Vidi punu verziju : Chelsea FC
maljak10
12.10.2005., 01:13
ja vam samo kazem da je chelsea najjaci tim na svetu a svi vi mozete da pricate sta hocete. Samo sad svi recite ko je najbolji igrac celzija ja kazem da je to JOE COLE a vi
LIBERTAS
12.10.2005., 08:03
Najveca glupost koju sam cuo!
Chelsea pored ,,zive,,Barse sa Ronaldinjom da je najbolji klub!
Real,Barsa,Bajern,Mancester,Arsenal,Milan,Inter,Ju ve svi su oni kilometarski daleko od smijesnog Chelsea.
Sto sve ovdje mozes cuti!!!!
Bunga Banga re
12.10.2005., 13:53
ja vam samo kazem da je chelsea najjaci tim na svetu a svi vi mozete da pricate sta hocete. Samo sad svi recite ko je najbolji igrac celzija ja kazem da je to JOE COLE a vi
Ako ti tako kazes onda ti verujem
a najbolji igrac Celziija Robert Huthhttp://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike5/2.gif
Ma salim se najbolji je Arjen Robben
Lampard i Terry su najbolji igraci Chelsea
ep1c[fkcz]
17.10.2005., 12:30
Kakav chelzi...
sta se lozite bre przenice...
pitao bih vas za koga navijate pre 2 godine...
kako mrzim takve likove kao sto ste vi...
navijaju samo za najjace...
ja kad sam pricao prosle godine da ce liverpool uzeti ls svi su mi se smejali a na kraju se ispostavilo da cela srbja navija za liverpool ali posle uzetog trofeja...
a sad kad je taj liverpool na sredini tabele niko ga i nepominje!!!
najjaci klubovi su oni oji imaju dushu:
Crvena Zvezda (scg)
Liverpool (eng)
Athletico Madrid (spa)
Sampdoria (ita)
Pozeri umrite!!!
RashaPFC
17.10.2005., 14:58
']najjaci klubovi su oni oji imaju dushu:
Crvena Zvezda (scg)
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
Snowblind
17.10.2005., 17:19
']Kakav chelzi...
ja kad sam pricao prosle godine da ce liverpool uzeti ls svi su mi se smejali a na kraju se ispostavilo da cela srbja navija za liverpool ali posle uzetog trofeja...
Crvena Zvezda (scg)
Liverpool (eng)
Athletico Madrid (spa)
Sampdoria (ita)
Pozeri umrite!!!
Ti znas za koga sam ja navijao pre 2 godine. Bilo mi je drago kad sam cuo da je onaj burzuj kupio CFC. Konacno da jedan klub koji volim osvoji nesto (ne racunajuci Zvezdu i Milan). A ovde svi navijaju za "dobre" klubove Liverpul, Barselonu, Juventus, Mancester Utd..... Nadam se da ce neki glavonja da kupi i West Ham (Arminiju, At. Madrid...), pa da osvoje i oni nesto. Zasluzuji to vise od gore navedanih "dobrih" klubova. U cijoj skoli su igrali Joe Cole, Frank Lampard, J. Defoe, Rio Fredinand - mozda u Liverpulovoj. Nisam siguran. Drago mi je sto Mancester Siti, Vigan, Charlton, West Ham i ostali igraju fudbal, a ne zajebavaju se kao Liverpul, Arsenal, Njikasl, Everton....
Arnold_Layne
17.10.2005., 18:23
']najjaci klubovi su oni oji imaju dushu:
Crvena Zvezda (scg)
Liverpool (eng)
svaka cast za redse, navijam za njih otkad znam za sebe
a u pravu si i za navijace Celzija
ep1c[fkcz]
17.10.2005., 23:18
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
sta bre ti hoces,glodare???
zoranpetrovic84
18.10.2005., 00:28
Lampard i Terry su najbolji igraci Chelsea
slazem se,i duff i drogbica nisu losi,ali ova dvojica su keve;)
Ja sam navijao za Chelsea dok onaj glavonja nije poceo da se razbacuje parama... Inace najjaci igrac u Chelsiju je Frank Lampard (na toj poziciji najjaci igrac u evropi.. ubedljivo)
Jimmy Boy
04.11.2005., 21:15
ja kazem da je lampard najaci igrac celsea
PLESsitnihDEMONA
05.11.2005., 14:06
Kako moze klub koji je 2x bio prvak Engleske, za 100 i vise godina koliko postoji,da bude najbolji tim na svetu? Ne moze nikako!
Kad Chelsea osvoji 10 titula prvaka Engleske i neki evro trofej onda cu da kazem da su JEDAN od najboljih klubova na svetu.
U Celziju jedino gotivim Krespa...ostali mi nisu nista posebno.
Uvek sam vise gotivio sve druge londonske timove od Celzija. I Totenhem i West Ham i poslednjih par godina Arsenal.
Mora Celzi jos dosta da rilja da bi se odvojio od statusa prosecnog engleskog kluba.
Kako moze klub koji je 2x bio prvak Engleske, za 100 i vise godina koliko postoji,da bude najbolji tim na svetu? Ne moze nikako!
Kad Chelsea osvoji 10 titula prvaka Engleske i neki evro trofej onda cu da kazem da su JEDAN od najboljih klubova na svetu.
U Celziju jedino gotivim Krespa...ostali mi nisu nista posebno.
Uvek sam vise gotivio sve druge londonske timove od Celzija. I Totenhem i West Ham i poslednjih par godina Arsenal.
Mora Celzi jos dosta da rilja da bi se odvojio od statusa prosecnog engleskog kluba.
Upravo tako,sada jeste (kao)na dobrom putu da nesto napravi,ali je to daleko od najboljeg.:roll:
Samo cekam kada ce da nalete na nekoga da ih isprasi,poput sada Mancestera,Arsenala...
Ma ja bih vise voleo da ih isprasi neko na kurvinjski...onako ko prosle sezone Liverpul...samo ove recimo u finalu lige sampiona....onako golom u 91 minutu...uf sto bi me to obradovalo
RED.335
05.11.2005., 16:37
ja kazem da je lampard najaci igrac celsea
To je rekao i Murinjo.
PLESsitnihDEMONA
05.11.2005., 17:39
Ispravka!
Murinjo je rekao da je Lampard najbolji igrac na svetu!
Sto je najveca nebuloza koju sam ja cuo od njega. A smatram ga izuzetnim trenerom.
Lapard je jedan prosecan igrac kome je samo Murinjo nasao pravo mesto u timu i dobro ga motivisao. Da sada taj Lampard ode u neki drugi klub ne bi znao da opepeli.
Za admine:
HOCU SVOJ POTPIS !!!
RED.335
05.11.2005., 17:50
Ma sta ce ti bre?...
Odlican tim ,veoma dobro ukomponovan ,sve pozicije popunjene,samo mi tu nesto ne stima...Nemaju jos pravo jedinstvo....Inace ne volim ih ni ja mnogo ,ali su dobar tim.
Ipak je najstrasniji ovaj sindrom koliko ljudi je pocelo da navija za Celzi otkad ga je Roman kupio ...A gdje su bili prije?Tada nisu znali ni iz kojeg su grada...
Uopste mi je strasno kad gledam ljude kako navijaju za neki strani tim,a da ih za nase bole k...
Neshvatljivo mi je da ljudi radije ostaju kuci da gledaju neke njemce,holandjane i ostale,a nece poci do stadiona blizu kuce da pogledaju tekmu ,makar i 5 liga to bila...
U sustini volite svoju zemlju ljudi i ostavite se kojekakvih stranaca!
PLESsitnihDEMONA
05.11.2005., 19:04
Goocha,upravu si za ovo da ljudi nisu ni znali,a ni danas ne znaju odakle je Celzi!
Koliko njih je lupilo da je Celzi i Celzija....hehehe! Jeste to istina...polovicna...postoji kraj Londona koji se zove Celzi.
Ma ljudi su smeni!
Isto kao sto neko pomeu kako su se zaletali na Liverpul...ja sam znao da je Liver truba ekipa...bez vredjanja ikoga...i ja gotivim Liver...ali su truba.
Izgubio Celzi u Premiershipu posle 40 utakmica...najzad:)
Valjda ce sad prvenstvo biti makar malo zanimljivije.
Sad ce se videti koliko je Celzi u stvari psihicki jaka ekipa,vezali su dva poraza...uz malo srece sledece nedelje 38)
Snowblind
11.11.2005., 01:08
Imali su slicnu situaciju prosle godine kad su ispali iz kupa od Njukasla, pa su se izvukli. U ligi se igra 38 utakmica i svaka 90 min. Zato nemojte da SE**TE kako se stalno izvlace poslednjih 5 min. Milan je prestao da igra posle 3:0 pa su isp***li. Kolika je razlika ako primis gol u 1. ili das u 90. minutu? Sve je to fudbal. Ako vam smetaju takvi golovi i takvi rezultati nemojte gledati utakmicu, niko vas ne tera!
CFC je oduvek bio veliki klub!
Sc**w you, you bas***ds!
oduvek...:-D :-D :wink:
probaj 3 godine,tj.od kako ih je abramovic kupio,pre toga su bili solidan ali nikako veliki klub...
a ponovo ce biti cim romanu dosadi igracka8)
tomcraft
11.11.2005., 12:28
Alo bre jel ima neko da voli ovde JUVENTUS :?:
Alo bre jel ima neko da voli ovde JUVENTUS :?:
:mad: Jesi li procitao naslov teme,majke ti :?:
tomcraft
11.11.2005., 17:03
Ma jesam brate nego nemogu da nadjem nekog ko navija za juve :cry:,pa sam pokusao ovde. Izvinite Ambramoviči 8-)
RED.335
11.11.2005., 19:16
Pa napravi topic za Juve i tamo skupljaj fanove.
Snowblind
20.11.2005., 22:38
oduvek...:-D :-D :wink:
probaj 3 godine,tj.od kako ih je abramovic kupio,pre toga su bili solidan ali nikako veliki klub...
a ponovo ce biti cim romanu dosadi igracka8)
Da neces mozda da kazes da je i West Ham "mali" klub zato sto nisu nista osvojili (samo 1 kup), a kad ih kupi neki burzuj za 3 god. i 2 titule ce da postanu "veliki" klub
.pissbottleman
23.02.2006., 13:11
Morao sam da je dignem.,..Elvin se raspravljao o fudbalu.....
bojan86
23.02.2006., 13:51
Najbolji igrač Chelsea je MESI!!!!! :-D
sokisole
23.02.2006., 20:06
kako volim ovako glupe konstatacije!
....buuuuuuuu....
.pissbottleman
23.02.2006., 23:14
Samo da mi je znati kako je father dospeo ovde...
bojan86
24.02.2006., 00:40
:shock:
GRIZZLY
25.02.2006., 13:57
Izgubio Celzi u Premiershipu posle 40 utakmica...najzad:)
Valjda ce sad prvenstvo biti makar malo zanimljivije.
Sad ce se videti koliko je Celzi u stvari psihicki jaka ekipa,vezali su dva poraza...uz malo srece sledece nedelje 38)
aj ne blamiraj se
GRIZZLY
25.02.2006., 13:59
tek dolaze godine kada ce CHELSEA 8) da caruje
aj ne blamiraj se
Je l' ti beše navijaš i za Real?
Što volim novokomponovane navijače...sad ćeš verovatno da napišeš da navijaš za Čelzi od pete godine...
bojan86
25.02.2006., 15:08
Pa gde si ti GRIZLIIIIIIIIIIIIIIII nesto te nema...sta ima novo u Barseloni???!!! :lol:
GRIZZLY
26.02.2006., 22:20
Pa gde si ti GRIZLIIIIIIIIIIIIIIII nesto te nema...sta ima novo u Barseloni???!!! :lol:
za sad u Barseloni nema nista novo, tek ce da bude ........... :-P
GRIZZLY
26.02.2006., 22:22
Je l' ti beše navijaš i za Real?
Što volim novokomponovane navijače...sad ćeš verovatno da napišeš da navijaš za Čelzi od pete godine...
ne navijam od pete godine ........ kada sam bio mali navijao sam za Arsenal u Engleskoj a Celzi mi je uvijek bio mio, i vremenom sve vise i vise 8)
.pissbottleman
26.02.2006., 22:39
tako i meni..poceo sam sve cesce na utakmicama da navijam za njih ,a l' to je zato sto se uglavnom kladim na njih....nije da ih ovako nesto volim ... al' retko iznevere,mene jos nijednom ...
Psihologue
26.02.2006., 22:42
Kladim se samo protiv njih kad osetim a nikada ne igram zicere ...Chaslea puca za koju godinu i
vidim ga u III diviziji...
GRIZZLY
26.02.2006., 22:57
Kladim se samo protiv njih kad osetim a nikada ne igram zicere ...Chaslea puca za koju godinu i
vidim ga u III diviziji...
ti si neki Nostradamus .... :-P
GRIZZLY
26.02.2006., 23:20
sto se tice meca Chelsea - Barcelona ..........
od prvog minuta to je bila mrtva utakmica na kojoj se nije nista desavalo ...... samo poluprilike, 2 puta je dobro Ceh intervenisao ... sudija je krenuo na utakmicu bez ociju tako da mnoge stvari nije vidio
kada smo kod crvenog kartona uopste nije postojao .... mogao je da dobije zuti mada bi i to bilo prestrogo jer je Mesi napravio faul neposredno prije toga nad Robenom ..... Penala ne bi bilo da nije bilo crvenog jer ne bi ulazio Dzeremi..... u drugom poluvremenu usao je Drogba i odmah se osjetilo ko je falio Celziju u prvom poluvremenu ......... nije proslo ni pet minuta i velika sansa Robena ...... vrijedno je pomenuti slobodni Ronaldinja da je bio malo precizniji to bi bio sjajan gol ...... zatim autogol Mote koji je bio pod pritiskom Terija .... zatim sjajna sansa Drogbe ..... 2 puta je sjajno intervenisao Teri ........i onda taj glupi gol Terija, tu uopste nije bilo nikakve sanse, lopta ga je malo okrznula i ispao je sjajan gol ali u sopstvenoj mrezi i onda je Celzi psiholoski pao .... tek tada se osjetio igrac manje a osim toga Murinjo je ubacio Filipsa umjesto Robena koji je pravio ringispile do tada sa igracima Barse i 2 minuta kasnije primaju gol zbog toga sto je Larson ostao potpuno sam a zatim i sjajan centarsut ...... takoreci lopta je Etou pala na glavu i eto gola koji je smanjio nade za prolazak Celzija u cetvrtfinale
Ali Murinjo je rekao da se utakmica igra 180 minuta ........ tako da u revansu ocekujem jedan ofanzivni Celzi koji moze da prodje i jednu sjajnu Barsu koja ce pokazati zasto mnogo ljudi misli da je najbolji tim na svijetu trenutno .............
Vidjecemo ko ce da pobijedi, ali moje srce i dusa su uz Celzi :twisted:
sto se tice rezultata misim da ce Celzi da ide na 2:0 ali da ce Barsa dati gol pa ce biti 2:1 i da ce biti produzetaka ............. 8)
:twisted: :twisted: :twisted: CHELSEA :twisted: :twisted: :twisted:
GRIZZLY
26.02.2006., 23:21
nova pobjeda Celzija protiv Portsmauta ....... laganih 2-0 (lampard, roben) :-P
u Premiershipu vec je sve jasno :lol:
bojan86
26.02.2006., 23:24
A kako komentarises pic.astu izjavu Murinja da ce u Barsu da vodi drugi tim...strasno... to je sramota.. znam da je tesko prihvatiti poraz, ali ako je Murinjo toliko veliki trener moramo bi da zna da gubi..
A stose tice same tekme...sve si video...
A onaj crveni karton...pa jesi li ti video pre tog starta, kako je isto cepio Mesija i pocepao mu postavu sorca...a posle je ono samo potvrdilo crveni karton... Mesi ih je izludjivao pa su videli da nema druge nego da ga "ubiju"
jedva cekam revans.. :lol:
GRIZZLY
01.03.2006., 00:25
A kako komentarises pic.astu izjavu Murinja da ce u Barsu da vodi drugi tim...strasno... to je sramota.. znam da je tesko prihvatiti poraz, ali ako je Murinjo toliko veliki trener moramo bi da zna da gubi..
A stose tice same tekme...sve si video...
A onaj crveni karton...pa jesi li ti video pre tog starta, kako je isto cepio Mesija i pocepao mu postavu sorca...a posle je ono samo potvrdilo crveni karton... Mesi ih je izludjivao pa su videli da nema druge nego da ga "ubiju"
jedva cekam revans.. :lol:
Murinjo je covjek koji je rodjeni pobjednik i zato i ne voli da gubi ........
sto se tice tekme meni je Celzi bio bolji, u najgorem slucaju jednako dobar a Barsa je srecno dobila ........
sada je red da Celzi dobije pa makar i srecno :twisted:
Koga je Mesi izludjivao? A koga je ono Roben `izludjivao`? :-P
bojan86
01.03.2006., 14:42
Pa realno mi ti kazi ko je bolji Mesi ili Roben....?
Za ovo prvo definitivno nisi u pravu.Mozda ce tek da budu najbolji za koju sezonu...a za ovo drugo definitivno nisi u pravu jer se igra Celsija temelji na Lampardu koji je odigrao sve utakmice ove sezone a tvoj Cole je mrtva rezerva.
Pa realno mi ti kazi ko je bolji Mesi ili Roben....?
Mesi nije normalan!!! Ako neko moze da bude naslednik Maradone onda je to on!!!
bojan86
02.03.2006., 12:15
To i ja kazem...jeste li videli koju je golcinu dao Hrvatima...bukvalno nije normalan...
Terror Techa
02.03.2006., 22:20
Ne jednu
Dve
Nego se onaj Tevez malo qrcio
bojan86
02.03.2006., 23:51
Ma Mesi je legenda, cuti i igra...ne pravi se da je neka faca...
GRIZZLY
05.03.2006., 14:27
nova pobjeda Celzija i to sa igracem manje ..... 2:1(drogba 48. , dzo kol 74 - kanu 88)
inace jubilarni 100.mec pod vodjstvom Murinja :twisted:
bojan86
05.03.2006., 14:29
Svaka mu cast..!
Bar mu nece biti jubilarna ova u Barseloni!
Black Seal
07.03.2006., 13:48
Ma dajte ljudi.Chelsea je najbolji tim u Evropi,a mozda i na svetu.To sto je izgubio na svom terenu ce nadoknaditi na "Nou Camp"-u.Bice 3:0 za Chelsea.Lampard ce dati het-trik.POZDRAV OD BLACK SEAL
bojan86
07.03.2006., 15:12
heheeh..voleo bih to da vidim...samo nemoj posle vecerasnje tekme da vas nema, pogotovo Grizlija... :lol:
GRIZZLY
08.03.2006., 00:25
heheeh..voleo bih to da vidim...samo nemoj posle vecerasnje tekme da vas nema, pogotovo Grizlija... :lol:
nemoj mi samo reci da je Barsa bila bolja
neka im je sa srecom sto su prosli dalje, nek osvoje Ligu sampiona ali mislim da ih je ovaj dvomec izmorio i isto tako mislim da ne bi bilo neposteno da je Celzi prosao :cry:
...Prso...Ko i ja na tiketu..."O tempoa o mores"
bojan86
08.03.2006., 00:28
Ma nije Barsa bila bolja...! Sta ti je...! Chelsea je nezasluzeno ispao, jer je on bio bolji....
e grzli...priznaj da Barsa ima bolju ekipu od Chelsea...
GRIZZLY
08.03.2006., 00:47
Ma nije Barsa bila bolja...! Sta ti je...! Chelsea je nezasluzeno ispao, jer je on bio bolji....
e grzli...priznaj da Barsa ima bolju ekipu od Chelsea...
ja samo znam da je Celzi nezasluzeno ispao jednako kao sto je Barsa nezasluzeno pobjedila
mislim da su obje utakmice trebale da se zavrse 1-1
a to da Barsa ima bolju ekipu ......... :-P
Barsa sa prslim Realom i prslom Valensijom u sampionatu nije ni +10
a Celzi je pored jednog Liverpula, Mancestera,Arsenala +15
:-P
Arnold_Layne
08.03.2006., 03:59
Čelzi je najantipatičnija ekipa na svetu... (rame uz rame sa Juventusom). još otkad ih je onaj ruski prostak preuzeo....ma BARSELOOOONA!!!!!!!!!!!!!!
glup je Teri, mnogo glup je on....
.pissbottleman
08.03.2006., 11:55
A sto ga brate tolko ne volis ... :lol:
Nije da ga ja vbolim al covek je jedan opd boljih stopera na cvijetu ....
E,a sta bi od onoga?osh mi slat?
Jeka#26
08.03.2006., 17:33
Ja sam juce navijala za Celzi...A zasto?Videcete ispod... ;-)
PLESsitnihDEMONA
08.03.2006., 17:36
Celzi je jedna shabanska ekipa. Drago mi ej da su pukli.
Murinjo misli da je igranje u Evropi kao igranje u Premijer ligi. Izgleda da nije?!
Celzi se dobro borio,u ovoj drugoj utakmici,ali je jako lose odigrao kod kuce.
Da je bolje odigrao kod kuce,prosao bi 100% u naredni krug Lige Sampiona.
GRIZZLY
09.03.2006., 00:33
vidite kako Banci fino rezonuje
ziva istina
SadPaNikadVise
09.03.2006., 01:52
Пази, резон је добар: да су боље играли, прошли би. Жива истина!
Arnold_Layne
09.03.2006., 04:03
samo je jedna istina:
Teri je glup i dao je sam sebi gol!! haha kakav glupan...
Šta si ti gledao?
Jeka#26
09.03.2006., 14:31
a jeste lep
skoro ko dzordz
Tacno tako...Nije mi jasno kako ga pre nisam zapazila...Necu vise nikada da propustim ni jednu utakmicu Celzija...Na prosloj su ga bas dosta prikazivali...
Black Seal
09.03.2006., 15:06
Chelsea je ubedljivo najbolji tim u Engleskoj.Osvojice ligu sa 20 poena prednosti.POZDRAV ZA NAVIJACE CHELSEA
Tacno tako...Nije mi jasno kako ga pre nisam zapazila...Necu vise nikada da propustim ni jednu utakmicu Celzija...Na prosloj su ga bas dosta prikazivali...
Zar neće Džordžino biti ljubomoran?:D
Jeka#26
09.03.2006., 15:56
Zar neće Džordžino biti ljubomoran?:D
Taman posla :-) Zna on da ja njega volim...A volim i Murinja...Ali vise Klunija..Dzordzi iz maj boj...
GRIZZLY
12.03.2006., 17:15
Celzi je jos jednom pokazao da nema premca barem u Engleskoj... :twisted: :twisted: :twisted:
Celzi - Totenhem 2:1(1:1) - Esijen 14, Galas 90+ - Dzenas 45
Bili su znatno nadmocniji ... Totenhem je takoreci iz nicega dao gol
Ali ipak sjajni prodor Galasa rijesio je sve dileme.
Inace Esijen je dao prvi gol od kada je dosao u Celzi.
Jeka#26
13.03.2006., 11:19
Naravno da im nema premca...Imaju Murinja...A on je najbolji..."The Special One"...
I LOVE MOURINHO!
KOWYNUXX
13.03.2006., 13:04
i ja volim Mourinha...ali na raznju... :evil: :razz:
bohater
13.03.2006., 17:46
moram priznati da je ovogodisnji Murinjo karikatura proslogodisnjeg Murinja. Lepa transformacija> iz 1 (duhovitog) u 0 (glupog). Stvarno je SPecial Zero. A za gospojice koje ga vole, preporucujem da nadjete slike Vinsentea del BOskea. Mnogo lep covek a i on ima jednu titulu Lige Sampinjona.
a bez zezanja, drzite se vi Klunija, Syrijana je odlican film!
Jeka#26
13.03.2006., 21:04
moram priznati da je ovogodisnji Murinjo karikatura proslogodisnjeg Murinja. Lepa transformacija> iz 1 (duhovitog) u 0 (glupog). Stvarno je SPecial Zero. A za gospojice koje ga vole, preporucujem da nadjete slike Vinsentea del BOskea. Mnogo lep covek a i on ima jednu titulu Lige Sampinjona.
a bez zezanja, drzite se vi Klunija, Syrijana je odlican film!
Murinjo nije glup ;-(...Del Boske je rugoba,a Murinjo je sladak...Svidjaju mi se i njegove izjave...Dobro,mozda je malo arogantan ali je arogantan sa stilom.Kako bi ti ocenio ponasanje Barsinih fanova kada su pljuvali autobus?...A on je lagano slusao muziku..Sa stilom ih je kasirao...Kreteni jedni,bas mi je milo sto ih Osasuna izbusila...Stigla ih je moja kletva ;-)...Dakle,Murinjo je definitivno sladak,simpatican,zgodan,uspesan sa dobrim smislom za humor i ne voli da glubi..Jednom recju SAVRSEN...
P.S.Kojote pa nije ti Murinjo ptica trkacica...:-) ;-) ;-)
.Pogledajte sliku...Cute..
Marauder
13.03.2006., 21:40
Murinjo nije glup ;-(...Del Boske je rugoba,a Murinjo je sladak...Svidjaju mi se i njegove izjave...Dobro,mozda je malo arogantan ali je arogantan sa stilom.Kako bi ti ocenio ponasanje Barsinih fanova kada su pljuvali autobus?...A on je lagano slusao muziku..Sa stilom ih je kasirao...Kreteni jedni,bas mi je milo sto ih Osasuna izbusila...Stigla ih je moja kletva ;-)...Dakle,Murinjo je definitivno sladak,simpatican,zgodan,uspesan sa dobrim smislom za humor i ne voli da glubi..Jednom recju SAVRSEN...
P.S.Kojote pa nije ti Murinjo ptica trkacica...:-) ;-) ;-)
.Pogledajte sliku...Cute..
Zivota ti koliko tebi ima godina? 11? 12?
Jeka#26
13.03.2006., 21:57
16...Tebi?
Marauder
13.03.2006., 22:13
Nije vazno.
Terror Techa
13.03.2006., 22:26
16...i pratis fudbal !?
... i jos si cula za Murinja!
Za svaku pohvalu...
KOWYNUXX
13.03.2006., 23:19
16 i vec imash loode crusheve u prosede matorce???
Jeka#26
14.03.2006., 09:57
16 i vec imash loode crusheve u prosede matorce???
;-)...Ma jok,ali mi je simpatican...A ako je za neku utehu mladji je od Klunija 2 god. ;-)
4 Terror Teca-Ponekad pratim,kad igra neko interesantan...Ali u principu ne pratim uvek zbog nekih likova nekad mi se jednostavno gleda...A ako igra neko zanimljiv-utoliko bolje! ;-)
KOWYNUXX
14.03.2006., 18:31
wow...samo se nadam da nije sledeci Mile Kitic...:D
Jeka#26
14.03.2006., 22:19
wow...samo se nadam da nije sledeci Mile Kitic...:D
:-) :-) E,sad ga pretera...Doticnog ne podnosim...Zaustavicu se na Kluniju i Murinju...
A i navijacu da sledece godine Partizan ili Zvezda udju u Ligu sampiona i da igraju protiv Celzija...Dolazim u Bg da gledam...Celzi,naravno :-)
KOWYNUXX
14.03.2006., 23:08
i navijaces za Chelsea?...ima da te gadjaju sas jajca i u Beograd, i u Nish, a lebca mu, i kroz Babusnicu dok prolazas...:wink:
Jeka#26
15.03.2006., 07:33
HAHAHAHA....Bice to kao na onoj reklami...Svi u crno belim salovima samo ja u plavom...Salim se...Bicu ja na suprotnoj tribini sa navijacima Celzija...Necu se mnogo razlikovati... :-) :-)...Ako prezivim sopstvenog oca(navija za Part.) prezivecu i ostale... :-)
KOWYNUXX
15.03.2006., 12:41
a ko je rekao da ce Partizan u LS???
nemoj sada da pocinjemo temu.....:wink:
Jeka#26
15.03.2006., 21:00
Ma sve mi jedno...Ja licno navijam vise za Zvezdu..Ali bilo ko od njih da prodje i da igra protiv Chelsea ja cu biti zadovoljna...Odavno sam odustala od one nas teme:"Partizan VS Zvezda"...Sada orijentisana na strendzere...Tako da samo neka oni prodju...I eto mene u BG-u...
KOWYNUXX
15.03.2006., 22:56
tako je! i nek igraju sa Barcom i ja srecan...
Jeka#26
16.03.2006., 21:32
Ja bih vise volela da igraju protiv Celzija...Bilo bi interesantnije,bar za mene...
Marauder
19.03.2006., 19:24
Izgubi Celzi danas.
Jeka#26
19.03.2006., 21:02
ma bezveze...Izgubili su od 16 tima...Sta ces...
Marauder
19.03.2006., 21:50
Portugalcu odbrojani dani u Čelsiju
Hidink umesto Murinja
Dani Žozea Murinja u Čelsiju su odbrojani, a prgavog Portugalca će na klupi posle Mondijala zameniti Gus Hidink. Murinjo je u prvoj godini vladavine doneo londonskom klubu prvu titulu posle 50 godina, ali ipak nije ispunio jedan od zahteva Romana Abramoviča.
- Gazda je od Murinja tražio da Čelsi igra lepo, agresivno i atraktivno, kao Real. Istina je da su trofeji stigli na „Stamford bridž“, ali igra nije. Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Barselone u Ligi šampiona. Žoze sigurno u junu odlazi iz Čelsija - izjavio je jedan od vodećih ljudi engleskog prvaka.
Murinjo je od prvog dana odbio da potpisuje „galaktikose“, već se oslonio na „radnike“ kao što su Karvaljo, Fereira, Esjen, Drogba, Tjago, Rajt Filips... Zbog tog „greha“ Portugalac bi od juna trebalo da sedi na klupi milanskog Intera, umesto Roberta Manćinija.
- Kome više verujete, tamo nekim izvorima ili meni? Nema šanse da u junu pređem u Inter! Žoze Murinjo je trener Čelsija i to će ostati i naredne sezone. Siguran sam u to - poručio je Murinjo.
Britanski mediji su za Murinjovog naslednika promovisali Gusa Hidinka, trenera PSV Ajndhovena i selektora australijske reprezentacije.
- Ma, kakav Hidink. Gluposti! Istina je da sam bio u Milanu, gde sam u Interovoj školi posmatrao rad na tehnici i taktici. Zar je to zabranjeno - upitao je Žoze Murinjo.
Mnogi u Čelsiju smatraju da su dugačak jezik i preka narav portugalskog stručnjaka razlog zbog kojeg najbolji svetski fudbaleri u stvari izbegavaju da dođu na „Stamford bridž“ i pored bogatih ponuda.
- Hidink je kosmopolita, čovek koji govori nekoliko svetskih jezika. Uvereni smo da bi Holanđanin mnogo bolje sarađivao sa fudbalerima - dodao je izvor sa „Stamford bridža“.
Predsednik PSV-a Rob Vesterhof misli da neće dobiti bitku sa bogatijim Čelsijem.
- Samo dva trenera mogu da vode engleskog šampiona, Gus Hidink i Fabio Kapelo. Dobar sam prijatelj sa Piterom Kenjonom, direktorom Čelsija, i uskoro očekujem njegov poziv. Ako Čelsi želi našeg trenera, onda malo toga možemo da učinimo - kaže Vesterhof.
Mišljenje o Murinjovoj sudbini dao je i najbolji igrač Frenk Lampard.
- Čelsi se ne vrti oko jednog imena, ali mislim da bi se odlazak Murinja loše odrazio po našu ekipu. Potrebna bi bile godine da se oporavimo - rekao je Lampard.
Terror Techa
19.03.2006., 22:08
Gazda je od Murinja tražio da Čelsi igra lepo, agresivno i atraktivno, kao Real
Murinjo je od prvog dana odbio da potpisuje „galaktikose“, već se oslonio na „radnike“ kao što su Karvaljo, Fereira, Esjen, Drogba, Tjago, Rajt Filips... Zbog tog „greha“ Portugalac bi od juna trebalo da sedi na klupi milanskog Intera, umesto Roberta Manćinija
'de si naso ovaj text,leba ti!?
Marauder
19.03.2006., 22:10
Blic.
Jeka#26
20.03.2006., 14:39
Ma djavola odlazi...To su price..Procitala sam na njihovom oficijalnom sajtu da je Murinjo proglasen njihovim najboljim trenerom...Znaci,u istoriji kluba on je najbolji do sada...Bilo bi nelogicno da ga zamene....
.pissbottleman
20.03.2006., 14:45
znatno mu se srozao ugled u poslednje vreme...vise se niko ni u engleskoj toliko ne boji celzija...ako nesto ne promene,mnogo tesko ce im biti sledece sezone....
Terror Techa
20.03.2006., 14:52
ma spremice Abramovic koju paru da obraduje navijace
Ma djavola odlazi...To su price..Procitala sam na njihovom oficijalnom sajtu da je Murinjo proglasen njihovim najboljim trenerom...Znaci,u istoriji kluba on je najbolji do sada...Bilo bi nelogicno da ga zamene....
To što je on osvojio više titula sa Čelzijem, od svih njihovih trenera zajedno, više govori o uspehu samog tima, nego o uspehu trenera koji je tek godinu i po(koliko se sećam)na kormilu Čelzija"velikog kluba".
Nemam ništa protiv Čelzija i Murinja, samo je glupo reći da je Čelzi najveći klub na svetu(kao što misli pokretač teme)i da je Murinjo najveći trener na svetu(kao što to ti sigurno misliš). Po meni on je još uvek perspektivan trener, nikako jedan od najvećih.
Jeka#26
22.03.2006., 19:18
Pa,iskreno ja to ne bi ni mislila da vec to nisu rekli neki dobri poznavaoci.Oni tvrde da je jedan od najuspesnijih trenera Evrope,a ja samo delim njihovo misljenje... A licno mislim da je to sto je osvojio najvise titula sa Celzijem upravo njegova zasluga...NAravno ne samo njegova,ali 51% da...Ako je tim toliko bio dobar mogli su tako nesto da ostvare i sa bilo kojim drugim trenerom...Kazu da ima dobar odnos sa igracima i vrlo dobru taktiku i da kao profesionalac moze mnogo vise da pruzi Celziju zato sto ima finansijskih uslova za tako nesto...
Marauder
22.03.2006., 19:26
Kad na svakoj poziciji imas jedne od najboljih igraca na svetu, stvarno nije tesko osvojiti titule posebno u Engleskoj. Mancester i Arsenal su samo senke timova koji su nekada bili, Liverpool nije los, ali nista posebno.
GRIZZLY
23.03.2006., 02:31
Kad na svakoj poziciji imas jedne od najboljih igraca na svetu, stvarno nije tesko osvojiti titule posebno u Engleskoj. Mancester i Arsenal su samo senke timova koji su nekada bili, Liverpool nije los, ali nista posebno.
a je li imao super igrace na svakoj poziciji kada je bio u Portu i da li je imao budzet kao sada pa je opet osvojio ligu sampiona a to je sigurno vece od Premijer lige
a osvojiti Premijer ligu nije uopste lako jer ima najvise pretendenata za osvajanje
Italija: milan,inter,juventus a roma kako joj kad krene
Spanija: barsa,real,valensija
njemacka: bajern,salke,hamburger
a u engleskoj si sam nabrojao 4 tima
i to da su sjenke nekadasnjih timova .... stvarno nema potrebe da omalovazavas pobjede i uspjehe Celzija i Murinja jer je to izvanredna ekipa koja je u ligi dobila Liverpul 4:1 a ko je to nadigrao do sad Celzi u Engleskoj (samo Midlzbro)
GRIZZLY
23.03.2006., 02:37
sto se tice poraza Celzija
moralo je i to da se desi
i velike ekipe moraju da gube
uostalom koja je ekipa najmanje puta kiksala u posljednjih 3 godine
to je ekipa koja ne igra za kladionice nego za navijace
jos jedna vrlo znacajna stvar :
svi veliki timovi Evrope imaju novca barem koliko i Celzi, tako da nije novac najzasluzniji za rezultate kao sto neki zele ovdje da prikazu vec dobra u stvari ``sjajna`` igra(ma koliko Celzi igrao zatvoreno a opet ne igraju stalno tako i opet su i u tome veoma dobri i kada napadaju i kada se brane)
GRIZZLY
23.03.2006., 02:41
i naravno nova pobjeda Celzija 8)
Celzi - Njukasl 1:0 (1:0) ---- gol je dao Teri u 4. minutu ;-)
:twisted: :twisted: :twisted: CHELSEA :twisted: :twisted: :twisted:
FOREVER
JOHN TERRY #26
Marauder
23.03.2006., 02:42
Porto je tada imao poprilicno dobar tim, a imali su vise srece nego pameti u izvlacenju. Izvukli su Manchester (i prosli nakon sto je Manchesteru ponisten cist gol), Deportivo i Monako.
GRIZZLY
23.03.2006., 02:49
a koliko je to poprilicno
daj molim te
nijesu bili jaki po igracima ni koliko sadasnji Totenhem
a ti mislis da bi sa takvim izvlacenjem prosao Totenhem :lol:
GRIZZLY
23.03.2006., 02:51
Porto je tada imao poprilicno dobar tim, a imali su vise srece nego pameti u izvlacenju. Izvukli su Manchester (i prosli nakon sto je Manchesteru ponisten cist gol), Deportivo i Monako.
a kome ce to jos pomoci pamet tokom izvlacenja :shock:
Marauder
23.03.2006., 03:04
Imali su mnogo srece, to sam hteo reci.
Marauder
23.03.2006., 03:04
a koliko je to poprilicno
daj molim te
nijesu bili jaki po igracima ni koliko sadasnji Totenhem
a ti mislis da bi sa takvim izvlacenjem prosao Totenhem :lol:
Imali su bolji tim nego Deportivo i Monako (sa kojim su igrali), a Mancester su prosli zbog pomoci sudija.
GRIZZLY
23.03.2006., 03:11
Imali su bolji tim nego Deportivo i Monako (sa kojim su igrali), a Mancester su prosli zbog pomoci sudija.
interesantno
imali su bolji tim
a npr. deportivo dobio milan
inace su igrali samo protiv ove tri ekipe i na srecu osvojili i sve u svemu tu nema nikakvih zasluga Murinja .....
Murinjo je bezvezan trener .... da dodje sjutra u Zvezdu, ne bi osvojili prvenstvo
Imas li jos sta da dodas u prilog tome kako je Murinjo los trener
Marauder
23.03.2006., 03:25
Zar sam ja rekao da je on los trener? Nije sigurno los ali isto tako nije fenomen koliko ga dizu u nebesa.
Jeka#26
23.03.2006., 15:59
a je li imao super igrace na svakoj poziciji kada je bio u Portu i da li je imao budzet kao sada pa je opet osvojio ligu sampiona a to je sigurno vece od Premijer lige
a osvojiti Premijer ligu nije uopste lako jer ima najvise pretendenata za osvajanje
Italija: milan,inter,juventus a roma kako joj kad krene
Spanija: barsa,real,valensija
njemacka: bajern,salke,hamburger
a u engleskoj si sam nabrojao 4 tima
i to da su sjenke nekadasnjih timova .... stvarno nema potrebe da omalovazavas pobjede i uspjehe Celzija i Murinja jer je to izvanredna ekipa koja je u ligi dobila Liverpul 4:1 a ko je to nadigrao do sad Celzi u Engleskoj (samo Midlzbro)
Apsolutno se slazem...Portovi igraci su dosta gori od Celzijevih,a opet je uspeo...Niko ne moze omalovazavati coveka koji zeli da uspe tj. koji zeli da ponovi taj uspeh...A Murinjo to sigurno moze...Smatram da je definitivno jedan od najboljih trenera Evrope i da mu to niko ne moze osporiti.A sto se tice price da je arogantan,prepotentan itd..itd...Mogu da pricaju sta hoce.Covek se jednostavno bori za svoj tim,kao sto bi i bilo ko uradio...Nece on pljuvati po svom timu samo zato sto drugi misle da je nesto nepravedno.Sve sto izjavi samo dokazuje koliko on veruje u svoj tim,i te njegove izjave samo podizu moral tima...Pobedili ili izgubili on veruje da su bili bolji sto naravno igracima puno znaci.A i mora se priznati da covek ima stila.Ono zivotinjsko ponasanje Barsinih fanova,pljuvanje po autobusu i sl. samo je kasirao..Oni pljuju on slusa muziku ;-) ...CaR...
Marauder
23.03.2006., 16:53
Ako su pobedili onda je zasluzeno. Ako izgube onda je sudija kriv. Retko kada je priznao poraz, uvek mu je neko drugi kriv.
On je jedan prosecan trener, jednom ga posrecilo da osvojili LS (cisto sumnjam da ce se desiti opet).
goran321
23.03.2006., 17:17
najnovije vesti o chelsea fc
http://www.topnews24.com/news/370.html
Ako su pobedili onda je zasluzeno. Ako izgube onda je sudija kriv. Retko kada je priznao poraz, uvek mu je neko drugi kriv.
On je jedan prosecan trener, jednom ga posrecilo da osvojili LS (cisto sumnjam da ce se desiti opet).
agree.. ;)
Jeka#26
24.03.2006., 16:54
E bas nije tacno...Nije moglo toliko da mu se posreci.Mogao je da na srecu dobije jednu utakmicu,pa i dve ali da osvoji LS,e to nije mogao na srecu.I nije mu uvek kriv sudija.On uvek kaze da su bili bolji.Izgubili ili pobedili...A naravno da trazi razloge za poraz.To vecina radi.I naravno da nece reci:"Znate sta?Moji igraci nisu bili dobri.Bili su petoduplo jaci od nas i nismo imali sanse.Ako smo izgubili.Tako nam i treba."..Van svake pameti je da se zali i da kuka na svoje igrace i na svoju taktiku.Ovako,kad nadje neke druge razloge i igraci se bolje osecaju.A i kad okrivi sudiju,obicno je to s razlogom.Bilo kako bilo,volelai ga ili ne,morate priznati da je dosta dobar trener..I to je to...
Marauder
24.03.2006., 17:46
Mancester je prosao zahvaljujuci sudijamana (to svako ko je gledao utakmicu zna), od Deportiva i Monaka Porto je bolji tim bio tada, bez obzira na trenera.
Koga je krivio za poraz od Barcelone? Sudiju koji je dao crveni karton Ornu.
Jeka#26
24.03.2006., 18:08
Pa to i nije bilo za crveni...A ipak je bilo 1:1 iako su igrali sa 10 igraca...
Marauder
24.03.2006., 18:13
Mozda nije bio za crveni, ali je bio bas ostar faul na igraca, nije to da je hteo udariti igraca pa promasio i udario loptu, nego je bas na igraca isao.
I bilo je 2:1 za Barcelonu, ne 1:1.
Celzi je mogao i bolje u Ligi Sampiona,ali imak je imao jaceg protivnika i to Barsu.
Vidite kako je igrao X u gostima,mogao je kuci pobediti i prosao bi.
Marauder
24.03.2006., 19:23
Igrao je remi u gostima kada je dobio penal u 90. minutu koji nije ni postojao. Realno gledajuci, Barcelona ih je ubila u obe utakmice.
Jeka#26
24.03.2006., 23:02
Realno gledajuci,nije tacno...Tim kao sto je Barselona,dobar tim,moze dobiti utakmicu i kada igra protiv 11 igraca,a Celzi je imao samo 10,i opet je prvi gol bio njihov.Barsu je tesko pobediti i sa standardnih 11,a kamoli sa 10 igraca.Dakle,niko ne osporava Barsin kvalitet,ali opet se moramo setiti da je Celzi u prvom mecu imao igraca manje.
Marauder
24.03.2006., 23:18
Njihova greska.
Inace u toj prvoj utakmici u Engleskoj njih je Barselona ubila. Celzi nije uspeo da predje centar u prvom poluvremenu. Imali su mali period dobre igre pocetkom 2. poluvremena, ali to je sve.
Terror Techa
25.03.2006., 02:28
Igra ekipe pocetkom drugog poluvremena najvise zavisi od izmena na poluvremenu i dogovora sa trenerom.A trener koji dopusti protivnickoj ekipi, makar to bio i Chelsea, da sa igracem manje preuzme inicijativu, se.em ti se ja na takvog trenera...I upravo u takvim situacijama se prepoznaju vrhunski treneri,koji nekom izmenom ili savetom promene ceo tok meca, a ne da Barca ceka autogol Terija da bi pocela da igra...
Jeka#26
25.03.2006., 07:27
Igra ekipe pocetkom drugog poluvremena najvise zavisi od izmena na poluvremenu i dogovora sa trenerom.A trener koji dopusti protivnickoj ekipi, makar to bio i Chelsea, da sa igracem manje preuzme inicijativu, se.em ti se ja na takvog trenera...I upravo u takvim situacijama se prepoznaju vrhunski treneri,koji nekom izmenom ili savetom promene ceo tok meca, a ne da Barca ceka autogol Terija da bi pocela da igra...
Bas tako.Celzi je ipak dobro igrao,a da su imali standardnih 11 mozda bi i pobedili...
Jeka#26
25.03.2006., 07:30
I Murinjo je sigurno uradio sve sto je mogao,Celzi je igrao bolje u 2 poluvremenu,ali ipak bez jednog igraca nije bas lako pobediti bilo koji bolji tim,a kamoli Barsu.
Terror Techa
25.03.2006., 14:20
Ovo nema mnogo veze sa temom,ali ako ti nije problem, samo mi objasni
Sta si radila u subotu u pola 8?
Jeka#26
26.03.2006., 08:06
zasto?
Jeka#26
26.03.2006., 08:10
Jos jedna pobeda Celzija...Drogba je bas bio dobar..Iako je drugi gol bio malo sumnjiv...
Devil`s_Advocate
26.03.2006., 09:51
Ako mislish da je bio ofsajd grijeshish, prije ce bit da je rukom primio loptu... :)
Terror Techa
26.03.2006., 15:43
zasto?
Zato sto se ne secam dal' sam nekad u zivotu ustao u subotu u pola 8
Jeka#26
26.03.2006., 18:44
Zato sto se ne secam dal' sam nekad u zivotu ustao u subotu u pola 8
Uvek rano ustajem... ;-) ...Navika
4 Devil's advocate : Nisam ni mislila da je ofsajd.A cini mi se da je mozda bila ruka,ali malo.. ;-)
GRIZZLY
26.03.2006., 21:13
NOVA POBJEDA
Chelsea - Manchester City 2:0 (2:0) Drogba 30,33
drugi gol je postignut uz pomoc ruke ali sudija nije mogao da vidi
ali zasluzena pobjeda i bolja igra .... i igrac vise od 45.min
isljucen Distin
pozzzzz fanovima Celzija
tek cemo biti najbolji 8)
Romale romali ............ reci carobne :lol:
Jeka#26
27.03.2006., 12:47
hahahahaha....
KOWYNUXX
27.03.2006., 13:38
samo vas gledam patjenike...a ne bunite se kada je protivnicki igrac iskljucen u pauzi, zbog ispravnog protesta (nemam 3 blage sto mu je ovaj pokazao drugi zuti, zaista...mogao je opusteno da se smiri), a bunite se kada popijete zasluzen crveni...ne budite smesni...
jedan lik mi rece:"Vidite da Barca ne moze da dobije Chelsea nikad kad je 11 na 11", aludirajuci na crveni...a naravno, kada ga podsteim na penal, odmah se ucuti...
GRIZZLY
27.03.2006., 22:17
samo vas gledam patjenike...a ne bunite se kada je protivnicki igrac iskljucen u pauzi, zbog ispravnog protesta (nemam 3 blage sto mu je ovaj pokazao drugi zuti, zaista...mogao je opusteno da se smiri), a bunite se kada popijete zasluzen crveni...ne budite smesni...
jedan lik mi rece:"Vidite da Barca ne moze da dobije Chelsea nikad kad je 11 na 11", aludirajuci na crveni...a naravno, kada ga podsteim na penal, odmah se ucuti...
odmaraj u kontisu ;-)
KOWYNUXX
27.03.2006., 22:42
i hocu, ali do Benfike....a, ti ces malo duze, bar sto se Evrope tice...:wink:
GRIZZLY
28.03.2006., 03:11
i hocu, ali do Benfike....a, ti ces malo duze, bar sto se Evrope tice...:wink:
pa dobro........... jos te dvije utakmice sa Benfikom :-P
Arnold_Layne
28.03.2006., 03:15
ko drugome jamu kopa sam u Džon Teri
GRIZZLY
28.03.2006., 03:21
ko drugome jamu kopa sam u Džon Teri
ala ti ne volis Terija *** :lol:
meni je omiljeni igrac pa ti pisi i pisi
JOHN TERRY #26
simply the best tananana tanannaana
Jeka#26
28.03.2006., 09:39
Protest mozda jeste bio ispravan,ali je ovaj verovatno nesto uvredio sudiju ili mu bio isuvise dosadan i posle opomene da se smiri.Ako gledas sa te strane to je opravdan crveni karton.Sudija ustao na levu nogu ;-)
KOWYNUXX
28.03.2006., 14:48
jedino tako moze da se opravda njegov postupak, i nikako vise...2 zuta za isti protest, mislim da nije OK nikako...pogotovo kada su svi igraci protestvovali...
ko drugome jamu kopa, sam u Dzon Teri.... :lol::lol::lol::lol:
Jeka#26
28.03.2006., 20:58
MA jesu svi protestvovali ali mozda je onaj i posle opomene( 1 zutog)ponovo rekao nesto sto ne bi trebalo...
GRIZZLY
29.03.2006., 22:08
samo nemojte da kazete da Celziju pomazu sudije ili da ih mozda potplacuju
to bi bila sramota za vas.........
KOWYNUXX
29.03.2006., 22:36
naravno da ne, ali kazem da ne treba stalno da vicete kako ste osteceni ne obracajuci paznju da ponekad sudije grese i u vasu korist...
Jeka#26
31.03.2006., 10:21
Obicno grese u korist protivnika..Ali sta ces?Sudije su to... ;-)
Marauder
31.03.2006., 18:26
To da grese vise u korist protivnika je daleko od istine.
GRIZZLY
31.03.2006., 20:14
To da grese vise u korist protivnika je daleko od istine.
pa ne znam sto bi to bilo bas tako daleko od istine
kad to namjestaju utakmice igraci Celzija
i kad im pomazu sudije ... daj neki konkretan primjer :?: :!:
.pissbottleman
31.03.2006., 20:18
mislim da je JEKA htela da kaze da su onima koji izgube obicno uvek sudije vise krive,bez obzira na to koje stvarno ostecen...mozda se nisam najbolje izrazio,zurim...al' shvatate valjda st ocu da kazem
Marauder
31.03.2006., 20:22
pa ne znam sto bi to bilo bas tako daleko od istine
kad to namjestaju utakmice igraci Celzija
i kad im pomazu sudije ... daj neki konkretan primjer :?: :!:
Ustvari zavisi ko igra. Ako igraju mali i veliki klub u vecini slucajeva sudija ce praviti greske u korist veceg tima.
Jeka#26
31.03.2006., 22:51
mislim da je JEKA htela da kaze da su onima koji izgube obicno uvek sudije vise krive,bez obzira na to koje stvarno ostecen...mozda se nisam najbolje izrazio,zurim...al' shvatate valjda st ocu da kazem
Da upravo sam na to mislila.Uvek na kraju neko biva ostecen.Uvek se na kraju neko zali.Ali ponekad su zalbe totalno opravdane.Murinjo je recimo 100% bio u pravu kada je za poraz okrivio onaj nezasluzeni crveni karton...To nije bilo za crveni,ali sta da se radi kad je sudija ispao kreten i kada su se Barsini igraci bukvalno drali sudiji sta da dosudi...Grdan mi je to sudija kad dozvoljava da mu drugi uticu na odluke.
GRIZZLY
01.04.2006., 20:55
Danas jos jedna dobra partija Celzija ali ipak samo remi
0:0
naravno i danas su bili bolji tim... ali zbog ovog kiksa davaju izvjesne nade mancester junajtedu jer je sada razlika na samo 7 bodova :sad:
sta vrijedi pomenuti jos sto se tice ove utakmice
to su 2 gola Celzija ali su oba ponistena i veoma ofanzivna taktika Murinja u kojoj je igrao sa samo 3 odbrambena igraca
od 60 min. u napadu su bili Krespo i Drogba a kao ofanzivni bekovi Kol i Roben i naravno sredina Esjen, Lampard i Makelele :!:
taktika se pokazala sjajno ali mozda nije bilo dovoljno vremena a izglednih sansi je bilo
u pojedinim trenucima meca je cak 7 pa i 8 igraca Birmingema bilo u sesnaestercu
Teri je odradio sjajan posao u odbrani iako je morao da cuva jednog vrlo krupnog Heskija
I sa 3 igraca u odbrani igrali su odlicno ali nijesu imali srece u nekoliko navrata... i tako mancester ima cemu da se nada
a ja se nadam da se njihove nade nece ispuniti :twisted:
Uostalom tek predstoji veliki derbi Celzi - Mancester u kojem po meni mancester nikako ne moze ostvariti pobjedu al dobro widjecemo ;-)
Jeka#26
01.04.2006., 22:49
Steta sto ni jedna od nasih debilnih televizija nije prenosila utakmicu...A bas sam htela da gledam...
GRIZZLY
07.04.2006., 04:47
http://s10.invisionfree.com/Chelsea/index.php?act=Attach&type=post&id=2139316
ovakvo je slavlje bilo prosle godine kada je Celzi osvojio ligu :-D
a ove godine ne znam kakvo ce slavlje da bude ali znam da ligu osvajaju ;-) :-P
Jeka#26
08.04.2006., 08:50
http://s10.invisionfree.com/Chelsea/index.php?act=Attach&type=post&id=2139316
ovakvo je slavlje bilo prosle godine kada je Celzi osvojio ligu :-D
a ove godine ne znam kakvo ce slavlje da bude ali znam da ligu osvajaju ;-) :-P
Slazem se.Osvajaju je sigurno.
Jeka#26
09.04.2006., 16:10
Jel' ste videli kakva pobeda i to jos sa igracem manje.Odlicna ekipa jos bolji menadzer ;-)
CHELSEA 4 LIFE!
TRUE BLUE!!!
Terror Techa
09.04.2006., 16:13
Jel ste culi Murinjov odgovor na pitanje dal' se plasi sto im se Man priblizio na 7 bodova?
Jeka#26
09.04.2006., 16:22
Aha...Car covek..Legenda...
CHELSEA boss Jose Mourinho says he's scared of bird flu.
Mourinho yesterday claimed he was more worried about the virus than about title rivals Man Utd.
He said: "For me, pressure is bird flu. I'm feeling a lot of pressure with the problem in Scotland. I'm more scared of it than football.
igy_collettivo
11.04.2006., 20:56
e pozdrav svima..Posto sam pored fiorentine veran navijac Chelsea i pre Abramovica!!!za razliku od mnogih-cast izuzetcima...napravio sam forum za nas na adressi www.chelsea-serbia.co.sr..Izgled ce biti doteran u narednih par dana ..Saljite slike na forum..pozz svima i c'mon chelsea!!
igy_collettivo
11.04.2006., 20:56
--------------------------------------------------------------------------------
e pozdrav svima..Posto sam pored fiorentine veran navijac Chelsea i pre Abramovica!!!za razliku od mnogih-cast izuzetcima...napravio sam forum za nas na adressi
www.chelsea-serbia.co.sr..Izgled ce biti doteran u narednih par dana ..Saljite slike na forum..pozz svima i c'mon chelsea!!
GRIZZLY
16.04.2006., 03:12
Bolton - Celzi 0:2 (0:1)
JOHN TERRY 44` min
DIDIER DROGBA 59`min
ne znam sta da kazem
bilo bi suvisno komentarisati
zakljucak:::: Celzi osvaja titulu
zato pozurite i dolazite da navijate za ```buduci``` najbolji klub svijeta :lol: ;-)
Jeka#26
16.04.2006., 08:39
Super utakmica.Super igraci.
Terror Techa
16.04.2006., 14:10
Super Mario!
vlada_susa
16.04.2006., 15:46
Super MEN!!!
GRIZZLY
24.04.2006., 01:03
sve je izvjesnije da Celziju ne gine titula ali uspjeli su da omanu u FA kupu
Chelsea - Liverpool 1:2 (0:1) -------- Drogba 70` --------- Riise 21` , Garcia 53`
Tako da su uspjeli da ostanu bez duple krune...
Ipak rado se ocekuje mec protiv Mancestera i pobjeda bi donijela zaborav za FA kup :razz:
Marauder
24.04.2006., 01:09
Kako vreme prolazi tako Celzi lose i losije igra.
GRIZZLY
24.04.2006., 01:34
nijesu pobjedili ali to ne znaci da su lose igrali....
a uostalom zivi bili pa vidjeli ;-)
S*O*NJ*A#8
24.04.2006., 01:35
HEHE,LIVERPOOL ZGAZIO CHELSEA I POKAZAO IM KAKO TREBA DA SE IGRA...ipak ne mogu pare bas sve da kupe...
http://img74.imageshack.us/img74/5749/gerrard17b9ib.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=gerrard17b9ib.jpg)
GRIZZLY
24.04.2006., 01:51
taj Liverpul je vishe puta zgazen od Celzija tako da jedna pobjeda nishta ne govori 8-)
Jeka#26
24.04.2006., 09:58
HEHE,LIVERPOOL ZGAZIO CHELSEA I POKAZAO IM KAKO TREBA DA SE IGRA...ipak ne mogu pare bas sve da kupe...
http://img74.imageshack.us/img74/5749/gerrard17b9ib.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=gerrard17b9ib.jpg)
LIVERPUL NIJE NISTA POKAZAO CELZIJU.JEDNA POBEDA NE ZNACI NISTA.CELZI JE TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPUL DA JE I BILO REDNO DA I ONI JEDNOM POBEDE....OSIM TOGA TABELA SVE GOVORI....
TRUE BLUE!!!!
Terror Techa
24.04.2006., 11:02
Jel gledao neko tekmu?
Moram da priznam da sam bio iznenadjen pobedom L'poola
Al' ipak su imali vise motiva
da bar na neki nacin izvuku ovu sezonu
Marauder
24.04.2006., 15:37
LIVERPUL NIJE NISTA POKAZAO CELZIJU.JEDNA POBEDA NE ZNACI NISTA.CELZI JE TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPUL DA JE I BILO REDNO DA I ONI JEDNOM POBEDE....OSIM TOGA TABELA SVE GOVORI....
TRUE BLUE!!!!
Ova pobeda Celziju bi mnogo znacila, jer nije bila neka obicna utakmica koja nista ne odlucuje.
S*O*NJ*A#8
24.04.2006., 21:31
TRUE BLUE!!!!
hahahahahaha
TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPPOL....da,da, u tvojoj glavi mozda...
Pa sta ako su prvi na tabeli,LIVERPPOL JE PROSLE GODINE OSVOJIO LS,A CELZIJU TO NIJE USPELO,PROPADE IM NOVAC... :lol: :lol:
Ma imaju dobre igrace ali nema ta ekipa dusu...Oni nisu tamo zbog ljubavi prema klubu VEC SAMO ZBOG KESA :roll:
Marauder
24.04.2006., 21:33
Danas je sve u parama. Ta ljubav prema klubu je odavno prosla.
Koji bre Chelsea? Pa vidi se da nikad niste trenirali fudbal. Nije ni cudo sto nece da ga svrstaju u grupu najboljih klubova.
Marauder
24.04.2006., 22:55
hahahahahaha
Pa sta ako su prvi na tabeli,LIVERPPOL JE PROSLE GODINE OSVOJIO LS,A CELZIJU TO NIJE USPELO,PROPADE IM NOVAC... :lol: :lol:
Ma imaju dobre igrace ali nema ta ekipa dusu...Oni nisu tamo zbog ljubavi prema klubu VEC SAMO ZBOG KESA :roll:
A sto ti to nevolis ... ups pardon htedoh reci nepostujes Celzi, evo vec 2 godine za redom su najbolji u Engleskoj.
S*O*NJ*A#8
24.04.2006., 23:01
A sto ti to nevolis ... ups pardon htedoh reci nepostujes Celzi, evo vec 2 godine za redom su najbolji u Engleskoj.
Alo bre,rekla sam da imaju odlicne igrace ali nema tu ''SRCE NA TEREN'' ako me razumes?
Marauder
24.04.2006., 23:07
Ne razumem. Dali to znaci, po tvojoj teoriji, da ih postujes ili ne?
Terror Techa
25.04.2006., 02:25
Alo bre,rekla sam da imaju odlicne igrace ali nema tu ''SRCE NA TEREN'' ako me razumes?
Kako bre nema?
Sto ste se uhvatili samo za pare...
Pa mogu da vam nadjem 5 timova koji imaju bolje i skuplje pojedince dok trepnes...
Kako Chelsea kida, to nikad nisam video!
Jeka#26
25.04.2006., 08:43
hahahahahaha
Ma nemoj mi reci....A ti znas da Liverpul ima dusu?.Mogu sada da ti nabrojim bar nekoliko klubova koji imaju vise para i bolje igrace od Celzija.A sto igraju za pare to je sasvim normalno.Pa nece valjda da igraju za budjave jabuke i pokvarene kruske.Nabroj mi tri igraca koji bi igrali u svom klubu bez para,cisto iz ljubavi...A Celzi je vec dve godine najbolji klub u Engleskoj.Gde je tu tvoj Liverpul?Gledaju se rezultati,a ne da li neko ima "SRCE NA TEREN".
S*O*NJ*A#8
25.04.2006., 09:16
U pravu si,http://img101.imageshack.us/img101/6224/r482151269313jh.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=r482151269313jh.jpg)gledaju se rezultati-jao ko je ono bese osvojio Ligu Sampiona???
Neandertalac
25.04.2006., 13:52
']Kakav chelzi...
Crvena Zvezda (scg)
Liverpool (eng)
Athletico Madrid (spa)
Sampdoria (ita)
Pozeri umrite!!!
Takodje, ja vec 6-7 godina dajem dusu za Liverpool i pre su mi se smejali, a od Istambula 2005 svi "vole" Liverpool.Sto se tice najboljeg igraca chelseya to je bar lako Frank Lampard
Jeka#26
26.04.2006., 12:27
U pravu si,http://img101.imageshack.us/img101/6224/r482151269313jh.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=r482151269313jh.jpg)gledaju se rezultati-jao ko je ono bese osvojio Ligu Sampiona???
A ko bese uzeo titulu premijer lige 04/05?I ko ce je sad uzeti?Ne mogu da se setim..pomozi mi...Bese Celzi?Koji klub je proglasen za najbolji u Engleskoj?Ni to ne mogu da se setim...Jel' opet Celzi?
Jeka#26
29.04.2006., 15:51
PONOVO SAMPIONI!!!!! 3:0 na Stamford Brizdu.Savrsena igra cele ekipe i naravno velika pozrtvovanost Terija.Neka mi samo sad neko ***** kako Celzijevi igraci nemaju "SRCE NA TEREN" i kako je Murinjo arogantan.Jel' ste videli kako je pozdravio Runija i poklonio sako i medalju.Najbolji je kao i cela ekipa!
CHELSEA 4 LIFE!!!!
TRUE BLUE!!!!
p.s.Grizzly javi se,ocekujem podrsku... ;-)
kako je Murinjo arogantan
http://www.exxtreme3d.co.yu/forum/images/icon_smile_spin.gif
PONOVO SAMPIONI!!!!
Congratulation..
Jeka#26
29.04.2006., 20:47
Obozavam ga...
GRIZZLY
29.04.2006., 20:56
kad je glavni mec i kad sve treba da se odluci Celzi pokazuje koliko je jak.....
Titula je odbranjena..... aleeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeee :-D :-D :-D
http://www.chelseafc.com/images/-MATCHES0506/manutd_h13.jpg http://www.chelseafc.com/images/-MATCHES0506/manutd_h14.jpg
Tek ce biti slavlja ..... Celzi se ne zaustavlja lako 8)
GRIZZLY
29.04.2006., 21:00
alo bre ko je najbolji??? :-P :lol:
http://www.chelseafc.com/Images/-MATCHES0506/manutd_h5.jpg
Dean Keaton
29.04.2006., 22:05
a od Istambula 2005 svi "vole" Liverpool.
Tako je i ove godine! Svi odjednom vole Barselonu!
Ja je bas i ne volim, ali igraju ljudi svaka im cast
GRIZZLY
29.04.2006., 23:16
A ja mislim da i Celzi igra super i svaka im cast.... takodje mislim da Barsa ne igra ni blizu onom nivou kada je igrao Xavi, a upravo zbog te igre su ih ljudi zavoljeli ----- kada je citava ekipa igrala sjajno a ne sada kada gledamo samo jednog covjeka a i dalje pricate Barsa igra svaka cast
Barsa sad ne igra nista bolje od Valensije, Liverpula ili Bajerna a svi ih velicaju i dalje zbog toga sto su im ostali u super sjecanju od kraja prosle sezone i sredinom ove ..... i upravo zbog te ````tada```` lijepe igre imaju i plus kod sudija i kod navijaca ali oni sad ne igraju ni blizu kao prije .....
I zato mislim da je mnogo ruzna ta prica .... zasluzuju da osvoje ..... igra im je svaka cast ..... jer ja se odavno nijesam odusevio njihovom igrom pogotovo u ligi sampiona. Jedan sjajan gol Zulija ne moze to da promjeni jer se sjecam da je ranije Barsa dobijala tako sto daju 4 gola i naprave 20 sjajnih prilika a sada je to obicnih 20 prilika i samo 1 do 2 gola ..... nije to vise tako lijepo i ne mogu da gledam utakmicu samo zbog toga da vidim da li ce Ronaldinjo napraviti neki sjajan dribling ....
Zelim da vidim sjajnu akciju!!!! u kojoj ucestvuje vise od 2 igraca (Roni + neki drugi) i vise sjajnih golova jer po tome je bila prepoznatljiva Barsa i svi smo pricali super igraju....
Sto se tice lijepe akcije ako ste gledali danas poslednji gol Celzija shvaticete odmah sta je lijepa akcija, dobra saradnja i odlican gol .... a to se svakome svidja ..... jer to je fudbal
A ne da gledam utakmicu da bih vidio fintu Ronaldinja da bih poslije pricao on je car .... to je glupost!
GRIZZLY
29.04.2006., 23:46
http://chelsea1.chelseafc.com/newsletter/05_06/wallpaper/wallpaper_1280.jpg
3. titula u istoriji ......... IDEMO DALJE
CHELSEA FOREVER
TRUE BLUE :twisted: :twisted: :twisted:
Jeka#26
30.04.2006., 08:43
Prvi i drugi...
Jeka#26
30.04.2006., 08:47
treci i pobeda...
Jeka#26
30.04.2006., 08:49
Pijem na ex...
hm.. Neko jos nije preboleo ispadanje Celzija..
Jeka#26
30.04.2006., 15:26
hm.. Neko jos nije preboleo ispadanje Celzija..
Hm..Ako mislis na mene :-) prebolela bih da je bilo zasluzeno,ali posto nije ne mogu da prebolim.Ali ipak se pokazalo ko su sampioni Engleske...
TRUE BLUE!
Terror Techa
30.04.2006., 22:40
***, ja tek sad video!
Chelsea naguzio Man!!!
nisu labvi
GRIZZLY
02.05.2006., 01:03
@loogyc nemamo sta da prebolimo
proslavljamo titulu a brzo ce doci vrijeme kada ce Teri dici i pehar Lige sampiona
Pujol će možda sledeće, ove će Anri.
Jeka#26
02.05.2006., 17:54
Sledece godine ce Teri dici pehar,a ove se nadam da ce to biti Anri.
Ne kazem.. Pujol ce mozda i sledece..
Sledece godine ce Teri dici pehar,a ove se nadam da ce to biti Anri.
Oce, mozda i Teri ako predje u Barselonu, a u to sumnjam.. :)
Jeka#26
03.05.2006., 16:02
Ne kazem.. Pujol ce mozda i sledece..
Oce, mozda i Teri ako predje u Barselonu, a u to sumnjam.. :)
Ma dici ce on sledece godine pehar,ali ce sve biti plavo!!!
TRUE BLUE!
bojan86
04.05.2006., 12:37
Juce je Murinjo i zvanicno izjavio da odlazi iz Chelsea!
Jeka#26
04.05.2006., 14:29
Ne odlazi iz Celzija! Izjavio je da su to samo glasine.Ima ugovor do 2010.Murinjo ostaje.
Terror Techa
04.05.2006., 14:29
Juce je Murinjo i zvanicno izjavio da odlazi iz Chelsea!
odakle ti ovo?
GRIZZLY
24.05.2006., 05:08
Cekamo Sevu....
@Charger cestitam za mod :grin:
Marauder
24.05.2006., 05:18
Hvala.
Jeka#26
27.05.2006., 15:32
Cekamo Sevu....
@Charger cestitam za mod :grin:
Dolazi on sigurno... pozz 4 Grizzly i cestitke Charger-u :-)
GRIZZLY
28.05.2006., 18:13
Izgleda da dolazi jos i Salomon Kalu iz Fejenorda i to jedan fini petogodisnji ugovor
poz za Jeku
.pissbottleman
28.05.2006., 18:14
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!
CRKO DABOGDA CELZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????ZASTO ????
ANDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRKO DABOGDA CELZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.exxtreme3d.co.yu/forum/images/icon_smile_thumbsup.gif
Nek sad kaze Celzi kako taj klub nije:
Celzi=Abramovic=mafija=pare
Jeka#26
29.05.2006., 20:17
http://www.exxtreme3d.co.yu/forum/images/icon_smile_thumbsup.gif
Nek sad kaze Celzi kako taj klub nije:
Celzi=Abramovic=mafija=pare
A zasto = mafija?Pa sta ako ima pare to ne znaci da je u mafiji.A sem toga pare su potrebne za sve.Ne moze igrace da kupuje kruskama.I ostali klubovi su bogati pa opet nisu osvojili trofej premijer lige.Celzijevi igraci igraju fantasticno,tu je vecina najboljih igraca,a sa Sevcenkom i Balakom bice nepobedivi.
A inace u Blic-u pise da ce Milan da kupi Nisterloja da popuni prazninu zato sto ostaje bez Sevcenka.
.pissbottleman
30.05.2006., 13:33
Niko ne moze da zameni Shevchenka....... u milanu je bio legenda,heroj...car.... u celziju jos jedna kupovina, posle celzija,samo jos jedan veliki igrac........ nikada nece znati da cene to sto ga imaju,nikad ga niko nece voleti i postovati kao navijaci Milana .....
NEEEEEEEEE IDI ANDREJ !!!!!
AAAAAAAAaa mrzim smrdljivi celzi i abramovica.....chuj nije mafijas..,
Dean Keaton
30.05.2006., 14:46
Ma za sve je kriva onda njegova zena bre!!! Hoce gospodja da joj dete uci engleski !!!
Jeka#26
30.05.2006., 15:24
Niko ne moze da zameni Shevchenka....... u milanu je bio legenda,heroj...car.... u celziju jos jedna kupovina, posle celzija,samo jos jedan veliki igrac........ nikada nece znati da cene to sto ga imaju,nikad ga niko nece voleti i postovati kao navijaci Milana .....
NEEEEEEEEE IDI ANDREJ !!!!!
AAAAAAAAaa mrzim smrdljivi celzi i abramovica.....chuj nije mafijas..,
Sto pa mrzis Celzi i Abramovica?Pa nije mu Roman uperio pusku u glavu i rekao:"Prelazi ili ode glava!" vec je Sevcenko presao za debele pare.Sto njega ne mrzis?Ide tamo gde ima vece pare,boli njega za uvo za vase:"NEEEEEE idi ANDREJ!" .
Dean Keaton
30.05.2006., 16:04
Nije bre presao zbog para nego zbog zene. Ona hoce da im se dete skoluje u Engleskoj
Marauder
30.05.2006., 16:44
Sto pa mrzis Celzi i Abramovica?Pa nije mu Roman uperio pusku u glavu i rekao:"Prelazi ili ode glava!" vec je Sevcenko presao za debele pare.Sto njega ne mrzis?Ide tamo gde ima vece pare,boli njega za uvo za vase:"NEEEEEE idi ANDREJ!" .
Shevchenku su najmanji problem pare. Ako ih do sada nije zaradio - nece nikada.
Terror Techa
30.05.2006., 22:12
Nego nesto ne kapiram!
sve ribe(manekenke, glumice i sl.)
uglavnom jure u Milano...
kao moda, italijanska klopa, fenseri
i tako te stvari
a njoj se ide u London da joj JORDAN (trenutno ne mogu da se setim ni jednog goreg imena)
uci skolu sa debelim Englezima!
.pissbottleman
31.05.2006., 12:43
ma ona njegova kucka od zene...to za dete je samo pokusaj da sakrije da ona odlucuje....
pazi,cak su dete krstili u katolickoj crkvi...............jer je ona amerikanka.....a u stvari kucka je ruskinja.......... ***** joj sve........ ona je sve vreme u dogovoru sa abramovicem,vec dve godine ga nagovara da idu ona je dobra sa abramovicevom zenom i ova joj je rekla ...ma neke fore za shoping,gluposti,kao zivot u londonu....mars !!!!
a jeka,majke ti.......sto mrzim celzija i abramovicha....daaaaaaajjj...vi se stvarno pravite ludi,smesno je i pricati o tome.....
Jeka#26
01.06.2006., 15:12
ma ona njegova kucka od zene...to za dete je samo pokusaj da sakrije da ona odlucuje....
pazi,cak su dete krstili u katolickoj crkvi...............jer je ona amerikanka.....a u stvari kucka je ruskinja.......... ***** joj sve........ ona je sve vreme u dogovoru sa abramovicem,vec dve godine ga nagovara da idu ona je dobra sa abramovicevom zenom i ova joj je rekla ...ma neke fore za shoping,gluposti,kao zivot u londonu....mars !!!!
a jeka,majke ti.......sto mrzim celzija i abramovicha....daaaaaaajjj...vi se stvarno pravite ludi,smesno je i pricati o tome.....
Zasto se pravim luda?Nisi naveo ni jedan jedini razlog sto mrzis Celzi i Abramovica,osim sto si nekoliko puta ponovio kako je pun para.Zar ga zato mrzis?
Nevernik u to
01.06.2006., 15:30
Najbolji igrač Ukrajine i bivši igrač kijevskog Dinama i Milana Andrej Ševčenko i definitivno je novi fudbaler londonskog Čelsija.
On je u četvrtak potpisao četvorogodišnji ugovor vredan oko 30 miliona funti. Detalji ugovora nisu objavljeni, ali se veruje da je to rekordan transfer i da je veći od prelaska Ria Ferdinanda iz Lidsa u Mančester junajted.
"Došao sam da iskusim uzbuđenja koje donosi igranje u Premijer ligi. Mislim da sam u pravom momentu promenio klub. Nobvac nije moj motiv, da jeste, ostao bih u Milanu", izjavio je Ševčenko.
Sad moram opet da menjam dres,moracu cu da kupim Celzijev!
.pissbottleman
01.06.2006., 16:02
ne znam da l' cu moci da nosim celzijev dres.....bez obzira sto je sheva u pitanju...... trenutno ih mrzim...ali isto tako bih mrzeo bilo koji drugi klub zbog kojeg je otisao iz milana....mada znam da necu moci da navijam protiv tima u kojem igra sheva i kad pocne prvenstvo verovatno ce biti drugacije.....u svakom slucaju ako je vec otisao mislim da mu celzi najvise odgovara,i zbog igre i sto ga murinjo toliko ceni,ipak je on bio prva i najveca murinjova zelja otkad je dosao u celzi.... ali to ne znaci da volim sto je u celziju....i dalje ne mogu da verujem da je otisao....
jeka nisam ja pricao nista o njegovim parama ,rekao sam zasto mrzim celzi....ali smesno je to sto se sad pravite kao da bi celzi bio sampion i da nije bilo abramovica i da vec godinama navijate za celzi a nije tako.....a da je mafijas,jeste.....koji posten covek bi trosio milijarde na fudbalski klub.... ali takva je situacija u svim klubovima...velike se pare vrte i velika mafija je u pitanju...pa nije ni barca kupila ronaldinha za dzabe,a te sezone su doveli i deka i zilija ,markeza.....
Terror Techa
01.06.2006., 16:02
moracu cu da kupim Celzijev
kako ovo cudno zvuci!!!
Nevernik u to
01.06.2006., 19:18
kako ovo cudno zvuci!!!
Dres Milana sa njegovim imenom kupio sam u Veneciji i platio 70 evra pre dve godine! Tesko da ci ici za London,tako da mi preostaje neki sa pijaca.... :-( :sad:
.pissbottleman
02.06.2006., 10:58
:cry: ANDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJ !!!!!!!!!!!!!
milanfan
02.06.2006., 13:17
:cry: SHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
Jeka#26
02.06.2006., 15:14
Aman bre ljudi!Pa nije covek umro.To sto je promenio klub nema nikakve veze.Bice njemu super u Celziju,a i Murinjo ga mnogo postuje.Nista se nije promenilo,samo ce nositi dres drugog kluba.Navikli ste da ga gledate u Milanu,ali navici cete se i na prelepi plavi dres Celzija. ;-) ;-)
Marauder
02.06.2006., 17:07
Ljudi nisi voleli AC Milan zbog Shevchenka nego obrnuto.
.pissbottleman
02.06.2006., 20:41
navijacima celzija je tesko da shvate jer nikada nisu imali niti ce ikada iopet mati takvog igraca....
Jeka#26
03.06.2006., 10:38
Ma nemoj!!! A Dzon Teri koji je, iako je copao 30min,ostao sa ekipom do kraja.To ti je pravi kapiten...
A kad smo kod Sevcenka u Celziju ce nositi br. 7.A evo i slicice kako potpisuje ugovor...
.pissbottleman
03.06.2006., 18:41
jel to onaj sto je dao autogol protiv barcelone?
Ne to je onaj sto je promasio penal i zicer protiv liverpula....
GRIZZLY
04.06.2006., 18:32
:lol: :lol: :lol:
Terror Techa
04.06.2006., 23:21
a jel oni igraju za tim koji ce sledece sezone nastupati u seriji C?
.pissbottleman
05.06.2006., 14:20
Mislis na onog sto je dao juventusu odlucujuci gol iz penala u finalu? sto mu je u toku utakmice ponisten cist gol?
Jel sad vidite da se igrac ne moze omalovazavati na osnovu jedne greske... I Shevchenko i Terry su fenomenalni fudbaleri i njiovi kvaliteti ne smeju da se stave pod sumju samo zbog jedne greske.... Stavio sam primer Shevchenka samo da vidim kako bi reagovali.... I baggio je promasio mnogo bitniji penal pa je i dalje jedan od najboljih fudbalera u istoriji italije.....
a jel oni igraju za tim koji ce sledece sezone nastupati u seriji C?
Koliko sam ja obavesten Terry jos nije stigao u Milan a shevchenko je otisao.... tako da je odgovor netacan....
.pissbottleman
07.06.2006., 11:28
mislim da smo zahvaljujuci walkenu danas svi naucili jednu vaznu lekciju........nikada ne pisajte sa nadvoznjaka......
terry je odlican fudbaler....ali njegov znacaj u istoriji fudbala ne moze da se poredi sa Shevinim,kao ni sto celzi ne moze da se poredi sa jednim AC MILANOM !!!!
Samo sam to hteo da kazem.
Snowblind
08.06.2006., 22:23
Terry je mladji i igrace jos dugo. Verovatno cemo za 10 godina pricati kako je on bio jedan od najboljih stopera u istoriji
Jeka#26
11.06.2006., 21:31
Jel' ste videli danas sta radi cika Roben? Fenomenalno...
milanfan
11.06.2006., 23:17
Jel' ste videli danas sta radi cika Roben? Fenomenalno...
cika roben nas ubi......
terry je odlican fudbaler....ali njegov znacaj u istoriji fudbala ne moze da se poredi sa Shevinim,kao ni sto celzi ne moze da se poredi sa jednim AC MILANOM !!!!
Samo sam to hteo da kazem.
Jedna titula u seriji A, jedna liga sampiona, i najbolji igrac Evrope 2003... Da ti se ne cini da je to malo za igraca takvog kalibra.... Baresi i Maldini su 35x vece legende od njega.... Razumem ja da ti volis Shevcenka, cinjenica je da je fenomenalan igrac, ali bas i nema neki znacaj u istoriji fudbala, obelezio je proteklu deceniju kao jedan od najboljih napadaca, ali da ga svrstavate u svetske legende je malo nerealno...