PDA

Vidi punu verziju : Provale,biseri...sa casova,iz zivota...

Stranice : [1] 2 3

E_X_I_T_O_V_K_A
22.10.2005., 01:14
Evo prvo ja:

-Istoricarka:"SeDni koleginice.Ajde Natalija pomoGni redaru da prijavi odsutne.A vi dole,nemojte da acete"

Engleski:"Profesorka,kako se to cita?" Prof:"Isto se deco brate cita"

Francuski:"Simovicu,da li je zvaka prisutna u usnoj duplji?"

Fizicko(preskakanje kozlica):Profesor:"Tvoje je samo da rasiris noge,sve ostalo prepusti meni"

E sad malo vi..... :D :D :D

goldfish
12.11.2005., 00:21
Cas engleskog. Drugi razred osnovne.
Pita profesorka :" Deco, znati li neku boju na engl?"
Deca odgovaraju : "Znamo!!!! Pink"
Prof : " Dobro, to sigurno znate po onom znaku za televiziju Pink..........A jel' znate jos neku boju? "
Tek ce jedan mali : " Ja znam kako se kaze zuta boja!!!"
Prof : " Kako? "
" Melos! " :)))))

bie
15.11.2005., 14:46
eh,davno bejah u skoli tako da se skoro nicheg ne secam :(

ja_KV
17.11.2005., 23:55
Evo prvo ja:

-Istoricarka:"SeDni koleginice.Ajde Natalija pomoGni redaru da prijavi odsutne.A vi dole,nemojte da acete"
Olivera?

Engleski:"Profesorka,kako se to cita?" Prof:"Isto se deco brate cita"
Hajdi?
Francuski:"Simovicu,da li je zvaka prisutna u usnoj duplji?"
Ovo je Korex 100%!
Fizicko(preskakanje kozlica):Profesor:"Tvoje je samo da rasiris noge,sve ostalo prepusti meni"

E sad malo vi..... :D :D :D
Jesam li bar nesto pogodila?

Fanatic_Kv
18.11.2005., 13:40
Ima zivih i ovde... a fino fino...

evo sad ja...

Geografija: vi tamo u zadnjoj klupi, nemojte da mi se muvate dole!
Ekologija: Sta mislite zasto je zabranjeno kloniranje? pa zamislite da neki ludi naucnik napravi vojsku klonova i zapocne rat!!!!
Istorija: auuu deco ala se danas oseca neki SMOG u vazduhu...

seticu se ja jos toga...

bie
18.11.2005., 13:58
:lol: :lol:simpatichno ;)

E_X_I_T_O_V_K_A
12.01.2006., 14:29
ja_KV.....pa gde si kolega....vidi se da si imao/la iskustva sa nasim bisercima iz "klupa".....E,a nisi pogodio/la(sorry) za fizicko,he he....Ma setices se,likcina je to....
Daj neke izvale tvoje(ima ih sigurno),da se smejemo malo....

Ljudi,najjaci ste.....mislim zuto...Melos ccc,hehe,ajde bie potrudi se malo,seti se.....

F*E*L*I*C*I*T*A
17.01.2006., 22:03
"Eve" i mene da ja malo dopunim izreke tj izvale:
Koraksic:"Nemojte da izmisljate ono sto je izmisljeno"
Matis:"Ono sto cu napisati je normalno savrseno tacno"
Matis:"Da prosetamo kroz zadatke"
Matis:"I dalje se nalazimo u zbirci".....Sigurno ih ima jos nego me mrzi da "morim" mozak.....

A sad i iz zivota........
"Stigni recenicu"
"Oblacno more"
"Hit dana ceo dan"
"Kiseli pasulj"
"Pun narod"
"Svetleca lampa".......Bolje da vam vise ne pricam vise je mene blam da pisem.....

Inace E_X_I_T_O_V_K_A svaka ti cast za temu.....

apache
20.01.2006., 22:49

Da nije Zli Gli (Gligorije)?

misanthropia
21.01.2006., 00:05
Da nije Zli Gli (Gligorije)?

hahah gligorije manijak

profesorka latinskog : (pokushava da upishe odsutne ) deco da li su svi kod kutje?

apache
21.01.2006., 00:15
Zar nije trebalo da ode u penziju?

F*E*L*I*C*I*T*A
21.01.2006., 01:39
a ko to treba da ide u penziju.....ima ih bas punooooo
a za ovu izvalu "jesu li svo kod kuce"....nemam komentar......kada sam procitala ljubila sam pod pola sata......a koja je ta profesorka??.......

E_X_I_T_O_V_K_A
21.01.2006., 01:41
Ha,ha ma gde crni Gliga?he,he....ok moram da kazem,nijew Zoki,nije Gliga....jedan je od profesora "u godinama"...a najjaci lik.... E,moram da dopunim.....

Istoricarka:Vas trojica,obojica napolje!!!
e,a to za latinski...lici mi na Puellu:)))a ona ima ispale....knjigu da napises:)))

Francuski:Kosa je u pluralu,osim ako nemamo jednu dlaku
Logika:Simce,moras sad da odgovaras,nisam ti ja Rajfajzen banka...A ti tamo,lepo sedi...preparkiraj papke

Felicita,hvala,dobre su ti izvale...a posebno one iz zivota:))

misanthropia
21.01.2006., 15:24
ova profesorka je puela tj dobrila ili kako se vetj zove
a gligorije je u penziji :)

Serijski_Ubica
25.01.2006., 00:49
Evo ja da doprinesem ovoj temi :

Serijski_Ubica
25.01.2006., 00:51
ovo su legende nove tehnichke :)

P.S. ovo su slike iz njihovih zatvorskih dosijea, nemojte da neko sazna da sam ih stavio na net

goldfish
25.01.2006., 01:01
Zar nije trebalo da ode u penziju?
baba latinka, Olga, je odavno u penziji, ako na nju mislis ;)

E_X_I_T_O_V_K_A
25.01.2006., 15:48
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa.....serijski najjachi si!!!Pa odakle "izvadi" ove slike?A da...iz dosijea... :p ....

Biologija:Pa...to su zlezde za pokretanje(izvala ucenika)
Geografija:Spiranje TLA ZEMLJISHTA(izvala ucenika)
Francuski:"Prof. to je mnogo gradiva za nas!" "Pa zavisi,od vasheg mentalnog sklopa...ko ne moze da shvati i nauci...neka ide u invalidsku penziju"

Mislim stvarno..... :( :D .....

Pozz svima!!!!

goldfish
25.01.2006., 22:26
sv sava je zapoceo karijeru kad je otisao na sv goru

apache
25.01.2006., 22:31
baba latinka, Olga, je odavno u penziji, ako na nju mislis ;)
Mislila sam na Gliga...

goldfish
25.01.2006., 22:34
a i gligo isto..........

E_X_I_T_O_V_K_A
25.01.2006., 23:27
sv SAva?JOj,cija je to izvala?

Istoricarka:I oni su tako dosli do SrbijA
Istoricarka:Isli su SAVOM PREKO MORAVE do...

Fanatic_Kv
26.01.2006., 00:16
A shta ja da kazem kada profesor pise (i prica) neke nebuloze kao npr... Obijasni i diNstanca!!!

Prof. srpskog: gledajte ovamo i pisite tamo...i neposredno pred kraj svog zivota on je umro!!!
Smrt ga je omela u zavrsavanju svog dela... Sveske u ruke, olovke nasto i PISITE!

E_X_I_T_O_V_K_A
29.01.2006., 01:06
Logika:Sta ti je to ispod klupe,mobilni?Saljes devojci poruke?Eeee,njoj treba od tebe druga alatka,a ne ta.
Muzicko:Tishina,hocu da CUJEM ODSUTNE!

Dawko Minic
29.01.2006., 16:58
Logika:Sta ti je to ispod klupe,mobilni?Saljes devojci poruke?Eeee,njoj treba od tebe druga alatka,a ne ta hahahhahahhahahhahhahhahahhaha strashno hahaha :)

misanthropia
30.01.2006., 23:43
hahahahahahahahahah hahahahah hahhahahah hahahahahahhahaha
ne mogu vishe da se smejem hahahahahahah hahahahahahahahhahahahahahahaha
hahahahahhahahaha
d

E_X_I_T_O_V_K_A
31.01.2006., 15:01
Latinski,1.god:Decko kako se zoves?Paaa...profesorka mene obicno zovu ja se ne zovem.
Dobro,a kako je prezime?Pa pre zime je jesen...

Na biologiji:Ucenik:Da,to su MUSHKE JAJNE celije..:(

misanthropia
03.02.2006., 11:33
hahhha najjachi je prof biologije terzo hahahah
obozhavam tog lika hahahah
triper

E_X_I_T_O_V_K_A
03.02.2006., 13:59
Terzo?haha....da a posebno volis(verovatno) fore kad iz cista mira izleti iz ucionice,ili stavi paravan ispred sebe,ne moze da gleda ucenike...nerviraju ga...cccc.....likcina,specijalac
Ali steta sto mi ne predaje....,Mirka mi je predavala prosle god,sad neka nova...pih...

A,da poznata izvala,na biosu,mislim da ovu "recenicu"svim generacijama prica:Deco,kada budete dozivljavali vash prvi vrhunac...setite se vase Prof koja vam je govorila uvek koristite kondom....

Mislim stvaarnooo.....;)

B.K.
03.02.2006., 15:07
Marksizam...
Tochak: Dete, reci ti meni definiciju marksizma.
Uchenik: Definiciju marksizma?!? Pa, josh to nismo uchili.
Tochak: Kako nismo? He he... proshle godine, prva lekcija!
Uchenik: Pa, profesore, mi proshle godine nismo ni imali marksizam!!!
Tochak: Nema veze. He he he...Idi na mesto, dete, ja ti moram dati jedinicu ... :lol:

Majesty Of The Nightsky
03.02.2006., 18:02
Logika:Sta ti je to ispod klupe,mobilni?Saljes devojci poruke?Eeee,njoj treba od tebe druga alatka,a ne ta.

Jao, Miljojka....to tako lici na nju...

F*E*L*I*C*I*T*A
04.02.2006., 01:27
exitovka i ostali, nemam komentara za sve ovo....mada to je vrlo malo od profesora i ne cudim se vise njima ludacima i zao mi je sto nisam redovno zapisivala njihove "izreke".......bios:" doziveli vrhunac"ili kako god da je rekla....joj joj joj.......ja mislim da ce biti ovde glasanja za naj biser meseca....mozda i godine.......nikad se ne zna..... :lol:
da da od miljojke se ocekuje najvise......

E_X_I_T_O_V_K_A
04.02.2006., 23:23
Miljojka najjaci lik,njene izvale su bash bash vrhunske.Nego nesto ste mi se ucutali za izvalama....:)))he,he..Ma super ste....
Da Felicita,bice verovatno glasanje....ali pitanje za sta se opredeliti...koju izvalu...sve su...mocne!!

apache
05.02.2006., 00:14
Hm, pitam se da li to i dalje radi, ako ima nekoga ovde kome predaje Olivera istoriju, posto je dok sam ja isla u govnaziju ona sve cetiri godine pocinjala da predaje lekciju recenicom "Kad se tice..."
Ali uvek, ma o cemu da je trebalo da prica. Inace ona je poznata po tome kako se "dobro"sluzi padezima...

Milica BG
05.02.2006., 01:28
mene zanima da li jos uvek kad neko pokusava da se izvuce a da ne odgovara ili kad kasni kaze : ja te vase izvinjotine ne primam!
ajd gimnazijalci javite se pa nama "matorima" recite da li ona jos uvek prica tako
ja sam imala ceo spisak njenih glupost negde u nekoj svesci pa ako ga nadjem rado cu ga podeliti sa vama, ma to je padanje...
a tocak... legenda, pa puella, tj dobrila, ne mogu da verujem da je jos uvek u istom fazonu...
i naravno teta miljojka : "ja svom sinu ne kupujem one moderne gace, kupim mu one obicne, da mogu lastis da mu promenim"

apache
05.02.2006., 10:18
Da, nezaboravna Puela
Kaze ona jednom liku iz mog odeljenja koji drzi inhalator u ruci...
Puela: "Je li, je li sta je to?"
On: "Je li, je li inhalator!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Umrli smo, a on je valjda zavrsio u napomeni.
Pa je jednom zapisala u napomeni Cigancice koji su ispod prozora ometali cas...
Najbolja je

E_X_I_T_O_V_K_A
05.02.2006., 22:02
Olivera?Predavala mi je prosle godine....da,po padezima je prepoznajemo...Nego sad nikome ne moze lepo da potrefi prezime....ja sam zbog toga ludela..i non stop je ispravljala.....A to za "Kad se tice..."nisam primetila.....
Nesto je ne obozavam.......
Ha,ha Miljojka je carica u izvalama.......dobra je!

Majesty Of The Nightsky
06.02.2006., 20:57
Meni su Miljojkne izvale malo degutantne.....

misanthropia
06.02.2006., 21:01
evo mene u petnici kuliram sa ekipom koja je do jaja hahah i sve to
znachi ludilo kad ladno imamo net koji nije ogranichen vremenski ali *** ne mozhe chat a nisam ponela cd sa mircem
sve u svemu majesty videtjemo se u subotu verovatno na onoj radionici

dawko vidimo se u subotu veche :******8

misanthropia
06.02.2006., 21:01
znachi ludilo kad ladno imamo net koji nije ogranichen vremenski ali *** ne mozhe chat a nisam ponela cd sa mircem

dawko vidimo se u subotu veche :******

B.K.
06.02.2006., 21:38
Meni su Miljojkne izvale malo degutantne.....
U pravu si, chesto je preterivala, ali vecini su njene izjave bile izuzetno smeshne i nishta drugo :?

E_X_I_T_O_V_K_A
06.02.2006., 22:28
Da,Miljojka......ne da su smesne izvale,nego urnebes.....Degutantne?Pa pazi,kad nju nije blam da tako nesto prica,a nama lepo,smejemo se......sve je ok,hi,hi.A inace jednom zamalo nije opsovala(zestoko...one sitnije psovke joj necemo(valjda) zameriti:))) na casu...znaci to bi bilo dno dna njenih izvala....
P.S.Milice,potrudi se za tu zbirku Oliverinih izvala...:)))mislim steta je propustiti,ne procitati tako nesto....:))))

Milica BG
07.02.2006., 01:08
vazi, kad budem dosla u kv za nekih dve nedelje prvo cu da nadjem svesku iz biologije i istorije pa vam pisem.
znam da vracam temu unazad ali da nije slucajno vidic onaj profesor fizickog o kome pricate?
evo fora koju mi je malopre ispricao muz, kaze da je to vec urbana legenda, mozda i znate al verovatno neko ne zna...
lik peva na casu. profesor pita :"ko to peva?"
lik kaze: "zdravko colic"
a profa kaze "colicu, koji si u dnevniku?"
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ja se malopre odvalih od smeha

B.K.
07.02.2006., 06:04
vazi, kad budem dosla u kv za nekih dve nedelje prvo cu da nadjem svesku iz biologije i istorije pa vam pisem.
znam da vracam temu unazad ali da nije slucajno vidic onaj profesor fizickog o kome pricate?
evo fora koju mi je malopre ispricao muz, kaze da je to vec urbana legenda, mozda i znate al verovatno neko ne zna...
lik peva na casu. profesor pita :"ko to peva?"
lik kaze: "zdravko colic"
a profa kaze "colicu, koji si u dnevniku?"
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ja se malopre odvalih od smeha

To za Zdravka Cholica je prastara fora i provlachi se iz generacije u generaciju.

Milica BG
07.02.2006., 12:22
pa kazem ti, ja je nisam nikad cula, verovatno da onda postoji jos neko :-)

E_X_I_T_O_V_K_A
07.02.2006., 14:59
IIII,imamo "pobednika".....Pa da,ko bi drugi nego Vidic izvalio tako nesto,bravo,mada car je...A,da to za Cholu sam cula,dobra je.....
Too,Oliverine izvale za 2 nedelje...ccc..:D:D Miliceee!!!!

Pa dobro KAZE/pishe Felicita,mogli bismo da glasamo za naj izvale....ali ja stvarno ne znam za koju bi se odlucila:D...show
Mada skoro sve izvale su,vecinom MADE IN GIMNAZIJA,hi,hi

Milica BG
08.02.2006., 01:06
***, ne mogu da verujem da je samo moju generaciju fora mimoisla... :-) bas sam ja neki tupav covek.
jeeeee, ja sam pobednik!!! bar u necemu u zivotu :-D
ma ja bih za miljojku uvek glasala kao za provalu veka :-)

B.K.
08.02.2006., 08:59
Mi smo kod Miljojke imali foru da neke bitne stavke ispishemo ili u coshku na tabli ili onde gde chuchi sundjer. E, poshto sam ja uvek bila smotana za prepisivanje ili bilo koji vid varke, jasno je da me je ukibila prvom prilikom i tada mi reche:
M: Tebi je otac zubar, jel'
Ja: Jeste.
M: E, kada je zub kvaran on ga izvadi, a ja kada mi je uchenik kvaran poshaljem ga na mesto i dam jedinicu.
Svi su se cepali od smeha, ali meni, verujte, nije bilo nidochega :roll: :razz:

Milica BG
08.02.2006., 12:38
a joj, pa mi smo znali da ona ima oci na ledjima... ma ima oci svuda :-) zna sva fore za prepisivanje, svaka cast onome ko uspe nju da zezne

Majesty Of The Nightsky
08.02.2006., 16:47

dawko vidimo se u subotu veche :******

EEj, bash mi je drago da se lepo provodish...
Prichatjesh mi detalje...
Pozdrav

i, da, vidimo se na radionici

F*E*L*I*C*I*T*A
08.02.2006., 19:50
Da da sa miljokom nema zezanja......ali kad nesto odvali nema tu spasa za nas stomak (zbog smejanja tj cepanja)..ajde da dodam joj par izvala...fizika:"kako da nadognadjavamo"....?????....matis:"matematika je kao muzika izdvojite SAMO TRI SATA DNEVNO......ima jedna lepa grupa zadataka a zovu se razni zadaci....pet i dva jeee PET.....(obraca se nama,a kao da nismo prisutni i kao da prica nekoj drugoj osobi)treba da objasnim deci da..."...Onaj ko ostane citav u gimnaziji pored njihovih izvala(mislim na profane) dajem mu medalju.... :) :) :) :) :) :D

VertigoGirl
08.02.2006., 21:02
tokom godine,moji susedi na istoriji i ja smo vredno belezili Oliverine bisere...Lepo je pocelo,ali nam je ubrzo ponestalo mesta za pisanje,tako da smo prestali da belezimo greske u padezima...Ali,da izdvojim neke:
-ostrvo sveti Spasatelj,
-ribelarizam,
-nedovrsena recenica tipa : ``Reci mi...A?`` ili ``Odlicno,jeste,odlicno,odlicno...Ne lupaj!``
-ona je htelela (htela+zelela)
-Ja necu da vas pitam humanizam i renesansu,ali ja ne mogu da verujem da ne znate ko je Leonardo i sta je on napisao...``
-Taman posla da su nas Turci sve pretvorili u muslimane i dzamije...
-Umro je jako mlad,u 1355 godini...
-Dakle,u ovom periodu vazan je izum leteceg chuna ili...leteceg chuna...
-u tom periodu je prokopan Giblartar...

ima ih jos,ali se toliko ponavljaju da nisu zanimljive...

E_X_I_T_O_V_K_A
08.02.2006., 22:07
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.....Oliveraaaa!!!Pa mislim stvarno...e,a ta recimo izvala sa tim odlicno,odlicno...pa na kraju te ugasi k'o svecu sa 'Ne lupaj'...po tome je poznata,hi,hi.Ma to je i kod nas u odeljenju pricala....bas je neka...ali kad smo kod gashenja tu je matematicarka carica..(100% znate o kome pishem),bar Felicita zna...
A joj,Miljojka...pa kako te u'vati bwe?A Miljojka je sva u fazonu "Njeno selo lepshe od Pariza"...kad pocne da prica...krave,sir bla bla..znate vec....:)))))

apache
08.02.2006., 22:30
Moje odgovaranje kod Olivere se uvek zavrsavalo njenim : "Traljavo, traljavo..."

kvmina
08.02.2006., 23:41
MA Olivera je biser za sebe :smile: ona i njeni padezi!!!

A ima li ko da kaze nesto o profesoru fizike????? zna se ko je naj naj profesor fiz. u gimn.

apache
09.02.2006., 00:55
Lazo pizda?

VertigoGirl
09.02.2006., 16:19
Milence? On i kad lupi,mi ne smemo da se smejemo... Ne znam znate li za Gordanovo gradjenje mnozine,recimo... ``truovi`` - mnozina od true,
``elsovi`` - mnozina od else,
``aovi`` - mnozina od A,
i ``beovi``- mnozina od B...
ili recimo,cas je bio jako zanimljiv kada nam je nesto objasnjavao i stigao do broja 69...onda je rekao: ``seset devet``,a mi smo se pocepali od smeha,ali on izgleda nije ukapirao zasto pa je prokomentarisao :``ja mislim iskljucivo na broj 69,ne znam na sta vi mislite...``a posle smo mi,ucenici,perverzni...

kvmina
09.02.2006., 19:33
DA DA MILENCE JE CAR!!!!!! :o
Ma bwe najjaci profesor u gimnaziji, svi se sklanjaju kad on prolazi i ne moze mu niko
nista :smile:

Milica BG
10.02.2006., 00:35
ej, milenceta ne pominjite.
razredni, cetiri godine tiranije, jos uvek imam traume.
nemam sta da vam kazem u vezi tog coveka, sem da nama ama bas nista nije bilo smesno kod njega. da, i svi su ga se plasili a ja ne podnosim takve likove, bar da je neki autoritet za fiziku...
cula sam da se manje vise promenio, al brate... brrrr jeza...
zato je miljojka bolja tema uvek, ma vecito je pricala o svom selu i o svojoj majci koja je skolovala pa sad kad je ona omatorila ona mora da je gleda itd itd...
pa nam je pricala (posebno meni i drugarici jer smo kao za baksuz se zakucale u prvu klupu ispred nje i vazda nam je nesto objasnjavala...) kako ode kod neke zene na rucak a ona sve lepo spremila i aranzirala i sir i kajmak i papriku i kupus i pile...a ona mucena nista, samo sve nabaca na tanjir...kaze, ne ume... :-) bolest

a rato i njegovo plust, minust i ses?

E_X_I_T_O_V_K_A
10.02.2006., 13:18
Ha,ha pa apache....traljavo,traljavo?Njena omiljena(Oliverina) recimo recenica...a,sto obozava da pogresi prezime,pa to ti je...A Milence?Car je...cool je za ocenu,kad je raspolozen ume i da se nasali...meni je ok sasvim..
A Gordan?Moja generacija ga je prozvala Smoki,zato sto na odmoru uvek jede smoki i pije coca colu....ume i on NEKAD da bude ok,daa,poznati su mi njegovi elsovi...hi,hi:))))))

apache
10.02.2006., 13:30
Ja ne znam ko je Gordan?! Sta on predaje?
Ma, ljudi kojima nije predavao Lazo ne znaju sta su provale...

kvmina
10.02.2006., 15:06
MA GORDAN JE JEDNA OBICNA SVINJA!!!!!!!!!!!!!!
MENI PREDAJE INFORMATIKU, I SELJACINA JE NEOPEVANA, POKUSAVA DA IMITIRA MILENCETA I DA GLUMI NEKU STROGOCU , KRETEN JEDAN ISFRUSTRIRANI!!!!!!!!!!
PEDOFILCINA JEDNA KOJA MUVA SVE CURE, OKRECE SE ZA KLINKAMA I ODMERAVA IH!!!!!!!!!!
NJEGA TREBA IZBACITI IZ GIMNAZIJE, NAJVISE ME NERVIRA STO GLUMI NEKOG MANGUPA, I DAJE JEDINICE JER HOCE DA POKAZE DA JE ON NEKO I NESTO U GIMN.!!!
MRZIM GA______ NEPODNOSIM GA JER SE MNOGO FOLIRA I ZAMISLJA DA JE NEKO I NESTO, TAKVE LJUDE KAO STO JE GORDAN TREBA ZAKONOM ZABRANITI DA RADE NEKI POSAO!!!!!!!!!!!!!!
LECI SVOJE KOMPLEKSE NA DJACIMA,ON SE JADNIK TRUDI DA BUDE NESTO STO NIJE, ALI TAKO SMOTANE BUDALE KAO STO JE ON NE ZNAJU NISTA!!!!!!!!!!!!!
NIKADA ON NISTA NECE BITI U GIMN. MOZE DA SE TRUDI ON KOLIKO HOCE!!!!

apache
10.02.2006., 15:17
Njega nije bilo dok sam ja isla u gimanziju

VertigoGirl
10.02.2006., 15:40
MA GORDAN JE JEDNA OBICNA SVINJA!!!!!!!!!!!!!!
MENI PREDAJE INFORMATIKU, I SELJACINA JE NEOPEVANA, POKUSAVA DA IMITIRA MILENCETA I DA GLUMI NEKU STROGOCU , KRETEN JEDAN ISFRUSTRIRANI!!!!!!!!!!
PEDOFILCINA JEDNA KOJA MUVA SVE CURE, OKRECE SE ZA KLINKAMA I ODMERAVA IH!!!!!!!!!!
NJEGA TREBA IZBACITI IZ GIMNAZIJE, NAJVISE ME NERVIRA STO GLUMI NEKOG MANGUPA, I DAJE JEDINICE JER HOCE DA POKAZE DA JE ON NEKO I NESTO U GIMN.!!!
MRZIM GA______ NEPODNOSIM GA JER SE MNOGO FOLIRA I ZAMISLJA DA JE NEKO I NESTO, TAKVE LJUDE KAO STO JE GORDAN TREBA ZAKONOM ZABRANITI DA RADE NEKI POSAO!!!!!!!!!!!!!!
LECI SVOJE KOMPLEKSE NA DJACIMA,ON SE JADNIK TRUDI DA BUDE NESTO STO NIJE, ALI TAKO SMOTANE BUDALE KAO STO JE ON NE ZNAJU NISTA!!!!!!!!!!!!!
NIKADA ON NISTA NECE BITI U GIMN. MOZE DA SE TRUDI ON KOLIKO HOCE!!!!

wow...

Milica BG
11.02.2006., 00:19
Ha,ha pa apache....traljavo,traljavo?Njena omiljena(Oliverina) recimo recenica...a,sto obozava da pogresi prezime,pa to ti je...A Milence?Car je...cool je za ocenu,kad je raspolozen ume i da se nasali...meni je ok sasvim..
A Gordan?Moja generacija ga je prozvala Smoki,zato sto na odmoru uvek jede smoki i pije coca colu....ume i on NEKAD da bude ok,daa,poznati su mi njegovi elsovi...hi,hi:))))))

au brate, ne mogu da verujem... al se milence promenio... sad je i cool za ocene. izgleda da on ide naopacke, umesto da pod stare dane bude najgori on se popravlja. predavao je jos mojoj kevi u ekonomskoj a tek tad je bio ludak... ne znam, bice da vuk menja i cud a ne samo dlaku :-) a jel jos uvek izvodi po troje cetvoro na tablu kad ispituje? to mu je izum iz moje generacije, izgleda da smo mu bili inspirativni...pa tako izreseta pola odeljenja za pola sata... da li jos uvek ima onu foru da ti zvekne jednog keca ako samo cutis pred tablom a ako kazes ne znam onda ti postavi jos jedno pitanje pa ti lupi i drugog pa u dnevnik... ajd pricajte...
juce sam srela drugaricu iz srednje koja je inace super lujka, i za sve je uvek bila opustena, ali kod njega na casu je vecito bila pod klupom od straha... :-)

gordana ne znam, taj je neki noviji lik...

kvmina
11.02.2006., 11:41
au brate, ne mogu da verujem... al se milence promenio... sad je i cool za ocene. izgleda da on ide naopacke, umesto da pod stare dane bude najgori on se popravlja. predavao je jos mojoj kevi u ekonomskoj a tek tad je bio ludak... ne znam, bice da vuk menja i cud a ne samo dlaku :-) a jel jos uvek izvodi po troje cetvoro na tablu kad ispituje? to mu je izum iz moje generacije, izgleda da smo mu bili inspirativni...pa tako izreseta pola odeljenja za pola sata... da li jos uvek ima onu foru da ti zvekne jednog keca ako samo cutis pred tablom a ako kazes ne znam onda ti postavi jos jedno pitanje pa ti lupi i drugog pa u dnevnik... ajd pricajte...
juce sam srela drugaricu iz srednje koja je inace super lujka, i za sve je uvek bila opustena, ali kod njega na casu je vecito bila pod klupom od straha... :-)

gordana ne znam, taj je neki noviji lik...

MA MILENCE SE NIJE UOPSTE PROMENIO, ISTI JE , ONAKO STROG ALI UVEK KOREKTAN!!!! U PRAVU SI IZVODI I DAN DANAS NJIH NEKOLIKO NA TABLU I NJIH NEKOLIKO NA ZADATKE I TAKO IZRESETA VISE OD POLA ODELJENJA :) I DA IMA I DAN DANAS FORU DA DA KECINU VELICINE VISE OD POLA RUBRIKE AKO KAZES NE ZNAM, JA MISLIM DA ON TU REC ne znam NE PODNOSI :-) MA NJEGA SE SVI PLASE, NE MOZE MU NIKO NISTA I ZATO JE NAJBOLJI!!!!!!! SVI MU SE SKLANJAJU, I TREBA :) MILENCE NIKADA NECE DA BUDE MEK TO NEKA SVI ZNAJU JER TO JE ISTINA... MILENCE I MEKOCA NE IDU ZAJEDNO... MA NEMA STA AUTORITET U GIMNAZIJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.K.
11.02.2006., 12:40
Ma, chovek te jednostavno tera da nauchish fiziku. Jeste uvek bio strog, ali i korektan.

VertigoGirl
11.02.2006., 21:28
jeste...ali ja nikako da naucim teoriju....

Milica BG
12.02.2006., 01:07
ja nikad naucila fiziku nisam, a uvek sam imala dobre ocene... uterivanjem straha u kosti se nista ne postize...

Milica BG
12.02.2006., 01:09
mada je bio car za ekskurzije, vidimo ga samo u autobusu i to je to, ma bolela ga guza za nas...al je jednom tipu uspeo da da dvojku iz vladanja na ekskurziji...ma jeste legenda

B.K.
12.02.2006., 12:30
ja nikad naucila fiziku nisam, a uvek sam imala dobre ocene... uterivanjem straha u kosti se nista ne postize...

Ali josh manje se postize kada te savrsheno bude briga da li ce ti uchenici neshto nauchiti ili ne, kao shto je bio sluchaj sa Vladimirkom

F*E*L*I*C*I*T*A
12.02.2006., 20:21
Sa Vladimirkom???? ko je sad taj? i sta je to bilo??? :roll: :?

B.K.
12.02.2006., 21:43
Sa Vladimirkom???? ko je sad taj? i sta je to bilo??? :roll: :?

Vladimirka je osoba zenskog (s)pola koja je predavala matematiku. Na njenim chasovima je bilo ultra zezanje, jer je bila sva usporena i lenja da predaje, ali niko nishta nije nauchio od nje. Bolje strog profesor, ali da zna da predaje, nego 'ladovina na chasovima, al' nishta u glavi 8-)

F*E*L*I*C*I*T*A
13.02.2006., 01:04
Eh sto ona meni ne predaje!!!bila bih presrecna :D
pa B.K. koje si ti god?jer se "vidi" da si zavrsila srednju...

F*E*L*I*C*I*T*A
16.02.2006., 18:15
evo jos jednom miljojke.....mozda nisu nesto ALI.....
"nije logika da sve pomesas.....moze samo da ti se mesa u zeludcu.jes no, zeludac je mikser!"
"sta brises prstima imas tu sundjer.jok mogla si JEZIKOM da brises tablu"
"SMAKNI tu stolicu da se ne ZASADIS tu,pa da te zalivam" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

B.K.
16.02.2006., 19:12
Eh sto ona meni ne predaje!!!bila bih presrecna :D
pa B.K. koje si ti god?jer se "vidi" da si zavrsila srednju...

po onoj krilatici "I'm gonna stay young until I die", mislim da nije bitno ko je koje godishte, vec je bitno srce u junaka... :razz: da, srednja shkola je iza mene, mada zivim deset minuta hoda od gimnazije :lol: sada radim, ne u "pekabeti" :-) , ali se prisecam trenutaka iz gimnazije, shto lepih shto loshih :roll:

E_X_I_T_O_V_K_A
16.02.2006., 21:04
heej,pa gde ste ljuuudii....vredni...moji!!!I sta kazete,sad je Milentije diskusija.....ma cool je..kako mu dodje raspolozenje......
Lepo,lepo ima novih izvala...Miljojkica i slicno:)))Super ste bwe!
A joj,sta vam bi za Smokija(Gordan)?Mada to da se okrece za curama i slicne stvari....jeste!Aaaa,ma on je glavna faca,haha..postao,svaka profesorka iz informatike/matematike bila njegova riba...uuu,opasan bwe!!!Ma da....kako da ne
Aj kissic:D

Slim_ShadY
16.02.2006., 21:21
Osmi razred,pismeni zadatak iz matematike.Mrtva tisina na casu ali tu tisinu je prekinuo drug sa ispustanjem svog goluba dobro malo jace od goluba.A profanova reakcija je bila najaca.Onako mrtva hladan je rekao:"Sta je Mito?!Trema?!" :D
Peace

B.K.
16.02.2006., 22:26
Koliko me secanje sluzi, u osmom razredu predaju nastavnici, ne profani :wink:
I josh neshto, if you're really slim Shady, please stand up, please stand up, please stand up!!! :razz:
Laku noc!!! :lol:

apache
16.02.2006., 23:27
I josh neshto, if you're really slim Shady, please stand up, please stand up, please stand up!!! :razz:

E, uvek me nasmeju tvoji postovi! :)

B.K.
17.02.2006., 06:04
E, uvek me nasmeju tvoji postovi! :)

Pa, shta da se radi... Kako razmishljam tako i pishem :razz:

Milica BG
17.02.2006., 15:48
:-) :-) :-) :-) :-)

nikad mi nije dovoljno miljojke

E_X_I_T_O_V_K_A
17.02.2006., 21:04
Ha,ha joj blamaaa....golub,tih blama,joooj!Xaxaxaxaxxaxaxa....strashno.......

E_X_I_T_O_V_K_A
22.02.2006., 14:09
Muzicko:Cuven je po tome sto je poznat!:D
Engleski:Dobro...a sad mi pokazi gde je dugme na daljinskom za PREMOTAVANJE DVD-a!!!
Na casu francuskog:Profesore kome vi predajete,tom ni pakao nece tesko pasti....(Jovana)

Znaci...znaci....joooj!!

B.K.
22.02.2006., 21:43
Nije biser, ali se tiche shkole CHETVRTI KRALJEVACHKI BATALJON. Juche je umrla Zlata Obradovic, poznata "domacinka" iz ove shkole :sad:

E_X_I_T_O_V_K_A
23.02.2006., 14:10
Tih covece....E a gde nam je MilicaBg?Milice jesi li "iskopala" zbirku Oliverinih izvala?
Najnovija izvala,vise lapsus(profa):Daj mi mobilni....axa,a jel imas SINGAL(signal?)
ccc.....cccc:D

Milica BG
23.02.2006., 15:21
evo je milica :-)
sutra palim za kv i prvo sto cu da uradim kad stignem je da potrazim tu svesku ;-)
pa cu ti napisati sve!!!

i iz biologije, matora goca je bila carica, nego otisla je u penziju kad sam ja bila cetvrta, pa sam zakacila malo terza (kralj!!!)
goca je sve devojke zvala sestrama a tipove brale, pa je tako jednom priliko rekla mojoj drugarici: "ajde sestro opisi mi paprat" a mi popadali...
a dvojici drugova "da se ti i ja brale posle casa u sest okaca pogledamo" :-)

E_X_I_T_O_V_K_A
23.02.2006., 22:30
xaxaxaxa...nema sta...mladog je duha...hi,hi.A Terzo vec.......:))))

Milica BG
24.02.2006., 15:30
@exitovka

imam tuznu vest, ne idem u kv :-(
sta da radim, obaveze na faxu...

tako da ces morati jos malo da sacekas...

:-( :-( :-(

E_X_I_T_O_V_K_A
24.02.2006., 21:32
Nemoj da pricash/pishesh:(Bas steta...ali ok...jednom ce biti...tvoj dolazak...i dugo iscekivane izvale ....Ok:(
Miljojka:Pa necu ja da lazem ko neke ku*rwetine....
cccccc...:D

goldfish
24.02.2006., 23:52
Koliko me secanje sluzi, u osmom razredu predaju nastavnici, ne profani I josh neshto, if you're really slim Shady, please stand up, please stand up, please stand up!!! :razz:
Laku noc!!! :lol:

i u osnovnoj predaju profesori :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

B.K.
25.02.2006., 05:50
i u osnovnoj predaju profesori :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ne vidim shta te je toliko pogodilo u mojoj izjavi da stavljash onolika slova :-?
Ima fora kada lik iz Gimnazije, poput Jovice, predaje i u Dimitriju, ali tamo su ga zvali "Nastavniche"

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
25.02.2006., 12:36
P:imam jedan neopravdani u ovoj nedelji
razredni:nismo racunali ovu nedelju
P:onda cu da imam u sledecoj

25.02.2006., 12:37
Miljojka:Zakljucak je kao muskarac.Ako je jedna premisa negativna,konkluzija je negativna.Kao sto nas muskarac uvek prevari sa losijom

25.02.2006., 12:39
Olivera:Zivot na sultanu je bio mnogo tezak,a Mara je provela ceo zivot na sultanu

25.02.2006., 12:42
Evo i nekih od mojih provala

-Kako ne znas ko je on,kad sam te pre pitala da li ga znas,ti pricala ne znam,ne znam,ne znam-e to je on
-Vidis da je srecan kao pacov
-svaki dan je sreda
-Jeste.Sad mi reci sta si me pitala da znam sta sam odgovorila
-moja drugarica gleda slike i pita:jel' ovo tvoja mama,a ja kazem:ne lupaj,moja mama nikad nije bila tako mala,to sam ja

goldfish
25.02.2006., 13:06
Ne vidim shta te je toliko pogodilo u mojoj izjavi da stavljash onolika slova :-?
Ima fora kada lik iz Gimnazije, poput Jovice, predaje i u Dimitriju, ali tamo su ga zvali "Nastavniche"

pa povecas slova na delu teksa koji hoces da prokomentarises ;)

to NASTAVNIK nastalo je od termina : nastavnik razredne nastave (a to ti je , prevedeno na narodski jezik - ucitelj)

B.K.
25.02.2006., 13:53
pa povecas slova na delu teksa koji hoces da prokomentarises ;)

to NASTAVNIK nastalo je od termina : nastavnik razredne nastave (a to ti je , prevedeno na narodski jezik - ucitelj)

O.K. je. Osnovna je daleko iza mene, tako da je moguce da se neshto u medjuvremenu izmenilo :razz:

Milica BG
25.02.2006., 21:41
zakljucak, olivera i miljojka cu kraljice lapsusa
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

ma daaaj, stvarno bolesno, Mara kazes :-) :-) :-) :-)

b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....

E_X_I_T_O_V_K_A
25.02.2006., 22:03
Olivera:Zivot na sultanu je bio mnogo tezak,a Mara je provela ceo zivot na sultanu

Xa,xa,xa,xa,xa,xaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Show!!!N ije njoj lako,definitivno.......:):):):)
jjjjjjjjjj najjjjjaci si,xa,xa,xa....jadna Mara:(

E_X_I_T_O_V_K_A
25.02.2006., 22:06
E ljudi...ok je, profani ili nastavnici......to vam je sve ISTO SR*ANJE DRUGO PAKOVANJE.....:)

B.K.
26.02.2006., 00:05
zakljucak, olivera i miljojka cu kraljice lapsusa
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....

O tome i pricham. Zna se kada pochinju profesori, srednja shkola, a to shto vole da ih zovu... :razz:

E_X_I_T_O_V_K_A
26.02.2006., 00:36
Vratimo se na temu....:)
Moje provale:
-Hit dana ceo dan!
-Lezi u vertikali!
-Sto lepa ona majca sa zelenim bluzama...
-Iz Japana preko Tokija

ma ima jos nego.....hi,hi:)

goldfish
26.02.2006., 00:46

zakon donet pre nekoliko godina kaze da u osnovnoj skoli, srednjoj skoli i na fakultetu mogu da predaju samo i samo PROFESORI, znaci ljudi koji su zavrsili fakultet i koji imaju titulu : profesor tog i tog predmeta :roll:
osnovci svoje predavace zovu profesorima , jer oni za to znaju, za razliku od tebe :roll:
nastavnika koji rade u osnovnoj gotovo da i nema vise :roll:

goldfish
26.02.2006., 00:49
E ljudi...ok je, profani ili nastavnici......to vam je sve ISTO SR*ANJE DRUGO PAKOVANJE.....:)

imala diplomu srednje ili zavrsen fakultet za tebe je isto sra.nje drugo pakovanje ? :cry:

B.K.
26.02.2006., 05:30
zakon donet pre nekoliko godina kaze da u osnovnoj skoli, srednjoj skoli i na fakultetu mogu da predaju samo i samo PROFESORI, znaci ljudi koji su zavrsili fakultet i koji imaju titulu : profesor tog i tog predmeta :roll:
osnovci svoje predavace zovu profesorima , jer oni za to znaju, za razliku od tebe :roll:
nastavnika koji rade u osnovnoj gotovo da i nema vise :roll:

O.K. Izvinjavam se na ne znanju. Tako ti je to kada zavrshish osnovnu shkolu u nevreme :razz: 'Ajde sad raspalite o biserima, pa da se ne vracamo na ovu temu. Jel' si? Si! Tatatatira!!! :lol:

26.02.2006., 12:30
Exitovka,ja idem sa tobom u odeljenje.Ovo za Maru je provalila kod nas na casu.To joj je stvarno najveca provala! :-P :-D :grin:
A ima ih koliko hoces:
stari Sloveni su nasi potomci
Milutin je bio covek u godinama kad se ozenio malom Simonidom,starac mojih godina :D :D :D :)

Milica BG
27.02.2006., 01:59
O.K. Izvinjavam se na ne znanju. Tako ti je to kada zavrshish osnovnu shkolu u nevreme :razz: 'Ajde sad raspalite o biserima, pa da se ne vracamo na ovu temu. Jel' si? Si! Tatatatira!!! :lol:

takodje se izvinjavam, nisam znala za to sr*anje... lepo sam i napisala, nisam znala da su menjali...

mara je zakon fora :D

27.02.2006., 12:00
Izgleda da sam ja pobednik za najbolju provalu :) :) :)
Cini mi se da vam se Mara najvise svidela
Pa Olivera je carica.
Kad je rekla:Necemo da se navlacimo na Svetog Savu :D :D :D
Nadam se da ces uskoro pronaci tu svesku.
Mozemo i roman da napisemo o njoj

E_X_I_T_O_V_K_A
27.02.2006., 22:27
imala diplomu srednje ili zavrsen fakultet za tebe je isto sra.nje drugo pakovanje ? :cry:

U ovom slucaju jeste,zato sto nije tema-profesori vs nastavnici????Da je tema vezana za to,objasnila bih svoju recenicu....ali nije

E_X_I_T_O_V_K_A
27.02.2006., 22:30
Hej jjjjjj pa da,zajedno smo u odeljenju,sorry nisi mi nista rekla do danas pa nisam znala ko si na forumu.Kod nas je rekla za Maru?E,ko ce joj popamtiti sve izvale...svaka druga rec....ups!

Joj,a to za Simonidu se secam....ukopa se zena:)

goldfish
28.02.2006., 00:22
U ovom slucaju jeste,zato sto nije tema-profesori vs nastavnici????Da je tema vezana za to,objasnila bih svoju recenicu....ali nije

nema potrebe da objasnjavas, samo postuj pravila foruma i ne vredjaj :wink:

Milica BG
28.02.2006., 02:21
uh, jedva cekam i ja sama da nadjem svoju svesku, tako me oraspolozite svaki dan sa nekim lapsusom tako da bi bilo lepo da vam se oduzim ;)

E_X_I_T_O_V_K_A
28.02.2006., 22:38
Da,Milice.....mogla bi da je nadjesh:(..uskoro:):)

Ma sve je cool goldfish....:)peace&love......:D

kvmina
02.03.2006., 11:28
E evo jos nekih Oliverinih provalaa , carica je ...
- To je ratovi, noseli ,pomogni joj , o tim pravilama
- U tom slucu
- Nestala da postoji :D
- U tim osvajackim pohoda
- Manufakturnu proizvodu
- Aj tise !!!
- U Sibiru je svaki put, znate minus dvaes, tries ... :-D

najjaca je :) :) :)

B.K.
02.03.2006., 18:50
E evo jos nekih Oliverinih provalaa , carica je ...
- To je ratovi, noseli ,pomogni joj , o tim pravilama
- U tom slucu
- Nestala da postoji :D
- U tim osvajackim pohoda
- Manufakturnu proizvodu
- Aj tise !!!
- U Sibiru je svaki put, znate minus dvaes, tries ... :-D

najjaca je :) :) :)

I takva osoba da uchi decu :?

E_X_I_T_O_V_K_A
02.03.2006., 22:06
Ha,ha Olivera....pa sa njenim izvalama mi cemo(Milice)sastaviti drugu svesku,ha,haaa.Dvaes,tries,hi,hi....
Zena je kraljica u izvalama.....
E,ljudi?Ime teme sam totalno promashila,izgleda...ustvari treba da pishe gimnazijske provale,biseri......Mislim....SHOW!!!

456
04.03.2006., 12:05
Evo jos nekih provala nase ~carice Olivere~
-oni su isli brodovima peske
-hanibal je isao preko Himalaja i spustio se u severnu Italiju

i jedna veoma misaona recenica.....-Zagreb bi bio danas da je nekada bio pod Turcima ono sto je bio
(zena se izgubila u svojim mislima.........ha,ha.......)

04.03.2006., 13:14
Dobra je bila Oliver kad je mrtva ozbiljna pricala o brzim prugama.Kaze:On je bio u Ugarskoj,pa u Dalmaciji,a u to vreme se tesko putovalo nisu postojale BRZE PRUGE KAO DANAS.
Ili kad je rekla :hajde Marko
-Ja sam Mirko
-Ma kakav MARKO,ti si nemirko

F*E*L*I*C*I*T*A
04.03.2006., 21:36
jooojjooojjj olivera olivera..."gde ce ti dusa"...kad bi te cuo vuk karadzic bilo bi svasta....
e lik od zene...srecom ne predaje mi inace bi me izbacivala sa casova non stop....jer bi se ne smejala..nego cepala i vristala :) :) :) :)
evo da ja malo dodam..
-prihefti
-ima li neko brisac..da malo ovo PREKRECIM!
-maleni zadacic
-hemofarm je doprineo mnogo toga nasoj kosarKi.....i posle kazu da su djaci opiceni..cc..

Milica BG
05.03.2006., 14:43
hahahahahahaha...

ljudi, ubicete me, ja ne smem vise ovo da citam :D

sad sam se setila olivere kad je pokusavala da izgovori oksfordski pa je rekla okskforkdski i tako par nekih varijacija na temu da bi na kraju rekla: "ma napisite sami, znate vi kako se kaze..."
naravno da znamo :D

E_X_I_T_O_V_K_A
06.03.2006., 00:16
Exe Olivera show!Njeni padezi,lapsusi...i ona u gimnaziji?Eh.....:(A steta ne predaje mi vise.....mada sad se cepamo kod drugih biseraka nase ljubljene skole:)

Milica BG
06.03.2006., 00:41
meni je zao sto tocka necete upoznati...
sve do cetvrte godine svi profesori su nam bili zanimljivi, a od cetvrte... samo on :)
svi bivsi gimnazijalci uglavnom njega pamte i o njemu pricaju...

i oliveru naravno ;)

B.K.
06.03.2006., 08:58
meni je zao sto tocka necete upoznati...
sve do cetvrte godine svi profesori su nam bili zanimljivi, a od cetvrte... samo on :)
svi bivsi gimnazijalci uglavnom njega pamte i o njemu pricaju...

i oliveru naravno ;)

Tochak je osoba chiji bi se biseri mogli navoditi i navoditi, a ovi shto ne znaju ni rechenicu da sastave mi nisu nimalo smeshni, vec potpadaju pod soluciju "Shta uopshe takve osobe traze po shkolama". :roll:

06.03.2006., 11:10
Pa recite nam neku provalu tog Tocka.
sad me bas zanima

Milica BG
06.03.2006., 12:19
joooj, pazi mozemo da ti pricamo ali glavni deo price je njegov izgled i nacin na koji prica... ti ne mozes ni da zamislis kako to izgleda morali bi uzivo da ga izglumatamo pa da samo naslutis kako to izgleda...

evo npr, svojevremeno je pred celim odeljenjem prisao profesoru bojicu (inace jako cenjenom profesoru matematike) dok je otkljucavao vrata ucionice, uneo mu se u facu i rekao "zvao te direktor da dodjes kod njega"
i naravno celo odeljenje zbunjeno posmatra sta se desava...a ovaj nastavlja:
"stigle ti dve kile hleba, treba da pokupis dole u kancelariji" :D :D :D
al to je bilo vreme kad su delili brasno, ulje, hleb, svasta po firmama...

ili kad je pitao odeljenje "jeli, deco, jel znate vi gde je zena najcrnja?"
i onda svi pocinju da se smeju a on: "pa sta se smejete, pa u africi"

ili kad je lazu pizdi prisao i rekao "mene deca zovu tocak a tebe?"

jeli, b.k. ne mogu bas da se setim zasto je dobio nadimak tocak... znam da je jednim zamahom uspevao da pokupi kredi i nacrta pravilan krug na tabli (ali kad bi vi mogli to da vidite), jel bese zbog toga? ili je opet nesto mlatnuo?
znam samo da kad je cuo koji mu je nadimak (bar su mi tako pricali) usao u odeljenje i onako besan pricao da se on toga ne stidi jer je tocak najveci izum covecanstva... inace se opasno lozio na marksizam... a jos kad smo saznali da na nemackom rad znaci tocak...ma bolji nadimak covek nije mogao da dobije...

Milica BG
06.03.2006., 12:24
e da, sad sam se setila, na pocetku godine, prvi cas, on nama objasnjava kako ce nam dati ocenu vise ako ne budemo imali izostanaka uopste, jer je on zasluzan za to da nas nauci makar za 2. i onda pita nas da li ima neko u odeljenju ko prosle godine nije imao izostanke, javi se moja drugarica...
on se toliko njoj smejao da je hteo da padne sa stolice...i smejao, i smejao...a onda smo mi poceli da se smejemo... valjda je hteo da joj kaze da je debil, sta li, devojka je sela na mesto i skroz se s*****la..

a imao je trip da dva tri casa od pocetka godine izvede na tablu zadnjeg koji je usao na vrata... sve do kraja godine mi smo trkom ulazili u ucionicu samo da ne bi bili zadnji na vratima a on je sedeo za katedrom i slatko nam se smejao...umirao je od smeha, ali nikad vise nije prozvao zadnjeg...

apache
06.03.2006., 12:25
ili kad je lazu pizdi prisao i rekao "mene deca zovu tocak a tebe?"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo je najbolja provala ikada!!!!!!!

B.K.
06.03.2006., 19:07
Pa recite nam neku provalu tog Tocka.
sad me bas zanima
Ja sam vec pisala o onoj glavnoj fori, prvi chas kod njega.

Inache. mislim da je nadimak dobio i zbog crtajuceg tochka, ali i zbog stalnog ponavljanja kako je tochak najbolji izum chovechanstva :lol:

B.K.
06.03.2006., 19:10
Poshto se nalazilo na samom pochetku ove teme, evo ponavljam:
:razz:
Marksizam...
Tochak: Dete, reci ti meni definiciju marksizma.
Uchenik: Definiciju marksizma?!? Pa, josh to nismo uchili.
Tochak: Kako nismo? He he... proshle godine, prva lekcija!
Uchenik: Pa, profesore, mi proshle godine nismo ni imali marksizam!!!
Tochak: Nema veze. He he he...Idi na mesto, dete, ja ti moram dati jedinicu ... :lol:

E_X_I_T_O_V_K_A
06.03.2006., 23:28
UUh,al ste se raspisali........Hi,hi toocak...ali za Laza je najjaci.....
He,he bas steta sto ga nismo upoznali...On je legenda vase generacije....a ko li ce biti nase?Xa,xa koji lik...ne mogu da verujem......:)

B.K.
07.03.2006., 06:06
Fora sa Tochkom je bila i kada su mu preko cele table zakachili crvenu zastavu sa natpisom: "Proleteri svih zemalja, ujedinite se!", a on ushao u uchionicu i seo kao da se nishta ne deshava. Kada je video zbunjene poglede uchenika kratko je rekao:"Na to se vishe ni bik ne zalece" :razz:

Milica BG
07.03.2006., 10:15
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

e ovo mu je jedna od boljih, ovo je genijalno!!!!!

daj jos!!!! ;)

Milica BG
07.03.2006., 10:18
e da, jednom sam videla na ulici njega i miljojku kako nesto diskutuju, ma samo mogu da zamislim o cemu su pricali...dve legende, jedna za sociologiju a druga za filozofiju...kakve li su to "filozofske" rasprave ;)

Milica BG
07.03.2006., 10:19
cerki je dao ime lara, po staljinovoj cerki, da li ona jos uvek predaje matu u gimnaziji? pocela je tamo da radi pre par godina...

guitarrr_babe
07.03.2006., 18:23
aha, predavala mi je godinu dana. ona je meni, mnoooooogo slatka curica. perpetuum mobile svoje vrste :) nema sanse ti nju da vidis da se smori, da sedne ili da krene da kuka. mislim da je ona jedina od svih njih koja voli svoj posao.

apache
07.03.2006., 19:14
U frizerskom salonu u mojoj ulici videla asm laru kako se sisa, i tocka kako sedi i gleda. Uzas...
Nazalost nije mi predavao....

Milica BG
07.03.2006., 19:58
on je lud, definitivno...

07.03.2006., 21:20
Izvinite sto vam prekidam temu,ali sad sam se setila jedne Koraksiceve provale
"roditelji su obicno muskog i zenskog pola,mada postoje nastojanja za razlicite kombinacije"

A iz vase price sam zakljucila da je taj Tocak stvarno legenda

E_X_I_T_O_V_K_A
07.03.2006., 21:49
Ako jjjj,slobodno ubaci provale...tako glasi tema zar ne?
Jooooooj,pa Lara je Tockova(uh,al napisah) cerka??Ozbiljno......???Hi,hi nisam znala....eee pa dobro.
Nije mi predavala,ali svi kazu da je ok,i ne ume da se iznervira,onako zesce.....kao neki..cccc

kvmina
07.03.2006., 22:12
cerki je dao ime lara, po staljinovoj cerki, da li ona jos uvek predaje matu u gimnaziji? pocela je tamo da radi pre par godina...

Da,da predaje matematiku u gimn,ma Lara je vrh, veoma je pametna i mnooogooo voli svoj posao!!!!!
Definitivno zna da nauci djake, nista joj nije tesko, uvek je dobro raspolozena i nju ne mozes da vidis neraspolozenu ili smorenu!!!! Kao sto sam rekla strasno je pametna,i kad se radi, radi se punom parom!!!! Izuzetno je korektna i uvek hoce i zeli da pomogne,stvarno nemam nikakvu primedbu, extraaa je Lara!!!!!!

Milica BG
08.03.2006., 18:17
ma ni tocka nikad niko nije iznervirao, tako da je lara povukla na oca :)
a nije on uopste bio glup, samo je mnogo voleo da se zajebava... mislim, fore su mu uvek bile genijalne, i uvek je uspevao da nas nadmudri, ne znam kako ali uvek se on zadnji smejao, kako rekoh u nekom prethodnom postu ;)

E_X_I_T_O_V_K_A
08.03.2006., 23:33
Joj...setih se...xaxaxaxa...
U osnovnoj,redar:Nastavnice jel mogu da idem da OMOKRIM sundjer?? Nastavnica,zbunjeno:Pa ajde,ako bas moras...

09.03.2006., 21:34
Kod mene je bilo dobro u osnovnoj kad je moj drug pitao nastavnicu da ide u wc,a ona mu rekla:Ne moze,ti vecito.......VECESHASH
Mi smo pobadali od smeha a on se zbunio i rekao:Nijednom nisam bio ove godine

456
10.03.2006., 09:37
A ZNATE MIRKINU PROVALU KAD JE REKLA ,,DECO SLOBODNO SE DROGIRAJTE ALI NEMOJTE DA KORISTITE ISTU IGLU!!!!

10.03.2006., 10:40
Joj znam.
Pa sta te to cudi ona ionako kao da je drogirana

E_X_I_T_O_V_K_A
10.03.2006., 22:25
E Mirka nasa....ali ono za sex kad izvali Mirka....na pocetku teme....ostala je ziva....:):)

Milica BG
11.03.2006., 01:45
uh, kad vec pominjete veceove...
setih se olivere, *** opet olivera...
pricali mi iz drugog odeljenja...
dvojica likova pitali da idu do wc-a i ona ih pustila. posle 20 min pitaju jos dvojica i ona ih pusti. ova dvojica se vrate odmah i olivera im kaze: "sta je, pa vi niste ni pisali, a?"
a ona prva dvojica se vracaju na kraju casa a ona kaze "a vi ste i vise nego pisali!"

uzas...

12.03.2006., 16:56
:D :D :D :D Ovo sa Oliverom i veceom je stvarno SUPER FORA

12.03.2006., 21:29
Ako imate neki vic,grafit ili tome slicno,podelite sa nama

Slim_ShadY
12.03.2006., 21:42
Ko laze taj krade!
Ko krade ima!
Ko ima budi mi prijatelj!
Peace people :-D

B.K.
12.03.2006., 22:00
Dodje Mujo kuci i pita Fatu:
"Dobro, Fato, pa gdje su djeca?"
Fata: "Na engleskom"
Mujo: "OK, where are the children?"

B.K.
12.03.2006., 22:17
Igraju fudbal Brazil i Bosna i Hercegovina. I u 25 minutu slobodan udarac za Brazil. Ronaldinjo namesta loptu za udarac a Bosanci u zivom zidu se okrenuse ka golu. Dolazi sudija i pita:
- Sta je bre, sto ste se okrenuli ka golu?
A Bosanci ce na to:
- Pa i mi hocemo da vidimo gol.

Serijski_Ubica
13.03.2006., 02:14
Ovaj drugi je ekstra :D :D ... moram da ga zapamtim !

13.03.2006., 21:56
haha
dobri ste

Mujo u milioneru.Odgovori na prvo pitanje,kod drugog hoce da odustane.Voditelj mu kaze ne mojte jos da odustajete imate pomoc prijatelja,pomoc publike,pola-pola
"Pa dobro pozvacu prijatelja"
I pozove naravno Hasu
"Haso,prijatelju moj,pomazi!Da li da uzmem pola-pola ili da pitam publiku????"

Slim_ShadY
13.03.2006., 22:35
Poveo deda unuka na izlet, šetaju oni tako šumom, i naiđu na parkiran auto. Unuk:
• Deda, deda, vidi - auto! Idem da ga vidim izbliza.
• Ne idi tamo! Nemaš šta da vidiš - auto k'o auto!
Unuk se međutim istrgne iz dedine ruke i potrči prema automobilu, pogleda unutra i brzo se vrati pa kaže dedi:
• Pravo kažeš, deda! Kupili su auto, a ni za gaće nemaju.

B.K.
14.03.2006., 08:30
Putnik na zadnjem sedistu je prvi put u gradu i svidela mu se neka gradjevina pa potapse vozaca po ramenu kako bi ga o tome nesto i priupitao!

Vozac zaurla, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspanicen vristi i dalje, popne auto na plocnik, jedva izbegne pesake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga!

Nekoliko sekundi sve je utihnulo, a onda ce vozac: "Slusaj, da to nisi vise nikad napravio. Istresao si me iz gaca od straha. Usr'o sam se ziv."

Na to ce putnik: " Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplasiti. U Vasem gradu vas verovatno cesto pljackaju!

Vozac: "Ma oprostite Vi meni, nije Vasa greska, zaista. Danas radim prvi dan kao taksista. Proteklih 20 godina vozio sam mrtvacka kola!

Enter_the_dragon
14.03.2006., 10:12
Skupili se lav, medved i pile.

Kaže medved: "Ja kada zabrundam kod mene u šumi, sedam dana nijedna
životinja ne sme iz jazbine da izađe!"

Na to će lav: "Nije to ništa. Ja kada riknem kod mene u savani, narednih mesec
dana me sve životinje pitaju za dozvolu da idu u WC."

Završnica, naravno, pripada piletu: "Ma smešni ste obojica. Ja se samo nakašljem
i ceo svet dobije napad panike.

14.03.2006., 10:38
Ovo za taksistu je najbolje :grin: :grin:

Vozi kostur spomenik i zaustavi ga saobracajac i pita "Zasto vozis taj spomenik?"
"Ne idem ja nigde bez licne karte"

14.03.2006., 10:40
Ide zeka sumom i sretne mazgu i pita je "Ko si ti?'
Kaze ona "Ja sam mazga"
"A sta ti je to?"
"to je kad ti je cale konj a keva magarac"
"Dobro nisam znao"
ide dalje sretne vucjaka i pita ga "Ko si ti?"
"Ja sam vucjak"
"A sta ti je to?"
"kad ti je cale vuk a keva pas"
"dobro nisam znao"
ide dalje i sretne konjsku muvu i pita je "Ko si ti?"
"Ja sam konjska muva"
"Ma ne seri!"

Milica BG
14.03.2006., 13:37
Ovo za taksistu je najbolje :grin: :grin:

Vozi kostur spomenik i zaustavi ga saobracajac i pita "Zasto vozis taj spomenik?"
"Ne idem ja nigde bez licne karte"

:D :D :D :D :D :D

aaaa, mnogo dobar...

Milica BG
14.03.2006., 13:38
Profesor sedi u menzi i jede. Dolazi student i sedne za sto bez pitanja.

Ljut zbog takve nepristojnosti, profesor će otrovno:

»Otkad orlovi i svinje sede za istim stolom?«

Student se digne, pokupi tacnu i kaže:

»OK, onda letim dalje.«

Milica BG
14.03.2006., 13:39
Jutros vozim na posao i imam sta da vidim - u traci pored mene zena
vozi nov Focus, pici preko 80, s nosom u retrovizoru - sminka se.
Vratim pogled na put, al' djavola - zena napola presla u moju
traku i ne prestaje da se sminka. Utronjao sam se ziv - ispadne mi masina
za brijanje na baterije i padne na burek koji mi bio na drugom
sedistu, pa se sve zajedno otkotrlja na pod. Pokusam kolenima da ispravim
volan, al' ispustim mobilni koji padne pravo u kafu, koja mi je
bila medju nogama. Osurim se, mobilni crk'o i jos prekinuh vazan
razgovor.

`Bem ti zene vozace!!!

Enter_the_dragon
14.03.2006., 14:34
GRAFIT sa zgrade priveredne komore (tamo iza na parkingu)...

...PUSHI GA SLOBO...A BOGAMI I MIRO!!![B]

(o ovom pokojniku ipak sve najgore)

Slim_ShadY
14.03.2006., 15:22
Profesor sedi u menzi i jede. Dolazi student i sedne za sto bez pitanja.

Ljut zbog takve nepristojnosti, profesor će otrovno:

»Otkad orlovi i svinje sede za istim stolom?«

Student se digne, pokupi tacnu i kaže:

»OK, onda letim dalje.«

Najaci vic do sad! :-D
Peace people :-D

B.K.
14.03.2006., 20:30
Kako se zove sin alkoholichara?
- Sinalko

14.03.2006., 22:18
HA HA HA Sinalko
dobra fora!!!!!

Sta je to malo,crno,stoji na grani i niceg se ne boji?
-gavran sa mitraljezom

14.03.2006., 22:20
Sta je to malo belo na drvetu i kaze MJAU
-Macka
a malo belo ispod drveta i kaze AV AV?
-macka pala sa drveta pa ne zna sta prica

14.03.2006., 22:22
Ljubav je kao kad se upiskis svi je primecuju,a samo ti osecas toplinu

E_X_I_T_O_V_K_A
14.03.2006., 22:24
hej nova tema??Pisacu nesto drugi put,samo da vas pozdravim...pozz:))

14.03.2006., 22:24
Danas sam cula super provalu.
Dolazi prof.latinskog i kaze "Svi ste dobili 1,samo jedna ucenica5"
Jedan lik je pita "A sta sam ja dobio?"
Ona kaze "Kako se zoves?Samo da pogledam"

14.03.2006., 22:31
vazi.poz

14.03.2006., 22:46
Prolazi pandur ulicom i vidi drugog kako kuca u banderu
"Sta radis to,kolega?"
"Dobio sam nalog za broj 45 ali nema nikog"
pocne ovaj drugi da kuca i kaze
"Pazi upaljeno im svetlo a nece da otvore

Cyrix
14.03.2006., 23:24
ewo i od mene (malo) gluposti...

kako se zove sin od ovce?
- Sinovac :)

šta je zajedničko za plavuše i suncokret?
- oboje imaju seme na licu. :)

Cyrix
15.03.2006., 03:01
Imao čovek devet sinova. Umre najstariji sin i čovek, onako izgubljen, hoće nešto da kaže pa reče : "Hvala Bogu, samo nek' ide po redu." :)

F*E*L*I*C*I*T*A
16.03.2006., 00:46
cek' cek' da dodaj jos jednu izreku...mislim izvalu....
objasnjava nas profesorka iz engleskog neka vremena i pokusava da nam objasni neko "vreme" i kaze...."ta radnja ce trajati u proslosti"...
sto znaci proslost=buducnost!!! i za divno cudo spomnula sam engleski posto je ZLOlivera "faca" ove teme....

B.K.
16.03.2006., 09:26
Kupac ulazi u apoteku: -Mogu li da dobijem malo strihnina, treba mi za tastu. -Imate li recept? -Nemam, ali mogu da vam pokazem njenu fotografiju.

B.K.
16.03.2006., 09:27
Pirocanac i sin popeli se u avion da dozive prvo vazdusno krstenje. Pilot, saljivdzija, nudi im besplatan let ako ne progovore ni rec dok je avion u vazduhu. Posle vrtoglavih akrobacija koje ipak nisu izmamile ni rec od putnika, obeshrabreni pilot spusta avion i prilazi Pirocancu, cestitajuci mu: - Bravo!Jos nisam video tako hrabrog coveka!Niste progovorili ni rec! - Da - Pirocanac ce lukavo - mada je malo falilo da viknem kad mi je ispao sin!

16.03.2006., 11:18
Pirocanac i sin popeli se u avion da dozive prvo vazdusno krstenje. Pilot, saljivdzija, nudi im besplatan let ako ne progovore ni rec dok je avion u vazduhu. Posle vrtoglavih akrobacija koje ipak nisu izmamile ni rec od putnika, obeshrabreni pilot spusta avion i prilazi Pirocancu, cestitajuci mu: - Bravo!Jos nisam video tako hrabrog coveka!Niste progovorili ni rec! - Da - Pirocanac ce lukavo - mada je malo falilo da viknem kad mi je ispao sin!

E crkla sam od smeha kad sam procitala ovaj vic.Jos uvek se smejem

Leto,40 stepeni,dosli gosti kod Pirocanca i crkavaju od vrucine.Posle 2 sata pita ih on "jeste li za neko osvezenje?" Oni skacu od srece "Jesmo" on kaze "Zeno,otvaraj prozor"

E_X_I_T_O_V_K_A
16.03.2006., 11:59
Kako je nastao guster?Dali Pirocancu da hrani krokodila:)

Slim_ShadY
16.03.2006., 17:02
Ide pandur ulicom i padne mu kapa.
On je podize stavlja na glavu i kaze:Nabijem te na ku*ac.

Milica BG
16.03.2006., 19:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slim_ShadY
16.03.2006., 21:21
Kada si rođena? - pita prijateljica plavušu.
Prvog juna.
A koje godine?
Svake.

Slim_ShadY
16.03.2006., 21:23
Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu.
Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak.
• Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ćeš da uradiš?
• Pa, otvorim prozor.
• E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko će se izvetriti kupe?
Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču.
• Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ćeš uraditi?
• Skinem sako.
• Jako je toplo!
• Skinem džemper i košulju!
• Strašna vrućina i još ti je toplo!
• Skidam pantalone i čarape!
Iznerviran profesor počne da besni.
• I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda?
• MA MOŽE ME J*BATI CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM!

B.K.
16.03.2006., 22:58
Lete dva orla.

Orao1> E, jesi cuo da je umro Branko Copic?
Orao2 - Uh!!! Cool!!! Vise ne moramo rano da ustajemo...

Milica BG
17.03.2006., 12:51
A blind man walked into a bank with his seeing-eye dog that guided him everywhere. He walked into the center of the bank floor, took the dog by the chain, and started swinging him around his head.
Everyone stopped what they were doing and stared. The other customers were taken aback and some were very upset at the way the animal was being treated. One of the tellers ran up to the blind man and asked, "Sir, what are you doing!?!"

The man turned toward the teller and said, "Oh, nothing - just looking around."

456
17.03.2006., 18:36
sta pise na plavusinom grobu? ''prvi put sam legla sama''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.K.
18.03.2006., 10:34
Umro Slobodan Milosevic i naravno došao kod Svetog Petra. Pita ga Sveti Petar:
- Slobo, želiš li da ti proèitam optužnicu.
A Slobodan Milosevic odgovara:
- Možete da radite šta hocete, jer ja ne priznajem ni Vas ni Vaš SUD!

E_X_I_T_O_V_K_A
18.03.2006., 21:52

xaxaxaxaxax,joooj pandur glupi,xixixi,xaxaxa!!!!:):)SHOW 8)

bebidoll
19.03.2006., 01:36
Danas sam cula super provalu.
Dolazi prof.latinskog i kaze "Svi ste dobili 1,samo jedna ucenica5"
Jedan lik je pita "A sta sam ja dobio?"
Ona kaze "Kako se zoves?Samo da pogledam"

hehehe, jaooooooooooooooooooooo...... blago vama sa takvim profesorima :D 4 real

E_X_I_T_O_V_K_A
19.03.2006., 01:40
Da,da.....pa zar se ne prepoznajemo....tj nasa draga skola????:)Ali mislim Puella,tih...jes' da je imala izvale,ali zato ove sveze...joooj,bwe!...show:D

Slim_ShadY
19.03.2006., 18:42
Evo jos jedan o pandurima:
Pandur poslao ženu i decu na more i posle nedelju dana im se pridružuje. Dođe u hotel i navali na ženu.
• Ali dragi, deca su u sobi do nas, ne možemo to ovde raditi.
• U pravu si, idemo na plažu.
Posle pola sata, na pustoj plaži u sumrak, počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u ljubavnom zanosu, kraj njih se stvori pandur:
• Sram vas bilo, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mestu!
• Uuh, izvinite - reče muž - ovo je bio trenutak slabosti, nismo se videli celu nedelju. Znate, i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu.
• U redu, vi ste kolega i vas ću pustiti, ali ovu kurvu hvatam već treći put ove nedelje i kazna joj ovaj put ne gine!

Frci
19.03.2006., 19:01
Postroji lav sve zivotinje iz sume na obliznju liticu i kaze:
- "Ko ima muda da skoci postace moj najbolji prijatelj i dacu mu da mi pojebe lavicu."
Ostale zveri se pogledase i ucutase. Prolazi tako 2 sata, 5 sati, pada mrak, tek lav zacuje:
- "Tras".
Pogleda on, ono medo brise prasinu sa sebe i kaze:
- "Lave, sad cu ti jebati lavicu, a tebi zeko cu jebati majku!"

xe xe xe

20.03.2006., 11:22
Dolazi covek u kafanu i kaze "Sad cu da vam pricam vic o panduru"
javlja se jedan i kaze "Ej,pa ja sam pandur"
"ne brini tebi cu da ispricam dvaput"

20.03.2006., 11:24
U osnovnoj nastavnica istorije kaze mom drugu"Pricaj sta znas o I svetskom ratu"
On razmislja,razmislja,pa kaze "U I svetskom ratu su najvise stradali automobili"

Warlord
20.03.2006., 15:27
Sta je to veliko, crveno, a kad ujedes - tvrdo?

Kombajn!

Milica BG
20.03.2006., 19:27
Postroji lav sve zivotinje iz sume na obliznju liticu i kaze:
- "Ko ima muda da skoci postace moj najbolji prijatelj i dacu mu da mi pojebe lavicu."
Ostale zveri se pogledase i ucutase. Prolazi tako 2 sata, 5 sati, pada mrak, tek lav zacuje:
- "Tras".
Pogleda on, ono medo brise prasinu sa sebe i kaze:
- "Lave, sad cu ti jebati lavicu, a tebi zeko cu jebati majku!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milica BG
20.03.2006., 19:28
milica se na ovoj temi samo smeje, nista ne doprinosi :)

Milica BG
20.03.2006., 19:32
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vorlorde jel ti vidis ovo? sta sve deci ne pada na pamet... ;)

B.K.
20.03.2006., 19:43
milica se na ovoj temi samo smeje, nista ne doprinosi :)

Smejanje je zdravo!!! :smile:

VertigoGirl
22.03.2006., 21:49
kontrolni kod Puelle(za one koji ne znaju,prof. latinskog),i ona nece da pocne da diktira dok svi ne sklonimo sve sa klupa...u jednom trenutku kaze : MOZEMO LI DA POCNEMO? mi svi: MOZEMO!!!
samo ce drug: PROFESORKA,SAMO DA UZMEM DIGITRON(!!!),Puella ce : PA HAAAAAJDE... svi zaprepasceno gledamo u nju,sta ce mu digitron na latinskom,a ona ce 2 minuta kasnije : NE TREBA TI DIGITRON!

ili kod Olivere,decko dosao mrtav pijan na cas,ona ga proziva i pita ga da joj kaze ko je bio Nikola Tesla,a on ce : JOJ,PROFESORKA,NISAM OBNAVLJAO...

Milica BG
23.03.2006., 12:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

joooj, majko....

a puella je legenda, obozavam usporenost njenog mozga...

kad su je pitali u odeljenju mog brata "profesorka, mogu li u wc" a ona kaze "da raaaaaazmislim" i stavi prst na usta, zablene se u sat i posle 2 min kaze "neeeeemoze"
a decko se zamalo nije upisao...

24.03.2006., 10:25
Ma najbolja je kad pogleda kog si datuma bio u wc-u pa na osnovu toga zakljuci da li ti se ide sad

Sto se tice wc-a dobar je i Gordan kad kaze imas 2 min,imas 1,5 min

apache
24.03.2006., 10:47
Mi smo u drugoj godini imali latinski utorkom i cetvrtkom, i utorkom nije nikog pustala u wc, a cetvrtkom izadje pola odeljenja.

VertigoGirl
24.03.2006., 21:18
ili,jednom nam je donela neki kalendar sa slikama rimskog trga,pa kao da to prelistamo...i dok je to stajalo na stolu,a drugarica u backgroundu citala neke price o Rimljanima Puella se sklonila u stranu,i kada je htela da sedne na stolicu,`omasi je i ``bup`` o pod...Odeljenje je prasnulo u smeh,samo je jedan drug prokomentarisao :TAKO JE KAD PROFESORI DOLAZE PIJANI NA CAS... valjali smo se narednih pola sata...

a u prvoj godini,bas na pocetku, mi je zapala analiza recenice Puella pulchra est,koju sam ja prevela kao Puella je lepa,pa me je ona ispravila...``MISLIS,DEVOJCICA``...

F*E*L*I*C*I*T*A
24.03.2006., 23:41
jojojojojjjjjj bedakaaaa:)))))
:razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
HAHAHAHAHEHEHEHEHEHEHEEEE..HAHAJOJ!!!!
ali za digitron je najjaca:))mislim puella
ah puella puella......ali ne kapiram apache u cemu je razlika izmedju ta dva dana?mada koliki je ona cudak nista me vise ne cudi......

apache
25.03.2006., 09:52
Otkud znam, njoj je to nesto bilo bitno...
Mi smo u prvoj godini bezali sa latinskog kolektivno milion puta, i uvek kazemo kako su nam trecaci rekli da nemamo latinski... stalno tako, i ona nista :) :) :)

E_X_I_T_O_V_K_A
25.03.2006., 14:19
Joj,greote....:)...ja samo kad je vidim umirem od smeha,jos mi je u komsiluku...crnjak...
A inace pre neku godinu je bila provala za Puellu kako svakog cetvrtka ide sa mamom i tatom u bioskop...ccccc.....:):):)

VertigoGirl
25.03.2006., 16:46
Raso,profesor georgrafije,jednom je rekao: I VI ZNATE ZA TA OSVAJANJA U XV VEKU,TURCI OSMANLIJE...U STVARI,RECI CU SAMO OSMANLIJE,IZ SOLIDARNOSTI SA KOLEGINICOM KOJA JE JEDNOM PERMUTOVALA T U K...I ONDA JE SVASTA ISPALO...

A pogadjajte koja je ta ``koleginica``....Olivera,naravno :)))

25.03.2006., 17:32
Olivera-bilo bi smesno da je pravilno jednom nesto rekla :-D :-D :-D
A rasa je legenda.Imam negde zapisane njegove izreke

apache
25.03.2006., 18:04
He, he... danas sam videla puelu u knez mihajlovoj

B.K.
25.03.2006., 18:40
He, he... danas sam videla puelu u knez mihajlovoj
Daleko je dogurala! 8-)

Dawko Minic
25.03.2006., 19:58
Weee puella u bg

Mozda pokusava da prati mene i mizi :ph34r:

apache
25.03.2006., 20:09
A videla sam danas i marijanu semic...ako je se neko seca.
Mozda su dosli kv profesrori na izlet :) :)

zlajka
28.03.2006., 17:44
bisere iz skole sam pozaboravljala ali moja deca ih imaju u nedogled.Dogadjaji drugara,profesora ili njih samih je pun kos.
Jedan od nezaboravnih je dogadjaj jednog nestasnog klinca-Mihajla.
Elem,utrcao Mihajlo u autobus pa seo do prozora kako ne bi nikom ustajao.
Ali za malera sedne ciganka do njega sa malim detetom.
Kako je sela izvadi sisu i pocne da gura detetu daga podoji.
"Uzmi dudu,ma uzmi dudu!!!"
Mihajlo okrenuo glavu ka prozoru jer nije bilo sanse da ustane.
Ciganka ce ljutito,"AKO NE UZMES DUDU SAD CU DA JE DAM BATI" :-x
A Mihajlo u zemlju da propadne. :oops: :lol: :lol: :lol:

F*E*L*I*C*I*T*A
28.03.2006., 23:01
jojojojjjjjj majko mila!!!"kuku lele bato"....JOJOJOJOJOJJJJOOOOOOJJJJJ
NEMAM KOMENTARA :lol: :D

Milica BG
29.03.2006., 10:13
joj gospode!!!!!
kad moram tako da kazem... :D :D :D

Milica BG
30.03.2006., 11:57
pa kaze...

"mama a zasto sam ja crn a ti bela?"
"sine, kakva je zurka bila, dobro da ne lajes"

a pazi ovaj b.izar... *** ova krstarica....

Kako ces skinuti jednoruku plavusu s drveta ? Mahni joj!

Milica BG
30.03.2006., 11:59
Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac:"Sjed' bolan,da ti nesto objasnim."

Milica BG
30.03.2006., 12:00
Zaustavlja covjek policajca na ulici i pita ga: Iiiiizviinite, ggggdje jeee sssssskola za mmmucanje?
A pandur ce: Sto ce ti skola, super mucas!

B.K.
30.03.2006., 16:56
Zaustavlja covjek policajca na ulici i pita ga: Iiiiizviinite, ggggdje jeee sssssskola za mmmucanje?
A pandur ce: Sto ce ti skola, super mucas!

Milice, Milice, poskidala si viceve sa jutroshnjeg Vesninog mail-a, a? :razz:

Ekatarina
30.03.2006., 20:32
smor.

E_X_I_T_O_V_K_A
30.03.2006., 20:39
Raso,profesor georgrafije,jednom je rekao: I VI ZNATE ZA TA OSVAJANJA U XV VEKU,TURCI OSMANLIJE...U STVARI,RECI CU SAMO OSMANLIJE,IZ SOLIDARNOSTI SA KOLEGINICOM KOJA JE JEDNOM PERMUTOVALA T U K...I ONDA JE SVASTA ISPALO...

A pogadjajte koja je ta ``koleginica``....Olivera,naravno :)))

Jooooj,Olivera,Olivera.......gde je kraj tvojim ispalama,crna Olivera??????
xaxaxaxaxax,xaxaxaxa,xaxaxaxaxaxaxax:):) :razz: :-P :D :-D

B.K.
30.03.2006., 20:47
smor.

Daj ti neki vic, pa da ne bude smor :-(

E_X_I_T_O_V_K_A
30.03.2006., 20:50
Kako se crnogorci bore protiv pticijeg gripa?Ubijaju flamingose.....ccccc....crnjak.Ma jb im sve......stoke crnogorske...E ljudi,jel tacno da idemo i mi i oni na Eurosong,ali o sopstvenom trosku????Stoke crnogorske....:(

Slim_ShadY
30.03.2006., 21:02
Dolazi Nemac u Bosnu sa novim Mercedesom SLR, kad na pisti susretne Hasu sa fićom. Kaže Nemac Hasi:
• Hoćeš li se trkati do kraja piste?
Haso pristane na trku. Na pisti Mercedes SLR razvija maksimalnu brzinu od 300 km/h ali ga Haso sa fićom hladno zaobilazi i prvi stiže na cilj. Nemac se, sav razočaran, vrati u Nemačku, proda Mercedes, kupi Porshe GT Carreru, i ponovo dolazi u Bosnu. Kad ono na pisti opet Haso sa fićom. Nemac ponovo ponudi Hasi da se trkaju a Haso ponovo pristane. Na pisti Porshe GT Carrera razvija maksimalnu brzinu od 330 km/h ali ga Haso opet zaobilazi i stiže na cilj ispred Nemca! Nemac se ponovo razočara i odmah vrati u Nemačku, proda Porshea, kupi Ferrarija Enzo i ponovo dolazi u Bosnu a tu ga Haso nestrpljivo čeka. Ponovo Nemac nudi Hasi da se trkaju a ovaj opet pristane. Na pisti Nemac u Ferrariju Enzu razvija maksimalnu brzinu od 354 km/h a Haso ide uporedo sa njim! Nemac čvrsto drži volan Ferrarija, okrene se prema Hasi i pita ga:
• Je li Bosanac, šta ćeš sad da uradiš?
A Haso odgovara:
• Čuj ti njega - šta sad? Pa sad ću da prebacim u drugu...

Slim_ShadY
30.03.2006., 21:03
Dve babe pričaju o unucima. Jedna kaže drugoj:
• Moj unuk je skroz pošizeo. Celu noc sedi ispred kompjutera, kuca po tastaturi, pa nesto priča kompjuteru i telefon nikad nije slobodan. Ništa neće biti od njega.
Na to če druga baba:
• Moj unuk će biti doktor ili pilot.
• Otkud znaš? - pita prva baba.
• Pa kad god uđem u njegovu sobu, špricevi svuda i on meni kaže: "Baba, hajde da letimo"!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Slim_ShadY
30.03.2006., 21:03
Ide Isus kroz park i nailazi na momke koji igraju košarku. Pitaju ga oni:
• Hoćemo li košarke?
• Ma ne bih ja - reče Isus.
• Hajde bre, samo jednu partiju basketa, šta fali...
• Može, ali bez zakucavanja!

B.K.
30.03.2006., 21:04
Kako se crnogorci bore protiv pticijeg gripa?Ubijaju flamingose.....ccccc....crnjak.Ma jb im sve......stoke crnogorske...E ljudi,jel tacno da idemo i mi i oni na Eurosong,ali o sopstvenom trosku????Stoke crnogorske....:(

Za tu soluciju zaista nisam chula :-?

B.K.
30.03.2006., 21:05
Ide Isus kroz park i nailazi na momke koji igraju košarku. Pitaju ga oni:
• Hoćemo li košarke?
• Ma ne bih ja - reče Isus.
• Hajde bre, samo jednu partiju basketa, šta fali...
• Može, ali bez zakucavanja!

Hi hi hi... Dobar!!!

VertigoGirl
30.03.2006., 22:39
samo treba zamisliti reakciju odeljenja u tom trenutku...

VertigoGirl
30.03.2006., 22:50
volela bih da umrem mirno u snu kao moj deda,a ne vristeci u panici kao putnici u njegovom autobusu...

Serijski_Ubica
30.03.2006., 23:45
Ljudi, da li crnogorci ili bosanci imaju viceve o Srbima ? Stalno je bosanac glup, crnogorac lenj, a kakvi smo mi u njihovim vicevima (poshto ne verujem da u podgorici prichaju viceve na svoj rachun) ??

Majesty Of The Nightsky
30.03.2006., 23:49
"Mislim, dakle postojim" - rece plavusa i nestade.....

zlajka
04.04.2006., 15:43
Sedeli u troli moja cera i njeno drustvo vracali se sa neke zurke :lol:
Ispred njih sedela dva policajca :roll:
Pocne neki njihov drugar sa prozivkom doticnih i fazonima na njihov racun.
Normalno smeh ispuni trolu :lol: :lol:
Pocne decko jedan od starih fazona:
"Jel znate zasto pubovi idu uvek u paru?
-Pa jedan zna da cita adrugi da pise." :lol: :lol: :lol: :lol:
Iznervirani policajci ustanu i pridju decku koji je pricao fazone.
-"Licnu kartu molim !":evil:
Pogledavsi licnu kartu okrene se i kaze kolegi!
-"PISI" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toliko smeha da je vozac trole morao da stane jer nije mogao da vozi od smeha. :lol: :lol:

04.04.2006., 16:42
JAO SUPER FORA

pa svi vicevi o njima su cista istina :D :D :D

Milica BG
05.04.2006., 02:05
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne mogu da verujem

:lol: :lol: :lol: :lol:

Warlord
05.04.2006., 14:16
Zasto plavusa ***** na dve gomile?

Zato sto nosi tange.

Ekatarina
05.04.2006., 16:50
pocrkajte svi. eto najboljeg vica.

Warlord
06.04.2006., 00:12
pocrkajte svi. eto najboljeg vica.

Znam taj. Cuo sam ga mnogo puta i uvek mi je bio smesan.

06.04.2006., 13:43
Raso:Pogledajte to na svojim kartama koje nemate

E_X_I_T_O_V_K_A
06.04.2006., 14:08
zlajka gde si ti do sad bila:):)?Izvala do izvale...joooj:)

zlajka
06.04.2006., 17:36
Dolazim ja malo po malo na KV.To su biseri moje dece. Ja moje pozaboravljala ali me njihove price tako vrate u mladost i oraspoloze.Ali moja komsinica ima zesce provale iz zivota tako da moram da ih spomenem.

Elem stoji Cica na autobuskoj stanici i ceka bus kojeg nikako nema.
Vidi tipa gde nesto zapitkuje od jednog do drugog.
Nju sve nekako zaobilazi :roll:
Pridje tipu i kaze;"Pitajte mene!"
Tip je iskulira i pita dalje a ona nikako da cuje o cemu se radi :lol:
"PITAJTE MENE"uporna Cica.Tip se smiluje pa pita?
"Gde se nalazi ulica Zarka Zrenjanina?"
-NE ZNAM odgovori Cica :lol: :lol: :lol:

B.K.
06.04.2006., 19:48
Evo jednog bisera koji sam vec prichala drugarima, ali neka za njega saznaju i ostali.
Dakle, dodjoh na shalter za informacije na autobuskoj stanici i pitam lika koji je sedeo unutra kada i sa kog perona krece prvi autobus za, chini mi se, Krushevac. Mislim kolege smo, pa ce me lepo uputiti. Ipak, lik sedi neshto piskara, javi se chak i na telefon, a ja chekam ispred onog okruglog shubera. Primaknuh se malo, pa ponovih pitanje. On me pogleda, pa onda jedno dvadesetak sekundi gleda negde preko moga ramena, podize ruku i prstom poche da kruzi s leva na desno, a onda guknu:"Eno ga, upravo ode!" Sledeci je ishao za sat ipo :razz:

zlajka
07.04.2006., 12:46
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/tiere/g018.gif

Cossack
07.04.2006., 13:34
Evo ja da doprinesem ovoj temi :
Serijski gde ih nadje brate... :) :p
I meni su svi predavali.

09.04.2006., 14:20
Pita Cigance oca:Jesmo li mi Cigani zato sto smo crni?
-Jeste,sine zato
-A jesmo li Cigani zato sto smrdimo?
-Jeste,sine zato
-A jesmo li Cigani zato sto navijamo za zvezdu
-E pa nismo bas toliki Cigani

09.04.2006., 22:26
Puella rekla redaru da ne brise tablu,a redar poceo da brise.Puella odmah upisala u napomenu.
Kada je Koraksic pitao sta se dogodilo,cura koja je bila redar kaze:Samo sam pocela da brisem tablu,a profesorka je skocila na mene
Koraksic: Pa bas skocila,ne bih rekao da je tako fleksibilna

Milica BG
10.04.2006., 04:54
pppppppfffffffffffffffffff ahahahahaha!!!!!!!!!!!

joj ljudi, nemojte vise.... :D :D :D

ocu da poludim, ma vi ste genijalci

10.04.2006., 21:50
Moja provala:Sudar chovekova