Vidi punu verziju : kolika je normalna velicina penisa
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine? :oops:
Ako budes trenirao svaki dan... 8)
.......doktori kazu od 12 do 18 je normala....pa ti vidi.... :P
Chan Shaolin Si
23.10.2003., 01:55
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine? :oops:
sta selozis na velicinu jeßote dan sta te boli kolik ti je ako je profesor onda moze bit i 10 cm.
sta selozis na velicinu jeßote dan sta te boli kolik ti je ako je profesor onda moze bit i 10 cm.
pa ako ima 15 godina onda mu ne moze biti profesor :lol:
Chan Shaolin Si
23.10.2003., 02:11
pa ako ima 15 godina onda mu ne moze biti profesor :lol:
tacno za godine ali za velicinu pricam
njemu sa 15 god da je i pola metra ne moze bit´ profesor jasna stvar.
Ako veličina nije bitna zašto onda ne prave vibratore debljine olovke i dužine 5 cm :?:
Ako veličina nije bitna zašto onda ne prave vibratore debljine olovke i dužine 5 cm :?:
... zato sto nema potrebe za takvim vibratorima kad vec postoje olovke ........ :P
chu zasto. zato sto je to premalo. u stvari, ja nemam pojma, pitaj zenske. mozda ih ne pali tako nesto malo ..... :roll:
:?: Dobro pitanje.. :!:
:?: Dobro pitanje.. :!:
Nego,zaboravih da te pitam otkud ti to znas???...
Devilishgirl
10.06.2004., 22:23
nisam ga merila :) ...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
nisam ga merila :) ...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Allexandrra
11.06.2004., 06:24
nisam ga merila :) ...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
Ma, da...jadnici...ne znaju sta ce sa njim :wink:
apotekarkin_muz
11.06.2004., 10:46
Iz istog razloga zašto prave plastične lutke sa velikim sisama i uskom peecom.
Pitaj prodavačicu vibratora koji je najprodavaniji, sigurno ne oni od 25cm debeli kao ruka, nego oni koji se uklapaju u goreopomenuti prosek.
Gazdarica
11.06.2004., 10:58
zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
Jesi li sigurna u ovo...??? :mrgreen:
zendeli
11.06.2004., 15:30
nisam ga merila :) ...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..Da znas..
ja nisam :mrgreen:
...nista, nista samo uzivam u predivnom drustvu...
... :roll:
... 8)
Allexandrra
11.06.2004., 16:14
I dalje pokusavam da zamislim... zasto bi to radili? 8)
Ali, ako bi svi bili prosek...kako kaze apotekarkin muz...ehhh :shock:
Incognito
11.06.2004., 21:14
Prosecan sam, tim se dicim! ;)
Часопис "Мушки свет", јун 2004., издање Политике:
Аутор текста "Силикони помажу и
мушкарцима" je Др Александар Милошевић, уролог клинике Полимед.
Цитирам делове оригиналног текста:
"Величина вагине је у просеку 9 сантиметара, а према урађеним студијама просечна величина пениса за мушкарце у Европи је 14 сантиметара у ерекцији, а све између 10 и 18 сантиметара је у границама нормале. Значи, са просечном дужином пениса могуће је имати однос са партнером. Све испод или изнад тога сматра се "микро", односно великим пенисом."
Такође издвајам још један цитат из овог текста:
Мушке заблуде
Када је реч о мушким заблудама, када се због њих пацијенти одлучују на операцију, Др Милошевић, уролог клинике "Полимед", наводи један пример.
- Поједини мушкарци траже операцију и кад им је пенис мали и опуштен, а на нудистичким плажама хоће да се појаве "у пуној величини" или да им се једноставно виде "пуне" купаће гаће.
Заблуда која влада међу таквим мушкарцима је објашњива. Наиме, код појединих мушкараца када им полни орган није у ерекцији, изгледа мали, али такви ће и до три пута добити у ерекцији, за разлику од оних већих, опуштенијих, објашњава Др Александар Милошевић.
Ово је додатак на текст независно из оног часописа који сам навео...
Код Вање Булића у емисији "Бисери" је био гост један уролог (име тог човека нисам запамтио), а он је исто то рекао као и Др Александар Милошевић што се тиче величине пениса. По његовим статистикама на основу узорка од неколико десетина хиљада људи свих националности на нашим просторима просек код већина мушкараца је од 12 до 16 сантиметара.
И што је најважније тај лекар је рекао да сваки нормалан човек углавном овако размишља:
"Човек се воли не због једног органа, него целим бићем".
Shag Ivory
13.06.2004., 23:29
Jedan americki institut je objavio podatke da je 15,2 cm (u erekciji) duzina cetvrtine muske populacije... 9,5 cm (0,2 odsto muskaraca) je najmanja, a 23 cm (0,1 odsto) najveca duzina. U sredini su svi ostali.
Dalje, cetvrtina muskaraca ima penis opsega 12,7 cm, tj. dijametra od oko cetiri (minimum je 1,6 cm, a maksimum 5 cm)... Ako imamo u vidu da je vagina duboka 8 cm do 13 cm i rastegljiva (eto zasto penis tesko dostigne do kraja :D ), moze da se nagadja da je idealni parametar penisa 15-4...
A par zanimljivosti... :D Prvo: sto mu je koren dublje usadjen, penis ce se spolja manje videti (istocnjacka rasa); sto mu je koren manje dubok, penis je vidljiviji (u slucaju africke rase). Bela rasa je izmedju ove dve kategorije...
Drugo, unutar odredjene etnicke grupe duzina penisa je proporcijalna duzini vagine... Reklo bi se, mi dobijamo penise kakve i zasluzujemo... :wink:
Au ljudi uplasili ste me... :o
A sta bi sa fi? :?:
midnajtpusiliker
14.06.2004., 01:23
Jedan americki institut je objavio podatke da je 15,2 cm (u erekciji) duzina cetvrtine muske populacije... 9,5 cm (0,2 odsto muskaraca) je najmanja, a 23 cm (0,1 odsto) najveca duzina. U sredini su svi ostali.
Dalje, cetvrtina muskaraca ima penis opsega 12,7 cm, tj. dijametra od oko cetiri (minimum je 1,6 cm, a maksimum 5 cm)... Ako imamo u vidu da je vagina duboka 8 cm do 13 cm i rastegljiva (eto zasto penis tesko dostigne do kraja :D ), moze da se nagadja da je idealni parametar penisa 15-4...
A par zanimljivosti... :D Prvo: sto mu je koren dublje usadjen, penis ce se spolja manje videti (istocnjacka rasa); sto mu je koren manje dubok, penis je vidljiviji (u slucaju africke rase). Bela rasa je izmedju ove dve kategorije...
Drugo, unutar odredjene etnicke grupe duzina penisa je proporcijalna duzini vagine... Reklo bi se, mi dobijamo penise kakve i zasluzujemo... :wink:
uf , toliko mrzim matematiku da si mi i sex omrzao ovom svojom geometrijom :(
Shag Ivory
14.06.2004., 01:37
uf , toliko mrzim matematiku da si mi i sex omrzao ovom svojom geometrijom :(
:lol: Pa jesi u pravu... cifre zaista ne igraju preteranu ulogu.
Zene (opet po statistici) koje su srele muskarca sa merama ispod proseka priznaju da jesu primetile razliku, ali da zbog toga nisu bile uskracene... 8) (u zenskoj anatmiji, zna se da su osetljivi delovi klitoris i prvih pet centimetara vagine).
Tako da... poenta (mozda :roll: :D ) :arrow:
Nedostatak ostri um. Neobdareni partnerkama pruzaju snaznije emocije, vise se trude i mastovitiji su od onih koji leze na lovorikama. 8)
BojanPFC
14.06.2004., 02:09
Pa ne bih puno pricao o dimenzijama da ne bih nekom slucajno nabijao kompleks 8) ali u principu to i nije toliko bitno vec upotreba naravno. Sve je stvar treninga. :)
Da te pitam: sto te ne brine imas li odgovarajucu visinu za 15 god (i koliki je prosek tu)? Covek je prilicno proporcionalan, evo ti primer - obim vrata jednak je obimu lista noge, dva puta toliko i dobijes obim struka (i za muskarce i za zene).Zatim obim stisnute pesnice ti je isti kao i duzina stopala...Imas jos mnogo takvih primera. Mozda je i duzina omiljene muske igracke proporcionalna s necim.
vragolanka28
15.06.2004., 09:46
nisam ga merila :) ...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
VERUJ DA NE BI! Ja obozavam takve! Kad udje a ono ko vakum!!! :lol:
Kazu da evropska velicina je izmedju 15-17cm... velicina nije tolko bitna kao neki drugi faktori
:lol:
Da, da... Sitan al dinamitan!
Ili mozda bolje :arrow: Mali ali tehnicar
:lol: :lol: :lol:
darkster
15.06.2004., 11:57
Au ljudi uplasili ste me... :o
A sta bi sa fi? :?:
Hehe... Vic:
Šef: Oooo, koleginice, što vi od jutros izgledate nekako izmoreno?
Koleginica: Eeee, šefe, bili biste i vi izmoreni da ste vikend proveli sa tipom kome je ona stvar deset centimetara.
Šef: ha ha ha...
Koleginica: Nije ha, nego fi...
:lol: Naravoučenije... JAO!!!
goodday
15.06.2004., 12:03
Hehe... Vic:
Šef: Oooo, koleginice, što vi od jutros izgledate nekako izmoreno?
Koleginica: Eeee, šefe, bili biste i vi izmoreni da ste vikend proveli sa tipom kome je ona stvar deset centimetara.
Šef: ha ha ha...
Koleginica: Nije ha, nego fi...
:lol: Naravoučenije... JAO!!!
a mu je bio debel ko Cheshka konzerva :lol:
da li si merio lenjirom ili metrom to je najvaznije
da bih ti odgovorila
cLick - OR - Die
19.06.2004., 17:25
samo do pupka brate :twisted:
Svaka velicina penisa je normalna...
Najnormalniji je kad je vertikalan... 8)
Shag Ivory
20.06.2004., 20:24
Svaka velicina penisa je normalna...
Najnormalniji je kad je vertikalan... 8)
:lol: ... ali dobar je i horizontalan... :lol:
Tuzni_patak
25.06.2004., 10:36
VERUJ DA NE BI! Ja obozavam takve! Kad udje a ono ko vakum!!! :lol:
Zakljucak :
Sa 13 cm sasvim zadovoljavate 95% populacije zena.
Onih 5% su vragolanke?? , a ako bas njih zelite onda
vam osim 20cm treba i fi od 7 cm i krupno koscato lice i gradja (kao akromegalija ali u zacetku).
Veliki libido. Duzi jezik, po mogucstvu da moze da se smota oko uzduzne ose(kao cev).
Iskustvo , zelja za eksperimentisanjem , perverznost.
Dlakava_Strvina
03.07.2004., 10:44
Mozda ce jos malo da ti poraste, ali malo...
Nije ti sudjeno..
E sad, obzirom na tvoje godine, podsetio si me na mene... Uostalom to sve muske "brine" u tim godinama. Veruj mi, bitnije je da RADI.
Zatim, odgovor na tvoje pitanje glasi (a iz medicinskog ugla):
9-12 - mali (ali moze da posluzi jer je 9 minimum za zenski polni organ)
13-15 normalan (i vecina muskaraca doda koji cm vishe ili jos pola cm)
16-18 VEEELIIIKIII
18 - na dalje - NenORMalAN (san svake ribe, ali tipovima sa tim duzinama tesko se dize ili samo jednom dnevno. Imam par drugara koji stvarno imaju ovaj problem)
Dakle radi se o sundjerastom tkivu koje nekim vakuum aparatima mozete samo da istegnete ( a igracku omiljenu pokvarite).
Uostalom nas "normalnih" ima najvise, pa ne tuguj. Na filmovima obicno nadju raritete, kako u muskom tako i u zenskom delu "ekipe".
Sad, juri ribe da im pokazes da si normalan...
Snezna_kraljica
03.07.2004., 10:57
18cm - na dalje - NenORMalAN (san svake ribe, ali tipovima sa tim duzinama........
SAN SVAKE RIBE? :shock:
SAN?
Ne kazem da duzina nije vazna, ali zasto toliko generalizujes? I sam si to nazvao NENORMALNIM.
piskotica
03.07.2004., 12:25
Tesko pitanje... obicno ne prestaje da raste tako rano, NEMOJ DA BRINES! :lol:
Tuzni_patak
03.07.2004., 22:03
Mazi ga slaninom,
.....
Dlakava_Strvina
04.07.2004., 14:11
18cm - na dalje - NenORMalAN (san svake ribe, ali tipovima sa tim duzinama........
SAN SVAKE RIBE? :shock:
SAN?
Ne kazem da duzina nije vazna, ali zasto toliko generalizujes? I sam si to nazvao NENORMALNIM.
Pa tako sam procitao... A i cuo od vase strane... Nije bitno da je veliki ali je bitno da nije mali hahahha
A uostalom, zadovoljan sam "svojom duzinom" inace bih morao da kupujem vece gacke :D
Anja :*
05.07.2004., 02:02
Ako zna sta da radi sa njim, apsolutno mi je nebitno koliko ga ima unutra!!!
Dlakava_Strvina
05.07.2004., 09:30
Ako zna sta da radi sa njim, apsolutno mi je nebitno koliko ga ima unutra!!!
:D :D :D :D :D :wink: