PDA

Vidi punu verziju : mp3 download

Stranice : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Mikol
09.12.2005., 19:16
Madonna - Confessions On A Dance Floor (2005)

http://www.megaupload.com/?d=SY7OPQSH
Password: www.blu3f0x.co.uk (ne idi na ovaj sajt vec ga ukucaj kada ti potrazi lozinku:-))

Antonio_Break
09.12.2005., 22:29
Shareaza 2.2.Otkida.ZAKON

Glavni
10.12.2005., 04:20
u pravu si

Mirjanadz
10.12.2005., 16:35
serbija.gwgaming.net/forum
za sada malo pesama, ali broj raste...

imate i NESANICU iz "Ivkove slave"

Ima ceo album !

Orange_crush
10.12.2005., 17:39
jel znate de imam da nadjem orthodx celts-rocky road to dublin?
...Ali da nije shareza,posto tamo nema........

tomcraft
10.12.2005., 22:07
jeli neko zna gde da skinem Madonna - hang up(mislim da je tako),David Guetta-The world is mine

absonic
10.12.2005., 22:51
@tomcraft
idi na www.serbija.gwgaming.net/forum, registruj se i idi na mp3 imas tamo...

Mirjanadz
10.12.2005., 23:09
jeli neko zna gde da skinem Madonna - hang up(mislim da je tako),David Guetta-The world is mine

Da da, lepo ti kaze absonic...registruj se pa trazi tamo sta got pozelis...

Kiss_me
11.12.2005., 00:59
Gde da nadjem mp3 za download od Ane Stanic "Molila sam andjele"?

Mirjanadz
11.12.2005., 01:58
Gde da nadjem mp3 za download od Ane Stanic "Molila sam andjele"?

Postavljena na http://serbija.gwgaming.net/forum/

Veseli_Ubica
11.12.2005., 03:56
Upravo sam potroshio ceo sat pokushavajuci da nadjem neki ispravan link do pesme Soulstorm od Patrice-a... please, ako neko zna kako ili gde, spasio bi me neispavanih noci i muka na 33,6K .... thx
dakle, pun naziv: Patrice - Soulstorm

Orange_crush
11.12.2005., 18:24

Mirjanadz
11.12.2005., 21:34

Cim je skinem postavicu ti na http://serbija.gwgaming.net/forum/

Mirjanadz
11.12.2005., 21:35
Upravo sam potroshio ceo sat pokushavajuci da nadjem neki ispravan link do pesme Soulstorm od Patrice-a... please, ako neko zna kako ili gde, spasio bi me neispavanih noci i muka na 33,6K .... thx
dakle, pun naziv: Patrice - Soulstorm

I tvoju isto na istoj adresi :lol:

ima 5.46 Mb...pa ne znam koliko ce ti trajati download

Veseli_Ubica
11.12.2005., 21:42
ma extra, samo kad ima...
HVALA TI !!

Mirjanadz
11.12.2005., 22:32
ma extra, samo kad ima...
HVALA TI !!

Pustila sam upload...skidam mnogo pesama trenutno,pa sporo ide...ali najkasnije za 1h ce ti biti postavljena !

Samantha Jones
12.12.2005., 02:54
Meni treba nesto od Maje Odzaklijevse i do Natali Dizden...Winmix ne radi vise,..ako neko ima neki dobar program za skidanje pesama neka ostavi link. MOLIM VAS...

urospo
12.12.2005., 04:50
Meni treba nesto od Maje Odzaklijevse i do Natali Dizden...Winmix ne radi vise,..ako neko ima neki dobar program za skidanje pesama neka ostavi link. MOLIM VAS...

Dc++ !
Probao sam mnoge p2p programe za skidanje muzike, i Dc++ je najbolji, i za domacu i za stranu muziku, nema sta ne moze da se nadje. Malo je komplikovaniji za podesavanje, moras i ti da stavis nesto za skidanje, ali imas svuda na netu uputstvo, koristi google, a ako ipak ne mozes da se snadjes kazi.
Ko ga bude probao, ne verujem da ce ga menjati vise.
http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/dcplusplus/DCPlusPlus-0.674.exe

Mirjanadz
12.12.2005., 13:13
Dc++ !
Probao sam mnoge p2p programe za skidanje muzike, i Dc++ je najbolji, i za domacu i za stranu muziku, nema sta ne moze da se nadje. Malo je komplikovaniji za podesavanje, moras i ti da stavis nesto za skidanje, ali imas svuda na netu uputstvo, koristi google, a ako ipak ne mozes da se snadjes kazi.

Ja sam ga probala i uopste mi se nije svideo!
Izgleda da sam jedina ovde :lol:
Svi ostali p2p su ok....

urospo
12.12.2005., 13:50
Ja sam ga probala i uopste mi se nije svideo!
Izgleda da sam jedina ovde :lol:
Svi ostali p2p su ok....
:shock:

Ok. a sto ti se nije svideo? Meni se konkretno svidja jer nema pesme, bilo domace, bilo strane, koju nisam mogao da nadjem preko njega, i ima mnogo hubova i ljudi na njima, a uz to cini mi se da najbrze skida fajlove.
Znam da ga neki ne vole jer mora da se stavi nesto za download, ali ja ih tu ne razumem, stavis dva tri filma u share i to je to, od mene jos niko nije nista skidao.Mozda zbog filmova koje sam stavio:mrgreen:

Samantha Jones
12.12.2005., 14:36
Dc++ !
Pa hvala ti ali pise COULD NOT READ FILE
jel ima jos neki link za skidanje tog programa?
ja imam EMULE program ali je to zesce sranje......:?

Mirjanadz
12.12.2005., 15:45

ajde ti meni lepo na pp posalji koje ti pesme trebaju...

urospo
12.12.2005., 16:59

Evo probaj sa ovog:

http://download.soft32.com/files/15504/DCPlusPlus-0.674.exe

Glavni
12.12.2005., 21:58
dobro je

Samantha Jones
13.12.2005., 00:13
dobro,..sad skidam program ukoliko dodje do nekih problema javicu se nekom...

Samantha Jones
13.12.2005., 00:40
pa..valjda je ok

Samantha Jones
13.12.2005., 00:46
ja ne znam da radim sa ovim??? sta sad treba....kako da se konektujem?

Mirjanadz
13.12.2005., 01:04
Pa, svaki p2p je ocigledno dobar za sebe i kako se kome svidi...meni se,kao sto sam rekla DC++ ni malo ne svidja,sludela sam se sa tim hubovima i korisnicima...Winmx sam obozavala...steta sto ne radi,mada sam videla na megauploadu reklamu za isti...mozda je proradio,nisam proverila!
Jel probao neko winmx u skorije vreme?

Samantha Jones
13.12.2005., 01:06
Pa, svaki p2p je ocigledno dobar za sebe i kako se kome svidi...meni se,kao sto sam rekla DC++ ni malo ne svidja,sludela sam se sa tim hubovima i korisnicima...Winmx sam obozavala...steta sto ne radi,mada sam videla na megauploadu reklamu za isti...mozda je proradio,nisam proverila!
Jel probao neko winmx u skorije vreme?

Pa ja sam bila na sajtu i kazu da ne radi..sta ti koristis?

Mirjanadz
13.12.2005., 01:27
Pa ja sam bila na sajtu i kazu da ne radi..sta ti koristis?

pa mozda im je link promenjen...Ja koristim E mule, Piolet i LimeWire...

urospo
13.12.2005., 03:11
ja ne znam da radim sa ovim??? sta sad treba....kako da se konektujem?

E evo ti ukratko uputstvo za podesavanje Dc++

1 . Kada instaliras dc++ idi na ¨settings¨. Na ¨personal information ¨stavi svoj nick i tip konekcije. U "conection settings" klikni na "passive".
2 . Idi opet na "settings" pa u ¨downloads¨ , u gornjem prozoru ¨defolt download dorectory¨ stavi gde hoces da ti se skladiste fajlovi koje skidas. Onda u ¨limits ¨ na ¨maximum simultanious downloads ¨stavi 3.
3. Sada idi opet na "settings" pa na ¨sharing ¨. pa na Add i stavi fajlove koje hoces da ponudis ostalim userima. Najbolje ti je da stavis filmove, i to 3-4 filma, a mozes i muziku, uglavnom nek ti share bude oko 2 gb.
4. Dole u ¨uploads slots ¨stavi 30.

I to je to. Kad sve to uradis, kliknes na onaj mali plavi ekran u gornjem levom uglu, sacekas malo i otvorice ti se lista hubova. Izaberi neki hub od ponudjenih i onda ides na SEARCH i ubacis naziv pesme ili izvodjaca i izbacice ti spisak.
Od mnostva hubova ima i onih nasih, gde ima domace muzike, a njih ces prepoznati po nazivu samog huba, kasnije hubove mozes da stavis u favorite da ih ne bi stalno trazila.
Najbolje je da se nakacis na 5-6 huba jel ces tako lakse naci pesmu koja ti treba.
To je to, izgleda komplikovano, ali nije uopste snacices se laganica, jer vidim da si vec koristila takve programe, a ako ti negde zapne pitaj.

absonic
13.12.2005., 15:18
a sto meni ne radi onaj drugi hublist?
:?

Glavni
13.12.2005., 22:49
ma da

Mirjanadz
14.12.2005., 02:58
ma da

hehehehe...jel znas ti nesto drugo da napises osim
; ma da, dobro, u pravu si, slazem se, jeste...i tako to ?
hahhahahahahaha

Nasty Canasta
14.12.2005., 17:53
Rešenje za Winmx problem (http://www.winmxgroup.com/)

Mirjanadz
14.12.2005., 21:10
Rešenje za Winmx problem (http://www.winmxgroup.com/)

Svaka cast !

dkole
15.12.2005., 01:06
Uzasno sam se danas nalozio na ovu pesmu Crvene Jabuke, prvi put sam je cuo, i PREKLINJEM VAS, jako bih bio zahvalan ako bi neko mogao da posalje na xero@metrohive.net, ili da upload-uje nekako....aj molim vas...

Samantha Jones
15.12.2005., 01:10
eh sad mi kazete za winmix problem kad sam ga uninstalirala i poskidala ostake programe sa skidanje pesama :(:(

Mirjanadz
15.12.2005., 01:14
eh sad mi kazete za winmix problem kad sam ga uninstalirala i poskidala ostake programe sa skidanje pesama :(:(

samo da znas da je kod e mule vrlo moguce da ti se s vremena na vreme obrise cela lista za download! Ne znam zasto,ali desava se....nisam jedina kojoj se ovo dogodilo...
Zato nemoj da pravis ogromne spiskove da bi kasnije znala,ako se izbrise sta si pocela da skidas

Samantha Jones
15.12.2005., 01:22
samo da znas da je kod e mule vrlo moguce da ti se s vremena na vreme obrise cela lista za download! Ne znam zasto,ali desava se....nisam jedina kojoj se ovo dogodilo...
Zato nemoj da pravis ogromne spiskove da bi kasnije znala,ako se izbrise sta si pocela da skidas

E MIRO SRETAN TI RODJENDAN :D:D:D:D:D

Mirjanadz
15.12.2005., 01:25
E MIRO SRETAN TI RODJENDAN :D:D:D:D:D

??????

Samantha Jones
15.12.2005., 01:38
??????
Izvini Mirjana greska,..pomesala sam te sa nekom drugom Mirjanom :(:(:(:(

Mirjanadz
15.12.2005., 01:39
Izvini Mirjana greska,..pomesala sam te sa nekom drugom Mirjanom :(:(:(:(

Nema veze...za dva meseca i 2 dana ce moj...pa eto, nije daleko :lol:

dkole
15.12.2005., 21:36
Ajdeeeeeeeee ljudi, molim vas, Crvena Jabuka - Neka Vreme menja sve, znaci, PREKLINJEM da mi neko ovo posalje na mail

usernamed
17.12.2005., 13:33
dajem 1 mp3 CD za 1 DVD Verbatim
razlog lezi u mom prelasku na DVD medije
svi CD-i su u ispravnom stanju
ostalo ih je jos 69, koga zanima neka pogleda...

absonic
17.12.2005., 14:45
www.theforum.co.sr - ispunjavamo muzicke zelje

Glavni
17.12.2005., 19:18
jel ste culi novi rammstein

Mirjanadz
17.12.2005., 22:53
jel ste culi novi rammstein

nismo...jel bi trebalo?

Zool
19.12.2005., 16:35
jel zna neko gde ima da se skine pesma od Bizarre-a Rockstar?ili ako je neko ima nek posalje na moj mail.

Samantha Jones
21.12.2005., 12:19
ZASTO STE IZBRISALI PORUKE...OPET IMAM PROBLEMA SA PODESAVANJEM DC++ A VI SVE OBRISALI!!! :mad: :mad: :mad:

Mikol
21.12.2005., 13:33
Evo ovo nadjoh na kopjuteru...
Mada mislim da neka od ovih podesavanja nisu potrebna...

1 . Kada instalirate dc++ idite na ?settings?. Na ?general ?stavite svoj nick , zatim stavite tip vase konekcije . Veoma je vazno staviti IP i podesiti na ?activ?. Tako , kasnije cete moci da od bilo kog usera preuzimate fajlove . Ukoliko ne znate da nadjete svoj IP , evo vam uputstva . [ 1. za one koji imaju windows 98 : idite na ?start ?, pa zatim ?run ?. Otvorice se DOS . Ukucajte WINIPCFG i posle udarite enter . 2 za one koji imaju windows XP :idite na ?run?i ukucajte cmd . Pojavice se DOS . Ukucajte ipconfig/all
i naravno posle udarite enter . ] MEDJUTIM ukoliko imate firewall ili router morate staviti na PASIV ! Znaci , ukoliko ste podesili na ACTIV i imate problema sa konekcijom MORATE PROMENITI MOD I STAVITI NA PASIV !

Kada ste uneli svoj nick , stavili svoj IP i podesili na activ kliknite na OK .(ili ste umesto na activ stavili na pasiv)

2 . Idite ponovo na ?settings ?. Sada otvorite ?downloads? . U gornjem prozorcicu ?defolt download dorectory? stavite gde hocete da vam se skladaju fajlovi koje skidate . U ?limits ? na ?maximum simultanious downloads ?stavite 3 .Taj broj mozete kasnije menjati u zavisnosti od vasih potreba (on znaci koliko istovremenih skidanja mozete imati , tacnije obroj usera od kojih istovremeno mozete skidati fajlove ). U donjem prozorcicu stavite brzinu , recimo 50 kb/sec . Da napomenem da od ovog broja nece zavisiti brzina skidanja filova , vec od vase konekcije i konekcije usera od koga skidate , kao i od broja trenutnih usera koji skidaju zajedno sa vama u istom trenutku od istog usera . ?Public hubs list URL ?ce biti vec napisna . Nakon svega kliknite na OK .

3 . Sada idite na ?sharing ?. Idite na ADD i stavite fajlove koje vi zelite ponuditi ostalim userima . Ne smete stavljati vec instalirane programe ! Svaki hub ima svoj limit sharinga koga morate imate da bi bili konektovani na pomenuti hub . Kod nekih je to 1 GB minimum , ali kod nekih je daleko vise , na primer 30 GB...i tako dalje . Doleu ?uploads slots ?stavite ? najmanje 4 . Taj broj oznacava broj usera koji ce moci istovremeno da skidaju od vas . Takodje i za taj broj Hubovi imaju svoj minimum , tako da vam preporucujem broj 4 da nebi imali problema . Iznad , brzinu mozete staviti po vasoj zelji, recimo 30-50 kb/sec .( naravno brzine podesavajte u skladu sa vasom konekcijom). Nakon toga kliknite na OK .

4 . Ovim vi ste zavrsili podesavanje DC++ a . Molim vas da se striktno pridrzavate mog uputsva i da ne unosite podatke koje nisam pomenuo . Znaci idite redom kako je napisano .
Nakon svih ovih podesavcanja vas dc++ bi trebao da radi . Odite na ? hub list ?( plavi ekrancic sa gornje leve strane ) i probajte se konektovati na neki od hubova . Ukoliko vam na ekranu napise UNKOWN Adres probajte na neki drugi .
Ukoliko na ekranu dobijete informaciju ?conect time out ?znaci da vas dc++ radi ali da se trenutno ne moze konektovayti na taj Hub .
Ukoliko se konktujete i odmah nakon toga diskonektovani , znaci da nemate dovoljno za SHARE (naravno ukoliko ste se striktno pridrzavali mog uputsva jedino Share moze biti problem) . Nadjite neki drugi hub koji ce vas primiti sa vasim ?share ?.
Kada se konektujete na neki od hubova (najbolje je konektovati se na nekoliko njih istovremeno) najlakse trazite ono sto je potrebno na SEARCH ( dugme koje se nalazi gore-u obliku lupe-prvo) VAZNO (ukoliko imate router moze se desiti da imate problema kada trazite na search).Posle ukucajte sta vas zanima - ime filma , igrice , pesme , pevaca...ma sta pozelis...i posle samo ENTER (ili search) ..i na listi ce vam se pojaviti svi oni koji imaju to sto trazite. Sada je na vama da odlucite od koga cete skidati. Naravno kod nekih necete moci da se konektujete ako su im svi slotovi zauzeti , onda probajte kod nekog drugog. Takodje kod nekih ce brzina biti veca a kod nekih manja sto zavisi od njihve konekcije , broja slotova koji su im zauzeti...itd.
TAkodje je VEOMA VAZNO da znate da kada pocnete skidati od nekoga nesto i kada se prekine iz bilo kog razloga SKIDANJE SE AUTOMATSKI NASTAVLJA sledeci put kada obojica budete ON LINE na istom hubu kao i kada ste poceli skidanje . Vecina korisnika uglavnom koristi nekoliko hubova i stalno su tu na istom mestu tj hubu.
TAKODJE JE VEOMA VAZNO DA ZNATE da mozete nastaviti skidanje i od nekog drugog korisnika (USERA) . Na primer , poceli ste skidati film ?Boj na Kosovu ? ,skinuli ste ga pola , ali se osoba od koje ste ga skidali ne pojavljuje vise (ili na primer niste zadovoljni brzinom i ne zelite vise nastaviti skidanje kod te osobe). Odete ponovo na SEARCH , nadjete film kod nekog drugog ,selektujete ga ,zatim desni klik (mis) , i idete ne DOWNLOAD to... BROWSE , zatim nadjete gde je film koga ste vec pola skinuli ,selektujete ga i kliknete na OK . FILM ce nastaviti da se skida od te druge osobe .
VAZNO : morate paziti o formatu - na primer ako ste skidali film u Avi formatu , ne mozete nastaviti sa filmom koji je u mpeg !!!!
Isto vazi i za muziku , igrice ...
DC++ mozete naci na svim jezicima ovde :
http://sourceforge.net/tracker/?atid=460289&group_id=40287&func=browse
na drugoj str. klik na ( Next 50 --> )naci cete i srpski jezik.
kad ga skinete (zapamtite gde ste ga skinuli, npr na deskop) idete ponovo na ?settings? pa na "Appearance" te u polje "Language file" preko "Browse.." ubaciti predhodno skinutu stranicu

rox_aching_hunger
22.12.2005., 09:17
ne znam da li je neko vec pitao, mrzi me da listam 5 strana, ali gde moze da se nadje nesto od Joan Baez ili Middle Of The Roada? A da nije samo "Ohio" i "Soley, Soley"?

rox_aching_hunger
22.12.2005., 09:18
**** 5 strana, 37, i ja ne vidim u osam ujutru.....

Oppressor
23.12.2005., 03:36
Znaci, izgubio sam celu noc trazeci jednu pesmu iz '96 god, zove se Hip Hop Alliance feat. Down Low & Flip Da Scrip - Nothing Like Viva i nisam je uspeo naci! Ako je neko ima na hardu ili zna sajt sa kojeg mogu da ga besplatno skinem nek javi. Hvala unapred svima

absonic
23.12.2005., 23:16
pokusaj na www.theforum.co.sr da postavish zelju 8)

britgirl
24.12.2005., 15:38
Jel zna neko gde mogu da nadjem pesmu Vesne Pisarovic-Da znas :(?

london 5
25.12.2005., 01:03
AKO NEKO ZNA GDE SE MOZE SKINUTI PESMA ALABINE-ALABINA,ILI AKO JE IMA NEKA JE POSALJE NA london5@EUnet.yu
UNAPRED HVALA.NEMANJA

london 5
25.12.2005., 01:04
HVALA

Veseli_Ubica
25.12.2005., 01:26
nema na chemu ;)

london 5
25.12.2005., 01:29
HA HA

Otisao sam...
25.12.2005., 01:29
Skines preko programa...
I nikako drugacije...

london 5
25.12.2005., 02:18
AKO NEKO IMA PESMU ALABINA NEKA MI POSALJE BICU MU ISKRENO ZAHVALAN.

Spiritcraft
25.12.2005., 02:21
nema na chemu ;)

:lol: :lol:

Jooockey
25.12.2005., 12:17
Onome ko mi nadje sound track od Brigade(sasina ekipa)Ono sa violinom.....

jela73
25.12.2005., 12:27
]www.winmx.com

software is no longer available :-(

absonic
25.12.2005., 17:55
a sto ne tradi WinMX

london 5
26.12.2005., 02:15
ZNA LI NEKO NEKI SAJT GDE IMA ALABINA ALI DA JE SIGURAN

Mirjanadz
26.12.2005., 20:31
a sto ne tradi WinMX

http://www.winmxgroup.com/

Mirjanadz
26.12.2005., 20:34
Onome ko mi nadje sound track od Brigade(sasina ekipa)Ono sa violinom.....

jel moze ovo malo jasnije ?!?!

Nely111
28.12.2005., 00:55
Ja sam imala ovaj program i mnogo mi se svidjao. Medjutim, kompjuter mi je bio pokvaren i reinstalirali su mi Windows. Sada vise ne mogu nigde da skinem WinMX, jer ga vise na netu nema. Da li mozda znate neki sajt odakle jos uvek mogu da ga downloadujem, ako takav postoji? Hvala! :D

belavucica
28.12.2005., 18:49
Da li neko zna sa kog sajta moze da se skine ova muzika?

snaja88
29.12.2005., 15:51
ZNA LI NEKO NEKI SAJT GDE IMA ALABINA ALI DA JE SIGURAN
Ja imam neke pesme od nje, kontaktiraj me na PP ili dulcom@yubc.net

I jos jedan zanimljiv download site: www.soundclick.com
Ne moze sve da se skida,al onda moze da se slusa. I sve su neki nepoznati izvodjaci koliko sam ja videla. A mozda ima i poznatih

absonic
29.12.2005., 20:37
www.theforum.co.sr opet radi - najbrze ispunjavamo BASH SVE MUZICKE ZELJE 8)

tobra
30.12.2005., 00:54
Na koji sajt mogu da skidam domace pjesme u mp3 formatu????????

Ja koristim :www.balkanuk.com

P O Z D R A V ! ! !
:roll: :roll: :roll:

tobra
30.12.2005., 01:20
Interesujeme, gde da nabavim pesmicu grupe: The Manhattans, pesma: Kiss Me And Say Goodbay, za dzabalesku???

H V A L A U N A P R E D ! ! !

POZDRAV!!!

Gryphon
30.12.2005., 01:23
Posalji mi na PP mail, pa cu ti je poslati.

BLUE.335
30.12.2005., 01:23
Staa bree nas pitas,idi trazi negde po sajtovima... :twisted: :twisted:

Mirjanadz
30.12.2005., 02:52
Ja sam imala ovaj program i mnogo mi se svidjao. Medjutim, kompjuter mi je bio pokvaren i reinstalirali su mi Windows. Sada vise ne mogu nigde da skinem WinMX, jer ga vise na netu nema. Da li mozda znate neki sajt odakle jos uvek mogu da ga downloadujem, ako takav postoji? Hvala! :D

ako hoces postavicu ti ja preko rapidshera instalaciju....

ljubasss
30.12.2005., 04:07
koristi li ko slsk i zna li ko sto neradi ovih dana? treba li novi port????

zoranpetrovic84
30.12.2005., 10:39
phazemp3.com

Nely111
30.12.2005., 22:14
ako hoces postavicu ti ja preko rapidshera instalaciju....

Hvala ti puno, to bi bilo super :D

absonic
03.01.2006., 17:40
sve muzicke zelje na www.theforum.co.sr

srdjo_
04.01.2006., 00:54
Ako neko u svojoj kolekciji poseduje albume sledecih izvodjaca
Eumir Deodato,Bill Nelson,Kingfish,Bob Weir,Fred Tackett,Gordon Haskell,
neka mi se javi na broj 063 717 46 02
HVALA UNAPRED

andja_stay_cool
04.01.2006., 04:38
jel moze neko da mi posalje na mail pesmu od Sergeja Cetkovica- Pogledi u tami (iz filma Pogled sa Ajfelovog tornja)? Hvala
andja_stay_cool@yahoo.com

Mirjanadz
04.01.2006., 05:25
Hvala ti puno, to bi bilo super :D

http://www.forum.zettabyteone.com/forum/viewforum.php?f=16

usput se i registruj pa ako ti nesto zatreba trazi tamo...

Mirjanadz
04.01.2006., 05:28
jel moze neko da mi posalje na mail pesmu od Sergeja Cetkovica- Pogledi u tami (iz filma Pogled sa Ajfelovog tornja)? Hvala

www.theforum.co.sr

registruj se, idi na mp3 download, muzicke zelje-domacica
bice ti postavljena za 15-tak min

andja_stay_cool
04.01.2006., 15:41
hvala Iliji koji mi je poslao pesmu na mail....jel moze neko da mi posalje pesmu od negativa Pogled u nebo iz istog filma..ili postavite na ovaj vas forum

Mirjanadz
04.01.2006., 17:59
Interesujeme, gde da nabavim pesmicu grupe: The Manhattans, pesma: Kiss Me And Say Goodbay, za dzabalesku???

H V A L A U N A P R E D ! ! !

POZDRAV!!!

http://www.forum.zettabyteone.com/forum/viewtopic.php?t=29

andja_stay_cool
04.01.2006., 18:05
hey Ilija...thanx again ;)

polimac
04.01.2006., 21:58
"Daj mi vina,daj mi rakije.....""Kad' si rekla da me ne voliš,kad' si rekla da zaboravljaš,kad' si rekla da me ostavljaš....."

. . .
05.01.2006., 22:24
Ima li ko od Tracy Chapman "Happy"?

Giovanna
06.01.2006., 02:12
Da li neko zna ko je izvodjac pesme (cini mi se samo melodija uz vrlo malo teksta) Pursut (Ne znam kako se pravilno pise jer sam cula samo naziv)

Bliss
07.01.2006., 00:06
imam 3 pesme od benda The Livid...koliko sam mogla da saznam tada kad sam dobila pesme su likovi snimali demo snimak...i nisam nasla nacin na koji mogu na netu da nadjem jos neku pesmu...pa ako je neko cuo za njih ili jos bolje ako ima nesto od pesama...neka ostavi potpis ovde... :)

absonic
09.01.2006., 17:09
evo, dodato malo maidena, malo metallice i malo gunsa - www.theforum.co.sr

McMillan
12.01.2006., 11:49
Jel' ima neko album iz 2003 grupe HIM (Love Metal)? Nabavio sam ama baš sve osim toga, nemam ni jednu jedinu pesmu... Help...

prcak
18.01.2006., 01:01
ima li ko pesme MILIVOJA DJURIŠIĆA

nikodim
18.01.2006., 01:37
Od kojih je taj? Mislim... okle je, sto pjeva?

Lucky girl
18.01.2006., 02:26
nikodime sta ce ti to pjeva?

svetlanke
18.01.2006., 15:19
cao svima! evo ja se sad prikljucila i imam jedno pitanje koje me muci vec duze vreme. naime, ko izvodi verziju djurdjevdana u nekom ska i rege stilu? ne mogu nigde da nadjem informaciju, pustaju je na b92 radiju cesto....ako neko zna neka mi napise, molim vas. i jos bolje ako je neko ima moze da mi je posalje na mail...hvala unapred :D

xpajamacax
19.01.2006., 00:02
un paso adelante?
ima li gde neki link za download?
ok,znam da su to sve stare poznate stvari...ali znate li koliko mi treba vremena da to skupim:p
ajde tzakani budite dobri koliko ste lepi:p
i DAJTE TETI LINKICH
cmok

2.DIE.4.
19.01.2006., 01:53
un paso adelante?
ima li gde neki link za download?
ok,znam da su to sve stare poznate stvari...ali znate li koliko mi treba vremena da to skupim:p
ajde tzakani budite dobri koliko ste lepi:p
i DAJTE TETI LINKICH
cmok
un paso adelante?????

Strike
20.01.2006., 01:50
poz svima

Trazim vec duze vreme pesmu

Rajko i Horizonti - Nismo Vise Tako Mladi
Rajko i Horizonti - Pruzi Ruku Pomirenja
(ista pesma - dva imena)

ako neko ima ili zna gde moze da se nadje neka mi plz javi
mail; strike.the.dj@gmail.com
(prevrnuo sam dc++, nema nigde)

xpajamacax
22.01.2006., 19:46
cao svima! evo ja se sad prikljucila i imam jedno pitanje koje me muci vec duze vreme. naime, ko izvodi verziju djurdjevdana u nekom ska i rege stilu? ne mogu nigde da nadjem informaciju, pustaju je na b92 radiju cesto....ako neko zna neka mi napise, molim vas. i jos bolje ako je neko ima moze da mi je posalje na mail...hvala unapred :D
kompromis 69 daj mail na pp

Veseli_Ubica
22.01.2006., 22:52
@xpajamacax

da, da, ekstra pesmica ... ako imash brzu vezu i nije ti ptoblem, ajde send i meni... ili okachi negde... aj reci kako (mail : milke.kv@gmail.com )

xpajamacax
23.01.2006., 15:06
poslala

xpajamacax
23.01.2006., 15:07
un paso adelante?????
dada ona espagnol serija korak napred valjda...
capish?
ako da pomogi

DAMBLDOR
23.01.2006., 15:50
ljudi dajte mi link dje mogu skinuti pjesmu ako sada odes od giuliana!
Hitno mi ji!

genio_ms
24.01.2006., 13:07
jel zna neko gde mogu da skinem koncert gorana bregovica...video ili audio...sve jedno.
hvala

pccelica
25.01.2006., 22:40
Da li neko zna odakle moze da se skine pesma Nikole Burovca "Kako ko"? Pomozite Please

absonic
26.01.2006., 00:14
www.theforum.co.sr

la petite diva Hellena
26.01.2006., 00:50
ko je to?

malena_JA
26.01.2006., 22:18
Da li neko zna gde mogu da nadjem i skinem sa neta balade-instrumentale.Ranije je postojala kaseta sax&sex a sada ne mogu da nadjem ni kasetu ni CD!Podrav svima! ;)

absonic
26.01.2006., 23:41
sta je toooo?
to je rokenrolll?
sta rece breee?
kuj ce shvati sveee....
. . .
rokeri s moravu - kraljevic marko

LUDICA
27.01.2006., 02:48
Marchelo....Ima li neko sta sa novog albuma, osim pjesme Uskurativna?

Slavik
28.01.2006., 00:31
Da nema neko da zna gdje se može skinuti(a da nije Nostalgije) od P. Kazališta-Moj bijeli labude(studijska verzija) i od Đorđa Davida-Ulica ......... heroja.Hvala

Zool
28.01.2006., 18:12
jel ima ko sta od Ice-T-ja ,znaci bilo koja pesma.posaljite mi pp ako imate bilo sta ili znate gde ima da se skine.poz

i19kor
01.02.2006., 01:38
dajem 1 mp3 CD za 1 DVD Verbatim
razlog lezi u mom prelasku na DVD medije
svi CD-i su u ispravnom stanju
ostalo ih je jos 69, koga zanima neka pogleda...

Sorry,drugar,dugo me nije bilo ovde...Kasnim li?Ima li jos sta od diskova?Ili su odavno dobili nozice,davno si to postavio.....

i19kor
01.02.2006., 02:02
Da se pohvaaalim,pazljivo procitah ja sve 42 strane,zapisah i kopirah linkove,i super,bar necu postavljati debilna pitanja (posle 42 strane)tipa-A gde mogu da skidam stranu muziku,zasto ne mogu da se konektujem na Winmx...i sl.Hvala strpljivim i ljubaznim forumasima,Bleak-u,Mikolu?,obdarenoj Miri i ostalima....
Kod mene su radili mnogi programi,ali mi virusi bacise komp u krevet.Sad je prelezao,pa procunjah po stranicama da nadjem nesto novo.....Etooo...
P.S.Miro,daj malo odmori od tog dzogiranja,ha ha,zavrti mi se u glavi:D :D

Mirjanadz
01.02.2006., 18:05
Evo promenila sam...ne znam sto Vam se svima vrti u glavi...:lol:

p.s. @ Zool - sta ti treba od Ice T -ja?

Zool
02.02.2006., 23:15
znaci bilo koja pesma(po mogucstvu neki ceo album).aj vidi to nekako da okacis na onaj vas forum,posto na nekim svojim hubovima na dc++ nadjem od njega samo 2 pesme!i to kao neki rap hubovi.poz i hvala unapred!

Arnold_Layne
03.02.2006., 10:36
zna li iko gde mogu da skinem prvi album Satana Panonskog ''Ljuljajmo ljubljeni ljubicasti ljulj'' iz '89. godine.
bilo koja pomoć

hvala

. . .
03.02.2006., 14:13
Mislim da imas neke pesme na pljuzi, nisam siguran 100% a probaj i na mp3bre da vidis

Arnold_Layne
03.02.2006., 20:24
kako funkcioniše taj mp3bre sajt? sad sam ušao i ništa mi nije jasno. ima samo forum.

na pljuzi ima samo Nuklearne Olimpijske Igre, a taj imam...

. . .
04.02.2006., 01:14
Moras se uclaniti na forum i onda odastle ces videti kako ide dalje, kad si clan onda imas opciju za skidanje psama

Arnold_Layne
04.02.2006., 03:01
e ima sve na mp3bre ali mi treba neki kredit da bih skidao što znači da moram da doniram za održavanje sajta...smorovi...

Giovanna
04.02.2006., 04:29
Da li zna neko ko peva Naughty Girl a da nije Bionse ?

. . .
04.02.2006., 12:42
e ima sve na mp3bre ali mi treba neki kredit da bih skidao što znači da moram da doniram za održavanje sajta...smorovi...
Doniras svoju muziku ili ako hoces pare, pa dobro sta nije to lose, ako hoces nesto da uzmes treba i da das, inace na startu bi trebalo da imas pravo da skines 10 fajlova bezz obzira da li si doao ili ne

Arnold_Layne
04.02.2006., 21:20
ma da ok, ali sam izludeo kad sam video da moraš sve što skineš da obrišeš sa kompa u roku od 24 sata?
što? ne kontam u čemu je onda poenta?

The_knight_who_say_NI
04.02.2006., 22:52
Doniras svoju muziku ili ako hoces pare, pa dobro sta nije to lose, ako hoces nesto da uzmes treba i da das, inace na startu bi trebalo da imas pravo da skines 10 fajlova bezz obzira da li si doao ili ne

Srecom albumi su u zip i rar formatu pa deset fajlova-deset albuma plus jedan upload_ovan album=deset novih za download.

PS. 24h pa brisanje sa kompa, jah kobajagi...

Korisnica
05.02.2006., 01:44
Ima li neko od Robbie Williamsa -She's the one ili Rock DJ
Hvala

microscan
07.02.2006., 12:31
nego, jel mozda neko od vas ovde prisutnih zna gde mogu da nabavim muziku iz one serije sto se prikazuje sad na RTS-u "Jednostavan Zivot" ? Nju radi Ivan Radosavljevic Hyawatta, ali ne znam gde da ga nadjem.

Radi se u biti u modernim pesmama koje su obradjene.

Stefan Milan
08.02.2006., 00:05
jel ima neko link za pesmu od Zvonka Bogdana - Ne mogu se tacno setit ljeta.....

hvala unapred

. . .
08.02.2006., 11:20
Pesma se zove "ne mogu se tacno setiti leta" ja je imam davaj mail.

Giovanna
09.02.2006., 01:51
Ima li neko mozda pesmu od Frou Frou - It's good to be in love ?

stormwatch
10.02.2006., 02:18
Da li neko ima ili zna link za kompoziciju od grupe SAMSON - THUNDERBURST

boris0230
12.02.2006., 02:29
Po meni se najbolje dokazao program LimeWire...
Uvek kad ukucam, bukvalno izbaci vishe nego sto mi je WinMX izbacivao.. a ima video, pictures, audio search..

ljuba3
12.02.2006., 04:01
na poslednjem linku dobio sam:
WinMX.com

The WinMX software is no longer available

Lacky333
12.02.2006., 12:33
Ako hoćete da skidate domaće MP3 novije idite na www.muzikamp3.com stvarno imaju sve novo a polako ubacuju i starije albume

Lacky333
12.02.2006., 12:40
Ako hoćete noviju domaću muziku idite na www.muzikamp3.com a ako vam treba nešto staro ili strano skinite DC++ ,dodelite potrebne gigabajte za sharing ,svaki hub traži različito i to od 0-35 GB pa skidajte šta hoćete :razz:

absonic
12.02.2006., 19:09
www.theforum.co.sr
filmovi
stripovi
www.theforum.co.sr
programi
i naravno SOCNI FILMOVI X X X

Stefan Milan
13.02.2006., 00:16
@ ...

hvala skinuo sam je...kako da ti se oduzim..?

. . .
13.02.2006., 01:01
KAd mi sta bude trebalo javicu ti :)

snaja88
13.02.2006., 11:45
Ljudi,samo skinite program LimeWire (http://www.limewire.com/english/content/download.shtml)
Uzmiite naravno Basic ,jer je za dzabe ;)
Ima SVEEEEEEEEE....... pesme,slike,filmovi...
enjoy!

Meseceva_kci
14.02.2006., 21:49
Zna li neko sa kojeg sajta mogu da download-ujem California Dreamin' - The Mama's & The Papas i The Sound Of Silence - Simon & Garfunkel? Ili, uopshte, albume ove 2 grupe?

GirlWithASmile
15.02.2006., 19:05
na poslednjem linku dobio sam:
WinMX.com

The WinMX software is no longer available

isti slucaj... :P

Meseceva_kci
15.02.2006., 19:19
Ljudi,samo skinite program LimeWire (http://www.limewire.com/english/content/download.shtml)
Uzmiite naravno Basic ,jer je za dzabe ;)
enjoy!

Ja sam sinoc probala da ga skinem i usred instaliranja je blokirao :x ...iznervirala sam se i batalila...

Btw, hvala svima koji su mi odgovorili na pitanje :roll:
Prosto me dusha boli kako ste dobri...

Arnold_Layne
16.02.2006., 16:42
hey. sad neki moj mali savet.
skini soulseek. meni je to 100 puta bolji program, ali to sam samo ja, možda sam navikao...

The_knight_who_say_NI
17.02.2006., 10:29
hey. sad neki moj mali savet.
skini soulseek. meni je to 100 puta bolji program, ali to sam samo ja, možda sam navikao...

I ja koristim iskljucivo Soulseek ali, ali ipak ga ne bih preporucio ljudima (pogotovu onim mladjim) koji pisu na ovom podforumu a evo i zasto.

Na Soulseek_u se okupljaju (posto je to i chat i p2p program) uglavnom
ljubitelji alternativne muzike, ostali ponekad dodju ali se rijetko zadrze na njemu, tako da je moguce naci na njemu ove modernije i komercijalnije stvari ali ipak mnogo teze nego npr ma eMule ili na LimeWire. Drugi ljudi na Soulseeku od kojih skidate muziku se vrlo raspolozeni da banuju ako im se ne svidi izbor muzike koje dijelite tako da mladjem svetu preporucujem:

-eMule
-LimeWire (probajte naci preko nekog drugog p2p, PRO verziju)
-TurboTorent
tu nema toliko ogranicenja, internih fazona i komplikacija nego samo nadjete i skidate

a na Soulseek dodjite ako vam treba nesto ekstra.

PS. He he, nije da vas teram sa Soulseeka ali...

Meseceva_kci
17.02.2006., 19:52
@Arnold
Hvala puno!Odlichan je.
Sasvim dobro me sluzi :)

Meseceva_kci
17.02.2006., 19:55
@The_knight_who_say_NI
Modernije i komercijalnije stvari mi i ne trebaju...
Imam problem (koji je sad rijeshen) sa nalazenjem starih stvari...nekih manje poznatih grupa iz '60ih, uglavnom.

absonic
17.02.2006., 22:22
www.theforum.co.sr

angel_of_sin
17.02.2006., 22:28
E ljudi jel mogu nešto da vas pitam???
Kako vi stavljate svoj Avatar, meni su sve slike prevelike nemogu da mi stanu.!!!???

Mirjanadz
18.02.2006., 21:52
idi na www.imageshack.us pa stavi sliku koju zelis,zatim stikliraj da ti smanji na velicinu avatara i kad ti izbaci linkove, izaberi direct link to...

Zak2005
19.02.2006., 17:08
Da li ima neko link za ovu pesmu ili moze neko da mi posalje?

Mirjanadz
20.02.2006., 12:46
Da li ima neko link za ovu pesmu ili moze neko da mi posalje?

Koju pesmu???

Zak2005
20.02.2006., 19:50
Koju pesmu???

Antonis Remos - thelo na matho - after mix/summer mix

+SpookyGirl+
20.02.2006., 20:52
Da nema mozda neko Toto-Hold The Line??

bogda
20.02.2006., 21:14
skini na http://ml.vodnik.tripod.com

strasan sajt za download svega i svacega a muzike ima brdo!!!

Baba???
21.02.2006., 01:44
Original postavio snaja88
Ljudi,samo skinite program LimeWire
Uzmiite naravno Basic ,jer je za dzabe
enjoy!

Besplatna verzija LimeWire ima spy, manite se toga!!

http://rapidshare.de/files/13747386/11-Nickelback___Money_Bought.mp3.html

http://rapidshare.de/files/13748423/Rammstein.rar.html
(Engel, Ich_Will, Kuessmich, Links234)

http://rapidshare.de/files/13748980/Razno.rar.html
(The Who, Limp Bizkit, Dandy Worhols, Everlast, U2, New Order, Lenny Kravitz, Nickelback)

absonic
21.02.2006., 15:57
www.theforum.co.sr

Zool
23.02.2006., 19:17
jel ima neko link za pesmu od eyesburna,malo je starija,u spotu oni sviraju u nekoj pustinji,pojavljuje se neki lik sto na zidu sprejom ispise "One Tribe,One Love!".jel zna neko bar ime pesme ako ne link za download?

london 5
25.02.2006., 13:51
DALI NEKO ZNA GDE IMA DA SE SKINE PESMA OD ACE PEJOVICA SRECO MOJA GDE SI SAD,ILI AKO JE IMA DA JE POSALJE NA london5@EUnet.yu

banegad
25.02.2006., 14:03
www.acopejovicsrecomojagdesisad.com
ili
www.acopejovicsrecomojagdesisad.net
nesto od ta dva
nisam siguran

plesac
26.02.2006., 04:34
treba mi zvuk gonga ili crkvenog zvona.ako ga neko ima ili zna gde da ga skinem javite prukom private

plesac
26.02.2006., 04:36
možete mi ovde reći gde da ga skinem ili mise javite na privatnom porukom.unapred hvala

plesac
27.02.2006., 04:03
da li neko ima zvuk gonga ili crkvenog zvona,ako ne gde da ga nadjem.ljudi pomagajte

plesac
28.02.2006., 00:54
ja bio na sajtu ali kaže da softver više nje dostupan.šta sad

rale77
28.02.2006., 13:07
ima li neko pesmu od Christine Vidal -Take me away
ili mozda zna gde moze da se skine na netu
pleaseeeeeeeeeeee
neka posalje privatnu poruku

zoranpetrovic84
01.03.2006., 02:01
Link za metal balade ?

absonic
02.03.2006., 00:01
www.theforum.co.sr
pa tamo trazite sta vi treba

+SpookyGirl+
02.03.2006., 12:19
dobar ti je taj sajt.... ja skinula vec 10ak pesama....

gary_moore
02.03.2006., 23:49
Ako do sada niste probali, skinite program Ares sa sajta Sourceforge.net! Dosta dobar program i uglavnom sve sto vam treba od STRANE (ponavljam STRANE) muzike mozete tamo naci, kao i dokumenta, slike, filmove, spotove! Stvarno dobar program!!!! Takodje ima i mnogo CHAT kanala na njemu! Mozete probati i LIME WIRE, na kome cak mozete naci i nesto nase muzike! Oba programa su velicine oko 1,5 MB!

Orange_crush
02.03.2006., 23:58
ljudi treba mi od mikija perica ona pesma: "Cuvaj svoje price za nasu kasno je....". Tako se valjda i nekako zove....

Anarhist
03.03.2006., 18:57
@Orange_crush Orange chush mislis pesma od REM-a ili onaj koktel?

jazzmisa
03.03.2006., 20:26
Apsolutno podrzavam Krstivoja ( man from the Zavichaj - btw ask him odakle zna za prog. :D ) u svakom slucaju batalite surfanje netom , kazaa , overnet , winmx i ostala * , intalirajte dc++ i uzivajte
a odakle moze da se skine dc++ beplatno i full?

absonic
03.03.2006., 21:37
trazi na google - dc++ i naci ces...

absonic
03.03.2006., 21:38
www.theforum.co.sr

london 5
04.03.2006., 01:51
da li neko zna sajt na kome ima pesma od Ace Pejovica-Sreco moja gde si sad

Anarhist
04.03.2006., 15:34
Poslusao si me. HEHEHE. Peace man. Izvini zbog onog vredjanja ali ja stvarno ne znam te likove.

black_orion
04.03.2006., 15:47
super sajt je www.yu-mp3.com uzivaj

sandyboy
04.03.2006., 16:12
NAJPROSTIJI DOWNLOAD: ides na www.altavista.com lepo ukucas svoji pesmu,kliknes na mp3(ili audio...tako nesto) i lepo ti izlistaju sve lokacije sa tim file-om. POZDRAV

ne zaboravi na VIRUSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TROJANCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I OSTALA BAGRA TE TAMO CEKA !!!!!!!!!!!!
POZDRAV !!!!!!!!!!!!!!!

Orange_crush
06.03.2006., 20:33
@Orange_crush Orange chush mislis pesma od REM-a ili onaj koktel?

Pesma R.E.M.-a.......

Anarhist
06.03.2006., 20:54
Pesma R.E.M.-a.......

Xexexe to mi je jedna od omiljenih.

Orange_crush
07.03.2006., 00:40
Xexexe to mi je jedna od omiljenih.
da.....i meni.....

cek,aj opet das pokusam:
treba mi miki peric-cuvaj svoje price....ili kako vec!!!!!!!!!

Zool
07.03.2006., 13:33
ovaj www.yu-mp3.com ne radi.kad kliknem na link pise da sam banovan?!?!?!?!?!

. . .
08.03.2006., 22:42
Ima li neko da mi posalje pesmu od Chris Rea "The Road To Hell"?
Fala!

absonic
10.03.2006., 18:15
www.theforum.co.sr

Bosut2
10.03.2006., 21:16
samo da proverim kakva mi je slika

Bosut2
10.03.2006., 21:23
Nije lose,nije lose!!!E,da domacu muziku mozete naci i na www.cafe.co.yu
Ima novih stvari i previse,uglavnom komercijala.

~FaLLeN_AnGeL~
10.03.2006., 22:01
He he he...Super ti avatar @Bosut2...

Bosut2
10.03.2006., 23:19
Lepsi sam kad se obrijem!He-he-he...Na sajtu www.MP3Bre.com zaista ima svega.Nasao sam Pantu Siklja Nafta sto ne verujem da negde drugde moze da se nadje. 8-)

hit
11.03.2006., 20:57
koji su sajtovi najbolji za besplatan download pesama? unapred hvala

~FaLLeN_AnGeL~
11.03.2006., 21:06
www.mp3000.net

Slavik
15.03.2006., 12:49
Može li neko da mi kaže gdje se može skinuti od NEKI TO VOLE VRUĆE-NE ZABORAVI. Molim vas, hitno je.

Leon
15.03.2006., 16:16
http://www.home.no/trancemixserver/Trance%20Mix%202003.mp3
11mb..mix je mnogooo dobarrr!!!!!!

-----------------------------------------

Hvala puno za ovaj mix!!! Extra je!!!
Da neznas gde jos na netu ima slicnih stvari, kao ovaj mix..
see u

joksa_bgd
15.03.2006., 16:52
Dobar sajt za skidanje pesama je i www.mp3raid.com

absonic
15.03.2006., 22:42
www.theforum.co.sr

Usamljena mala
17.03.2006., 23:54
Ako zelite da downloadujete muziku sa interneta,jedno od reshenja je da koristite program koji bi vam to omogucio (napr. Napster,Winmx ili Kazaa) ili da surfujete po netu u nadi da cete naci zeljenu pesmu.Ponekad se pesma jednostavno ne moze naci na internetu (ma kolko vi to zeleli).Ja licno koristim Winmx i vrlo sam zadovoljan njime.To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Zamolio bih vas da ne postavljate vishe tema koje se odnose na download muzike sa interneta,jer ih je previse...Nadam se da sam vam bio od pomoci.
Ako vas vec nesto interesuje o ovakvoj i slicnim temama,slobodno pitajte.Ali OVDE
p0z
Jel to nesto poput LimeWire?Jel free?

Detroit
18.03.2006., 04:10
Gde ima Rock me baby od Rive?

Liza Dennis
19.03.2006., 12:17
Imam ja! 8-)

Lucky_Charm
19.03.2006., 14:48
hej... da ne bih otvarala novu temu samo zbog jednog pitanja, pitacu ovde... jel zna neko kako se zove pesma Nevernih Beba, koju su izveli na Beoviziji 06? "tuzna pesma na sto nacina..." tako nesto....
Hvala

p.s. i gde ima da se skine...

Luxus
19.03.2006., 22:30
Treba mi originalna verzija pjesme BOLJI ZIVOT (pocetna muzika iz serije). Ako neko ima neka pise ili javite gde ima da se skine.
Ako neko ima tu seriju na Divx ili DVD formatu neka mi se javi da se dogovorimo da mi posalje da skinem tu pjesmu.
Treba mi hitno za neki sempl.

8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

levrone
19.03.2006., 23:13
Evo, ja ću ti je otpevati....
...
Ja hoću život, bolji život, da ga zgrabim poput tigra....:D.....na, na,....

andja_stay_cool
19.03.2006., 23:27
a meni treba Topolska...xa,xa...

Lucky_Charm
20.03.2006., 12:59
shta bi sa Nevernim Bebama? Zna li neko pesmu?

Bosut2
20.03.2006., 14:43
hej... da ne bih otvarala novu temu samo zbog jednog pitanja, pitacu ovde... jel zna neko kako se zove pesma Nevernih Beba, koju su izveli na Beoviziji 06? "tuzna pesma na sto nacina..." tako nesto....
Hvala

p.s. i gde ima da se skine...
Ako refren pesme ide tako kako si navelanto je pesma sa njihovog albuma,a mozes skinuti ceo album sa www.mp3bre.com

Lucky_Charm
20.03.2006., 22:06
da nova je pesma... hvala... jos samo da provalim kako se skida... POZ

LUDICA
22.03.2006., 06:23
Ako neko ima pjesmu od Louisa - Kletva, neka mi se javi, ili kaze gdje moze da se skine!
Thanx

Unit 8
22.03.2006., 22:00
Ja za download pesama koristim LIMEWIRE i zadovoljan sam njime... ;)

s.and.i
23.03.2006., 01:38
Ako neko ima ili zna gde moze da se skine nova pesma Aleksandre Kovac bila bih zahvalna na informaciji ;)

mick32
24.03.2006., 11:34
Sve pesme evropesme u WAV formatu downloadujte sa www.mobilninadlanu.com u forumu "Pricaonica"

asta_manjana
24.03.2006., 18:59
Eeeeeeeee,da li neko mozda zna gde mogu da skinem pesmu iz igrice GTA2,znate u uvodnom filmu kad onaj lik krade kola,juri se sa onim mafijozama..........Mnog je dobra pesma.Jel zna neko gde mogu da je skinem???????????????

Bezimeni77
24.03.2006., 19:56
Sve pesme evropesme u WAV formatu downloadujte sa www.mobilninadlanu.com u forumu "Pricaonica"

Koji ce nam video format i jos koci ko ludo.

asta_manjana
26.03.2006., 20:05
Niko ne zna gde mogu da skinem pesmu?Ajde,nemoj da vas mrzi da pisete.Ja sam je trazio i preko DC++,i preko raznih sajtova,ali nista.

asta_manjana
27.03.2006., 17:27
Please................................

asta_manjana
28.03.2006., 18:24
.................................................. .................

asta_manjana
28.03.2006., 19:36
Eeeeeeeee,da li neko mozda zna gde mogu da skinem pesmu iz igrice GTA2,znate u uvodnom filmu kad onaj lik krade kola,juri se sa onim mafijozama..........Mnogo je dobra pesma.Jel zna neko gde mogu da je skinem???????????????Da je nema mozda neko,ko je usput raspolozen da mi posalje?

Anarhist
28.03.2006., 20:24
Ja znam ali me mrzi da kucam.

asta_manjana
29.03.2006., 13:49
Dobro,jel zna neko koga ne mrzi da kuca?

Anarhist
29.03.2006., 17:15
Ne. Mi punkeri i darkeri smo luudi. Pa nas mrzi da kucamo gluposti.

asta_manjana
29.03.2006., 21:07
Normalno da jeste.Niko te ne tera da kucas.

minna-
30.03.2006., 23:36
Ako ima pleeease da mi pise na pvt (pa cu mu dati mail da mi posalje) ili ako ima sajt odakle je downlod-ovao.... pozzz...;) :)

Arnold_Layne
30.03.2006., 23:41
e...vidiš...i meni treba.

CobRa-SiC
30.03.2006., 23:41
Ja imam...

s.and.i
01.04.2006., 15:10
Ima li neko pesmu "Kuni me" valjda je peva grupa Millennium.. ako ima nek me plz kontaktira na private

10x :)

Sizzlym
02.04.2006., 20:55
treba mi pesma Necu Plakati iz filma Sivi Dom
ide owako:Ne necu plakati srce mi je puno radosti....
ili link za download ili ako neko ima nek mi baci pp ....
tnx people :D

Zak2005
02.04.2006., 23:29
Jel zna neko link ili ima pesmu Antonis Vardis/Antonis Remos - Thelo na matho - after mix ?

asta_manjana
03.04.2006., 00:16
treba mi pesma Necu Plakati iz filma Sivi Dom
ide owako:Ne necu plakati srce mi je puno radosti....
ili link za download ili ako neko ima nek mi baci pp ....
tnx people :D

Imam ja.....

s.and.i
04.04.2006., 14:49
Superstar grupe Playboy (ako neko ima nek me cimne na priv) :)

asta_manjana
04.04.2006., 14:57
Pesmu iz uvodnog filma GTA 2?Neko?

tashana021
04.04.2006., 21:27
Jako mi se dopala muzika pa me interesuje da li neko zna ko je izvodi i kako bi se do nje moglo doci! Unaprijed sam zahvalna za svaku novu informaciju o tome! Kisic i bajic ;)

Lucky_Charm
06.04.2006., 01:52
ljudi! :D Hitno mi treba pesma od Twinsa - Plavi slon... Jel zna neko gde je mogu naci i download-ovati... Ili ako neko ima da posalje... plizzzzz

srećica
11.04.2006., 15:39
a sta mislite o programu iMesh6?

mladen15
11.04.2006., 18:07
AKO NEKO IMA PESMU "NA BALKANU" OD SINANA SAKICA NEKA MI POSALJE NA mladen15@EUnet.yu

MOLIM VAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

asta_manjana
11.04.2006., 19:58
GTA 2................................................. ...........................

L I L I T
12.04.2006., 02:28
Da li neko ima sledece pesme ili zna gde se mogu naci:
1.Irina Kapetanovic-Mrazevi
2.Laufer-Budi moja voda
Ja sam prevrnula ceo net i nista.

asta_manjana
12.04.2006., 11:57
GTA2....

nills
13.04.2006., 14:33
Skini sa interneta program Bearshare downloads, i u njemu ukucaj:
1. naziv download-a
2. vrstu download-a (muzika, film, igra) : )

Cuo sam da program ima virus, pa ti odluci da li ces da rizikujes. : (

asta_manjana
13.04.2006., 16:20
Ma imam ja taj Bearshare,i eDonkey,i DC++.....ali nigde ne mogu da nadjem ovu pesmu.Zato sam resio da je trazim ovde.Da li neko ima vec 100x pomenutu pesmu iz GTA2?

asta_manjana
14.04.2006., 21:49
E,da nema mozda neko onu pesmu iz GTA2?

absonic
15.04.2006., 00:00
ne, ne, ne, ne, ne i NE!

asta_manjana
15.04.2006., 19:53
E sad sam se setio.....da nema slucajno neko onu pesmu iz igrice GTA2?Ili mozda zna neko kako da je nabavim?Ne znam zasto se nisam setio da to pitam ranije....

Antonio_Break
21.04.2006., 00:02
GDE OVO MOGU DA SKINEM.NEMA NI NA GOOGLEU,NI PREKO P2P PROGRAMA NIGDE? :(

Che_Anarki
21.04.2006., 01:40
Pogledaj na soulseeku. Ajs je lik zesci.

Oximoron
21.04.2006., 02:18
Bearshare...limewire...
www.bearshare.com
www.limewire.com

asta_manjana
21.04.2006., 12:27
A sta je taj soulseek?

Giovanna
21.04.2006., 17:02
Da li zna neko gde moze da se skine pesma od Mikija Jevremovica - Zbog nje (Novo) ?

absonic
22.04.2006., 21:54
www.theforum.co.sr

nemanja_m
23.04.2006., 02:34
treba mi pesma Dee Monk-Samo zelim da znam . Ako neko ima TACAN link neka ga objavi molim vas....

Giovanna
23.04.2006., 02:35
Hvala Absonic :)