derpeski (ako razumete sta hocu da kazem)
Mogu vam samo reci da je Marijana1991 medju top 10 riba u gradu:wink::wink:
Dr.Martens
19.01.2008., 23:53
I ja i ti znamo koja je naj bolja riba u gradu?
Lik_archer
20.01.2008., 10:25
Naravno da znamo ali izlaganje njuh ovde bi bilo cisto odstupanje od teme....
Cekaj, ja sam mislio da ih ima 2, kad si napravio uzi izbor???
marijana1991
21.01.2008., 15:36
Da se i ja malo aktivnije ukljucim u temu, iako mi je to malo derpeski (ako razumete sta hocu da kazem)
Hvala..... ;)
Grooyan
21.01.2008., 22:40
He,he,al' smo skromni :)
Lik_archer
22.01.2008., 14:05
Pa dobro, skromnost je vrlina.....
marijana1991
25.01.2008., 19:18
Mislim sta reci..... Hahahahaha :D :D :D :D :D
marijana1991
25.01.2008., 19:49
zaboravila sam da te pitam zasto si bas na njega pomislio?????
Lik_archer
26.01.2008., 12:29
Nije bitno....
marijana1991
26.01.2008., 12:40
Stvarno me interesuje, zasto bas na njega?????Ali ako ti kazes da nije bitno onda ok.....
Lik_archer
26.01.2008., 14:31
Ja neznam ko je Ivan, a video sam da si ga spominjala... Pa buduci da te zovem Bambika, verovatno ti je malo jasnije...
marijana1991
27.01.2008., 14:36
Ok.....
†Overkill†
29.01.2008., 21:42
Zna se JA!!
marijana1991
30.01.2008., 10:57
Zna se JA!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo sto ja ne znam ko si ti?????
Zao mi je, ali Ivan je `80 i neko godiste.....
Ali svejedno, nije ti losa fora, lepo sam se nasmejala.....
†Overkill†
30.01.2008., 11:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo sto ja ne znam ko si ti?????
Zao mi je, ali Ivan je `80 i neko godiste.....
Ali svejedno, nije ti losa fora, lepo sam se nasmejala.....
Sad si me bacila u depresiju!:-(
marijana1991
30.01.2008., 11:31
Nisam to htela..... Htela sam samo da kazem da te ne poznajem, pa zato nisam mogla da stavim tebe a ne znam ti ni ime.....
marijana1991
30.01.2008., 11:32
Ma Overkill 991 je najbolji frajer u gradu..... Je tako Overkill 991????? :)
Lik_archer
30.01.2008., 20:45
Ma Overkill je extra lik, nadam se da se nece ljutiti ako mu kazem da je drugi najbolji frajer u gradu....;);)
†Overkill†
30.01.2008., 21:22
Ma Overkill je extra lik, nadam se da se nece ljutiti ako mu kazem da je drugi najbolji frajer u gradu....;);)
Prepostavljam da si sebe stavio iznad mene!:lol::lol:
Ma Overkill 991 je najbolji frajer u gradu..... Je tako Overkill 991????? :)
Jeste,tako je!HA,ha,ha,ha!:lol::lol::lol:
Lik_archer
30.01.2008., 23:46
A sta mislis???:twisted::twisted::twisted:
†Overkill†
31.01.2008., 21:57
A sta mislis???:twisted::twisted::twisted:
E jadno li je Valjevo ako smo ja i ti najbolji!:lol:
Grooyan
31.01.2008., 22:24
E jadno li je Valjevo ako smo ja i ti najbolji!:lol:
Realno :)
†Overkill†
01.02.2008., 11:29
Realno :)
Keep it real!
Dr.Martens
01.02.2008., 12:19
Overkill je bre naj veci baja u valjevu a da nepricamo da je naj zajebani u texnickoj!
†Overkill†
01.02.2008., 23:49
Overkill je bre naj veci baja u valjevu a da nepricamo da je naj zajebani u texnickoj!
Smaras!!
BalkanClub
02.02.2008., 01:20
Ja neznam ko je smorio!!!!
Lik_archer
02.02.2008., 01:32
Pa kako moji izvori kazu, Overkill i jeste postao za*eban baja, ali neznam sto se oko toga potresa...
Meni mi npr to imponovalo...
†Overkill†
02.02.2008., 17:15
Pa kako moji izvori kazu, Overkill i jeste postao za*eban baja, ali neznam sto se oko toga potresa...
Tebi bi kad ne znas da razlikujes kompliment od uvrede!
Alexxxa2
02.02.2008., 17:53
Uh, daj ondaK broj da, adresu, da je upoznam. :lol: salim se naravno. Stvarno ne znam ko je, al mozda da ti verujem :confused:
A ko je naj frajer, to je gloopo pitanje. Zavisi od godista :S
Grooyan
02.02.2008., 23:19
Tvoji izvori? Sta,ti kao dobijas informacije od poverljivih tajnih izvora?FBI,CIA??
Lik_archer
02.02.2008., 23:21
KgB, bato, KgB...:lol::lol:
Ali vise volim da kazem LPI:twisted::twisted:
Dr.Martens
03.02.2008., 02:50
Overkill se uvredio sto sam napisao da je iz tehnicke skole!!!!!!!!!!:):):):):)
Dr.Martens
03.02.2008., 02:50
Izvini overkill nisam imao tu nameru!
Da sam hteo da te vredjam nebi to radio preko foruma!
marijana1991
03.02.2008., 13:47
Ne znam kako sam mogla da zaboravim Nemanju N...... Jeste da sada trenutno nije u Valjevu, ali dolazi povremeno.....
†Overkill†
03.02.2008., 15:47
Nisam se zbog toga.Ali nema veze doslo je do nesporazuma(zato sam bio popizdeo)!!:lol:
Grooyan
03.02.2008., 23:16
Pa nije valjda da se stidi skole? Onda je trebao neku drugu da upise:)
JelenaPandur
04.02.2008., 00:38
AKO JE TEBI OKO NAJ FRAJER VALJEVA, ZAISTA ONDA NEMAM STA DA TI KAZEM, O TVOM UKUSU NE TREBA DISKUTOVATI. PANDUR JE BIO I OSTAO NAJJJJ FRAJER8-)
JelenaPandur
04.02.2008., 00:43
Kome je to Oko naj frajer Wa?Onda ta uopste nema ukusa,mislim sta reci!!Pandur je bio i ostao najjjj frajer Wa,sestro!!!!!!!!!
CHIWAWA
04.02.2008., 02:10
CUPA CETNIK (IVAN JOVANOVIC )
CHIWAWA
04.02.2008., 02:11
I JA NARAVNO
†Overkill†
04.02.2008., 13:08
Pa nije valjda da se stidi skole? Onda je trebao neku drugu da upise:)
Ne covece!On se zalio na odavanje licnih informacija ja sam samo rekao da je i on odao informaciju da sam iz Tehnicke!!Inace upao sam na prvu zelju u Tehnicku sam i hteo!
Neki_88
04.02.2008., 20:41
E sinko nemoj mnogo jesti govna! Kakvo je to odavanje informacija????Sto je lik rekao da ucis u Tehnickoj??????
†Overkill†
04.02.2008., 21:31
E sinko nemoj mnogo jesti govna! Kakvo je to odavanje informacija????Sto je lik rekao da ucis u Tehnickoj??????
E popusite mi svi ku*ac kad vam se neda objasniti!!Odoh ja odavde ****** vas soba Valjevo!DA bogda je zakljucali!
marijana1991
05.02.2008., 09:59
Kome je to Oko naj frajer Wa?Onda ta uopste nema ukusa,mislim sta reci!!Pandur je bio i ostao najjjj frajer Wa,sestro!!!!!!!!!
Stvarno ko je spomenuo OKO????? I ok je, shvatili smo da je Pandur naj.....
Mannibals
19.02.2008., 17:05
jel Nasticj mladji ili stariji ?!?
Janevski
Zejdi
Romanovicj
ovi iz tripolisa ...nisam u tokovima