Vidi punu verziju : Ko je slep u ljubavi ...
Bili smo zajedno samo 5 min ... i kao da se nista nije desilo ... nastavila je da me smatra samo za druga... ja sam nastavio da joj skidam zvezde sa neba ... ona je to slabo primecivala ... samo ne znam sta da radim kada ponestane zvezda...
Bili smo zajedno samo 5 min ... i kao da se nista nije desilo ... nastavila je da me smatra samo za druga... ja sam nastavio da joj skidam zvezde sa neba ... ona je to slabo primecivala ... samo ne znam sta da radim kada ponestane zvezda...
slatko... :wink: zvuci kao neka pesma...!
Lansiraj je na Mars i zaboravi!
5 minuta? I meni je toliko dovoljno da se zaljubim.. Ali, ne vredi biti extremni optimista..
Samo se malo okreni oko svoje ose! :wink:
Incognito
22.10.2003., 16:29
Pa znas sta... lepo se kaze: ako se zaljubis na prvi pogled, bolje pogledaj jos jednom... :?
Kad se prvi pogled zalepi, mozes da gledas i 300 puta i trazis greske... (koje, naravno, ponekad i nadjes).. Ali, ponekad to nista ne vredi.. :roll:
pomogni joj da primeti...
aeromag
25.10.2003., 16:51
Ako si drug bio, a zatim sa njom pet minuta bio i drug ostao, nista vise od toga neocekuj, pokusala je i nije joj se dopalo, zato ako nemozes to da podneses oteraj je od sebe, ZBOG SEBE! :)
Chan Shaolin Si
25.10.2003., 17:59
Sasa Matic
Alexandr
27.10.2003., 09:13
Uostalom sta fali pravom drugarstvu, i to je vrsta ljubavi ? Ne treba idealizovati ljubav na prvi pogled jer ona vrlo cesto gresi...drugarstvo je mnogo dublje od toga.I da se ne lazemo... izgled JESTE bitan.
perth_sersb
05.11.2003., 07:28
ma zavrsi odma sa tim jer ces se poslje kajati
kad vise nebudes mogao da joj udovoljavas i kad joj sve to bude dosadno ona ce tebe otjerati
zato menoj da mnogo cekas kajaces se