Vidi punu verziju : mp3 download
Stranice :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
meni ne izbacuje nikakve rezultate
imam otvoreno vise hubova, konektovanih
i nista
ukucam npr. divlje jagode i nista
Kada ti se ucita spisak hub-ova, ispod imas filter gde mozes da ukucas na primer SRB ili SERB da bi ti se prikazali srpski hub-ovi. Ko zna u koji si hub upao kada si prvi put trazio... Ne mozes da trazis Divlje jagode u nekom kineskom hub-u, zar ne? Taj filter je veoma dobra stvar. Ako trazis neku pesmu npr sa MTV-a, velika je verovatnoca da je ima u bilo kom hub-u, ali ako trazis neku specificnu, i ako znas iz koje je zemlje izvodjac, onda trazis preko filtera...
Nase pesme mozes da nadjes i u bosanskim, hrvatskim hub-ovima... Primetio sam da najvise ima bosanskih, tako da mozes da potrazis tamo.
Zanima me kako se zove pesma iz reklame za Jelen pivo. (ona sa kamionima) i gde mogu da je skinem...Hvala 8)
Ne secam se koja je pesma, ali ako ima reci, zabelezi par stihova i pod navodnicima ih ukucas u google-u i dodas recimo lyric...
A onda DC++ :D
Zanima me kako se zove pesma iz reklame za Jelen pivo. (ona sa kamionima) i gde mogu da je skinem...Hvala 8)
Mislim da je "Tanita Tikaram - Twist in my sobriety"
Nadji reci pa proveri...
Mikol, imam neka blentava pitanja u vezi DC++ (i uopste tih programa za sharing) pa ako te ne mrzi da mi pojasnis :D Dakle, ako hoces da skidas nesto, moras i ti da stojis na raspolaganju? Ima li tu nekog rizika da zaradis virus ili slicno? Skidaju li drugi fajlove direktno sa tvog kompjutera ili ima neki "bafer" izmedju? Znaci, moras biti online da bio dostupan; sta ako prekines konekciju dok neko skida nesto od tebe ili obrnuto?
Kao sto vidis, nista ne razumem, bar se mozes ismejati :oops: Ali stvarno nemam koga da pitam, a Help je onako, kako da kazem, not helping... Hvala unapred.
iluzionista
04.06.2005., 19:52
Daj nekoliko stihova iz te pesme pa da vidimo šta se može uraditi...
"Zvuci ulica,
Svira radio,
Beograd ne spava...
Zvuci ulica,
noć je najcrnja
pre novog svitanja..."
Eto. To je ta pesmica. ;) Obožavam je.
Ajde da ponovi ovo od pre par meseci... Ima neko resenje? ;)
Mikol, imam neka blentava pitanja u vezi DC++ (i uopste tih programa za sharing) pa ako te ne mrzi da mi pojasnis :D Dakle, ako hoces da skidas nesto, moras i ti da stojis na raspolaganju? Ima li tu nekog rizika da zaradis virus ili slicno? Skidaju li drugi fajlove direktno sa tvog kompjutera ili ima neki "bafer" izmedju? Znaci, moras biti online da bio dostupan; sta ako prekines konekciju dok neko skida nesto od tebe ili obrnuto?
Kao sto vidis, nista ne razumem, bar se mozes ismejati :oops: Ali stvarno nemam koga da pitam, a Help je onako, kako da kazem, not helping... Hvala unapred.
* Za DC++ je neophodno da ti sa svog racunara delis nesto. To sam gore vec objasnio. Dok za npr WINMX nije potrebno. Zvanicno, moras da budes na raspolaganju tako da svi mogu da preuzimaju tvoje podatke. Nezvanicno, ako imas sporu vezu sa net-om to preuzimanje drugih korisnika ce ti usporiti vezu tako da je preporucljivo da im prekines preuzimanje (close connection). Ako je taj mnogo uporan i opet pocne da skida, ti lepo premesti taj fajl u neki direktorijum koji ne share-ujes (al' mi je izraz). To bas nije lepo ali sta da radis...
* Sto se tice virusa, mozes svuda da ih zakacis pa i ovde. Zato npr Firewall, Kasperski...
* Fajlovi se skidaju direktno sa tvog racunara.
* Moras biti online da bi bio dostupan, i ako prekines vezu dok neko drugi skida, njemu ce se prekinuti (i nastaviti kada opet budes online). Isto vazi i kada tebi neko prekine vezu...
I opet da napomenem. WinMX je jednostavniji (ne moras da share-ujes nista, nema hub-ova) tako da sve sto trazis prvo probaj preko njega, a ako tu ne nadjes onda ces skoro sigurno da nadjes preko DC++, koji jeste komplikovaniji ali...
Ako imas jos :?: slobodno :?:
Glavati spermatozoid
05.06.2005., 16:58
Zna li neko gde mogu da downloadujem domace rock, punk pesme, a da mi ne preporuci nostalgiju ili winmx...
Hvala na odgovoru, Mikol! Sto volim ljubazne ljude :D
Mislim da sam ukapirala. Ali ako ce to stvarno toliko da mi usporava konekciju (kao da nije dovoljno spora ionako), pa cu morati da prekidam ljude a i oni mene, mozda bolje da probam sa tim WinMXom. Ionako ne trazim bas neke teske raritete, samo mi je dosadilo da stalno otvaram nove e-mail adrese da bih se deset puta registrovala na onaj jedan sajt na kojem sam sve pronalazila (daju po dve-tri pesme besplatno, posle nema vise). Ali za neke stvari se vredi i pomuciti, tu ce uskociti DC++. Pogotovo za domace pesme...Videcemo. Thank you very much! :)
Da li neko zna dobar sajt za skidanje Jazz i Blues albuma/pesama.....
Tesko da ces da nadjes sajtove samo za tu vrstu muzike (koja, moras priznati, i nije tako popularna). Probaj sa nekim sajtovima koji su na prethodnim stranama stavljeni, a ako ne nadjes, onda WinMX, DC++...
Zna li neko gde mogu da downloadujem domace rock, punk pesme, a da mi ne preporuci nostalgiju ili winmx...
Pa sa neba ne mogu da padnu :lol:
Za domacu muziku, ako ne mozes da nadjes sajtove, najbolji je DC++ iz razloga koje sam ranije naveo :wink:
snaja88
12.06.2005., 13:47
Znna li neko gde mogu da skinem pesmu Irske sa Evrovizije?
snaja88
12.06.2005., 13:48
Znam...
Tesko da ces da nadjes sajtove samo za tu vrstu muzike (koja, moras priznati, i nije tako popularna). Probaj sa nekim sajtovima koji su na prethodnim stranama stavljeni, a ako ne nadjes, onda WinMX, DC++...
Ta dva programa nisu ni blizu LimeWire Pro koji koristim, on ima daleko veci izbor a i najbolje mi se pokazo jer uvek imam konstatnih 5 KB/s na dial up konekciji a i nije potrebno serovanje podataka.
Nasao samja dosta od jazz/blues-a i na Torrent-ovim serverima, BitComet P2P je sjajan program pogotovu za one koji su na ADSL ili kablu jer preko njega mogu da se skidaju stvari mnogo brze nego preko ovih gore pomenutih programa. Cisto sam pitao da li neko mozda jos nesto zna u vezi jazz/bluesa jer neke stvari nisam uspeo cak ni preko BitCometa da nadjem. No, nije ni toliko bitno.....
http://www.torrentreactor.net
http://www.torrentbox.com
http://www.isohunt.com
ovo su sve Torrent sajtovi, ima dosta toga.........
Ta dva programa nisu ni blizu LimeWire Pro koji koristim, on ima daleko veci izbor a i najbolje mi se pokazo jer uvek imam konstatnih 5 KB/s na dial up konekciji a i nije potrebno serovanje podataka.
Hmmm... Ne znam po cemu si zakljucio da "nisu ni blizu" LimeWire-a. Ja ga nisam koristio, ali kakav god da je, ne verujem da ima "daleko veci izbor". Verujem da je veliki, ali "daleko veci"... Jesi li uopste probao DC++?
A i kada bi tih 5 kB/s zavisili samo od programa koji koristis, gde bi nam bio kraj?
Kada sam probao da instaliram LimeWire, prijavio mi je da fali neki fajl koji sam morao da skinem sa neta. Kada sam ponovo pokrenuo instalaciju dok sam bio na net-u, poceo je da skida neki fajl od 15 MB i ja sam, naravno, odustao. O cemu se tu radi? Kakav je to fajl?
Hmmm... Ne znam po cemu si zakljucio da "nisu ni blizu" LimeWire-a. Ja ga nisam koristio, ali kakav god da je, ne verujem da ima "daleko veci izbor". Verujem da je veliki, ali "daleko veci"... Jesi li uopste probao DC++?
A i kada bi tih 5 kB/s zavisili samo od programa koji koristis, gde bi nam bio kraj?
Ima vise razloga zasto je po meni najbolji a to su: izuzetna jednostavnost u radu, za razliku od gomile drugih koje sam probao od eMule do DC++, nema serovanja, ostali su suvise komplikovani sa onim hub-ovima i kojekakvim zajeb*******, ovde kod LimeWire toga nema, nema obaveznog upload-a i tome slicno, download radi bez ikakvih problema. Druga stvar je sto ni sa jednim drugim programom nisam imao ovu brzinu prenosa od konstantnih 5 Mb/sec , i te kako zavisi brznina od programa, vrlo jednostavno, svi programi su testirani na istom racunaru i na istoj telefonskoj liniji, zakljuci sam.....
Nisam siguran kod drugih programa, ali LimeWire ima jednu jako korisnu stvar a to je da ne moras skinutu celu pesmu, ako govorimo o muzici, jednostavno imas u samom programu preview, tj. skines recimo 10% pesme i proveris da li je to ono sto te zanima, i ne gubis vreme skidajuci celu pesmu ako ti se ne svidja, vrlo korisno.
Sve u svemu, ospti utisak o LimeWirePro je daleko ispred svih ostalih programa koje sam probao, to je moje iskustvo, ne znaci da je neko mozda imao drugacije iskustvo ali u svakom slucaju preporucijem da isprobas ovaj program.
Kada sam probao da instaliram LimeWire, prijavio mi je da fali neki fajl koji sam morao da skinem sa neta. Kada sam ponovo pokrenuo instalaciju dok sam bio na net-u, poceo je da skida neki fajl od 15 MB i ja sam, naravno, odustao. O cemu se tu radi? Kakav je to fajl?
Nije mi jasna jedna stvar, kazes odustao si od skidanja fajla od 15 MB, to je nekih 45 min do sat vremena ako si na digitalnoj centrali, govorim naravno o dial up konekciji. Pa ta kolicina podataka odgovara otprilike duzini 4 prosecne pesme u MP3 formatu, jel tako? Pa ako se vec bavis skidanjem muzike zasto ti je onda problem da skines neki fajl koji ti je presudan u celoj prici, i to traje nepun sat vremena.
A to sto pitas sta je, pa to je podrska za Javu, skini to i sacuvaj da imas za kasnije da ga uvek mozes instalirati ako reinstalires Windows, jednom skines i resio si problem.
Jer zna neko program za skidanje D'n'B
Ima vise razloga zasto je po meni najbolji a to su: izuzetna jednostavnost u radu, za razliku od gomile drugih koje sam probao od eMule do DC++, nema serovanja, ostali su suvise komplikovani sa onim hub-ovima i kojekakvim zajeb*******, ovde kod LimeWire toga nema, nema obaveznog upload-a i tome slicno, download radi bez ikakvih problema. Druga stvar je sto ni sa jednim drugim programom nisam imao ovu brzinu prenosa od konstantnih 5 Mb/sec , i te kako zavisi brznina od programa, vrlo jednostavno, svi programi su testirani na istom racunaru i na istoj telefonskoj liniji, zakljuci sam.....
Nisam siguran kod drugih programa, ali LimeWire ima jednu jako korisnu stvar a to je da ne moras skinutu celu pesmu, ako govorimo o muzici, jednostavno imas u samom programu preview, tj. skines recimo 10% pesme i proveris da li je to ono sto te zanima, i ne gubis vreme skidajuci celu pesmu ako ti se ne svidja, vrlo korisno.
Sve u svemu, ospti utisak o LimeWirePro je daleko ispred svih ostalih programa koje sam probao, to je moje iskustvo, ne znaci da je neko mozda imao drugacije iskustvo ali u svakom slucaju preporucijem da isprobas ovaj program.
Dobro. Ovako mozemo do sutra...
Pregled pesme je moguc kod svih programa. Ako ne direktno iz njega onda lepo, moze i dok traje skidanje, iz direktorijuma u koji skidas pesmu startujes istu.
Iskustva su razlicita, tako da je bolje isprobati vise razlicith programa i naci onaj koji ti najbolje "lezi".
Sto se tice brzine skidanja i zavisnosti od programa, kod mene npr. WinMX reeeeeeeetko ide do 4kB/s, a u ekstremnim slucajevima i do 5, dok kod drugara ide do 8kB/s!!! Kao sto sam vec rekao ranije, ta brzina zavisi od mnogo toga da bi se izveo zakljucak da vrsta programa u vecoj meri utice na brzinu. Vise utice, recimo, vrsta veze onog od koga skidas.............
Da se opet vratim na DC++:
- To sto moras da share-ujes nesto jeste na neki nacin opterecenje, ali pogledaj to sa druge strane. Oni koji su pisali program nisu to ubacili za dzabe, odnosno bez razloga. Ako je to obaveza, onda ona vazi za svakoga, pa i za onoga od koga ces ti neki put da skines pesmu, onu koju mozda ne bi nasao da takva obaveza ne postoji (jer sto bi on stavio tu pesmu, ako nije "propisano" da mora nesto da share-uje).
- Tacno je i da postojanje hub-ova malo komplikuje stvari za onog ko ne zna o cemu se radi. Ali oni nisu tu zbog toga, vec da bi olaksali nalazenje pesme koju trazis na nacin koji sam vec ranije opisao. Jednostavno, ako ti treba neka ruska pesma, ili mozda kineska, srpska, lako ces je naci preko filtera ispod spiska hub-ova.
Na kraju cu opet da napomenem. DC++ jeste komplikovaniji i zato preporucujem da ga koristite kada preko nijednog drugog "lakseg" programa ne pronadjete zeljenu pesmu (bilo da je to WinMX, LimeWire...). U svakom slucaju, ne mora niko da mi veruje, jer svako moze da instalira koji god program hoce, testira ga i sam donese zakljucak. Sve ovo je, ipak, samo moje misljenje. :roll:
Pozdrav :)
Dobro. Ovako mozemo do sutra...
Pregled pesme je moguc kod svih programa. Ako ne direktno iz njega onda lepo, moze i dok traje skidanje, iz direktorijuma u koji skidas pesmu startujes istu.
Iskustva su razlicita, tako da je bolje isprobati vise razlicith programa i naci onaj koji ti najbolje "lezi".
Sto se tice brzine skidanja i zavisnosti od programa, kod mene npr. WinMX reeeeeeeetko ide do 4kB/s, a u ekstremnim slucajevima i do 5, dok kod drugara ide do 8kB/s!!! Kao sto sam vec rekao ranije, ta brzina zavisi od mnogo toga da bi se izveo zakljucak da vrsta programa u vecoj meri utice na brzinu. Vise utice, recimo, vrsta veze onog od koga skidas.............
Da se opet vratim na DC++:
- To sto moras da share-ujes nesto jeste na neki nacin opterecenje, ali pogledaj to sa druge strane. Oni koji su pisali program nisu to ubacili za dzabe, odnosno bez razloga. Ako je to obaveza, onda ona vazi za svakoga, pa i za onoga od koga ces ti neki put da skines pesmu, onu koju mozda ne bi nasao da takva obaveza ne postoji (jer sto bi on stavio tu pesmu, ako nije "propisano" da mora nesto da share-uje).
- Tacno je i da postojanje hub-ova malo komplikuje stvari za onog ko ne zna o cemu se radi. Ali oni nisu tu zbog toga, vec da bi olaksali nalazenje pesme koju trazis na nacin koji sam vec ranije opisao. Jednostavno, ako ti treba neka ruska pesma, ili mozda kineska, srpska, lako ces je naci preko filtera ispod spiska hub-ova.
Na kraju cu opet da napomenem. DC++ jeste komplikovaniji i zato preporucujem da ga koristite kada preko nijednog drugog "lakseg" programa ne pronadjete zeljenu pesmu (bilo da je to WinMX, LimeWire...). U svakom slucaju, ne mora niko da mi veruje, jer svako moze da instalira koji god program hoce, testira ga i sam donese zakljucak. Sve ovo je, ipak, samo moje misljenje. :roll:
Pozdrav :)
Ma niko tebe prijatelju ne pokusava da ubedi da je LimeWire najbolji P2P program, ja sam naglasio da sam izmedju vise njih imao najbolja iskustva sa njim iz onih razloga koje sam spomenuo, jednostavnost u radu, brzina, pouzdanost,......zasto bih se ja zaje***** sa kojekavim hubovima i ostalim podesavanjima kada to jednostavno ovde nemam, kliknem samo na dugme Connect i za par sekundi sam povezan sa serverom i veoma brzo dodjem do trazenih stvari, vrlo jednostavno. Ne ulazim u to sta je koji programer zeleo da postigne, meni je konacan rezultat bitan.
Kada pricamo o brzini, naravno da je bitan i sam program, ako nisam bio dovoljno jasan, evo opet da ponovim, ako koristis recimo 5 razlicitih programa na ISTOM racunaru na ISTOJ telefonskog liniji, kod ISTOG provajdera, i zakljucis da jedan radi konstatno sa 5 KB/sec a ostali u proseku 2-3KB/sec , onda je u pitanju nista drugo nego program, tj. njihovi serveri preko kojih ti skidas tu muziku ili sta vec.
Druga stvar, ako pricas o dial up konekciji, kako je moguce da skidas 8KB/sec kada je teorija 7KB/sec , i to ako pretpostavimo da si se konketovao ma maximalnih 56Kb/sec sto ce reci, 56Kb/8 bita=7KB , ne znam kako onda probijas teorijsku vrednost, to mi je malo cudno. Ogradjujem se ako si na nekoj vecoj brzini koneckije, ISDN ADLS ili nesto slicno....
Isto tako, odustajati od LimeWire samo zato sto zahteva skidanje nekog fajla od 15 MB mi je nejasno, nisi ti prvi koji je to rekao. Kao sto rekoh, to je neke prosecne 4 pesme u MP3 formatu.
Ok, ako je tebi bolji DC++ , nema problema, samo vidim i na vecini drugih foruma kada je o P2P programima rec da se veoma cesto pominju DC++ i WINMX ali i u negativnoj konotaciji jer ljudi imaju velikih problema sa podesavanjima, suvise je komplikovano, zato kazem da ne bi bilo lose da probas i LimeWire, ali napominjem PRO verziju, ja sam ti ispricao moje iskustvo jer sam probao oba programa pa mogu da ih poredim, ti jednostavno poredis dve stvari a jednu od njih i ne poznajes da bi mogao da pravis poredjenje.
Ma niko tebe prijatelju ne pokusava da ubedi da je LimeWire najbolji P2P program, ja sam naglasio da sam izmedju vise njih imao najbolja iskustva sa njim iz onih razloga koje sam spomenuo, jednostavnost u radu, brzina, pouzdanost,......zasto bih se ja zaje***** sa kojekavim hubovima i ostalim podesavanjima kada to jednostavno ovde nemam, kliknem samo na dugme Connect i za par sekundi sam povezan sa serverom i veoma brzo dodjem do trazenih stvari, vrlo jednostavno. Ne ulazim u to sta je koji programer zeleo da postigne, meni je konacan rezultat bitan.
Za DC++ sam pokusao da objasnim zbog cega su habovi KORISNI, ali ako si ti izvagao da te njihova komplikovanost u tolikoj meri sprecava da koristis njihove pogodnosti, to je tvoja stvar. Jos sam ranije i ja rekao da je ovaj program malo komplikovaniji od ostalih, ali da se preko njega mogu naci gotovo sve pesme. Njime sam nalazio ruske, francuske, DOMACE pesme koje drugi programi nisu ni registrovali. Zato sam i preporucio da se ovaj program koristi kada nijedan drugi "jednostavniji" ne upali!!!!!!!!!
Kada pricamo o brzini, naravno da je bitan i sam program, ako nisam bio dovoljno jasan, evo opet da ponovim, ako koristis recimo 5 razlicitih programa na ISTOM racunaru na ISTOJ telefonskog liniji, kod ISTOG provajdera, i zakljucis da jedan radi konstatno sa 5 KB/sec a ostali u proseku 2-3KB/sec , onda je u pitanju nista drugo nego program, tj. njihovi serveri preko kojih ti skidas tu muziku ili sta vec.
Druga stvar, ako pricas o dial up konekciji, kako je moguce da skidas 8KB/sec kada je teorija 7KB/sec , i to ako pretpostavimo da si se konketovao ma maximalnih 56Kb/sec sto ce reci, 56Kb/8 bita=7KB , ne znam kako onda probijas teorijsku vrednost, to mi je malo cudno. Ogradjujem se ako si na nekoj vecoj brzini koneckije, ISDN ADLS ili nesto slicno....
Tih 8kB/s sam lupio zato sto sam zeleo da kazem da je brzina bila znatno veca nego kod mene.
Hajde da se i slozimo da je sam program bitan. A da li se slazemo da je bitna i vrsta veze onog od koga skidas pesmu? Ako se slazemo, onda ce ta brzina biti razlicita za slucaj da taj neko ima kablovsku ili dial up konekciju, i u zavisnosti od toga ce brzina varirati (izmedju ostalog). I zbog toga ne mozes da kazes da ce veza uvek biti 5kB/s. Cak se i kod mene na (jos uvek) analognoj centrali desavalo da se brzina popne na tih 5kB/s (u WinMX-u).
Isto tako, odustajati od LimeWire samo zato sto zahteva skidanje nekog fajla od 15 MB mi je nejasno, nisi ti prvi koji je to rekao. Kao sto rekoh, to je neke prosecne 4 pesme u MP3 formatu.
I sta si zapeo sto necu da skinem tih 15 MB k'o da ti zivot od toga zavisi? Sto da DVA sata skidam taj glupi fajl kada to vreme mogu da potrosim kvalitetnije (pa i da skinem te 4 pesme)? Moras priznati da je sam proces downloada veeeeeeeeeeoma dosadan (jer ne mogu nista drugo da radim na netu da mi se brzina ne bi smanjila).
Ok, ako je tebi bolji DC++ , nema problema, samo vidim i na vecini drugih foruma kada je o P2P programima rec da se veoma cesto pominju DC++ i WINMX ali i u negativnoj konotaciji jer ljudi imaju velikih problema sa podesavanjima, suvise je komplikovano, zato kazem da ne bi bilo lose da probas i LimeWire, ali napominjem PRO verziju, ja sam ti ispricao moje iskustvo jer sam probao oba programa pa mogu da ih poredim, ti jednostavno poredis dve stvari a jednu od njih i ne poznajes da bi mogao da pravis poredjenje.
Ne znam iz koje si moje recenice izvukao zakljucak da ja kritikujem Limewire ili ga uporedjujem sa DC++. Vec sam rekao da taj program nisam probao (i necu ukoliko ne budem uspeo da na drugi nacin dodjem do tog glupog fajla od 15 MB). Ja sam samo obratio paznju na ono sto si ti naveo kao prednosti tog programa, i rekao da sve sto si naveo vazi i za druge programe.
u poslednje vreme jako su se razvili webstorage sajtovi, na kojima ostavljate muziku, ali i ostale fajlove. tamo stoje besplatno neko vreme. takvi su rapidshare, quikfile, fileshare itd. uporedo s njima pojavili su se i sajtovi koji skupljaju informacije o fajlovima koje na pomenutim mestima mozete naci. najpoznatiji sajt, tipa foruma, svakako je www.mp3bre.com na kojem sve prsti od domacih linkova. doduse, nema narodnjaka, ali su tu: azra, psihomodo, dugmici, haustor, pekinska patka... ono sto se meni najvise dopada je da nema uopste politickih rasprava, a sajt okuplja ljubitelje muzike iz cele bivse juge. jako lepo mesto.
marko vuckovic
11.07.2005., 17:30
Zdravo ja sam danas trazio na netu breninu pesmu hajde da se volimo ali englesku verziju,da li mozes da mi pomognes bio bi ti veoma zahvalan.
marko vuckovic
12.07.2005., 16:26
Radim remixsovanje pesama da sada sam uradio 3 koje su dobro prosle,potrebna mi je pesam lepa brene-hajde da se volimo ali engleska verzija.Ako znate gde moze da se skine ili tako nesto molim vas javite.
Giovanna
16.07.2005., 02:04
Da li zna neko gde moze da se skine pesma od Sergeja Cetkovica:
"A kad odu svi,mi ostacemo sami,
samo ja i ti i pogledi u tami,
reci mi da znam,da jutro nije blizu
da ima vremena za poljupce u nizu..."
cossmanativ
17.07.2005., 00:18
posto je uvek pitanje ko kojim p2p programom zadovoljan,vecina je nabrojana na
http://www.spywareinfo.com/articles/p2p/
Na koji sajt mogu da skidam domace pjesme u mp3 formatu????????
www.yu-mp3.com -> SRPSKI WEB SAJT ! Tamo sec naci sve sto ti treba sa ex-yu prostora !!
Ja sam taj
24.07.2005., 12:00
gde moze da se skine?? :twisted:Pa skini ga sa Kazom... :wink:
Ni slucajno...
Kada skidas neki program preko P2P,lako se zakaci neki virus...
Skini ga odavde:
Ares (http://www.download.com/Ares-Galaxy/3000-2166_4-10174222.html?tag=lst-0-1)
Skinuo sam Ares Galaxy FasterDownload,instalirao,ali kada hocu da ga pokrenem ispishe mi ovo:"Ares Galaxy is not installed on your PC!Please install it first to use this option."da li neko zna u cemu je problem?
snaja88
05.08.2005., 22:36
E jel neko na kako se zove ona pesma, pominje se i Che Gevara i dobar je spot,tuzan, majka sa bebom sa puskom....nemem pojma...kevam me godinama smara da jos skinem pesmu,al ne mogu bez naziva
Ako neko zna gde se može skinuti ceo album: The Understanding od grupe Röyksopp?
DJ_MaRe
06.08.2005., 16:47
gde moze da se skine?? :twisted:Pa skini ga sa Kazom... :wink:
Ni slucajno...
Kada skidas neki program preko P2P,lako se zakaci neki virus...
Skini ga odavde:
Ares (http://www.download.com/Ares-Galaxy/3000-2166_4-10174222.html?tag=lst-0-1)
Skinuo sam Ares Galaxy FasterDownload,instalirao,ali kada hocu da ga pokrenem ispishe mi ovo:"Ares Galaxy is not installed on your PC!Please install it first to use this option."da li neko zna u cemu je problem?To sto si ti skinuo je program za UBRZAVANJE aresa... a sam ares jos uvek nemas... skini Ares sa tog linka sto je Sasha stavila :wink:
9 Teen 90 Nine
06.08.2005., 18:01
Ako neko zna gde se može skinuti ceo album: The Understanding od grupe Röyksopp?
http://www.mininova.org/search/?search=The+Understanding
Skines odatle torent fajl(20, 30 kb) i onda downloadujes pomocu BitComet-a, a verovatno mozes i preko winmx-a da ga nadjes
I jedno pitanje: Da li ce raditi dc++, winmx i bitcomet bez realne IP adrese (i da li uopste to ima veze)?
Interesuje me gde ima da se skine pesma od Marka Nastica mislim da se zove floyd /tema iz nacionalne klase/
stivlim
13.08.2005., 17:25
http://www.megaupload.com/?d=35ZO5HKK
Royksopp-The Understanding
E jel neko na kako se zove ona pesma, pominje se i Che Gevara i dobar je spot,tuzan, majka sa bebom sa puskom....nemem pojma...kevam me godinama smara da jos skinem pesmu,al ne mogu bez naziva
Nathalie Cardone - Hasta Siempre Commandante
Ja sam imala naziv, ali trebalo mi je dosta vremena da je nadjem. Srecno!
Black cat
14.08.2005., 21:23
Jel znate ko izvodi onu house stvar:London,Tokyo,Berlin..I've been all over the world...And it was right,it was ok...Ne znam ni kako se zove pesma,na netu nikako ne mogu da je nadjem
:(
Sissoko - Belive :wink:
Jel znate ko izvodi onu house stvar:London,Tokyo,Berlin..I've been all over the world...And it was right,it was ok...Ne znam ni kako se zove pesma,na netu nikako ne mogu da je nadjemSissoko - Belive :wink:
Zak2005
20.08.2005., 02:38
Ko ima i ko moze da mi posalje ovu pesmu?
voca Vanja
22.08.2005., 00:12
da li neko zna kako se zove pesma nesto kao "you say that you gonna take me out to dinner but you didn't so **** you, you say that you gonna bay me some rings and things but you didn't so **** you".... refren je u sustini "**** you" :) trazila sam je samo kao **** you al sve sto nadjem je neki rep... ovo pod zvezdicama je fak po srpski
DJ_MaRe
22.08.2005., 14:15
da li neko zna kako se zove pesma nesto kao "you say that you gonna take me out to dinner but you didn't so * you, you say that you gonna bay me some rings and things but you didn't so * you".... refren je u sustini "* you" :) trazila sam je samo kao * you al sve sto nadjem je neki rep... ovo pod zvezdicama je fak po srpski pesma se svakako zove "f.Uck you" (ne znam ko peva), ali se house stvari strasno tesko nalaze na netu...
voca Vanja
26.08.2005., 23:48
da li neko zna kako se zove pesma nesto kao "you say that you gonna take me out to dinner but you didn't so * you, you say that you gonna bay me some rings and things but you didn't so * you".... refren je u sustini "* you" :) trazila sam je samo kao * you al sve sto nadjem je neki rep... ovo pod zvezdicama je fak po srpski nasla sam ko izvodi pa ako je josh nekom trebalo evo:
Jerry ropero and denis the menace "F.uck U"
mortishaaa
26.08.2005., 23:56
snimanje muzike sa internet radija
Cao ljudi,
Bio bih mnogo zahvalan kada bi mi neko rekao postoji li neki dobar program za snimanje muzike sa internet radija.Imam kablovski interent 64kb,sto znaci da ne mogu da slusam stanice sa kvalitetnim zvukom.Kada bih preko programa snimio neku pesmu (sa radio stanice od 32,56kb)da li bih mogao da prebacim na,recimo,128 kb i da zvuk bude bas tog kvaliteta.
Vozdra
Master_Chief
27.08.2005., 01:56
snimanje muzike sa internet radija
Cao ljudi,
Bio bih mnogo zahvalan kada bi mi neko rekao postoji li neki dobar program za snimanje muzike sa internet radija.Imam kablovski interent 64kb,sto znaci da ne mogu da slusam stanice sa kvalitetnim zvukom.Kada bih preko programa snimio neku pesmu (sa radio stanice od 32,56kb)da li bih mogao da prebacim na,recimo,128 kb i da zvuk bude bas tog kvaliteta.
Vozdra
javi se na private ja znam za dobar program.Samo ako imash WinAmp sve tje biti OK.
Marauder
29.08.2005., 09:24
Nemogu da verujem da ste napisali 20 stranica, a da niko nije spomenuo eMule.
eMule narode, eMule. Daleko je bolji od Kazaa jer ima dosta bolji izbor, ali jos bolje - daleko je sigurniji. Nema virusa niti spyware za razliku od Kazaa. Manite se Kazaa, ona je puna spyware.
Jel zna neko gdje mogu da besplatno skinem pjesmu Na posletku od Balasevica?
I recite mi jos nesto(skroz sam slaba sa tim skidanjima), da li se vama desavalo da neka pjesma koju skinete posle nekog vremena vise ne moze da se slusa? :roll:
Ako zelite da downloadujete muziku sa interneta,jedno od reshenja je da koristite program koji bi vam to omogucio (napr. Napster,Winmx ili Kazaa) ili da surfujete po netu u nadi da cete naci zeljenu pesmu.Ponekad se pesma jednostavno ne moze naci na internetu (ma kolko vi to zeleli).Ja licno koristim Winmx i vrlo sam zadovoljan njime.To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Zamolio bih vas da ne postavljate vishe tema koje se odnose na download muzike sa interneta,jer ih je previse...Nadam se da sam vam bio od pomoci.
Ako vas vec nesto interesuje o ovakvoj i slicnim temama,slobodno pitajte.Ali OVDE
p0z Ja sam instalirao winmix ali nece da skida nista samo trazi izvore,mislim,nadje sve sto hocu ali ne skida ,ima li fora?
britgirl
30.08.2005., 14:04
Ako zelite da downloadujete muziku sa interneta,jedno od reshenja je da koristite program koji bi vam to omogucio (napr. Napster,Winmx ili Kazaa) ili da surfujete po netu u nadi da cete naci zeljenu pesmu.Ponekad se pesma jednostavno ne moze naci na internetu (ma kolko vi to zeleli).Ja licno koristim Winmx i vrlo sam zadovoljan njime.To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Zamolio bih vas da ne postavljate vishe tema koje se odnose na download muzike sa interneta,jer ih je previse...Nadam se da sam vam bio od pomoci.
Ako vas vec nesto interesuje o ovakvoj i slicnim temama,slobodno pitajte.Ali OVDE
p0z Ja sam instalirao winmix ali nece da skida nista samo trazi izvore,mislim,nadje sve sto hocu ali ne skida ,ima li fora?Klikni na jednu pesmu od dobijene liste,idi u "transvers" i videces da je tu skida.. :)
absonic
01.09.2005., 20:36
postavio sam download yu pesama na sajt www.serbijamag.tk
ako imate neku zelju, mail-me
da li je neko cuo za Ranka Slijepcevica? E sad taj tip ima stvar koja se zove ZAVEDI ME.
Stvar je apsolutni favorit bar u mom malom zivotu,a nikako da je nadjem...Ako neko zna gdje mogu naci i skinuti ....Ili jos bolje ako je neko vec ima....
Ko ima?
Ako neko želi da se menjamo, neka me kontaktira na skippy@partybombe.de
#1-9
2Pac - 2Pacalypse Now
2Pac - All Eyez On Me
2Pac - Better Dayz
2Pac - Greatest Hits
2Pac - Makaveli / The Don Killuminati (The 7 Day Theory)
2Pac - Me Against The World
2Pac - R U Still Down (Remmember Me)
2Pac - Resurrection Soundtrack
2Pac - Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z.
2Pac - Thug Life
2Pac - Until The End Of Time (Disc One)
2Pac - Lost Tapes
2Pac - Still I Rise
2Pac - Loyal The Game
43Zla - Sve Same Barabe (2004)
50Cent - Get Rich Or Die Tryin
50Cent - Guess Who's Back
50Cent - Valentines Day Massacre (2005)
7L & Esoteric - Dangerous Connection
7L & Esoteric - The Soul Purpose
8 Mile - Soundtrack
#A
Ajs Nigrutin - Nigrutinski Rečeno
Alliance Ethnik - Fat Come Back
Arsonists - As The World Burns
Azad - Der Bozz (2004)
Azad - Leben
#B
Bad Copy - Sve Sami Hedovi (2003)
Belgrade Ghetto - Ambrozia
Beogradski Sindikat - Psssst...tišinčina!
Beogradski Sindikat - Svi Zajedno (2005)
Beyonce Knowles - Dangerously In Love
Big L - The Big Picture 1974-2000
Big L - Lifestylez Ov Da Poor & Dangerous
Big Pun - Capital Punishment (1998)
Blade II - Soundtrack
Blahzay Blahzay - Blah, Blah, Blah
Bolesna Braća - ?
Boriqua's On Tha Set - ?
Busta Rhymes - Genesis
Busta Rhymes - It Ain't Safe No More
#C
CB4 - Ol' Skul Sit (2004)
Coolio - Gangsta's Paradise
Cya - Bolje Vreme
Cypress Hill - Black Sunday (1993)
Cypress Hill - Temples Of Boom III (1995)
Cypress Hill - Unreleased & Revamped (1996)
Cypress Hill - IV (1998)
Cypress Hill - Los Grandes Exitos En Espanol (1999)
Cypress Hill - Skull & Bones (2000)
Cypress Hill - Stoned Raiders (2001)
Cypress Hill - Till Death Do Us Part (2004)
#D
D12 - D12 World
D12 - Devil's Night
Definicija - Black In White MIXTAPE (2004)
Demonio - Demonstratura / Poglavlje Prvo (2004)
D-Fence - Urbanizam I Renesansa
Dilated Peoples - Expansion Team
Dilated Peoples - The Platform
Ding Dong - Nema Problema
Ding Dong - Skroz
Ding Dong - South Side
DJ Vibe - Project - The Godfathers Of Rap (part II)
DMX - It's Danr And Hell Is Hot
DMX - The Great Depression
Dr. Bloodmoney - ?
Dr.Dre - The Chronic
#E
Edadikk - Testing
Edadikk - Edadikktionary (2004)
Edo Maajka - No Sikiriki (2004)
Edo Maajka - Zlatna Dolina
Edo Maajka - Slušaj Mater
El Bahattee - Svaki Pas Ima Svoj Dan
El Presidente - Rep Rep
Eminem - Slim Shady LP
Eminem - The Eminem Show
Eminem - The Marshall Mathers LP
Eminem - Infinite (1996)
Eminem - Encore (2004)
Eminem - Don't Call Me Marshall
Eve - Olution
Exodus - Kataklizma
Exodus - Neki Novi Svet
#F
Fabolous - Real Talk
Flow vs. Empty - Gde Si Sada 021? (2004)
Fonky Family - La Ressistion
Full Moon - Na Nivou
Frenkie - Odličan CD
#G
Gangstarr - Moment Of Truth
General Woo - Takozvani
General Woo - General Woo
Ghostface Killah - Ironman
Gru - Beogard !
Gumeni Glavi - ?
Guru - Jazzmatazz I
Guru - Jazzmatazz II
Guru - Jazzmatazz III
G-Unit - Beg For Mercy
Gza - Beneath the Surface
#H
Hain Teny - Roba (2004)
Hieroglyphics - 3rd Eye Vision
#I
IAM - L'Ecoll Du Micro D'Argent
Ice Cube - AmeriKKKa's Most Wanted
Ice Cube - War & Peace Vol.1 (The War Disc)
Ice Cube - War & Peace Vol.2 (The Peace Disc)
Ice T - Return Of The Real
Ivana Kindl - Trenutak Istine (2002)
#J
Jay-Z - The Blueprint 2 (The Gift & The Curse)
Jedi Mind Tricks - Legacy Of Blood (RETAIL)
Jedi Mind Tricks - Vision of Ghandi
Jedi Mind Tricks - Violent By Design
Jedi Mind Tricks - The Psycho-Social
Juice - HipHopium
#K
Killa Harmony - First Strike
Kragujevački Odred - Lektira
#J
J.J. Cool J - 10
J.J. Cool J - G.O.A.T. (Greatest Of All Time)
La Haine - Soundtrack
Le Flow - FR HipHop Kompilacija
Live At Brixton Academy - With Dr.Dre
Lloyd Banks - The Hunger For More
#M
Marčelo - De Facto (2003)
MC Solaar - Cinquieme
MC Solaar - Le Tour De La Question (CD 1)
MC Solaar - Le Tour De La Question (CD 2)
MC Solaar - MC Solaar
Method Man - Tical
Mobb Deep - Infamous
#N
Nas - I Am
Nas - Illmatic
Nas - It Was Written
Nas - Nastradamus
Nas - God's Son
Naughty By Nature - Nineteen Naughty Nine
Nelly - Nellyville
Neighborhood - E.R
Nonphixion - The Futire Is Now
Notorious B.I.G - Life After Death (1997)
NS Crew - Nova Škola Starog Sada
#O
Obie Trice - Cheers
Ol' Dirty Bastard - Osirus
Onyx - Bacdafucup
Onyx - Shut 'Em Down (1998)
Outkast - Speaker boxx The Love Below
#P
Provera Mikrofona - Epizoda 1: Porođajne Kontrakcije
Prti Bee Gee - Grejtest Hits
Prvi Put - One Ya Bassivity Mix Tape
Podrška Iz Kraja - Pakt Sa Zvukovima
Public Enemy - ?
#R
Raćim - Za Vas
Rahzel - Rahzels Greatest Knockouts
Rawkus Presents - Soundbombing II
Redman - Whut Thee Album
Redman - Malpractice
Rhythm Attack - Direktno Sa Ulice
Rima D - Život Reflektiran Kroz Rap (2004)
Robin Hood - Da Li Osećaš Bes?
RUN DMC - Smash Singles
Rza - Digital Bullet
Rza - Birth Of The Prince
#S
Sachons Dire Non Compilation - FR HipHop Kompilacija
Sammy Deluxe - ?
Scarface - The World Is Yours
Sean Paul - Dutty Rock
Shorty - Umotvorine
Shuriken - ?
Škabo - Sam
Sky Wikluh ft. Coyote & King Kill - Shappa
Sky Wikluh - Zašto Brate Wikler (2005)
Sniper - Grave Dans La Roche
Snoop Dogg - Paig Tha Cost To Be Da Boss
Snoop Dogg - Doggystyle
Struka - Ipak Se Obrće (2004)
Strukturna Iluzija 01 - Prva Niška HipHop Kompilacija (2003)
Suid - Drama Koja Se Šunja Sama (2005)
Sunshine - Ljubavna Likvefakcija
Sunshine - Sha Bilo
#T
Taxi 1 - Soundtrack
Taxi 2 - Soundtrack
Taxi 3 - Soundtrack
Tech n9ne - Anghellic (2001)
Temnata Strana - ?
The Roots - Illadelph Halflife
The Roots - Things Fall Apart
The Roots - Do You Want More
Tram 11 - Vrelina Gradskog Asvalta
Tress Deliqventes - Merry Go Round
#U
Ulice Vol.1 - Bassivity Mix Tape
Usher - Confessions
#V
V.I.P. - Ekipa Stigla
#W
Westside Connection - Bow Down (1996)
Westside Connection - Terrorist Threats (2003)
Woodoo Popeye - voodooepopye 1
Woodoo Popeye - 2004
Who Is In Tha House - Kompilacija
Who Is The Best - Nova Fascikla
Who Is The Best - Welcome To Belgrade (2000)
Who Is The Best ft. MC Best - Soul Food Music (2005)
Wu-Tang Clan - Iron Flag
Wu-Tang Clan - Wu-Banga 2001 Vol.1
Wu-Tang Clan - Chronicles
#X
XCS Arsen - Ekspozicija Argumenata
Xzibit - Weapons Of Mass Destruction
#Y
Young Buck - Straight Outta Cashville
. . .
Koje za razmenu, neka me kontaktira na skippy@partybombe.de
#0-9
2Pac - Changes (Uncensored)
2Pac - Dear Mama
2Pac - Hit ‘Em Up
2Pac - Ghetto Gospel
2Pac ft. Snoop Dogg - 2 Of Amerikaz Most Wanted
2Pac ft. Dr.Dre - California Love
43Zla - Daj Rakije
50Cent - In Da Club
50Cent - Candy Shop
50Cent - Wankasta
50Cent - Just A Lil’ Bit
50Cent ft. Snoop Dogg - P.I.M.P.
#A
Afroman - Crazy Rap
Afroman - Because I Got High
Ajs Nigrutin - Svašta S Tobom Ajzače
Ajs Nigrutin - Svašta S Tobom Ajzače (RMX)
Ajs Nigrutin - Tako Se Ispostavilo
Ajs Nigrutin ft. Eufrat - Više Kila Granja
Azad - Gegen Den Strom
#B
Bad Copy - Uno Due Tre
Bad Copy ft. Bičarke Na Travi - Možeš Ti To
Bad Copy, Prti Bee Gee, Škabo.. - 24.12.2004. SKC Beograd (CEO KONCERT)
Bad Copy - 26.11.2004. Niš (INTERVIEW)
Beogradski Sindikat - Govedina (Svi Zajedno)
Beogradski Sindikat - BS!BS!
Beogradski Sindikat - Gorila U Magli
Beyonce Knowles ft. Jay-Z - Crazy In Love
Beyonce Knowles ft. Sean Paul - Baby Boy
BH-HipHop.com Mixtape Vol.1
BH-HipHop.com Mixtape Vol.2
Black Eyed Peas - Shut Up
#C
Coolio - Gangsta’a Paradise
C-Ya - Dečko U Usponu
Chingy - Right Thuit
Christina Aguilera ft. Redman - Dirrty
Cypress Hill - Trouble
Cypress Hill - Rock Superstar
Cypress Hill - Tequila Sunrise
#D
D12 - 40 Oz
D12 - Fight Music
D12 - How Come
D12 - In The Studio
D12 - My Band
D12 - Rap City
Delirijum Tremens - Češki Huligani
Delfagor vs. Wodoo Instalater - Novi Kazanova [rewind selectah rmx]
Demonio - B Crew (Totalno Drugačiji)
Demonio ft. Shorty - 1001 Zašto
D-Fence - Hajde Sad
D-Fence - Pozorištance
Dilated Peoples - Worst Comes To Worst
Disciplinca Komisija - Prvi Element (LIVE)
Dirty South - 26.11.2004. Niš
DMX - Who We Be
DMX - Ain't No Sunshine
Dr.Dre ft. Eminem - Forgot About Dre (Uncencored)
Dr.Dre ft. Snoop Dogg - The Next Episode
Dr.Dre ft. Snoop Dogg - Still Dre
Džambas, Sky Joker, F.Mendez - Club INN / Cirih 12.04.2004.
#E
Edo Maajka - No Sikiriki
Edo Maajka - Znaš Me
Elemental - Da l’ Sjećaš Se
Eminem - Lose Yourself
Eminem - The Real Slim Shady (Uncencored)
Eminem - The Way I Am
Eminem - Without Me
Eminem - Sing For The Moment
Eminem - Superman
Eminem ft. Dido - Stan
Eminem ft. Dr.Dre - Guilty Consclence
Eminem, Dr.Dre, Snoop Dogg - MTV (LIVE)
#F
Fabolous - Breathe
Fool Moon - Ja se Vraćam U Svoj Hram
Frenkie ft. Mire - Raise
#G
Gru - Adrenalin Džanki
Gru - Pizza Vegeteriana II
Gru - Stara Škola, Nova Škola
Gru ft. Irina (2HOT) - Pravi Broj
#H
Hain Teny - Pitanja
Hain Teny - Kontrola Uma
Hain Teny ft. Trip-Air & DJ Venom - Bez Pripadnosti
House Of Pain - Jump Around
#I
Ice Cube - Check Yo’ Self
Ice Cube - It Was A Good Day
Ibee ft. Taz - Niš Jug
Ikac - Zašto Love Nema (1 NA 1)
#J
Ja Rule - Livin’ It Up
Ja Rule - The Reing
Jadakiss - Knock Yourself Out
Jay-Z ft. Beyonce Knowles - Bonnie & Clyde
Jay-Z - Big Pimpin’
Jay-Z - Girls, Girls, Girls
Jay-Z ft. Pharrell - Change Clothes
Juice - Keš Kolica
#K
Kajblo SpiriT - Gradilište / Novi Sad 27.05.2004.
Krang - Srbija
Krayzie Bone - Getchu Twisted
#L
Lagya ft. Dača MC - Leskovačko Leto (NASTUP)
Leš & Kandžija - Legende
Limp Bizkit ft. Matod Man - N 2 Gether Now
#M
M.U.K. - Himna
Marčelo - Kuća Na Promaju
Marčelo ft. Elemental - Bekstvo
Mastermind (Wu Kipranin) - LK 16-13
MCiGGzy - Kućna Produkcija
MC Hammer - Can't Touch This
Mediter - Stzg
Milan Latković - As U Rukavu
MOP ft. Busta Rhymes - Ante Up (RMX)
#N
Nas - Get Down
Necro - I Need Drugs
Necro ft. Ill Bill - Chasing The Dragon
Necro ft. Ill Bill - White Slavery
Nelly - Hot In Herre
Nelly ft. Big Lee - Ride With Me
Nelly ft. Justin Timberlake - Work It
Nelly ft. Kelly Rowland - Dilemma
#O
Ognjen Janković - Metalna Prašina
Onyx - React
Outkast - Hey Ya
Outkast - Ghetto Music
Outlaws ft. 2Pac - World Wide
#P
Prti Bee Gee - SPOT
Puff Daddy - I'll Be Missing You
Puff Daddy - Bad Boy For Life
#R
R.B.P. ft. Demonio & DJ Numak - Borba Za Pozicije
Rza ft. Method Man - La Rhumba
#S
Sean Paul - Get Busy
Shan - Freestyle
Škabo - Opasna Veza
Škabo - Sam
Škabo - Maestro 2
Škabo - Saopštenje
Škabo - Zaraza @ SKC Beograd
Škabo ft. Nadica (PKS) - Murija
Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot
Solow ft. Confusyo - Fegeti
Solow ft. Confusyo - Tek Je Počelo
Sove - Svačija Bivša
Sove - Za Moje Ljude
State Of Mind 2003 - REKLAMA
Straight Jackin’ - Jahnastafaraj
Struka - Oči U Oči
Suid - Ja Nisam Kao Ti
Sunshine - Marginalan Type
#T
Terorr Squad ft. Fat Joe & Remy - Lean Back
The Fat Boys - Freestyle
#V
V.I.P. - Ako Riba Drolja Postane
V.I.P. - Hoćeš Beef
V.I.P. - Moj Život
V.I.P., Shorty, Timjah, Struka - 3, 2, 1
Vojvodinac - KurazZz Sindikat
#U
Urbana Gerila 2003 - REKLAMA
Usher - Yeah
#W
Will Smith - Black Suits Comin' (Nod Your Head)
Wikluh Sky - U Kandžama Vepra
Woodoo Popeye - Ološki Vrt
Wu-Tang Clan ft. Onyx - The Worst
Wu-Tang Clan - Protect Ya Neck
Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M.
Wu-Tang Clan - Reunited
Wu-Tang Clan - Ain't Nutin Ta **** Wit
Wu-Tang Clan - In The Hood (Live On Last Call)
Wu-Tang Clan - The W
#X
XCS Arsen ft. Verbal - Van Očekivanja
Xzibit - Bitch Please ft. Snoop Dogg & Nate Dogg
#Y
YuPac, E-hOoD cLaN, Genius & Lok, Mleč MC - Club ŠID 21.05.2005.
Jos razmene. . .
Stefan Milan
09.09.2005., 16:05
ko je raspolozen za razmenu muzike neka se javi.........
kako god poshtom, netom, lichno, kako god......
evo meni bi za pocetak trebao mp3 Djanga Rainharta, po moguchstvu sve.......
патриота
09.09.2005., 20:56
E,ukrade mi temu.Ulogovao sam se da postavim potpuno isto pitanje!
Ja bih se razmenjivao preko Soulseek-a,zato sto Soulseek najcesce koristim,a moze i na neki drugi nacih samo da to razmenimo kako treba.Treba mi najvise domaca muzika i nova i stara;skoro sva sem one koja se vrti na Pinku.Naravno interesuje me i strana,mada se do nje preko interneta lakse dolazi.
Usput da pitam zna li neko u kojoj prodavnici je najveci izbor domace muzike.Kad god odem u ips tamo sve nova izdanja;do starih nikako da dodjem,a hteo bih da nabavim sve zivo sto postoji.
Znaci svi koji su zainteresovani neka se jave...
Stefan Milan
09.09.2005., 21:09
@patriota
reci shta ti treba od starog domaceg roka i popa?
Ako neko moze da mi pomogne. Stvarno sam svuda trazo i nigde nisam nasao.
Trebaju mi dve pesme grupe magazin sa njihovog starog albuma dok je jos Danijela pevala u njima.
Pesme se zovu
Cari
Tisina
Ako ih neko ima ili moze da dodje do njih bio bih veoma zahvalan da mi posalje na mail ili da mi kaze gde se nalaze pa cu ih ja skinuti.
Hvala unapred.
патриота
10.09.2005., 02:07
Buldozer,Laki pingvini,Laboratorija zvuka,Pecat,S vremena na vreme...Od novih Antipop,Euforija,Rapid force,X-centar... Domacu muziku nikad nisam preterano pratio i skupljao tako da nemam mnogo diskova.Sada bih hteo da nabavim sto vise,tako da sta god imas dolazi u obzir..Ja sam rekao odprilike sta mi trenutno treba,a ti reci sta imas....Mozemo da razmenjujemo i stranu...Sta tebe interesuje?
pozdrav
iluzionista
10.09.2005., 02:09
Pogodi ga pravo u centar... I meni trebaju Buldožeri.
Zivot na Marsu?
10.09.2005., 17:53
Django je najveca legenda za sva vremena... ali tesko je naci od njega MP3 collection, zato sto njegov katalog uglavnom obuhvata neke silne best of kompilacije sa razlicitim pesmama...
bghektor
11.09.2005., 21:31
Puno ti hvala, program je odlican
bojan86
14.09.2005., 02:17
Gde mogu da skinem pesmu DINAMO, fudbalskog kluba dinamo zagreb,
ne znam ni ko peva, ali pesma je strava,
zadnji deo refrema ide
... ja te volim DINAMOOOOOO
i u pakao i u....
samo toga se secam
ako neko zna neka napise
hvala
unapred
ko je raspolozen za razmenu muzike neka se javi.........
kako god poshtom, netom, lichno, kako god......
evo meni bi za pocetak trebao mp3 Djanga Rainharta, po moguchstvu sve.......
Idi na http://isohunt.com/torrents.php?ihq=django&ext=&op=and , ali pre toga skini sa neta neki od Torrentovih programa , BitComet, BitLord, Azeureus.......i iz njih pokreni fafjlove koje ces skinuti sa ovog sajta. Jedino sto ti treba je dobra veza, ADSL ako imas.
Tamo mozes jos gomilu dobrih stvari naci.......
genio_ms
14.09.2005., 11:17
Znaci treba mi epizoda "Nazovo "O" radi oglasa". To je ono kad su indeksovci dali oglas u novinama da prodaju parfeme i papagaja sa greskom. Na DC++ sam skinuo nekoliko fajlova kao sto su "papagaj sa greskom", "ubistvo papagaja", "parfem mosnus", i jos nekoliko ali sam ih greskom izbrisao i sad ne mogu nikako da ih nadjem ponovo na DC++ a pokusao sam na mnogo nasih hubova. Jedino sto sam nasao je "papagaj sa greskom" na halo.tk . Ako neko zna gde mogu da nadjem ostale neka javi. Hvala!
патриота
15.09.2005., 01:15
Da li je DC++ jedini program preko koga moze da se nadje domaca muzika?Postoji li jos neki slican gde ima dosta nasih habova i da li ima neki sajt sa koga moze da se skine domaca muzika za dz? Mislim moze i neki sajt gde se placaju pesme,samo mi dajte dobre informacije.
diretore
16.09.2005., 15:44
Da li je DC++ jedini program preko koga moze da se nadje domaca muzika?Postoji li jos neki slican gde ima dosta nasih habova i da li ima neki sajt sa koga moze da se skine domaca muzika za dz? Mislim moze i neki sajt gde se placaju pesme,samo mi dajte dobre informacije.
pored klasicne http://www.nostalgija.com/muzika/index1.php (besplatno) imas i www.turbomuzika.com (placa se, ali veci izbor)
a od strane muzike
http://www.grammy.ru/index1.php?act=az
патриота
16.09.2005., 21:39
pored klasicne http://www.nostalgija.com/muzika/index1.php (besplatno) imas i www.turbomuzika.com (placa se, ali veci izbor)
a od strane muzike
http://www.grammy.ru/index1.php?act=az
Sto se tice ove nostalgije na sajtu im nista ne radi.Kliknem na ime pesme,idem save target as ali pesma ne moze da se skine.Kada si ti poslednji put skidao muziku s ovog sajta,i ima li neki drugi nacih da se to uradi?Nije mi jasno...
mozhe malko pomocji?...
naime, skinula sam winmx, ali nisam sigurna da bash umem da ga podesim s obzirom da koristim kablovski internet (preko proxy-ja).
hm, pa... ako neko zna...
mozhda ima o tome na temi, ali sada nemam vremena da procunjam. ako nema, bila bih zahvalna u svakom sluchaju. (;
diretore
20.09.2005., 13:57
Sto se tice ove nostalgije na sajtu im nista ne radi.Kliknem na ime pesme,idem save target as ali pesma ne moze da se skine.Kada si ti poslednji put skidao muziku s ovog sajta,i ima li neki drugi nacih da se to uradi?Nije mi jasno...
pa ja ih uglavnom skidam sa fleshget-om, kopiram URL u new download i gotovo, ili desno dugme na pjesmu (kad otvoris prozor sa pjesmom) i direktno download with flesh get
mozhe malko pomocji?...
naime, skinula sam winmx, ali nisam sigurna da bash umem da ga podesim s obzirom da koristim kablovski internet (preko proxy-ja).
mozhda ima o tome na temi, ali sada nemam vremena da procunjam. ako nema, bila bih zahvalna u svakom sluchaju. (;
Mislim da je bilo, ali ajde...
Nema nikakvih posebno podesavanja, samo, koliko se secam, trebalo bi da si na netu dok instaliras, a posto kazes da imas kablovski net, onda to nije problem.
Podesis direktorijum gde hoces da ti snima pesme i to je to. Ne znam kojih problema imas (ako ih uopste i imas) :-) i sta ti nije jasno.
mozhe malko pomocji?...
Draga damo, nabavi negde LimeWire ili BearShare programe, meni funkcionisu besprekorno bez ikakvih podesavanja hubova i tome slicno. Ako ne mozes da ih nadjes poslacu ti ja, imam obe verzije krekovane.
Mislim da je bilo, ali ajde...
Nema nikakvih posebno podesavanja, samo, koliko se secam, trebalo bi da si na netu dok instaliras, a posto kazes da imas kablovski net, onda to nije problem.
Podesis direktorijum gde hoces da ti snima pesme i to je to. Ne znam kojih problema imas (ako ih uopste i imas) :-) i sta ti nije jasno.za net nije problem, tako je.
ok, podeshavanje direktorijuma. do tog nivoa sam i ja stigla. ;p
posle toga ide podeshavanje konekcije... oznachim cable, on mota dalje i kazhe da ne mozhe jer sam ili preko proxyja ili mi veza trenutno nije u redu. dalje mi nudi podeshavanje tog vecj pomenutog proxyja. e tu me def baca u rebus. izbor izmedju socks4 i socks5 i upis IP adrese (to sam uchinila). shto se ip adrese tiche, pored toga mi u zagradi stoji - if port not 1080, use ip:port format. da li to znachi da treba da upishem svoju ip adresu:pa svoj port? i to sam uchinila. dalje se vecj gubim... TCP connection i send/receive UDP packets. shta god to bilo, za oba imam izbor - da (ako mozhe, onda upisati port) i ne. ostavila sam oba na ne, i dalje krecje da se konektuje, no ne mozhe.
nadam se da sam bila razumljiva. e sad, ako sam ja ovde gore neshto zabrljala, bila bih zahvalna na pomocji. ako ne, nishta. (8
Draga damo, nabavi negde LimeWire ili BearShare programe, meni funkcionisu besprekorno bez ikakvih podesavanja hubova i tome slicno. Ako ne mozes da ih nadjes poslacu ti ja, imam obe verzije krekovane.
pokushacju prvo da pronadjem i downloadujem to kad budem imala vishe vremena. ako ne, javicju se, pa ako nije problem... preko maila. hvala svakako.
[color=DarkOliveGreen][font=Verdana]za net nije problem, tako je.
ok, podeshavanje direktorijuma. do tog nivoa sam i ja stigla. ;p
posle toga ide podeshavanje konekcije... oznachim cable, on mota dalje i kazhe da ne mozhe jer sam ili preko proxyja ili mi veza trenutno nije u redu. dalje mi nudi podeshavanje tog vecj pomenutog proxyja. e tu me def baca u rebus. izbor izmedju socks4 i socks5 i upis IP adrese (to sam uchinila). shto se ip adrese tiche, pored toga mi u zagradi stoji - if port not 1080, use ip:port format. da li to znachi da treba da upishem svoju ip adresu:pa svoj port? i to sam uchinila. dalje se vecj gubim... TCP connection i send/receive UDP packets. shta god to bilo, za oba imam izbor - da (ako mozhe, onda upisati port) i ne. ostavila sam oba na ne, i dalje krecje da se konektuje, no ne mozhe.]
Koliko me secanje sluzi, mislim da na pocetku imas da odaberes da ti automatski detektuje sve to. Znam da ja nista od toga sto si navela nisam podesavao, a program mi radi. Mislim da pise nesto kao "automatic detection" ali se ne secam bas najbolje. :-)
E sada,kada ste usli i ja vas isimala:) hellp me:) zanima me da li neko zna gde mogu da skinem ovu pesmu i text pesme...
Charles&Eddie-Would I lie to you
E sada ako neko zna neka mi pomogne ili neka me upiti na neki sajt gde imaju strani textovi...tnx svima :lol:
Otisao sam...
22.09.2005., 11:53
Would I lie to you?
Would I lie to you, honey?
Would I say something that wasn't true?
I'm asking you sugar,
Would I li-i-ie to you?
My friends know what's in store.
I don't need him anymore.
I've packed my bags.
Cleaned the floor.
Watch me walking, walking out the door.
Believe me. I'll make it, make it.
Tell it straight. No intervention.
Truth is. No deception.
A big stink. That much is true.
Had all I can take.
Now I'm leaving you.
My friends know what's in store.
I don't need him anymore.
I've packed my bags.
Cleaned the floor.
Watch me walking, walking out the door.
Believe me. Watch me walking. Woo, yeah.
Believe me. Watch me walking. Woo, yeah.
Would I lie to you?
Jel to ova pesmica?
Mozes ju skinuti preko Kazaa,DC++...
wild_child
22.09.2005., 11:57
Jel neko uopste cita lepljivu?
Ili ste nepismeni?
zvoncica_nis
22.09.2005., 14:29
Zna li neko dobar sajt sa stranom pop-rok muzikom `80 i `90-ih uz besplatan download?
absonic
24.09.2005., 00:19
evo ljudi, postavio sam na svom forumu nekoliko zanimljivih topica, pa ko hoce neka pogleda
www.serbija.gwgaming.net/forum
snaja88
24.09.2005., 14:35
Besplatan download na:http://hits.mpeg-search.com/
Molim za savet ili parametre za podesavanje WINmixa, koji mi je radio preko
dial up konekcije na 56K dok sada preko taze uvedenog ISDNa ne uspostavlja vezu.
Prosao sam njegov setting ali bez rezultata. Da nisam nesto propustio? Hvala!
absonic
24.09.2005., 22:31
ljudi, jel da da mi jel avatar?
sam sam ga crtao!
mona_liza
27.09.2005., 18:28
Jer moze neko da mi preporuchi neki sajt za skidanje strane muzike po mogucstvu free!!!???
hvala unapred
Imas gore MP3 download forum pa procesljaj malo , naci ces nesto , ne znam tacno sta te zanima.
Kurt Cobain
27.09.2005., 19:12
evo sajta, nije losh :
www.emp3world.com
Alexxandar
27.09.2005., 19:47
Win MX vishe ne postoji :(
mimahadzic
29.09.2005., 11:09
da li neko ,mozda ima,cd-ove quantica?
Jer moze neko da mi preporuchi neki sajt za skidanje strane muzike po mogucstvu free!!!???
hvala unapred
Ovde imas puuuno linkova za besplatno skidanje muzike. Samo bi trebalo da potrazis malo.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=16683
Win MX vishe ne postoji :(
Jel to proverena informacija?
Ako je tako, to objašnjava moje uzaludne pokušaje da se zakačim.
Kud bre sada kad sam uveo ISDN???
Hvala u svakom slučaju. Šta drugo umesto njega?
Ljudi, pa zar vam je lakše da ponovo razglabate 100 godina o onome o čemu je već pisano na prethodnim stranama? Možda vas mrzi da učitavate te prethodne strane, ali ako je tako, zašto onda mene ili bilo koga drugog ne bi mrzelo da odgovara na ta pitanja??????????
I ako vam i dalje nije jasno o čemu govorim, o sajtovima sa kojih se besplatno može skidati muzika i o programima koji za isto to služe je VEĆ pisano. Ako hoćete da kažete svoje mišljenje o tome, to je u redu i valjda ovaj forum za to i služi...
E... više me mrzi da objašnjavam nešto što bi valjda svima trebalo da bude jasno!!!
E, jel smijem ja nesto da kazem? :roll:
Ako nije problem, neka neko skupi par stranica za besplatan download strane i domace muzike, jer pola navedenih u proslosti ne funkcionise kako treba...
Da budu provjerene, i ne teske za koristenje.
i da, jos nesto, neka neko napise dobru stranicu za skidanje domaceg hip hopa
+SpookyGirl+
06.10.2005., 15:42
Ako nekom treba free metal spotovi nek potrazi na www.gauntletvideos.com..... Ima mocnih stvarcica, samo treba da se registruje.......
Stefan Milan
07.10.2005., 01:23
jel ima neko link da skinem Tuzna pesma od Nevernih beba.......hitno......hvala......
jel ima neko link da skinem Tuzna pesma od Nevernih beba.......hitno......hvala......
Ne znam link, ali mozes da je skines preko DC++ -a, provereno ;-)
E, jel smijem ja nesto da kazem? :roll:
Ako nije problem, neka neko skupi par stranica za besplatan download strane i domace muzike, jer pola navedenih u proslosti ne funkcionise kako treba...
Da budu provjerene, i ne teske za koristenje.
i da, jos nesto, neka neko napise dobru stranicu za skidanje domaceg hip hopa
Проблем је у томе што такви сајтови често умеју да се угасе, или почну да наплаћују. И сама си рекла да "не функционишу како треба". Сигуран сам да неки од њих раде још увек.
А и ако не раде, пређи на неки програм који за то и служи. Много је једноставније него да чекаш да ти неко да линк или да сама нађеш оно што ти треба.
Ја користим DC++, и ту налазим све што ми треба. И домаће и страно.
Поздрав :-)
Sta se desilo sa winMX-om? Kako da dodjem do DC++?
Sta se desilo sa winMX-om? Kako da dodjem do DC++?
Bilo koji program da hoćeš da skineš sa interneta, u Google-u ukucaš ime programa i dodaš download. Tako za ovaj slučaj:
www.google.com :-)
dc++ download
Dalje ćeš se valjda snaći sama... ;-)
Hvala,znam da zvucim kao debil,utoliko jos vise hvala na razumevanju nas totalnih amatera.
ivana bg
08.10.2005., 23:14
Sve sam uradila po uputstvima Agent Oranga(u vezi sa dc++), ali kada kliknem na plavi ekrancic i sacekam nista se ne pojavi i u status liniji mi pise Download failed: Disconnected. Sta nije u redu? Pomagajte!!!
Sve sam uradila po uputstvima Agent Oranga(u vezi sa dc++), ali kada kliknem na plavi ekrancic i sacekam nista se ne pojavi i u status liniji mi pise Download failed: Disconnected. Sta nije u redu? Pomagajte!!!
И мени се то дешава немам појма зашто. Кликни на REFRESH дугме које се налази скроз десно од тога што ти пише. Онда ће после неког времена да пише "hub list downloaded" али (можда) опет неће ништа да се учита. Након тога, и други пут кликни на REFRESH дугме, и онда ће СИГУРНО да ти учита.
Поздрав :-)
Hvala,znam da zvucim kao debil,utoliko jos vise hvala na razumevanju nas totalnih amatera.
То што си рекла да звучиш као дебил је комплимент за оне ПРАВЕ дебиле који се налазе на овом форуму.
Дакле, не звучиш као дебил и једино ако питаш све што ти није јасно престаћеш да будеш и "тотални аматер". :-)
ivana bg
09.10.2005., 02:22
Mikol, hvala ti na savetu, probala sam sa Refresh nekoliko puta, ali ne vredi.......Jel postoji jos neki nacin?
Mikol, hvala ti na savetu, probala sam sa Refresh nekoliko puta, ali ne vredi.......Jel postoji jos neki nacin?
Чекај, можда нисам био јасан (или јесам, али за сваки случај). Када једном кликнеш на Refresh треба да сачекаш мало да се листа поново учита, па ако се поново не учита (значи после неког одређеног времена (тачније, док ти не избаци нову поруку)) тек онда опет кликнеш (дакле, не два пута узастопно). Ако опет неће, онда си нешто погрешно подесила (мада не знам шта би могло да буде у питању). Прочепркај мало по подешавањима па види. Мада све то не би требало да буде тако компликовано...
Ако не успеш да подесиш, пробај неки други програм. Ја не знам који да ти препоручим јер ми је дц++ сасвим довољан. Видим да хвале LimeWire. Једино знам да НЕ би требало да користиш Kazaa из више разлога (безбедност на првом месту).
ivana bg
09.10.2005., 03:19
Чекај, можда нисам био јасан (или јесам, али за сваки случај). Када једном кликнеш на Refresh треба да сачекаш мало да се листа поново учита, па ако се поново не учита (значи после неког одређеног времена (тачније, док ти не избаци нову поруку)) тек онда опет кликнеш (дакле, не два пута узастопно). Ако опет неће, онда си нешто погрешно подесила (мада не знам шта би могло да буде у питању). Прочепркај мало по подешавањима па види. Мада све то не би требало да буде тако компликовано...
Ако не успеш да подесиш, пробај неки други програм. Ја не знам који да ти препоручим јер ми је дц++ сасвим довољан. Видим да хвале LimeWire. Једино знам да НЕ би требало да користиш Kazaa из више разлога (безбедност на првом месту).
Mikol, ne moras da mi se obracas tim tonom, nisam maloumna (mada pocinjem da se brinem za tebe, jer nisam ni rekla da sam kliktala na Refresh uzastopno). Potpuno sam shvatila sta si hteo da kazes i prvi put. Izvini molim te sto sam ti se obratila za pomoc (ustvari ti si se sam javio) i oduzela ti silno vreme dok si pisao odgovor.
Mikol, ne moras da mi se obracas tim tonom, nisam maloumna (mada pocinjem da se brinem za tebe, jer nisam ni rekla da sam kliktala na Refresh uzastopno). Potpuno sam shvatila sta si hteo da kazes i prvi put. Izvini molim te sto sam ti se obratila za pomoc (ustvari ti si se sam javio) i oduzela ti silno vreme dok si pisao odgovor.
Који ти је ђаво?!?!?!
Моје је да будем јасан, а ти би требало да схватиш да ће ово што и ја и ти пишемо да прочита И неко ко се баш не разуме у компјутере. Дакле, нећеш само ти!
Обратио сам ти се нормалним тоном, не мислим да си малоумна и не знам како си могла да закључиш то што си закључила. У сваком случају не желим да улазим у даљу расправу. Малко си пренаглила...
И када већ пишем о томе, приметио сам да је људима на овом форуму битније да се препуцавају и вређају него да се зезају и успут, не дај Боже, науче нешто ново.
А за мене немаш разлога да се бринеш. Само убудуће пази шта пишеш јер нисам приметио да се људи отимају да ти помогну.
ivana bg
09.10.2005., 17:35
Који ти је ђаво?!?!?!
Моје је да будем јасан, а ти би требало да схватиш да ће ово што и ја и ти пишемо да прочита И неко ко се баш не разуме у компјутере.
Обратио сам ти се нормалним тоном, не мислим да си малоумна и не знам како си могла да закључиш то што си закључила. У сваком случају не желим да улазим у даљу расправу. Малко си пренаглила...
Neko ko se bas ne razume u kompjutere.....? U redu....Ali ti si MENE citirao, pa stoga izlazi logican zakljucak da si se MENI obratio..
Neko ko se bas ne razume u kompjutere.....? U redu....Ali ti si MENE citirao, pa stoga izlazi logican zakljucak da si se MENI obratio..
Па цитирање је начин да се стави до знања на шта се односи одговор. То је обичај у свим форумима. И јесам се обратио и теби али и свима који то прочитају јер, уз дужно поштовање, ја не могу да знам дали се ти разумеш у компјутере или не. Да ли би се наљутила да сам ти овако одговорио а да се ти не разумеш у компјутере? Мислим да не.
Иначе, претходну моју поруку сам изменио па би могла да је прочиташ (ако те занима).
Е, сада ми паде на памет. Да није можда до firewall-а (ако га користиш). Можда га он блокира?
markoca
09.10.2005., 23:36
Gde mogu da skinem pesme od Viktorije-Daj ne pitaj i Galija-Kotor?
Jel ima neko od Yu grupe ovu novu pesmu "Pustinja"? Ako ima, neka mi posalje. Please. Nigne na internetu je ne mogu nadjem!
absonic
10.10.2005., 14:44
p2p ljudi
imate sve pesme
Zna li neko neki dobar sajt sa stranim spotovima za download? Moze li preko tog winmx-a da se skidaju spotovi?
Zna li neko neki dobar sajt sa stranim spotovima za download? Moze li preko tog winmx-a da se skidaju spotovi?
Добићеш 5 бамбија ако погодиш о чему се разговарало на претходних 25 страна :-)
Али, пошто видим да си нов, одговорићу ти само на друго питање. WinMX тренутно не функционише и не знам када и дали ће да проради поново, тако да би требало да узмеш неки други (DC++, LimeWire ili neki treći). Преко свих тих програма можеш да скидаш шта хоћеш. Песме, спотове, филмове, игрице...
Mirjanadz
11.10.2005., 00:50
Ne znam koliko vas interesuje da placate muziku...
Ja skidam odatle muziku vec godinu dana,mozda i duze...Placam karticom i isplati se...oko 666Mb za priblizno 8 EUR ! Meni je to ok s obzirom da ne mogu uvek na jednom mestu da nadjem sve sto mi treba i sto nemam zivaca kao kod winmx da cekam i dr.
Uostalom pogledajte sami :
http://mclub.te.net.ua/
novosadjanka_b
11.10.2005., 01:19
Da li neko od vas mozda zna gde moze da se skine pesma iz jedne od epizoda serije "Nestasne godine", pesma je "When we talk about love" od The Big Bag Band?
Fenomenalna je, ali ja nigde ne mogu da je pronadjem! :(
Da li neko od vas mozda zna gde moze da se skine pesma iz jedne od epizoda serije "Nestasne godine", pesma je "When we talk about love" od The Big Bag Band?
Fenomenalna je, ali ja nigde ne mogu da je pronadjem! :(
Ја из те серије тражим Chris Knox - Not given lightly и нигде не могу да је нађем. Ипак су то сувише егзотичне песме да би их неко шеровао или ставио на неки сајт. :-(
Mirjanadz
11.10.2005., 22:48
Jao...Dajte malo pomoci oko dc++...navikla sam na winmx...ovo je skroz drugacije...hubs?!?! koji izabrati...ili ako je vec neko pisao o ovome samo mi recite gde...
Jao...Dajte malo pomoci oko dc++...navikla sam na winmx...ovo je skroz drugacije...hubs?!?! koji izabrati...ili ako je vec neko pisao o ovome samo mi recite gde...
Одабереш хаб са што више корисника, а у који можеш да уђеш. Нађеш 5-6 хабова са великим бројем корисника а малим захтевом за шеровање, убациш их у favorite hubs и само цепаш... :-)
О томе је писано на страни бр. 17 :-)
Ако ти још увек нешто није јасно, слободно питај :-)
Mirjanadz
12.10.2005., 15:06
Pa dobro...
Udjes u Settings...
Najbitnije ti je ono sto stavis u Sharing, tj ono sto zelis da delis sa ostalima (sa tvog kompjutera). Najbolje je da stavis muziku, filmove, instalacije za programe (ali ne i instalirane fajlove!!!!!!!!). U dnu liste ti sabira koliko GB "shar-ujes", i u zavisnosti od toga, moci ces da ulazis u odredjene hub-ove. Sto vise shar-ujes, to ces imati veci pristup hub-ovima.
Kada si podesio ostale opcije (verujem da za njih nema nikakvih problema), zakacis se na net, kliknes na skroz levu ikonicu (Public hubs), i onda ce ti se ucitati lista Hub-ova. Cesto u imenu pise koliko je potrebno da delis da bi mogao da udjes, ali cesto i ne. Zato probas. U odabiru hub-a treba da gledas i koliko korisnika ima (sto vise to bolje), i zauzetost (ako je 100% neces moci da udjes).
Nakon sto uspesno udjes u VISE hab-ova (5,6,7,8...), kliknes na lupu (search) i upises sta hoces da skidas. Ispod toga imas opciju "Only users with free slots", koju mozes da oznacis. Broj slot-ova onacava koliko ljudi u istom trenutku moze da skida nesto sa tvog racunara (to isto i ti treba da podesis u settings, a i to je jos jedan od kriterijuma za ulazak u hub, mada nije toliko rigorozan, jer kod mene stoji 3).
To je ono najbitnije...
Inace, ja koristim WinMX i DC++. Kada trazim neku pesmu, prvo probam preko WinMX-a jer je zaista laksi za koriscenje. Ako je ne nadjem preko njega, onda koristim DC++ i skoro sigurno je nadjem. Zbog toga je DC++ bolji.
Da.ovo si bas lepo objasnio....Super..idem odmah pa ako nesto ne budem znala pitacu
Mirjanadz
12.10.2005., 15:23
Jos nesto...Zaboravila sam...
Kad sam instalirala DC++ pojavio mi se Windows security alert koji kaze sledece...
To help protecting your computer,win firewall has blocked some features of this program.
keep blocking unblock ask me later
?
Jos nesto...Zaboravila sam...
Kad sam instalirala DC++ pojavio mi se Windows security alert koji kaze sledece...
To help protecting your computer,win firewall has blocked some features of this program.
keep blocking unblock ask me later
?
:-) Ако све функционише и поред тих блокираних џиџабиџа, не дирај ништа :-)
Mirjanadz
12.10.2005., 22:24
thanks !
Mirjanadz
13.10.2005., 20:09
Ma ja nikako ne mogu da se snadjem sa ovim DC++. Ili sam glupa ili nemam zivaca da trazim i trazim kako se ovde sve radi...Defnitivno je Winmx najbolji...
Jel ima nesto kao winmx?
патриота
13.10.2005., 20:50
Koristi li neko Audio Streamer za snimanje muzike sa internet radija? Ako se nadje neko,zanima me da li je moguce naci krek jer program nije besplatan.
komsinica.
14.10.2005., 01:41
Da li neko ima i moze da mi posalje sledece pesme:
Sto bespuca - Dado Glisic
Covek kao ja (mislim da se tako zove) - ne znam tacno ko peva.
Moja adresa je bk1512bg@yahoo.com
Hvala unapred!
Ma ja nikako ne mogu da se snadjem sa ovim DC++. Ili sam glupa ili nemam zivaca da trazim i trazim kako se ovde sve radi...Defnitivno je Winmx najbolji...
Jel ima nesto kao winmx?
LimeWire Pro - али треба да инсталираш подршку за јаву (тј. да је скинеш са нета или набавиш од неког). Ако је скидаш са нета, фајл је 15 mb и није баш практично ако имаш спору везу.
Sneky60
14.10.2005., 14:55
Pozdrav. Danas sam postala novi clan i koliko vidim imate zanimljivih tema. Treba mi vasa pomoc. Gde mogu da nadjem i ako je moguce da downloadujem muziku iz serije ''Zade". Hvala.
Na kom sajtu mogu da skinem Viktorija-daj ne pitaj i Galija-Kotor??Pokusala sam na nostalgiji ali tamo ima samo muzika Kotora a na yu-mp3-u moram da u roku od 24 h izbrisem pesmu sa harda.Pomagajte!!Gde mogu jos da ih besplatno skinem?Hvala.
Arnold_Layne
15.10.2005., 04:05
sta ce ti to :-D
jednostavno...skineš ovaj prgram s neta :http://www.soft32.com/download_15504.html , instaliraš ga, ukapiraš kako radi, priključiš se na par hubova, ukucaš u search 'viktorija' ili šta već....i dalje ćeš već znati šta treba...
jacky_2voo
15.10.2005., 12:13
Pa sto bi brisala pesmu sa harda....1000000000 pesama sam tako skinuo i sve stoje..mislim!!
Mirjanadz
15.10.2005., 13:21
http://emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1
slicno DC++ aliiiiiiiiiiiiiiiiiiii mnogo lakse.....
absonic
16.10.2005., 01:07
jooooj!
to ti oni kako kazu zastita prava, ali to nikad niko ne postuje :)
p.s
postavio sam neke linkove na mom forumu > muzika (drugi deo potpisa), ali morate biti registrovani da biste pogledali...
ucestvujte i vi u kreiranju
Sun Cu Vu
16.10.2005., 19:11
Зна ли неко неки добар сајт (српски) где би се могла наћи и скинути страна музика?
Da li neko zna neki fantastican sajt za skidanje iranske muzike, ali po mogucstvu da ima teget pozadinu sa zutim slovima, da je na italijanskom jeziku, lak za koriscenje i da mi peva dok skidam muziku sa njega? HITNO!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Mirjanadz
17.10.2005., 12:26
Da li neko zna neki fantastican sajt za skidanje iranske muzike, ali po mogucstvu da ima teget pozadinu sa zutim slovima, da je na italijanskom jeziku, lak za koriscenje i da mi peva dok skidam muziku sa njega? HITNO!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-)
Stefan Milan
17.10.2005., 23:05
Ne znam link, ali mozes da je skines preko DC++ -a, provereno ;-)
ali nemam DC++ :-)
ivana bg
19.10.2005., 05:17
Da li ima neko da mi posalje pesmu ''Ko je mene prokleo'' od Z. Bebeka i ''Stari'' - pevaju zajedno Tifa i Kemal (i jos neko, ali nisam sigurna ko)? Pleeeaseee!!! Ne mogu nigde da ih nadjem... :cry: :cry:
Mirjanadz
19.10.2005., 10:24
Da li ima neko da mi posalje pesmu ''Ko je mene prokleo'' od Z. Bebeka i ''Stari'' - pevaju zajedno Tifa i Kemal (i jos neko, ali nisam sigurna ko)? Pleeeaseee!!! Ne mogu nigde da ih nadjem... :cry: :cry:
Pa ljudi sto ste toliko tvrdoglavi?!?!?
skinite eMule program...instalirajte...skidajte sta pozelite...
proverila sam,imas ove pesme tamo
Pa ljudi sto ste toliko tvrdoglavi?!?!?
skinite eMule program...instalirajte...skidajte sta pozelite...
proverila sam,imas ove pesme tamo
Не вреди да објашњаваш. Веруј ми, пробао сам, али ништа.
PS Да ли знаш неки сајт са кога могу да скидам песме тако што само помислим на неку, и она сама почне да се скида? ХИТНО!!!!!!!
Mirjanadz
19.10.2005., 13:15
Не вреди да објашњаваш. Веруј ми, пробао сам, али ништа.
PS Да ли знаш неки сајт са кога могу да скидам песме тако што само помислим на неку, и она сама почне да се скида? ХИТНО!!!!!!!
hahahahhahahahaahhaahhahahaha....skroz si blesav......hahahahahahhahhh
gde da nadjem david guetta-the world is mine?
Mirjanadz
19.10.2005., 13:44
gde da nadjem david guetta-the world is mine?
eMule PROGRAM AMAN LJUDI CITAJTE VISE STA PISEMO ILI SE UBITE !
komsinica.
19.10.2005., 22:33
E, ja sam skinula eMule, ali mi nije bas najjasnije kako funkcionise... :oops:
Mirjanadz
20.10.2005., 00:57
E, ja sam skinula eMule, ali mi nije bas najjasnije kako funkcionise... :oops:
ja sam imala isti problem u pocetku ali sam brzo ukapirala o cemu se radi...najlaksi mi je od svih slicnih programa...
kad otvoris prozor...idi na SERVER...sa desne str. gde je IP kucaj 62.241.53.2 port:4661
i na connect....
kasnije ce ti on prikazati i druge servere....ali koliko sam primetila,najbolji je DonkeyServer No1...
Ono sto je najvaznije kod ovog programa...nisu ti potrebni fajlovi za sherovanje...vec sve ono sto skidas skidace i drugi od tebe...
za ostalo ces se nadam se snaci
grunge girl
20.10.2005., 20:02
ovaj...i have a problem....winMX koristim vec duuuugo i vec mesec dana ne moze da uspostavi vezu..ja se konektujem i gubim vreme jer on jos uvek trazi vezu....ke pasa?
DJ_MaRe
20.10.2005., 21:07
ovaj...i have a problem....winMX koristim vec duuuugo i vec mesec dana ne moze da uspostavi vezu..ja se konektujem i gubim vreme jer on jos uvek trazi vezu....ke pasa?
Skini novu verziju programa...
Mirjanadz
20.10.2005., 21:11
Skini novu verziju programa...
hahaha...winmx ne radi vec duze vreme...idi na sajt pa ces videti a i TOLIKO SU LJUDI PISALI OVDE O TOME DA BI I CORAV VEC PROCITAO!
grunge girl
20.10.2005., 23:30
hahaha...winmx ne radi vec duze vreme...idi na sajt pa ces videti a i TOLIKO SU LJUDI PISALI OVDE O TOME DA BI I CORAV VEC PROCITAO!
mozda jednostavno nismo citali prethodne poruke ok?
Mirjanadz
20.10.2005., 23:41
mozda jednostavno nismo citali prethodne poruke ok?
pa sasvim OK ali nemojte da se ljutite onda kad ljudi misle kao i ja...zato postoji tema...ali ne da se ponavlja jedno isto 10 puta
grunge girl
21.10.2005., 00:21
ne citaju mi se prethodne poruke....ti uopste nama ne moras da odgovaras ima onih koji su strpljivi...
znaci treba nova verzija....
ne citaju mi se prethodne poruke....ti uopste nama ne moras da odgovaras ima onih koji su strpljivi...
znaci treba nova verzija....
ТРЕБА ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-)
PS Једно од неписаних правила на форумима је да прво прочиташ шта су људи претходно написали, па тек онда да питаш нешто што ти није јасно. Овако се једноставно затрпавају теме и после... Е, што ли се ја мучим када знам да нећеш да послушаш (а требало би, јер као што и сама можеш да закључиш (да си читала претходне странице), нема нас пуно који се бар мало труде да одговарају на питања).
grunge girl
21.10.2005., 21:11
ТРЕБА ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-)
PS Једно од неписаних правила на форумима је да прво прочиташ шта су људи претходно написали, па тек онда да питаш нешто што ти није јасно. Овако се једноставно затрпавају теме и после... Е, што ли се ја мучим када знам да нећеш да послушаш (а требало би, јер као што и сама можеш да закључиш (да си читала претходне странице), нема нас пуно који се бар мало труде да одговарају на питања).
dobro bre,dobro...i sta ako se zatrpava tako ce biti uvek na topu :)
jednostavno ne morate vise da se bakcete ovim...iskulirajte...ja pitam,vi odgovorite i posle mi obrisite replayove (da se tema ne bi pretrpavala) i gotovo...
thanx na strpljenju.......
........
....
...
.
Mirjanadz
21.10.2005., 23:57
evo o cemu se radi....
During its height, WinMX, developed by FrontCode Technologies, eclipsed the Napster P2P network in not only resourcefulness, but also in population. During mid-2002, its population had reached over 1.5 million simultaneous users. With an active community, plenty of independent user forums and steady development it appeared there was nothing that could stop this network.
Then something mysterious happened. From July 2003 to July 2004, there were no updates to WinMX - nothing to improve the network architecture, the dreaded queues or any other attributes. Then in July 2004 after nearly a year of frustration, FrontCode released addition betas which many perceived as a mere "filler" versions. Version 3.53 did little more than feature “a major upgrade of the chat component and other minor improvements." Another beta version (3.54) was subsequently released, which improved the media library.
That would be the last anyone would hear from WinMX ever again. Slyck maintained communications with FrontCode president Kevin Hearn, who stated that work was still being continued on the mystical version 4.0. During the early part of the summer, Mr. Hearn told Slyck.com that something might be available towards the end of the 2005 summer.
However, another plot twist appears to have mixed things up once again. On September 13, 2005, WinMX was the recipient of a letter (along with 6 other P2P firms) from the RIAA. The letter demanded the receiving developers they cease infrin
ging operations immediately, and offered to "discuss pre-litigation resolution of these claims."
Like Alberto Treves' decision to release the source of Ares Galaxy, or Sam Yagan's decision to join the DCIA, every move a P2P developer makes is immediately questioned to be in direct response to the RIAA's letter campaign. Such is the case for FrontCode Technologies. Or should we say WinMX Technology Associates?
Currently, the WinMX.com homepage, the FrontCode.com homepage, the WinMX PNP Network and all of its host caches are down. It is impossible to connect to the network, and those remaining online will only stay online as long as their host supernodes do. But is this the end of WinMX?
Perhaps not. Interestingly enough, if one conducts a DNS whois for "WinMX.com", the result directs owner ship to a "WinMX Technology Associates" - not FrontCode Technologies as it has in the past. Even more interesting is the geographical relocation from Toronto, Canada to Port Vila, Vanuatu. Many will remember that Sharman Networks pulled a similar stunt to avoid prosecution in the Netherlands and to capitalize on "tax efficiencies."
FrontCode.com is still registered in Canada. Kevin Hearn, who is usually readily available for comment with Slyck.com, has not responded to inquiries for several weeks.
Before anyone clamors the end of the WinMX PNP network, time needs to be given to allow for this development to unfold. Although it appears WinMX.com was reregistered prior to this event, its occurrence cannot be downplayed until this fluid situation is resolved.
gybrill
22.10.2005., 16:49
ljudi hitno mi trebaju neki linkovi,sajtovi,gde mogu naci domacu narodnu muziko od recimo neke sredine 60-ih pa naovamo..
nesto konkretnije Dobrivoje Topalovic i sl..
ako neko moze da mi izadje u susret,bicu mu jako zahvalan.takodje ostavljajte ako znate neke adrese,forume,na kojima mogu naci bilo kakvu pomoc.
ponavljam hitno mi je.eto,hvala ..
ljudi hitno mi trebaju neki linkovi,sajtovi,gde mogu naci domacu narodnu muziko od recimo neke sredine 60-ih pa naovamo..
ako neko moze da mi izadje u susret,bicu mu jako zahvalan.takodje ostavljajte ako znate neke adrese,forume,na kojima mogu naci bilo kakvu pomoc.
www.nostalgija.com
Kompromis 69 - Dzurdzevdan - Ima li neko???
Mirjanadz
22.10.2005., 18:41
Ne znam koliko vremena imas za download...imas na e-mule...od topalovica je izbacio 34 pesme....tamo ces sigurno naci dosta muzike...samo skini program i instaliraj...imas vec objasnjenje na prethodnim stranama...i kad trazis muziku...u polju gde je METHOD ides na server...
Kompromis 69 - Dzurdzevdan - Ima li neko???
Sam sebi nađoh odgovor:
http://www.uros.net/dzurdzevdan.mp3
Skinite pesmu, mnogo je dobra!
Hvala gospodinu Ivanu Miloševiću! :grin: :grin: :grin:
k0marac
23.10.2005., 11:59
Pozdrav. Na portalu www.dzuboks.com postavljeno sve sto se moze nabaviti od Miladina Sobica (2 singla, 2 albuma i bonus), ukupno 34 mp3. Pjesme se nalaze u sekciji downloads i dostupne su svima.
:-) :smile:
k0marac
23.10.2005., 20:18
Sam sebi nađoh odgovor:
http://www.uros.net/dzurdzevdan.mp3
Skinite pesmu, mnogo je dobra!
Hvala gospodinu Ivanu Miloševiću! :grin: :grin: :grin:
E, to je mnogo dobra verzija u nekom swing ritmu, sta li je vec :)
Mirjanadz
24.10.2005., 21:26
LJUUUUUUDDDDDIIIIIIIII.........hehheheheheh
Nisam primetila da je neko spomenuo ovaj program...ako jeste onda mu se izvinjavam,ako nije...MIRJANA JE OTKRILA NOVI PROOOOGRAAAMMMM...
Ko je voleo Winmx....
www.piolet.com, ssskkkkkiiiiiiiddddddaaaaajjjjjj gggggggggggaaaaaaaaaaa!!!!
nema potrebe nista drugo da Vam kazem....:)
nema potrebe nista drugo da Vam kazem....:)
Па могло би бар нешто :-)
Ми који немамо брзу везу (или оно бар ја) баш и не волимо вееелике инсталације (тачније, скидање фајлова потребних за инсталацију), тако да не бих да скидам нешто уколико немам добар разлог. :-)
Иначе, први пут чујем за тај програм, али бих волео да пробам.
Mirjanadz
25.10.2005., 21:18
Па могло би бар нешто :-)
Ми који немамо брзу везу (или оно бар ја) баш и не волимо вееелике инсталације (тачније, скидање фајлова потребних за инсталацију), тако да не бих да скидам нешто уколико немам добар разлог. :-)
Иначе, први пут чујем за тај програм, али бих волео да пробам.
ne razumem se najbolje ali evo....516kb je program za instalaciju,a kad se instalira ima oko 6 Mb....ako si razumeo
A tajnu necu otkriti kako dodjoh do njega, da bih nasla jos koji :)
gladiolica
26.10.2005., 09:10
Da li neko zna gde mogu da nadjem da skinem pesmu "ja idem dalje" od sha-ile?
Mirjanadz
26.10.2005., 15:11
Da li neko zna gde mogu da nadjem da skinem pesmu "ja idem dalje" od sha-ile?
skini Emule ...ako ne znas da ga podesis...vrati se na neku od prethodnih strana...2-3 unazad, pisala sam o tome
sto se tice ove pesme,proverila sam,ima je tamo
Ako neko ima pjesmu od Voodoo Popeye-a Kalambur 2, ako moze da mi posalje ili kaze gdje je skinuo, bas se mucim ali nema je nigdje.
Takodje ako iko ima pjesmu ili njen tekst, takodje od njega, ne znam kako se tacno zove ali radi se o Ameru i Talibanu, neka mi javi, jer mi je zaista potrebna!
Pliiiiizzzzz! :(
Mirjanadz
30.10.2005., 01:18
Ako neko ima pjesmu od Voodoo Popeye-a Kalambur 2, ako moze da mi posalje ili kaze gdje je skinuo, bas se mucim ali nema je nigdje.
Takodje ako iko ima pjesmu ili njen tekst, takodje od njega, ne znam kako se tacno zove ali radi se o Ameru i Talibanu, neka mi javi, jer mi je zaista potrebna!
Pliiiiizzzzz! :(
I ovo ima na Emule...
I ovo ima na Emule...
Fino je to sto ima, ali ja sam skinula taj program i on me kulira, mislim, vjerovatno ga ne znam koristiti, a na prethodnim stranama nisam uspjela da pronadjem kako da ga koristim :roll:
Mirjanadz
30.10.2005., 11:58
Fino je to sto ima, ali ja sam skinula taj program i on me kulira, mislim, vjerovatno ga ne znam koristiti, a na prethodnim stranama nisam uspjela da pronadjem kako da ga koristim :roll:
Samo je trebalo da se vratis na prethodnu stranu-27.-mu i procitas sta sam napisala....kako da ga startujes...idi vidi pa ako ne uspes javi...
absonic
30.10.2005., 13:50
www.yugorock.com
registrujte se i kulirajte....
sve ex-yu pesme, a sve po 1-2 MB...
skinite od riblje corbe, album istina, pesmu DISKO MISIC
Samo je trebalo da se vratis na prethodnu stranu-27.-mu i procitas sta sam napisala....kako da ga startujes...idi vidi pa ako ne uspes javi...
Nema sanse...
Sve ja to uradim, i izabeem pjesmu ali ne vidim da je skida.
Instalirala sam i Piolet i on mi odlicno radi, ali tu nema vecine domacih pjesama koje mi trebaju :(
Mirjanadz
31.10.2005., 21:32
e pa slusaj...kod emule ne ide odmah skidanje...u pitanju je parcijalno skidanje i kad je ko online...nek ti radi emule kad god i komp pa ce skinuti...nekad se desi da skine pesmu za manje od 10 min...nekad treba 3 dana...nije program isti kao winmx...ali ima svasta
a Piolet je dobar jer ide odmah,ali da...nema nesto preterano domace muzike, mada vredi pokusati par puta jer on izgleda radi na principu online korisnika...nemoguce je da mi jedan dan ne izbaci ni jednu pesmu od recimo rambo amadeusa,a sutra preko 50...bice da je tako...ako ne uspes nista skinucu ti ja pa cu ti poslati ...moze?
guitarrr_babe
01.11.2005., 21:51
E, LimeWare je straaaaaaaava, fala! KONAČNO sam našla neke reeeeetke reeetke stvari koje sma godinama unazad tražila i nema nigde besplatno, ali sada su moje, moje, samo moje :) !!! LimeWare rulz!
DAMBLDOR
02.11.2005., 16:40
ima li neko pojma sa kog sajta mogu da skinem onu pjesmu
,,Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena..."
mislim da se zove ,,Za ona dobra stara vremena" i da je pjevaju novi fosili
Mirjanadz
02.11.2005., 18:41
ima li neko pojma sa kog sajta mogu da skinem onu pjesmu
,,Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena..."
mislim da se zove ,,Za ona dobra stara vremena" i da je pjevaju novi fosili
Emule... http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a032.gif
^Nikola^
03.11.2005., 01:28
Da li neko moze da mi posalje na E mail taj program Winmx jer vise ne moze da se skine? Neka mi posalje privatnu poruku ako moze!
absonic
03.11.2005., 18:31
ljudi, ja nisam probao emule, ali zato koristim dc++, preporucujem svima...
potrebno je samo da procitate sta je neko napisao na 10-11-12 ili kojoj vec strani jednom i odmah ste usli u fazon... na dc-u imaju apsolutno sve, samo je stvar pogoditi hub...
Mirjanadz
03.11.2005., 18:39
Da li neko moze da mi posalje na E mail taj program Winmx jer vise ne moze da se skine? Neka mi posalje privatnu poruku ako moze!
Meni nije jasno ko je uspeo uopste u poslednje vreme da skine winmx i ko ga koristi...nit ima da se skine sa neta niti radi...Skini Piolet...isti je kao winmx ali samo muzika moze da se skida...nista drugo
pccelica
03.11.2005., 21:08
hitno mi je potrebna pesma generacije5-pseto!
na putu lezi zgazen pas,svi ce proci on ce ostati daleko iza nas.....
AKO NEKO IMA OVU PESMU,MOLIM DA MI POSALJE -
stevan_zemun@yahoo.com
Molim vas ako neko ima pesmu " Nesanica " koju peva Nikola Kojo u filmu "Ivkova slava" da ostavi link ili posalje na stonex@eunet.yu u mp3 formatu . Unapred zahvalan .
Mirjanadz
03.11.2005., 23:47
Nemam pesmu al verovali ili ne, upravo skidam film sa neta...:-)
e pa slusaj...kod emule ne ide odmah skidanje...u pitanju je parcijalno skidanje i kad je ko online...nek ti radi emule kad god i komp pa ce skinuti...nekad se desi da skine pesmu za manje od 10 min...nekad treba 3 dana...nije program isti kao winmx...ali ima svasta
a Piolet je dobar jer ide odmah,ali da...nema nesto preterano domace muzike, mada vredi pokusati par puta jer on izgleda radi na principu online korisnika...nemoguce je da mi jedan dan ne izbaci ni jednu pesmu od recimo rambo amadeusa,a sutra preko 50...bice da je tako...ako ne uspes nista skinucu ti ja pa cu ti poslati ...moze?
Pokusala sam sve sa eMule i gotovo sam sigurna da nesto ne radim kako treba :roll:
Sa Pioleta sam vec skinula 50-tak pjesama jer kontam princip, a sa ovog drugog ne mogu da skinem ni jednu j...nu pjesmu :mad:
Bila bih ti vrlo zahvalna kad bi mi pronasla i poslala neku od ovih pjesma: Petar Graso-Sad te se samo rijetko sjetim, Macbeth-Bila je lijepa, Voodoo Popeye-Kalambur 2. Nije nikakva obaveza, ali ako ti ne bude mrsko. Hvala unaprijed :-D
Mirjanadz
04.11.2005., 01:01
Cim skine saljem ti !!!
^Nikola^
04.11.2005., 01:53
E ljudi imam jedan veliki problem koji me MNOGO NERVIRA :) Ja sam skinuo Piolet, i skinuo sam nekoliko pesama koje dugo trazim i sve je to lepo... ali pokusao sam da skinem Madonna - Hung Up , i nasao preko 100 pesama, istih. E sad bilo koju da biram, sve se lepo kao skine, i kada pokusam da je pustim ne cuje se nista i pise da traje nekih 23-24 minuta :( Tako mi je bilo sa prvih 10, u stvari...... jedanaesta radi do 35-6 sekunde i onda se nista ne cuje do kraja!!! :'( Pa bre ljudi sta da radim ??? :(
P.S. Isto mi se desavalo i sa programom Kazaa
^Nikola^
04.11.2005., 01:55
Edit:
Mirjanadz
04.11.2005., 18:30
Ne znam...meni se nije do sada to dogodilo...
nemanja_m
05.11.2005., 02:09
Gledao sam film na pretpremijeri u Pirotu 1. novembra i odusevljen sam ne samo filmom vec i muzikom iz njega pa mi treba pesma "Nesanica" i "Spricer"...Ako neko zna gde mogu da je nabavim neka mi pomogne!
Please!!!
jacky_2voo
05.11.2005., 09:06
A da li neko zna gde moze da se skine Le Durango-Sinoc si me ljubila,ili ako neko ima pa da uploaduje?
Sto se tice PUBLIC HUBS--Kada kliknesh na plavi ekrancic tj public hubs pogledaj status liniju i videces da pishe downloading bla bla. Sacekaj malo i lista ce ti se pojaviti.
A sto se tice DESCRIPTIONS tu mozes da stvish sta god hoces ( npr muzika,igre, ja, ti, on...:) ) a i ne morash nishta.Svejedno...
Procitao sam tvoje uputstvo za konfiguraciju DC++a sa 7. strane ali imam
isti problem kao i VICK. Naime oko hubova mi se nista ne poklapa sa tvojim uputstvima
jer ih nema i ne pojavljuju se.Kod doticne status linije uvek mi napise DOWNLOAD failed
i to odmah pri konekciji pa mi se cini da je ne i uspostavljam.Da li je u pitanju IP koji preko
start-run nisam nasao.Probao sam sa Pasiv stanjem ali ista prica.Znam da te smaram ali
ima li jos nesto da sam zaboravio kao podatak.Verzija DC++ je 0.674
Prodigy Freak
05.11.2005., 23:01
Besplatan Download Najnovijih Igara, Programa, Muzike, Filmova i Stripova.
Registrujete Se, Napravite 5 Postova Na Nekoj Od Tema i Automatski Dobijate Pristup ;-)
www.db.co.sr
Uzivajte
Prodigy Freak
05.11.2005., 23:04
Besplatan Download Najnovijih Igara, Programa, Muzike, Filmova i Stripova.
Registrujete Se, Napravite 5 Postova Na Nekoj Od Tema i Automatski Dobijate Pristup ;-)
www.db.co.sr
Uzivajte
Procitao sam tvoje uputstvo za konfiguraciju DC++a sa 7. strane ali imam
isti problem kao i VICK. Naime oko hubova mi se nista ne poklapa sa tvojim uputstvima
jer ih nema i ne pojavljuju se.Kod doticne status linije uvek mi napise DOWNLOAD failed
i to odmah pri konekciji pa mi se cini da je ne i uspostavljam.Da li je u pitanju IP koji preko
start-run nisam nasao.Probao sam sa Pasiv stanjem ali ista prica.Znam da te smaram ali
ima li jos nesto da sam zaboravio kao podatak.Verzija DC++ je 0.674
Klikni na REFRESH. Onda ce mozda da ti pise "Hub list downloaded" ali da nigde nema liste. Ako ti se to desi, klikni opet na REFRESH i onda ce sigurno da ti ucita. Tako je bar kod mene. Inace, ja sam stavio na active ali nista od ostalog nisam popunjavao i sve funkcionise.
Mirjanadz
06.11.2005., 23:51
@ Mikol
Ti si genije !!!
Klikni na REFRESH. Onda ce mozda da ti pise "Hub list downloaded" ali da nigde nema liste. Ako ti se to desi, klikni opet na REFRESH i onda ce sigurno da ti ucita. Tako je bar kod mene. Inace, ja sam stavio na active ali nista od ostalog nisam popunjavao i sve funkcionise.
Done !!! Hvala.!!!
Ti si genije !!!
Немој, поцрвенећу... ;-)
Done !!! Hvala.!!!
Нема на чему :-)
zna li neko gde moze da se nadje neki album za download nebitno dali su THE SMITHS ili je MORRISSEY pls.
The_knight_who_say_NI
09.11.2005., 00:23
The Smiths: The Very Best Of....
1. Panic
2. Boy With The Thorn In His Side
3. Heaven Knows I'm Miserable Now
4. Ask
5. Bigmouth Strikes Again
6. How Soon Is Now
7. This Charming Man
8. What Difference Does It Make
9. William It Was Really Nothing
10. Some Girls Are Bigger Than Others
11. Girlfriend In A Coma
12. Hand In Glove
13. There Is A Light That Never Goes Out
14. Please Please Please Let Me Get What I Want
15. That Joke Isn't Funny Anymore
16. I Know It's Over
17. Sheila Take A Bow
18. I Started Something I Couldn't Finish
19. Still Ill
20. Shakespeare's Sister
21. Shoplifters Of The World Unite
22. Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
23. Stop Me If You Think You've Heard This One Before
Download:
(full artwork included)
Code:
http://www.megaupload.com/?d=8VOOBGJ0
Password:
dancingmokey.com
The_knight_who_say_NI
09.11.2005., 00:29
btw. sledeci put zatrazi nesto na mp3download temi da ne kvarimo forum, sreca da su moderatori otisli na exploited inace bi bio "kljuc" ko vrata
btw. sledeci put zatrazi nesto na mp3download temi da ne kvarimo forum, sreca da su moderatori otisli na exploited inace bi bio "kljuc" ko vrata
Na vasu zalost moderator se vratio sa Exploited-a ziv i zdrav!
ps Samo jedna mod je prisustvovao dogadjaju, jedna je na exqrziji, a treceg i ovako nikad nisma video na forumu pa ne znam gde je ali kontam da nije tamo gde sam ja bio
Витеже, да те приупитам нешто. Како налазиш албуме, песме или било шта друго на megaupload-у или rapidshare-у?
Ја знам за ону фору да у google-у укуцаш следеће (нпр. ако рецимо тражиш албум gorillaz-а):
*.rar site:megaupload.com gorillaz demon days
[у преводу: *.(врста фајла) site:(који сајт да претражује) (име групе, песме, албума...)]
Међутим, проблем настаје ако онај који је upload-овао неки албум није написао пуно име албума или извођача (нпр. ако је уместо Gorillaz - Demon days, napisao samo G-DD). Тада ова шема горе не функционише.
PS Ево два сајта за која ја знам, да су специјализована за налажење музике на интернету:
www.mp3bre.com (овај је наш)
http://forum.funkysouls.com (овај је руски, али се све разуме)
Зна ли неко још неки?
The_knight_who_say_NI
09.11.2005., 16:25
Znam za ovaj stos sa google_om al cesto sve krene naopako pa ga ne koristim preterano.Albume uglavnom nalazim preko blog_ova ili foruma.Prvo mesto na koje idem je http://www.regnyouth.blogspot.com/, ubedljivo najbolji blog na koji sam naisao. Pored fantasticnih linkova na njemu ima i linkova ka drugim blogovima. Spisak onih koje ja najcesce posjecujem je:
http://indiesurfer.blogspot.com
http://www.skafunkrastapunk.com
http://zinhof.blog.hr
http://frontier-psychiatrist.blogspot.com
Odlican forum sa mnogo punk, HC, Indie, Noise albuma je
http://www.diaspora125.forumhut.com
Tako. Znaci na svakom od ovih blogova ima jos linkova ka drugim, pa se za par dana moze provaliti kako su zanrovski orijentisani, sta moze da se ocekuje itd.
Btw. ja stvarno rijetko koristim p2p programe jer se i bez njih moze naci more odlicne muzike. Jedino ako je nesto bas hitno.
Mmmmmmmm, zanimljivo...... :-)
Hvala ;-)
Pozdrav svima!
Da li biste bili ljubazni da mi kazete gde mogu da skinem sledece pesme od AC/DC:
-Rockin'in the parlour.mp3
-Carry me home.mp3
-Cold heated man.mp3
-Borrowed time.mp3
-Down on the borderline.mp3
-Cyber space.mp3
Hvala unapred!
Јеси ли пробала да нађеш то што ти треба са неким од начина о којима је већ писано на претходним странама?
Пробала сам али нисам успела.
Углавном код тих сајтова се плаћају песме на начин који ја не разумем или једноставно их нема.
Незнам у чему је ствар!
Ако постоји било какав сајт са овим песмама била бих вам захвална!
Mirjanadz
11.11.2005., 18:32
Pa ja ne razumem zasto Vam je tesko da skinete neki od navedenih programa za download muzike i skinete lepo sta god Vam treba.Znaci nema sta nisam nasla na Emule....cak i najnoviju muziku!
Vidi ovde dal' ima nesto zanimljivo za tebe:
http://www.mp3bre.com/forum_viewtopic.php?15.618
Mozda linkovi vise ne rade, ali probaj.
FERAS 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucesnik pod brojem 36-Milos Zikic-Za jedno pola veka,link za download http://www.megaupload.com/?d=CECRBXRB
Glasanje za Milosa pocinje 21.11 i traje do 27.11. mozete glasati putem SMSa(S 36)na broj 5555 ili telefonom na broj 0903-888-888 .Ako ne planirate da glasate makar popslusajte pesmu,sigurna sam da cete vam se makar malo dopasti,ako volite ovu vrstu muzike !!!!!!!!!
Pozdrav!!!!!!
ja rule ft. ashanti and Vita Charlie B - down 4 you
clipse - grindin'
ima li neko pojma gde to da nadjem a da link radi i da to ne bude samo tri sekunde od pesme!!!!!!!
i da naravno - da ne pokupim virus! smara skeniranje kompa posle svakog konektovanja!
Mirjanadz
15.11.2005., 00:12
ja rule ft. ashanti and Vita Charlie B - down 4 you
clipse - grindin'
ima li neko pojma gde to da nadjem a da link radi i da to ne bude samo tri sekunde od pesme!!!!!!!
i da naravno - da ne pokupim virus! smara skeniranje kompa posle svakog konektovanja!
ja rule....-ima na E mule- 7.30 Mb
clipse - isto - 6.09 Mb
Ja bih zaista volela kad bih mogla da napravim sajt sa mp3 download i da Vam dam sta god pozelite od muzike...al ne moze....
na šta??????????????????????????'''''
E mule, DC++, Lime Wire...
Ако ти нешто није јасно, прочитај само пар претходних страна, ако би био љубазан. Надам се да ти није тешко.
ovde imate veoma mnogo za download muzike domace i strane a sve je free
http://ml.vodnik.tripod.com
terapeut
20.11.2005., 20:20
Ja se onoliko izvinjavam ako je neko vec postavio ovo pitanje pre mene,ali ne mogu iscitavati prethodne strane nikako.Dakle da li je neko od vas pokusao da DEinstalira piolet i ako jeste KAKO?!
Koci mi comp stalno se nesto konektuje na server brise mi podatke etc,etc.ako neko zna odgovor unapred zahvalna gore potpisana.
Mirjanadz
21.11.2005., 15:01
Ja se onoliko izvinjavam ako je neko vec postavio ovo pitanje pre mene,ali ne mogu iscitavati prethodne strane nikako.Dakle da li je neko od vas pokusao da DEinstalira piolet i ako jeste KAKO?!
Koci mi comp stalno se nesto konektuje na server brise mi podatke etc,etc.ako neko zna odgovor unapred zahvalna gore potpisana.
na add/remove
ako nece tako idi na system restore pa vrati pre instalacije
p.s. meni je radio na add/remove
Da li mozda neko zna gde mogu da skinem pesme Sergeja Cetkovica?
Mirjanadz
25.11.2005., 17:54
Da li mozda neko zna gde mogu da skinem pesme Sergeja Cetkovica?
Ja sam imala dobru volju da ti posaljem...ali nazalost nije ti ukljucen mail...
Mirjanadz
25.11.2005., 17:59
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/020.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/013.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/022.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/020.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/002.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/011.gif VAMOOOOOOOOOOOOO
Ajde slacu Vam ja muziku na mail....samo nemojte da preterujete !!!!! Naravno ono sto imam...a ima dossttttaaaa tooogggaaaa....
i domace i strane....do duse, narodnjake nemam....sorryyyy....ostalo pitaj pa cu vidim http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/h025.gif
Jel zna neko gde mogu da nadjem bozicne i novogodisnje pesme(MP3)?
Plizzz:
Hvala
Zivot na Marsu?
27.11.2005., 11:35
emule, dc++ i sl share programi
ja ti toplo preporucujem neke albume koji ce ti svakako ulepsati praznike
The Brain Setzer Orchestra - Boogie Woogie Christmas
kompilacija Rockabilly Xmas (hehheeh, I saw mama twinsting with a santa claus)
Jethro Tull - The Christmas Album
Jel neko zna neko neki sajt gde mog da skinem bozicne i novogodisnje pesme?
Mirjanadz
27.11.2005., 22:12
Jel neko zna neko neki sajt gde mog da skinem bozicne i novogodisnje pesme?
pa jel vidis da ti covek gore odgovorio...
Mirjanadz
28.11.2005., 22:35
mikol..kad budes online javi mi se na pp da te pitam nesto...
Mirjanadz
29.11.2005., 16:57
Trazi trazi pa ces naci...
Ево, случајно налетех на неки сајт за скидање домаће музике
http://mp3carevi.do-jaja.com/
Mirjanadz
30.11.2005., 12:09
Za koji dan cu vam dati adresu za download muzke...samo jos par stvari da proverim
Mirjanadz
30.11.2005., 15:57
Kako prebaciti ogg u mp3 ?
absonic
02.12.2005., 00:25
pa jesi probala da nadjesh neki konverter?
Mirjanadz
02.12.2005., 23:59
Dušo moja, pa zar mislis da se do sad vec nisam snašla !??!?!!? heheheheheheeh
absonic
03.12.2005., 00:02
e da znash da snalazljiviju zenu od tebe nisam video... a ni vredniju :)
Mirjanadz
03.12.2005., 00:32
E šinko moj :lol: , u moje vreme nije bilo ovoliko mp3 downloada a posebno ne ovakvih kao što sam ja, da pomažu svima i koliko god mogu...Zato sam ja tako dobra!
absonic
03.12.2005., 16:30
nego shta
deejayo
03.12.2005., 17:06
SPISKOVI NAJNOVIJIH PESAMA SA SVETSKIH TOP LISTA
REDOVAN UPDATE
POGLEDAJTE ZASHTO SAM NAJBOLJI
WWW.FREEWEBS.COM/DJLEDU
velizar
03.12.2005., 21:26
To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Program nije vise dostupan na ovoj adresi.
pozdrav velimirm
absonic
03.12.2005., 22:08
care, jesi pogledao ti prvih, recimo 10 strana ovog topic-a?
absonic
03.12.2005., 22:09
serbija.gwgaming.net/forum
za sada malo pesama, ali broj raste...
imate i NESANICU iz "Ivkove slave"
Mirjanadz
04.12.2005., 01:57
SPISKOVI NAJNOVIJIH PESAMA SA SVETSKIH TOP LISTA
REDOVAN UPDATE
POGLEDAJTE ZASHTO SAM NAJBOLJI
WWW.FREEWEBS.COM/DJLEDU
meni ovde ne otvara tvoju stranicu nego prebacuje na home page...
Mirjanadz
04.12.2005., 01:58
To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.
Program nije vise dostupan na ovoj adresi.
pozdrav velimirm
Ne razumem...prvo da odemo na url...downloadujemo program koji si i sam napisao da nije dostupan na toj adresi...
jel tebi winmx radi normalno?
imas konekciju i sve??!?!!??!?!
Mirjanadz
04.12.2005., 02:00
ajde ako se vec razumes u muziku da mi pomognes please...
skini ovo, nije veliki fajl i ako znas reci mi ko peva i kako se zove pesma...los je zvuk ali moze da se nacuje ako znas sta je :lol:
Mirjanadz
04.12.2005., 02:02
serbija.gwgaming.net/forum
za sada malo pesama, ali broj raste...
imate i NESANICU iz "Ivkove slave"
Cula sam da ce od ponedeljka biti ceo album Ivkove slave tamo, rekla mi direktorka :lol: pa cu da se registrujem !
Jedva cekam! :lol:
Treba mi pesma od Osvajaca - Mozda nebo zna
Gde je ima na Internetu, na kojoj adresi, pa da je skinem.
Hvala unapred.....
Prvi put cujem za ovo.Mora da je neka balada.Pa jesi li gledala na njihovom sajtu, mozda tamo nesto nadjes?
Prvi put cujem za ovo.Mora da je neka balada.Pa jesi li gledala na njihovom sajtu, mozda tamo nesto nadjes?
Jeste balada. Trazila sam po sajtovima sa mp3 muzikom i nisam uspela da nadjem.
Tacnije, nasla sam na jednom sajtu, skinula pesmu, ali pesma nije bila cela. Greska je do njih na sajtu, lepo sam je skinula.
nikodim
08.12.2005., 12:16
Pogledaj lepljivu mp3 download, ili skini neki program za P2P pa pokusaj tako, verovatno ces uspeti. ;)
Za sve one koji vole Dido
Dido - Odds And Ends (Rare And Unreleased)
01 - Give Me Strength
02 - Reverb Song
03 - Take My Hand
04 - Me
05 - Sweet Eyed Baby
06 - Keep Your Faith In Me
07 - Too Bad
08 - Believe (Flu Season Mix)
09 - Worthless
10 - Hurry Home (Demo)
11 - River, Run Me Dry
http://rapidshare.de/files/8697396/DOAE.rar
Password: eftekasat.net
Robbie Williams - Intensive Care [2005]
http://data.marcelvangeffen.com/Mp3/Robbie_Williams-Intensive_Care-2005-XXL/
Ove ne slusam, al' 'ajde:
The Pussycat Dolls-Stickwitu-CDM-2005
http://rapidshare.de/files/8370734/The_Pussycat_Dolls-Stickwitu-CDM-2005-uC.zip.html
DaNa_Pa
09.12.2005., 15:00
Je l ima neki program shto bash bash brzo skida pesme (za oko 5-10 min), ja znam da moja drugarica ima neki i skine domacu pesmu za 2 min a nema ni kablovski ni satelitski internet? Onaj WINMX je dobar ali ti skine pesmu za 40 minuta i ja kad sam skinula jednu pesmu posle nisam mogla drugu i stalno mi krene da se skida, onako slova budu zuta i odjednom stane i slova budu crvena. Posle sam morala da izbrishem WINMX i da ga ponovo instaliram da bi skinula drugu pesmu. Meni treba neki program za skidanje samo stranih pesama.
Pa sto ne pitas tu drugaricu koji program koristi? :-) Pa nam javi da i mi znamo koji to program skida pesme za 2 minuta a da nije kablovski internet......
Probaj LimeWire. Moze da skida od vise korisnika istovremeno (ako ih nadje). Mada ne znam bas dali moze za 5-10 minuta... :-)