Vidi punu verziju : mp3 download
Stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Bleak WinterFullMoon
11.02.2004., 15:37
Ako zelite da downloadujete muziku sa interneta,jedno od reshenja je da koristite program koji bi vam to omogucio (napr. Napster,Winmx ili Kazaa) ili da surfujete po netu u nadi da cete naci zeljenu pesmu.Ponekad se pesma jednostavno ne moze naci na internetu (ma kolko vi to zeleli).Ja licno koristim Winmx i vrlo sam zadovoljan njime.To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Zamolio bih vas da ne postavljate vishe tema koje se odnose na download muzike sa interneta,jer ih je previse...Nadam se da sam vam bio od pomoci.
Ako vas vec nesto interesuje o ovakvoj i slicnim temama,slobodno pitajte.Ali OVDE
p0z
Rockinfreakapotamus
11.02.2004., 15:49
Koliko treba vremena da budem na netu pada mogu da se pohvalim da imam neku pesmu koja se nalazi na zasticenom CD-u koji kosta 1200 din.(koje ja nemam)?
TREBA MI SOUL TO SQUEEZE OCANNICKI!!!!! :cry:
Bleak WinterFullMoon
11.02.2004., 16:09
Koliko treba vremena da budem na netu pada mogu da se pohvalim da imam neku pesmu koja se nalazi na zasticenom CD-u koji kosta 1200 din.(koje ja nemam)?
TREBA MI SOUL TO SQUEEZE OCANNICKI!!!!! :cry:
Sad sam proverio ima ga preko winmx-a.
Skini program,pa pesmu. :wink:
i ja imam taj program..bas je super i sve ima!
Bleak WinterFullMoon
13.02.2004., 11:11
i ja imam taj program..bas je super i sve ima!
hmm pa ovaj program je bolji kad su u pitanju strane pesme...
Na koji sajt mogu da skidam domace pjesme u mp3 formatu????????
Bleak WinterFullMoon
14.02.2004., 12:06
Na koji sajt mogu da skidam domace pjesme u mp3 formatu????????
ja znam za www.nostalgija.com
choonga
15.02.2004., 16:15
Zanima me da li se sa winmx programa moze zaustavljati download,ili mora odjednom da se skine stvar?
Bleak WinterFullMoon
17.02.2004., 15:11
Zanima me da li se sa winmx programa moze zaustavljati download,ili mora odjednom da se skine stvar?
Ne mora odjedom,mozes na resume.
milicaanchy
18.02.2004., 13:53
Hvala Bleak,program je odlichan
Bleak WinterFullMoon
18.02.2004., 15:50
Naravno :wink:
Hellreser
18.02.2004., 21:40
Puno sam ti zahvalan Bleak ja sam imao puno problema .
Bleak WinterFullMoon
19.02.2004., 15:21
Puno sam ti zahvalan Bleak ja sam imao puno problema .
Tu smo da pomognemo.
choonga
19.02.2004., 15:23
10x Bleake!
Meni nikako ne ide.sve sam lepo uradio i kad treba da se konektuje.....tu je stao sta da radim :(
Bleak WinterFullMoon
21.02.2004., 19:19
Meni nikako ne ide.sve sam lepo uradio i kad treba da se konektuje.....tu je stao sta da radim :(
pa ne znam dal si chachkao neshto oko servera...
probaj ponovo.Sachekaj malo,ostavi ga.Mozda ti je veza losha.
Treba mi neki sajt za besplatan download grcke muzike! Ako imate nesto sto bi mi koristilo javite
aleksandar2002@ptt.yu (subject:greekmusic)
Unapred hvala?
britgirl
28.02.2004., 23:16
Koji je najbolji sajt za skidanje mp3?
Kako da resume-ujem?
Bleak WinterFullMoon
29.02.2004., 18:41
Kako da resume-ujem?
nadjesh incomplete file i kliknes na 'find sources'
NAJPROSTIJI DOWNLOAD: ides na www.altavista.com lepo ukucas svoji pesmu,kliknes na mp3(ili audio...tako nesto) i lepo ti izlistaju sve lokacije sa tim file-om. POZDRAV
Bleak WinterFullMoon
04.03.2004., 16:06
NAJPROSTIJI DOWNLOAD: ides na www.altavista.com lepo ukucas svoji pesmu,kliknes na mp3(ili audio...tako nesto) i lepo ti izlistaju sve lokacije sa tim file-om. POZDRAV
a moze i tako 8)
ovo je program pre hrista...ali je mnogo dobar za skidanje bolji je od kazze i warez-a
testament_85
15.03.2004., 13:24
WinMX dobar!?
Cudi me da jos niko nije pomenuo "Remotely Queued" - to je ono sto me do jaja razludjuje :evil:
Kanda, Kodza i Nebojsha - nema nigde na Internetu!! :( Ili ja samo ne umem da nadjem.. ako znate gde ima (besplatno!) da se skine - javljajte!
Pozdrav!
Bleak WinterFullMoon
16.03.2004., 15:24
WinMX dobar!?
Cudi me da jos niko nije pomenuo "Remotely Queued" - to je ono sto me do jaja razludjuje :evil:
brate...nekad vredi chekati :wink:
al ne kad si 180. :lol:
testament_85
18.03.2004., 18:46
U svakom slucaju SoulSeek je bolji program(ogroman izbor)...u principu ako posedujes satelitsku karticu moze biti vise nego korisno, ovako uglavnom je mucenje
Bleak WinterFullMoon
18.03.2004., 18:58
U svakom slucaju SoulSeek je bolji program(ogroman izbor)...u principu ako posedujes satelitsku karticu moze biti vise nego korisno, ovako uglavnom je mucenje
shta je to?
chek ne znam dal sam razumeo...ako je veza losha program ne funkcionishe dobro?
Mike girl
19.03.2004., 00:16
Otishla sam na sve ove vashe sajtove i nikako ne mogu da nadjem neshto shto mi treba...Ok dve stvari...
1-Hocu da ukucam koja mi je pesma potrebna,pa da je odslusham
2-neshto poput radija...ali na ovim vashim sajotovima radijo je mator... :roll:
testament_85
19.03.2004., 05:09
shta je to?
chek ne znam dal sam razumeo...ako je veza losha program ne funkcionishe dobro?
Karikirao si .... Ja jednu pesmu Rossomahaar-a skidam vec 40-tak minuta.
Satelitska kartica je pravo resenje, ovako ne moze se izvuci maksimum
Soulseek je privlacniji zato sto ima mnogo veci izbor pesama :D
Evo u cemu je caka...
Skinem ja program,instaliram....bla bla bla,nakacim se na net...program nikako da se konektuje sa netom,pa ne mogu da trazim pesme...
Bleak WinterFullMoon
21.03.2004., 11:57
pa ne znam...vidi to sa provajderom ukoliko nisi cackao nesto po samom programu
Shinoda
24.03.2004., 01:08
Ako zelite da downloadujete muziku sa interneta,jedno od reshenja je da koristite program koji bi vam to omogucio (napr. Napster,Winmx ili Kazaa) ili da surfujete po netu u nadi da cete naci zeljenu pesmu.Ponekad se pesma jednostavno ne moze naci na internetu (ma kolko vi to zeleli).Ja licno koristim Winmx i vrlo sam zadovoljan njime.To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Zamolio bih vas da ne postavljate vishe tema koje se odnose na download muzike sa interneta,jer ih je previse...Nadam se da sam vam bio od pomoci.
Ako vas vec nesto interesuje o ovakvoj i slicnim temama,slobodno pitajte.Ali OVDE
p0z
E hvala ti za savet!!!!!Bas me je zanimalo koji je program njbolji za dwnloadovanje zike!!!HVALA JOS JEDNOM!!! :D
Skotina
24.03.2004., 20:51
Evo jedan sajt za skidanje muzike:
www.mp3int.com
maestrofromserbia
27.03.2004., 02:38
Trebaju mi pesme grupe Oingo Boingo.
Svako ko nesto zna ili ima pesme neka javi na valeksandar@tehnicom.net.
Unapred HVALA! :lol:
Sasha85
27.03.2004., 19:07
Kazaa Lite rules... 8)
britgirl
29.03.2004., 00:41
Kazaa Lite rules... 8)
e,gde to mogu BESPLATNO da skinem?
Sasha85
29.03.2004., 04:00
Kazaa Lite rules... 8)
e,gde to mogu BESPLATNO da skinem?
www.download.com
britgirl
30.03.2004., 13:19
hvala!
Bleak WinterFullMoon
30.03.2004., 15:49
hvala!
aj sad daj neke pare :lol:
Sasha85
31.03.2004., 00:36
hvala!
aj sad daj neke pare :lol:
:D
Puno sam ti zahvalan Bleak ja sam imao poooooouno problema .
Bleak WinterFullMoon
31.03.2004., 14:29
ma nishta bre
mystical_ocean
05.04.2004., 22:02
Kazaa Lite rules... 8)
hej,bash sam to poshla predlozit' . :wink:
Sasha85
06.04.2004., 01:35
Kazaa Lite rules... 8)
hej,bash sam to poshla predlozit' . :wink:
:D :D :D
Tamara_0230
09.04.2004., 17:52
Znam ja jedan sajt www.mp3search.com
skolari 2002
09.04.2004., 21:08
Da li zna neko sajt sa koga mogu da skinem "Easy CD-DA Extractor 6.5.2" ili "Easy CD Ripper" ?
Sasha85
10.04.2004., 14:14
www.download.com
Sasha85
11.04.2004., 19:47
Sad je mi potrebna pomoc... :(
Gde da nadjem pesmu koja je za "Not available for commercial use"? :cry:
Bleak WinterFullMoon
13.04.2004., 11:36
Sad je mi potrebna pomoc... :(
Gde da nadjem pesmu koja je za "Not available for commercial use"? :cry:
y PymyHuJu :lol:
Sasha85
14.04.2004., 01:13
y PymyHuJu :lol:
:(
Sima 82
14.04.2004., 10:51
8) Ispred SKCa ima svake nedelje prodaja CDa MP3 muzike.
Pomocu mirc ili bilo cega slicnog je lako downloadovati
mp3 ili elektronske knjige. Nakacite se na bilo koji Undernet server, pristupate kanalu #mp3download ili #bookz....kucate @find ime pesme ili knjige...onda on izlista ko to ima...pa lepo copy....paste i gotovo!
DabaMAN
25.04.2004., 23:42
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...
Zna li ko sajt za domacu muziku a da pri TOME NE MORA DA SE IDE PREKO 041?
Hvala :D
VictorySun
02.05.2004., 00:14
e ja sam skinula kazuu i sad neznam kako da downloadujem neku pesmu pesmu.... help!
Sasha85
06.05.2004., 21:26
e ja sam skinula kazuu i sad neznam kako da downloadujem neku pesmu pesmu.... help!
Ides na search... I tako imas da ukucas sta trazis...
VictorySun
07.05.2004., 23:14
hvala
Sasha85
08.05.2004., 17:11
hvala
Nema na cemu... :wink:
Sta je REMOTELY QUEUED, sprecava me da skidam pesme, i mogu li nekako da skidam vise pesama u isto vreme
Delijka
22.05.2004., 21:40
Ljudiii...ima li igde pesma od BABA "Sudar s' novim momkom"? HITNO
one step closer
30.05.2004., 17:33
Zanima me da li se sa winmx programa moze zaustavljati <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=download&v=56">download</a>,ili mora odjednom da se skine stvar?
Ne mora odjedom,mozes na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=resume&v=56">resume</a>.
Kako da resume-ujem?
nadjesh incomplete file i kliknes na 'find sources'
gde je to FIND SOURCES
VictorySun
30.05.2004., 23:01
Ljudiii...ima li igde pesma od BABA "Sudar s' novim momkom"? HITNO
GOOGLE_POTRAZI
spy2004
04.06.2004., 12:19
instalirao sam WinMX ali nikako da se konektujem, cak mi nije uspeo ni test na pocetku instalacije????nekoliko puta.....?!UPOMOC!!!!
Sasha85
04.06.2004., 22:22
Sta je REMOTELY QUEUED, sprecava me da skidam pesme, i mogu li nekako da skidam vise pesama u isto vreme
Ako ti to ispise,bolje potrazi neku drugu...
Naravno da mozes... Ali ti onda slabi veza... Bolje skidaj jednu po jednu... Osim ako imas kablovsku...
demijan...
10.06.2004., 13:46
imam winmx vec dugo,dugo...
mislim da postoje mnogo bolji programi od ovog,narocito ako trazite pesme koje nisu ultra mega hitovi.radi se o tome da winmx ima malo usera,tako da posao vise rade programi kao sto su kazaa(koji ja nikako ne mogu da instaliram) i cula sam da je overner jako dobar
ponavljam:ako trazite pesme koje su popularne,winmx je ok,ali moguce je da cete se nacekati da zavrsite pesmu
vericas
19.06.2004., 00:12
ja sam ga instalirala ali skinula samo jednu pesmu i posle kao veza nije dobra,a sasvim je ok i nece da je nadje-pesmu
Mirjanadz
21.06.2004., 23:45
Skinula sam program,instalirala ga,sve super radi.Stavila sam muziku,jedino nisam znala da podesim za modem,gde se to vidi? i kako da skidam muziku?vidim da drugi skidaju sa mog kompa...kad kliknem dva puta na ono sto mi treba,on trazi konekciju i na kraju time out i to je sve...
Uopsteno,nikad do sada nisam koristila ovakve programe za download pa mi je sve to nepoznato...da ne bih iscitavala help,ako nije problem,please help:)
absonic
22.06.2004., 00:53
Skinula sam program,instalirala ga,sve super radi.Stavila sam muziku,jedino nisam znala da podesim za modem,gde se to vidi? i kako da skidam muziku?vidim da drugi skidaju sa mog kompa...kad kliknem dva puta na ono sto mi treba,on trazi konekciju i na kraju time out i to je sve...
Uopsteno,nikad do sada nisam koristila ovakve programe za download pa mi je sve to nepoznato...da ne bih iscitavala help,ako nije problem,please help:)
pa to ti je to ako ti tako pise desnim dugmetom kliknes na pesmu i FIND SOURCES.Inace kad trazis pesmu i kad ti izlista sve gledas skroz desno ono QUE... i ako je to zeleno i pise "avejlbl" onda bi mogla skidati bez problema...
Jel moze neko da mi na sanhacio@yahoo.com posalje neke pesme divljih jagoda sa njihovog prvog i drugog albuma...
Mirjanadz
22.06.2004., 02:15
pa to ti je to ako ti tako pise desnim dugmetom kliknes na pesmu i FIND SOURCES.Inace kad trazis pesmu i kad ti izlista sve gledas skroz desno ono QUE... i ako je to zeleno i pise "avejlbl" onda bi mogla skidati bez problema...
Jel moze neko da mi na sanhacio@yahoo.com posalje neke pesme divljih jagoda sa njihovog prvog i drugog albuma...
hvala,ukapirala sam.
Samo jos nesto i necu vise da vas smaram.
jel mogu ja,posto sam videla na chatu,koliko ljudi imaju pesama,da vidim kod nekog odredjenog koje pesme sve ima ili sve ide preko search-a?
:oops: :oops:
nikola987
22.06.2004., 11:14
A ima li neki domaci sajt za skidanje mp3(-a), npr. Dino Merlina... I dal' postoji neki sajt sa tekstovima pesama.
Krstivoje
22.06.2004., 12:59
Narode kakav WinMx, kakva Kazza.Program se zove DC++ (Direct Connect). Probao sam i taj WinMx i Kazaa, ali ovaj program me je odusevio. Znaci vreme i vreme sam provodio trazuci muziku po netu. I sta sam nasao - nista. Kad sam istalirao ovaj program, odusevio sam se.Sve ono sto sam trazio ovde sam nasao.Znaci od domace muzike, strane, filmovi, programi, i sta vam padne na pamet.Nemam reci
britgirl
22.06.2004., 13:11
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...taj sajt ne radi...??? :(
absonic
22.06.2004., 16:30
A ima li neki domaci sajt za skidanje mp3(-a), npr. Dino Merlina... I dal' postoji neki sajt sa tekstovima pesama.
za Dina Merlina imas njegov sajt www.dinomerli.net
i sa svakog njegovog albuma mozes skinuti po 4-6 mp3 i imas "Burek" sa novog albuma.
A za tekstove njegovih pesama ides na www.dinomerlin.com i diskografija ili tako nesto, kliknes album i odaberes pesmu i to je to.
Jelusic Aleksandar
22.06.2004., 21:02
Narode kakav WinMx, kakva Kazza.Program se zove DC++ (Direct Connect). Probao sam i taj WinMx i Kazaa, ali ovaj program me je odusevio. Znaci vreme i vreme sam provodio trazuci muziku po netu. I sta sam nasao - nista. Kad sam istalirao ovaj program, odusevio sam se.Sve ono sto sam trazio ovde sam nasao.Znaci od domace muzike, strane, filmovi, programi, i sta vam padne na pamet.Nemam reci
Apsolutno podrzavam Krstivoja ( man from the Zavichaj - btw ask him odakle zna za prog. :D ) u svakom slucaju batalite surfanje netom , kazaa , overnet , winmx i ostala * , intalirajte dc++ i uzivajte
Mirjanadz
23.06.2004., 01:44
Koje ti pesme trebaju?
absonic
23.06.2004., 16:21
Meni bi trebalo sve sa novog albuma,sem "bureka"
i sve sa albuma "sredinom" i pesma "kokuzna vremena"
i "nesto lijepo treba da se desi"
absonic
27.06.2004., 17:32
www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
millkica
29.06.2004., 13:35
www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
pa ... ne otvara se taj sajt
absonic
04.07.2004., 01:24
InformacijaOno Queued na WinMX znaci da neko pre vas skida tu pesmu i ako sačekate možete je i vi skinuti...
Poz!
Sasha85
04.07.2004., 01:34
www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
Naravno da se ne otvara kad je pogresno napisao... ;)
www.yourmp3.net
absonic
04.07.2004., 01:38
www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
www.yourmp3.net
Vidi stvarno...
A što tebe nema više na CHARMED Sasha85 :?: :cry:
Sasha85
04.07.2004., 23:56
www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
www.yourmp3.net
Vidi stvarno...
A što tebe nema više na CHARMED Sasha85 :?: :cry:
Ma,tu sam ja... :wink:
millkica
05.07.2004., 09:32
www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
www.yourmp3.net
baš ti hvala :wink:
Delija_do_smrti
09.07.2004., 03:45
Treba mi ocajnicki ona pesma "Taste",mislim da je peva ona zena sto peva papiculo.Jel je ima mozda neko ili zna gde moze da se skine?
Delija_do_smrti
15.07.2004., 13:23
Zar niko nema??Stvar je hitna!
Ernesto_Che
15.07.2004., 18:45
ljudi... :oops:
ne znam dal sam debil il nesto drugo nije u redu, ali moj WinMX stalno "Finding network conestions" i ja nista ne mogu da uradim...
koji mi je problem?
absonic
25.07.2004., 00:24
ljudi... :oops:
ne znam dal sam debil il nesto drugo nije u redu, ali moj WinMX stalno "Finding network conestions" i ja nista ne mogu da uradim...
koji mi je problem?
I meni se desava to...ali onda iskljucim sve:browsere
i ostalo i ostavim WinMX....odma se skida
Boban_bgd
06.08.2004., 18:06
znate sta...na svim ovim sajtovima sam trazio pesmu
VINILYSTIC - I remmember you i nigde je nema...ako neko zna mozda gde ima da je skinem bio bih mu veoma zahvalan. Inace pesma se vrti po svim radio stanicama u Beogradu ali je nigde nema. :cry:
Sasha85
07.08.2004., 23:46
VINILYSTIC - I remmember you i nigde je nema...ako neko zna mozda gde ima da je skinem bio bih mu veoma zahvalan. Inace pesma se vrti po svim radio stanicama u Beogradu ali je nigde nema. :cry:
I remember you...
Inace,google-juci nasla sam da se grupa zove VINYLISTIC... Ili slicno...
Probaj,pa ces videti...
absonic
08.08.2004., 21:06
jel' cuo neko za THE BANGLES i njihovu pesmu Walk like an Egyptian...
Gde ona moze da se skine i reci te pesme?
Sasha85
09.08.2004., 15:30
jel' cuo neko za THE BANGLES i njihovu pesmu Walk like an Egyptian...
Gde ona moze da se skine i reci te pesme?
The Bangles - Walk Like An Egyptian
All the old paintings on the tombs
They do the sand dance don't you know
If they move too quick (oh whey oh)
They're falling down like a domino
All the bazaar men by the Nile
They got the money on a bet
Gold crocodiles (oh whey oh)
They snap their teeth on your cigarette
Foreign types with the hookah pipes say
Ay oh whey oh, ay oh whey oh
Walk like an Egyptian
Blonde waitresses take their trays
They spin around and they cross the floor
They've got the moves (oh whey oh)
You drop your drink then they bring you more
All the school kids so sick of books
They like the punk and the metal band
When the buzzer rings (oh whey oh)
They're walking like an Egyptian
All the kids in the marketplace say
Walk like an Egyptian
Slide your feet up the street bend your back
Shift your arm then you pull it back
Life is hard you know (oh whey oh)
So strike a pose on a Cadillac
If you want to find all the cops
They're hanging out in the donut shop
They sing and dance (oh whey oh)
Spin the clubs cruise down the block
All the Japanese with their yen
The party boys call the Kremlin
And the Chinese know (oh whey oh)
They walk the line like Egyptian
All the cops in the donut shop say
Walk like an Egyptian
Walk like an Egyptian
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A pesmu inace,imas u KaZaA-i... ;)
absonic
09.08.2004., 16:16
Hvala...
Boban_bgd
14.08.2004., 13:53
I remember you...
Probaj,pa ces videti...
Pa vidis li valjda da znam ko izvodi ali nikako ne mogu da nadjem na netu da skinem to...!!!!
Sasha85
15.08.2004., 15:18
I remember you...
Probaj,pa ces videti...
Pa vidis li valjda da znam ko izvodi ali nikako ne mogu da nadjem na netu da skinem to...!!!!
Pa,vidis li ti da sam ti ja rekla da si mozda pogresno napisao ime grupe,pa zbog toga nisi mogao da je nadjes... :?
Kad neko ne kapira... :roll:
Inace,pesmu imas u KaZaA-i... Sad sam pogledala...
Pozdrav...
Boban_bgd
16.08.2004., 18:26
E onda se izvinjavam... nisam najbolje pogledao...
Hvala ti...
Sasha85
16.08.2004., 18:54
E onda se izvinjavam... nisam najbolje pogledao...
Hvala ti...
Ma ok je... ;)
Nema na cemu...
XcharlieX
16.08.2004., 23:10
znam da je smor, ali molila bih da mi neko objasni. skinula sam s neta DC++ i shta dalje? :( shta treba da se podesi (nick,mail...),shta treba da uradim da bih downlodovala neku pesmu, blah...
hvala unapred :D
mortishaaa
24.08.2004., 02:02
Moze li neko da mi preporuci neki sajt gde bi mogao da nadjem najnovija muzicka izdanja, dakle samo naslove, naravno da to budu dobre stvari, ono sto mi se trenutno svidja je...
Simply Red - Sunrise
Bon Jovi - All about loving you
Robbie Williams - Come undone
Boogie pimps - somebody to love...
Ali ovo sam sve video na MTV, MTV2, VH1, VIVA 1 i 2... zanima me ako neko zna neki dobar izvor na internetu.
Takodje, kako vam se svidja crnka u spotu Simply Red - Sunrise, ona u zelenoj haljini, mmmmmmmmm perfectness !
nije problem odakle cu skinuti imam vec WINMX, samo sta ja tamo da kucam u search ?!?!?
Treba mi neka dobra lista hitova, samo sto svi ovi manje vise poznati TOP CHARTS.. su puni manje vise istog sadrzaja..
A to , dobar ti je hrvatski otvoreni radio , oni svoj top chart liste prave u suradnji sa britanskim , americkim , njemackim i ostalim radiostanicama , pa onda mozes download-ovati
na winmx .
http://www.otvoreni.hr/
Ljudi ubih se trazeci po netu da download-ujem Verno Pseto od Riblje Corbe.Ako neko ima tu pesmu moze da mi posalje u mp3 formatu na sokodjecma@sezampro.yu
Ne treba opisivati koliko cu biti zahvalan!:D
Prekopirala sam sve postove, jer je u svakom postojalo nesto (8
POZ
Ja sam skinula program,ali ne znam kako se koristi!Kako da skinem pesme?Bicu mnogo zahvalna onom ko mi pomogne.
Führer.
26.08.2004., 16:43
Meni hitno treba muzika iz filma: "Crni bombrader", pesma: "Svecane bele kosulje". Gledao sam svuda po netu, nigde je nema, a ni na WinMX-u. Ako je neko ima bio bih mu\joj mnogo, mnogo zahvalan kada bi mi je dali.
absonic
27.08.2004., 16:13
jel zna neko gde mogu da nadjem i kako se zove ona pesma
"ko je ona luda glava
sto do podne uvek spava"
Führer.
27.08.2004., 22:39
"ko je ona luda glava
sto do podne uvek spava"To ti je pesma iz filma nacionalna klasa. Ako odes na net posle 9, i probas da nadjes prko winMX postojace velika sansa da je nadjes. Samo kucaj "Nacionalna klasa"
absonic
28.08.2004., 07:28
"ko je ona luda glava
sto do podne uvek spava"To ti je pesma iz filma nacionalna klasa. Ako odes na net posle 9, i probas da nadjes prko winMX postojace velika sansa da je nadjes. Samo kucaj "Nacionalna klasa"
Hvala...
Agent Orange
01.09.2004., 19:09
Ja sam skinula program,ali ne znam kako se koristi!Kako da skinem pesme?Bicu mnogo zahvalna onom ko mi pomogne.
Ako je tako onda--->
Uputsvo za Dc++
1 . kada instalirate dc++ idite na ¨settings¨. Na ¨general ¨stavite svoj nick , zatim stavite tip vase konekcije . Veoma je vazno staviti IP i podesiti na ¨activ¨. Tako , kasnije cete moci da od bilo kog usera preuzimate fajlove . Ukoliko ne znate da nadjete svoj IP , evo vam uputstva . [ 1. za one koji imaju windows 98 : idite na ¨start ¨, pa zatim ¨run ¨. Otvorice se DOS . Ukucajte WINIPCFG i posle udarite enter . 2 za one koji imaju windows XP :idite na ¨run¨i ukucajte cmd . Pojavice se DOS . Ukucajte ipconfig/all
i naravno posle udarite enter . ] MEDJUTIM ukoliko imate firewall ili router morate staviti na PASIV ! Znaci , ukoliko ste podesili na ACTIV i imate problema sa konekcijom MORATE PRMENITI MOD I STAVITI NA PASIV !
Kada ste uneli svoj nick , stavili svoj IP i podesili na activ kliknite na OK .(ili ste umesto na activ stavili na pasiv)
2 . Idite ponovo na ¨settings ¨. Sada otvorite ¨downloads¨ . U gornjem prozorcicu ¨defolt download dorectory¨ stavite gde hocete da vam se skladaju fajlovi koje skidate . U ¨limits ¨ na ¨maximum simultanious downloads ¨stavite 3 .Taj broj mozete kasnije menjati u zavisnosti od vasih potreba (on znaci koliko istovremenih skidanja mozete imati , tacnije obroj usera od kojih istovremeno mozete skidati fajlove ). U donjem prozorcicu stavite brzinu , recimo 50 kb/sec . Da napomenem da od ovog broja nece zavisiti brzina skidanja filova , vec od vase konekcije i konekcije usera od koga skidate , kao i od broja trenutnih usera koji skidaju zajedno sa vama u istom trenutku od istog usera . ¨Public hubs list URL ¨ce biti vec napisna . Nakon svega kliknite na OK .
3 . Sada idite na ¨sharing ¨. Idite na ADD i stavite fajlove koje vi zelite ponuditi ostalim userima . Ne smete stavljati vec instalirane programe ! Svaki hub ima svoj limit sharinga koga morate imate da bi bili konektovani na pomenuti hub . Kod nekih je to 1 GB minimum , ali kod nekih je daleko vise , na primer 30 GB...i tako dalje . Doleu ¨uploads slots ¨stavite ¨ najmanje 4 . Taj broj oznacava broj usera koji ce moci istovremeno da skidaju od vas . Takodje i za taj broj Hubovi imaju svoj minimum , tako da vam preporucujem broj 4 da nebi imali problema . Iznad , brzinu mozete staviti po vasoj zelji, recimo 30-50 kb/sec .( naravno brzine podesavajte u skladu sa vasom konekcijom). Nakon toga kliknite na OK .
4 . Ovim vi ste zavrsili podesavanje DC++ a . Molim vas da se striktno pridrzavate mog uputsva i da ne unosite podatke koje nisam pomenuo . Znaci idite redom kako je napisano .
Nakon svih ovih podesavcanja vas dc++ bi trebao da radi . Odite na ¨ hub list ¨( plavi ekrancic sa gornje leve strane ) i probajte se konektovati na neki od hubova . Ukoliko vam na ekranu napise UNKOWN Adres probajte na neki drugi .
Ukoliko na ekranu dobijete informaciju ¨conect time out ¨znaci da vas dc++ radi ali da se trenutno ne moze konektovayti na taj Hub .
Ukoliko se konktujete i odmah nakon toga diskonektovani , znaci da nemate dovoljno za SHARE (naravno ukoliko ste se striktno pridrzavali mog uputsva jedino Share moze biti problem) . Nadjite neki drugi hub koji ce vas primiti sa vasim ¨share ¨.
Kada se konektujete na neki od hubova (najbolje je konektovati se na nekoliko njih istovremeno) najlakse trazite ono sto je potrebno na SEARCH ( dugme koje se nalazi gore-u obliku lupe-prvo) VAZNO (ukoliko imate router moze se desiti da imate problema kada trazite na search).Posle ukucajte sta vas zanima - ime filma , igrice , pesme , pevaca...ma sta pozelis...i posle samo ENTER (ili search) ..i na listi ce vam se pojaviti svi oni koji imaju to sto trazite. Sada je na vama da odlucite od koga cete skidati. Naravno kod nekih necete moci da se konektujete ako su im svi slotovi zauzeti , onda probajte kod nekog drugog. Takodje kod nekih ce brzina biti veca a kod nekih manja sto zavisi od njihve konekcije , broja slotova koji su im zauzeti...itd.
TAkodje je VEOMA VAZNO da znate da kada pocnete skidati od nekoga nesto i kada se prekine iz bilo kog razloga SKIDANJE SE AUTOMATSKI NASTAVLJA sledeci put kada obojica budete ON LINE na istom hubu kao i kada ste poceli skidanje . Vecina korisnika uglavnom koristi nekoliko hubova i stalno su tu na istom mestu tj hubu.
TAKODJE JE VEOMA VAZNO DA ZNATE da mozete nastaviti skidanje i od nekog drugog korisnika (USERA) . Na primer , poceli ste skidati film ¨Boj na Kosovu ¨ ,skinuli ste ga pola , ali se osoba od koje ste ga skidali ne pojavljuje vise (ili na primer niste zadovoljni brzinom i ne zelite vise nastaviti skidanje kod te osobe). Odete ponovo na SEARCH , nadjete film kod nekog drugog ,selektujete ga ,zatim desni klik (mis) , i idete ne DOWNLOAD to... BROWSE , zatim nadjete gde je film koga ste vec pola skinuli ,selektujete ga i kliknete na OK . FILM ce nastaviti da se skida od te druge osobe .
VAZNO : morate paziti o formatu - na primer ako ste skidali film u Avi formatu , ne mozete nastaviti sa filmom koji je u mpeg !!!!
Isto vazi i za muziku , igrice ...
Gusle75
03.09.2004., 12:16
Kako se zove grcka pesma i izvodjac koja je bila hit ovog leta po diskotekama (zajedno sa O-zone:Dragostea din tei)a karakteristicna je po jakom basu i nekakvom propratnom zujanju (nisam siguran ali ime izvodjaca pocinje na N nesto kao Nikolidis...) :!::?:
FaXcooL
04.09.2004., 20:34
Za teXtove pesama (stranih), po meni najbolji sajtovi su:
http://www.lyricsdomain.com/
ili.. http://www.lyrics.com/
mortishaaa
10.09.2004., 02:05
ian dury and the blockheads
potrebno mi je muzika od navedenog izvodjaca. da li neko ima ili gde da downloadujem. hvala unapred! :P
dr boom
13.09.2004., 19:10
reci mi gde bih mogao naci egipatsku muziku, kako klasicnu tako i modernu?!
Beli_machor
15.09.2004., 23:17
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...
Stvarno ne bih da ti rusim iluzije, ali sam nasao bar desetak pesama prilicno poznatih grupa (Offspring, Deep Purple) kojih na tom sajtu nema. Tako da... mozda ponekad i nije losa varijanta ovih programa za razmenu muzike.
jel mogu ja nesto da pitam u vezi dc++??!!sta da stavim tamo kod description kad odem u settings pa general? i jos nesto: kad kliknem na public hubs nista mi se ne pojavi, samo prazno. ajde pomagajte, lose se snalazim sa ovim stvarima!
marihuana
22.09.2004., 20:40
BLEAK JE CARRRRRRRRRRRRRRRRRRR :twisted: OBOZAVAM TE
Agent Orange
26.09.2004., 00:59
jel mogu ja nesto da pitam u vezi dc++??!!sta da stavim tamo kod description kad odem u settings pa general? i jos nesto: kad kliknem na public hubs nista mi se ne pojavi, samo prazno. ajde pomagajte, lose se snalazim sa ovim stvarima!
Sto se tice PUBLIC HUBS--Kada kliknesh na plavi ekrancic tj public hubs pogledaj status liniju i videces da pishe downloading bla bla. Sacekaj malo i lista ce ti se pojaviti.
A sto se tice DESCRIPTIONS tu mozes da stvish sta god hoces ( npr muzika,igre, ja, ti, on...:) ) a i ne morash nishta.Svejedno...
Moon Child
26.09.2004., 01:19
imam novi prog.,mnogooo je dobar-lime wire :)
jagodica
28.09.2004., 16:10
ako je bilo uputite me ;)
bogorodice djevo ruska duhovna da li neko ima mp3
nek se javi na private da se dogovorimo
reci mi gde bih mogao naci egipatsku muziku, kako klasicnu tako i modernu?!Ja kupila CD u Egiptu... :wink:
mortishaaa
02.10.2004., 00:59
~ neverne bebe-gde smo
jel zna neko gde mogu da skinem ovu pesmu?
Kasica Prasica
02.10.2004., 15:39
Ja najvise koristim SOULSEEK,nasla sam dosta novih albuma,ali nema mnogo stare muzike.. :( A,razmislite o tome koliko bi dobro bilo da postoji neki program za razmenu gde ne mora da se ceka u redu,koliko bi samo vremana ustedeli.
Agent Orange
02.10.2004., 21:37
Ja uporno govorim DC++ i kao da niko ne slusa.
:roll:
Sve sto postoji, preko DC++ mozete naci.
mortishaaa
09.10.2004., 02:00
Zna li neko gde ima da se nadje nesto od Lost Propelleros za download
Samurai Jack
12.10.2004., 23:44
Skinuo sam ga...uzasno je komplikovan. BTW ne radi. Pratio sam uputstva (ne poklapa mi se sve, moguce je da imam noviju verziju) ali ne funkcionise.
Soulraver
15.10.2004., 03:45
Postarajte se da dok koristite bilo koji od ovih programa imate ukljucene secyrity programe uzato sto u trenutku rada tih programa masina vam je otvorena za hakerske upade ne dozvoljeni upload back door... Mrtav sam ozbiljan znam sta pricam par mojih ortaka znaju fore da tako upadaju ljudima u kompjutere zamislite sta tek onda rade neki malo ludji likovi. :!:
bebidoll
22.10.2004., 22:55
molim vas - je l' znate ko peva ovu pesmu ili kako se zove...nesto..bilo sta o njoj...letos sam je cula u yugi!!
ne znam kako idu reci..mislim da je spanska pesma..pa pogadjam...
Solitare mare…solitare mareeeee....a nananana ej ...a nananana ej...
Da li neko zna gde mogu da skinem ovu pesmu?
Sarah McLachlan-World on Fire(Junkie XL mix)
Agent Orange
31.10.2004., 17:44
Skinuo sam ga...uzasno je komplikovan. BTW ne radi. Pratio sam uputstva (ne poklapa mi se sve, moguce je da imam noviju verziju) ali ne funkcionise.
Komplikovan? :shock:
Imash 3 stavke da podesish, i nevezano je za verziju koju imash!!!
IP,sharing fileove, i slotove...Ja stvarno ne znam sta je tu toliko komplikovano....
A sta smatrash pod time "ne funkcionishe" ti? Aj pojasni malo, pa da ga nateramo da profunkcionishe...
julija85
10.11.2004., 00:12
:D E posto svi nesto nemate,da i ja kazem da imam velikiii problem u skidanju pesama grupe evanescence-ali ne album fallen,nego sam cula da postoje neke starije pesme.Ako neko zna..POMAGAJTE!!!!1
srećica
10.11.2004., 12:15
jer neko od vas chuo za Shiler mit hepner...imaju pesmu I fell you(ide,i feel you in every stone,in every leaf...)pesma je mnogo dobra.zna neko bar lyrics,ako ne gde da je skinem?
Bio bih vam strasno zahvalan kada bi ste mi rekli gde da "skinem" Cunetovog "Janicara"?!
HVALA
Sasha85
10.11.2004., 23:17
:D E posto svi nesto nemate,da i ja kazem da imam velikiii problem u skidanju pesama grupe evanescence-ali ne album fallen,nego sam cula da postoje neke starije pesme.Ako neko zna..POMAGAJTE!!!!1
Album: Origin
Anywhere
Away from Me
Even In Death
Field of Innocence
Imaginary (Origin)
Lies
Missing
Where Will You Go
Album: New Material
Surrender
zajebite kazu jer cim pocnete da skidate taj program,vec ste skinuli trojanca
sa winmx je slicno
dc== je najsigurniji programjer se kacite direktno na neciji racunar,a ne na server,tak oda je mnogo manja verovatnoca da navucete virus
istrazivac-ns
16.11.2004., 23:17
Treba mi informacija na kom sajtu mogu eventualno besplatno da skinem spot,sarah connor,"Living to love yuo"
Moon Child
16.11.2004., 23:52
* kazu jer cim pocnete da skidate taj program,vec ste skinuli trojanca
sa winmx je slicno
dc== je najsigurniji programjer se kacite direktno na neciji racunar,a ne na server,tak oda je mnogo manja verovatnoca da navucete virus
ma to sve zavisi od Anti virus programa....WinMX mi nikad nije navukao nesto,.... :roll:
istrazivac-ns
18.11.2004., 14:05
sa winmx je slicno
ma to sve zavisi od Anti virus programa....WinMX mi nikad nije navukao nesto,.... :roll:Da li je besplatan i na kojoj se adresi nalazi?????
DJ_MaRe
18.11.2004., 14:27
sa winmx je slicno
ma to sve zavisi od Anti virus programa....WinMX mi nikad nije navukao nesto,.... :roll:Da li je besplatan i na kojoj se adresi nalazi?????www.download.com .. oba mozes da nadjes tamo... isto tako, imas i na www.pctv.co.yu
TARANTULA-_-
26.11.2004., 17:38
dajte neki sajt za skidanje HIP-HOPA!
INACE kazza JE NAJBOLJA ZA SKIDANJE!!!!
DJ_MaRe
26.11.2004., 18:33
dajte neki sajt za skidanje HIP-HOPA!
INACE kazza JE NAJBOLJA ZA SKIDANJE!!!!e bas nije... :P
TARANTULA-_-
27.11.2004., 01:18
A imas nesto bolje????? :shock: :wink:
DJ_MaRe
27.11.2004., 03:07
A imas nesto bolje????? :shock: :wink:imam... skini Ares... isto sve kao kaza, samo brzi... :wink:
TARANTULA-_-
27.11.2004., 03:45
gde moze da se skine?? :twisted:
DJ_MaRe
27.11.2004., 03:48
gde moze da se skine?? :twisted:Pa skini ga sa Kazom... :wink:
TARANTULA-_-
27.11.2004., 05:37
:idea:
Sasha85
27.11.2004., 14:12
gde moze da se skine?? :twisted:Pa skini ga sa Kazom... :wink:
Ni slucajno...
Kada skidas neki program preko P2P,lako se zakaci neki virus...
Skini ga odavde:
Ares (http://www.download.com/Ares-Galaxy/3000-2166_4-10174222.html?tag=lst-0-1)
TARANTULA-_-
27.11.2004., 16:35
NA VREME SI MI REKO-jos nisam skinuo!-hvala!!! :!:
Sasha85
27.11.2004., 23:02
Rekla... ;)
Nema na cemu... ;)
TARANTULA-_-
28.11.2004., 02:06
Rekla... ;)
Nema na cemu... ;)
Upsss.. :oops: izvini!
hvala ti!!
skinuo sam i brzi je za oko 30% od kazze!
kaza me je zezala ponekad skidala prazne pesme ili
isprekidane ili samo sustanje itd.
hvala jos jedanput!!!
Moon Child
28.11.2004., 02:29
e,super je ovaj ares!
zavaljujem! :)
DJ_MaRe
28.11.2004., 15:14
Nema na cemu... :wink:
Ne funkcionishe kad neznash da namestish ili nemash hard vecji od 4gb. Ako ti je har vecji od 4gb kazi mi mail pa cju da ti poshaljem upustvo...sa screanshootovima.
winnetou
29.11.2004., 12:27
svuda sam trazila.. znaci svuuuuda gde ste napisali da ima da se skinu pesme.. i nigde nema, ali nigde!!! trazim grupu narcopolo iz madjarske, znaci nista, nema nijedne pesme njihove.. :cry:
Sasha85
29.11.2004., 15:55
svuda sam trazila.. znaci svuuuuda gde ste napisali da ima da se skinu pesme.. i nigde nema, ali nigde!!! trazim grupu narcopolo iz madjarske, znaci nista, nema nijedne pesme njihove.. :cry:
Jesi li probala preko nekog download programa ili sa sajta?
Probaj ovde...
Mozda ima...
http://magictg.wz.cz/
http://magictg.wz.cz/theme.php?obsah=download
Molim Vas reci te mi gde bih mogao skinuti muziku iz filma ITALIAN JOB ali novije verzije!!!! :oops:
Sasha85
30.11.2004., 20:42
Verzija iz 2003 godine...
Ovo ti je spisak pesama:
1. Opening Titles
2. Italian Job
3. Venice Gold Heist
4. Boat Chase
5. Mourning John
6. Planning the Heist
7. Pawning the Gold
8. Cable Check
9. Getting the Axe
10. Devil Inside
11. Bitter Suite
12. New Plan
13. Tunnel Run
14. Chopper Chase/Face-Off
15. Golden
Nadji neki vec pomenih programa i nacices nesto od ovoga... ;)
Agent Orange
01.12.2004., 18:38
Ne funkcionishe kad neznash da namestish ili nemash hard vecji od 4gb. Ako ti je har vecji od 4gb kazi mi mail pa cju da ti poshaljem upustvo...sa screanshootovima.
:shock:
"Ne funkcionishe ako nemas hard VECI OD 4 GB?????????
Jel ovo 2004 ili 1974 godina? :shock:
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA (http://www.srnn.co.sr/)
mortishaaa
09.12.2004., 01:57
Zna li neko gdje se moze nabaviti pjesma Vrbe od Petra Grase, koju mozda izvodi jos neko osim njega, mislim da sam cuo da tu pjesmu pjeva i Crvena jabuka.
Da li neko ima tu pjesmu i kad je uopste ona snimljena?
Unaprijed hvala!
Je li ko radio sa DC++ programom? Mislim da se tako zove :D
DJ_MaRe
13.12.2004., 23:45
Je li ko radio sa DC++ programom? Mislim da se tako zove :Dradio ja... bolja ti je kaza, i ares... a i advanced mp3 search 1.8... batali dc++... :wink:
Agent Orange
14.12.2004., 00:04
Ne lupaj gluposti...
Postoji 100001 razlog zasto je DC++ NAJBOLJI program te vrste. Za razliku od ostalih, na njemu nema sta nema... Doduse, ako ipak neko preferira da upishe zeljko joximovic ili lane moje i skine prvo na sta naidje ( pri tome ima Y % sanse da pokupi trojanca, losh file,kodiran file itd itd) za takve je idealna i kaza i ostalo...
DJ_MaRe
14.12.2004., 00:07
ukusi su razliciti... kao i svaciji metod rada... meni je bolji Ares... :roll:
Gwydion
15.12.2004., 18:26
DC++ je mama i tata, samo je najbitnije da nadjes prave hubove. Zato odes na www.hublist.org pa trazis...
Je li ko radio sa DC++ programom? Mislim da se tako zove :Dradio ja... bolja ti je kaza, i ares... a i advanced mp3 search 1.8... batali dc++... :wink:
Agent Orange
15.12.2004., 18:32
Evo, i Mr. Boza kaze da je DC++ "mama i tata"...;)
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA (http://www.srnn.co.sr/)
Ja winmix imam već nekih mesec dana i super je.Sve što mi je trebalo ja sam skinuo.Ali kad sam malopre hteo da ga uključim-neće da se konektuje-svetli mi stalno ona žuta kockica, a ne zelena.Šta da radim?Hvala unapred za pomoć
Gde mogu da nadjem Colinu pesmu "Kazes da ti nekad izgledam ko Dunav"?Tekst je Djoletov...Hvala unapred
absonic
23.12.2004., 22:30
radar love-golden earing
gde naci?
Sasha85
24.12.2004., 01:51
radar love-golden earing
gde naci?
Proverila sam... Imas u Kazaa-i... ;)
deejayo
25.12.2004., 02:56
jel ima mozhda neko pesmu il mozha zna gde mogu da nabawim spisak pesama iz filma "femme Fatalle" zanima me konkretno ona pesmica na kraju kad ona riba se skida pred likom ,pa posle krece akcija na bilijarskom stolu e treba mi pesma u podlozi ?????!
pomoc..!
Sasha85
25.12.2004., 15:51
jel ima mozhda neko pesmu il mozha zna gde mogu da nabawim spisak pesama iz filma "femme Fatalle" zanima me konkretno ona pesmica na kraju kad ona riba se skida pred likom ,pa posle krece akcija na bilijarskom stolu e treba mi pesma u podlozi ?????!
pomoc..!
Spisak:
1. Bolerish
2. Stop or I'll Shoot
3. Rage
4. Double
5. Tragedy
6. Deja Vu
7. Searching for Gun
8. In Café
9. Blouse Off Shoulder
10. Out of Water
11. Future
12. Deja Vu II
13. Bolerish [Piano Version]
14. Lost Theme [Piano Version]
Evo ti spisak... Pa,kreni svaku redom da skidas... I mozda pronadjes tu...
Mada,mislim da je ta 8... Ali proveri... ;)
absonic
27.12.2004., 23:55
jel' moze neko da mi da spisak pesama sa albuma golden earringa na kojem se nalazi pesma radar love
Sasha85
28.12.2004., 13:23
jel' moze neko da mi da spisak pesama sa albuma golden earringa na kojem se nalazi pesma radar love
1. Radar Love
2. Vanilla Queen
3. Candy's Going Bad
4. She Flies on Strange Wings
5. Ce Soir
6. Mad Love's Comin'
7. Leather
8. Clear Night Moonlight
9. Lost and Found
10. Devil Made Me Do It
11. Quiet Eyes
12. Twilight Zone
absonic
28.12.2004., 22:38
1. Radar Love
2. Vanilla Queen
3. Candy's Going Bad
4. She Flies on Strange Wings
5. Ce Soir
6. Mad Love's Comin'
7. Leather
8. Clear Night Moonlight
9. Lost and Found
10. Devil Made Me Do It
11. Quiet Eyes
12. Twilight Zone
hvala
Molim Vas daj te mi adresu odakle bih mogao da skinem pesmu "Boj na Kosovu" iz istoimenog filma !
HVALA
Jel to ono "Zbogom prvi nerođeni sine, zbogom ružo zbogom ruzmarine" ?
Ja tu pesmu imam u izvođenju Nikole Uroševića Gedže.
Mogu da ti je privremeno dignem kod mene na sajt da je skineš. Javi mi na pp ako te zanima.
Downloader
13.01.2005., 07:57
www.mp3-links.cjb.net
iluzionista
18.01.2005., 02:37
Pomagajte ljudovi... Nigde ne mogu da nađem "Zvuci ulica" od Dejan Cukića... Može li neko da potraži u nekom od tih "svemoćnih programčića" koje rabujete? ;)
Daj nekoliko stihova iz te pesme pa da vidimo šta se može uraditi...
iluzionista
18.01.2005., 22:55
Daj nekoliko stihova iz te pesme pa da vidimo šta se može uraditi...
"Zvuci ulica,
Svira radio,
Beograd ne spava...
Zvuci ulica,
noć je najcrnja
pre novog svitanja..."
Eto. To je ta pesmica. ;) Obožavam je.
Gde da skinem muziku iz filma "Italian Job"? Imam i spisak pesama ali ... nista!
Hvala u napred
1. Opening Titles
2. Italian Job
3. Venice Gold Heist
4. Boat Chase
5. Mourning John
6. Planning the Heist
7. Pawning the Gold
8. Cable Check
9. Getting the Axe
10. Devil Inside
11. Bitter Suite
12. New Plan
13. Tunnel Run
14. Chopper Chase/Face-Off
15. Golden
mortishaaa
09.02.2005., 00:57
LJUDI POMAGAJTE! VEC SU MI JEDNOM ZAKLJUCALI OVU TEMU! ZNA LI NEKO GDE MOGU DA NABAVIM PESMU APSOLUTNO TVOJ OD MIRZE I NJEGOVO JATO!? I AKO NEKO IMA PESMU MOLILA BIH DA SE JAVI PA AKO ZELI DA MI JE PROSLEDI!!! HVALA!!!
Imam ja to. Kontaktiraj me na pp ako te zanima.
Nokia_Girl
11.02.2005., 15:18
ima li neko od jelene karleuse pjesmu "slatka mala"? hitno mi treba;/ bilo ko?
Lucky_Charm
12.02.2005., 20:23
Jel neko skida pesme sa sajta mp3search.com? nesto u poslednje vreme koju god pesmu da skinem trazi sifru, a ovi sa sajta je ne stavljaju pa.... uzas... ai uzasno mi uspori komp kad odem na taj sajt, da nema mozda virusa, zna li neko? TNX 8)
morbiality
13.02.2005., 10:21
Jel neko skida pesme sa sajta mp3search.com? nesto u poslednje vreme koju god pesmu da skinem trazi sifru, a ovi sa sajta je ne stavljaju pa.... uzas... ai uzasno mi uspori komp kad odem na taj sajt, da nema mozda virusa, zna li neko? TNX 8)
ja sam ishao na mp3search.com, sa dvishe ne idem. totalno mi kompjuter zakochi. ali imam rjeshenje NAJBOLJE. SKINITE sa download.com program ARES. najbolji ima sve
Lucky_Charm
13.02.2005., 19:31
jel to radi ko WINMX?
DJ_MaRe
13.02.2005., 19:33
jel to radi ko WINMX?da... samo je mnogo bolji...
Downloader
21.02.2005., 18:42
[Download 14 najboljih pesama sa Beovizije + pesama drugih zemalja za Eurosong (http://www.burek.co.yu/phpbb2/viewtopic.php?p=228850#228850)]
Black_Swan
28.02.2005., 15:05
jel ima neko da mi prporuci neki dobar program za muziku?
WinMX slabo nalazi,a ARES je tesko 'hvata' pesme...Limewire je bio ok ali sad me zeza nece da se instalira...
mozda ti je kompjuter pun spiwera ,to se cesto desava narocito kada se skida muzika .probaj mozillu. pozdrav
PoP fan
02.03.2005., 21:23
Ako neko moze neka napise par sajtova sa kojih se za dzabe moze skidati muzika u mp3 ili drugim formatima. Uglavnom mislim na stranu muziku. Unapred hvala :D
Moon Child
03.03.2005., 00:07
mozda ti je kompjuter pun spiwera ,to se cesto desava narocito kada se skida muzika .probaj mozillu. pozdravthnx na savetu...
ma imam gomilu anti-virus programa,i registry mechanic,i to za spyware....gomilu....a opet :roll:
btw ja sam black_swan :)
SumMer_Jam
03.03.2005., 22:47
NEKA MI NEKO STO BRZE KAZE KAKO KADA UDJEM U WINMX ,NAPISEM PESMU KOJU HOCU I KAKO ONDA DA JE SKINEM?kliknem na download i nece!nece da se pusti. trebaju mi neke pesme za rodjendan,sve sam pokusavala i ne moze. neka mi neko kaze sda i HVALA
dalib0r
05.03.2005., 03:36
Ljudi ako ste gledali ovu sramotu sto nam se desila na Evropesmi idite na ovu stranu da potpisete peticiju Evroviziji!
http://www.petitiononline.com/fix2005/petition.html
disney_girl
06.03.2005., 02:09
Gde moze da se skine pesma od Ogija HAJDE CICO :?:
absonic
09.03.2005., 23:02
NEKA MI NEKO STO BRZE KAZE KAKO KADA UDJEM U WINMX ,NAPISEM PESMU KOJU HOCU I KAKO ONDA DA JE SKINEM?kliknem na download i nece!nece da se pusti. trebaju mi neke pesme za rodjendan,sve sam pokusavala i ne moze. neka mi neko kaze sda i HVALA
Skroz desno mora da ti pise 15 of 16 available ili slicno, ali ZELENIM slovima. Ako tako pishe onda samo dva puta kliknes na pesmu i to je to.
cyberstorm
10.03.2005., 21:23
Sve je ok za winMX Ali bear share je zakon za njega
program mozete da skinete sa www.bearshare.com
Odlican program
absonic
12.03.2005., 14:16
Evo jedan sajt za download:
WWW.EXYUGOSLAVIJA.COM/MP3MUZIKA
Giovanna
15.03.2005., 00:55
Zna li neko sajt sa italjanskim mp3 pesmama? Trazim jednu pesmu ali nikako da je nadjem.Zove se Hey ali ne znam ko peva..Licilo mi je na Anu Oksu ali nije.
Misterious Nightmare
15.03.2005., 21:59
Probajte sa programom Kazaa Lite K++.
Nanjemu mozete naci sve pjesme koje vam trebaju.
Na internetu se malo teze nalazi besplatan,ali.....
Takodje je jednostavan za koriscenje!
:wink:
Milos s jednim l
16.03.2005., 17:52
Pozdrav svima. S obzirom da je ovo moj prvi (srpski receno) post, resih da bude i konstruktivan. Pa zato evo nekoliko sajtova sa kojih (provereno) mozete da skidate muziku do mile volje.
Za stranu muziku (i nesto malo domace tipa Aca Lukas...):
www.airmp3.com
www.yourmp3.net
www.mp3000.net
www.mp3shits.com
www.hitsmp3.it
www.mp3search.com
www.emp3world.com
www.seekmp3.com
www.maxalbums.com
www.elizov.com/mp3
www.mp3fusion.net
A za domace "hitove":
www.cafe.co.yu
www.domaci.de
www.download.cg.yu
www.mp3.gradac.net
www.danguba.com
www.prijedor-rap.com
www.bosna.hey.to
www.podrum.net
Za neke od ovih domacih sajtova je potrebna besplatna registracija.
Prijatno skidanje (muzike)!
P.S. Ako neko ima ili nadje "Daytona - Like heaven" moooora da mi je da, makar isao peske do njega.
Milos s jednim l
16.03.2005., 17:55
Hahahahahaha, ono www.*.com nije sajt. Sajt je www.mp3s hits.com ali spojeno. Malo je smesno sta se dobije, ali je tako!!!
http://www.musickeks.com/ nije los, morate se besplatno registrovati
ali DC++ je NEPRIKOSNOVEN....jedino mi je tu tesko naci domace spotove...zna li neko dobar site za to?
ZA SVE LJUBITELJE TRANCE MUZIKEEE
http://www.centurywave.com/k-pryde/trance/?S=A
Green Martian - Indu..> 24-Nov-2004 23:12 7.8M
Robbie Rivera - 01 -..> 22-Dec-2004 23:41 9.7M
The Green Martian - ..> 24-Nov-2004 23:16 10.4M
Steve Lawler - Rise ..> 28-Nov-2004 12:51 16.1M
paul oakenfold - cre..> 24-Nov-2004 23:35 60.6M
march trance mix.mp3 18-Dec-2004 22:37 67.7M
danny taylor_january..> 06-Jan-2005 18:20 85.5M
danny taylor_january..> 25-Jan-2005 00:57 112M
http://www.home.no/trancemixserver/Trance%20Mix%202003.mp3
11mb..mix je mnogooo dobarrr!!!!!!
-----------------
V A - Tunnel Trance Force 31
http://web.tiscali.it/bakuz7102/vatuntranc-01.doc
http://web.tiscali.it/bakuz7102/vatuntranc-02.doc
http://web.tiscali.it/bakuz7102/vatuntranc-03.doc
http://web.tiscali.it/bakuz7105/vatuntranc-04.doc
http://web.tiscali.it/bakuz7105/vatuntranc-05.doc
http://web.tiscali.it/bakuz7105/vatuntranc-06.doc
http://web.tiscali.it/kubilandz7403/vatuntranc-07.doc
http://web.tiscali.it/kubilandz7403/vatuntranc-08.doc
http://web.tiscali.it/kubilandz7403/vatuntranc-09.doc
http://web.tiscali.it/kubilandz7403/vatuntranc-10.doc
http://web.tiscali.it/mauser102/vatuntranc-11.doc
http://web.tiscali.it/mauser102/vatuntranc-12.doc
http://web.tiscali.it/mauser102/vatuntranc-13.doc
http://web.tiscali.it/mauser102/vatuntranc-14.doc
http://web.tiscali.it/mauser103/vatuntranc-15.doc
http://web.tiscali.it/mauser103/vatuntranc-16.doc
http://web.tiscali.it/mauser103/vatuntranc-17.doc
http://web.tiscali.it/mauser103/vatuntranc-18.doc
http://web.tiscali.it/mauser103/vatuntranc-19.doc
http://web.tiscali.it/mauser103/vatuntranc-20.doc
http://web.tiscali.it/mauser104/vatuntranc-21.doc
http://web.tiscali.it/mauser104/vatuntranc-22.doc
http://web.tiscali.it/mauser104/vatuntranc-23.doc
http://web.tiscali.it/mauser105/vatuntranc-24.doc
http://web.tiscali.it/mauser105/vatuntranc-25.doc
http://web.tiscali.it/mauser105/vatuntranc-26.doc
http://web.tiscali.it/mauser151/vatuntranc-27.doc
http://web.tiscali.it/mauser151/vatuntranc-28.doc
http://web.tiscali.it/mauser151/vatuntranc-29.doc
http://web.tiscali.it/mauser152/vatuntranc-30.doc
http://web.tiscali.it/mauser152/vatuntranc-31.doc
http://web.tiscali.it/mauser152/vatuntranc-32.doc
http://web.tiscali.it/mauser152/vatuntranc-33.doc
http://web.tiscali.it/mauser153/vatuntranc-34.doc
http://web.tiscali.it/mauser153/vatuntranc-35.doc
http://web.tiscali.it/mauser153/vatuntranc-36.doc
http://web.tiscali.it/mauser153/vatuntranc-37.doc
http://web.tiscali.it/mauser154/vatuntranc-38.doc
http://web.tiscali.it/mauser154/vatuntranc-39.doc
http://web.tiscali.it/mauser154/vatuntranc-40.doc
promeni .doc u .rar
1.- (03:42) Starsplash - Encoded Decoded
2.- (04:18) Mauro Picotto - Iguana (A Different Starting Mix)
3.- (05:31) Scooter - Shake That! (CJ Stone Mix)
4.- (03:36) Mario Lopez - You Play Me Like A Jojo (Deepforces RMX)
5.- (05:00) Andy Jay Powell & Mike Nero Project - Handz Of Time (Mike Nero Mix)
6.- (04:43) DJ Toxic - It's Killing Me (Original Club Mix)
7.- (03:56) Angel Beats - Energy
8.- (03:57) The Squad - Contradiction
9.- (03:36) Deepforces - Tribute To Dance (Original Mix)
10.- (03:08) Gekko - Remember The Day (Slave Punisher Remix)
11.- (04:17) Dynamic D's - The Contact
12.- (03:09) Dave Joy - Second Chase (Alphazone Mix)
13.- (03:58) DJ Merlin & DJ C-Bass - Everlasting Melodies (Extended Mix)
14.- (03:40) DJ Loop - Energie (Original Mix)
15.- (05:03) Dave Joy pres. Schattenmann - Amplifier (Basic Dawn Remix)
16.- (01:28) Direct Vision - In Route To Mars
17.- (03:14) Accuface - The Ultimate Seduction
18.- (02:50) Marino Stephano - Power Trax (DJ Tom-X Oldschool Remix)
19.- (01:18) Van Nilson - Satisfy My Love
20.- (01:31) Venom pres. Kasuma - Witness
21.- (06:41) Plummet - Cherish The Day (Original Mix)
22.- (04:15) Frederick Portale - Deep Strings (Original Mix)
23.- (04:57) Tiesto feat. BT - Love Comes Again (Mark Norman Mix)
24.- (04:43) Martin Roth & Frank Ellrich - The Orange Theme (Martin Roth Mix)
25.- (04:30) Phalanx - I'm Alive (DJ Manian Remix)
26.- (04:46) Paffendorf - Welcome To Africa (Technopunk Remix)
27.- (04:48) Ron van den Beuken - Endless (Original Mix)
28.- (02:42) Eric van Heinecken - Point S
29.- (05:02) Marc van Linden & Matys - AM 2 PM
30.- (06:08) Randy Katana - In Silence
31.- (02:24) Commander Tom - Attention! (F&W Remix)
32.- (03:09) Signum - First Strike (Signum Signal 2004 Remake)
33.- (05:02) Sam Sharp - Deep
34.- (03:45) Sander Van Doorn - Loaded (Album Version)
35.- (05:15) Ferry Corsten - Sweet Sorrow (Album Version)
36.- (04:36) DJ Tatana feat. Jael - Always On My Mind (Ronski Speed Dub)
37.- (04:50) Seven Sun - Must Be Someting (DJ Spoke vs Vespa63 Remix)
38.- (03:43) Ayu - Naturally (Club Mix)
39.- (02:24) High Power - When The Sun Meets The Sky
40.- (02:47) DJ Krid Kid vs. DJ T-Rob - The Mission
--------------------------------
Dj Technix - Chilled Progressive Trance, Vol 1, 2, 3 & 4
DJ Technix - Chilled Progressive Trance Vol. 1 - The Cold Fusion
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/DJ%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%201%20-%20The%20Cold%20Fusion/Dj%20Technix%20Presents%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.1%20-%20The%20Cold%20Fusion.mp3
Dj Technix - Chilled Progressive Trance Vol. 2 - Colaborated Vibration
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/01%20Intro.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/02%2040%20Nights(original).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/03%20Release.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/04%20Truly(Brother%20Brown%20Remix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/05%20Blue%20Fear.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/06%20Adams%20Dont%20Give%20Up(Alex%20Gold%20And%20 The%20Sound%20Express%20Mix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/07%20As%20The%20Rush%20Comes(Markus%20Schulz%20Col dharbour%20Remix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/08%20By%20Your%20Side(Sonorous%20Bright%20Side%20M ix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/09%20Me%20Against%20The%20Music.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/10%20Destination.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/11%20New%20Sound.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%202%20-%20Colaborated%20Vibration/12%20Velvet%20Morning(Mirco%20De%20Govia%20Remix). mp3
Dj Technix - Chilled Progressive Trance Vol. 3 - Lost E-Motion
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/01%20Calling%20Angels(Hamel%20And%20Lacy%2097%20Mi x).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/02%20Guardians%20Of%20The%20Earth.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/03%20Mushroomtherapy(Armin%20Van%20Buuren%20Remix) .mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/04%20Orion(Misja%20Helsloot%20Remix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/05%20Weightless.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/06%20Ophra(El%20Greco%20Mix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/07%20Electric%20House(Reticents%202.5%20Years%20De ep%20Mix).mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/08%20Satellite%20Markus%20Schulz%20Coldharbour%20M ix.mp3
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj%20Technix%20-%20Chilled%20Progressive%20Trance%20Vol.%203%20-%20Lost%20E-Motion/09%20sciabada(remix).mp3
Dj Technix Presents - Chilled Progressive Trance Vol. 4 - Spiritual Guidance:
http://mixes.l1quids.org/djtechnix/Dj Technix Presents - Chilled Progressive Trance Vol. 4 - Spiritual Guidance/Dj Technix Presents - Chilled Progressive Trance Vol. 4 - Spiritual Guidance.mp3
Wavelength, trance
http://employee.unitedfurn.com/nas/james/music/Wavelength/Wavelength-ForeverinTime.mp3
http://employee.unitedfurn.com/nas/james/music/Wavelength/Wavelength-ShadowsofthePast.mp3
Dj Trinity, trance-mix.com
Music: 3535,7 MB
http://www.trance-mix.com/mp3/01-big-a_promise__original_mix-snd.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/01-electrovoya-liquid_rodeo__original_mix-qst.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/CoDe-X-InTheTranceMix-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJJadedNights-DJContestMix.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Amazed-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Arrived-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Arriving-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Astral-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Awakening-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Bidirectional-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-BlindSide-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Bozak-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Celestial-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Chemistry-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
ttp://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Contact-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Detached-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Dimensions-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Fascinated-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-GlobalElementsGuestSet.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Horizon-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Illumination-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Intrinsic-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Light-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Movement-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-PeakExperience-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Projection-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Restructured-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Stimulation-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Synchronicity-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Timeless-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Transcend-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Transformer-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Transient-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Undulator-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJTrinity-Vivid-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/DJ_Trinity_07_22_04.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/Elemance-LiveOnGlobalElements101804.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/Holland-NoIntro-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
http://www.trance-mix.com/mp3/Pakajhus-WhatIsMusic-WWW.Trance-Mix.Com.mp3
---------------------
http://www.avris.ee/music/pafiledb.php?action=download&id=269
01. Marc Et Claude - Free (Mark Norman Remix)
02. Cern - Go Fly (Nitro Mix)
03. Twenty Four - The Longest Day (Armin Van Buuren Dub)
04. Airwave - Redemption
05. George Hales - Isolation (Soliquid Remix)
06. Nu-Nrg - Dreamland 2005 (G & M Project remix)
07. Cygnific - Virus (Original Mix)
08. UKNY Connection - UKNY Connection - Amsterdam (Filo & Peri remix)
09. Raster - Desdemonia (Vincent de Moor original mix)
-----------------------------------
http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbotrance/01-armin_van_buuren_-_a_state_of_trance_185_24-02-2005-www.uktrancealliance.com.zip
Password: turbotrance
01. Pharmacy Of Sound - Searching For Substance
02. Niklas Harding Present Arcane - Blue Circles
03. D-Fuse Featuring Jes - Living The Dream (Matthew Dekay Remix)
04. Andy Moor - Halcyon
05. Martin Roth's Hands On Keane - This Is The Last Time (Martin Roth Remix)
06. Filo & Peri Featuring Kathleen Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix)
07. Kobee - Endless Thoughts (Elektrokid Remix)
08. Goldenscan - Only With You
09. Yahel Featuring A-Force - Behind Silence
10. Perasma - Swing 2 Harmony (Deserves An Effort Symphony Dub)
11. Armin Van Buuren - Birth Of An Angel
12. Jonas Steur - Castamara
13. Fred Baker vs. Keyboard Kids - All Of Us (Fred Baker Remix)
14. E-Tronic - The Glass House
15. Fragile Featuring Alex Lemon - Inertia (Armin Van Buuren Edit)
16. Kuisma Featuring Rusch - Yogatech (Original Mix)
17. Odyssee - Yucatan
18. M.I.K.E. - Massive Motion
19. Clockx - Feelings
-----------------------
Spring 2005 Mix 1 Chill Out Trance [2005]
http://www.acseven.com/Spring%201%20Chillout/AC%20Seven%20Spring%202005%20Mix%201%20-%20Chill-Out%20Trance.mp301 A Taste Of Things To Come (Intro)
02 Degeneration - Una Musica Senza Ritmo (Nina In Trance Mix)
03 Moya Brennan - Show Me (Schiller Xtended)
04 Agent 001 - Bubblebath (16b Mix)
05 Orbital - Halcyon + On + On
06 Nalin & Kane - Beachball (Andry Meets Schalli @ Monkey Island Remix)
07 Damian DP - Elation (Original Mix)
08 Chicane - Locking Down (Orginal Album Version)
09 Telepopmusik - Breathe (Markus Schulz Club Mix)
10 Probspot - Foreplay
11 Ian Van Dahl - Inspiration (Cecem Remix)
12 2 Players - Signet (Leama And Moor Remix)
13 Bobina - Lazy World (4 Lazy Dj's Remix)
14 Markus Schulz Pres. Elevation - Somewhere (Clear Blue)
15 Above And Beyond - Surrender (Filterheadz Remix)
16 Conjure One - Center Of the Sun (Junkie XL Remix)
17 Airwave - Ladyblue (Original Beat Mix)
18 Platform 45 - Uranium Waters (Kuffdam & Plant Mix)
19 Recluse - Isle Dauphine (8 Wonders Distant Horizons)
---------------------------------
DJ SIDAO
-------
01. Timothy Leary - Acid Crazed Propoganda
02. Infected Mushroom - Deeply Disturbed
03. Pr0teus & Waater - Dimensional Highways
04. Astrix - FeeL.S.D.
05. Xerox & Psycraft - Adrenaline Rush
06. Jirah - The Only Constant
07. Space Cat - Power Up (Psycraft Mix)
08. Ololiuqui - Reverse Engineering
09. Atomic Pulse - Llucid Dream
10. 1200 Mics - LSD
11. Astral Projection - People Can Fly (Alien Project Mix)
12. Dark Soho - The 14th
13. Deviant Species - Balojax (Rinkadink Mix)
14. Wizzy Noise - Cyclotron
15. Psyside - Black Moon
16. Good, Bad & Ugly - Mescalito (Synthetic Mix)
17. Biodegradable - Silicon E-Punks
18. Absolum - Regenerated
19. Uni - Venus
20. BLT - The Monolith
21. Alo Malo & Vortex - Distorted Reality
22. Cosma - Cusanam
http://www.nicktornetta.com/nicktornetta-604_1.mp3
-----------------------------------
Metro Fun NRG Tranced 2005 Mix
http://li.ru/go?www.soundbase.ru/Metro_Fun_-_NRG_Tranced_2005_Mix.mp3
-------------
Artist/Group: Ayumi Hamasaki
Album: RMX Works from Cyber Trance Project 3
Style: Vocal Trance
Quality: 192
http://www.cs.mtsu.edu/~alex/music/hamasaki/(ballistik.org)Ayumi_Hamasaki_-_Cyber_trance_3.rar
------------------
http://shy.eastforce.sk/misc/
-----------------------------------------
evo vam "malo" linkova za skidanje mp3 muzike.
http://depechemode.boot.free.fr/07-downloads/pages/downloads.htm
http://fadgadget.free.fr/html/downloads.htm
http://foofighters.kingsmeade.net/multimedia/index.php?page=live
http://ftp34e.newaol.com/pub/music/
http://home.earthlink.net/~frozendrownedworld/dwt/
http://home.golden.net/~miq/mp3/All%20Out%20Assault/
http://hyatus.dune2.info/Music/andromeda.php
http://iml.jou.ufl.edu/projects/Spring01/Blake/
http://indiana.cupnoodles.net/
http://irmus.bke.hu/Songs/Full_length_songs/
http://ironmaiden.rockmetal.art.pl/download.html
http://jaakko.panula.net/musiikki/
http://james.wattyco.com/sounds.htm
http://jaymz777.planet-work.com/Membres.htm
http://jimmac.musichall.cz/mp3/
http://johan.widell.net/rock2000/
http://johnvoorhees.com/mp3/swing/
http://klepshimi.blogspot.com/
http://korn.simpol.net/kornmedia/mp3oftheweek.htm
http://korn.simpol.net/kornmedia/music.htm
http://lab.omnisphere.com/mp3/
http://latinobuggerveil.com/DoubleLive2/
http://lobachevsky.homelinux.net/~sriley/Original
http://luna.typepad.com/weblog/2004/02/nellie_mckay_np.html
http://mail.brain.com.pk/~aleem20/Mp3/
http://marley19451981.free.fr/jeudecadreus.htm
http://mathewmuckle.50megs.com/bbmusic.htm
http://matvei.joroinen.fi/
http://mayhem.christcrusher.com/thetruemayhem/Dawn.htm
http://mdoesum.free.fr/daudio.htm
http://mdstickers.free.fr/music/
http://megadeth-1997-livetrax.web1000.com/
http://megalogika.stp.lt/~hardcore/mp3/
http://members.iinet.net.au/~sbhiggs1/index.html
http://membres.lycos.fr/bjork01/index.html
http://membres.lycos.fr/justaphase/media/audio.htm
http://mesbootlegs.free.fr/
http://metalzone.sniffsla.net/bonus.html
http://migisdm.idata.lv/MA_Riga.htm
http://migisdm.idata.lv/mp3.htm
http://mkkuzbass.ru/darkmoon/mp3/_vti_cnf/
http://monkfeesh.redefine.org/audio.htm
http://mp3.kittycrack.net/nick%20Dallett/
http://mp3.tyedye.com/bob_marley/
http://mp3.tyedye.com/index.html
http://mp3.tyedye.com/jimi_hendrix/hendrix07-30-70_hawaii/
http://mp3.tyedye.com/king_crimson
http://mp3.wp.pl/p/strefa/gatunki/E,,,1.html
http://mp3it.com/release.php?release_id=52
http://mp3spy.ru
http://muffinass.t35.com/media_audio.htm
http://murderconstruct.com/mc/other/
http://music.globalbeatz.net/dj-mix-mp3/
http://mysite.freeserve.com/clinic/
http://neilyoung.rockmetal.art.pl/neilyoung/MP3/mp3.html
http://nucleus.med.upatras.gr/~ovidiu/mp3/
http://opossum.rat.at/~anno/PrincessBride/the%20princes's%20bride/
http://pages.cpsc.ucalgary.ca/~curry/mp3s/
http://patrik.homeunix.net/~kim/mp3/
http://people.cs.uchicago.edu/~rwwalsh/mp3/
http://perso.wanadoo.fr/dtboot/downloads/monthlyboot.htm
http://perso.wanadoo.fr/patatorz/sons.htm
http://personal.inet.fi/koti/eraserhead/Babble/index.htm
http://personales.com/espana/teruel/ihadxvcf/
http://peruna.imatranet.fi/~kalbo/
http://pete.damnsw.net/mp3/
http://peter.chattaway.com/music/
http://phalgand.free.fr/tim/tim.htm
http://phillyjazz.org/Jukebox/andromeda.php
http://philzone.routeflap.net/audio/phil/vcd/
http://pierre.gandois.free.fr/clipsMilano.htm
http://pinky.ruin.org/Music files/
http://prismacolors.critter.net/Emerden/
http://privat.bluezone.no/kay.harila/Kurt/
http://puzzle.suchfun.net/deerhoof/256/
http://ra3boobi.host.sk/music%20gh.htm
http://redemptionson.free.fr/audio.php
http://rekil.etaks.com/Soundtracks/SNOWBOARD/
http://retards.org/library/music/jazz/giuffre/
http://rorymusictest.iwarp.com/
http://rpmfind.net/linux/engarde/people/dave/MP3/
http://rudyg.u30.infinology.com/Music/Bipolar Controller/
http://rx7.cyberosity.com/87GTR/mp3/
http://ryanadams.free.fr/ryanadams/general/accueil.htm
http://savale.tomt.net/
http://shocker.web.ctonet.it/sounds.htm
http://shy.eastforce.sk/misc/
http://sidis.fm.interia.pl/full_allbums.htm
http://sites.estvideo.net/hit.parade
http://sophiedrx.free.fr/mp3.htm
http://starzaki.eu.org/%7Erael/camel/mp3.php
http://starzaki.eu.org/~rael/camel/mp3.php
http://static.grassrootsmusic.com/mp3/
http://store.yanka.lenin.ru/mp3/
http://student.wtuc.edu.tw/88/s8812040/My%20Music/The%20Corrs/The%20Best%20Of%20The%20Corrs/
http://swooh.com/premium/nrg/tracks/update/
http://sydtech.com/nickdrake2/NickDrake.htm
http://sylwester.pop.e-wro.pl/download.html
http://tamasi.com/Public/Music
http://tamasi.com/Public/Music/GratefulDead/
http://tclub.obninsk.ru/psb/media.htm
http://teacher.ru.orebro.se/ru1203/Musik/
http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~bankovic/
http://theband.hiof.no/albums/boot_sydney_66.html
http://thecardigans.olleprojects.net/en/Music
http://thecardigans.olleprojects.net/en/Music/
http://thepolywog.com/copshootcop/mp3/
http://thinwhite.free.fr/
http://tick.bigasterisk.com/
http://tirannon.tky.hut.fi/dance/orc_mp3/
http://tofuhaus.antville.org/
http://tom-waits.spb.ru:8100/lyrics/all_lyrics.php3
http://tom-waits.spb.ru:8100/mp3.php3
http://tooleye.republika.pl/muzyka.html
http://tubular.eu.org/dkay.com/Saqsaywaman_and_the_Millenium_Bell/
http://ugw.ru/krush/
http://ultramen.narod.ru/m/index.html
http://v6lab.net/dm/Depeche_Mode_TV_appearances.html
http://vintagestars.com/river/SoundsLive.html
http://vk.upjs.sk/~domarack/nfs/
http://waxecstatic.com/downertrio/sounds.htm
http://web.elsatnet.cz/panek/web/download/LFN_OST/
http://web.mit.edu/afs/ops.mit.edu/user/mwhitson/Sounds/Albums/
http://web.mit.edu/dragon84/www/music/
http://web.mit.edu/gpickard/OST-The%20Matrix%20Revolutions-2003/
http://woodythefrench1.free.fr/Counting%20Crows/
http://wsbf.net/pointyboatman/clips/
http://www.2090.org/outlawyr/zoetrope/songs/
http://www.311heaven.com/audio.html
http://www.311live.com/mp3download.html
http://www.4horsemen.4t.com/frame.html
http://www.5imaginaryboys.host.sk/english_version/downloads.htm
http://www.abbyandscott.com/cdr-list/streams.htm
http://www.acdc-italia.com/home_page.htm
http://www.adbdesign.com/aic/aic.html
http://www.agingrapidly.com/index1.html
http://www.algonet.se/~zyron/mixes.html
http://www.alternative-mp3.com/
http://www.alternativevideoz.com/idx.htm
http://www.amd.co.at/audio/
http://www.anarchistrevolutionarycouncil.co.uk/jeevas20-10-02/
http://www.anax.pl/~bronek/mp3/
http://www.andrew.cmu.edu/user/sandram/music/
http://www.angelfire.com/indie/johnnymarr-solo/Downloads.htm
http://www.animescores.com/~cowaii/_junk_/
http://www.anpierle.net/multimedia.htm
http://www.aqyk97.dsl.pipex.com/delays.htm
http://www.arabstrap.co.uk/content/eng/media.html
http://www.artandbe.com/liens/liensprod.html
http://www.ash-unofficial.com/mp3.htm
http://www.avrilbandaids.com/
http://www.b-j-o-r-k.com/mp3week.htm
http://www.bacteria.nl/Download_Centre.htm
http://www.be.md/BBS/PDS_DATA/BBS_120000818222534/
http://www.billy-corgan.com/downloads/mp3/billycorgan-poetry/index.php
http://www.bjork.it/
http://www.blood-n-tongue.net/audio/
http://www.bluestraveler.com/mp3s.php
http://www.bobdylan.com/songs/invain.html
http://www.bootlegheaven.com/
http://www.brandnewsky.com/audio.htm
http://www.breakpirates.com
http://www.brianjonestownmassacre.com/mp3.php
http://www.bryanadams.nu/audio/index.html
http://www.bu.edu/av/cgs/furer/
http://www.bvlhosting.com/~shuffle/english.html
http://www.bz0ne.net/~whee/
http://www.canadajoeblue.com/johncampbellmusic.html
http://www.catamenia.net/
http://www.celebritydirect.org/platters/listen.htm
http://www.chthonian.net/dansu/
http://www.chuckberry.de/multimedia.htm
http://www.chumbawamba.tv/
http://www.chumpco.com/~duduke/music/
http://www.circuslights.com/2003.htm
http://www.cityrave-live.de/mp3/andromeda.php
http://www.clashcity.com/imct
http://www.clock.org/~chris/hitparade/mp3list.html
http://www.cocteautwins.com/html/media/audio.html
http://www.collectingbees.com
http://www.comfortstand.com/catalog/001/index.html
http://www.comounhacha.tk/
http://www.cordlesshead.com/tatu/
http://www.crackthesky.com/boots.htm
http://www.crashmat.co.uk/audio.htm
http://www.cs.chalmers.se/~ribe/b4/Musik/
http://www.cs.uidaho.edu/~matt7595/mp3/
http://www.d-i-r-t-y.com/index2.html?first=http://www.d-i-r-t-y.com/mixes/
http://www.d2fm.com/mp3/
http://www.daimi.au.dk/~bogh/clarke/MP3/
http://www.dancefloor.spb.ru/
http://www.dangpow.com/%7Esilocrash/hood/mp3/
http://www.daniellelee.net/music.htm
http://www.darkfunk.com/latest_shows/
http://www.davidrochford.com/default.asp?module=bootleg
http://www.daylightstation.com/broadband/andromeda.php?q=f&f=/01+-+Submersion
http://www.deadboots.com/muzic/music/dead/list.pl
http://www.deadcandance.it/dcd/download/home.html
http://www.deadflagblues.net/english/bootlegs.htm
http://www.deadlegs.com/menu/MP3/
http://www.debysjam-pirata.com.ar
http://www.deepfatfried.com/mp3/
http://www.deftones.com/4_1/bootlegs/06-06-2000/index.html
http://www.deftones.com/4_1/bootlegs/12-19-1995/index.html
http://www.deftones.com/4_1/bootlegs/xx-xx-1992/index.html
http://www.deftonesreview.fr.st/
http://www.depeche-mode-mp3.tk/
http://www.depecheworld.com/audio.htm
http://www.dethkorps.com/bhsfan/files/audio/casoraro/
http://www.dextromethorphan.ws/mp3s.htm
http://www.diamond.ssl.physics.ncsu.edu/lilys
http://www.dirtyamericans.co.uk
http://www.djchrisver.com/mp3/andromeda.php
http://www.djoliver.dsl.pipex.com/html/downloads.htm
http://www.dm.lomianki.net/
http://www.dogsquad.co.uk/mp3/The_Black_Dog_LIVE_Stockholm/
http://www.don-mclean.com/downloads/index.asp
http://www.donatobegotti.it/auditorium/auditorium.htm
http://www.dwarfnet.nl/dc/index.php
http://www.eaglesofdeathmetal.net/slims.html
http://www.easymp3s.com/
http://www.ednavision.com/Mouth_Bandits/
http://www.ee.ualberta.ca/~tcowley/
http://www.ehnberg.net/johan/files/
http://www.ele-mental.org/mp3/
http://www.elephant6.com/sound.html
http://www.elmode.com.ar/Downloads.htm
http://www.elnet.com/~dricke/8th/Heroes/
http://www.emp3finder.com/
http://www.everdying.com/04/downloads.php
http://www.exciter.ru/m/
http://www.exodus01.web1000.com/
http://www.fansoflive.com/mp3/featured.html
http://www.fansofmine.tk/
http://www.fce.web1000.com/
http://www.findthebesthere.com/top100rocksongs.htm
http://www.flashdance.cx/mp3/
http://www.freakscene.net/mp3/
http://www.free-mp3-albums.com/
http://www.freemusic.fr.fm/
http://www.freesofree.net/
http://www.freezeout.8m.com/
http://www.full-albums.net/
http://www.furnation.com/krychick/fade/lanegan/
http://www.gabbafront.de/mp3/
http://www.gabberland.de
http://www.gahan.2ya.com/
http://www.garbage.cz/index.php?stranka=download#mp3
http://www.gathering.pl/mp3.htm
http://www.gbv.com/multigbv.html
http://www.gdlive.com/dead/
http://www.geo.vu.nl/~gard/var/music/
http://www.geocities.com/alfalfabean/sounds1.html
http://www.geocities.com/growingonme88/downloads.html
http://www.geocities.com/kissmyass_de/otherstuff/jello.htm
http://www.geocities.com/lilysweb/sound.htm
http://www.geocities.com/multikissmedia/mp3/index.html
http://www.geocities.com/rokmet/metallicamusic.html
http://www.geocities.com/thru_closing_years/download_2003.html
http://www.geocities.com/titus182/musiclinks
http://www.geocities.com/twiggyramirez_tx/concert.html
http://www.gietcongai.com/albums/
http://www.glasgowskyline.com/media.htm
http://www.glassharp.net/Pages/sounds.html
http://www.glassjaw.net/mp3s.php
http://www.goatley.com/sickthings/alice-carson.html
http://www.goony.nl/aae/media/index.htm
http://www.gopherstick.com/mp3%20archive.htm
http://www.goth-city-radio.com/goth-city/cure_hamburg_02.php
http://www.grammy.ru/
http://www.grammy.ru/mp3
http://www.grammy.ru/mp3/Bjork.songs
http://www.h-i-m666.com/heartless666/bootlegs/hamburg2003.htm
http://www.h-i-m666.com/himenglish/modules.php?name=News
http://www.hairleftmorningwet.com/music/audio/index.html
http://www.hairleftmorningwet.com/music/audio/virgin.html
http://www.handbuilt-by-perverts.com/carter/other_stuff/songs.htm
http://www.hanumanchalisa.org/mp3/
http://www.hardcore.lt/mp3/
http://www.hardcore.lt/mp3/drgreen/etc/
http://www.hardcorehackers.com/~mandrake/mp3s/
http://www.haywire.nl/
http://www.headup.34x.com/mp3.htm
http://www.heartbone.com/various/NetPeace.html
http://www.highfiber.org/downloads/
http://www.highllamas.com/media.shtml
http://www.hugenerd.net/music
http://www.hushreality.com/kraftwerk/
http://www.ic.sunysb.edu/Stu/mgilot/Musics/Tekno and Trans/Best Tekno/
http://www.incubus-online-view.com/iframe/multimedia.php
http://www.incubusview.com/liveinc/
http://www.inflamable.com
http://www.innacity.com/blackplague/
http://www.inthepoppyfields.com/demos/
http://www.intothecoven.com/audio.htm
http://www.itsmylife2000.cjb.net/
http://www.jang.it/mp3/
http://www.jang.it/mp3/downshowbox1.asp
http://www.jermark.com/snd/
http://www.jfng.com/bc/
http://www.jmpmedia.com/JMP%20Spots/
http://www.johnfrusciante.com/demos.php
http://www.joker-place.net/
http://www.jrimixes.de/
http://www.judas-priest.com/halford-chile/halford-chile.html
http://www.judas-priest.com/mp3s.html
http://www.justspies.com/media/audio.htm
http://www.k5joe.d2g.com/uploads/
http://www.kaapo.com/mp3/
http://www.kalisz.mm.pl/%7Edepechemode/downloads.html
http://www.kalisz.mm.pl/~depechemode/multimedia.html
http://www.kazamali.com/Multimedia/Arillaga_II/
http://www.kbbgfm.org/archives/andromeda.php
http://www.kcrw.com/smil/air.ram
http://www.keane.at/
http://www.kennettnet.co.uk/crows/
http://www.kerm.net/mod.php?mod=downloads
http://www.kill-them-all.de/
http://www.kirkwood.cc.ia.us/faculty/ryost/stereographs/music/
http://www.kirkwood.cc.ia.us/faculty/ryost/stereographs/Silent%20Movies/
http://www.kirliancamera.de/sounds.html
http://www.kissworldmusic.com.ar
http://www.knerd.com/~indiepoplive/archive.htm
http://www.kompamania.com/audio2/andromeda.php
http://www.kornhub.tk/
http://www.kraftwerkcenter.free.fr/pages/2002_audio.htm
http://www.kraksystem.pl/~muzabin/
http://www.kuba.sup.pl/filmy/
http://www.kuba.sup.pl/mp3/
http://www.lac.is/ingvi/
http://www.laimins.com/music/
http://www.laurence-martin.com/ftp/
http://www.lebnani.servemp3.com/music/
http://www.leckinger.com/mp3/
http://www.levellers.nl/home.php?action=mp3
http://www.liacs.nl/home/prutayis/music/
http://www.liepaper.com/jblive.htm
http://www.likeastone.com/mp3.htm
http://www.likeeyecare.com/misc/
http://www.linkinparkmedia.cjb.net
http://www.live-incubus.com/liveinc/
http://www.live-incubus.com/toup/
http://www.livemetallica.com/pb/myaccount.asp#
http://www.livemp3s.net/f*pindex/music/
http://www.livesets.com/
http://www.lobnia.ru/archiv/avf/
http://www.logh.de/
http://www.losperros.com.py/mp3a/t/
http://www.lovehate.com/music.htm
http://www.lpl.arizona.edu/~mcstroul/mp3/
http://www.luminaweb.com/mp3/
http://www.lunenburg.org/efo/carrboro-2001-11-17/
http://www.lvjambandsociety.com/mp3s/andromeda.php
http://www.mactechnicalservices.com/mp3.html
http://www.maidenfans.com/download/?cid=7
http://www.manchesterca.com/Music/
http://www.mangossubic.com/sounds/
http://www.manna4all.com/audiofiles/
http://www.mansonworld.com/downloads_audio.html
http://www.mark-knopfler.info/eng/downloads.htm
http://www.markwrafter.com/rock/mp3s/otherrecommendations.html
http://www.martingore.net/bienvenue/audio/live.htm
http://www.mashoe.net/~Ski_Naked/
http://www.matchbox20-fans.com/audio.html
http://www.maxalbums.com/
http://www.maxklimoff.obeimi.ru/vefire_SigurRos.html
http://www.medyka.com/mp3/
http://www.megadet.com.ar/index.html
http://www.meguidometal.cjb.net
http://www.meguidometal.tk
http://www.melissaaufdermaur.org/audio.php
http://www.members.lycos.nl/dpemode/
http://www.menvafan.net/Musik/Ultrahuset/
http://www.merqurycity.com/ssxpages/music.html
http://www.mesopotamianews.com/mp3/
http://www.metallica-online.org/mp3.html
http://www.metallicata.com/
http://www.metalpage.g3.pl/multimedia/mp3.htm
http://www.mi.mun.ca/~wthistle/My%20Music/
http://www.micasadev.com/Creed/
http://www.micasadev.com/Foo%20Fighters/
http://www.mikenaumenko.ru/mp3/1991/
http://www.mikyd.net/cd/
http://www.mindpaint.com/music/files/
http://www.mins.net/music/
http://www.miztweb.net/mp3s/
http://www.mjj.by.ru/Multimedia.html
http://www.mkmiller.com/music/
http://www.mktrading.org/mp3/index.htm
http://www.mlib.unibel.by/pub/pub3/mp3/U2/
http://www.mm.aueb.gr/~antoniad/music/
http://www.momadance.com/music/
http://www.mongomania.com/ke4/
http://www.monseff.brturbo.com/./OSPIRATA/2004/
http://www.moonpix.com/downloads.html
http://www.moonwashedrose.com/aural/holeaudio.html
http://www.mountainjam.us/jjcale.htm
http://www.mountainjam.us/music/
http://www.mp3-soundtracks.com/
http://www.mp3-soundtracks.com/albums/
http://www.mp3.tv/emerging/mp3_uploads/
http://www.mp3000.net/?val=show&link=369
http://www.mp3bytes.com/
http://www.mp3miracle.com/
http://www.mp3radioshows.com/radio/andromeda.php
http://www.mp3search.com/
http://www.mp3Sh*ts.com/
http://www.mp3Sh*ts.com/full/top/
http://www.mpeg-search.com
http://www.mpiii.com/
http://www.mrgan.com/pub/music/
http://www.mts.net/~jludd/
http://www.mud.cl/~uruk/mp3/
http://www.mundocruel.net/
http://www.munkity.com/cerati/mp3.php
http://www.musaica.com/mp3/
http://www.musicbug.com/
http://www.musicmass.com/
http://www.musicoffice.com/mp3
http://www.musicoffice.com/mp3/
http://www.mvidz.com/videos.php
http://www.mylocation.net/mp3/
http://www.nd.edu/~apotter1/
http://www.nd.edu/~apotter1/BestOfPop/
http://www.ne.jp/asahi/bob/dylan/
http://www.nealzone.com/scott/rush/albums-music/
http://www.necroleptic.net/mp3/
http://www.neeah.com/mp3/
http://www.need.nu/slowwwvibration/
http://www.neglectedsheep.com/music/
http://www.neilhannon.info/Audio/default.asp
http://www.neitherland.com/hyperballad/candy/files/mp3/
http://www.nelliemckay.net/mp3s.html
http://www.nes.aueb.gr/~antoniad/music
http://www.netwalk.com/~col/stuff/
http://www.neurozic.net/shellyzraven/mp3/
http://www.nickl.ru/mp3/
http://www.ninexperience.com/live/getbootlegz.asp?DirAddon=A%20Perfect%20Circle%5C5-7-00@Pittsburgh
http://www.njd1.net/nigrescent/mp3/
http://www.nlmuziek.com/
http://www.noblest.org/~matthew/music/
http://www.noneinc.com/sound/2002Review/2002Review-RCU.html
http://www.nonogirlradio.com/mp3/
http://www.nonpolar.com/~lee/untitled%20folder/
http://www.norbry.net/kate-bush/mp3/
http://www.norkcrew.cjb.net/
http://www.nrk.no/magasin/upunkt/musikk/inferno_2003/2713354.html
http://www.nt.ntnu.no/~trondaun/Musikkquiz/
http://www.oberkorn.dk/
http://www.ocnos.com/descargas/index.html
http://www.ohsclassof56.com/Songs.htm
http://www.ohthebill.com/mp3/
http://www.onherown.net/modules.php?name=Downloads
http://www.onlifenet.com.br/mp3/
http://www.osten.ac.se/home126/
http://www.osxserver.ch/jukebox/andromeda.php
http://www.otakuuniversity.org/intangiblepresence/Illusion/
http://www.otrcanada.com/
http://www.overboost.co.uk/mp3/
http://www.pajbk.com/mp3/andromeda.php
http://www.parasme.com/mp3/
http://www.patchankaserver.com/descargas.html
http://www.peopletalktooloud.com/sharethelove/
http://www.perplexcity.com/files/Music/
http://www.pewp.org/music/
http://www.pheer.com/bvideo.php?bId=36
http://www.phida.org/tunes/juketunes/
http://www.philbrooksjazz.com/Jazz_MP3/
http://www.piccadillyrecords.com/mp3/
http://www.planetdis.com/cure/Musicdownloadpage.html
http://www.planete.arx.pl/~tier/
http://www.pogopop.it/cure_milano2004.html
http://www.portovelho.br/zoyao/
http://www.praetorian.spb.ru/index.htm
http://www.psychoholics.com/auroraboringalice/lyricsandmp3s/mp3/
http://www.publicdomain4u.com/
http://www.purgatory.net/mp3/
http://www.pushpaka.com/mp3/
http://www.qsl.net/sq9fk/my%20music/
http://www.radiolodz.pl/niezalezni/mp3/
http://www.rakingleaves.com/audio.htm
http://www.rapidfirerocks.com/midi/files/
http://www.raveindex.com/9/hard-house-mp3s.html
http://www.ravensnest.plus.com/manics/
http://www.redpenguin.net/glastonbury.htm
http://www.redrocker.com/audio1/audio.html
http://www.rhcpfrance.net/multimedia/mp3.php3
http://www.richl182.cjb.net
http://www.rick5.net/mp3/
http://www.rilokiley.net/audio/index.php
http://www.rionet.com.br/~citroen/salvar.htm
http://www.robertcrosbie.com/evandando/mp3.html
http://www.robertfleischman.com/FreeConcert.html
http://www.robottle.com/bdb/audio.htm
http://www.rockingvan.com/thedonnas/
http://www.rollanet.org/~krishigh/
http://www.rose-hulman.edu/Users/class04/marshaja/Public/
http://www.rraurl.com/
http://www.ruedusoleil.com/sublabel.htm
http://www.rugbyfootball.com/multimedia/
http://www.ruv.net/Jimi_Hendrix_Links_and_Resources.793.0.html
http://www.s-i-l-e-n-t.com/files/albums/
http://www.s3.integralis.co.uk/~pete/sounds/
http://www.sabbathlive.com/media.html
http://www.saice.org/music/savitri/
http://www.sanityfortoday.com/fleetwoodmac/liveinboston.html
http://www.sanktuarium.org/html/downloads/audio2.html
http://www.sarahazzara.com/mp3.html
http://www.saunalahti.fi/%7Ehynninen/vblurpage/downloads/index.htm
http://www.scar45.kicks-ass.org/down1oads/
http://www.sccs.swarthmore.edu/users/02/kimtu/
http://www.screamsophie.net/media/andromeda.php
http://www.scribbling.net/projects/video/
http://www.sfsalumni.com/mp3/
http://www.shadyzone.net/download1.php
http://www.sharpeningbeneath.com/media/mp3/
http://www.sigur-ros.co.uk/tour/2001/20010603.html
http://www.sigur-ros.co.uk/tour/2002/20020421.html
http://www.sinnvollerweise.de/mp3/
http://www.sitewrench.net/music/
http://www.slyfx.com/music/
http://www.slyfx.com/music/djdawn/
http://www.smart-music.com/mp3.html
http://www.socalhottiez.com/mp3/
http://www.soft-service.ru/mp3/andromeda.php
http://www.solesides.com
http://www.somaliuk.com/Music/andromeda.php
http://www.songwriterforums.com/sfjukebox/andromeda.php
http://www.spermysegg.com/Egg/andromeda.php
http://www.spitfirerecords.com/mp3/
http://www.spudcentral.com/mp3/m/
http://www.spyz.org/audio/
http://www.standingontheedge.net/
http://www.stanford.edu/~jberkley/Mp3s%20of%20Hrmz%20Songs/
http://www.stanford.edu/~pbrende/mp3/
http://www.starblood.org/images/mp3s/index.shtml
http://www.starchildmatrix.com/audio/
http://www.statx.net/pub_files/Tunes/Aerosmith/
http://www.staybeautiful.net
http://www.staybeautiful.net/
http://www.stenstad.net/files/
http://www.steven.homeip.net/music/
http://www.stevie-nicks.info/multimedia/
http://www.strangyeard.co.uk/brokensky/1982-12-08%20Budokan/
http://www.students.mu-luebeck.de/~schubert/sinebag/mp3/
http://www.students.sbc.edu/clute06/
http://www.studiomlive.com/artists/mileslive/
http://www.sulloman.com/mp3/
http://www.sumajestadximena.cl/
http://www.suraana.com/poprap/
http://www.syd-barrett.it/stuff/audio/index.php
http://www.synopteak.com/php/modules/news/
http://www.tabloidjunkie.net/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index
http://www.tangra.org/db/vnusheniq/audio/reversespeech/global_music/
http://www.tatom.org/eclectica/
http://www.tattoozone.com/mp3_goodies/abb8_20_94.html
http://www.techno.ca/links/cats.phtml
http://www.teckwhyesec.org/~loosn1b488/music/
http://www.telephonesatellite.com/produits/zappa/FZ.html
http://www.tfcgaschamber.com/foing/list.php
http://www.the-bens.com/media.htm
http://www.theadvantageband.com/mp3/
http://www.thecomatorium.com/
http://www.thedeadofnight.com/index.php3?page=Music/music&id=
http://www.thefob.com/mp3/
http://www.thelastbroadcast.co.uk/_includes/audio.html
http://www.theroadhouse.org/mp3s/andromeda.php
http://www.thewonderwall.com/gemma_hayes/downloads.php
http://www.threadgills.com/music/mp3_music.htm
http://www.ticket2ride.it/mgmicro/goodies.htm
http://www.tleydecker.com/mp3s/
http://www.todomp3.net/
http://www.tokyofeathers.com/MP3/
http://www.tournant.com/blur/site/me/mercuryrev.html#anchorwerchter0
http://www.tpdada.art.pl/wabik/mp3/Beksinski/
http://www.tpickles.co.uk/tdcblacksession/
http://www.tpt.edu.ee/nzmusic/
http://www.travismeeks.com/
http://www.treefi.com/coldplaybsides.php
http://www.treefi.com/files/
http://www.tribex-designs.net/music/
http://www.triphaze.net/lives.php
http://www.trisestry.cz/Hudba/
http://www.truecore.ru/en/mp3_arc.htm
http://www.trustno1.com.ar/INXS/
http://www.tv-charger.com/index.html
http://www.two.eclipse.co.uk/MP3/
http://www.twoshakesofalambstail.com
http://www.u-m-p.tk/
http://www.ubu.com/sound/cage.html
http://www.uib.no/People/stud1116/brass/
http://www.ultimaterocklist.com/newmusic.html
http://www.ummagumma.nl/music/andromeda.php
http://www.underave.net/download_area.htm
http://www.uni-dubna.ru/~bm/muzic/
http://www.urbanchaosvideos.com/getfile.php?id=369&mirror=0
http://www.uuweb.net/mp3/
http://www.vagabonzi.com/muzica/
http://www.vegasafter10.com/music/djs/
http://www.versionist.com/
http://www.vicchesnutt.com/handmp3list.html
http://www.visionquest-models.com/MP3/
http://www.visual-music.org/bootlegs-8.htm
http://www.vodevil.prv.pl
http://www.volume666.narod.ru/
http://www.voodooland.net/mp3/Metallica/
http://www.vpi.ru/beatles/mp3/
http://www.warehousenews.co.uk/Crows/
http://www.warwick.ac.uk/fac/soc/wbs/mp3/
http://www.webmediacom.com/~aaron/mp3/
http://www.webspace.com.br/bertoli/mp31992/
http://www.weenf*p.org/ween/
http://www.weenftp.org/ween/
http://www.welovetechno.be/
http://www.whiskeyclone.net/hijacked/list.php?table=mp3
http://www.wipeout.tk/?id=archives
http://www.wohlers.org/puppets/
http://www.worthless.vcn.com/music/
http://www.wuli.nu/users/dolemite/music/
http://www.wvgoldenoldies.com/mp3/andromeda.php
http://www.wyldfx.net/
http://www.xfonte.net/xav.html
http://www.xmulletx.com/mp3/
http://www.xs4all.nl/~mononom/mp3-3.htm
http://www.xs4all.nl/~wous93/music/
http://www.yourmajesty.net/Downaudio.asp
http://www.zaoghost.com
http://www.zolagraphics.com/kiss/
http://www2.ing.puc.cl/%7Ejrcuadra/camel/mp3s.html
http://www2.potsdam.edu/boula79/
http://www2.skynet.ca/%7Enickdrake/index.htm
http://www25.brinkster.com/mictheking/pinkpop.asp
http://wwwhome.cs.utwente.nl/~vossebel/
http://xfiles.koti.com.pl/mp3/
http://your.destiny.pe.kr/music/
http://zephid.mag.attis.at/mp3s/
http://zmaster.dyndns.org/download/
http://znakomstva.capellan.ru/mp3.htm
http://zvuki.ru/A/L/225/MP3/
https://ssl17.pair.com/users/eweaver/mp3s/
ovde imate 30GB i vishe MP3
http://listen.xmanson.com/ KAD OTVORITE SRANicU PITACE VAS da li ocete DA INSTALIRATE LANGUAGE PACK mozete kliknuti na install a i na cancle nije bitno.
Warning: Please Download First And Don't Listen On Line! Thank You!
3 Doors Down
Away From The Sun
311
311 [PA]
Transistor
From Chaos
Evolver
A-Ha
Headlines & Deadlines (Hits Of)
How Can I Sleep With Your Voice In My Head
Andromeda
II=I
Anthrax
Attack Of The Killer B'S
Arch Enemy
Stigmata
Wages Of Sin
Bathory
Jubileum Vol. III
Beastie Boys
Licensed To Ill
Billy Sheehan
Compression
Biohazard
State Of The World Address
Bis
This Is Teen-C Power!
The New Transistor Heroes
Bjork
Homogenic
Greatest Hits
Medulla
Blind Guardian
Night At The Opera
Bloodhound Gang
One Fierce Beer Coaster
Built to Spill
Keep It Like A Secret
Cardigans
Long Gone Before Daylight
Love****
Cave In
Antenna
Chevelle
Wonder What's Next
Children of Bodom
Follow The Reaper
Clinic
Walking With Thee
Coal Chamber
Coal Chamber
Chamber Music
Dark Days
Cold
Year Of The Spider
Collective Soul
Hints, Allegations, And Things Left Unsaid
Color Red
Clear
Come
Come
Near Life Experience
Corrosion of Conformity
America's Volume Dealer
Cardle Of Filth
Dusk And Her Embrace
Midian
Bitter Suites To Succubi
Damnation And A Day
Creed
My Own Prison
Human Clay
Daft Punk
Homework
Dashboard Confessional
Mark, A Mission,...
Dead Kennedys
Fresh Fruit For Rotting Vegetables
Deftones
White Pony (Red) [Limited]
Deicide
Scars Of The Crucifix
Denison Marrs
Then Is The New Now
Depeche Mode
I Feel Loved
Depswa
Two Angels And A Dream
Dido
White Flag
Life For Rent
Dimmu Borgir
Puritanical Euphoric Misanthropia
Dislocated Styles
Pin The Tail On The Honkey
DJ Krush
Shinsou: The Message At The Depth
DJ Shadow
Preemptive Strike
Private Press
DoubleDrive
Blue In The Face
Downer
Downer
Drowning Pool
Sinner
Edguy
Mandrake
Eels
Souljacker
Elastica
Elastica
Elliott Smith
XO
Eminem
Eminem Show
Eric Johnson
Seven Worlds
Evanescence
Fallen
Exploited
Let's Start a War...Said Maggie One Day [Bonus Tracks]
Extreme
Extemem
Pornograffitti
Fear Factory
Digimortal
Archetype
Feeder
Comfort In Sound
Filter
Amalgamut
Five Pointe O
Untitled
Flaw
Through The Eno
Gary Hoey
Ho! Ho! Hoey!
Gob
F.u
Foot In Mouth Disease
Godsmack
Godsmack
Goldfinger
Hang-Ups
Darrin's Coconut Ass...[EP]
Stomping Ground
Gorillaz
Gorillaz
Gregorian
Masters Of Chant V.4
Guano Apes
Live
Hang On The Box
Yellow Banana
Di Di Di
H-BlockX
Get In The Ring
Live
Hed P.E.
Blackout
Helloween
Rabbit Don't Come Easy
Him
And Love Said No: Greatest Hits 1997 - 2004
Hole
Live Through This
Celebrity Skin
Gold Dust Woman
Hopscotch
A Wishful Way
Hotwire
Routine
Iced Earth
Horror Show
Insania
Sunrise In Riverland
Jamiroquai
A Funk Odyssey
Jeff Mills
At First Sight
Joe Satriani
Is There Love In Space?
Judas Priest
Metal Works '73-'93
Korn
Korn
Life Is Peachy
Follow The Leader
L7
Smell The Magic
Bricks Are Heavy
The Beauty Process: Triple Platinum
Lacrimosa
Einsamkeit
Elodia
Libertines
I Get Along
Lifer
Lifer
Limp Bizkit
Three Dollar Bill, Y'all
Linkin Park
Reanimation
Meteora
Live In Texas
Liz Phair
Whip-Smart
Lo Fidelity Allstars
Don't Be Afraid Of Love
Lou Reed
NYC Man
Luca Turilli
King Of The Nordic Twilight
Machine Head
More Things Change...
Supercharger [UK]
Hellalive
Through The Ashes Of Empires
Madball
Look My Way
Marilyn Manson
Get Your Gunn [EP] [PA]
Smells Like Children [PA]
Antichrist Superstar [PA]
Mechanical Animals
The Last Tour On Earth
Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death)
The Golden Age Of Grotesque [PA]
Lest We Forget: The Best Of
Mazzy Star
She Hangs Brightly
Metalium
Hero Nation Chapter III
Metallica
Kill 'Em All
Ride The Lightning
Master Of Puppets
The 9.98 CD:Garage Days Re-Revisited
And Justice For All...
Metallica
Mandatory Metallica 2
Garage Inc. [PA]
S & M [PA]
St. Anger
Some Kind Of Monster
Method Man
Tical O: The Prequel
Ministry
Sphinctour
Animositisomina
Houses Of The Mole
Misfits
American Psycho
Moonspell
Darkness And Hope
Morbid Angel
Altars Of...Spe
Heretic
Motorhead
Hammered
Mudvayne
End Of All Things To Come
Muse
Hullabaloo Soundtrack
My Dying Bride
Songs Of Darkness, Words Of Light
Nailbomb
Proud To Commit Commercial Suicide
Napalm Death
Enemy Of The Music Business
Words From The Exit Wound
Neurosis
Souls At Zero
Nickelback
Long Road
Nightwish
Oceanborn
Over The Hills & Far Away
Wishmaster
Century Chil
Once (Limited Edition)
Bless The Child
Nine Inch Nails
Downward Spiral
Nirvana
Bleach
Nevermind
Incesticide
In Utero
Unplugged In New York
From The Muddy Banks Of The Wishkah
Nirvana
Smells Like Teen Spirit [EP]
Nocturnal Rites
The Sacred Talisman
No Doubt
No Doubt
Rock Steady
Nonpoint
Development
Norther
Dreams Of Endless War (Enhanced)
Obituary
Slowly We Rot
Cause Of Death
Off By One
Off By One
Off Spring
Ixnay On The Hombre
Overkill
W.F.O.
Ozzy Osbourne
Essential Ozzy Osbourne
P.O.D
Satellite
Payable On Death
Pacifier
Pacifier
Pantera
Cowboys From Hell
Vulgar Display Of Power
Texas 1993
Far Beyond Driven
The Great Southern Trendkill
Official Live: 101 Proof
Reinventing The Steel [PA]
Papa Roach
Infest
Lovehatetragedy
Pavement
Slanted & Enchanted: Luxe & Reduxe
Pearl Jam
Binaural
Pink
Try This
Placebo
Black Market Music
Probot
Probot
Portishead
Mp3
Powerman 5000
Tonight The Stars Revolt!
Anyone For Doomsday?
Transform
Primer 55
New Release
Rage Against The Machine
Rage Against The Machine
Evil Empire
Rammstein
Sehnsucht
Red Hot Chili Peppers
Californication
Reveille
Bleed The Sky
Rhapsody
Legendary Tales
Symphony Of Enchanted Lands
Dawn Of Victory
Rain Of A Thousand Flames
Power Of The Dragonflame
Tales From The Emerald
Dark Secret
Rob Zombie
Hellbilly Deluxe
American Made Music To Strip By
Savatage
Dead Winter Dead
Poets & Madmen
Semisonic
All About Chemistry
S.E.N.S
Key
Sepultura
Beneath The Remains
Against
Nation
Roorback
Sevendust
Home
Animosity
Shivaree
Rough Dreams
Sins of Thy Beloved
Perpetual Desolation
Sisters Of Mercy
Some Girls Wander By Mistake
Skid Row
Skid Row
Slave To The Grind
Slash's Snakepit
Ain't Life Grand
Slayer
South Of Heaven
Seasons In The Abyss
Undisputed Attitude
Diabolus In Musica
God Hates Us All
Slipknot
Slipknot [Digipak]
Iowa
Vol 3: (The Subliminal Verses)
Smashing Pumpkins
Siamese Dream
Adore
Soil
Dysfunction
Sonic Youth
E.V.O.L.
Goo
Experimental Jet Set, Trash & No Star
Soulfly
Primitive
Prophecy
Soundtrack Of Our Lives
Behind The Music
Spineshank
Height Of Callousness
Staind
Dysfunction
Break The Cycle
Static-X
Wisconsin Death Trip
Machine
Shadow Zone
Steve Vai
Sex & Religion
Stone Sour
Stone Sour
Suede
Suede
Coming Up
Head Music
Singles
Suicidal Tendencies
Lights...Camera...Revolution
Sum 41
Half Hour Of Power
All Killer No Filler
Fenix TX
Does This Look Infected?
Chuck
System Of A Down
System Of A Down [Limited]
Steal This Album
Tesla
Into The Now
Testament
Low
Texas
Southside
Therion
Vovin
Third Eye Blind
Out Of The Vein
Three Days Grace
Three Days Grace
Tibetan Freedom Concert
Tibetan Freedom Concert Disc 1
Tibetan Freedom Concert Disc 2
Tool
Opiate
Tori Amos
Boys For Pele
To Venus And Back
Strange Little Girls
Scarlet's Walk
Type O Negative
Bloody Kisses
World Coming Down
Life Is Killing Me
U.P.
Mindfailure
Ugly Kid Joe
America's Least Wanted
Uncle Kracker
No Stranger To Shame-Import
Vader
Reign Forever World-Import
Vampiria
Among Mortals
Various Artists
A Flavor of India
A Guitar Odyssey: Tribute To Yngwie Malmsteen
Osbourne Family Album
V-Ice
Bi-Polar
Vision Of Disorder
From Bliss To Devastation
Wes Montgomery
Goin' Out Of My Head
White Zombie
La Sexorcisto: Devil Music, Vol. 1
Astro-Creep 2000: Songs Of Love,... [PA]
Supersexy Swingin' Sounds
Yngwie Malmsteen
Magnum Opus
Inspiration
Zakk Wylde
Hangover Music Vol. 6
Zero Tolerance
Zer For All
???(Ashura)
????
http://kripton.org/masteryoda/Muska/
http://orgy.by.ru/audio.htm
http://staind.r2.ru/audio.htm
evo vam jedan lep link
http://krassi.ath.cx/Music/Dance/
tu mozete naci sledece :
2 Brothers On The 4t..> 11-Dec-2004 22:12 -
2 Live Crew/ 11-Dec-2004 22:13 -
2 Pac/ 18-Sep-2004 13:09 -
2 Raff/ 11-Dec-2004 22:04 -
2 Unlimited/ 11-Dec-2004 22:03 -
2-4 Family/ 11-Dec-2004 22:06 -
20 Fingers/ 11-Dec-2004 22:05 -
50 Cent/ 18-Sep-2004 13:08 -
ABBA/ 18-Sep-2004 13:08 -
ATB/ 18-Sep-2004 13:07 -
ATC/ 18-Sep-2004 13:07 -
Aaliyah/ 18-Sep-2004 13:08 -
Ace Of Base/ 18-Sep-2004 13:08 -
Activate/ 11-Dec-2004 22:05 -
Afrika Bambaataa/ 11-Dec-2004 22:23 -
Alex C/ 18-Sep-2004 13:07 -
Alex Party/ 11-Dec-2004 22:06 -
Alexia/ 11-Dec-2004 21:53 -
Alicia Keys/ 11-Dec-2004 22:22 -
Anastacia/ 24-Sep-2004 10:37 -
Angie Martinez/ 18-Sep-2004 13:07 -
Aqua/ 18-Sep-2004 13:07 -
Armin Van Buuren/ 18-Sep-2004 13:07 -
Army Of Lovers/ 18-Sep-2004 13:07 -
Astral Project/ 18-Sep-2004 13:07 -
Aventura/ 18-Sep-2004 13:07 -
Avril Lavigne/ 16-Oct-2004 15:51 -
B.G/ 11-Dec-2004 22:09 -
B.O.N/ 11-Dec-2004 22:23 -
B2K/ 18-Sep-2004 13:07 -
Baby D/ 11-Dec-2004 21:59 -
Baby/ 18-Sep-2004 13:07 -
Backstreet Boys/ 18-Sep-2004 13:07 -
Basic Element/ 11-Dec-2004 22:10 -
Beat System/ 11-Dec-2004 22:12 -
Beats International/ 11-Dec-2004 22:24 -
Beenie Man/ 16-Oct-2004 15:52 -
Benny Bros/ 18-Sep-2004 13:06 -
Beyonce/ 18-Sep-2004 13:06 -
BigBrother/ 07-Nov-2004 18:51 -
Billy Crawford/ 11-Dec-2004 22:20 -
Billy Idol/ 18-Sep-2004 13:06 -
Bingo Boys/ 11-Dec-2004 22:07 -
Bizzy Bone/ 18-Sep-2004 13:06 -
Black Box/ 11-Dec-2004 22:11 -
Black Eyed Peas/ 18-Sep-2004 13:06 -
Blu Cantrel/ 18-Sep-2004 13:06 -
Blue/ 09-Oct-2004 11:38 -
Boiz/ 18-Sep-2004 13:06 -
Bomfunk MCs/ 18-Sep-2004 13:06 -
Bon Jovi/ 18-Sep-2004 13:06 -
Bond/ 18-Sep-2004 13:06 -
Boney M/ 24-Oct-2004 08:51 -
Brandy/ 17-Jan-2005 18:48 -
Britney Spears/ 18-Sep-2004 13:06 -
Bryan Adams/ 19-Sep-2004 21:34 -
Busta Rhymes/ 18-Sep-2004 13:06 -
C - Block/ 11-Dec-2004 21:55 -
C&C Music Factory/ 11-Dec-2004 22:02 -
CB Milton/ 11-Dec-2004 22:24 -
Cappela/ 11-Dec-2004 21:53 -
Captain Hollywood Pr..> 11-Dec-2004 21:58 -
Captain Jack/ 11-Dec-2004 21:59 -
Celine Dion/ 18-Sep-2004 13:05 -
Centory/ 11-Dec-2004 22:14 -
Cherno Feredje/ 18-Sep-2004 13:05 -
Chilli & Carrapicho/ 11-Dec-2004 22:25 -
Christina Aguilera/ 18-Sep-2004 13:05 -
Christina Milan/ 18-Sep-2004 13:05 -
Clock/ 11-Dec-2004 22:25 -
Cool Cut/ 11-Dec-2004 22:16 -
Corona/ 11-Dec-2004 21:55 -
Craig David/ 18-Sep-2004 13:05 -
Culture Beat/ 11-Dec-2004 22:00 -
Cut 'n' Move/ 11-Dec-2004 22:11 -
Cypress Hill/ 11-Dec-2004 22:16 -
D12/ 18-Sep-2004 13:05 -
DJ Bobo/ 11-Dec-2004 21:55 -
DMX/ 18-Sep-2004 13:04 -
Da Buzz/ 18-Sep-2004 13:05 -
Dana International/ 18-Sep-2004 13:05 -
Dario G/ 18-Sep-2004 13:05 -
Darude/ 18-Sep-2004 13:05 -
David Guetta/ 18-Sep-2004 13:05 -
Dee Dee/ 18-Sep-2004 13:05 -
Deja vu/ 18-Sep-2004 13:05 -
Delerium/ 18-Sep-2004 13:05 -
Destiny's Child/ 05-Feb-2005 14:00 -
Dido/ 18-Sep-2004 13:04 -
Dj Sammy/ 18-Sep-2004 13:04 -
Doop/ 11-Dec-2004 22:28 -
Double Vision/ 11-Dec-2004 22:26 -
Double You/ 11-Dec-2004 22:07 -
Down Low/ 11-Dec-2004 22:08 -
Dr Alban/ 11-Dec-2004 21:56 -
Dr. Bombay/ 11-Dec-2004 22:14 -
Dr. Dre/ 18-Sep-2004 13:03 -
E-Craig/ 18-Sep-2004 13:03 -
E-Type/ 11-Dec-2004 21:57 -
E-rotic/ 11-Dec-2004 22:27 -
Eminem/ 18-Sep-2004 13:03 -
Enigma/ 18-Sep-2004 13:03 -
Enrique Iglesias/ 18-Sep-2004 13:02 -
Era/ 18-Sep-2004 13:02 -
Eros Ramazzoti/ 18-Sep-2004 13:02 -
Eurythmics/ 18-Sep-2004 13:02 -
Fragma/ 18-Sep-2004 13:02 -
Fun Factory/ 18-Sep-2004 13:02 -
Gala/ 16-Oct-2004 15:48 -
Geri Halliwell/ 18-Sep-2004 13:02 -
Gigi D'Agostino/ 18-Sep-2004 13:02 -
Groove Armada/ 18-Sep-2004 13:02 -
Groove Coverage/ 18-Sep-2004 13:02 -
Guns N' Roses/ 18-Sep-2004 13:02 -
Haddaway/ 18-Sep-2004 13:02 -
Holly Valance/ 18-Sep-2004 13:02 -
Ian Van Dahl/ 16-Oct-2004 15:52 -
Ice cube/ 18-Sep-2004 13:02 -
Ingrid/ 18-Sep-2004 13:02 -
Ini Kamoze/ 18-Sep-2004 13:02 -
Ishtar/ 18-Sep-2004 13:01 -
Ja Rule/ 18-Sep-2004 13:01 -
Jamelia/ 09-Oct-2004 11:33 -
Jennifer Lopez/ 18-Sep-2004 13:01 -
Jessica Jay/ 18-Sep-2004 13:01 -
Jessica Simpson/ 18-Sep-2004 13:01 -
Junior Jack/ 09-Oct-2004 11:30 -
Justin Timberlake/ 18-Sep-2004 13:01 -
Juvenille/ 18-Sep-2004 13:01 -
KMC/ 18-Sep-2004 13:01 -
Kate Ryan/ 18-Sep-2004 13:01 -
Kellis/ 18-Sep-2004 13:01 -
Kevin Little/ 16-Oct-2004 15:52 -
Kim Wilde/ 18-Sep-2004 13:01 -
Korn/ 18-Sep-2004 13:01 -
Kosheen/ 11-Dec-2004 22:29 -
Kylie Minogue/ 17-Jan-2005 18:48 -
La Bouche/ 18-Sep-2004 13:00 -
Las Ketchup/ 18-Sep-2004 12:59 -
Lasgo/ 18-Sep-2004 12:59 -
Leann Rimes/ 11-Dec-2004 22:27 -
Lenny Kravitz/ 18-Sep-2004 12:59 -
Lil John/ 18-Sep-2004 12:59 -
Lil Kim/ 18-Sep-2004 12:59 -
Limp Bizkit/ 18-Sep-2004 12:59 -
Linkin Park/ 05-Feb-2005 13:58 -
Loona/ 18-Sep-2004 12:59 -
Los cacos/ 18-Sep-2004 12:59 -
Ludacris/ 18-Sep-2004 12:58 -
Lumidee/ 18-Sep-2004 12:58 -
MC Hammer/ 18-Sep-2004 12:57 -
Madonna/ 18-Sep-2004 12:58 -
Manu Chao/ 19-Sep-2004 13:27 -
Marc et Claude/ 18-Sep-2004 12:58 -
Mary J Blige/ 18-Sep-2004 12:57 -
Massive Attack/ 18-Sep-2004 12:57 -
Mel C/ 18-Sep-2004 12:57 -
Method Man/ 18-Sep-2004 12:57 -
Michael Bolton/ 18-Sep-2004 12:57 -
Milk Inc/ 18-Sep-2004 12:57 -
Miss Elliot/ 18-Sep-2004 12:57 -
Modjo/ 18-Sep-2004 12:57 -
Moony/ 18-Sep-2004 12:57 -
Mos Def/ 18-Sep-2004 12:57 -
Mr. President/ 18-Sep-2004 12:57 -
Mr. Vegas/ 18-Sep-2004 12:57 -
Murhpy Lee/ 18-Sep-2004 12:57 -
Music instructor/ 18-Sep-2004 12:57 -
Mylene Farmer/ 11-Dec-2004 22:29 -
Nana/ 18-Sep-2004 12:57 -
Nelly Furtado/ 18-Sep-2004 12:56 -
Nelly/ 18-Sep-2004 12:56 -
Nickelback/ 18-Sep-2004 12:56 -
No Doubt/ 18-Sep-2004 12:56 -
O-zone/ 09-Oct-2004 19:14 -
Old Dirty Bastard/ 09-Oct-2004 11:37 -
Other/ 09-Feb-2005 18:26 -
OutLandish/ 18-Sep-2004 12:52 -
PPK/ 18-Sep-2004 12:52 -
Panjabi MC/ 18-Sep-2004 12:52 -
Papa Roach/ 18-Sep-2004 12:52 -
Paul Van Dyk/ 16-Oct-2004 15:53 -
Pharao/ 18-Sep-2004 12:52 -
Pink/ 18-Sep-2004 12:52 -
Praise Cats/ 18-Sep-2004 12:52 -
Puff Daddy/ 16-Oct-2004 15:52 -
R.Kelly/ 18-Sep-2004 12:52 -
RMB/ 18-Sep-2004 12:52 -
Real to real/ 18-Sep-2004 12:52 -
Richard Marx/ 18-Sep-2004 12:52 -
Rob Zombie/ 18-Sep-2004 12:52 -
Robbie Williams/ 18-Sep-2004 12:51 -
Room 5/ 18-Sep-2004 12:51 -
Roxette/ 18-Sep-2004 12:51 -
Ruff Ryders/ 18-Sep-2004 12:51 -
Safri Duo/ 18-Sep-2004 12:51 -
Saint Etienne/ 18-Sep-2004 12:51 -
Sarah Connor/ 18-Sep-2004 12:51 -
Sash/ 18-Sep-2004 12:51 -
Savage Garden/ 18-Sep-2004 12:51 -
Scooter/ 18-Sep-2004 12:51 -
Sean Paul/ 18-Sep-2004 12:51 -
Sertab/ 18-Sep-2004 12:50 -
Shaggy/ 18-Sep-2004 12:50 -
Shakira/ 18-Sep-2004 12:50 -
Shania Twain/ 18-Sep-2004 12:50 -
Simple Minds/ 18-Sep-2004 12:50 -
Sinead O`connor/ 18-Sep-2004 12:50 -
Sisqo/ 18-Sep-2004 12:50 -
Snap/ 18-Sep-2004 12:50 -
Sobieski/ 18-Sep-2004 12:50 -
Sonique/ 18-Sep-2004 12:49 -
Sophie Ellis Bextor/ 18-Sep-2004 12:49 -
Speedy/ 18-Sep-2004 12:49 -
Spragga Benz & Lady ..> 18-Sep-2004 12:49 -
Stacie Orrico/ 18-Sep-2004 12:49 -
Status Quo/ 18-Sep-2004 12:49 -
Steve B/ 18-Sep-2004 12:49 -
Sting/ 18-Sep-2004 12:49 -
Sugababes/ 18-Sep-2004 12:49 -
Sunskape/ 18-Sep-2004 12:49 -
T Sylver/ 18-Sep-2004 12:49 -
Techno/ 18-Sep-2004 12:49 -
Tess/ 18-Sep-2004 12:49 -
Texas/ 11-Dec-2004 22:30 -
The Fugees/ 11-Dec-2004 22:18 -
The Offspring/ 18-Sep-2004 12:46 -
The Rumbar/ 18-Sep-2004 12:46 -
The Underdog Project/ 18-Sep-2004 12:46 -
Tiziano Ferro/ 17-Jan-2005 18:56 -
Tom Jones/ 18-Sep-2004 12:45 -
Tomcraft/ 18-Sep-2004 12:45 -
Toni Braxton/ 18-Sep-2004 12:45 -
Tony Thomas/ 18-Sep-2004 12:45 -
Truth Hurts/ 18-Sep-2004 12:45 -
U2/ 18-Sep-2004 12:45 -
Ultrabeat/ 18-Sep-2004 12:45 -
Usher/ 18-Sep-2004 12:45 -
WU-Tang Clan/ 09-Oct-2004 11:32 -
Whitney Houston/ 17-Jan-2005 18:48 -
Yamboo/ 18-Sep-2004 12:45 -
Yanou/ 18-Sep-2004 12:45 -
Yuri Buenaventura/ 18-Sep-2004 12:45 -
Zippora/ 18-Sep-2004 12:45 -
ovo vam je dosta za ovu nedelju 8)
e da, ako vam treba neki album ili pesma pishite na moj mail d4ch4@yahoo.com
Hvala puno za linkove i za trud d4ch4.
Primetio sam da dosta vas trazi domace pesme, ja ih licno ne slusam ali jednom prilikom sam naleteo na super sajt www.yu-mp3.com ,ima sve zivo!
Evo jos jednog sajta da dodam Milosevom spisku: www.mp3raid.com
www.mp3serch.com
www.mp3int.com
www.mp3-links.cjb.net
ovi sajtovi su pominjani ranije, evo ih ovde da svi budu na jednom mestu...
poz 8)
AAAA!!!! Najveci si car!!!! Tek sam sada skinuo neke stvari koje si postavio, odlepio sam, hvala puno za linkove!!!
:D :D :D
cool 8)
za ljubitelje House muzike (nema bash puno...ali )
http://blendchicago.com/mp3s/
za sve ljubitelje d'n'b-a
moguce da neki linkovi nece sada da rade; do juche su svi radili...tako da pozurite malo sa downloadom!!!
Friction-Live_from_Manchester-03-06-2005
http://www.gruwelijk.com/beatz/Friction-Live_from_Manchester-03-06-2005.mp3[/code]
------------------------
Mindscape Studio Mix [January 2005]
01 Soulproof - Shelter (Fokuz)
02 Silent Witness & Break - Close To Zero (DNAudio)
03 Noisia - Block Control (Moving Shadow)
04 Noisia - Backdraft (Subtitles)
05 Tactile - The Mist (Function)
06 Mindscape - Override (Explicit)
07 Full Force - Casualty (Optiv rmx) (Full Force)
08 The Upbeats - Oiled Up (?)
09 SKC - Offguard (Commercial Suicide)
10 Tactile - Recursor (DSCI4)
11 Mindscape - Combine (1210)
12 Optiv - Boudicca (Red Light)
13 Ed Rush & Optical & Ryme Tyme - Resurrection (Virus)
14 Sholto - The Sleeper (Silent Witness & Break rmx) (Pollen)
15 Seneca - Worm Tank (Mindscape rmx) (?)
16 C4C & Fierce - Carrier (Gridlok rmx) (Quarantine)
http://vau.medianet.co.hu/mindscape/mindscape-mix-050127-128.mp3
----------------------
I.N.I - DNBN STUDIO MIX PT1 - 2005
1] Noisia - Believe - forthcoming Moving Shadow
2] RDS & CybOrc - Galaxy Express - forthcoming Salvage
3] Chase and Status - Hood Rat - forthcoming Habit
4] Noisia - Desolation ( Teebee rmx ) - forthcoming Armada
5] Amit - Second Cut - Bingo
6] Break - Submerged - Subtitles
7] Desimal - Hyperboria - forthcoming Armada
8] Bad Robot - King Solomon's Mines - unsigned
9] Corrupt Souls - Torque - forthcoming Timewave Audio
10] Mayhem - Weightless - unfinished
11] Bantom & Implex - Nisyrum - unsigned
12] Phace - Implant - forthcoming SLR CD
13] Noisia - Exorcism - forthcoming Moving Shadow
14] Desimal - Mantra - forthcoming Armada
15] RDS - Hot 9mm - forthcoming Moving Shadow
16] Bantom - Psychorama - Kinematic
17] Materia - Hallucinations - unsigned
18] Bad Robot - Good Evil (The Dawn of Man) - unsigned
19] Quadrant - Manipulated Living - forthcoming 1210
20] Materia - Inversion - unsigned
21] Noisia - Close to Me ( Matrix rmx ) - forthcoming Timewave Audio
22] Psidream & Resound - Time Goes By - forthcoming Warm Communications
23] Purple Unit - Gettin Closer - unsigned
http://www.dnbnation.com/mixes/INI_DNBN_Studio_Mix_pt1_2005.mp3
-----------------------
[I-Witness] hard mix - 46 min/18 trax
1. Ink & J Dub :: The One :: Architecture
2. Ancronix :: Sweet Pepper :: Ruff-Teck
3. Black Sun Empire :: BNegative (Ill Skillz rmx) :: Ill Skillz
4. Blame :: Cyberun :: 720 Degrees
5. Bulletproof :: Flashback :: Random
6. Pyro :: Stress Factor :: Leet
7. Rob F :: Resistance :: Hostile
8. Gridlok & Optiv :: Panache :: Project 51
9. SKC & Chris Su :: Desert Siege :: Commercial Suicide
10. Royce & Freesteppa :: Rush (Muffler rmx) :: Steppasoundz
11. Ill Skillz :: Soulshaker (BSE rmx) :: ill Skillz
12. Noisia :: Vanishing Point :: Shadow Law
13. Drum Kru : Thin Air :: 1210
14. Spirit :: 20/20 Pt.2 :: Inner-Active
15. Gremlinz & Stranjah :: Diapor Rash :: Architecture
16. Cybin :: Stealth Dread :: Lockdown
17. Rawthang :: Rinsin :: Habit
18. Skitty :: One Cut (Tech Itch rmx) :: Wildstyle
http://www.networktronics.com/mixes/I-Witness-feb2005.mp3
--------------------------
Soi - Anger Management
Special Forces - 'Babylon' VIP (TEKDBZ)
Seba&Lenk ft. Robert Manos -'16 Stories' (METALHEADZ)
Amit - 'Gatecrasher' (METALHEADZ)
Digital - 'Spice' (BASSBIN)
Paranoid - 'Unauthorised Science' (FLEX)
Bad Company - 'Bullet Time' (BC RECORDINGS)
L Double - 'Headz' (FLEX)
Klone - 'Bloodshot' (WILDSTYLE)
Drumsound&Simon 'Bassline' Smith - 'Bust It Up' (TECHNIQUE)
Supply&Demand ft. Charmer - 'Live It Up' (Supply&Demand mix) (TOV)
Dillinja - 'All Aboard' (VALVE)
Clipz - 'Supa Ugly' (FULL CYCLE)
Drumsound&Simon 'Bassline' Smith - 'Sucker' (TECHNIQUE)
Mampi Swift -'Trippin'' (CHARGE)
[code]http://www.drumnbass.be/mixdownload.php?id=31[code]
Invasion mixed by T.roll!!
1.Corrupt Souls - The Singularity
2.Bulletproof & Concord Dawn - 12 Gauge
3.Corrupt Souls - Wicked Life
4.T.roll - Sic Chase
5.Pyro (Feat Shariz) - Solitude
6.Kawr & T.roll - Toxic Activity
7.Konflikt - The Mummy
8.T.roll - Metalworks
9.Konflikt - Beckoning
10.Rawthang - Chopper
11.Kemal - Afterglow
12.Skynet - Code Orange
13.Mendeleev - Chest
14.T.roll - Nightcrawler
[code]http://www.drumnbass.be/mixdownload.php?id=29[/code]
Shroombab - Illness Mix (January 2004)
1. Shroombab - Delight (dub)
2. Teebee - Capable (subtitles)
3. Ed Rush & Optical - The Message (white)
4. Red One - Don't Stop (Matrix & Fierce Rmx)(liftin spirits)
5. Nightwalker - Crazy Head (gain)
6. Ebony Dubs - Ra (ebony)
7. Earsut - Zamal (Friction & Nu Balance Rmx)(dub)
8. Teebee - Warehouse (photek records)
9. Muffler - Typhoon (dub)
10. Rascal & Klone - Roll the Dice (maximum boost)
11. SKC - Soul On Fire (dsci4)
12. Clipz - Saigonkilla (full cycle)
13. Scratch Perverts - Make Noise (??? Rmx)(white)
14. Counter Strike - Monster Munch (outbreak ltd)
15. Counter Strike - V (dub)
16. Ryme Tyme & Trace - Frogger (1210)
17. Xample & Sol - Conciousness (dub)
18. Friction - Torture Chamber (renegade hardware)
[code]http://www.drumnbass.be/mixdownload.php?id=11[/code]
01: Mars Attacks: DJ Ninja/Dub
02: Get Through: Distorted Minds rmx/Technique
03: Blind Cobblers Thumb: Futurebound & Jaquan/Viper
04: Ra: /Ebony Dubs Vol 2
05: Trouble: Scorpio/V Recordings
06: Torture Chamber: DJ Friction/Renegade Hardware
07: Fuckin Lights: Decoder/Tech Itch Recordings
08: Ready For This: DJ Hazard/Ganja Records
09: Nosher: Baron rmx/C.I.A
10: Cyba?s Mission (could it be): DJ Hazard rmx/Promo
11: Enuff Iz Enuff: DJ Hazard/Ganja Records
12: Caprocorn: DNB Signs Of The Zodiac
13: Bigtop H8R: DJ Ninja/Dub
14: Unknown: Unknown/White
15: The Basement Track: High Contrast/Hospital Records
16: Free My Soul: SKC & Safair/Hospital Records
[code]http://www.drumnbass.be/mixdownload.php?id=15[/code]
-----------------------------
Bong-Ra 'Resonance FM Mix 2005'
1. Drop The Lime Medley [Shockout vs Dread Power]
2. Bong-Ra 'Greed Machine' [Soothsayer Records]
3. Bong-Ra 'Killah One RMX' [Clash Records]
4. Bong-Ra 'Jungle Talk' [Clash Records]
5. Bong-Ra 'Hello, My Cock is an Aardvark' [Ad Noiseam]
6. Bong-Ra 'Death$ucker Rave' [Deathsucker Records]
7. Juggernaut 'Ruffneck Rules da Artcore Scene' [Ruffneck Records]
8. Chosen Few 'Name of the DJ' [Mokum Records]
9. Rotterdam Terror Corps 'Hardcore Generation' [Mecado Records]
10. Bong-Ra 'Terror from Dom City!' [Unreleased]
11. Bong-Ra 'Lighta! [Clash Records]
12. Bong-Ra 'Amen' [Clash Records]
13. Bong-Ra 'Warhead' [Clash Records]
14. Parasite 'Inna Bong' [Clash Records]
15. Player 'Angel of Theft [Jef Am Records]
16. Jahba 'Warpigz VIP' [Kriss Records]
17. Drumcorps 'Vultures' [Kriss Records]
18. DJ Scud 'One RMX' [Suburban Trash Records]
19. Servants of the Apocalyptic Goat Rave 'Blood of Three Virgins' [Unrel.]
20. Soundmurderer 'Fathom' [Rewind Records]
21. Venetian Snares 'Winnipeg is ******* Over' [Peace Off/Sublight Records]
[code]http://www.bong-ra.com/mp3/bong-ra_resonancefm2005.mp3[/code]
Fre4knc - Live @ _www.nauticradio.net_ (05-03-2005)
01 Laroque - Goldfinger
>>>> Topcat - Original Ses (Police in Helicopter)
02 Noisia - Vanishing point
03 D-Bridge - True Romance
04 Falcon - Macross VIP
05 Q Project - Ask Not
06 SKC & Safair - Free My Soul
07 Konsta - Autumn
08 Calibre - Peso
09 Diamond Kutz - Nightwatch
10 Verse - Azur Eyes
11 Q Project - Living with Beaker
12 DJ Zinc - Flim (Calibre Dub)
13 Cyantific - Reincarnation Dub
14 Q Project - R-Factor
15 Beta 2 - Sweet As
16 SKC & Bratwa - Prophecy
17 M.I.S.T. - Outerspace
18 Total Science - Safety Clause (Tango & Ratty RMX)
19 D.Kay - Casali
20 Tubby T - Ready She Ready (Photek Remix)
> Josje taking over the controls
[code]http://www.ricardis.tudelft.nl/~boerderi/fre4knc/Fre4knc%20-%20Live%20@%20www.nauticradio.net%20(05-03-2005).mp3[/code]
-------------------------------------
Miblati DJ-team ---Put Your Mama In The Mix-Vol.3-2005
tracklist:
1. Intro
2. Remarc - Menace - Planet Mu
3. Future Prophecies - Dreadlock - Breakbeat Kaos
4. Stranjah - 2046 - React
5. Skeptic - Vapour - Diagram
6. Amen Andrews - London - Rephlex
7. Dillinja - Hands In The Air - Valve
8. The Bug - Beats, Bombs, Bass, Weapons - Klein
9. Amen Andrews - Babylon - Rephlex
10. Technical Itch - Life Of Sin - Penetration
11. Dillinja - Crunch - Valve
12. *INTERLUDE - Aphex Twin - Prep Gwarlek 3b - Warp
13. Brockie / DJ Kane / Ed Solo - Shallow Mindz - Sonic Art
14. Skeptic - Absorb - Eastside
15. Ed Rush & Optical - Goodfoot - React
16. Moving Fusion - The Beginning - Ram
17. Future Prophecies - Magnetic - Subtitles
|_ + *TEASE: Technical Itch - Pressure Drop - Penetration
[code]http://www.miblati.nl/Demo/Miblati-PutYourMamaInTheMix-Vol.3-2005.mp3[/code]
LTJ Bukem + Conrad at Dreamscape 10
01). EZ Rollers "Believe" (Moving Shadow 4
02). DJ Crystl "Let It Roll" (Dee Jay DJX020)
03). PFM "Love & Happiness" (Good Looking 0??)
04). Orca "Tranquility to Earth" (Lucky Spin LSR016)
05). D.O.P.E. "Travelling Pt. 2" (Good Looking 005)
06). Sounds of Life "Release the Bells" (Certificate 18 07)07).
07)Mad Ragga Jon & Stetly "Fall Down (Remix)" (Mad House Records 0??)
08) ?Darkside Amen Mashup w/ Visions of Rage keys????
09).????
10). ?Uplifting Atmo Tune w/ "Magic in you" vocal????
11). System X - Version (3rd Eye)
[code]
http://www.focusgroup.pwp.blueyonder.co.uk/bukemds10.zip[/code]
-------------------
AXiS & Trank - Maart Demo Mix
01. Cause 4 Concern - Seawolf
02. Cause 4 Concern - High Down
03. Kaos, Karl K & Jae Kennedy - Xandu
04. Mayhem & Impulse - Chamber
05. Kryptic Minds & Leon Switch - ?
06. Cause 4 Concern - Carrier (Gridlock Remix)
07. Teebee & Calyx - Cyclone
08. Universal Project - Jackhammer (Vicious Circle Remix)
09. Technical Itch feat. Kemal - The Calling VIP
10. Dom & Roland - Paradenasite (Combined By Hive)
11. Black Sun Empire - The Sun VIP
12. The Upbeats - Slit
13. Future Prophecies - Fire
14. Counterstrike - io
15. Spor - Dante's Inferno
16. Unknown Error - Shadows
17. Evol Intent - The Blood
18. Kryptic Minds & Leon Switch - Turf War
19. Technical Itch - Nothing
20. Dylan & Technical Itch - Golden Sword
21. Technical Itch - Soul Snatcher
[code]http://the-unusual.org/data/mixes/axisb2btrank/ATMIXFINAL.mp3[code]
----------------------------
THE BOUNCER b2b DP - IGNITION SOLDIERS IN DA MIX
1.Shrapnel – Gridlok Remix
2.‘24’ – Skitty & Wildchild
3.Angel – E-ssasin Remix
4.Soundwall VIP – Dom & Roland
5.Krush – Hive
6.Sound in Motion – Moving Fusion
7.King of The Streets VIP – Resonant Evil
8.Move – Ryme Tyme & Trace
9.Block Control – Nosia
10.Atlantic State – Biotec Remix
11.Shrapnel – Stakka & Skynet Remix
12.Fuckin Lights – Decoder
13.Whats the Score – Evol Intent
14.Marathon – Sta & Paul B
15.Initiator of Desires VIP – Paul B
16.Ruff Rugged & Raw – Tech Itch Remix
17.Judgement Day – Miracle
18.Hunterseeker – Tech Itch
19.Outrun – Universal Project
20.Dial Up – Spirit
21.Shut The **** Up – John Rolodex
22.Ed 209 – Usual Suspects
23.4 Dayz – Moving Fusion Remix
24.? – ECT
25.Deserts of The Real – Kryptic Mindz
26.Luncacy – Usual Suspects
27.Cant Hold Back – Miracle
28.Acid Rain – Equinox Remix
[code]http://ignitionsoldiers.co.uk/audio/bouncerb2bdp2.mp3[/code]
aural impact radio 050313 - silbrfish
01. future engineers - momentum (720°)
02. nu:tone - heaven sent, feat. sp:mc (hospital)
03. laroque - someone like you (good looking)
04. sonic - the big blue (space)
05. high contrast - brief encounter (hospital)
06. icr - change inside, asc remix (offshore)
07. sonic - retrothruster (space)
08. mav & twister - the tubes (offshore)
09. nu:tone - new boy (hospital)
10. nautilus - passport, klute remix (soundtrax)
11. total science - whistles (creative source)
12. nu:tone - ebb + flow (hospital)
13. nu:logic - on & on (hospital)
[code]http://www.atmospheric-dnb.de/silbrfish/aural%20impact%20radio%20050313%20silbrfish.mp3[/code]
-----------------------
josje summer in februari miх
artificial intelligence - switch off
logistics-millionaire
defunked -let it roll (promo)
logistics- front to back
calibre vs High contrast- the other side
calibre vs a-sides - people of tomorrow
holdtight- feel like jammin
david karbone & kubiks- lovin'me
matrix & danny j - vertigo
evolution mist rmx
roni size -strictly social nutone rmx
calibre- cold halo
roni size- no more high contrast rmx
sonic- retrothruster
britney spears -toxic bootleg
signs- calibre rmx
mist- make me feel rmx
j majik - disco revenge
racing green- high contrast
roni size- want your body calibre rmx
billion dollar gravy- london electricity
kari & lekkebush- my love story roni size rmx
logistics- inside my soul
sonic- sunday morning
carlito- forward motion
mist- temperance
klute- part of me
logistics- spacejam
cyantific- reincarnation dub
syncopix- general hospital
[/code]
-------------------
Ed Rush ve Fabricu 72Mb 09.01.2004
[code]http://mp3.shadowbox.cz/ed_rush-shboxnight_09_01.mp3[/code]
--------------------------------------------
Total Science v Mánesu 83MG part 1 03.02.2004
[code]http://mp3.shadowbox.cz/totalscience_shboxnight_03_02.mp3[/code]
----------------------------------
Total Science v Mánesu 82MG part 2 03.02.2004
[code]http://mp3.shadowbox.cz/totalscience_shboxnight_03_02_part2.mp3[/code]
-----------------------
Glide feat. Shalex - feel's like
[code]http://www.zone.ee/alexiz/glide_feat_shalex-feels_like.mp3[/code]
---------------------
Creep feat. MF - Sunrise
[code]http://www.zone.ee/gvozd/mf&creep-sunrise.mp3[/code]
------------------
Saman-ninja - Hummer
[code]http://ubi.pxn.hu/hummer.mp3[/code]
-------------------
JANUARY 2005 MIX: KEATON & ARMANNI REIGN PRESENT – THE REFUGE SESSIONS"
01/ intro
02/ verse : azur eyes : crunch
03/ a-sides feat phats : a certain sound : true playaz
04/ keaton & verse : redemption : refuge audio
05/ phobia : mercury : dub
06/ visionary : gimme your love : ebony?
07/ loxy & ink : zulu : karma music
08/ phobia : 360 : dub
09/ d-bridge : true to the craft : liquid v
10/ ?
11/ ?
12/ keaton & hive : no hope : refuge audio
13/ ?
14/ ?
15/ phobia : look for me : renegade recordings
16/ makoto & conrad : golden girl : glr
17/ chase & status : loves theme : bingo
18/ amit : second cut : bingo
19/ breakage : the look : ?
20/ king tubby : ready she ready (photek rmx) : 51st state
21/ gremlinz & stranjah : the nasty : architecture
22/ outro
[code]http://content.dogsonacid.com/staff/mag/keatonmix.mp3[/code]
----------------------
Futurebound - DOA February Mix
01. Hoodlum & Wickaman - Pitch Shift
02. Fresh & Baron - Supernature
03. Subfocus - X Ray
04. J.Majik & Wickaman - Raging Bull
05. J Majik & Futurebound - Psycho
06. Baron - Squelch (Subfocus remix)
07. ???
08. Craggz & Parrallel Forces - Flatfoot
09. J.Majik - Now It's Over
10. Marcus Intalex - Zumbar
11. Jonny L - (Back to Your) Roots
12. Clipz - ???
13. Mampi - Trippin (Gridlock remix)
>> BC - Hornet
14. Drumsound & Simon Bassline Smith - Without You
>> Fresh - Hooded
15. Dillinja - Forsaken Dreams
16. J.Majik feat. Cathy Brown - Watch You
17. Futurebound - Frightnite
18. J.Majik & Wickaman - You Disgust Me (VIP)
[code]http://content.dogsonacid.com/futurebound_doa_mix.mp3[/code]
-------------------------------
Ragga-jungle mix от Made in made
1.Krinjah - Squeeze rmx
2.Danger-s - Sizzla! Sizzla!
3.Soundmurderer & Sk1 - Soundboy
4.Krinjah - Fugeeze rmx
5.Dj K - Flyin'
6.General Malice - Infiltrate dem bumbaclot
7.Soundmurderer & Sk1 - Telembodanustyle
8.General Malice - This is the year
9.Dj K - On a mission
10.Dj K - Championz
11.Danger-s - We'll take you to War
12.Dj K - Surf The Volume
13.B Boy 3000 - Gun Ded
14.Special Ops - Nuff Respect
15.B Boy 3000 - War with me
[code]http://minus.drum-n-bass.ru/ragga_-_jungle_mix_128.mp3[/code]
video[code]http://www.junglevibes.tv/video/JVTV-The_Junglevangelists.mov[/code]
-------------------------
Brakecore mix от made in made
[code]http://minus.drum-n-bass.ru/breakcore_mix_128.mp3[/code]
-----------------------
Black Sun Empire - oktmix
[code]http://ix.reflection.at/music/bse/black%20sun%20empire%20-%20oktmix.mp3[/code]
Wildchild 'longside The One Like Mc Eksman - Oct. Doa Mix
Tracklist:
Wildchild - Forbidden (Drumsound and Bassline Smith rmx)
Ed Rush and Optical - Bacteria (Pendulum rmx)
??? - ???
Spor - Outspoken
??? - ???
Klone - Blood Side
=> BC - The Nine
TK - Freaky
Blame - Secret File
??? - ???
Pendulum - Masochist
??? - ???
??? - ???
Ed Rush and Optical - Gas Mask rmx
??? - ??? (Seriously sick tune)
Fresh - Living Daylights
??? - ???
Drumsound and Bassline Smith ft Skibadee - ???
Spirit - Dial Up
Wildchild - Precious
Distorted Minds ft Eksman and Foxy - Back In The Day
BC - The Nine
Konflict - Messiah
[code]http://content.dogsonacid.com/wildchild_doa_mix.mp3[/code]
jel ima neko onu novu stvar od benny bennasia?
mislim da se z\ove back to san francisko ili..samo san francisko...
...ajde ako neko imaa nek kaze odakle je skino ili nek mi posha*lje na mail(d4ch4@yahoo.com)...ja sad trazim na kazzi i na bearu...ali NEMA!
p0zdraW
e, zakljucao mi onaj temu, pa cu morati ovde...mozda ste i rekli do sada ali me mrzi da citam 14 stranica...dakle, znate neki sajt za download domace muzike, osim Yucafe? Konkretno mi trebaju dve pesme Zeljko vasic, ovaj novi spot, ne znam kako se zove, i Jelena Tomasevic, ovo sa beovizije...nije za mene, ali bih vam bio zahvalan... :)
e, zakljucao mi onaj temu, pa cu morati ovde...mozda ste i rekli do sada ali me mrzi da citam 14 stranica...dakle, znate neki sajt za download domace muzike, osim Yucafe? Konkretno mi trebaju dve pesme Zeljko vasic, ovaj novi spot, ne znam kako se zove, i Jelena Tomasevic, ovo sa beovizije...nije za mene, ali bih vam bio zahvalan... :)
Imas na 14-oj stranici navedene neke sajtove sa domacom muzikom, potrazi malo...
...ajde ako neko imaa nek kaze odakle je skino ili nek mi posha*lje na mail(d4ch4@yahoo.com)...ja sad trazim na kazzi i na bearu...ali NEMA!
p0zdraW
E,ja sam skinuo sa www.emp3world.com San Francisko,ali od Global DJs.Sad ne znam..verovatno je slicno!
d4ch4 gde nadje one linkove? Ima li nekih za muziku koja nije bas tako...TRANCE?
P.S. Ako tebe dkole mrzi da gledas strane unazad, sto mene ne bi mrzelo da ti odgovaram?
andja_stay_cool
22.03.2005., 11:15
ok skinula sam ovaj program i sta sad? kako da pocnem? help!
p0zdraW
E,ja sam skinuo sa www.emp3world.com San Francisko,ali od Global DJs.Sad ne znam..verovatno je slicno!
hehe...Ja sam se malo z444jeeboo...pesma nije od BB nego od global djs :) . Bio sam pogreshno informisan. :)
d4ch4 gde nadje one linkove? Ima li nekih za muziku koja nije bas tako...TRANCE?
P.S. Ako tebe dkole mrzi da gledas strane unazad, sto mene ne bi mrzelo da ti odgovaram?
Gde nadjoh? Braca rusi :)
Ima...nemam sad vremena moram u shkolu...ostavicu linkove do kraja nedelje.
p0zdrAW
Svaka cast za linkove, stvarno su super. Sve zivo sam skinuo... :D
Neznam koliko slusas drum`n`bass, ali kada sam naleteo na Sub Focus - X-ray odlepio sam, jedna od najboljih stvari koje sam cuo, otkida, da se najezis, pa me interesuje da neznas mozda za neki site gde mogu da nadjem jos stvari od Sub Focus...
Pozdrav 8)
HEMI 426
23.03.2005., 01:58
Hitno mi treba maxi singl Aleksandre Kovac! Ima cetiri pesme i jedna od njih je "For better or worse" (onaj spot kada je ona u vencanici...) a i ostale stvari su super. Gde moze da se kupi, downloaduje,nadje, menja, ukrade.....Unapred hvala
PoP fan
23.03.2005., 17:50
Da li neko zna neki sajt sa koga se mogu downloadovati spotovi u mpeg ili nekom drugom tormatu? Mislim na spotove sa Mtv-a.
saradnik
25.03.2005., 03:29
Ljudi pomagajte!!! Gde da skinem Hôtel Costes 7 ???
Unapred zahvalan!
RaDoXXX
26.03.2005., 14:20
Imas ti link za download singlova?(naravno elektronske muzike)
Hip Hop Albums
Cam'ron - Purple Haze
The Game - The Documentary
Roy Jones Jr Presents... - Body Head Bangers Vol.1
Jay Z & Linkin Park - Collision Course
Lil Jon and the Eastside Boyz - Crunk Juice
Jadakiss - Kiss Of Death
DJ Smallz And P. Diddy - The Bad Boy South Mixtape
LL Cool J - The DEFinition
Ludacris - The Red Light District
G-Unit Radio Part 10 - Before The Massacre 2050
Xzibit-Weapons Of Mass Destruction
Nas - Streets Disciple (Disc 1 & 2)
Team America OST
The Game - Live From Compton
2pac - Loyal To The Game
Snoop Dogg - R&G
Shitload Of Game Soundtracks
Diplomats - Diplomatic Immunity II
NaS Mixtapes
Kanye West Mixtapes
Beef Mixtapes
Mannie Fresh - The Mind Of Mannie Fresh
Jae Hood Mixtapes
Eminem - Encore (Instrumentals)
The Roots - The Tipping Point
G-Unit Radio Part 9 - G-Unit City
Afroman - Jobe Bells
Busta Rhymes - Artist Collection
Camron - Purple Haze
Chingy - Powerballin
D12 - Devil's Night
Dr. Dre - Chronic 2001
Dr. Dre - The Chronic
Dr. Dre , Snoop Dogg, Eminem , Ice Cube - Up In Smoke (Live)
Eazy-E - Eazy Duz It
Elephant Man - Scoobay Away
Fabolous - Real Talk
Ice Cube - Greatest Hits
NWA - Greatest Hits
Snoop Dogg - Presents Tha Eastsidaz
Snoop Dogg - R&G
Snoop Dogg - Drop It Like Its Hot (Remix) CDS
The Bash Brothers Present - Blood Brothers (The Game And Jim Jones)
VA-DJ_Finesse_and_DJ_Gully-Future_Hitz-2005
VA-DJ_Capone-Warriors_Theme_50_Cent_Vs._Styles-2005
VA-DJ_Keyz-Beanie_Sigel_The_Broad_Street_Bully-2005
VA-Purple_City_Dipset_and_the_Senate-Triple_Threat_Three-2005
VA-The_Kid_Odyssey-RnB_Blends_Part_2_(Hosted_By_Erica_Mena)-2005
VA-DJ_Whoo_Kid_And_DJ_Spinbad-The_Best_Of_Murder_Mixtape-2005
NVA-DJ_Ty_Boogie_And_DJ_SnS-Bank_Of_New_York_Pt._2_(Cut_The_Check)-2005
Big_Mike_the_Game_and_N.J._Devil_Present-Game_Recognize_Game_Vol_.1-2005
VA-DJ_Roz-90s_Hip_Hop_(Nothing_But_The_Classics)-2005
VA-Teardropz-Knockout_Blends_2005
VA-DJ_Whoo_Kid_And_Justo-The_Wire-2005
VA-Blend_Unit_Presents-The_Best_Of_Bad_Boy_Volume_1-2005
na samom sajtu postoje josh dosta linkova za download mp3 albuma
http://www.geocities.com/afabry2345/downloads.htm
Live DJ sets, audio i video
Johannes @ Flaten June 2004 30sek 6,67MB
ftp://smuts@217.215.27.149/film/Johannes_@_Flaten_June_2004.avi
Smuts Allstars Live 3min 23MB
ftp://smuts@217.215.27.149/film/Smuts_Allstars_Live_at_Svaj.avi
Mr.Music (Live) - P.arty 13:e Juni 2003 12min 50MB
ftp://smuts@217.215.27.149/film/party_stockholmsterrassen_june_13_2003_mr_music_li ve.wmv
Radio Smuts Live - Mars 2003 1min24sek 9.0MB
Radio Smuts Live - Mars 2003 1min24sek 9.8MB
ftp://smuts@217.215.27.149/film/radio_smuts_on_the_air.avi
ftp://smuts@217.215.27.149/film/radio_smuts_on_the_air.wmv
Johannes Ahlberg - Smuts Studio - Mars 2003 1min 3.5MB
ftp://smuts@217.215.27.149/film/jorra_jockar.mov
Max Sokoleski & Jorra Live @ Smuts 01 30min 154MB
ftp://smuts@217.215.27.149/film/jorramax.avi
http://media.m-nus.com/DOWNLOAD/MP3S/SOUNDCITY/SOUNDCITY_HQ_MP3/soundcityRich.mp3
http://www.housessentials.com/mp3/Layo&Bushwacka!@Guendha12.Agosto.2003.mp3
MAYDAY in Russia 2004
http://globalclubbing.ru/video
http://www.littledetroit.net/Downloads_files/BMB-LiveatSupersonicFestival2004.zip
http://mp3.shadowbox.cz/koogi_slimslam01_01.mp3
http://www.deejaymixes.com/MP3/felixdahousecat/felix_da_housecat-brussels-march2004.mp3
------------------------------
Sensation White & Black 2004... Movie
http://www.id-t.com/videoarchief/clipsensationwhite2004.mpg -- mnogo dobro :)
http://www.id-t.com/videoarchief/clipsensationblack2004.mpg
------------------------------------------
Qlimax 2004 [11min]
http://events.q-dance.nl/2004-11_27-november_qlimax/after/Qlimax_2004.zip
-------------------------------------------
http://klobouk.fsv.cvut.cz/~subur/Suburbass/mp3/Liveset/SUBURBASS-Live_CzechtekO2.mp3
http://www.dogsonacid.com/dev/jho/theredmix.mp3
http://www.techno-leak.com/video/meetMe04/rush02.avi
http://www.techno-leak.com/video/meetMe04/rush02.avi
http://www.techno-leak.com/video/meetMe04/sims01.avi
-------------------------------------------------
Trance Energy 2005 (Marco V, DJ Jean, Rank1 )
http://www.id-t.com/videoarchief/jean-te2005.wmv
http://www.id-t.com/videoarchief/marcov-te2005.wmv
http://www.id-t.com/videoarchief/rank-1-te2005.wmv
---------------------------------------------------
Awakenings, 19-02 @ Westergasfabriek, Amsterdam
http://technolusion.plant.nl/albums_backup/awakenings_19_02_05_tazzy_ruben_ov/technolusion_awakenings_19_02_05_intro_speedy_j.wm v
http://technolusion.plant.nl/albums_backup/awakenings_19_02_05_tazzy_ruben_ov/technolusion_awakenings_19_02_05_chris_liebing.wmv
--------------------------------------------------
Innercity 2004 the event video
http://www.id-t.com/videoarchief/ic2004-event.wmv
------------------------------------------------
Dj Lucca - Hradhouse 2004 (Czech)
http://www.hradhouse.cz/lucca/Lucca_LIVE_2005.avi
-----------------------------------------------
DJ Rush - Live @ Prison Club, Strasskirchen, 05-01-2005
http://www.prison-club.de/temp/mixe/MOV01124.MPG
---------------------------------------------------
CLubTechno
http://www.clubtechno.serv01.net/video/Rush%20-%20Pure%20Energy%202004.mpg
http://www.clubtechno.serv01.net/video/Mauro%20Picotto%20Devotion%20(by%20stonefield%20li quidsunset).avi
----------------------------------------------
Carl Cox Live @ Katowice Poland 27-03-2004 950MB VIDEO
part I
http://www.techno.pl/film/pob.php?id=5&PHPSESSID=a9a4fcb89823fa22d4e5ca0dc77fa864
part II
http://www.techno.pl/film/pob.php?id=4&PHPSESSID=a9a4fcb89823fa22d4e5ca0dc77fa864
---------------------------------------
http://download.rave.cz/dalin/jerry-laser-show-hall.mp3
http://www.viciouscycle-us.com/files/mixes/various/pendulumlve4thjuly04.mp3
http://mp3.shadowbox.cz/teebee_cosmic_190703-pt1.mp3
http://www.t2b.org/mp3/pixie_pushover.mp3
http://www.djpietro.com/files/djpietro%20_techno_mix_2004.mp3
--------------------------------------
Hardfloor live @ Orion Hall
http://www.bassline.cz/downloads/hardfloor3_orionhall_2004-11-26.avi
http://www.bassline.cz/downloads/hardfloor2_orionhall_2004-11-26.avi
http://www.bassline.cz/downloads/hardfloor1_orionhall_2004-11-26.avi
DJ RUSH LIVE @ STIGMA BRATISLAVA VIDEO 16-11-2004
http://193.87.99.165/tom/ws_ex/_media_video/stigma_16_11_2004/stigma_dj_rush_1.wmv
http://193.87.99.165/tom/ws_ex/_media_video/stigma_16_11_2004/stigma_dj_rush_2.wmv
http://193.87.99.165/tom/ws_ex/_media_video/stigma_16_11_2004/stigma_dj_rush_3.wmv
http://193.87.99.165/tom/ws_ex/_media_video/stigma_16_11_2004/stigma_dj_rush_feat_afrika_islam.wmv
--------------------------------------------------
\\p0zdRaW
jedno pitanjce:
moze li se koristiti napster bez kreditne? :(
Lanfear
11.04.2005., 21:18
EEE peoplesi baaaaash mi treba pjesma ''ALkoholicharka'', nemam BLAGE ko pjeva ali text ide kao ''Bila je lepa kao bog, al' je otishla do mog, od viskija i droge...'' :lol: tako neshto, pa ako neko ima da mi posalje na lanfear_89@yahoo.com ili bar da mi da sajt sa koje mogu da je skinem... bicju zahvalna DO NEBA!!!!!
POZzZ :wink: :wink: :wink:
Sasha85
11.04.2005., 23:36
Tu sam ti postovala lyric te pesme... :?
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=25103&start=240
Delijka
12.04.2005., 23:12
www.nostalgija.com
trula koalicija-alkoholicarka
Lanfear
17.04.2005., 15:08
Jooooj Sasha izviiiiniiii, nisam vidjela :( !!!
Hvala puno, puno, puno, puno, puno :D :D :D !!!!!
shone83
27.04.2005., 14:09
Jel zna neko gde mogu da skinem pesme iz filma Maska sa Dzim Kerijem (The Mask). Sviđa mi se ta vrsta muzike, mislim da se zove dixielend.
DJ_MaRe
03.05.2005., 03:05
Dave Stewart - Heart Of StoneAjd jos samo neko da mi kaze gde mogu da nabavim ovu pesmu, posto je na ovim P2P programima nema :cry:
disney_girl
06.05.2005., 00:42
Jel zna neko gde mogu da skinem pesmu od Vajte PICIM PICIM PICICU?? :lol:
absonic
06.05.2005., 15:23
Ljudi kude moze da se skine
Ghostbusters-movie theme
DJ_MaRe
06.05.2005., 15:39
Ghostbusters-movie themeRay Parker JR - Ghostbusters
Preko bilo kog P2P programa (citaj, Ares)... Ako se ne snadjes, daj mi mail, poslacu ti... :wink:
Jel ima neko pesmu Od Madonne Die Antoher Day cuo sam je sto puta u gradu i okolini ali treba mi kuci u Mp3 jel ima neko nek se javi na nemkec@gmail.com
Nemkec. :D
absonic
07.05.2005., 02:56
Ghostbusters-movie themeRay Parker JR - Ghostbusters
Preko bilo kog P2P programa (citaj, Ares)... Ako se ne snadjes, daj mi mail, poslacu ti... :wink:
Skinuo sam
Potpuno se slazem da je dobar! Ali mi je zao zato sto je u beta verziji i zatosto kodove za njegovu reegistraciju daju zajedno s trojancem... neznam dali je neko probao da ga registruje ali ja skino kod ali ga predhodno skenirao sa Kaspersky i naravno nasao je jednog trojanca, i jos jedan kod na drugom sajtu ja nabavim a ono opet ima trojanca u sebi i kod nece da otvori.
Jel neko uspeo da registruje? :shock:
Svaka mu cast! :D
Treba mi pesma u mp3 formatu iz filma Tango Argentino
Mislim da peva glumac Mija Aleksic
Gde bi na webu mogla da nadjem ?
Pozdrav
slvmp3@yahoo.com
absonic
17.05.2005., 22:46
Jel' moze neko da mi objasni kako se radi sa
dc++
Zak2005
18.05.2005., 23:51
Gde mogu da se skinu pesme Helena Paparizou - Προτεραιότητα(2005)?
dc++
A kako bi bilo da procitas HELP?
Nemoj da te mrzi, to je najbolji program za skidanje muzike (i svega ostalog).
Master_Chief
19.05.2005., 01:58
dc++
Ma okaci help macku o rep...ja sam citao vise puta i nista mi nije jasno,nista nisam uspeo da skinem preko DC++...mnogo lose objasnjeno
Pa dobro...
Udjes u Settings...
Najbitnije ti je ono sto stavis u Sharing, tj ono sto zelis da delis sa ostalima (sa tvog kompjutera). Najbolje je da stavis muziku, filmove, instalacije za programe (ali ne i instalirane fajlove!!!!!!!!). U dnu liste ti sabira koliko GB "shar-ujes", i u zavisnosti od toga, moci ces da ulazis u odredjene hub-ove. Sto vise shar-ujes, to ces imati veci pristup hub-ovima.
Kada si podesio ostale opcije (verujem da za njih nema nikakvih problema), zakacis se na net, kliknes na skroz levu ikonicu (Public hubs), i onda ce ti se ucitati lista Hub-ova. Cesto u imenu pise koliko je potrebno da delis da bi mogao da udjes, ali cesto i ne. Zato probas. U odabiru hub-a treba da gledas i koliko korisnika ima (sto vise to bolje), i zauzetost (ako je 100% neces moci da udjes).
Nakon sto uspesno udjes u VISE hab-ova (5,6,7,8...), kliknes na lupu (search) i upises sta hoces da skidas. Ispod toga imas opciju "Only users with free slots", koju mozes da oznacis. Broj slot-ova onacava koliko ljudi u istom trenutku moze da skida nesto sa tvog racunara (to isto i ti treba da podesis u settings, a i to je jos jedan od kriterijuma za ulazak u hub, mada nije toliko rigorozan, jer kod mene stoji 3).
To je ono najbitnije...
Inace, ja koristim WinMX i DC++. Kada trazim neku pesmu, prvo probam preko WinMX-a jer je zaista laksi za koriscenje. Ako je ne nadjem preko njega, onda koristim DC++ i skoro sigurno je nadjem. Zbog toga je DC++ bolji.
absonic
19.05.2005., 22:53
Pa dobro...
Udjes u Settings...
Najbitnije ti je ono sto stavis u Sharing, tj ono sto zelis da delis sa ostalima (sa tvog kompjutera). Najbolje je da stavis muziku, filmove, instalacije za programe (ali ne i instalirane fajlove!!!!!!!!). U dnu liste ti sabira koliko GB "shar-ujes", i u zavisnosti od toga, moci ces da ulazis u odredjene hub-ove. Sto vise shar-ujes, to ces imati veci pristup hub-ovima.
Kada si podesio ostale opcije (verujem da za njih nema nikakvih problema), zakacis se na net, kliknes na skroz levu ikonicu (Public hubs), i onda ce ti se ucitati lista Hub-ova. Cesto u imenu pise koliko je potrebno da delis da bi mogao da udjes, ali cesto i ne. Zato probas. U odabiru hub-a treba da gledas i koliko korisnika ima (sto vise to bolje), i zauzetost (ako je 100% neces moci da udjes).
Nakon sto uspesno udjes u VISE hab-ova (5,6,7,8...), kliknes na lupu (search) i upises sta hoces da skidas. Ispod toga imas opciju "Only users with free slots", koju mozes da oznacis. Broj slot-ova onacava koliko ljudi u istom trenutku moze da skida nesto sa tvog racunara (to isto i ti treba da podesis u settings, a i to je jos jedan od kriterijuma za ulazak u hub, mada nije toliko rigorozan, jer kod mene stoji 3).
To je ono najbitnije...
Inace, ja koristim WinMX i DC++. Kada trazim neku pesmu, prvo probam preko WinMX-a jer je zaista laksi za koriscenje. Ako je ne nadjem preko njega, onda koristim DC++ i skoro sigurno je nadjem. Zbog toga je DC++ bolji.
hvala
Gde bi mogla da skinem muziku iz filmova
"Nemoguca Misija" prvi deo
Dobar , los , zao- Klint Istvud
Treci covek Orsona Velsa
Hvala
slvmp3@yahoo.com
absonic
20.05.2005., 14:35
a kako da podesim te slotove?
a kako da podesim te slotove?
settings -> sharing -> upload slots :idea:
dc++
A sta fali LimeWirePro programu, meni se pokazao bolji od bilo kojeg drugog.....
andja_stay_cool
23.05.2005., 13:47
Zanima me kako se zove pesma iz reklame za Jelen pivo. (ona sa kamionima) i gde mogu da je skinem...Hvala 8)
absonic
23.05.2005., 14:42
meni ne izbacuje nikakve rezultate
imam otvoreno vise hubova, konektovanih
i nista
ukucam npr. divlje jagode i nista