Vidi punu verziju : снег!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
фигхтер
23.10.2003., 17:55
нешто се шушка да се отопио снег на килиманџару...је л` иситна да су сад поплаве чак до јоханесбурга потопиле њихов зоолошки врт?
Hotju jednog tigritja! :lol:
фигхтер
23.10.2003., 18:03
па је л` видиш да се поплава сручила на зоолошки врт и сви тигрови се подавили.
а чувари сад остали без посла и тако је настала економска криза у јужноафричкој републици.
(ово је добар сценарио за неки филм 8) )
Vidiš da si umetnička duša...
Scenarista - to je to! Postaćeš bogat i slavan... Blago tebi.. A meni bar jednog evakuisanog tigrića i jedan autogram pre slave! ok?
фигхтер
23.10.2003., 18:08
ево да бих исказао свој уметнички таленат - ошишаћу јединог преживелог тигрића до главе и масним црним маркером угравирати по сред његове главице "фигхтер"
мислим, ми уметници смо често несхваћени од стране обичних људи, али за мене је ово - уметност! (мислим на спасавање тигрова, наравно :D )
goodday
09.02.2004., 14:22
-nije istina
Hotju jednog tigritja! :lol:
PA HOCU I JA JEDNU RASNU CRNKINJU DA OOOOOOGROOOOOMNIM SIKAMA, ALI NE IDE, SRECO MOJA MALENA!!!! :shock:
VictorySun
24.01.2005., 01:01
нешто се шушка да се отопио снег на килиманџару...је л` иситна да су сад поплаве чак до јоханесбурга потопиле њихов зоолошки врт?
jojjj jadne zivotinjke... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: