Vidi punu verziju : A da li slusate radio Glas crkve?
jovanna
21.10.2003., 11:57
Kad smo vec kod radia 014,slusate li Glas crkve i da li vam se dopada :D :D :D :?: :?:
8)
PA ZNAS DA SLUSAM,JOLY,NEGO...KAD CEMO NA KAFU?CAOS! GOCA
bg-girl
31.01.2004., 23:19
Kad smo vec kod radia 014,slusate li Glas crkve i da li vam se dopada :D :D :D :?: :?:
8)
Hvatamo ga mi i ovde u Bgu i pored dva-tri ovdasnja, radio Glas crkve je najbolji :!: Fenomenalan je, ja ga obozavam :D :D :D 8) 8)
jovanna_14
26.02.2004., 18:54
nisam znala da ga hvatate i u Bg-u...?znaci imacu sta da slusam kad odem na faks :!: :D :) :lol:
Jasta :D :D :D
dobar je a jeste li culi za sity?
pust sad radio :roll: ja sad raskinuo s devojkom a vi pricate o radiu :roll: bas vas briga :roll: umesto vec da krente pa traste drugu :roll: kaki ste taki :roll: ja bi vama odma naso :roll:
ajd sad daj pivo!
www.inter-nacional.com
07.11.2004., 18:27
8)Za Valjevo me vezuje mnogo i to lepih stvari,cesto dolazim i slusam radio Glas Crkve svaki put kada sam na putu ka Valjevu i uopste kada putujem Ibarskom magistralom.Jedan vremenski period sam provodio u Valjevu i po 1-2 meseca.Najvise volim da odem na kafu u GYPSI.
lenica_va
19.11.2004., 18:05
014 je bolji definitivno a i do skoro je imao divnog tonca ali ode u JNA .Pozdrav svima :wink:
Dobru muziku pushta ali su mu smeshne i nepotrebne sve one 'duhovne' reklame za prodaju religijskih knjiga....Ipak je radio danas pretvoren u medij show biznisa, a to ne treba na taj nachin meshati sa religijom...
Dobru muziku pushta ali su mu smeshne i nepotrebne sve one 'duhovne' reklame za prodaju religijskih knjiga....Ipak je radio danas pretvoren u medij show biznisa, a to ne treba na taj nachin meshati sa religijom...
:!: :!: Religija je nesto nejlepse na svetu. Naravno, kod onih koji veruju u to. A kao sto vidimo neki religiju smatraju kao jednu vrstu show biznisa. Strasno!!!! Takve treba pozvati na linc!!!!!
Tebe treba pozvati da josh jednom prochitash prethodni post
Tebe treba pozvati da josh jednom prochitash prethodni post
:D :D :D
Kakav si ti mozak!! Prosto sam odusevljena tvojim shvatanjima!! P.S. Prava sumska shvatanja!
Tebe samo takva shvatanja i mogu da odusheve
Hajde sad opet prochitaj isto... :D :twisted:
Tebe samo takva shvatanja i mogu da odusheve
Hajde sad opet prochitaj isto... :D :twisted:
:D Ma valjda treba da ti bude drago sto me odusevljavas. Retko ko to moze. Inace, mogu li je znati koliko ti imas godina, mislim. Dakle, ja sam vrlo fina devojka, a neke moje poruke nisu zlonamerne. Razmisli, pa mi javi!!!
Ne preteruj da cete jos i primirje da sklopite?
jurodivi
11.12.2004., 21:48
]
:D Ma valjda treba da ti bude drago sto me odusevljavas. Retko ko to moze. Inace, mogu li je znati koliko ti imas godina, mislim. Dakle, ja sam vrlo fina devojka, a neke moje poruke nisu zlonamerne. Razmisli, pa mi javi!!![/quote]
8)
Pa jos uvek razmisljam :roll: :D
:lol: :D :wink: Pa stvarno ne znam koliko ti vremena treba da razmislis. Inace, poruke koje saljes na moj racun nemaju smisla. Stvarno nema smisla sto se tako ponasas, a je se eto samo salim!!!!! Pozdrav za tebe!!!
Ne preteruj da cete jos i primirje da sklopite?
Pa naravno da cemo da ga sklopimo. Kao da nesto moze danas da se resi svadjom. Inace, tu moramo prihvatiti jedan stav, a to je da pametniji uvek popusta. Zar ne :?: :?: :!:
Erik Crveni
14.12.2004., 19:00
Ajde se jos i smuvajte pa da bude pravi hepiend, onako na nivou dostojnog ovog foruma! Evo vec vidim naslov u novinama "SKANDALOZNO, chatter i chatterka se smuvali na forumu Valjevo" ili "Forum Valjevo, najbolji izbor za samce po misljenju casopisa Psychology today"....daj nemojte preterivati, pa sta u Srbiji uspeva osim svadje heheh :)
Baj d vej, zamislite kakav bi haos nastao u Srbiji kada bi se svi pomirili. Jeste li gledali nadrealiste i onu epizodu kada Nele kao voditelj kaze "Postovani gledaoci, nasoj zemlji preti mir" hahahah.
:D :D
Nasoj zemlji preti mir!!!!!!!ha ha ha ha ha ha
:lol: :D :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!:
jagodica
03.03.2005., 02:25
ja slusam ponekad ima exyu rock i rayne pouke
srbija srbija
Emisije su im sjajne, a i muzika je fina. No ipak im i dalje zameram na reklamama tipa, nezni produhovljeni zenski glas sapuce "Kupite najnovije zitije sa tvrdim koricama i povezom sa zlatnim slovima..".
Erik Crveni
22.09.2005., 22:39
Nisam to nikada cuo, valjda zato sto slabo slusam radio kada dodjem u VA, ali kako god, daj da prvo povadimo balvane iz nasih ociju pa da onda trazimo trn u ocima drugih.
Pozdravce!
Oftalmoloska ordinacija "Erik Crveni" :8
pozz man
slusam i nije mi jasno zasto ove sotone gase taj radio , da nisu sotone iz B92, jer njih palcaju oni koji su rusili i ubijali ovu zemlju. RAA je cista farsa njih bi trebalo skloniti jer nisu sposobni da odvoje mozak od novca, a srce im je kameno, a dusa u mraku, jer je sotona pored njih
ovo nije bufla vec njegov otac koji ne moze da stavi svoj logo
Jedi Master
07.12.2006., 17:40
8)
Glas Crkve? Jel' to ono: "Boze blagoslovi 90 MEGAHERCA!" ?
Ti sigurno mislish na Glas LJUBE RANKOVICA.
Ma shto bi rekao Cane Partibrejkers: "Oche Lavrentije, blagoslovi, mi bi da palimo..." 8-)
sara_va
11.12.2006., 17:33
NEEEE.BOZE SACUVAJ!
Da slusam onu bolidsku radio stanicu...Fuj
Slusam samo B92...
Jedi Master
11.12.2006., 17:53
Tako je!!!
Btw, po mom mishljenju bgd 202 rules!!!
strujici
14.12.2006., 12:43
muzika je dobra ali posto nisam religiozan sve ostalo preskacem......ko voli nek izvoli