Vidi punu verziju : gde izlaze rockeri?
ljudi, ajde kazite mi gde ima mesta za rockere i metalce u KVu? Nesto normalno - gde nema fensera. Svirke i tako sl....
Jazz,Shana,golub,.... no more room :P
Majesty Of The Nightsky
16.10.2005., 22:08
Eventualno da upadnes u "KISS" kada smo svi tamo, pa Micke pusi super muziku....ali za sada, nazalost, samo ovo sto je Bie rekla: Jazz (ovo ti je mozda i najbolja varijanta), Golub i neizbezna Shana.....
Ili sredom vece Faraon ili bilo koja svirka na bilo kojoj lokaciji......
moracu da posetim ta mesta. ja sam inace iz vrnjacke banje. gde naravno, nema nista. mozemo samo u parku da se okupimo :)
Majesty Of The Nightsky
17.10.2005., 10:25
Ni kod nas nije bolje :wink:
I mi se skupljamo po parkovima, ali sada je malo hladno pa moramo nekako da se grejemo....
Da ne slusas ti mozda Opeth??
Posto stalno vidjam jednog lika u Opeth majci, a znam da je iz V.Banje........
ja na to odgovora nemam :P
Dawko Minic
20.10.2005., 20:24
Ni kod nas nije bolje :wink:
I mi se skupljamo po parkovima, ali sada je malo hladno pa moramo nekako da se grejemo....
Da ne slusas ti mozda Opeth??
Posto stalno vidjam jednog lika u Opeth majci, a znam da je iz V.Banje........
To je inache Marko iz nove teh. :)
@Majesty Of The Nightsky
ne, nisam to ja. a odakle si ti, KV?
Majesty Of The Nightsky
22.10.2005., 13:21
(;
da iz smor cityja KV-a....
morphea
24.10.2005., 00:58
gde ste drushtvance
Dawko Minic
29.10.2005., 11:35
Kraljevo je najsmorniji grad na svetu.. ako nisi fenser, nemash gde da izadjesh.. Ma sve u svemu Kv je :evil:
Ja nisam fenserka i imam gde da izadjem.Ljudi ako vam je smor marsh...iselite se odmah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
morphea
29.10.2005., 14:17
:lol: :lol: :lol: :lol:
eee, nekad je bilo drugachije, ali uvek mozhesh super da se zezash kad si sa pravim ljudima :lol:
pa ne morash nigde ni da izlazish
i nisam ni ja fenserka, jeste da ima malo mesta za nas , ali uvek je zezaaanjeeee :lol:
misanthropia
05.11.2005., 11:48
totalno je nebitno da li je neko fancy ili ne
ako zelis da izadjes negde , naci ces mesto...
za mene uvek ima mesta
:D
Majesty Of The Nightsky
07.11.2005., 12:53
Slazem se sa Misanthropijom....meni nikada nije smor. I postoji mnogo lepih mesta gde izlaze i fenseri....ako je muzikica neki chill-out ili jos bolje jazz onda uzivancija....
Cesto su ~fenseri~ mnogo pametniji od ljudi u ~fazonu~.....nema generalizacije....
Mada ja ne izlazim cesto. U stvari prestala sam u zadnje vreme... Petkom se prosetam, popijem caj i dodjem kuci da citam....
Svirke naravno ne propustam. Npr 18. idem u pozoriste da slusam makedonce....
goldfish
12.11.2005., 02:03
ali shana nema nikakve veze sa rokom?! ajde jazz i golub, ali shana.......?????????
goldfish
12.11.2005., 02:12
totalno je nebitno da li je neko fancy ili ne
ako zelis da izadjes negde , naci ces mesto...
za mene uvek ima mesta
:D
Nemojte se nikada zadovoljavati malim stvarima. Nemojte se zavaravati.Nemojte se podcenjivati. Vredite vise. Zasluzujete vise i bolje. Zacrtajte svoje ciljeve i radite na tome. Kraljevo nema sta da ponudi ljudima sa idejom, duhom, intelektom, stavom.
Moze samo da ti pokaze way out.
Sto je u ovom slucaju najbolja varijanta. :grin:
misanthropia
12.11.2005., 22:22
meni je pokazalo way out selim se u bg fala k***u jedva sam to docekala
goldfish
13.11.2005., 01:27
BRAVO !
znam da je zezanje. pogotovo sto su rokeri i metalci "po prirodi" veseli ljudi puni nekih zajebancija. ali ipak nije to to kad padne sneg i nemas gde da odes. ali opet mi je bolje i u parku kao roker neko sa fenserima i sabanima u... sta ja znam gde...
lepo,vidimo se u BGD-u!
Majesty Of The Nightsky
18.11.2005., 18:21
meh, pa i ja idem za bgd..
Ali opet, znam da je kraljevo bzvz i da nema sta da ponudi, ali kada si tinejdzer moras negde da gluvaris...
NE planiram da se ikada vratim da zivim ovde i ostalo, ali prinudjena sam da budem ovde jos nekih 6 meseci....
Majesty Of The Nightsky
20.11.2005., 11:46
Kako? ~ lepo
Zasto? ~ onako
Ma i mi se tripujemo mnogo.... Sta bi radili da zivimo u Horgosu....ja mislim da je to najodvratniji grad na svetu....
Ovde je bwe jos i ok,
A i moje misljenje se menja od raspolozenja, ali onako srednja vrednost svih mojih misli je ta da ovde i nije toliko lose.....
....samo sto su renovirali "Kiss".....jaoj nisu trebali....
Moram da ucim fiziku.......argh!!!
pa da da slazhem se sa tim renovirali"Kiss"...
misanthropia
13.12.2005., 14:15
hahahhaahahah zato hof u bgd do jaja lokal u koji izlaze goticari i gorticarke :puke:
nema ovde mesta ni za koga ovo je jedna glupa rupa
zato ja idem u bg svakog drugog vikenda i ne izlazim ovde
jea
morphea
13.12.2005., 20:30
hehe, blago nama :lol:
pam sad..U Bgd-u ima mnogo vishe mesta ali ne mozhesh kao ovde uvek da naletish na iste ljude :rolleyes: a to je malo praznog prostora ...
Majesty Of The Nightsky
14.12.2005., 23:02
ali ne mozhesh kao ovde uvek da naletish na iste ljude :rolleyes:
Ne kapiram...
Ovo treba da bude nesto lose....??
Pa mozda najsvetlija tacka mog zivota je ta sto cu moci konacno da uzivam negde gde ne poznajem svaku drugu osobu (tacnije u Kv-u znam skoro svaku...)
Ne ,vech eto kao dobro,posle silnih godina svugde osim ovde malo ti nedostaju ljudi jer bash ih i ne vidjash svaki dan,shta vishe vidjash ih jednom u 5 god...malo sam nostalgichna a ipak isto drushtvo nechu vishe nikada nakupiti ...:rolleyes:
misanthropia
15.12.2005., 21:29
hahah bg je kul hahaha
Majesty Of The Nightsky
16.12.2005., 01:39
@ Bie
To je vec druga stvar...
E, da neko mi je rekao za tebe da si musko.....razuverila sam ih, mada BIE nadimak ima [cini mi se] interesantnu podlogu.... :wink:
@ Bie
To je vec druga stvar...
E, da neko mi je rekao za tebe da si musko.....razuverila sam ih, mada BIE nadimak ima [cini mi se] interesantnu podlogu.... :wink:
hvala ti za razuveravanje a "bie"ima dublju i interesantu podlogu,ali ne mogu je bash sada objashnjavati(mrzi me)....