Vidi punu verziju : Pederi=homoseksualci
Da li je Kraljevo kao jedan veći grad spreman izneti u javnost teme i pitanja o pederima(homoseksualcima)?
Njihova ˝sekta˝ ili ˝bolest˝ se širi svetom pa je došla u Kraljevo i pustila korenje. Kakav je vaš stav o tome? Hoćete li je iskoreniti ili normalno živeti u društvu pedera kao da se ništa nedešava?
E bajo nemoj da ih vise reklamiras. Ako ti se svidjaju vodi ih kuci, a ako ne, imas temu vec o njima.
E bajo nemoj da ih vise reklamiras. Ako ti se svidjaju vodi ih kuci, a ako ne, imas temu vec o njima.
Ma ko ih reklamira ***** im kevu već jebanu. To su govna.
Bog je stvorio čoveka nije pedera.
Ali mene zanima da li smo složni da ih treba istrebiti?
Ma radi sta oces sa njima, zabole me, nego zatvori temu, jer ce doci i poceti da pricaju opet o svojim pravima i brakovima. Pun mi ih je *****, svaki dan isto. Posle se cude kad ljude popizde i polome ih. Uostalom tvoja tema tema, tvoja stvar.
Dawko Minic
21.10.2005., 18:14
Shta fali pederima ;)
Pederi su go`na :(
Majesty Of The Nightsky
22.10.2005., 13:19
Hoćete li je iskoreniti ili normalno živeti u društvu pedera kao da se ništa nedešava?
Zasto bih ja dirala pedere?? Oni meni apsolutno nista ne rade.
Ah, kakvi ste vi muskarci...ccc....smetaju vam pederi, a nemate nista protiv lezbejki, one su vam jos i kul. Bas ste klinci. I sroz ste bzvz
@ Pshene
Bog nije stvorio ni coveka ni pedera, on uopste nista nije stvorio, mi smo stvorili njega....
Mnogo je ruzno reci za nekoga da je g**no.. :roll: kao da ste upoznali bas svakog homosexualca na svetu. A oni obicno izbegavaju takve kao sto ste vi, opasne momke, koji bi da isteruju pravdu, ma shu, shu!!!
Jednom mi se desilo da me je startovala neka devojka, samo sam joj lepo objasnila da sam strejt i da su nas ucili u skoli da su to psihicki poremecaji i rekla joj cao i nisam imala nikakvih problema....
Tako se to radi...
goldfish
12.11.2005., 02:16
Shta fali pederima ;)
fali im k**** :twisted:
sevarski
15.07.2007., 05:40
Evo brojeva od dva pedera iz mog komsiluka pa ako hocete cimajte ih malo
064 268 93 85 Ivan
062 134 22 54 Stojan
Zasto bih ja dirala pedere?? Oni meni apsolutno nista ne rade.
Ah, kakvi ste vi muskarci...ccc....smetaju vam pederi, a nemate nista protiv lezbejki, one su vam jos i kul. Bas ste klinci. I sroz ste bzvz
@ Pshene
Bog nije stvorio ni coveka ni pedera, on uopste nista nije stvorio, mi smo stvorili njega....
Mnogo je ruzno reci za nekoga da je g**no.. :roll: kao da ste upoznali bas svakog homosexualca na svetu. A oni obicno izbegavaju takve kao sto ste vi, opasne momke, koji bi da isteruju pravdu, ma shu, shu!!!
Jednom mi se desilo da me je startovala neka devojka, samo sam joj lepo objasnila da sam strejt i da su nas ucili u skoli da su to psihicki poremecaji i rekla joj cao i nisam imala nikakvih problema....
Tako se to radi...
Daj bre keve ti kako tako mozes da lupetas.Bog nije stvorio coveka,mi smo stvorili njega!Gluplju stvar nikad nisam cula.Kao da nisi u vinklu pa ne znas sta pricas.Za tvoju informaciju Bog je stvorio Adama i Evu,a ne oni njega tupsone!!!I Procitaj Bibliju ili bilo sta sto ima veze sa pravoslavljem pa tek onda pricaj a ne ovako da se blamiras i nerviras druge.A sto se pedera tice sve bi ih strpala u neki sanatorijum i neka se lece bolesnici.Pederi i lezbejke ako vas negde vidim ....tesko vama
Dawko Minic
15.07.2007., 11:31
Slazem se.
guitarrr_babe
15.07.2007., 12:12
Ma, daj, niste uopšte u pravu...
Homoseksualizam nije bolest, to je stvar biološke predodređenosti i/ili izbora. Ja ne znam zašto vam toliko smeta nečiji izbor partnera, toliko da biste ga/je proglasili - bolesnim. Šta vama smetaju homoseksualci? Ovo je, što bi Ameri rekli, slobodna zemlja i mi smo slobodni da radimo štagod nam volja, sve dok to ne ugrožava druge ljude.
Homoseksualizam nije bolest, to je stvar biološke predodređenosti i/ili izbora. Ja ne znam zašto vam toliko smeta nečiji izbor partnera, toliko da biste ga/je proglasili - bolesnim. Šta vama smetaju homoseksualci? Ovo je, što bi Ameri rekli, slobodna zemlja i mi smo slobodni da radimo štagod nam volja, sve dok to ne ugrožava druge ljude.
Ja stvarno ovde ne kapiram pojedince i ne mogu da shvatim da neko moze da podrzava nesto sto uopste nije normalno.Kako ti je bre normalno da se dva muskarca lizu i da imaju sexulani odnos.Tako se najvise dobija sida i druge bolestine.Bog je stvorio coveka i zenu,da se vole,razmnozavaju a nije stvorio dva muskarca da to rade.Pederi kao i lezbace treba da se lece pod hitno da ne bi sirili kojekakve bolestine i neka znaju da homoseksualnost nikad nece biti legalizovana stvar.
i pored sve dobre volje tolerantnih ljudi, homoseksualci na žalost u srbiji nikad neće dobiti svoja prava.
ipak je ovo balkan.
sweetest_thing
15.07.2007., 15:00
e, mislim , nerviraju me ove teme!!! prvo nisam bas videla ko ju je postavio, ali nije je postavio neko ko zeli da cuje tudje misljenje, vec da nam nametne svoje i iskaze svoju netrpeljivost prema njima!! e sad, ljudi pedere il mrze il su ravnodusni... nema sta o tome da se raspravlja...
licno, nemam nista protiv takvih ljudi, njihova stvar...
ja volim suprotan pol, one/i isti... mirna bosna
guitarrr_babe
15.07.2007., 15:10
Tako mala, a već pametnica :-D
guitarrr_babe
15.07.2007., 15:20
mimi6: Da li je alkohol normalan i da li je prirodno stanje kad se napiješ? Nije, pa opet svi volimo da se napijemo.
"Normalno" je potpuno subjektivan pojam, iako se pojam "normalno" često izjednačava sa "opšteprihvaćeno". Surfujući, naletim na ovaj članak...
Psychological normality is the average or ideal or the state of a person. It reflects behavior that is considered typical or common among a group of people. Psychological normality can also by definition only and may not actual reflect the norms of behavior. However, the concept of normality is arbitrary and changeable
Take for example the case of homosexuality. For years, it was considered a disorder. Today, it has been taken off the list of psychological disorders. It has been even able to gain general acceptance. Normality is more significant as a standard or appoint of reference rather as a definition. It is important in making preliminary diagnoses. It is also an important factor in evaluating patient problems, expected outcomes of mental illnesses and the needed nursing instructions for rehabilitation and treatment. The definition of normality depends significantly on the perspective by which it is defined. Normality is a state of psychological state that is associated with the prevailing social norms. The problem of defining normalcy is because it is so closely associated with conformity that it becomes difficult to universalize considering differences in norms. An important utilization of normality is in theorizing the cause of mental disorders. Aside from creating serving as standard to measure deviation, it can also be used to establish statistical characteristics and tendencies for the population.
http://ezinearticles.com/?Norms-And-Behavior-Patterns&id=427701
Usput, kada bi se, hipotetički, svet promenio i nauka nekako zaključila da je homoseksualizam normalan, da li bi neko tebe ili mene mogao da "izleči" od heteroseksualnosti? Mislim da ne. To je jednostavno nepromenjivo.
Kako nije bolest? Da li ste u zivotinjskom svetu videli da se pripadnici istog pola j,ebu? Ne sigurno niste. Znaci majka priroda je odredila ko je musko, a ko zensko ! ! !
sweetest_thing
15.07.2007., 17:02
da, zivotinje piju, drogiraju se, koriste kondome...
nemoj to uzimati kao primer, pre svega nisi ubedljiv
e sad majka priroda je odredia mnogo sta, pa opet ljudi krse ta pravila...
da, zivotinje piju, drogiraju se, koriste kondome...
nemoj to uzimati kao primer, pre svega nisi ubedljiv
e sad majka priroda je odredia mnogo sta, pa opet ljudi krse ta pravila...
Sada si me stvarno ubedila da nisam ubedljiv ! ! !
whatthefuck
15.07.2007., 18:03
fali im k**** :twisted:
Ne fali im kita, vec je guraju u pogreshne otvore :p
whatthefuck
15.07.2007., 18:07
Ja stvarno ovde ne kapiram pojedince i ne mogu da shvatim da neko moze da podrzava nesto sto uopste nije normalno.Kako ti je bre normalno da se dva muskarca lizu i da imaju sexulani odnos.Tako se najvise dobija sida i druge bolestine.Bog je stvorio coveka i zenu,da se vole,razmnozavaju a nije stvorio dva muskarca da to rade.Pederi kao i lezbace treba da se lece pod hitno da ne bi sirili kojekakve bolestine i neka znaju da homoseksualnost nikad nece biti legalizovana stvar.
Tebi ochiledno treba alatka suprotnog pola da je lizesh, onda ne bi lizala sopstveni prst :-D
E, neka mi neko objasni kako ce se pederchine i lezbejke razmnozavati. Ko ce kome shta da odene, ko ce biti mama, a ko tata? Treba ih spaliti na lomachi!!! :evil:
whatthefuck
15.07.2007., 18:10
Daj bre keve ti kako tako mozes da lupetas.Bog nije stvorio coveka,mi smo stvorili njega!Gluplju stvar nikad nisam cula.Kao da nisi u vinklu pa ne znas sta pricas.Za tvoju informaciju Bog je stvorio Adama i Evu,a ne oni njega tupsone!!!I Procitaj Bibliju ili bilo sta sto ima veze sa pravoslavljem pa tek onda pricaj a ne ovako da se blamiras i nerviras druge.A sto se pedera tice sve bi ih strpala u neki sanatorijum i neka se lece bolesnici.Pederi i lezbejke ako vas negde vidim ....tesko vama
Shvatam stvoju prichu, ali shvati i ti da nismo svi mi crkvom zaslepljeni kreteni. Biblija, Bog,... Daj, oladi malo, ja sam ateista, zapole me drugar i za Adama i za Evu i njihovu greshnu jabuku. Ljudi se stvaraju kao posledica kresanja njihovih roditelja, bez boga i ostalih nebuloza!!!
Shvatam stvoju prichu, ali shvati i ti da nismo svi mi crkvom zaslepljeni kreteni. Biblija, Bog,... Daj, oladi malo, ja sam ateista, zapole me drugar i za Adama i za Evu i njihovu greshnu jabuku. Ljudi se stvaraju kao posledica kresanja njihovih roditelja, bez boga i ostalih nebuloza!!!
na žalost, tvoji roditelji nisu mogli ni da zamisle kakva će biti posledica njihovog seksa...
sigurno se sad kaju što nisu koristili kondom
nikolo_paganini,
15.07.2007., 18:21
Ko majke vam iskopa ovu davno zakopanu temu???
I ti bre gitar lutko gde iskopa taj engleski clanak,ovo je Srbija.Bas mi ide na kura* taj tvoj Engleski.Ti Englezi su prvi i poceli da se jeb* u dupe.Kada budes videla dva bika,dva jarca,dva slona,dva lava,dva psa,dva krokodila da se jebu u dupe ti mi se javi i ja cu ti javno priznati tvoju genijalnost.A Ameri nek uredjuju svoju drzavu kako hoce a ti idi uclani se u LDP ako vec nisi
Ko majke vam iskopa ovu davno zakopanu temu???
I ti bre gitar lutko gde iskopa taj engleski clanak,ovo je Srbija.Bas mi ide na kura* taj tvoj Engleski.Ti Englezi su prvi i poceli da se jeb* u dupe.Kada budes videla dva bika,dva jarca,dva slona,dva lava,dva psa,dva krokodila da se jebu u dupe ti mi se javi i ja cu ti javno priznati tvoju genijalnost.A Ameri nek uredjuju svoju drzavu kako hoce a ti idi uclani se u LDP ako vec nisi
Tako je Nikolo,moj covek!Objasni joj kad nista ne zna.
mimi6: Da li je alkohol normalan i da li je prirodno stanje kad se napiješ? Nije, pa opet svi volimo da se napijemo.
"Normalno" je potpuno subjektivan pojam, iako se pojam "normalno" često izjednačava sa "opšteprihvaćeno". Surfujući, naletim na ovaj članak...
Psychological normality is the average or ideal or the state of a person. It reflects behavior that is considered typical or common among a group of people. Psychological normality can also by definition only and may not actual reflect the norms of behavior. However, the concept of normality is arbitrary and changeable
Take for example the case of homosexuality. For years, it was considered a disorder. Today, it has been taken off the list of psychological disorders. It has been even able to gain general acceptance. Normality is more significant as a standard or appoint of reference rather as a definition. It is important in making preliminary diagnoses. It is also an important factor in evaluating patient problems, expected outcomes of mental illnesses and the needed nursing instructions for rehabilitation and treatment. The definition of normality depends significantly on the perspective by which it is defined. Normality is a state of psychological state that is associated with the prevailing social norms. The problem of defining normalcy is because it is so closely associated with conformity that it becomes difficult to universalize considering differences in norms. An important utilization of normality is in theorizing the cause of mental disorders. Aside from creating serving as standard to measure deviation, it can also be used to establish statistical characteristics and tendencies for the population.
http://ezinearticles.com/?Norms-And-Behavior-Patterns&id=427701
Usput, kada bi se, hipotetički, svet promenio i nauka nekako zaključila da je homoseksualizam normalan, da li bi neko tebe ili mene mogao da "izleči" od heteroseksualnosti? Mislim da ne. To je jednostavno nepromenjivo.
Strasno je porediti alkohol i pedere!!!Strasno i veoma tupavo
Tebi ochiledno treba alatka suprotnog pola da je lizesh, onda ne bi lizala sopstveni prst :-D
E, neka mi neko objasni kako ce se pederchine i lezbejke razmnozavati. Ko ce kome shta da odene, ko ce biti mama, a ko tata? Treba ih spaliti na lomachi!!! :evil:
Brate bolje alatka nego da budem lezbos
Ne moras da budes zaslepljen da bi znao osnovne stvari,a to sto ti kazes mi samo dokazuje da si veoma ali veoma glup tip ili si mozda i ti neki homos
nikolo_paganini,
15.07.2007., 19:11
Mimiiii odusevljavas me
:)
Ti si zena mog zivota
whatthefuck
15.07.2007., 19:19
Brate bolje alatka nego da budem lezbos
Na kraju mog komentara stoji smajli. u pravu si.
whatthefuck
15.07.2007., 19:21
Ne moras da budes zaslepljen da bi znao osnovne stvari,a to sto ti kazes mi samo dokazuje da si veoma ali veoma glup tip ili si mozda i ti neki homos
'ebote homos usred glave :evil: , chitash li ti neshto, pogledaj moje razmishljanje o tim bolesnicima, citirala si ga u postu pre ovog!!!!
sweetest_thing
15.07.2007., 19:24
interesantno....
Twisted Transistor
15.07.2007., 19:32
Yaaay, jos jedna tema sa netolerantnim hriscanima :D
guitarrr_babe
15.07.2007., 20:54
A mi tolerantni hrišćani? :-D Zar se zbog nas ne raduješ?
guitarrr_babe
15.07.2007., 20:58
paganini:
Homosexual Activity Among Animals Stirs Debate
James Owen in London
for National Geographic News
July 23, 2004
Birds do it, bees do it, even educated fleas do it. So go the lyrics penned by U.S. songwriter Cole Porter.
Porter, who first hit it big in the 1920s, wouldn't risk parading his homosexuality in public. In his day "the birds and the bees" generally meant only one thing—sex between a male and female.
But, actually, some same-sex birds do do it. So do beetles, sheep, fruit bats, dolphins, and orangutans. Zoologists are discovering that homosexual and bisexual activity is not unknown within the animal kingdom.
Roy and Silo, two male chinstrap penguins at New York's Central Park Zoo have been inseparable for six years now. They display classic pair-bonding behavior—entwining of necks, mutual preening, flipper flapping, and the rest. They also have sex, while ignoring potential female mates.
Wild birds exhibit similar behavior. There are male ostriches that only court their own gender, and pairs of male flamingos that mate, build nests, and even raise foster chicks.
Filmmakers recently went in search of homosexual wild animals as part of a National Geographic Ultimate Explorer documentary about the female's role in the mating game. (The film, Girl Power, will be screened in the U.S this Saturday at 8 p.m. ET, 5 p.m PT on MSNBC TV.)
The team caught female Japanese macaques engaged in intimate acts which, if observed in humans, would be in the X-rated category.
"The homosexual behavior that goes on is completely baffling and intriguing," says National Geographic Ultimate Explorer correspondent, Mireya Mayor. "You would have thought females that want to be mated, especially over their fertile period, would be seeking out males."
Well, perhaps, in a roundabout way, they are seeking males, suggests primatologist Amy Parish.
She argues that female macaques may enhance their social position through homosexual intimacy which in turn influences breeding success. Parish says, "Taking something that's nonreproductive, like mounting another female—if it leads to control of a resource or acquisition of a resource or a good alliance partner, that could directly impact your reproductive success."
Izvini ako ne razumeš engleski, ali nisam našla ništa na srpskom
http://news.nationalgeographic.com/news/2004/07/0722_040722_gayanimal.html
guitarrr_babe
15.07.2007., 21:04
... a ti idi uclani se u LDP ako vec nisi...
joj... htela sam da odgovorim kako si toliko bezveze zapleo LDP u priču, ali nema poente. Ti nas sve ionako namerno provociraš (pp, sećaš se?) pa ti neću pružiti zadovoljstvo da budem isprovocirana. Uživaj.
guitarrr_babe
15.07.2007., 21:15
Strasno je porediti alkohol i pedere!!!Strasno i veoma tupavo...
... samo dokazuje da si veoma ali veoma glup tip...
... a ne oni njega tupsone!!!
Tko se posebno pokazuje zrelost i doraslost raspravi.
Samo nek si nam ti pametna...
Tko se posebno pokazuje zrelost i doraslost raspravi.
Samo nek si nam ti pametna...
Ti si devojko svoju zrelost pokazala,a za moju nemoj da brines,ok
Twisted Transistor
15.07.2007., 22:14
A mi tolerantni hrišćani? :-D Zar se zbog nas ne raduješ?
Vi ste okej ;)
guitarrr_babe
15.07.2007., 22:28
Ti si devojko svoju zrelost pokazala,a za moju nemoj da brines,ok
Važi :-)
ja stekao utisak da se na kv forumu svi gotive i te fore ;)
o pederima nemam nikakvo misljenje, neka rade sta oce, dok god se klone mene...
sweetest_thing
16.07.2007., 00:52
to i ja kazem....
nikolo_paganini,
16.07.2007., 07:58
Najvecaa kletva za Crnogorca
"DAbogda ti sin doveo zeta u kucu"
nikolo_paganini,
16.07.2007., 09:27
Mozete da mislite o meni sta god hocete ali ja sam Srbin i volim zenee i one vole meneeee, stim se dicim i na muskarca licim
Pedere mrzim i netolerantan sam po tom pitanjuuuu...
NA kolac bi ja njih (mislim drveni Bagremov)
Twisted Transistor
16.07.2007., 10:33
Svako ima jedan zivot, kolko ja znam, i nije fora da zabranjujete drugima da zive taj zivot kako oni zele. Meni zaista nije bitno sta oni rade, ako se osecaju bolje zbog toga, onda u redu.
Live and let live.
nikolo_paganini,
16.07.2007., 11:58
Live and let live vazi i za vas.Pustite nas da zivimo i jebite se u tisini i niko vam nece nista
guitarrr_babe
16.07.2007., 14:03
Okej, ko je ovde MI, a ko je ovde VI, nikolo?
Mislim da smo svi hetero na forumu, uključujući i twisted transistor.
nikolo_paganini,
16.07.2007., 14:05
Pa "VI" su svi oni koji se prepoznaju u tome VI
A mi smo svi oni koji su OK,da ne kazem heteroseksualci
guitarrr_babe
16.07.2007., 14:07
Misliš, VI su svi homoseksualci na forumu?
nikolo_paganini,
16.07.2007., 14:08
Pa da.Naravno ako ih ima!?
guitarrr_babe
16.07.2007., 14:09
Pa, pošto mislim da ih nema, ko će ti onda biti VI? Koga u tom slučaju optužuješ za boleštinu i ostalo?
nikolo_paganini,
16.07.2007., 14:13
Pa, pošto mislim da ih nema, ko će ti onda biti VI? Koga u tom slučaju optužuješ za boleštinu i ostalo?
Citiram te: "Homoseksualizam nije bolest, to je stvar biološke predodređenosti i/ili izbora"
Pa mi sada reci jel bolestina ili je ovo drugo?
guitarrr_babe
16.07.2007., 14:13
Ja kažem da je biološka predodređenost i/ili izbor.
nikolo_paganini,
16.07.2007., 14:15
Jel primecujes kako ti kosa prati obline mozga
guitarrr_babe
16.07.2007., 14:19
Hihi, pa hoće li to da znači da mi mozak beži iz glave?
Ja kažem da je biološka predodređenost i/ili izbor.
Bolest :!:
Twisted Transistor
16.07.2007., 19:03
Bolest :!:
Stvar izbora.
Stvar izbora.
Ipak je bolest :-(
guitarrr_babe
16.07.2007., 20:36
Ipak je stvar izbora :-D
nikolo_paganini,
16.07.2007., 21:45
Hajde da pprepustimo ovu temu zaboravu i da lagano potone i da je nestane.
guitarrr_babe
16.07.2007., 22:05
Važi se.
aaa, pa nemojte da prekidate sad kad je najzanimljivije :D
korisnik2007a
24.07.2007., 02:35
Znate shta...Neki(neam pojma koji) pametni ljudi su rekli da ce PEDERI vladati svetom....
Samo ko ce da im pravi decu ??? :D :D :D
SHTA FALI PEDERIMA ..... pa ljudi ... shto vishe pedera, vishe slobodnih cura za nas normalne !!!!
aham lepo si to rekao, vrlo pametno, samo nisi racunao da homoseksualizma ima i medju zenama..
stoga, vise lezbejki ==> manje cura za nas normalne ;)
Milan90g
25.07.2007., 01:44
SHTA FALI PEDERIMA ..... pa ljudi ... shto vishe pedera, vishe slobodnih cura za nas normalne !!!
a pederi nisu normalni kao a?haha
sweetest_thing
25.07.2007., 10:18
u svakom slucaju muskarcima ostaje vise 'normalnih' riba na raspolaganju...
u svakom slucaju muskarcima ostaje vise 'normalnih' riba na raspolaganju...
Blago nama ako je tako !
nikolo_paganini,
25.07.2007., 15:33
JA bi njih sve na kolac i to nenamascen pa nek kaze svet i hepo kocka sta hoce!!
Pun mi je kyrac pedera i ljudskih prava i ravnopravnosti kada su oni u pitanju.
Ovo je jos uvek more Balkan i ovde ne postoji tolerantnost za pedere i drago mi je sto je tako
Nemoj kolac da spominjesh inace ce svi pederi da se zalete za nabijanje .... bice red ko za secer ' 99. :D
nikolo_paganini,
26.07.2007., 08:18
Ma sto ce oni da se zalecu al' sto ce i pojedini da se uhvate kolca ko pijani plota pa ce da bude kako paganini zeli da vrati Srbiju u srednji vek
Ma sto ce oni da se zalecu al' sto ce i pojedini da se uhvate kolca ko pijani plota pa ce da bude kako paganini zeli da vrati Srbiju u srednji vek
nema potrebe da išta radiš, srbija je ostala u mračnom srednjem veku...
cyber_sumadinac
26.07.2007., 12:44
Pedere treba pomlatiti kao sto su kinezi pomlatili vrabce
Pedere treba pomlatiti kao sto su kinezi pomlatili vrabce
kinezi pomlatili vrapce? :confused:
nikolo_paganini,
29.07.2007., 17:33
I ja sam za to cuo.Za vreme tj, na pocetku vladavine Maove vladavine naredio je da se pobiju svi vrapci jer su stetili usevima
Bolje da su poubijali pola stanovnika ... manje bi sejali :D
ali da se mi vratimo na temu.
dakle, buljaši...
guitarrr_babe
21.08.2007., 20:44
... su okej.
guitarrr_babe
21.08.2007., 22:18
i one su okej.
nikolo_paganini,
22.08.2007., 10:01
Ма колац је закон.И то багремов,неомашћен :)
whatthefuck
22.08.2007., 10:41
Cuti, nemoj da im raspirujesh mashtu. Pochece i to da guraju u pogreshne otvore :D
e, to ja zovem eksperimentisanjem! :twisted: :lol:
Mad_Max
10.09.2007., 08:56
Ја сам једног лезбоса извео на прави пут. Заборавила је на оно из утатиног аватара и посветила се логичком комплетирању целина.
Ма колац је закон.И то багремов,неомашћен :)
Jes pa da umru sa osmehom na licu :)
korisnik2007a
11.09.2007., 15:58
SHTA FALI PEDERIMA ..... pa ljudi ... shto vishe pedera, vishe slobodnih cura za nas normalne !!!
a pederi nisu normalni kao a?haha
shto pitash....Je si ti jedan???
Ovo NIJE vredjanje clanova foruma,samo prosto pitanje...Ionako kako bi normalan admin
smatrao pitanje o polnom opredeljenju(ovo je slobodna zemlja bar za to)uvredljivim....
cyber_sumadinac
11.09.2007., 16:15
Korisnice da tebe ne interesuje to zato sto si ti ti jedan od "njih"??
Ја сам једног лезбоса извео на прави пут. Заборавила је на оно из утатиног аватара и посветила се логичком комплетирању целина.
šta će, nije znala šta valja...
jesi li je doooobro... PROSVETLIO?
Mad_Max
11.09.2007., 20:40
šta će, nije znala šta valja...
jesi li je doooobro... PROSVETLIO?
Навадио :lol:
usernamed
08.01.2008., 23:22
odavno se nisam ovako smejao...
guitarrr_babe
08.01.2008., 23:35
ali tema je u najavi uvredljiva i nepristojna.
lock.