PDA

Vidi punu verziju : Seks sa koleginicom (kolegom) sa posla

profa
03.06.2003., 18:22
Ova tema je ogranicena na malo starije, ali svi su u igri. Nije bitno mesto (sto, stolica ili zid kancelarije ili van posla). Podrazumeva se da veza "undercover".

Gazdarica
03.06.2003., 18:56
Ne mijesam poslovni i privatni zivot... Mada, rado bih isprobala svoju kancelariju, ali s nekim ko ne radi sa mnom...

Sergej
03.06.2003., 20:31
Profo ne mogu a da te ne pitam da li je to ono pravilo ``svak se češe gde ga svrbi``? hahahaha

Pozdrav!

profa
03.06.2003., 21:22
sladak svrab...;)

sanja
03.06.2003., 21:58
nisam za vezu sa saradnicima, mada je sex u kancelariji cudo! moj prijatelj tako napravi cerku koleginici...

Tamara
04.06.2003., 09:53
Postoje ljudi sa posla sa kojima bih vrlo rado probala kancelarijski sto (znaš onaj potez rukom kad on svuče sve sa stola). Ali nisam nikad probala to ni sa kim s posla, niti ću. Služba je služba, družba je družba.

kety
04.06.2003., 10:23
Sreca (ili ne) sto me ni jedan kolega sa posla ne privlaci jer imamo jednu praznu kancelariju, i ogroman sto.....
Sigurno cu je iskoristiti sa nekim, pitanje je vremena!

Simona
04.06.2003., 11:14
EEE ljudi ja zamalo,i bilo je jakoooo dobro.Na srecu naisao je jedan kolega u poslednjem trenutku jer je par minuta posle njega naisao i sef pa ko zna sta je moglo da se desi.Bilo bi lepo da se nastavi ...videcemo

sanja
04.06.2003., 11:46
svima koji nameravaju da overe kanc. sto. ja sam zavalila glavom u cosak zvucnika ali se nisam kajala...
preporucujem, ko god ima kanc. u kojoj je tako nesto izvodljivo! posle se lepse radi.

DON
04.06.2003., 16:22
Jesam probao,i probam josh uvek..ali ponekad mikseta bash zulja:PPPPPP

profa
04.06.2003., 18:11
Sanja je u pravu. Svarno se lepse radi. I super je osecaj da kad otkljucas kancelariju i izadjes medju
svet koji se rva sa standardim problemima. Jednom prilikom sam "overio" (kako Sanja kaze) laboratoriju,
odn. seficu laboratoije. Bilo je jako, jako vrelo (da li od isparenja ili nje - nisam siguran), i znam da sam posle bio k'o pijan.
Samo sam se smeskao i kao pokusavao da kuckam po tastaturi.
Za Kety: Javi nam kako je bilo i nemoj da cekas. Mozda promenis firmu i uletis u kancelariju sa njih pedeset.
Mada ni to ne bi bilo neinspirativno ;)))
Pozdrav Simoni i Gazdarici.

kety
05.06.2003., 10:12
Da znas da bih mogla da poradim na tome, usla sam u klasicnu poslovnu rutinu, moram nesto promeniti, da dobijem malo vise volje da idem na posao!
pozdrav

Gazdarica
09.06.2003., 11:44
Ok, ali sta se desava kad se ljubavnici razidju...
Utice li to na radnu disciplinu...???

juhu
09.06.2003., 15:59
Samo da vam javim da jos nista nisam uradila ,los tajming :-)))))))

Lens
13.08.2003., 20:15
Jesam probao,i probam josh uvek..ali ponekad mikseta bash zulja:PPPPPP

Don, jes ti muzicar il si mozda tonac?

savannah
14.08.2003., 10:13
ajoj
de me nadjoste :)))
ok je...dok traje :)
stvarno imas vise volje za sami posao...posle ;)
ali kad se zavrsi...i kad prodje...
mnogo zavisi od osoba.
ja mogu da ostanem drug - i trudim se ****** pola godine.
al nesto mi ne ide u objasnjavanju :(
i bice mi zao (mada ima i drugih razloga) ako budem morala da menjam posao...zato sto neko jos nije odrastao...tja...
ma kako je umela i ova moja fotelja da bude kul ;)

sasha234
14.06.2007., 00:18
Imate li sex na radnom mestu sa koleginiccom-kolegom?
Zanima me vase iskustvo? :oops: :roll: :lol:

NovaIsta
14.06.2007., 08:59
"cutanje je znak odobravanja" :)

More_bre
14.06.2007., 09:04
Mene napadaju ali se ne dam, pisao sam o tome u Ovoj (http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=151891&highlight=oplodnju) temi.
Nije uopšte pametno otežavati sebi život na taj način
da sklapaš veze na radnom mestu.
Više je faktora protiv nego za.
Mada je stvar u tome da i nemam neke lepe koleginice.

NovaIsta
14.06.2007., 09:07
ili kad neko kuva kaficu direktoru ;)

Pipi Langstrumpf
14.06.2007., 09:48
Iskljucivo tamo...

neozbiljko
14.06.2007., 11:48
Moja šefica ume da vata za jajca u odvlači u svoju kancelariju. Kad barem ne bi stezala toliko :cry:

lyriza
14.06.2007., 13:42
Moja šefica ume da vata za jajca u odvlači u svoju kancelariju. Kad barem ne bi stezala toliko :cry:

hehe...sjajno.

neozbiljko
14.06.2007., 13:50
To sam i ja mislio, dok nije mene...

sinmbad
14.06.2007., 23:19
...zašto ovaj forum sve više liči na "dan mrmota"......

Chrono
14.06.2007., 23:27
Hahahaha!!!!!
Pa kod mene samo zene!!
Nemam srece!!!

Mada nesto ne bih kolege, posle kad pukne da me maltretiraju na poslu....stavljaju zvaku na stolicu i polivaju izvestaje lepkom....

Grimizni_ratnik
15.06.2007., 15:01
Nisam do sada. Posao mi je delimicno u kancelariji, a delom na terenu. Imam jaako lepe koleginice, ali se zestoko pazim da tu ne zabrljam. Trudim se da ucim na tudjim iskustvima koja nisau bas tako ruzicasta, ali nikada se ne zna. Na kraju krajeva, najbolje se uci na sopstvenom iskustvu. I najsladje. :)

tommy gun
15.06.2007., 15:21
pa ja jedino da ***** svoju sheficu jer koleginice su mi neke babetine!A shefica je mnogo surova i sexy!Igracemo se mi u mojoj supi od kancelarije!

NatasaNatasa
15.06.2007., 15:23
Ja sam dugo bila u kombinaciji sa kolegom sa posla ... ali nikada to nismo odradili na poslu .... ne inspirišu me kancelarijski stolovi :mrgreen:

SiIent Bob
15.06.2007., 15:25
Sve same kombinacije...

SiIent Bob
15.06.2007., 15:25
We are we areeeeee...
Kombi of the Nacije...
We are we areeeeee...
Kombi of the Nacije...

tommy gun
15.06.2007., 15:28
jel isprobavao neko sex na njivi ili u stali????:lol:

sevilja
15.06.2007., 15:31
Ma nema šanse!
ne mogu da zamislim sebe u vezi sa nekim s kim delim radni prostor.
Ne zato sto su mi kolege losi frajeri, vec, ma ne bih izdrzala da ga vidjam 1000 sati dnevno!

Hard as a rock
15.06.2007., 15:32
Ova tema je ogranicena na malo starije, ali svi su u igri. Nije bitno mesto (sto, stolica ili zid kancelarije ili van posla). Podrazumeva se da veza "undercover".
Hmm... mač sa 2 oštrice! :( Lako može da se obije o glavu! ;)

Tauren_Chieftan
15.06.2007., 15:35
Podrzavam, sex izmedju kolega sa posla, u bilo kojoj varijanti... imadoh... i imam jos uvek :) on mi je posebno sladak :)

tommy gun
15.06.2007., 15:37
najachi sex je shef i sekretarica....

NatasaNatasa
15.06.2007., 15:37
Podrzavam, sex izmedju kolega sa posla, u bilo kojoj varijanti... imadoh... i imam jos uvek :) on mi je posebno sladak :)

Ti si gay?

SiIent Bob
15.06.2007., 15:40
Da, da to su te kombinacijeeeeee
od njih više nemam ja frustracijeeeeee...

tommy gun
15.06.2007., 15:44
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...gay...:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...xexe gasna komora,smrtne pilule:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

SiIent Bob
15.06.2007., 15:45
Dajte mi jednu kombinovanu salatu...

tommy gun
15.06.2007., 15:48
sta je tebi???

chika_doktor
15.06.2007., 15:48
pjevach i manekenka to je veza fina

Hard as a rock
15.06.2007., 15:54
Nisi jasan... Ko..., kolega :confused: ili sex sa koleginicom? :lol:

SiIent Bob
15.06.2007., 16:00
sta je tebi???
Kombajn mi se pokvario, moraću da ga iskombinujem sa kombijem!

tommy gun
15.06.2007., 17:19
kombinacija na kombinaciju daje kombninaciju

haklberi
15.06.2007., 19:45

Da, na starije, posebno na mene penzionera.
Pa ja bih svaku penzionerku koja mi se svidi i *oće, odmah zaposlio.
Znaš ono: dolje ja, gore (živjela) ona. :wink:

Samantha Jouns
15.06.2007., 20:00
Ne mijesam poslovni i privatni zivot... Mada, rado bih isprobala svoju kancelariju, ali s nekim ko ne radi sa mnom...

JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 'de me nadje sa temom!!!!
Slazem se GAZDA sa ovim....uh kako imam jednog dobrog kolegu,..jos idemo i na poslovne puteve zajedno..ali rekao mi je da ne mesa posao i zadovoljstvo
i rekao mi je

:"Koliko sam dobar u sexu saznaces tek kad das/dobijes otkaz" :twisted: :twisted:

Uh sta mi radi..... http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h010.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h010.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h010.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h010.gif

kambodza
15.06.2007., 21:06
.....extra kombinacija,razbijanje monotonije sa koleginicom s posla a da niko ne sazna,stim shto posle svake take igranke bi kajanke.....................

lyon69
15.06.2007., 21:08
.....extra kombinacija,razbijanje monotonije sa koleginicom s posla a da niko ne sazna,stim shto posle svake take igranke bi kajanke.....................

E bas tako!
Vise ne praktikujem, upravo iz tih razloga

kambodza
15.06.2007., 21:12
..........kad bi one mogle da se istripuju kao mi,da je sve to dobar sex i neshto novo u nashim zivotima,sve to krene tako ali posle par nedelja primi se na tebe ,pa izlivi ljubomore pa razni tripovi i odlepog zezanja nastane pakao...................

Samantha Jouns
15.06.2007., 21:14
..........kad bi one mogle da se istripuju kao mi,da je sve to dobar sex i neshto novo u nashim zivotima,sve to krene tako ali posle par nedelja primi se na tebe ,pa izlivi ljubomore pa razni tripovi i odlepog zezanja nastane pakao...................

*** jako je malo takvih zena koje ce tako da razmisljaju kao muskraci....
*** Vi ipak imate "dve" glave a mi samo jednu...
Dve glave su bolje od jedne.... ;) :D

kambodza
15.06.2007., 21:17
*** jako je malo takvih zena koje ce tako da razmisljaju kao muskraci....
*** Vi ipak imate "dve" glave a mi samo jednu...
Dve glave su bolje od jedne.... ;) :D
....jest djavola,koliko krvi treba da bi opsluzilo obe,pa kojom razmishljati :grin: :grin: :grin: a istina da vi u avanturu ulazite i sa emocijama,dok mi mozemo samo radi fizike................ ;-)

Samantha Jouns
15.06.2007., 21:24
....jest djavola,koliko krvi treba da bi opsluzilo obe,pa kojom razmishljati :grin: :grin: :grin: a istina da vi u avanturu ulazite i sa emocijama,dok mi mozemo samo radi fizike................ ;-)

Naravno...tako je....zene su takve i to ti je....Retke su koje ulaze u to bez emocija...

kambodza
15.06.2007., 21:25
.....nazalost......nashu................

Samantha Jouns
15.06.2007., 21:26
hahaahahhahahaa a *** veruj mi ja razumem i Vas a razumem i Nas zene :D:D:D:D:D:D:D

kambodza
15.06.2007., 21:30
......znam,samo mi nije jasno kako na moru i u inostranstvu funkcionishemo isto,a u rodnom mestu stanovanja sve se zaokrene za 180............

Samantha Jouns
15.06.2007., 21:31
Ej ja nisam psiholog,..stvarno ne znam.....Ni meni nije jasno....Kako su tamo neke stvari Normalne a ovde nenormalne...Kako su ovde neke stvari Nenormalne a tamo normalne i tako...:roll:

kambodza
15.06.2007., 21:40
..........misterija,nashih odnosa................

Pipi Langstrumpf
15.06.2007., 22:56
http://i138.photobucket.com/albums/q254/gmajkic/6ed7bd84.gif

tommy gun
15.06.2007., 23:48
oh kolega sta vam je to tako veliko u pantalonama???
Xoxoxo,pa ocete da vidite?
Ocu
Xoxoxoxo,upoznaj Mishu
Mogu da ga uzmem u ruke?
Naravno
Ox kolega,mmmm,bas je ukusan,treba li bi da upoznate moju Milevu,e ovo je Mileva
Ox,mileva,ovo je misha,ae sad cu da dodjem kod tebe da se bolje upoznamo
Ae udji na vrata
Evo ga
OXXXXXX OXXXXXXXO OOOOOOOOOOOOOOOOOOX

cLick - OR - Die
15.06.2007., 23:55
Naravno...tako je....zene su takve i to ti je....Retke su koje ulaze u to bez emocija...
Emocije za jedno veche..

Vesela_zena_beogradska
16.06.2007., 04:32
kad bi one mogle da se istripuju kao mi,da je sve to dobar sex i neshto novo u nashim zivotima,sve to krene tako ali posle par nedelja primi se na tebe

Pa chekaj, najpre je s tobom radi sexa, a posle par nedelja se primi .. shta je tu chudno? Meni je chudnije to shto se mushkarac ne primi iako je ka-ra par nedelja, shto znachi da je i njemu dobro, pa je sasvim glupo to shto ne dopusti sebi da ga pukne emocija i da sa dotichnom osobom josh vishe uziva narednih par nedelja, mislim, chega se mushkarac boji? Opushtencija, brate, i bice svima lepshe.

Vuk_Novobeogradski
16.06.2007., 12:40
ja samo imam seks sa udatim koleginicama...nema glava da te boli...ja ne mogu da se primim na takvu a ni ona na mene i molim lepo...mada me radi griza savesti prema ribi onda..i josh neshto svaki put kad uletim u neku ozbiljniju vezu imam problema sa verovanjem zeni jer znam kako razmisljaju i shta rade..te slatke fine slatkorechive zene...*ja sam to radio sa njima* npr..sedi sa mnom u krevetu gola i prica decku ..evo dusho samo da popijem kafu sa Marijom i dolazim..volim te sreco... ta rechenica me proganja vec neko vreme ........ zhasu... gore ste od nas zene..ja bar moju ribu ako prevarim sutra cu se osecati kao ***** i ne verujem da cu to ikad vishe uraditi i bicu joj veran od tada a u suprotnom cu nastaviti to da radim i ostavicu ribu dok ribice to rade sa uzivanjem i furaju vezu dok ne izvuku maksimum i ne prorachunaju koja je pishica isplativija.. :)

Pipi Langstrumpf
16.06.2007., 13:42
Trazili ste -dobili ste....

kambodza
16.06.2007., 14:27
Pa chekaj, najpre je s tobom radi sexa, a posle par nedelja se primi .. shta je tu chudno? Meni je chudnije to shto se mushkarac ne primi iako je ka-ra par nedelja, shto znachi da je i njemu dobro, pa je sasvim glupo to shto ne dopusti sebi da ga pukne emocija i da sa dotichnom osobom josh vishe uziva narednih par nedelja, mislim, chega se mushkarac boji? Opushtencija, brate, i bice svima lepshe.
......vidi ako je samo sex u pitanju emocije treba da rade samo dok je opshtenje i znojenje u pitanju,posle toga svako se vraca svome zivotu i dalje ste kolega i koleginica :grin: :grin: :grin: a ne ona ima frajera i htela bi da unese promene u svoj zivot pa se k.rese sa mnom a posle par nedelja bi kao da se zabavlja jer sam joj zanimljiviji od bivsheg ,koga je u medju vremenu shutnula :grin: :grin: :grin: ne ide to tako ;-)

Vesela_zena_beogradska
16.06.2007., 15:36
Nema tu pravila kako ce da ide .. obichno ide spontano i nigde ne pishe da zena koja udje sa mushkarcem u seks ne sme da se u njega zaljubi i pozeli vezu .. i obichno kad iz postojece veze ulazimo u seks sa drugim, ta veza debelo nije ono shto nas ispunjava i pitanje je dana kada ce se okonchati, osim ako ne postoji neki interes ... brak recimo .. mada i brakovi pucaju, zar ne? A u vezi emocija koje rade na prekidach .. tek ne znam shta da kazem .. dobro, emocije su shirok pojam, a ja konkretno mislim na zaljubljivanje kao posledicu par nedelja ka-ranja.

kambodza
16.06.2007., 15:50
.........a ja pricham o dobrom obostranom sex-u medj poznanicima............

tommy gun
16.06.2007., 16:15
ma kad te on udari krastavcem po guzi,videces kakav je kolega!

Vesela_zena_beogradska
16.06.2007., 16:18
.........a ja pricham o dobrom obostranom sex-u medj poznanicima............

Ne bash .. ti prichash kako se zena posle par nedelja primila ... dakle, poznanstvo je ostalo tamo negde.

kambodza
16.06.2007., 16:31
sa moje strane sex je ostao gde je i poceo,a kod nje je nazalost evulirao u neshto vishe............a trebalo je da se zadrzimo samo na dobrom sex-u.......................

Vesela_zena_beogradska
16.06.2007., 16:43
Pa to ti pricham (nekoliko postova iznad) ... ako ti je bio tako dobar seks, a pretpostavljam da ste imali i neku prichu, zatim, verovatno ti je bila i simpatichna - zashto se ti nisi primio? Shta tebe tu kochi?

sevilja
16.06.2007., 17:59
Pa to ti pricham (nekoliko postova iznad) ... ako ti je bio tako dobar seks, a pretpostavljam da ste imali i neku prichu, zatim, verovatno ti je bila i simpatichna - zashto se ti nisi primio? Shta tebe tu kochi?
Koci ga to sto nije zainteresovan za vezu tj. za vezivanje.
Znam iz licnog iskustva tacnije i sama sam umela tako da se ponesem!

tommy gun
16.06.2007., 18:28
Opa,sto je ovde razvijen sex na poslu!Pa koliko vidim vise se yebete na poslu nego sto radite!

kambodza
16.06.2007., 19:24
........ne znam shto bi se primio,znao sam je od ranije,zezanje je bilo ok nije u mnogo stvari bila u mom fazonu,posle je nastupio sex kao nastavak zezanja(bar u mom razmishljanju) ne vidim zashto bih posle sex-a nastupilo neshto vishe kad sam pre njega vec razlucio da izmedju nas nishta ozbiljno ne moze da bude,valjda se ne zabavljamo sa svakim sa kojim se j.bemo... :grin: :grin: ne znam shta nisi shvatila...... ;-) ;-)

bobanjov
16.06.2007., 19:48
Opa,sto je ovde razvijen sex na poslu!Pa koliko vidim vise se yebete na poslu nego sto radite!

Pa se posle svi čude što nam je privreda propala

Samantha Jouns
16.06.2007., 20:11

Pa dobro ali opet ne mozes reci da ne rade NISTA! :D:D:D:D:D

bobanjov
16.06.2007., 20:22

Vidoh ti fotku u profilu.Ako si to ti, i ja bih s tobom da radim (poslovno). I to vrlo rado. Da poboljšamo ekonomsku situaciju u zemlji. :lol:

Samantha Jouns
16.06.2007., 21:08
[

Vidoh ti fotku u profilu.Ako si to ti, i ja bih s tobom da radim (poslovno). I to vrlo rado. Da poboljšamo ekonomsku situaciju u zemlji. :lol:[/QUOTE]

hahahahahah da moja je slika..... :):):):)
Dogovoricemo se :)))

Vesela_zena_beogradska
16.06.2007., 21:38
Koci ga to sto nije zainteresovan za vezu tj. za vezivanje.
Znam iz licnog iskustva tacnije i sama sam umela tako da se ponesem!

Ma znam i ja .. ali mi to nikad ne traje par nedelja, bude nekoliko kresova i kud koji ... imam i likove sa kojima se kresnem 2 puta godishnje, pa tako vec nekoliko godina, ali kad bih se sa nekim kresala kontinuirano par nedelja, znachi da mi ta osoba bash odgovara i sigurno bih pochela da se primam. Pa se pitam zashto se mushkarci jednako ne primaju ako vec to traje ..

ne znam shto bi se primio,znao sam je od ranije,zezanje je bilo ok nije u mnogo stvari bila u mom fazonu,posle je nastupio sex kao nastavak zezanja(bar u mom razmishljanju) ne vidim zashto bih posle sex-a nastupilo neshto vishe kad sam pre njega vec razlucio da izmedju nas nishta ozbiljno ne moze da bude,valjda se ne zabavljamo sa svakim sa kojim se j.bemo... ne znam shta nisi shvatila......

Ne zabavljamo se sa svakim sa kojim se `ebemo, tachno, ali ako se `ebemo par nedelja ne vidim razlog zashto da ne? Dodushe, ako ste se zveknuli dva puta u tih par nedelja onda razumem ..

sevilja
16.06.2007., 23:10
Ma znam i ja .. ali mi to nikad ne traje par nedelja, bude nekoliko kresova i kud koji ... imam i likove sa kojima se kresnem 2 puta godishnje, pa tako vec nekoliko godina, ali kad bih se sa nekim kresala kontinuirano par nedelja, znachi da mi ta osoba bash odgovara i sigurno bih pochela da se primam. Pa se pitam zashto se mushkarci jednako ne primaju ako vec to traje ..

.

Tacno!
Sve sto ima kontinuitet, sigurno ima emocije u zaledjini! ;)

kambodza
16.06.2007., 23:12
....sad sam se upravo vratio od bivshe koleginice sa kojom imam odlichan sex vec 1-2 godine,samo sex i to funkcionishe odlichno,sreca je da je dobila otkaz posle par nedelja od kada smo se zveknuli te to traje i dalje,inace bi se verovatno katastrofalno zavrshilo nechijom ljubomorom,teshko je sakriti pred kolegama sex vezu ako neko ljubomorishe.............

Pipi Langstrumpf
16.06.2007., 23:40
Teshko nezaposlenima !

kambodza
16.06.2007., 23:41
.........taximetar otkucava,tika taka tika taka.........

tommy gun
16.06.2007., 23:45
ex sad ti videh sliku....ufff!
Oces da se igramo "Sefa i sekretarice"??:lol:

bobanjov
17.06.2007., 12:40
[QUOTE=tommy gun]ex sad ti videh sliku....ufff!
Oces da se igramo "Sefa i sekretarice"??:lol:
Žao mi je bato, kasniš. Prvi sam je rezervisao Ona je moj budući poslovni saradnik.Ja direktor a ona poslovni sekretar. Seti se one narodne: ko pre devojci-njemu devojka. Naći ćeš i ti neku sekretaricu. (''i ti ćeš kume, samo sutra'').

Gazdarica
17.06.2007., 12:54
Ae, da, zene su ovakve, muskarci su onakvi, bla, bla... :roll:
Cisto malo da razbijem stereotip(ov)e - desavalo mi se da se muskarci prime nakon par sedmica redovnog kresanja i da hoce da se zabavljaju sa mnom, a da je meni i dalje samo do seksa...
U stvari, ja se nikada ne primam nakon par sedmica kresanja...
Ili se primim odmah, ili nikad...

kolubara63
17.06.2007., 13:00
I redovno pre seksa kazem da me ne interesije veza i da me ne cima i salje poruke kad joj se prohte, ali seks im zamuti pamet pa opet svaka radi isto...........

kambodza
17.06.2007., 13:24
Ae, da, zene su ovakve, muskarci su onakvi, bla, bla... :roll:
Cisto malo da razbijem stereotip(ov)e - desavalo mi se da se muskarci prime nakon par sedmica redovnog kresanja i da hoce da se zabavljaju sa mnom, a da je meni i dalje samo do seksa...
..... :grin: :grin: :grin: ti si prava zena 21 veka :grin: :grin: :grin: a ove moje bi da se zabavljaju......... ;-) ;-)

bobanjov
17.06.2007., 13:47
[QUOTE=Gazdarica]Ae, da, zene su ovakve, muskarci su onakvi, bla, bla... :roll:
Pa gde si se do sada krila, sestro slatka (medicinska)? Takvu tražim celog svog dosadašnjeg radnog veka i nikako da je nađem.Dosta koleginica na dosadašnjim poslovima mi je 'prošlo kroz ruke'. I svaka, čim ga je dobro osetila, je htela nešto više. U kojoj firmi radiš? Odmah ću tamo da konkurišem.

žengezi
17.06.2007., 13:57
[
Pa gde si se do sada krila, sestro slatka (medicinska)? Takvu tražim celog svog dosadašnjeg radnog veka i nikako da je nađem.Dosta koleginica na dosadašnjim poslovima mi je 'prošlo kroz ruke'. I svaka, čim ga je dobro osetila, je htela nešto više. U kojoj firmi radiš? Odmah ću tamo da konkurišem.

Aha..i onda je mrmot zamotao čokoladu..

Gazdarica
17.06.2007., 14:02
[
Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...
Ja, inace, ne spavam sa radnim kolegama... Nikada...
Ne s.erem tamo gdje jedem...

bobanjov
17.06.2007., 14:50
[QUOTE=žengezi]Aha..i onda je mrmot zamotao čokoladu..
Srce, ti izgleda uopšte nisi čula za termin - šala.
Smanji malo s tom čokoladom.....nije zdravo toliko.

parka
17.06.2007., 14:59
Vrlo neugodno.
Meni se desilo posle prvog kresa.. i to ne da hoće, nego da smatra da smo u vezi sa sve onim kuco, maco. mala, kad ćemo da izađemo na večeru ili slično. Tužno je bilo.
hmmm možda i ne bi bilo toliko tužno da taj kres nije bio...loš =(

žengezi
17.06.2007., 15:00
[.
Srce, ti izgleda uopšte nisi čula za termin - šala.
Smanji malo s tom čokoladom.....nije zdravo toliko.

Šta si se istrpovao..bež' bre pederu..i smanji malo ribolovačke priče.

bobanjov
17.06.2007., 15:02
[QUOTE=Gazdarica]Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...
Ja, inace, ne spavam sa radnim kolegama... Nikada...
Ne s.erem tamo gdje jedem...
Da,da,da,da. Malo si kontradiktorna. Pročitaj svoj predhodni post, upravo suprotno od onog podebljanog. Ne pišeš o ženama da se primaju, već o muškarcima koji se primaju posle par sedmica kresanja sa tobom.To je tvoje iskustvo. Međutim, ovaj topic je precizan - odnosi se na sex sa kolegama/koleginicama, a ne na našim vezama-vezicama iz svakodnevnog života. Da li će se neko sex-ati s nekim na poslu, je stvar ličnog izbora.

bobanjov
17.06.2007., 15:10
žengezi]Šta si se istrpovao..bež' bre pederu..i smanji malo ribolovačke priče.
Vidi lujku ***. Sebi daje za pravo da bude ironična a drugi su odma pederi kad isto to urade. MA NABIJE TE 'PEDER' NA NEŠTO.

Gazdarica
17.06.2007., 15:52
[
Da,da,da,da. Malo si kontradiktorna. Pročitaj svoj predhodni post, upravo suprotno od onog podebljanog. Ne pišeš o ženama da se primaju, već o muškarcima koji se primaju posle par sedmica kresanja sa tobom.To je tvoje iskustvo. Međutim, ovaj topic je precizan - odnosi se na sex sa kolegama/koleginicama, a ne na našim vezama-vezicama iz svakodnevnog života. Da li će se neko sex-ati s nekim na poslu, je stvar ličnog izbora.
O boze... Leba ti, nemoj pametovati, ako ne znas da procitas ono sto je napisano... Smaras me... Ako si takav faker kakvim zelis da se predstavis, onda svakako znas da je to zadnje sto treba da radis...

Gazdarica
17.06.2007., 15:55
Vrlo neugodno.
Meni se desilo posle prvog kresa.. i to ne da hoće, nego da smatra da smo u vezi sa sve onim kuco, maco. mala, kad ćemo da izađemo na večeru ili slično. Tužno je bilo.
hmmm možda i ne bi bilo toliko tužno da taj kres nije bio...loš =(Pa, mis'im, da je kres bio odlican, mozda bi i ti njega zvala na veceru... :lol: :lol: :lol:

Chrono
17.06.2007., 16:00
najachi sex je shef i sekretarica....

Oh moj boze!!!!
Pa ti ustvari imas 15 godina!!!!!

parka
17.06.2007., 16:04
Pa, mis'im, da je kres bio odlican, mozda bi i ti njega zvala na veceru... :lol: :lol: :lol:
e...da je baba muško zvala bi se Duško...

Vesela_zena_beogradska
17.06.2007., 16:44
Ne, ne, ne, ne... Napisala sam gornji post zbog vjerovanja da se zene obavezno primaju u neobaveznoj kres shemi, a muskarci su, kao, kuleri... Dakle, nema to veze sa poslom...

Ako je to u vezi mog komentara nisam mislila tako ..

Svaka moja veza u zadnjih desetinu godina pochela je od seksa. Dobrog seksa. Nisam ni imala nameru da ulazim u vezu sa dotichnim(a), ali posle par nedelja seksa i chestih susreta zarad istog, bivao mi je sve blizi i tako .. odjednom smo se nashli u vezi.

A sve je pochelo neobavezno.

Mislim da ne moze to tako da se odredi unapred .. ovo ce da mi bude neobavezno, a ovo obavezno .. osim ako su okolnosti takve (velika razlika u godinama ili brak ili shta znam ..)

Pa chak su i tada moguca iznenadjenja.

E, a imala sam i ja svoje 'kambodze' i posle dvadeset dana svakodnevnog ka-ranja i zaista velikog uzivanja .. lik se izmakne jer ne bi da se primi ... on da se primi .. eto. Ne treba mu veza i to je to ... ali tu je onda kraj svakom nashem druzenju.

A ovo ostalo, kao shto pomenuh, imam te neke likove sa kojima odrzavam kontakt duze vreme, ali njih 'povuchem' za tuki kad nemam nijednu bolju opciju, a u frci sam ... jer sa takvim ne bih vezu, ne dopada mi se iz 101 razloga, ne dopada mi se chak ni za seks koji bi potrajao, ali je dobar kad nema nishta bolje.

vd
17.06.2007., 16:53
Svaka moja veza u zadnjih desetinu godina pochela je od seksa. Dobrog seksa. Nisam ni imala nameru da ulazim u vezu sa dotichnim(a), ali posle par nedelja seksa i chestih susreta zarad istog, bivao mi je sve blizi i tako .. odjednom smo se nashli u vezi.

A sve je pochelo neobavezno.

Mislim da ne moze to tako da se odredi unapred .. ovo ce da mi bude neobavezno, a ovo obavezno .. osim ako su okolnosti takve (velika razlika u godinama ili brak ili shta znam ..)

joooj ja nisam odavde
mislim kod mene je izgleda sve naopako
dakle nije mi logično da prvo spavam sa nekim pa da mi dotična nakon toga postane dovoljno bliska da bismo otišli u šetnju
ili ja nisam dobro razumeo šta je obavezno a šta nije

Vesela_zena_beogradska
17.06.2007., 17:16
dakle nije mi logično da prvo spavam sa nekim pa da mi dotična nakon toga postane dovoljno bliska da bismo otišli u šetnju

Ne radi se o jednom spavanju, vec o nizu spavanja u kontinuitetu, gde provodimo mnogo vremena zajedno i praktichno se upoznajemo sve vishe i nalazimo da je partner vredan i nashe druge paznje, osim seksualne koja vec radi k`o sat ..

Imam i obrnut primer ..

Najpre sam se primila, a zatim smo se kresali .. i onda sam se dva meseca smarala sa chovekom jer mi seks nije bio po volji, meri, ili kako god .. i sve se nadala da cemo da se uskladimo jer mi je bilo stalo da odrzim tu vezu. Ma naravno, nishta od toga.

Emily_Bg
17.06.2007., 17:20
Nisam za to,iako bar kod mene na poslu padam u razna iskusenja.Jednostavno mislim da to samo komlikuje odnose na radnom mestu i uopste boravak tamo.....a i moze da stvori kojekave druge probleme.Mozda zvuci uzbudljivo,privlacno...ali bolje neka ostane na nivou fantazije.............

Vesela_zena_beogradska
17.06.2007., 17:25
U svakom (fluidnom) kontaktu seks je pitanje dana .. pa da li cemo da se `ebemo danas, ili kroz tri dana, ili kroz tri meseca ... da li cemo da se primimo na prvi ili drugi pogled .. meni to nije svejedno .. i sve shto mogu danas ne ostavljam za sutra, a ako cu da se razocharavam - onda bolje odmah nego kasnije.

NovaIsta
17.06.2007., 18:42
bravo vesela!! ima se od tebe sta nauciti:)

kambodza
17.06.2007., 20:29
Vrlo neugodno.
hmmm možda i ne bi bilo toliko tužno da taj kres nije bio...loš =(
....... :grin: :grin: a u ruke mandushica vuka................. :grin: :grin: misli o tome ;-)

Samantha Jouns
17.06.2007., 21:30
Mene kolega muva....perovereno!!!
*** bolje je da ne bude nista izgubili bi ovu draz sto imamo......

Neka krensucemo se kad ne budemo radili vise,...

bundeva
17.06.2007., 21:50
Kad smo kod snimanja vec,....Sinoc bila sa nekim tipom....Prosli vikend kad smo se kresnuli super je bio, nije smarao, bio je opusten, dobar sex,...
A Sinoc??!!!
Sinoc magarac uzeo mob da me snima dok mu ja .......... :shock:
Ja ga pitam sta radi, a on meni kako hoce da me snimi da me ima u kolekciji :shock: Mislim se Picha ti materina.....Rekla sam mu MEMORISHI ME i bascila mu taj mob iz ruke.
Posle ga pitam sve devojke snimas....Kaze on naravno da ih sve snima....uglavnom sve pristanu na to i on to posle stavlja na komp pa gledaju sa drugovima.
Inace ovaj lik je drug od mog kolege sa posla....Jos da mu pokaze :lol: :lol: hahahahahahahahahahahah

mora da mu je pokazo

SiIent Bob
17.06.2007., 22:08
mora da mu je pokazo
Mora da se loži na ove (http://fattiesxtreme.smut.com/?a=1026907&adtrax=2496:628:1182110896:61791400:1507379602&b=&cat_id=&cen=n&gid=0&jp=n&n=4&p=p&s=BYOT94&t=5&x=1&keywords=&c=FREE)...

žengezi
17.06.2007., 23:17
Vidi lujku ***. Sebi daje za pravo da bude ironična a drugi su odma pederi kad isto to urade. MA NABIJE TE 'PEDER' NA NEŠTO.

Alo, amebo u pokušaju 'ajd nemoj više da se blamiraš keve ti..jel' ti spopadaš i kolege na poslu ili šta..
Ja sam muško jel' treba da vadim budalu da bi skapirao!
Kakav biban..

kambodza
17.06.2007., 23:18
........vadi budalu,vadi budalu..............

tommy gun
17.06.2007., 23:19
Oh moj boze!!!!
Pa ti ustvari imas 15 godina!!!!!
kojih bre 15 godina!Ja imam 24!:wink:

kambodza
17.06.2007., 23:21
.....smanji malo..............24.............preterujesh...... ....

bundeva
17.06.2007., 23:25
Ja sam muško ..

fala ku.., najzad jedno musko

tommy gun
17.06.2007., 23:28
@kambodza
ne razumem otkud ti prosipash priche da ja imam 14-15 godina!

kambodza
17.06.2007., 23:29
prati fabulu;ja imam "24".................................

Pipi Langstrumpf
17.06.2007., 23:31
:D:D:D Do skoro je 23 bilo dovoljno...( moj je ipak najveci8) )

kambodza
17.06.2007., 23:32
......jedan je JORDAN..........................................

intra
18.06.2007., 15:16
Kilav sam izgleda za to. Imam osjećaj da bi svi provalili sutra. Mada propustio sam zlatne prilike, a sad mi krivo i tražim opravdanje :lol:

Hard as a rock
18.06.2007., 15:44
Dobrodošao u klub... :(

Samantha Jouns
19.06.2007., 00:54
Nema sanse sad kad razmislim malo bolje....
Necu da kvarim ovo sto imam sa kolegom a to je flertovanje, slatko peckanje i suzdrzavanje od strasti pa to sve nekako daje svoju draz....

kambodza
19.06.2007., 00:56
.....znaci palish ga a on se pece na tihoj vatri,josh ga zalij pivom da ne zagori previshe..................

bundeva
19.06.2007., 00:58
Ne, nemoj mi prići! Ima vise draži
ova slatka strepnja, čekanje i stra'.
Sve je mnogo lepše donde dok se traži,
o čemu se samo tek po slutnji zna.

kambodza
19.06.2007., 01:03
............jeh i ostade suvog k. celog zivota............

NovaIsta
19.06.2007., 01:03
AAAAAAAAHHHHHH...!!! :-P

bundeva
19.06.2007., 01:07
............jeh i ostade suvog k. celog zivota............

ma nee.. dotle ebes onu za kojom cekanje nema drazi

NovaIsta
19.06.2007., 01:08
bundevo, pretvorices se u puknuti dulek :lol:

kambodza
........udri u koprive a mirishi karanfile.....................

Samantha Jouns
.....znaci palish ga a on se pece na tihoj vatri,josh ga zalij pivom da ne zagori previshe..................

Odprilike...pa sta rekao mi je da cu sanzati kakav je tek kad ne budemo radili zajedno...ali mi smo poceli i vikenodm da "izlazimo" zajedno :twisted: :twisted:

kambodza
19.06.2007., 01:10
............opa,jer ce biti dovoljni tvoji air begovi da vas zadrze od sudara i chukanja.............

Samantha Jouns
19.06.2007., 01:18
............opa,jer ce biti dovoljni tvoji air begovi da vas zadrze od sudara i chukanja.............

Ne znam ali pokazala sam mu kako se spustaju sedista :mrgreen: :mrgreen:

kambodza
19.06.2007., 01:20
....mislim na "AIR BEGOVE TVOJE" ........a verovatno ce ti srediti otkaz onda.........nema druge........

Samantha Jouns
19.06.2007., 01:24
....mislim na "AIR BEGOVE TVOJE" ........a verovatno ce ti srediti otkaz onda.........nema druge........

hahahhahaaahaha e jesi lud :D:D:D:D:D
Ma nema zajebavanja....Posao je posao http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/engel/d025.gif

kambodza
19.06.2007., 01:29
......jes za tebe al ako si njega raspalila,chuvaj se iznenadjenja pa posle teshenja.......he he

Samantha Jouns
19.06.2007., 01:32
Ma necu da mesam posao i zadovoljstvo...dobro je meni i ovako.... ;) :D:D:D:D
ja to radim sa direktoirma :D:D:D:D:D:D:D

kambodza
19.06.2007., 01:33
......ona muzicka grupa "direktori",pa malo su grubi................za tebe.........