Vidi punu verziju : Da li...
malecka
04.06.2003., 00:00
verujete u treci put???
da ne budem nejasna ispricacu celu pricu.
prvi put kad smo se videli on i ja pricali smo satima, izbile su varnice, al avaj on je vec imao devojku ;(((
drugi put kad smo se sreli on se oporavljao od raskida od jedne devojke /ne te iste/, i tad smo se smuvali /raskinuli smo jer smo prebrzo uleteli u pricu/...
da li biste na mom mestu verovali u trecu srecu???
thanx!
JaH_G|rL
08.06.2003., 13:30
Pa ja bas i ne bih pokusala treci put...jer pazi ovako ;) prvi put kada je imao devojku njemu je navodno bilo stalo do tebe...pa ako mu je vec bilo stalo sto se tada nista nije desilo?!
Moje misljenje...ajde ljudi odgovarajte ;)
djavolina
09.06.2003., 10:40
malecka mani se tih likova sto se oporavljaju. Taj nije spreman da ti pruzi paznju i razumevanje, obicno samo lece komplekse i sujetu.... gde si ti u toj prici ?
malecka
10.06.2003., 00:41
... nije se desilo zato sto je njegov ortak stavio sapicu na mene, a sutradan sam se smuvala sa drugim ortakom /wild teenage years/. od tad je proslo pet godina i pre godinu dana smo se opet spetljali...
nije stvar u tome da je on u meni pokusavao da je preboli. jednostavno, ja sam izgubila glavu za njim i tek kasnije sam saznala pricu o njemu. sad, on nije hteo da bude sa mnom onako bez veze da ubije vreme, a ni ja sa njim, pa smo sporazumno konstatovali da nismo spremni na vezu...
mislim, ono, posto smo ovako ok ortaci, nije hteo da me zavlaci dok nije nacisto sa emocijama. druga stvar, odnos nam je bio korektan u startu, nije bilo nikakvih mutljavina tipicnih za njegove i moje veze... vise me postuje od vecine devojaka sa kojima je bio i td. nego je moj problem sto sam se zacopala u njega pa...
treci put ne pali i drugi put je puno a treci nikako
pa nije jedini na svetu ima nas koliko hoces