PDA

Vidi punu verziju : >>POGLED NA HERCEG-NOVI<<, slika Gransire Pierre Eugene-a

Diocles
14.10.2005., 01:23
http://img7.imageshack.us/img7/9598/slikovnica9a8cl.jpg

dayra
15.10.2005., 21:09
da li je herzeg-novi dao ishta pored vlade georgieva :confused:
nishta zlonamerno, samo se pitam ;)

marlon
15.10.2005., 21:11
Lepa grafika Diocles.

Da dodam da njegove litografije mogu jako jeftino da se nadju po katalozima i na ebay. Ako si ljubitelj pozuri pa kupi.

jelena1974
29.10.2005., 00:49
da li je herzeg-novi dao ishta pored vlade georgieva :confused:
nishta zlonamerno, samo se pitam ;)
evo samo nekih
Vojo Stanic
Rambo Amadeus
Dragoljub Djuricic-Djura
Jelena Djokic...
a mnogi su mu dolazili i tu cesto boravili
NJegos, Ivo Andric, JB Tito, Mihajlo Lalic..
dao je i pola vaterpolo reprezentacije koja je prva na planeti...

Sealife
05.11.2005., 10:16
^ Jelena....jesi li ti iz HN?? Dodala bih jos i Zuka Dzumhura koji je boravio u Hn,onda Stevan Koprivica,...

da li je herzeg-novi dao ishta pored vlade georgieva
nishta zlonamerno, samo se pitam
C...c...c...

jelena1974
11.11.2005., 14:18
[QUOTE=Sealife]^ Jelena....jesi li ti iz HN?? Dodala bih jos i Zuka Dzumhura koji je boravio u Hn,onda Stevan Koprivica,...QUOTE]

nisam, ali dosta vremena provodim tamo
i volim taj grad
ti jesi?

dayra
12.11.2005., 18:14
oh, dragi moji, ja se izvinjavam :oops: kada malo bolje razmislim, tako je to sa malim mestima. ono sto vredi mora da izadje i ode u svet da dokaze svoje vrline i vestine. sto je i normalno. ali ocigledno da su iz hn otisli ljudi koji su uspeli nesto i da postignu. i to je dobro. a sto se mesta samog tice, lep je to grad. mada mi se igalo nekako uvek vise dopadalo, a deo je hn a ipak toliko se razlikuje. ma sta reci a ne pohvaliti taj kraj. pozz ;)

lea s
06.12.2005., 23:13
a sto se mesta samog tice, lep je to grad. mada mi se igalo nekako uvek vise dopadalo, a deo je hn a ipak toliko se razlikuje

:? sta?HN nema ljekovitog blata ili Igalo nema srednjovjekovnu istoriju :-? :-?

karacha
28.05.2006., 22:26
Moram da primetim da Georgijev nije bas reprezent Novoga, kao sto je isam izjavio kod Timofejeva. Rekao je da ga vise ne zanima zavicaj. No, i inace, Vlado se nije bas snalazio u gradu, a ni grad sa njim. Ostali sa liste pripadaju gradu i grad njima.