Vidi punu verziju : FORMULA 1
Dali zna iko kakav je osecaj kad se to vozi, dali je tesko drzati bolid pod kontrolom?
Ko pobedjuje Monaco GP ?
Wolfbrother
30.06.2003., 17:47
Ja navijam za Meklaren,a vi?
Djole#001
04.07.2003., 01:45
Ja navijam za Meklaren,a vi?
E pa ja navijam za Ferarri
Kimi je najbolji ali ce biti vicesampion
Grobar_Bgd
05.07.2003., 21:08
JAGUAR
Grobar_Bgd
05.07.2003., 21:26
BMW
Boki_Delija
06.07.2003., 23:40
Slazem se sa tobom Navijam za Ferrari!!!
Boki_Delija
06.07.2003., 23:42
Bice prvi za 20-30 lepih godina kada umre sumaher!!!!!!!1
Prejaki
07.07.2003., 08:27
Mogao bi i da bude sampion, ali me brine sto ovog penzosa Sumija ***** i kad je najgori, te ga poguraju, te Mercedes zajebe u boxu, te Kimiju crkne motor, ipak navijam za Kimija!!!
Jahrastafarraj
07.07.2003., 15:03
Tojota je tim sa najvecim budzetom u F1, tako da se od tojote u buducnosti ocekuju uspesi (za razliku od minardija koji se jedva odrzava u F1)
Jahrastafarraj
09.07.2003., 00:58
Naravno BMW
SCUDERIA FERRARI! FORZA MICHAEL SCHUMACHER!
Drustvo, sve je to lepo, ali THERE CAN BE ONLY ONE! Znaci, kimi ako nije prvi, isti je kao i Jos Verstapen. Bez razlike.
Dalje, on ce biti (mozda) sampion tek sezone 2007. i to ako Mihael ne produzi ugovor sa ferrarijem.
Prema tome, ne trosite struju na TV ako navijate za kimija... :))
Mihalj je zaboravio rucnu da spusti...
prejaki
18.07.2003., 10:51
Ma najjace je da ce Suni biti sampion i sa 50 godina, to je bre smesno!!! Kimi ce ga opuvati mozda i ove godine, a sledece sigurno!!!
Hannibal
18.07.2003., 16:36
Pa McLarren Mercedes naravno
Wolfbrother
18.07.2003., 17:35
Drustvo, sve je to lepo, ali THERE CAN BE ONLY ONE! Znaci, kimi ako nije prvi, isti je kao i Jos Verstapen. Bez razlike.
Dalje, on ce biti (mozda) sampion tek sezone 2007. i to ako Mihael ne produzi ugovor sa ferrarijem.
Prema tome, ne trosite struju na TV ako navijate za kimija... :))
Crko Sumaher,a usput i Ferari :twisted:
Princeza
20.07.2003., 22:00
Iako od kad pratim formulu 1 (nekih 10 godina min) navijam za Meklaren, mislim da ce Sumi biti prvi, ali ce biti gusto. Moram da skinem kapu Ferariju koji stvarno ima masinu. Ipak, ko je gledao danasnju trku u Engleskoj, video je da nije samo masina dovoljna da se dobije trka nego i dobar vozac. Mali Finac se zeznuo u uletanju u krivinu i ode prvo mesto. Brazilac se dobro snasao.
Jedino, sto se non-stop svadjam sa tatom je to sto ja tvrdim da kada bi Sumi malo cesce bio 5 ili 6 na startu, ne bi bio prvak. Lako mu je bilo kada je bio prvi na startu i Misko da gas i juri vreme. Ovako mora malo i da manevrise i da obilazi druge. Ranije se trkao sam sa sobom, jer sa tom masinom moze da ih ostavi po 30 sekundi.
Toliko od mene
mavimav
22.07.2003., 22:36
Volela bi kad bi mi neko rekao kako izgleda Kimijeva devojka,o kojoj se na njegovom sajtu tolika polemika vodi.A Kimi ce biti prvi ako McLaren sredi masinu, :lol: [ :oops: color=violet][/color]
djole002
23.07.2003., 22:18
Ferrari
Pazi, juriti vreme je teze nego protivnika. Vreme ne gresi. Dalje, svi ostali jure tebe...a to malo dize tenziju coveku. Razmisli malo. Prvi koji to tesko podnosi je taj ledenko kako pricaju... cim ga neko napumpa od pozadi, pravi greske redovno. Francuska '02, a ovo u engleskoj da ne pricamo... Kimi je samo jos jedan "Damon Hill" u nizu... Zar ne vidite da se svi smenjuju... dolaze i odlaze samo Mihael ostaje.
djole002
01.08.2003., 03:06
ON CE BITI SAMPION AKO UBIJES SUMAHERA, BARIKELA, RALFA :oops: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: I MONTOJU
djole002
05.08.2003., 01:00
Ali Webber . .ohh :) That' boy rocks :)
Crash Override
05.08.2003., 16:27
Obavezno posetite www.thebest.dzaba.com
I sta mislite sada kada je razlika izmedju ferarija i BMW-a 2 poena ?
F1 pratim 11 godina... U pocetku sam navijao za Prosta... A kasnije pa sve do danas navija za najveceg vozaca ikada - Schumachera!!! :)
Jasno je da Ferrari mora sto pre da se otarasi Bridgestona ako zeli da se suprotstavi BMWu!!! Problem lezi u stazama koje se narocito greju kao sto je bilo sada u Nemackoj a bice i u MAdjarskoj na Hungaroringu!!!
Uz malo srece, Schumacher ce ostvariti istorijski 6 naslov!!!
Go Schumi GOOOO!
Grobar_Bgd
06.08.2003., 01:31
Prost je propao, ali nadam se da i Ferrari nece
Uostalom Sumaheru je odgovarao onaj incident sa pocetka trke u Nemackoj.
Ali da li ce Barikelo uzeti dovoljno bodova za konstruktorsku titulu :?: :?:
P. S. Na sajtu www.f1.dzaba.com imas najnoviji forum i razne ankete ! ! !
Grobar_Bgd
06.08.2003., 01:35
Tojota je u Nemackoj napravila cudo ! ! !
SA DO TADA OSVOJENIH 7 POENA OSVOJILA JE JOS TOLIKO ! ! !
www.f1.dzaba.com
*OutlaW*
09.08.2003., 16:32
Ima da crkne jer nezna da vozi, ima samo dobar bolid kao i onaj glupi montoja..... Tom treba zabraniti da vozi :D
djole003
11.08.2003., 23:07
Volite f1, ali i zabavu tj. viceve, filmove, muziku , sport, ekskluzivne slike,
i sl.?
Zelite forum na kome mozete da napisete sta hocete, aktuelna glasanja...
Sve to i jis mnogo toga nalazi se na sajtovima koji su u sklopu www.thebest.dzaba.com
http://www.formula1.com/imgup/tvImages/2003/Monaco/wallpaper/fripic2_800x600.bmp?
A DA I BICE PRVI AKO POUBIJAS ONE GORE NAVEDENE
djole003
11.08.2003., 23:38
http://www.formula1.com/gallery/images/26/Sunday/9612.html
Zna li neko za neki domaci sajt o F 1 kao npr. www.f1.dzaba.com i www.grandprix.co.yu
moj favorit, ali nema sanse....nazalost.Montoya osvaja titulu.
Netemperamentan finac sklon greskama kada je pod pritiskom. :?
Montoya je antibiotik za Schumachera, cini mi se da se radja novi Senna!???
Mali je jos mlad... ali, za koju godinu ...nece biti potrebe da ga zovu "mali Mika", jer ce da prestigne njegove rezultate (iako sam ja i dalje fan starog penzosa)... 23 godine mu je... polako ljudi... neko ko je toliko zreo sa toliko god->velika verovatnoca je da ce biti samp (ipak, ove god ne). GO ICEMAN!
Voodoo Child
21.08.2003., 23:44
Nadajmo se. Niko ne zeli da gleda prestizanje kroz boksove. Jedini vozac koji ima muda.
Konacno da cu za nekoga poceti da navijam. Alezi ne vozi vec dve godine :(
Samo i da ne zavrsi ko senna. mislim jos jedna iscenirana smrt velikana folrmule 1 bi bila previse
Schumacher
22.08.2003., 11:20
[quote="Hannibal"]
Scuderia Marranello[/quote
za "finski" McLaren :wink:
FERARI ( Mihael Sumaher i Rubens Baricelo )
Nadam se da ce ovaj sampionat osvojiti Montoja jer sam njegov veliki obozavatelj i mislim da se stvarno radja novi Senna[/b]
Fenomenalan jeste ali ne znam bas da li je novi Senna...Ipak je Senna samo jedan ...:wink:
Crash Override
28.08.2003., 10:50
Niko do sada nije OVOLIKO okaljao Senino ime! Sta je sa vama? Kako uopste mozete da stavite glupavog kolumbijca i Senu u istu recenicu?
ferrari-schumacher forever!
Scuba Pro
03.09.2003., 16:18
U potpunosti se slazem sa tobom FERRARISCUDERIA FERRARI! FORZA MICHAEL SCHUMACHER!
Mad_Doggy_Dog
14.09.2003., 04:18
WILLIAMS BMW
brakita
05.10.2003., 15:56
Forum je malo zastareo ali se nadam da ce sa zavrsetkom sezone postati aktuelniji.
Poslednje dve trke su pokazale ko je zaista najbolji.Schumacher svima drzi casove iskustva u F1.Nadam se da me zadnja trka nece demantovati ustvari skoro sam siguran u to.Nekad sam navijao za hill-a ali sam stavrno shvatio da je shumi ipak zakon.Nekikazu da je prljav i bezobziran ali ima ih jos takvih pa niko nema 5 skoro 6 titula
Shumacher je zasta vozac vanserijskih sposobnosti.
Da se odmah razumemo, uopste nisam neki zaludjenik i fan Sumahera, ali brate, on je zakon.
Setite se samo prosle sezone. Na svim Velikim Nagradama se peo na tron ! Saberite koliko je to kilometara staza, koliko krivina, koliko menjanja brzina. I nijedna greska ! Nijedna.
Mislim da mu zaista pripada i ova titula i navijam za njega da je osvoji.
Svaka mu cast. Bilo je i bice velikih vozaca, ali on je zakon.
brakita
06.10.2003., 15:29
Da li mislite da su pneumatici iskljuciv razlog podbacivanja Ferarija u trkama pre Italije i Indijanopolisa u odnosu na BMW.Pojavila se informacija da je Michelinova guma 8 mm sira na kraju trke nego na pocetku dok kod Bridgestona to nije slucaj.Dali je neko obratio paznju na gume koje menja BMW na drugom pit stopu.Koliko sam ja video na 1 pit stopu se stavljaju stare a na drugom ili trecem nove neostecene.da li sam u pravu
PA ,naravno TOYOTA :lol: :lol: :lol:
plavusa ana
07.10.2003., 19:06
za koga navijate u formuli 1?
:?: :?:
Za Shell, mada cenim i Marlboro ekipu. 8)
ja za ferrari malboro mislim da je to izuzetna firma,a dal se culi da ce u ferrari da poslije mihajla sumahera da dodje motorista valentino rosi
SUMAHER JE NAJOBICNIJA PIZDA, A NJEGOVE TITULE NAJVECA SRAMOTA FORMULE 1
MICKEY-MOUSE
19.10.2003., 20:24
J.P. moze postati novi SENA ako tako nastavi davozi!
JP moze samo da zavrsi kao Senna, ali ne vredi ni 5% onoga sto je bio Senna. Montoya je prljav covek, brzo gubi zivce i pravi neverovatne greske.
Kimmi ce imati glavnu ulogu. Hladnokrvan je, pravi finac.
MICKEY-MOUSE
20.10.2003., 09:30
M.Schumaher ili J.P.Montoya???
MICKEY-MOUSE
20.10.2003., 09:34
FERARI!!!
M.Schumaher ili J.P.Montoya??? :D KIMI RAIKKONEN JE BUDUCI NO 1
Milojko Vasic
20.10.2003., 15:55
Čujte, ljudi, pa nisu li rezultati pokazatelj ko je ko ? Svaka čast Huanu Pablu, to je prvoklasan vozač. Zapravo, kad se malo bolje razmisli, imajući u vidu sito i rešeto kroz koje prolaze vozači da bi dobili F1 licencu, ne verujem da bi se na ijednog moglo prstom pokazati i reći da je loš.
Ali ovo što je Šumaher uradio ! 6 titula !!! Treba li komentar ?
Milojko Vasic
20.10.2003., 15:58
Pazi, vreme prolazi, dolaze mlađi, jači, "drskiji". Godine uzimaju svoje, refleksi slabe ...
Biće Šumaher istisnut sa trona, to je neminovno, ali ostaće za "vjeki vjekov" upamćen kao jedini sa 6 titula. Ko sme da zanemari takve rezultate i kaže da je neko drugi bolji ?
:lol: GO J O R D A N GO !!! :twisted:
фигхтер
24.10.2003., 06:14
McLaren до токија...па од токија све до милвокија!
http://www.speedgear.com/orders/prodimages/DM3808.gif
http://www.bgdcafe.com/modules/eBoard/images/smilies/amin.gif
Pazite drugari, ko gubi, ima pravo da se ljuti. Vi sad morate da mecete slike tih sivih kombajna, kad ih vec nema na naslovnim stranama. A za Sumahera... pa vidite, moze jednom da ga u*****... ali 6 puta malo teze. Pa vi metnite onaj srednji prst na celo...
Glupo pitanje. Pa dajte ljudi sta arcite tasture na glupa pitanja?! Sumi je car... a ovi ce dobiti sansu tek 2007+... do tada samo trose benzin i gule gume uzalud...
фигхтер
27.10.2003., 01:29
да те фоткице не ваљају - не би ни биле постављане...
а тај комбајн што шумахер тера - следеће године може само да дође у зрењанински атар да бере кукуруз...ОК, може и у панчевачки све једно. :D
proslaven
11.11.2003., 20:57
Alo, o cemu pricamo,decko je najbolji.
Sumaher treba ici u penziju, cim su poceli da ga pustaju da pobijedi.
Ufi2004
27.11.2003., 16:45
:arrow:
Ufi2004
27.11.2003., 16:49
kimi kimi kimki :arrow:
Ufi2004
27.11.2003., 16:51
:?: :arrow: :?: :!: :!: :!:
Ufi2004
27.11.2003., 16:54
JEDAN SENA SE RADJA .
Ostalo su samo blede imitacije.
slazem se da ima muda i moj je favorit ali sena je sena ! schumacher je odlican, jos je u formi i dugo ce jos da vlada cirkusom, ja ga ne volim i voleo bih da se to promeni. :?
Merlinx
04.12.2003., 01:01
Schumacherov antibiotik je poginuo 1. maja 1994.To je kraj priče.A što se izdajnika tiče,taj neće sesti nikad u bolji auto od trenutnog.
Merlinx
04.12.2003., 23:59
Niti manje slova,ni jaceg tima.Napoleon iz kolica ce uzvratiti udarac.
Merlinx
05.12.2003., 00:03
Jebi ga,Bmw.
Jeste poginuo i tu je najveca zalost formule 1.
Ni JEDAN vozac nije bio tako dobar.
Da je Sena sada ziv VELIKI Sumi sada ne bi naredjao ovoliko sampionskih tituli.
Pa sto to i ne pokaze!!!!!!
Montoja je naduvana sisa!!!!
Ma kakav antibiotik, pa Sena je poginuo jureci Schumi-ja, a te sezone je Schumi imao mnogo slabiji bolid (Ford V8) od Sene (Renault V10).
Ko je gledao - seca se...
NAJBOLJI ALI NAJBOLJI NA SVETU.
dont_break_the_oath
16.12.2003., 14:47
Kako moze vozac prosecnih mogucnosti da bude naslednik Senne kada jednu trku zna da odveze u dobrom stilu,a drugu totalno podbaci.Isto je tako i sa Alonosom.Montoya prosto namerno preteruje,gure se medju sampione tamo gde mu nije mesto,isto kao i Hill svojevremeno.A sto se tice poredjenja Michael Schumacher-Montoya,to je nemoguce.Michael je jedini u celoj istoriji Formule 1 koji je dokazao da nema limita,da se konkurencija moze zbrisati zauvek.Jer okupiti citav jedan sport oko sebe,to ni Senna,ni Fangio nisu uspeli da urade.
dont_break_the_oath
16.12.2003., 14:53
Kimi Räikkönen-kuljetejat maailmasteruma (svetski sampion),to i nije moguce poredjene sa Schumacherom jer Kimi ima jedan svojstven kvalitet,tipicno hladni stil voznje,kakav smo navikli od Finaca pre (Häkkinen,Salo,Lehto,Rosberg),tako da mogucnost osvajanja sampionske titule za njega odmah se moze pripisati dobroj Finskoj skoli automobilizma i time da je on zamenjen u McLaren-u,jer nije losr posle Mike imati jos jednog Finca u timu.
Michael Schumacher-svi sampioni su izbledeli,svi su nestali,pobegli,unisteni su.Nikada nijedan vozac nece postici to sto je Michael uradio.
dont_break_the_oath
16.12.2003., 14:59
Michael Schumacher,i svaki tim u kome vozi,jer kada je on uspeo 1991 da jednog Piquet-a otera u penziju, onda to govori sasvim dovoljno.
dont_break_the_oath
16.12.2003., 15:04
köölome kuljetajat maailmanestrum.
Za one koji ne znaju Finski,svetski sampion dva puta i to samo zahvaljujuci neverovatnom bolidu McLaren Mercedes 1998 i 1999,inace,sasvim prosecan vozac,sto je dokazao sredinom devedesetih kada se zaista cinilo da je cak i Mika Salo bolji od njega,tek kada je dobio onakav bolid on je krenuo napred,a gde su bili vrhunski rezultati pre toga?Nigde.
dont_break_the_oath
16.12.2003., 15:07
Kimi Räikkönen sledece godine moze osvojiti titulu,sasvim su realne sanse za to zbog novih pravila bodovanja.Pobeda vise ne znaci mnogo,samo bodovi,a ipak mislim da nece uspeti protiv Schumacher-a,iako ce naravno morati imati podrsku Coulthard-a.
dont_break_the_oath
16.12.2003., 15:12
FERRARI
vozac koji uspe da okupi citav tim oko sebe i da se svojim znanjem nametne kao lider,to je onda prava stvar.Ne kao Frank Williams koji svoje vozce nikada nije ni cenio.Zbog toga je i izgubio toliko titula.
Ferari i zalizani Italijani mi idu na ku#*c!
Ziveo Meklaren!!!
köölome kuljetajat maailmanestrum.
Za one koji ne znaju Finski,svetski sampion dva puta i to samo zahvaljujuci neverovatnom bolidu McLaren Mercedes 1998 i 1999,inace,sasvim prosecan vozac,sto je dokazao sredinom devedesetih kada se zaista cinilo da je cak i Mika Salo bolji od njega,tek kada je dobio onakav bolid on je krenuo napred,a gde su bili vrhunski rezultati pre toga?Nigde.
Onda dont_break_the_oath stvarno pojma nema o Miki H, i ko je on. A da ne pricham shta je prezhiveo i kako je vozio.
Kimi Räikkönen sledece godine moze osvojiti titulu,sasvim su realne sanse za to zbog novih pravila bodovanja.Pobeda vise ne znaci mnogo,samo bodovi,a ipak mislim da nece uspeti protiv Schumacher-a,iako ce naravno morati imati podrsku Coulthard-a.
Kakav Coulthard??? Chini mi se da je neko ovde "pobrkao loncice". FERRARI !!! je tim u kome postoji jedan vozach i jedan "nisam_siguran_kako_da_ga_nazovem"... ne McLaren, ne Will... ma nee, nijedan drugi tim. Samo crveni.
Da odgovorim: Kimi, ako je mogao i ove (malo vishe srece, tj malo manje nesrece bi pomoglo) -> shto ne bi mogao sledece. Novi McLaren izgleda obecavajuce.
FERRARI
vozac koji uspe da okupi citav tim oko sebe i da se svojim znanjem nametne kao lider,to je onda prava stvar.Ne kao Frank Williams koji svoje vozce nikada nije ni cenio.Zbog toga je i izgubio toliko titula.
Pitanje je :"KOJI TIM?"
A ne, tim u kojem vozi "moj" vozach.
Da bi bio malo jasniji, pitanje za dont_break_the_oath je: Za koji bi tim navijao da Schumi vozi u McLarenu? (znam da je vrlo neverovatno, ali...onako samo, pa molim odgorvor)
Pozdrav.
radivoje2
18.12.2003., 13:05
TOYOTA druga sezona u formuli nije bas bila idealna ali se nadam sa novim konstruktorom aerodinamike koji je presao iz renoa da ce biti medju prvih 5
radivoje2
18.12.2003., 13:13
Toyotu najbolja ce da bude
Merlinx
19.12.2003., 13:07
Ko kaze da je jurio Sumija,taj ,ili ne moze da prihvati istorijsku cinjenicu,ili je budala.Taj ZETEC-R ja bio toliko Naduven steroidima,da ga vise ni BOG nije mogao naduti.A sefovi koji misle da nije,neka procitaju pravilnik za 1994,pa neka sami zakljuce.A u vezi Sumija toliko,covek nije vredan sveg ovog truda. :twisted:
Dont_Break_The_Oath
20.12.2003., 11:49
Ono što sam rekao za Miku,sasvim je tačno,pratio sam ga od prvih dana,i sve do prve pobede u Jerez-u 1997, kao da nije bio motivisan dovoljno da pravi bolje rezultate do tada.Sve dok nije dobio bolid koji zaista samo zna da pobeđuje,e,tek onda je Mika počeo da "dobro vozi".Pravi šampion ostvaruje natprosečne rezultate i sa slabijim bolidima isto kao što je Schumacher radio sa Ferrari-em od 1996 do 1999,ona je išsao na pobede,nije dozvoljavao da se bude srećan i sa drugim mestom,a Mika,mislim da je samo čista sreća što je dobio takav bolid.A koji mu je bio najbolji rezultat pre njegove serije pobeda?Jedno drugo mesto u Aidi 1995,sa prosečnim McLaren-om.Mika je svo vreme bio samo službenik u Formuli 1,jedan od onih slučajnih šampiona koji se zadese tu kada imaju najbolji bolid.Da je McLaren hteo i 1996 doveo umesto Coulthard-a,Michaela,titula bi bila osvojena 1997 godine,a za kasniji perdiod da ne pričam.
Sve u svemu,samo slučajni šampion.
Dont_Break_The_Oath
20.12.2003., 12:01
Da,da,novi McLaren izgleda obećavajuće,i to je lepo.
A David Coulthard je uvek tu da pomogne na ovaj ili onaj način Kimi isto kao što je radio sa Mikom. Kimi ima dovoljno sposobnosti,ali tek toliko da bude uvek iza Schumacher-a.U McLaren-u su shvatili (napokon) da jedan Coulthard nema nikakve šampionske predispozijcje,ali je zato odličan kada treba klupskom kolegi da obezbedi prvo mesto (Australia i Belgija 1998),kao i iscenirani spori izlazak iz boksa na poslednjoj trci u Japanu.Istina jeste da Ferrari i nemanajbolji bolid više,ali zato ima vozača koji jeste u stanju da nadmaši performanse svog bolida,tako da dokle god je god Schumacher u Formuli 1,za sve ostale mlađe snage postoji samo uzaludna nada.Pa zar ne idu i sva pravila protiv Ferrari-a a on je ipak uzeo titulu.
Ufi2004
24.12.2003., 16:47
CAR :?:
Sve u svemu,samo slučajni šampion.
Ziva istina, i cini mi se da je i on svestan toga. Ako je pametan nece vise ni da se vraca u F1, jer ce tako samo da pokvari utisak koji je ostavio u predhodnom periodu.
Miss_worms
12.01.2004., 15:23
AIRTON SENA JE LEGENDA,I SVI OVI NISU DOSTOJNI UPOREDJIVANJA.Da nije svoj zivot tragicno zavrshio mislite da bi Shumacher ikada imao ovakvu karijeru?
Naravno da bi imao...
Airton Sena je bio veliki vozac, nema sumnje, ali nista veci od nekih koji su vec vidjeni (Prost, Pike...), a usao je u legendu samo zbog svoje smrti. Tacno je da je imao mnogo pobeda i pol pozicija (to je jos jedini rekord koji mu Sumaher nije preuzeo - a cisto sumnjam da ce i moci), ali je to sve osvojio ovako kao sto sada (tj. ne sada nego '02 godine) Sumaher osvaja, jer je tih tri godine imao ubadljivo najboji bolid (kao i Sumaher prosle godine). Jedine godine kada je vodio neizvesnu borbu sa Prostom (ja mislim da je bilo '89 godine - kada sam i poceo da pratim formulu), vodio je do zadnje trke sa (valjda) samo jednim bodom prednosti, i pogodite sta je uradio taj vas heroj Sena - na prvoj krivini posle starta (Prost je bio ispred Sene) se skucao u Prosta i zajedno su zavrsili trku a Sena uzeo titulu (kao Sumaher i Hil). O tome su tada novine i TV pisali na veliko nekoliko nedelja pa se zaboravilo (opet kao Sumaher i Hil).
Zakljucak: svi su oni (Sena, Sumaher...) isti.
Miss_worms
16.01.2004., 18:52
To ko je isti a ko nije,nije na tebi da raspravljash a josh manje da kritikujesh i omalovazavash Airtona Senu.I ti po nekoj trci o kojoj i sam kazesh da se zaboravilo,sudish o jednoj legendi formule1.Mislish li da su svi mrtvi vozaci ushli u legendu?
U Monaku je rodjena i legenda o Kishnom Coveku(kako su nazivali Senu)kada je svojeumece dokazao i po loshim vremenskim uslovima.U pocetku svoje karijere nije mogao da «zablista» zato shto nije vozio odgovarajuci bolid,zbog cega 1988 prelazi u tim Meklaren-Honda.Te godine je i po prvi put postao shampion.Tim osvaja josh dve titule 1990.i 1991.,kada su mu glavni protivnici bili Prost i Mensel.Kasnije je preshaou tim Vilijamsa.Grand pri u Imoli kada je poginuo i Roland Racenberger(DA LI JE I ON POSTAO LEGENDA FORMULE1?)bio je kraj,tada se tragicno zavrshava jedna sjajna karijera a pocinje druga...
Kao sto sam vec rekla i dokazala da ti u stvari veze nemash o Airtonu Seni,i nisi strucan da rasudjujes(a to radish)...je strashno.Cinjenica da ti «pratish»formulu1 od 1989. ne menja stvari.I svojim iskazima demantujesh svoj(nevazni)zakljucak.
Sve mozesh da kazesh i da blatish ali o Seni vishe ni reci dok ne neucish i ne shvatish....
:twisted: :evil: :x
Miss_worms
16.01.2004., 18:55
Nadam se da ce ovaj sampionat osvojiti Montoja jer sam njegov veliki obozavatelj i mislim da se stvarno radja novi Senna[/b]Sledeci put nemoj da mislish....
Shta li se deshava kad ne mislish,kakve li tek gluposti tad pricash? :twisted:
Malo je takvih vozaca koje su tehnicki potkovani,sem sto naravno vozi kako treba
Michael Schumacher,i svaki tim u kome vozi,jer kada je on uspeo 1991 da jednog Piquet-a otera u penziju, onda to govori ssvim dovoljno.a
Gospodin je sasvim napaljen na svog SHumija,pa ne moze da smisli drugachije mishljenje.Ko da ga je ovaj lichno pozvao u padlock i dao mu bar 1 krug u formuli!!??!!
VAMOS M O N T O Y A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merlinx
19.01.2004., 00:58
Vilijams je jedan!Da neko nema fotke novog Vilijamsovog bolida?
Miss_worms
19.01.2004., 20:15
Zauvek za Airtona Senu....ostali su formalnost :arrow:
U pravu si to je bila sezona 1990 (a ne '89), ali sve ostalo sto sam napisao su cinjenice, sa mojim misljenjem na kraju (sa kojim ljudi mogu da se sloze ili ne). Ne razumem ovoliku ostrascenost ovim, kao da sam dirnuo u samog Boga. Opet ponavljam on je definitivno bio veliki vozac i tu nema sumnje (bez obzira sto ga u to vreme, tj za zivota, mnogo njegovih kolega u F1 nije monogo volelo, bas kao i Sumahera sada), ali je i cinjenica da se nakon '94 svelo na ono staro "o pokojniku sve najbolje".
U svakom slucaju meni to ne smeta, svako ima pravo na svoje misljenje... Ja sam samo hteo da vam ukazem na to da niko nije idealan.
Evo neka dva linka na taj dogadjaj koji se desio u Japanu te 1990 (ovde pise da je kasnije i priznao da je namerno udario u Prosta):
http://www.gpracing.net192.com/races/reports/499.cfm
http://www.atlasf1.com/2000/jpn/preview/jones.html
Ja mislim da ce ove sezone biti McMercedes u ofanzivi i bice medu prva tri mada i BMW tim gotivim pa nista videce mo sta ce biti hmm jedva cekam prvu trku mislim da je 9marta by
Miss_worms
22.01.2004., 11:23
Za Boga ne bih imala nista protiv ali Senu da mi dirash i hulish apsolutno ne dozvoljavam!I totalno me nerviras :lol:
JonyBravo
24.01.2004., 00:46
Mislim da je Sumaher vrlo naduvana licnost i da bi npr. u BAR-u bio tu negde oko 13 mesta.
A ko ne bi u BAR-u bio oko 13-tog mesta? :)
A sto ovi iz Ferarija nisu uzli Montoju nego Sumija?
A sto ovi iz Ferarija nisu uzli Montoju nego Sumija?
?????????????????
bobsapp20
03.02.2004., 23:54
Ako neko pazljivo prati formulu1,ali bas pazljivo,cudno je da ne primeti ili da zazmuri na to cime se bave u Ferrari-ju.Pa zar niko ne vidi da je Barichello samo figura u ovom timu pomocu koga Michael osvaja ove silne VN i titule.Po meni je Rubens duplo bolji vozac od Sumija,ali je ovaj samo mnogo izvikan.O Montoji ne bi ni da pricam jer je on savrsen vozac.Znaci sve najbolje kvalitete jednog vozaca ima on.Pocev od kocenja,prolaska kroz sikane,hrabrosti,da ne kazem m..a.Ali nazalost bmw-ovi glupi mehanicari,umeju da useru kao niko,kao npr na trci u Indianapolisu,u kojoj je mogao da ostane u trci za titulu,ali 16 sekundi u pit stopu je mnogo stvarno.Videcete ove godine ko je JPMontoya,a tek one sledece i da ne pricamo.O ovakvim temama treba da raspravljamo,ali kao sto vidim slabo je interesovanje na zalost.Pozdrav.
bobsapp20
04.02.2004., 00:13
Kao prvo,Montoya nije tek rodjen,vec ima iskustvo od 25 godina,naravno poceo je sa kartingom,i svojih nepunih 29 godina(puni 29 20.septembra ove godine).Ali u svekom slucaju ne moze da se poredi nekakav Michael Schumacher sa ovakvim vozacem.Da Montoya ima tretman kao Sumi,ja ne znam gde bi mu bio kraj.O tome sam vise pisao u temi Sumi ili Montoya.Ove godine JPMontoya osvaja sigurno titulu,ne kazem to tek tako,vec iz mnogo razloga,koje ne bih hteo da pominjem,jer ih ima mnogo.P.S.oborio je 29.januara ove godine rekord staze u Valensiji 8)
Ako neko pazljivo prati formulu1,ali bas pazljivo,cudno je da ne primeti ili da zazmuri na to cime se bave u Ferrari-ju.Pa zar niko ne vidi da je Barichello samo figura u ovom timu pomocu koga Michael osvaja ove silne VN i titule.Po meni je Rubens duplo bolji vozac od Sumija,ali je ovaj samo mnogo izvikan.O Montoji ne bi ni da pricam jer je on savrsen vozac.Znaci sve najbolje kvalitete jednog vozaca ima on.Pocev od kocenja,prolaska kroz sikane,hrabrosti,da ne kazem m..a.Ali nazalost bmw-ovi glupi mehanicari,umeju da useru kao niko,kao npr na trci u Indianapolisu,u kojoj je mogao da ostane u trci za titulu,ali 16 sekundi u pit stopu je mnogo stvarno.Videcete ove godine ko je JPMontoya,a tek one sledece i da ne
pricamo.O ovakvim temama treba da raspravljamo,ali kao sto vidim slabo je interesovanje na zalost.Pozdrav.
pa o cemu da raspravljamo kada i ja isto mislim sumaher je jedna velika p...a sto je dokazao vise puta a monti ce pokazati ja se nadam ove godine kako se vozi.mislim vec je pokazao. samo da se ne ozeni. e a jel znas da kada se vozac ozeni i kad dobije dete rezultat mu se pogorsava za u proseku jedne sekunde po trci ili po sezoni, nisam siguran.
bobsapp20
05.02.2004., 06:01
vidis bate da isto mislimo.trenutno sumi drzi 6 rekorda po stazama,a montoya 4 nazalost.ove godine,tacnije vec 7.marta videce se sve sto sam rekao----www.jpmontoya.com----
Montoja je odlican vozac i od njega mozemo da ocekujemo da ce da uzme ovu titulu. Ali je suludo jednog pocetnika izjednacavati sa imenom Ayrtona Sene.
Miss_worms
15.02.2004., 17:15
Montoja je odlican vozac i od njega mozemo da ocekujemo da ce da uzme ovu titulu. Ali je suludo jednog pocetnika izjednacavati sa imenom Ayrtona Sene.Hvala Bogu da ima nekog pametnog oovde! :evil:
Ako neko pazljivo prati formulu1,ali bas pazljivo,cudno je da ne primeti ili da zazmuri na to cime se bave u Ferrari-ju.Pa zar niko ne vidi da je Barichello samo figura u ovom timu pomocu koga Michael osvaja ove silne VN i titule.Po meni je Rubens duplo bolji vozac od Sumija,ali je ovaj samo mnogo izvikan.O Montoji ne bi ni da pricam jer je on savrsen vozac.Znaci sve najbolje kvalitete jednog vozaca ima on.Pocev od kocenja,prolaska kroz sikane,hrabrosti,da ne kazem m..a.Ali nazalost bmw-ovi glupi mehanicari,umeju da useru kao niko,kao npr na trci u Indianapolisu,u kojoj je mogao da ostane u trci za titulu,ali 16 sekundi u pit stopu je mnogo stvarno.Videcete ove godine ko je JPMontoya,a tek one sledece i da ne
pricamo.O ovakvim temama treba da raspravljamo,ali kao sto vidim slabo je interesovanje na zalost.Pozdrav.
pa o cemu da raspravljamo kada i ja isto mislim sumaher je jedna velika p...a sto je dokazao vise puta a monti ce pokazati ja se nadam ove godine kako se vozi.mislim vec je pokazao. samo da se ne ozeni. e a jel znas da kada se vozac ozeni i kad dobije dete rezultat mu se pogorsava za u proseku jedne sekunde po trci ili po sezoni, nisam siguran.
Sta seres idiote kad nemas pojma o formuli.Ti mi mnogo znas podataka ko moj *****. Ne znas ti nista druze moj. Znas ti gde je vozio Sumi pre Ferrarija? Pa u Benetonu budalo jedna
Sena je ime za pamcenje buducim generacijama u svijetu automobilizma.
Espanol
19.02.2004., 20:53
Montoya je antibiotik za Schumachera, cini mi se da se radja novi Senna!???
Mali je zlatan samo ima jednu manu! Nikad neće imati živac kao Švaba.
Espanol
19.02.2004., 21:08
Ako neko pazljivo prati formulu1,ali bas pazljivo,cudno je da ne primeti ili da zazmuri na to cime se bave u Ferrari-ju.Pa zar niko ne vidi da je Barichello samo figura u ovom timu pomocu koga Michael osvaja ove silne VN i titule.Po meni je Rubens duplo bolji vozac od Sumija,ali je ovaj samo mnogo izvikan.O Montoji ne bi ni da pricam jer je on savrsen vozac.Znaci sve najbolje kvalitete jednog vozaca ima on.Pocev od kocenja,prolaska kroz sikane,hrabrosti,da ne kazem m..a.Ali nazalost bmw-ovi glupi mehanicari,umeju da useru kao niko,kao npr na trci u Indianapolisu,u kojoj je mogao da ostane u trci za titulu,ali 16 sekundi u pit stopu je mnogo stvarno.Videcete ove godine ko je JPMontoya,a tek one sledece i da ne pricamo.O ovakvim temama treba da raspravljamo,ali kao sto vidim slabo je interesovanje na zalost.Pozdrav.
Što reče Mujo:" P.... je p...., ali dvared je dvared. A taj nikakav Šumi 6 puta! Pa baš je preterao, a priča se da hoće i sedmi put. Užas!
Espanol
19.02.2004., 21:15
Koliko ono titula uze Švaba posle ženidbe i dobijanja deteta? I još jedno pitanje, ko je u ovoj blesavoj raspravi prepunoj nepotrebnog vređanja i psovanja provozao bar jedan krug na bilo kojoj trci?
Espanol
19.02.2004., 21:44
NIŠTA!
Е, људи, зна ли неко која од ових наших вајних телевизија преноси овогодишње трке?
До сада су се сви 2-3 месеца пре почетка сезоне `фалили да ће је преносити, а ове године ништа.
Ko bi mogao uzeti titulu sampiona u F1? Bez subjektivnih odgovora, molim!
Ima da pukne, SUMI JE ZAKON
Ima da pukne, SUMI JE ZAKON jEBO TE SUMI
Espanol
25.02.2004., 02:57
Ima da pukne, SUMI JE ZAKON * TE SUMI
Čemu psovanje gospodo. Sporiti Šumija, koji mi pošteno govoreći nije preteranio drag, je uz upotrebu proste logike krajnje nekorektno. Da li zaista mislite da je jedan pacer bez kvaliteta mogao 6 (ŠEST) puta da dogura do titule, čak i u godinama kada je Ferari bio inferiorniji u odnosu na konkurente. Činjenica je da Švaba VOZI opako, da ima čelični živac koji mnogo nedostaje mladoj generaciji koja se uspinje, da ima talenat da inženjerima prenese detalje važne za razvoj automobila, podešavanja, organizaciju u boksu...Ferari bez njega (nerado priznajem) ne bi danas bio toliko superioran. i na kraju, hajde da ovu diskusiju vodimo razložno i argumentovano.
BMW_M3csl
27.02.2004., 17:59
Ove godine MONTOJA cinimi se da je zasluzio
z Baumgartner :idea:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno, da li neko ima informaciju o tome da li će neka od naših Tv stanica prenositi trke formule?
Е, људи, зна ли неко која од ових наших вајних телевизија преноси овогодишње трке?
До сада су се сви 2-3 месеца пре почетка сезоне `фалили да ће је преносити, а ове године ништа.
A шта се и ја који мој цимам ко ће да преноси трке. Имам кабловску, и све лепо могу да гледам на RTL.
А јок да ми притисак дижу "врли познаваоци Формуле 1" отелотворени у Вељку Петровићу, Чедомиру Бркићу, Предрагу Милинковићу & co. који су стално затечени стањем на стази, као и упознавањем са правилима формуле 1 на почетку сваке трке. :D :D :D :D
Mursielagio1
02.03.2004., 19:47
Mislim da je sramota porediti Montoju ili Sumahera sa Senom...Zaboravili ste da je taj isti Sumaher vozio trke formule 1 u isto vreme kad je sena vozio...samo tada niko nije ni cuo za njega...
Dakle, nejveca tragedija koja je mogla da zadesi fanove formule 1 upravo se i dogodila... poginuo je SENA...otisao u legendu ali zivi u srcima svih pravih i istinskih ljubitelja formule 1... Inace Sumaher je extra vozac i verovatno ce ostati zapamcen kao najtrofejniji vozac svih vremena ali Sena...
Sena je nesto iznad...Nesto sveto i nedodirljivo...
Da nisam umoran sada ispricao bih vam par anegdota vezano za senine rezultate i test voznje ali ima vremena... pozdrav svima
Miss_worms
02.03.2004., 19:58
Mislim da je sramota porediti Montoju ili Sumahera sa Senom...Zaboravili ste da je taj isti Sumaher vozio trke formule 1 u isto vreme kad je sena vozio...samo tada niko nije ni cuo za njega...
Dakle, nejveca tragedija koja je mogla da zadesi fanove formule 1 upravo se i dogodila... poginuo je SENA...otisao u legendu ali zivi u srcima svih pravih i istinskih ljubitelja formule 1... Inace Sumaher je extra vozac i verovatno ce ostati zapamcen kao najtrofejniji vozac svih vremena ali Sena...
Sena je nesto iznad...Nesto sveto i nedodirljivo...
Da nisam umoran sada ispricao bih vam par anegdota vezano za senine rezultate i test voznje ali ima vremena... pozdrav svima
Sjajno!Napokon neko ko zna nesto o Airtonu!A ne glupavi klinci koji se loze na Schumahera koji je dobio trku posle Airtonove smrti!
A шта се и ја који мој цимам ко ће да преноси трке. Имам кабловску, и све лепо могу да гледам на RTL.
А јок да ми притисак дижу "врли познаваоци Формуле 1" отелотворени у Вељку Петровићу, Чедомиру Бркићу, Предрагу Милинковићу & co. који су стално затечени стањем на стази, као и упознавањем са правилима формуле 1 на почетку сваке трке. :D :D :D :D
Bash tako,mozesh cuti samo cija se zena sa kim vukla ili vuce :lol: :lol: btw rts1 i 2,bar nije pink,gde pored reklama na svakih 5min trke slushash iste budale...
Dont_Break_The_Oath
09.03.2004., 05:40
Mislim da je strasno glupo sada pricati o Senni,kada je vec 10 godina mrtav.Ali naravno,o Montoyi ne vredi raspravljati,covek prosto nema konstantu u voznji.
A sto se tice M.Schumacher-a,setite se Jordan Ford,i trke u Belgiji 1991 godine kada je prvi put seo u bolid Formule 1 i sa slabasnim Jordanom osvojio 8. startno mesto.To nije bilo slucajno.Te iste godina,maltene je unistio svojim vozackim umecem trostrukog prvaka Nelson Piquet-a i oterao ga u peznziju,a posle sa ostalim klupskim kolegama koji su bili stariji i iskusniji od njega (Brundle,i legendarni Patrese),Schumacher ih je prosto mleo svojim znanjem.A uspeo je i da pobedi Sennu (setite se Brazila 1994 kada je sa V 8 motorom uspeo posteno da iznervira Sennu kome je popustila koncentracija.
Mislim,ko je podigao Ferrari na noge i bukvalno od nule,napravio ovakve rezultate.Senna je u McLarenu 1988 vec imao spreman fantasticni Hondin motor,sve mu je bilo na dlanu,a Schumacher je uspeo da uradi u Ferrariju ono sto ni takvi velikani kao sto su Prost i Mansell nisu bili u stanju.
Zato ostavite Sennu da pociva,Montoyu da nastavi da sanja,Räikkönena da izigrava veliku Finsku skolu voznje i priznajte da niko nikada nije bio u stanju da osvoji sve ovo sto je M.Schumacher uradio.
Stvarno mi je dosta svih onih koji su svo vreme navijali za njegove rivale.
Prvo je tu bio Hill,koji je isto smatran najboljim,zatim Villeneuve,koji je sam sebe sahranio,Häkkinen,prosecni vozac kome je McLaren-ova zver omogucila titulu,i sada nekoliko talenata:Montoya,Räikkönen,Alonso.
Svako od njih ima sampionski potencijal,ali osrednji,isto kao za vreme Alana Jonesa i Keke Rosberga.Svaka cast Senni,ali ipak jedan je Michael Schumacher.
Dont_Break_The_Oath
09.03.2004., 05:56
Samo Michael Schumacher.Ostali klinci prosto nisu u stanju da se bore protiv njega.Tek kada se on bude povukao (2006),mozemo da raspravljamo o tome ko je sledeci sampion.
Dont_Break_The_Oath
09.03.2004., 06:10
Pa naravno,lako je pljuvati po najboljem,i to pogotovo kada se ne poznaje Formula 1.
Iste price su kruzile o Villeneuve kada je dosao u Formulu 1.
A Juan Pablo Montoya je cisto olicenje prosecnog vozaca koji se nasao u velikom Williamsu,ali njegov stil voznje,njegove ogromne oscilacije od trke do trke govore bas u prilog tome da on nema Schumacherov potencijal.Michael Schumacher je covek koji je potreban svakom timu,setite se samo koliko dugo je Ferrari je bio bez pobeda pre njegovog dolaska.Prosto,Schumacher je covek koji je prevazisao mogucnosti svog bolida,i rezultatima i okolnostima je dokazao da je najbolji,jer niko pre njega nije uspeo da od jednog Ferrarija 1996 koji je bio ravan Minardiju danas,napravi ovakav bolid.I sve to zahvaljuci njegovoj organizovanosti,njegovoj sposobnosti da ceo tim okupi oko sebe,tako se postaje sampion.Ne seda se u gotov bolid kao Montoya i onda se uporno pokusava biti neko i nesto.Montoya je samo jedna prolazna faza u Formuli 1,kao i svi ostali protivnici M.Schumachera.Gde je sada Hill,Villeneuve,Häkkinen?Prosto povuceni.Nema ih,a Schumi je ostao.Zato istinu na videlo i treba priznati da Montoya ne poseduje talenat,kao na primer Giancarlo Fisichella ili Nico Rosberg,nego onaj BMW motor,sa kojim je tako lako uspeti osvajati toliko pol pozicije i najbrze krugove.Recite hvala Dr.Mario Thaissen-u sto je genije za motore,a ne jednom bednom Montoyi.
Dont_Break_The_Oath
09.03.2004., 06:20
köölomesta kuljettajat maailmainteruma toikää Räikkönen aiva kitto McLarenskajataa upovaista nosä.
Ovo je maternji jezik Kimi Räikkönena,znam ga perfektno.
Moze Kimi do titule,ali na isti nacin kao i njegov starij kolega Mika Häkkinen,samo ako dobije najbolji bolid.Inace ne vidim u njemu neki posebni potencijal koji ga krasi osim te hladnoce koja ja karakteristicna za sve Fince (znam ih jako dobro).
Novi McLaren je prava katastrofa,nesretno napravljen auto bez ikakvog balansa,bez icega sto bi moglo da vine i Kimija i Davia u zvezde.Mislim da bi im bilo bolje da malo organizuju redove u timu,da vrate Adriana Newia na mesto glavnog konstruktora,pa ce Kimi i David tek onda imati sansu za nesto.Ovako mislim da i jedan BAR a mozda i Toyota moze biti bolji od njih.
Dont_Break_The_Oath
09.03.2004., 06:25
Michael Schumacher,i svaki tim u kome vozi,jer kada je on uspeo 1991 da jednog Piquet-a otera u penziju, onda to govori ssvim dovoljno.a
Gospodin je sasvim napaljen na svog SHumija,pa ne moze da smisli drugachije mishljenje.Ko da ga je ovaj lichno pozvao u padlock i dao mu bar 1 krug u formuli!!??!!
Izvini,da nisi ti mozda vrhunski poznavalac Formule 1 u tehnickom i vozackom smislu?Ja govorim cinjenice,a Montoya,tvoj glupi Montoya je samo prolaznost u Formuli 1,a Schumacher je taj koji se vec dokazao,i zato ja volim samo najbolje.A ne one simpaticne,one prosecne,one jadnike koji su se igrom slucaja (glopsti Frank Williamsa) nasli u velikim timovima.
Kimi Raikkonen je najbolji 8)
Posle ove trke rekao bih da Sumaher ima izuzetnu dominaciju, kao i prethodnih godina! Ali se nadam da bi Montoja mogao da uzme tu titulu!
Espanol
10.03.2004., 02:56
Posle ove trke rekao bih da Sumaher ima izuzetnu dominaciju, kao i prethodnih godina! Ali se nadam da bi Montoja mogao da uzme tu titulu!Montoja je zlatan dečko, ali što bi rekli naši stari, ima još puno furuna hleba da pojede da stigne Švabu. Ko je gledao Australiju jasno mu je šta pričam. Možemo da ga ne volimo, ali on "pegla" i drži lekcije klincima.
Espanol
11.03.2004., 02:54
köölomesta kuljettajat maailmainteruma toikää Räikkönen aiva kitto McLarenskajataa upovaista nosä.
Ovo je maternji jezik Kimi Räikkönena,znam ga perfektno.
Moze Kimi do titule,ali na isti nacin kao i njegov starij kolega Mika Häkkinen,samo ako dobije najbolji bolid.Inace ne vidim u njemu neki posebni potencijal koji ga krasi osim te hladnoce koja ja karakteristicna za sve Fince (znam ih jako dobro).
Novi McLaren je prava katastrofa,nesretno napravljen auto bez ikakvog balansa,bez icega sto bi moglo da vine i Kimija i Davia u zvezde.Mislim da bi im bilo bolje da malo organizuju redove u timu,da vrate Adriana Newia na mesto glavnog konstruktora,pa ce Kimi i David tek onda imati sansu za nesto.Ovako mislim da i jedan BAR a mozda i Toyota moze biti bolji od njih.Slažem se. Fincima je uvek više ležao reli od trka na stazi. Zato su rezultate postizali samo u vrhunskim automobilima, a McLaren to trenutno sigurno nije. Pa ni Kimi (pošteno)nije neka klasa u odnosu na druge "klince", pre svega Alonsa. Ne dajem mu puno šansi.Uostalom setite se prvog Finca Keke Rozberga koji je postao šampion bez i jedne pobede!
Espanol
11.03.2004., 03:07
Nadajmo se. Niko ne zeli da gleda prestizanje kroz boksove. Jedini vozac koji ima muda.
Konacno da cu za nekoga poceti da navijam. Alezi ne vozi vec dve godine :(
Samo i da ne zavrsi ko senna. mislim jos jedna iscenirana smrt velikana folrmule 1 bi bila previseDa li bi mogao malo bliže da objasniš to "iscenirana smrt"?
pirratica
11.03.2004., 18:43
Moze li Kimi do titule?
Moze :D
Espanol
11.03.2004., 21:38
Toyotu najbolja ce da budeU KOM VEKU?
Ko zna mozda onda kad uvedu da formula vozi bez vozaca :lol: :D :D 8)
Espanol
12.03.2004., 00:25
Ko zna mozda onda kad uvedu da formula vozi bez vozaca :lol: :D :D 8)Blizu si. ali mislim da će i tada biti teško protiv crvene furije.
Ko zna mozda onda kad uvedu da formula vozi bez vozaca :lol: :D :D 8)Blizu si. ali mislim da će i tada biti teško protiv crvene furije.
zezam se,ma gde ce bre Japanci oni su ionako novi u ovom biznisu.MC-Laren i Ferari su debelo odmakli 8)
Espanol
12.03.2004., 00:52
zezam se,ma gde ce bre Japanci oni su ionako novi u ovom biznisu.MC-Laren i Ferari su debelo odmakli 8)Jasna stvar! Zna se da su "tate" za ovaj sport u Evropi. Formula se ovde vozila dok su oni još gurali rikše.
Espanol
12.03.2004., 03:05
Moze li Kimi do titule?
Moze :DNaravno, kada Šumi ode u penziju a iza njega Alonso, Buton i čitav red klinaca koji mogu da ga "namažu na leba"...
Sacekamo lepo da se Sumi povuce, a onda biramo za koga navijamo. Ovako nije zanimljivo cak ni za one koji su za njega.Bar malo neizvesnosti.
Espanol
12.03.2004., 16:01
Sacekamo lepo da se Sumi povuce, a onda biramo za koga navijamo. Ovako nije zanimljivo cak ni za one koji su za njega.Bar malo neizvesnosti.E, baš tako. Koliko god ga voleli ili ne voleli Švaba je trenutno "tata" u F1 i tu nema spasa.
SUMAHER SUMAHER I JOS JEDNOM SUMAHER!!!!!!!
Mursielagio
14.03.2004., 22:04
Ova rasprava moze teci u nedogled...Jednu stvar znam...na primer, kada bi ja sedeo sa sumaherom u bolidu na nekoj zamisljanoj trci, i kad bi napravio neko sranje...ja bi mu svasta rekao i mozda bi ga prebio (na onom svetu) ako bi recimo poginuli... a kad bi se vozio sa Senom i dodjemo u istu situaciju da izginemo jeli, rekao bih mu( na onom svetu) ma svaka cast, bilo mi je zadovoljstvo da poginem sa tobom... i sigurno bi prosli tu krivinu ili sta vec da nije bilo ovoga ili onoga....smislio bi neko opravdanje, jer znam da sena ne bi tako katastrofalno pogresio...Neko ce da se smeje ovome sto sam napisao ali tako se osecam kad razmisljam o jednom ili o drugom... eto...nazalost, ostaje nam jedino da gledamo sumahera kako se trka sam sa sobom...posto za sada nema rivala...pozdrav
Espanol
14.03.2004., 23:13
Ova rasprava moze teci u nedogled...Jednu stvar znam...na primer, kada bi ja sedeo sa sumaherom u bolidu na nekoj zamisljanoj trci, i kad bi napravio neko *...ja bi mu svasta rekao i mozda bi ga prebio (na onom svetu) ako bi recimo poginuli... a kad bi se vozio sa Senom i dodjemo u istu situaciju da izginemo jeli, rekao bih mu( na onom svetu) ma svaka cast, bilo mi je zadovoljstvo da poginem sa tobom... i sigurno bi prosli tu krivinu ili sta vec da nije bilo ovoga ili onoga....smislio bi neko opravdanje, jer znam da sena ne bi tako katastrofalno pogresio...Neko ce da se smeje ovome sto sam napisao ali tako se osecam kad razmisljam o jednom ili o drugom... eto...nazalost, ostaje nam jedino da gledamo sumahera kako se trka sam sa sobom...posto za sada nema rivala...pozdravNismo čuli odgovor na "inscenirana smrt". Veruj mi da sam stotinama puta pregledao taj kadar, i jedino što mogu da zaključim je greška na kočenju. Naravno žao mi je Sene , ali svi greše pa i najveći. Sve ostale priče postaju zaista neukusne. Pustimo čoveka na miru, bio je veliki i neka takav ostane.
mursielagio.
15.03.2004., 14:00
Nadam se da nisi mislio na mene kad si pitao za "ISCENIRANU SMRT" posto je to najveca glupost koju sam ovde procitao...to bi trebao da ti objasni tvorac te umotvorine...
Pa ovde niko izgleda nema pojma, trke se nevoze od devedesete. Posto ste ocigledno neupuceni probajte da nadjete snimak trke iz Monaka 1984. Sena pobedio u bolidu Toleman Hart, ali su trku proglasili gotovom dva kruga ranije tako da je pobeda uknjizena Laudi. Sena je pobedjivao vozace kao sto su Prost, Mensel, Pike ... i to na stazi a ne u boksu. Ako ste pratili trke u to vreme verovatno znate da u Mclaren-u nije imao povlascen status kao sada Svaba u najboljoj ekipi i Prost nikada nije stao da bi propustio Senu. Cinjenica je da je svaba sada najbolji. Ali u kojoj konkurenciji?
kako je propala f1
17.03.2004., 15:06
tema je vezana za montoju, ali je rasirena na sumahera i senu......ne mogu da odolim a da ne podsetim shumaheriste na neke cinjenice, mada je to odavno znano...prosto ne znam odakle da pocnem. vas super shumi nije nista drugo do sampion jedne suplje klase, nesto poput naseg "velikog" cedomira brkica, koji nakupi titule u bednim devedesetim. sumaher je vozac jakih kvaliteta, to nema sumnje, ali sta mislite zasto je protezitan ovoliko kao niko do sada na svetu.....on iza sebe ima preko 80 miliona prebogatih nemaca + preko 60 miliona italijana, isto tako prebogatih.....i sta sad mislite, da ce u cirkusu koji donosi ogroman novac neko pustiti baricela da osvoji titulu.....koje to proizvode moze jedan siromasan brazilac da kupuje, a da to ne bi mogao nemac ili italijan.....stvar je slicna kao i sa britni spirs ili onim seronjom bekamom.....svetu trebaju idoli i mitovi, pogotovo ako ti mitovi dolaze sa zapada i donose ogroman novac sponzorima.....stvarni kvaliteti i nisu toliko bitni ako su svi namireni.....f1 je ruku na srce sa turbo erom postala prazna klasa.....godinama figuriraju dva , ali nikad tri tima po sezoni. nekad samo jedan, ali i tada je postojala borba izmedju vozaca istog tima. 1984, lauda i prost, pa kasnije cuveni rivalitet mensel i pike u vilijamsu, pa sena i prost u istom timu....uporedimo sad to sa ovom blamazom iz zadnjih godina, kad barichelo ne sme, bukvalno ne sme da vozi ne bi li se stvarala legenda....i o kakvom vi to coveku vrhunskih mogucnosti pricate.....da rezimiram, jednu titulu je uzeo na cisto gusarenje, sto je pokusao i kasnije, a najmanje dve na cistu protekciju vodecih ljudi svog tima, kao i ljudi iz fie....namerno se ne zeli izjednaciti budzet timova, jer veliki kao i svuda zele monopol na titule i uspeh, samim tim i novac.....ako uz to dodamo i pogibiju velikog brazilca i konkurenciju sumaheru kakva je bila ona smejurija od dejvid kultarda, onda je jasno kako je idol stvoren......zato ne verujem da ce kolumbijac nesto moci...f1 i fia su isuvise zastitili tim i vozaca oko koga se vrti ogroman novac....dok sve ovo pisem , ne mogu a da se sa gorcinom ne prisetim naseg super talenta milosa pavlovica koji zbog vec ispricane price mozda nikad nece biti u situaciji da bar sedne u f1.....mislite da je nesto manje talentovan od one iskrivljene vilice ?
ugadnubaburastem
18.03.2004., 01:37
Schumi je, uprkos faktu da ne spada u najsimpaticnije likove F1, jos uvek no.1 i mislim da ce proci jos dosta vremena dok se ne pojavi vozac njegovog kalibra. Bogom dan talenat (Montoya, Ralf, Kimi...) nije dovoljan, ukoliko se na njemu ne radi i to paralelno sa radom na samokontroli i obuzdavanju temperamenta (najveci Monoyin problem, npr.).
Ono sto dezurni 'pljuvaci' kada je Schumacher u pitanju najcesce ne znaju, jeste da njegovo impresivno tehnicko/mehanicko znanje nije rezultat fansy vrckanja po pit-lane-u, vec posledica siromastva i ogromnog rada. Kao dete cuvara karting kompleksa, odrastajuci pored staze, sam je sklopio svoj prvi 'bolid'. Rad, red i disciplina, nemacka skola (japanska takodje) - svidja(l)o nam se ili ne, rezultati su ocigledni. Sto se karaktera tice, ne bih se upustala u polemiku - potrebno je licno nekoga poznavati pre izjasnjavanja bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Vecinu nas je iskustvo naucilo da lepa i simpaticna pakovanja nisu uvek i garancija iste takve sadrzine. Uostalom, na stazi se ne bira Mr.Charming. Da je 'hladan' jeste - ne samo zato sto je 'svabo' - covek placa licnog 'terapeuta' (citaj gurua) koji brine o njegovom psihickom kao i fizickom stanju. Da li je 'masina'? Umesto odgovora - da li se neko seca press konferencije posle trke u Imoli pre 2 godine kada je stigao Sennin rekord u broju pobeda? Kada je 'pukao'i nekontrolisano plakao pred potpuno sokiranim novinarima, Ralfom (stigao 3.-i) i cini mi se drugoplasiranim Coulthardom (mozda gresim)?
Espanol
18.03.2004., 01:44
Schumi je, uprkos faktu da ne spada u najsimpaticnije likove F1, jos uvek no.1 i mislim da ce proci jos dosta vremena dok se ne pojavi vozac njegovog kalibra. Bogom dan talenat (Montoya, Ralf, Kimi...) nije dovoljan, ukoliko se na njemu ne radi i to paralelno sa radom na samokontroli i obuzdavanju temperamenta (najveci Monoyin problem, npr.).
Ono sto dezurni 'pljuvaci' kada je Schumacher u pitanju najcesce ne znaju, jeste da njegovo impresivno tehnicko/mehanicko znanje nije rezultat fansy vrckanja po pit-lane-u, vec posledica siromastva i ogromnog rada. Kao dete cuvara karting kompleksa, odrastajuci pored staze, sam je sklopio svoj prvi 'bolid'. Rad, red i disciplina, nemacka skola (japanska takodje) - svidja(l)o nam se ili ne, rezultati su ocigledni. Sto se karaktera tice, ne bih se upustala u polemiku - potrebno je licno nekoga poznavati pre izjasnjavanja bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Vecinu nas je iskustvo naucilo da lepa i simpaticna pakovanja nisu uvek i garancija iste takve sadrzine. Uostalom, na stazi se ne bira Mr.Charming. Da je 'hladan' jeste - ne samo zato sto je 'svabo' - covek placa licnog 'terapeuta' (citaj gurua) koji brine o njegovom psihickom kao i fizickom stanju. Da li je 'masina'? Umesto odgovora - da li se neko seca press konferencije posle trke u Imoli pre 2 godine kada je stigao Sennin rekord u broju pobeda? Kada je 'pukao'i nekontrolisano plakao pred potpuno sokiranim novinarima, Ralfom (stigao 3.-i) i cini mi se drugoplasiranim Coulthardom (mozda gresim)?Gadna buduća babo! Mozgić ti radi po svim zakonima logike, što baš i nije neka osobina raznih zapaljenih likova na ovom forumu. Siguran sam da ćeš biti jedna divna baka koja će imati čemu da uči unuke. Pozdrav.
ugadnubaburastem
18.03.2004., 01:44
Sacekamo lepo da se Sumi povuce, a onda biramo za koga navijamo. Ovako nije zanimljivo cak ni za one koji su za njega.Bar malo neizvesnosti.E, baš tako. Koliko god ga voleli ili ne voleli Švaba je trenutno "tata" u F1 i tu nema spasa.
Fakat je dosadno gledati nemoc ostalih 'talenata' - verovatno cekaju da neko Schumiju 'ispravi krivinu' kao sto su to uradili i Senni, pa da zasijaju u punom sjaju. Nisam sigurna da ce im se Kajzer izviniti zbog superiornosti (nicim izazvane), ali se uzdam u nikad predvidive pneumatike, cudljive software varijacije, vremenske (ne)prilike i stare dobre zakulisne radnje sponzorske prirode ne bi li stvari bile barem malo neizvesnije ili manje ocigledne. :roll:
[/quote]Gadna buduća babo! Mozgić ti radi po svim zakonima logike, što baš i nije neka osobina raznih zapaljenih likova na ovom forumu. Siguran sam da ćeš biti jedna divna baka koja će imati čemu da uči unuke. Pozdrav.[/quote]
Heh, sah-mat...Ta Espanol (bas Espanol ili Castellan? :wink: )nemoj mi minirati nick-ic i uspavljivati neznoscu mozgic - sacekace me dezurni hauzmajstori na kontrakrivini u pogresnoj brzini i - oterace me u Forum 'Emeralda, ljubav je to '...Pozdrav :wink:
Espanol
18.03.2004., 02:08
Gadna buduća babo! Mozgić ti radi po svim zakonima logike, što baš i nije neka osobina raznih zapaljenih likova na ovom forumu. Siguran sam da ćeš biti jedna divna baka koja će imati čemu da uči unuke. Pozdrav.[/quote]
Heh, sah-mat...Ta Espanol (bas Espanol ili Castellan? :wink: )nemoj mi minirati nick-ic i uspavljivati neznoscu mozgic - sacekace me dezurni hauzmajstori na kontrakrivini u pogresnoj brzini i - oterace me u Forum 'Emeralda, ljubav je to '...Pozdrav :wink:[/quote]Baš Espanol obožava takve retke ženske mozgiće! Hauzmajstori sa takvima nemaju nikakve šanse, a ako treba "sve će da ih utepamo". Nemaš ni najmanje šanse da uletiš u "sapunjare"! Samo ti meni rasti u ono što sam predvideo. Dao Bog još takvih. Cmok pred spavanje "bakac".
Espanol
19.03.2004., 00:59
SUMAHER JE NAJOBICNIJA *, A NJEGOVE TITULE NAJVECA SRAMOTA FORMULE 1BRAVO! I TO 6 PUTA "ONA STVAR". MA; KAKO MU SAMO USPEVA?
Oduvek se lomim Ferari pamtim iz onog perioda kada je bio gubitnik.I od tada ga volim.Sumahera nemogu da smislim.Pa njegov prelazak u Ferari je za mene bio sok.Ali sam navikao.Znaci Ferari.
Mada simpatije gajim prema renaultu i toyoti
ugadnubaburastem
19.03.2004., 13:55
Napred crveni... :wink: ...Ferrari naravno - uvek. Zato sto sve rade sami, sto osim pneumatika gotovo nista drugo ne dobijaju 'na gotovo'. Schumija podnosim. Veoma. Za postovanje je njegovo poznavanje mehanike i osecaj za masinu, kao i ogroman rad, disciplina i ulaganje u sebe. 8)
Espanol
19.03.2004., 15:31
Napred crveni... :wink: ...Ferrari naravno - uvek. Zato sto sve rade sami, sto osim pneumatika gotovo nista drugo ne dobijaju 'na gotovo'. Schumija podnosim. Veoma. Za postovanje je njegovo poznavanje mehanike i osecaj za masinu, kao i ogroman rad, disciplina i ulaganje u sebe. 8)Gadna baba ( u perspektivi naravno) ponovo jaše! I opet koristi mozgić umesto emocija. Eh, šta li će od tebe još da ispadne osim gore rečenog. Pozdrav.
8)[/quote]Gadna baba ( u perspektivi naravno) ponovo jaše! I opet koristi mozgić umesto emocija. Eh, šta li će od tebe još da ispadne osim gore rečenog. Pozdrav.[/quote]
...Presla sam na 'dizlu' pa metla vileni... :roll: ... Opet sam gledala Harry-a i tako...Cura u prelaznim godinama, drzim se bezolonvog... :wink: ...Poljubac od staramajke u najavi za te Pirinejac - i dobar vetar.
Espanol
19.03.2004., 23:50
8)Gadna baba ( u perspektivi naravno) ponovo jaše! I opet koristi mozgić umesto emocija. Eh, šta li će od tebe još da ispadne osim gore rečenog. Pozdrav.[/quote]
...Presla sam na 'dizlu' pa metla vileni... :roll: ... Opet sam gledala Harry-a i tako...Cura u prelaznim godinama, drzim se bezolonvog... :wink: ...Poljubac od staramajke u najavi za te Pirinejac - i dobar vetar.[/quote]Blagodarim! Lepo spavaj i sanjaj u koloru.
Amin to that........ :!: :D
Moze li Kimi do titule?
Moze :DNaravno, kada Šumi ode u penziju a iza njega Alonso, Buton i čitav red klinaca koji mogu da ga "namažu na leba"...
Sa bolidom kao sto je Shumijev i moja baka bi mogla da osvoji sampionat.Da mi je da ga vidim u nekom drugom bolidu :evil: :evil:
Espanol
20.03.2004., 22:55
Moze li Kimi do titule?
Sa bolidom kao sto je Shumijev i moja baka bi mogla da osvoji sampionat.Da mi je da ga vidim u nekom drugom bolidu :evil: :evil:Zaboravljaš da je on bio i u drugim bolidima, a da je baš svojim savetima pomogao da Ferari postane to što jeste!
Espanol
21.03.2004., 00:19
Amin to that........ :!: :DAko misliš na Kimikića OK!
ugadnubaburastem
21.03.2004., 01:04
Moze li Kimi do titule?
Teorijske sanse postoje cak i za Maggie's granny... :D
Umesto P.S.-a: Kada bi baka imala bradu, bila bi deka, ali to je vec druga bajka... :wink:
ugadnubaburastem
21.03.2004., 01:09
:D ...Hm, ja znam da je pisac hteo da upotrebi drugi pridev, ali se zbunio... :wink:... A i onda bi bilo stvar ukusa, jel' da?... :wink:
Espanol
21.03.2004., 01:30
:D ...Hm, ja znam da je pisac hteo da upotrebi drugi pridev, ali se zbunio... :wink:... A i onda bi bilo stvar ukusa, jel' da?... :wink:Baš toga sam se držao. Ne treba preterivati. Bok!
Espanol
21.03.2004., 01:34
Moze li Kimi do titule?
Teorijske sanse postoje cak i za Maggie's granny... :D
Umesto P.S.-a: Kada bi baka imala bradu, bila bi deka, ali to je vec druga bajka... :wink:E, a ja znam za varijantu kad bi strina imala .....bila bi stric (što mu dođe na isto) ali nikad neće da se desi. Što ti je život?
Mozda bi mogao ali kada bi vozio onaj crveni bolid i da mu nije svabe. Inace opet moram da ispravljam, Rozberg je te sezone pobedio u Monaku, zato sto su svi ostali vozili turbo motore a on atmosferski a staza u Monaku vise odgovara atmosferskim motorima. :twisted:
Espanol
21.03.2004., 01:51
Mozda bi mogao ali kada bi vozio onaj crveni bolid i da mu nije svabe. Inace opet moram da ispravljam, Rozberg je te sezone pobedio u Monaku, zato sto su svi ostali vozili turbo motore a on atmosferski a staza u Monaku vise odgovara atmosferskim motorima. :twisted:Mrak si Dusmane! Htelo se samo reći da je ta titula bila "najtanja" u istoriji F1 (sve u kontekstu Finci i krug). Daleko je to bilo od Švabinog "peglanja" onako za redom.
ugadnubaburastem
21.03.2004., 01:53
[/quote] Što ti je život?[/quote]
Nekom majka, a nekom maceha... :D :wink:
P.S: Mocan 'insekt' Pirinejac, boja WOW, a tek felneeee.. 8) Cmokic od nane... :)
Espanol
21.03.2004., 02:00
Što ti je život?[/quote]
Nekom majka, a nekom maceha... :D :wink:
P.S: Mocan 'insekt' Pirinejac, boja WOW, a tek felneeee.. 8) Cmokic od nane... :)[/quote]Uzvraćamo s ushićenjem. Eh da je više ovakvih staramajki na forumu pa da se ispričamo kao ljudi.
ugadnubaburastem
21.03.2004., 02:05
Mozda bi mogao ali kada bi vozio onaj crveni bolid i da mu nije svabe. :twisted:
Moze to 'lako' da se 'ispravi' :wink: - kad' je mogao 'svabo' da kao klinac sam sklapa 'bolide' sraf po sraf, pa tako ponesto i 'pokupi' o mehanici, moze i mladjahni Finac, zar ne? Jos koju deceniju ulaganja u sebe, malo rada na karakteru i volji, a plus je i u prednosti - prirodno je 'ladan' pa ne mora da 'arci' novce na 'gurua' k'o 'svabo'. A, mozda mu Deka Mraz donese i 'svabov' dar, osecaj i instinkt. I eto nama buduceg sampiona - i to od one fele sto 'vozi', dok drugi 'teraju' autice. Pozdrav. :wink:
Espanol
21.03.2004., 02:17
Mozda bi mogao ali kada bi vozio onaj crveni bolid i da mu nije svabe. :twisted:
Moze to 'lako' da se 'ispravi' :wink: - kad' je mogao 'svabo' da kao klinac sam sklapa 'bolide' sraf po sraf, pa tako ponesto i 'pokupi' o mehanici, moze i mladjahni Finac, zar ne? Jos koju deceniju ulaganja u sebe, malo rada na karakteru i volji, a plus je i u prednosti - prirodno je 'ladan' pa ne mora da 'arci' novce na 'gurua' k'o 'svabo'. A, mozda mu Deka Mraz donese i 'svabov' dar, osecaj i instinkt. I eto nama buduceg sampiona - i to od one fele sto 'vozi', dok drugi 'teraju' autice. Pozdrav. :wink:Da bi se sklapali "autići" treba nešto što se zove znanje i talenat. A, guru Švabi više dođe kao reklama, jer svi u F1 imaju po neki sličan lik (maser za desno koleno, baba Simana za pripremu specijalnog energetskog fruštuka, "teretaner" za vežbe vrata pri 1,2 G u levoj krivini...). Švabinog gurua sam upoznao i to je jedan veseli j......r, sa kojim i Šumi stalno pravi sprdnju. Ali kako sad, 60 mil. EUR godišnje a nemaš nikakav medijski lik, a neki tamo koji plaćaju da voze imaju. Ne ide.
ugadnubaburastem
21.03.2004., 03:15
Moze to 'lako' da se 'ispravi' :wink: - kad' je mogao 'svabo' da kao klinac sam sklapa 'bolide' sraf po sraf, pa tako ponesto i 'pokupi' o mehanici, moze i mladjahni Finac, zar ne? Jos koju deceniju ulaganja u sebe, malo rada na karakteru i volji, a plus je i u prednosti - prirodno je 'ladan' pa ne mora da 'arci' novce na 'gurua' k'o 'svabo'. A, mozda mu Deka Mraz donese i 'svabov' dar, osecaj i instinkt. I eto nama buduceg sampiona - i to od one fele sto 'vozi', dok drugi 'teraju' autice. Pozdrav. :wink:Da bi se sklapali "autići" treba nešto što se zove znanje i talenat. A, guru Švabi više dođe kao reklama, jer svi u F1 imaju po neki sličan lik (maser za desno koleno, baba Simana za pripremu specijalnog energetskog fruštuka, "teretaner" za vežbe vrata pri 1,2 G u levoj krivini...). Švabinog gurua sam upoznao i to je jedan veseli j......r, sa kojim i Šumi stalno pravi sprdnju. Ali kako sad, 60 mil. EUR godišnje a nemaš nikakav medijski lik, a neki tamo koji plaćaju da voze imaju. Ne ide.
:lol: I sta kazes, upozn'o si svabovog Sai Babu? :shock: Aiii, fatamorgana u sitne sate...Sarmatan omladinac, pa se jos razume i u nirvanu...E, pa da ... 8) Ima dece ovde, pa ne ide da poentiram kako je Kory baby zasluzna sto je Kajzer cool :oops: ...Nego, jel' moze kontakt preko veze sa nana Simanom radi konsaltinga oko tog enrgetskog frustuka? ... U koga je nana?...Da nece da se transferise za vecu penziju iz Jordana u Jaguar? :lol: :P A i taj prignjecivac za koleno ne bi bio zgoreg, streca me nesto na promenu vremena - izgleda sasavo, al' garant pomaze... Gerijatrijski cmokic za laku noc :)
Espanol
21.03.2004., 03:31
:lol: I sta kazes, upozn'o si svabovog Sai Babu? :shock: Aiii, fatamorgana u sitne sate...Sarmatan omladinac, pa se jos razume i u nirvanu...E, pa da ... 8) Ima dece ovde, pa ne ide da poentiram kako je Kory baby zasluzna sto je Kajzer cool :oops: ...Nego, jel' moze kontakt preko veze sa nana Simanom radi konsaltinga oko tog enrgetskog frustuka? ... U koga je nana?...Da nece da se transferise za vecu penziju iz Jordana u Jaguar? :lol: :P A i taj prignjecivac za koleno ne bi bio zgoreg, streca me nesto na promenu vremena - izgleda sasavo, al' garant pomaze... Gerijatrijski cmokic za laku noc :)Bože, dokle se stiglo? Sve više volim kad se pojavi onaj značić da se javlja "stara majka". Nema da brineš, kao duševan čovek omogućiću ti sve moguće kontakte sa tim gerijatrijskim likovima. Ima od tebe da napravimo Švabu + Kimija u komadu. Pa će se pitamo posle za F1. Nemoj da zaboraviš da se probudiš bar u 7:45. Peglamo ponovo u Maleziji. Cmok!
Espanol
21.03.2004., 16:13
:lol: I sta kazes, upozn'o si svabovog Sai Babu? :shock: Aiii, fatamorgana u sitne sate...Sarmatan omladinac, pa se jos razume i u nirvanu...E, pa da ... 8) Ima dece ovde, pa ne ide da poentiram kako je Kory baby zasluzna sto je Kajzer cool :oops: ...Nego, jel' moze kontakt preko veze sa nana Simanom radi konsaltinga oko tog enrgetskog frustuka? ... U koga je nana?...Da nece da se transferise za vecu penziju iz Jordana u Jaguar? :lol: :P A i taj prignjecivac za koleno ne bi bio zgoreg, streca me nesto na promenu vremena - izgleda sasavo, al' garant pomaze... Gerijatrijski cmokic za laku noc :)Bože, dokle se stiglo? Sve više volim kad se pojavi onaj značić da se javlja "stara majka". Nema da brineš, kao duševan čovek omogućiću ti sve moguće kontakte sa tim gerijatrijskim likovima. Ima od tebe da napravimo Švabu + Kimija u komadu. Pa će se pitamo posle za F1. Nemoj da zaboraviš da se probudiš bar u 7:45. Peglamo ponovo u Maleziji. Cmok! Gde je sad gadnababaperspektivna da otvaramo šampanjac posle Malezije. Šta reći o trci? Crvenu furiju ne treba komentarisati, "dugmence" se popravlja, mali finski uništavač automobila opravdao poverenje i hrli ka tituli, švapski motori ponovo dokazali svoju pouzdanost, nema trke da neki ne "produva"... Što se tiče Montoje postoje dve teorije:
-Onaj "viljuškarski" deo napred ga je zbunjivao pa nije znao da li da utovara kamione ili da se trka.
-Po velikom poznavaocu Veljku Petroviću, tetka mu je pre trke "mrdnula" papuče pa je bio jako indisponiran. Zbog ovakvog uvida u materiju mu valjda nisu dali na TV. Znači stanje u F1 redovno.
Izvini,da nisi ti mozda vrhunski poznavalac Formule 1 u tehnickom i vozackom smislu?Ja govorim cinjenice,a Montoya,tvoj glupi Montoya je samo prolaznost u Formuli 1,a Schumacher je taj koji se vec dokazao,i zato ja volim samo najbolje.A ne one simpaticne,one prosecne,one jadnike koji su se igrom slucaja (glopsti Frank Williamsa) nasli u velikim timovima.U cemu se to sumaher dokazao? Dali ti strucnjace znas koliko je ferari do sada imao vise konjskih snaga od ostalih bolida? Lako bi se i ja dokazao da se trkam s tobom sa yugom a ti sa ficom. Montoja je zakon.
Pencilin
21.03.2004., 16:54
A to ce se videti jos ove sezone. A vi svaboljubci , sta vam jos trebaju uraditi da pocnete osecati prema njima isto sto i oni prema vama?
ugadnubaburastem
21.03.2004., 17:11
A to ce se videti jos ove sezone. A vi svaboljubci , sta vam jos trebaju uraditi da pocnete osecati prema njima isto sto i oni prema vama?
Penicilinche, progutaj se pod hitno i obavezno, valjda je zbog promene vremena... :wink: ...Ta predugacak je spisak onih koje bi 'po sluzbenoj' trebalo da ne volemo...Nije to dobro, trust me...Da probamo opusteno?!... :idea: ... I ne jeeedi se, mlogo je lep dan da bi bili 'mali zeleni'... :wink:...Pozdrav...
ugadnubaburastem
21.03.2004., 17:35
quote]U cemu se to sumaher dokazao? Dali ti strucnjace znas koliko je ferari do sada imao vise konjskih snaga od ostalih bolida? Lako bi se i ja dokazao da se trkam s tobom sa yugom a ti sa ficom. Montoja je zakon.[/quote]
...Eh, pa dobro sad...dzaba se ustajalo jutroske sa velikim nadama u srcu, al' nemojmo se jeediti...ta stvarno...tek je pocelo cirkusovanje...polako...bice mali Huanho O.K....razvio je karakter ispod pojasa, jos malo da poradi na sektoru iznad i - eto...dobro, mozda... :wink:
ugadnubaburastem
21.03.2004., 17:55
[/i][/b][/quote]Gde je sad gadnababaperspektivna da otvaramo šampanjac posle Malezije. Šta reći o trci? Crvenu furiju ne treba komentarisati, "dugmence" se popravlja, mali finski uništavač automobila opravdao poverenje i hrli ka tituli, švapski motori ponovo dokazali svoju pouzdanost, nema trke da neki ne "produva"... Što se tiče Montoje postoje dve teorije:
-Onaj "viljuškarski" deo napred ga je zbunjivao pa nije znao da li da utovara kamione ili da se trka.
-Po velikom poznavaocu Veljku Petroviću, tetka mu je pre trke "mrdnula" papuče pa je bio jako indisponiran. Zbog ovakvog uvida u materiju mu valjda nisu dali na TV. Znači stanje u F1 redovno. [/quote]
...Geriajtrijsko-minersko raportira...Dobar jutar prijatelju Spanski - kakav flash, ne videh maglu na stazi a vecina 'pilota' zalutase po Espanol-skim selima...E, da baba ima bradu, a strina...Nego, ne pominji staramajci penusavo od sabajle - 'ajd sto se nana tek digla iz kofcega posle nocnog fajtanja i jutarnjeg peglanja, nego jos ne savatah na pipanje dzezvu da ispecem jednu studentsku pa da mi se otvori oko...Posle ce nana da pasuje rupu na zelucu, al' ce bar da bidne spremna za atomski s' leva...Mlogo se jeede ovi Huanhoisti - sta su svi povileneli?...Da i' ne nervoziramo mlogo, a?...E, da, nana se ulogovala, sve po propisu, sad mogu i private da me prozivaju....Fakat...Letim da vidim jel' me ko zapljucnuo...XOXO :wink:
ugadnubaburastem
21.03.2004., 22:05
...Uh, kako se zvase...E, da - Schumacher... 8)
ugadnubaburastem
21.03.2004., 22:31
Pa naravno,lako je pljuvati po najboljem,i to pogotovo kada se ne poznaje Formula 1.
Iste price su kruzile o Villeneuve kada je dosao u Formulu 1.
A Juan Pablo Montoya je cisto olicenje prosecnog vozaca koji se nasao u velikom Williamsu,ali njegov stil voznje,njegove ogromne oscilacije od trke do trke govore bas u prilog tome da on nema Schumacherov potencijal.Michael Schumacher je covek koji je potreban svakom timu,setite se samo koliko dugo je Ferrari je bio bez pobeda pre njegovog dolaska.Prosto,Schumacher je covek koji je prevazisao mogucnosti svog bolida,i rezultatima i okolnostima je dokazao da je najbolji,jer niko pre njega nije uspeo da od jednog Ferrarija 1996 koji je bio ravan Minardiju danas,napravi ovakav bolid.I sve to zahvaljuci njegovoj organizovanosti,njegovoj sposobnosti da ceo tim okupi oko sebe,tako se postaje sampion.Ne seda se u gotov bolid kao Montoya i onda se uporno pokusava biti neko i nesto.Montoya je samo jedna prolazna faza u Formuli 1,kao i svi ostali protivnici M.Schumachera.Gde je sada Hill,Villeneuve,Häkkinen?Prosto povuceni.Nema ih,a Schumi je ostao.Zato istinu na videlo i treba priznati da Montoya ne poseduje talenat,kao na primer Giancarlo Fisichella ili Nico Rosberg,nego onaj BMW motor,sa kojim je tako lako uspeti osvajati toliko pol pozicije i najbrze krugove.Recite hvala Dr.Mario Thaissen-u sto je genije za motore,a ne jednom bednom Montoyi.
...Moli se autor gorecitiranog da edit-uje svoj stav (veci font i po mogucstvu, crvena boja istog) u cilju dobrinosa informisanosti prosecenog gledaoca F1. Blagodarim... 8)
ugadnubaburastem
21.03.2004., 22:42
[/b]
...Da ne zbunjujemo omladinu, Pirinejac... :wink: ... Uz malo srece, Mrs. S. bi mogla da obraduje preostale talente i po TRECI put, pa eto citave 3 secunde fore za usijane glave sa attitud-om....By the way, prve 2 secundice se zovu Gina Maria i Mick...
ugadnubaburastem
21.03.2004., 22:52
Čemu psovanje gospodo. Sporiti Šumija, koji mi pošteno govoreći nije preteranio drag, je uz upotrebu proste logike krajnje nekorektno. Da li zaista mislite da je jedan pacer bez kvaliteta mogao 6 (ŠEST) puta da dogura do titule, čak i u godinama kada je Ferari bio inferiorniji u odnosu na konkurente. Činjenica je da Švaba VOZI opako, da ima čelični živac koji mnogo nedostaje mladoj generaciji koja se uspinje, da ima talenat da inženjerima prenese detalje važne za razvoj automobila, podešavanja, organizaciju u boksu...Ferari bez njega (nerado priznajem) ne bi danas bio toliko superioran. i na kraju, hajde da ovu diskusiju vodimo razložno i argumentovano.
Hear, Hear!
Espanol
21.03.2004., 23:22
[/b]
...Da ne zbunjujemo omladinu, Pirinejac... :wink: ... Uz malo srece, Mrs. S. bi mogla da obraduje preostale talente i po TRECI put, pa eto citave 3 secunde fore za usijane glave sa attitud-om....By the way, prve 2 secundice se zovu Gina Maria i Mick...Strava! Švabi treba zabraniti da štancuje tu omladinu, jer će po Dusmanu stvarno morati da startuje iz druge vremenske zone (na pr. iz Moskve za Moncu). Taman dok Kimi i omladinci zamene pelenice.
Espanol
21.03.2004., 23:27
...Uh, kako se zvase...E, da - Schumacher... 8)YES, vrlo teško se pamti!
Espanol
21.03.2004., 23:56
Penicilinche, progutaj se pod hitno i obavezno, valjda je zbog promene vremena... :wink: ...Ta predugacak je spisak onih koje bi 'po sluzbenoj' trebalo da ne volemo...Nije to dobro, trust me...Da probamo opusteno?!... :idea: ... I ne jeeedi se, mlogo je lep dan da bi bili 'mali zeleni'... :wink:...Pozdrav...Ova teorija podseća na razliku između aspirina i penicilina. Ovde je reč o onim opakim napravama (in colore rosso) koje trenutno onako lepo tera Švaba. Jel vozi- vozi! Moram li da mrzim Švabe- ne moram. Mrze li oni mene -ne mrze. Sa svim svojim prijateljima "Made in Deutschland" lepo poslujem, divanimo na mrtvo o tehnici, sportu, ženskinju... drmamo slivovitch uz chevapchic i pljuckamo na ceo svet. Opusti se antibiotik, prestani da mrziš i uživaj u sportu.
Espanol
22.03.2004., 00:32
Hear, Hear!Ma, smirujemo stvari po kućama (a i šire).
Pa ljudi zar vam ni posle Malezije nije jasno da je FERRARI svetlosnu godinu ispred ostalih.
Espanol
22.03.2004., 01:06
Pa ljudi zar vam ni posle Malezije nije jasno da je FERRARI svetlosnu godinu ispred ostalih.Ne daj se provocirat` Dusmane. Ne misle baš svi tako brzo, a mnogi razdražujuće reaguju na crvenu boju. Pod peglom sve legne na mesto. Bok.
Ja sam navijac za Mc-Larena ali izgleda da ni ove godine nece biti nista.Steta sto ih napusti Hakinen.
ugadnubaburastem
22.03.2004., 01:13
Pa ljudi zar vam ni posle Malezije nije jasno da je FERRARI svetlosnu godinu ispred ostalih.Ne daj se provocirat` Dusmane. Ne misle baš svi tako brzo, a mnogi razdražujuće reaguju na crvenu boju. Pod peglom sve legne na mesto. Bok.
E, jes' cudo ta Rumena farba, stvarno 'radi'...Jos da nekom podje za nogom da pridje k' Rumenci... :wink: 8)...
Espanol
22.03.2004., 01:19
E, jes' cudo ta Rumena farba, stvarno 'radi'...Jos da nekom podje za nogom da pridje k' Rumenci... :wink: 8)...Jes`, Rumenka je pa naivna. Radi samo s` najbolji, itd...
[/i][/b]Gde je sad gadnababaperspektivna da otvaramo šampanjac posle Malezije. Šta reći o trci? Crvenu furiju ne treba komentarisati, "dugmence" se popravlja, mali finski uništavač automobila opravdao poverenje i hrli ka tituli, švapski motori ponovo dokazali svoju pouzdanost, nema trke da neki ne "produva"... Što se tiče Montoje postoje dve teorije:
-Po velikom poznavaocu Veljku Petroviću, tetka mu je pre trke "mrdnula" papuče pa je bio jako indisponiran. Zbog ovakvog uvida u materiju mu valjda nisu dali na TV. Znači stanje u F1 redovno. [/quote]
...Geriajtrijsko-minersko raportira...Dobar jutar prijatelju Spanski - kakav flash, ne videh maglu na stazi a vecina 'pilota' zalutase po Espanol-skim selima...E, da baba ima bradu, a strina...Nego, ne pominji staramajci penusavo od sabajle - 'ajd sto se nana tek digla iz kofcega posle nocnog fajtanja i jutarnjeg peglanja, nego jos ne savatah na pipanje dzezvu da ispecem jednu studentsku pa da mi se otvori oko...Posle ce nana da pasuje rupu na zelucu, al' ce bar da bidne spremna za atomski s' leva...Mlogo se jeede ovi Huanhoisti - sta su svi povileneli?...Da i' ne nervoziramo mlogo, a?...E, da, nana se ulogovala, sve po propisu, sad mogu i private da me prozivaju....Fakat...Letim da vidim jel' me ko zapljucnuo...XOXO :wink:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
quote]U cemu se to sumaher dokazao? Dali ti strucnjace znas koliko je ferari do sada imao vise konjskih snaga od ostalih bolida? Lako bi se i ja dokazao da se trkam s tobom sa yugom a ti sa ficom. Montoja je zakon.
...Eh, pa dobro sad...dzaba se ustajalo jutroske sa velikim nadama u srcu, al' nemojmo se jeediti...ta stvarno...tek je pocelo cirkusovanje...polako...bice mali Huanho O.K....razvio je karakter ispod pojasa, jos malo da poradi na sektoru iznad i - eto...dobro, mozda... :wink:[/quote]
Brate kakva luda baba! :lol: :lol: :lol:
Espanol
22.03.2004., 01:50
quote]U cemu se to sumaher dokazao? Dali ti strucnjace znas koliko je ferari do sada imao vise konjskih snaga od ostalih bolida? Lako bi se i ja dokazao da se trkam s tobom sa yugom a ti sa ficom. Montoja je zakon.
...Eh, pa dobro sad...dzaba se ustajalo jutroske sa velikim nadama u srcu, al' nemojmo se jeediti...ta stvarno...tek je pocelo cirkusovanje...polako...bice mali Huanho O.K....razvio je karakter ispod pojasa, jos malo da poradi na sektoru iznad i - eto...dobro, mozda... :wink:
Brate kakva luda baba! :lol: :lol: :lol:[/quote]Čekaj sinko dok se sezona zalaufa. Nećeš imati dovoljno smajlija. Štedi malo. Pozdrav.
Za najboju ekipu a to je (BMW WILLIAMS) a uz to i za tebe lutko
Ko bi mogao uzeti titulu sampiona u F1? Bez subjektivnih odgovora, molim!
Schumaher M.
Prodje i Sepang, a Schumi i dalje najbolji.
Dont_Break_The_Oath
23.03.2004., 04:41
[
U cemu se to sumaher dokazao? Dali ti strucnjace znas koliko je ferari do sada imao vise konjskih snaga od ostalih bolida? Lako bi se i ja dokazao da se trkam s tobom sa yugom a ti sa ficom. Montoja je zakon.[/quote]
U cemu se to Schumacher dokazao,hmm,tesko pitanje.
Taj Ferrari koji on vozi nema vise konjskih snaga od jednog BMW motora koji je znatno jaci od Ferrari-ja,ali takodje taj isti Ferrari Schumacher nije dborio na poklon od Ross Brown-a,kao sto je Montoya dobio na poklon od DR.Mario Thaissena onaj motor sa kojim se ne snalazi kako valja.
Shumacher je konstanto radio na svakom projektu bolida,i to je ono sto ga cini vrhunskim,cak i kada nije imao najbolji bolid,uspevao je da bude prvi,a voleo bih da vidim Montoyu,koji je kao neki talenat,kakve bi rezultate on davao nekom slabom timu,jer talenat se prepoznaje po tome da vozac vanserisjkih kvaliteta u slabijem bolidu(Michael Schumacher-Jordan Ford 1991,Benetton Ford 1992-1993),postize vanredno dobre rezultate.Lako je jednom Montoyi koji je uskocio odmah u veliki Williams,ali nije se bas nesto pokazao.Gledacemo njega kako ce se krviti sa Ron Dennisom sledece godine u McLarenu,i sa onim nesrecnim bolidom,pa ce se tek onda videti da poenta jeste u tome da se mora biti srce tima da bi se zaista pobedjivalo.A ovako,Montoya je samo prolazna predstava u Formuli 1 koja ce uskoro biti zaboravljena.
smrdoje_smrad
26.03.2004., 00:20
[
U cemu se to sumaher dokazao? Dali ti strucnjace znas koliko je ferari do sada imao vise konjskih snaga od ostalih bolida? Lako bi se i ja dokazao da se trkam s tobom sa yugom a ti sa ficom. Montoja je zakon.
U cemu se to Schumacher dokazao,hmm,tesko pitanje.
Taj Ferrari koji on vozi nema vise konjskih snaga od jednog BMW motora koji je znatno jaci od Ferrari-ja,ali takodje taj isti Ferrari Schumacher nije dborio na poklon od Ross Brown-a,kao sto je Montoya dobio na poklon od DR.Mario Thaissena onaj motor sa kojim se ne snalazi kako valja.
Shumacher je konstanto radio na svakom projektu bolida,i to je ono sto ga cini vrhunskim,cak i kada nije imao najbolji bolid,uspevao je da bude prvi,a voleo bih da vidim Montoyu,koji je kao neki talenat,kakve bi rezultate on davao nekom slabom timu,jer talenat se prepoznaje po tome da vozac vanserisjkih kvaliteta u slabijem bolidu(Michael Schumacher-Jordan Ford 1991,Benetton Ford 1992-1993),postize vanredno dobre rezultate.Lako je jednom Montoyi koji je uskocio odmah u veliki Williams,ali nije se bas nesto pokazao.Gledacemo njega kako ce se krviti sa Ron Dennisom sledece godine u McLarenu,i sa onim nesrecnim bolidom,pa ce se tek onda videti da poenta jeste u tome da se mora biti srce tima da bi se zaista pobedjivalo.A ovako,Montoya je samo prolazna predstava u Formuli 1 koja ce uskoro biti zaboravljena.[/quote]
BRAVO!!!
ugadnubaburastem
05.04.2004., 17:26
...Kimi Raikonen... :lol:
Espanol
05.04.2004., 20:29
...Kimi Raikonen... :lol:Zadivljen sam Granny, pa kako ubode?
Gde si ti ugadnubaburastem, kupio taj mozak ???? :cry:
Mora da je sa buvljaka polovna roba ??
Izvini nisam hteo da te vredjam,znam da se salis,
ali kako moze da ti padne na pamet takva ideja ???? :?:
cartman
06.04.2004., 09:13
nažalost Šumi, ako se nepovredi(a nadam se da hoće)
ferrari je jedan. prvi i najbolji.
mihael je tu da ga maksimalno iskoristi.
forza ferrari!
Nemoj drugima da zelis zlo, jer ne znas sta te ceka sutra !!!!
Espanol
06.04.2004., 09:23
Nemoj drugima da zelis zlo, jer ne znas sta te ceka sutra !!!!Tako je Rile, svima u tom opakom sportu želim sve najbolje. Džaba ti klupska pripadnost i navijanje ako neko treba da pogubi glavu.
Pa gde si ti Espanol??
Ovde sve neki ne ozbiljni, nemas s kim ni da ozbiljno popricas !!!
Espanol
06.04.2004., 10:07
Pa gde si ti Espanol??
Ovde sve neki ne ozbiljni, nemas s kim ni da ozbiljno popricas !!!Evo, u nekim pauzama između putovanja i poslova utrčavam, ali ništa ne brini. SVE je pod kontrolom. Sprema se naredno "peglanje" u Imoli, pa se selimo dalje... Šta ti je život!
ugadnubaburastem
06.04.2004., 16:49
Gde si ti ugadnubaburastem, kupio taj mozak ???? :cry:
Mora da je sa buvljaka polovna roba ??
Izvini nisam hteo da te vredjam,znam da se salis,
ali kako moze da ti padne na pamet takva ideja ???? :?:
Aiii, Rilac, pa shto se jeedish?! :shock: Ma opushteno, treba izdrzati atake ovih negativaca zloslutnih (jezik pregrizli) do kraja cirkuske sezone. :wink: Ne ljutim se ja, al' chuvaj municiju za 'Viloticce'. :D
'Ideja' mi je spontano 'pala' na cerebrum onomad nakon Bahreina...Sedim ja tako i gledam finsko momche kako se i joshte jedared dimi i pushi i doziveh iluminaciju... :lol:
Ako u napadu dosade poklonish malo paznjice predhonim mi post-ovima, sklopiccesh malchice drugachiji mozaik. Blagodarim.
Uzgred, nisam bata. 8)
ugadnubaburastem
06.04.2004., 22:10
Pa kaze ovako:
Kada bi, autore, znao da se rechenica pochinje velikim slovom, da se svi glagoli u odrecnom obliku pishu sa rechcom 'ne' odvojeno (sa izuzetkom glagola 'nisam, nemoj, neccu i nemam'), kao i da se rechenica zavrshava odgovarajuccim znakom interpunkcije (najcheshcce tachkom) - mozda bi i imalo smisla drugachije odgovoriti na tvoj 'biser'. Ovako samo jedno - fuj.
Espanol
07.04.2004., 07:33
Pa kaze ovako:
Kada bi, autore, znao da se rechenica pochinje velikim slovom, da se svi glagoli u odrecnom obliku pishu sa rechcom 'ne' odvojeno (sa izuzetkom glagola 'nisam, nemoj, neccu i nemam'), kao i da se rechenica zavrshava odgovarajuccim znakom interpunkcije (najcheshcce tachkom) - mozda bi i imalo smisla drugachije odgovoriti na tvoj 'biser'. Ovako samo jedno - fuj.Uz ružne reči, zle misli i nerealne želje, pismenost (ili bolje nepismenost) ispade još veći problem na ovom forumu. Od ovih koji se javljaju i "Šuvarovci" su bili pisme