Vidi punu verziju : Koliko ima do VRANJA ?
=RODMAN=
11.10.2005., 23:12
Pozdrav Vranjanci !!! e ovako imam kiu Vranjanske tablice pa ocu da odem u vranje a odjavim tablice i da uzmem BG. e sad koliko ima od BG. do VR. da vidim koliko ce me sve izaci da odem u VR. ? Hvala unapred !
krejzi_dajmond
12.10.2005., 01:29
oko 360 Km
za Vranje neznam ali do Kumanovo ima 405 km pa navrati
da nisi ti beli Denis Rodman
Micotakis
14.10.2005., 23:51
Ili...drugacije receno...vremenski...brzim automobilom oko 3h... a busom "Jedinstvo" nekih 7-8 sati :-(
=RODMAN=
16.10.2005., 13:53
360 !!! Auu ebote mogo sam na more kad vec idem :) heheh !!! ne nisam beli rodman samo me zovu rodman ( Nadimak ) Hvala za odgovore
Micotakis
31.10.2005., 13:42
i sta si na kraju odlucio?
gospodin
25.11.2005., 21:55
Sramota je da ne znaš koliko ima do Vranja, a siguran sam , da kao iz topa znaš koliko ima do neke usrane evropske prestonice, pune crnaca i muslimana, kojima baš "nismo prirasli za srce", pa verovatno i zato, brže bolje menjaš tablice sa oznakom VR , da neko "slučajno ne bi pomislio" da si sa Juga. E, upravo zato, vi iz baograda( ne nije gramatička greška, koju nam prečesto i zlonamerno prepisujete u svakoj prilici-kad vam se pruži, no to je upravo jezik kojim vi govorite po baogradu, negijući neki kult "staklene bašte" prema nama koji smo sa Juga, tretirajući nas kao propadnike naroda srpskog III kategorije. Pa "beli majmune" ( jer koji normalan čovek bi uzeo sinonim za sebe kreaciju života kakv je lik kojim se dičiš i nazivaš, koji je dušu svoju đavplu -davno prodao), do Vranja, nekada južne prestonice Kraljevine Srbije, ima 356 km ( koliko i dana u godini) od baograda-jabo te,cool...Ako ikako dođeš sa tim jebenim tablicama, zamolio bih te da mnogo ne prodaješ uličarsku pamet iz Kaluđerice ili MM Luga ( da li je tamo stigla voda i kanalizacija), jer to u Vranju baš ne vole, još ako počneš da ih ispravljaš u padežima, mislim da nećeš imati šta da vratiš u SUP, nego će ti to vaditi , prvo iz dupeta, pa ispraviti, pa ako nešto ostane, e to vrati tamo. A može i drugačije, kao dosta mojih dobrih prijatelja iz Aikido klubova diljem Beograda, normalni ljudi, koji vole svaki pedalj svoje zenlje i poštuju i onog iz Kosovske Mitrovice, mučenika, i onog iz Bujanovca, Vršca, Mola, Iriga, Arilja i sl. I nemaju predrasuda o tome "koliko je to daleko od baograda, jabote ?"
Monogo sam vremena izgubio na tebe "tečo", pa zato, ako dolaziš u Vranje, nemoj subotom, a zašto, dođi pa vidi ! Zbogom i neka ti je od Boga prosto što onako grešno zboriš o delu svoje otadžbine i nečastivog prizivaš i dičiš se imenom njegovog sluge, prodajući tako dušu Memfistu ( ne nije to caffe u Banovića Strahinje street)
TARANTULA-_-
26.11.2005., 05:17
obuzdaj se ....
Ic te ne razume ama dobro zboris...
Micotakis
29.11.2005., 17:31
aj mi prepricaj..dear my
TARANTULA-_-
30.11.2005., 02:00
aj mi prepricaj..dear my
Srbujemo-ili ti branimo juznjacke interese - duso!
Micotakis
02.12.2005., 19:44
u tom slucaju se prikljucujem, obozavam da branim svoje krajeve, posebno ovde kad me napadnu...ili onako usput kazu... uglavnom posle zazale sto su se petljali sa mnom
TARANTULA-_-
06.12.2005., 15:03
Opeste je poznato da si opasna mackica..........
Micotakis
07.12.2005., 02:10
xm..ako si reko, opet da kazes :-D
cuprina
10.12.2005., 22:12
E, ovako... odavde do Vranja ima samo 13 punih godina... Zna li neko od vas onog Eru sto je 1992. drzao kazino u hotelu Vranje?
TARANTULA-_-
11.12.2005., 17:38
Ja ne!!
cuprina
13.12.2005., 22:17
pa, nije mnogo mator, '59. godiste je... dede, raspitaj se, pa se javi ... volela bih da ga nadjem jos jednom. Nego, kad si vec tu, radi li jos Bolero? A Getzbi? A Hram?