Vidi punu verziju : Muskarci u uniformi
CIKLON B
11.10.2005., 07:55
Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.
Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?
NatasaNatasa
11.10.2005., 08:58
Jedino na šta ja odreagujem je kad vidim mornara ili pilota ... ostale uniforme su mi baš uniforme i nikakvu asocijaciju nemam za njih, sem da je osoba koja in nosi na trenutnoj dužnosti.
ha, ha nekako ne mogu a da se ne setim Ricarda Gira :wink: Lepa uniforma:lol: :lol:
Ljuba82
11.10.2005., 10:02
Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.
Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?
...ууу...па не би било лоше кад би тако било. Мене регрутовали за морнарицу...мада видим ја да кад сад ЦГејци оду да ће бити то нека брдска морнарица.:lol: :roll:
McMillan
11.10.2005., 10:12
Ma ***** moj ih pali! Ja kad sam bio u vojsci nisam kresn'o nista. Bezale su od mene k'o da sam sugav...
A i panduri kresnu nesto samo u civilu.
Sad, za doktore i sl. nemam pojma. Valjda to samo pali na sestre.
tvrdoglava
11.10.2005., 10:46
Ma ***** moj ih pali! Ja kad sam bio u vojsci nisam kresn'o nista. Bezale su od mene k'o da sam sugav...
A i panduri kresnu nesto samo u civilu.
Sad, za doktore i sl. nemam pojma. Valjda to samo pali na sestre.
tacno,ne vidim sta tu moze da pali :twisted:
To je bilo ranije, zato sto je tada vojska imala para pa je zenama kao izgovor bio da vole uniformu medjutim one su tu isle za parama i stanovima. Jer zna se kako je vojska nekad zivela.
To je meni skroz debilno, kao kad bi ja rekao svidja mi se svaka koja nosi jaknu a kad je skine vise mi se ne svidja.
Ipak je trebalo kvalitetniju laz smisliti.
esperanca137
11.10.2005., 11:04
Meni se dopada uniforma.Tako je sex-i.Sinnke,gresis,zene vole uniforme zato sto muskarci izgledaju sjajno u njima;) to je moje misljenje,:Dne znam za ostale
esperanca 137 ili 173 ja nikad ne gresim.
esperanca137
11.10.2005., 11:08
esperanca 137 ili 173 ja nikad ne gresim.
Pa kad si se druzio sa pogresnim zenama.:roll:
Za sve postoji prvi put slatka moja cicamaco.Rado bi se nadmudrivala s tobom,ali imam puno posla,tako da.............:D ;)
Pa kad si se druzio sa pogresnim zenama.:roll:
Za sve postoji prvi put slatka moja cicamaco.Rado bi se nadmudrivala s tobom,ali imam puno posla,tako da.............:D ;)
Uputi me molim te vec se plasim da sam ultra retardiran i da tolike godine nisam prepoznao ispravne zene.
chokolada
11.10.2005., 11:21
Mornari! :D
McMillan
11.10.2005., 11:22
Meni se dopada uniforma.Tako je sex-i.Sinnke,gresis,zene vole uniforme zato sto muskarci izgledaju sjajno u njima;) to je moje misljenje,:Dne znam za ostale
Pa gde si ti bila dok sam ja bio u vojsci...!
:D
Tacno, i razlog mi skroz nepoznat.
tvrdoglava
11.10.2005., 11:34
mislim da bolje izgledaju u nekom dobrom odelu :twisted: :twisted:
E odelo je tek posebna prica. Ali i ono je neka vrsta 'uniforme'
tvrdoglava
11.10.2005., 11:41
E odelo je tek posebna prica. Ali i ono je neka vrsta 'uniforme'
da ali sam ja mislila na civilnu varijantu
McMillan
11.10.2005., 11:42
Cek, cek, kako bre civilna varijanta uniforme
:confused:
tvrdoglava
11.10.2005., 11:45
nije mi jasno da svi tipovi misle da dobro izgledaju u trenerkama????????????
zene to ne vole ukoliko niste sportista ili se vracate sa treninga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kao sto ni vi ne volite zene u trenerkama ili zakopcane do grla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tvrdoglava
11.10.2005., 11:46
Cek, cek, kako bre civilna varijanta uniforme
:confused:
to ti je varijanta izlaska ili tako nesto 8)
ne na poslu :twisted:
McMillan
11.10.2005., 11:48
Jao opet vicete...
Pa ja ne nosim trenerke vani, samo po kuci, kad ribam, perem, usisavam... :D
I mislim da je izaci u grad u trenerci idiotski.
Slazem se. A cak i na trening mozes u normalnom izdanju, a trenerku, normalno u torbi...
losa_mala
11.10.2005., 11:50
idi bezi!!!! :lol: :lol: :lol:
meni je muz oficir ubi se od peglanja raznoraznih uniformi!!!! :?
daj mi nekog tarzana samo da nemoram da peglam!!!!!!!! :razz:
Ljuba82
11.10.2005., 11:51
kao sto ni vi ne volite zene u trenerkama ili zakopcane do grla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ко каже?...лепа гуза више долази до изражаја у тренерци него у било чему другом...ех што волим да јој шљепнем дупенце у тренерци онако...или да је за'ватим онако мушки...са све дизањем главе у небо и испуштањем урлика. :lol:
tvrdoglava
11.10.2005., 11:55
Jao opet vicete...
Pa ja ne nosim trenerke vani, samo po kuci, kad ribam, perem, usisavam... :D
I mislim da je izaci u grad u trenerci idiotski.
Slazem se. A cak i na trening mozes u normalnom izdanju, a trenerku, normalno u torbi...
eto opet se slazemo 8)
McMillan
11.10.2005., 11:59
Ко каже?...лепа гуза више долази до изражаја у тренерци него у било чему другом...ех што волим да јој шљепнем дупенце у тренерци онако...или да је за'ватим онако мушки...са све дизањем главе у небо и испуштањем урлика. :lol:
Meni se cini da je lepse u farmerkama...
Ja, recimo, imam sjajno dupe. Cuo sam puno puta. A ne nosim trenerke. Prema tome, ono sto je dobro, vidi se u svakom izdanju.
Kao vi ribe izjutra...
Brrrr :P
McMillan
11.10.2005., 12:00
eto opet se slazemo 8)
Sumnjivo mi je to... :???:
Mnogo se slazemo...
:P
tvrdoglava
11.10.2005., 12:01
guza je guza...... :twisted: :twisted: :twisted:
u ti bas imas lose iskustvo sa ribama 8-)
Ja se opako palim na tipove u uniformi! Ne znam , ali ja sam balavila za ruskim vojnicima, koji su svi lepi kao lutke, a pred ocima vam slika kako im skidate istu! Bili su neodoljivi, ali nazalost, to je trajalo kratko!
Panduri mi nisu zanimljivi, ali zato neki oficircic...mmmm....sto da ne?
tvrdoglava
11.10.2005., 12:13
Sumnjivo mi je to... :???:
Mnogo se slazemo...
:P
sta reci????????????????
Gazdarica
11.10.2005., 12:40
Ne privlaci me uniforma...!
diretore
11.10.2005., 12:45
Ne privlaci me uniforma...!
a moze li se reci da te privlaci ono ispod uniforme ;-)
Ljuba82
11.10.2005., 13:11
Meni se cini da je lepse u farmerkama...
Ja, recimo, imam sjajno dupe. Cuo sam puno puta. A ne nosim trenerke. Prema tome, ono sto je dobro, vidi se u svakom izdanju.
Kao vi ribe izjutra...
Brrrr :P
Пази...зна се кад се носи тренерка, а кад фармерке, панталоне. А и ради се о томе да фармерке могу много да сакрију, са тренерком то није случај. Зато се и осећам најкомотније и најбоље у тренерци (ако не рачунамо купаће).
Gazdarica
11.10.2005., 13:12
a moze li se reci da te privlaci ono ispod uniforme ;-)Mozda, ali ne zbog uniforme... Stavise, ona moze samo da me destimulise...
I svakako, postoje izuzeci koji potvrdjuju to pravilo! :lol:
diretore
11.10.2005., 13:16
Mozda, ali ne zbog uniforme... Stavise, ona moze samo da me destimulise...
I svakako, postoje izuzeci koji potvrdjuju to pravilo! :lol:
Slazem se potpuno, primjenjljivo i na zene u uniformihttp://www.planetsmilies.com/smilies/winking/winking0004.gif
losa_mala
11.10.2005., 13:33
Ja se opako palim na tipove u uniformi! Ne znam , ali ja sam balavila za ruskim vojnicima, koji su svi lepi kao lutke, a pred ocima vam slika kako im skidate istu! Bili su neodoljivi, ali nazalost, to je trajalo kratko!
hehehehhe!!!oficir je dobar za ljubavnika za muza nikako!!!! :evil: :evil: :evil:
McMillan
11.10.2005., 13:34
Pa bar ti to treba da znas.
Verujem ti na rec.
Vragolasta Amfibija
11.10.2005., 16:51
ja odreagujem vrlo burno.uglavnom se nepristojno okrecem i zevam u dupe,zvizdim...a po nekad,...kad je bas dobar frajer ja ga uhvatim za to isto dupe i kazem : mmmmmm....kakva bulja,mladicu pa vi vezbate.ali inace samo zevam.ako je malo manji frajer.ali su uglavnom dobriiiiiiiiiii !
storm cloud
11.10.2005., 17:13
Ја се јако палим на све врсте униформи, па чак и на радна одела. Сад ми овде фали стидљиви смајли, али нема га.
Vragolasta Amfibija
11.10.2005., 17:19
***....cetvrtak mi je omiljen dan je mi tad djubrari izbacuju djubre...tako su hot !!!!
alexandrra
11.10.2005., 17:40
Meni su uniforme pilota wow, a tek nemackih policajaca....Ne bih se bunila da me neki od njih privede :) 8-) Ne mogu da nadjem neku slicicu ubacim da vam pokazem :(
Drage moje.... ima nesto u toj uniformi..... bivsi mi je oficir.... i volela sam da ga vidim u uniformi... i u onim cizmama sto on mrzi, ali meni je to sve zajedno nekako....mmmm..... a tek kad svecana uniforma..... skoro da sam mu pocepala uniformu, i naucila sam da otkopcam taj kais samo zubima!:)
diretore
11.10.2005., 17:53
Meni su uniforme pilota wow, a tek nemackih policajaca....Ne bih se bunila da me neki od njih privede :) 8-) Ne mogu da nadjem neku slicicu ubacim da vam pokazem :(
Nije valjda da se palis na ove
http://www.telefon-ocker.de/__/0006/polizei.jpg
diretore
11.10.2005., 17:55
Ја се јако палим на све врсте униформи, па чак и на радна одела. Сад ми овде фали стидљиви смајли, али нема га.
jesi mislila nesto poput ovogahttp://www.planetsmilies.com/smilies/ashamed/ashamed0002.gif ili ovogahttp://www.planetsmilies.com/smilies/ashamed/ashamed0001.gif
alexandrra
11.10.2005., 18:06
Nije valjda da se palis na ove
http://www.telefon-ocker.de/__/0006/polizei.jpg
Ne, ne, umesto sakoa nose kozne jakne i pantalone su im uvek malo uze i svi su tako zgodni :-P
alexandrra
11.10.2005., 18:18
A sestra mog muza se pali na uniforme ovih koji rade kao tesari tj. pali se na njihove pantalonice sa ova dve slica sa strane :-P :-P :-P
http://www.engelbert-strauss.de/bilderpool/activeTrade/images/products/83.49.102.jpg
Vojnik1
11.10.2005., 19:20
Samo da pozdravim ucesnike diskusije. I vojska ima net centar :)
Srdacan pozdrav pripadnicama lepseg pola!
MirjanaZ
11.10.2005., 19:29
svrati da te rastrgnu ove zene :lol:
hulahopka
11.10.2005., 19:40
Decko,aj odma 50 sklekova.....
Decko,aj odma 50 sklekova.....
A posle toga jedan simpatican mali striptiz,...:D
Vragolasta Amfibija
11.10.2005., 22:02
ok,ne mora bas mali...
Јаоооо...совјетске униформе!!!
Лењинград под снегом, морнарички кадети у дугим црним шињелима до чланака, два реда златних дугмади, широки каиш, еполете, шубара...мммммм.....
....Кад се сетим....:smile:
Лењинград под снегом, морнарички кадети у дугим црним шињелима до чланака, два реда златних дугмади, широки каиш, еполете, шубара...мммммм.....
....Кад се сетим....:smile:
Hellen pa nemas 50 godina da ti se svidjaju takvi tipovi. Pa da uniforma donosi picku prvi bi je ja nosio.
Јао, Синке, душо, баш ми се свиђају, иако немам (још) 50 година!:lol:
(И иначе ми се свиђају униформисани.:oops: )
AntunTun
12.10.2005., 00:04
blah....nishta posebno....ne dojmi mi se ta pricha
al kao nosim uniformu.....i nisam primetio da sm neshto pozheljan.....sad mozhda je to zbog brojnih fizichkih hendikepa koje posedujem.....al ko tje ga znati
Samantha Jouns
12.10.2005., 00:13
Meni su super muskarci u uniformu...deluju mi sexy,elegantno,dostojasnstveno i samouvereno....;)
ana ana
12.10.2005., 00:21
piloti naravno ! i specijalne jedinice kad im se samo oci vide bas su sexy tako opasni nekako;)
Shag Ivory
12.10.2005., 00:22
Uniforme su simbol moći, jel?
Ja baš nešto i ne volim... asocijacije su mi odmah: rad, red i disciplina.. stroga pravila... asketski zivot... :?
PLESsitnihDEMONA
12.10.2005., 00:28
Shta ja da kazem...vidi se avatar. Mada ne bas lepo...to je uniforma US Rangers-a.
Rengers lead the way.
Mislim da me uniforma kod zena ne pali nista posebno.Mada jesam jednom video jednu dobru policjaku.Onako iz kola...pa sam prokometnarisao da je bas dobra i da bi bilo dobro kad bi se poyebao sa njom,hehe.
PLESsitnihDEMONA
12.10.2005., 00:33
Joooj sad sam se setio! Pa ja se palim na bankarske sluzbenice,na shalterima.I one nose neke uniforme...barem u mojoj banci. Uvek su mi nekako yebozovne,iako cesto i nisu bas neke ribe.Ali eto...loze me cesto.
I naravno uvek malo medicinske sestre,doktorke...ovo drugo nista posebne.
iluzionista
12.10.2005., 01:27
Mornari! :D
"Sve bi seke ljubile mornare,
al' im samo mame brane, brane to..."
hehe :P
luckastalutkica
12.10.2005., 01:35
Meni uniforma ne znaci nista.Zenama se svidjaju oni koji su uniformisani zbog toga sto su uvek glatko obrijani,ispeglani i cisti,valjda zbog toga.
luckastalutkica
12.10.2005., 01:36
I jos da dodam pogledajte moj profil promenila sam sliku.
iluzionista
12.10.2005., 01:36
Uniforme? Medicinske sestre, doktorke, stroge učiteljice, poneka policajka, poslovna žena u seksi kostimčiću... Sve može. 8)
krejzi_dajmond
12.10.2005., 02:04
Pa kad prodje neka dobra teta u uniformi najbolje bi bilo da se ne osecam uopste. Kad prodje cika u uniformi onda mi svakakve stvari prolaze kroz glavu - gde da ga stavim, da li da ga drzim u ruci i podignem ruke da bi mogao da me izvata i da molim boga da mi ga nece primetiti, ili da se sakrijem u neki mracni prolaz i tamo ga izvadim i bacim...mislim na peket, dzoint, zavisi sta imam kod sebe.
Uniforme su seksi zato sto su dobro skrojene, zato sto su ciste, proste i imaju lepe boje. Obicno ih nose zgodne cure jer rade na takvim radnim mestima gde se traze zdrave devojke. I obicno su policajke, carinarnice i ostale koje vole da naredjuju. A koga to ne pali?
iluzionista
12.10.2005., 02:10
jao da... Kako zaboravih stjuardese?! :rolleyes:
Aleksej_BASO
12.10.2005., 02:36
Pa ume to da bude lepo....
Imam ja jednu komsinicu policajku, mmmmmm UF!!! Slatkis!
McMillan
12.10.2005., 06:42
I jos da dodam pogledajte moj profil promenila sam sliku.
Dženifer, dušo! Pa ti govoriš srpski?!?
:D
Ah... women in uniform... mljac mljac...
dje me nadje s temom! :P
SMB,SMB,SMB! 8)
chokolada
12.10.2005., 07:31
"Sve bi seke ljubile mornare,
al' im samo mame brane, brane to..."
hehe :P
;-) ;-) ;-)
Mmmmmmmmmmmmmm maskirno.....
Ni sama ne znam zasto me to pali.... Danas sam obucena u military fazonu. Volim to.
Pre neki dan sam videla jednog decka (bio je okrenut ledjima) u nekom maskirnom kombinezonu punim nekih dzepova. Onako visok, zgodan... Mmmmmmm kako je to dobro izgledalo......
diretore
12.10.2005., 09:06
Mmmmmmmmmmmmmm maskirno.....
Ni sama ne znam zasto me to pali.... Danas sam obucena u military fazonu. Volim to.
Pre neki dan sam videla jednog decka (bio je okrenut ledjima) u nekom maskirnom kombinezonu punim nekih dzepova. Onako visok, zgodan... Mmmmmmm kako je to dobro izgledalo......
Pitanje je:
Da li je decko dobro izgledao ili kombinezon?http://www.planetsmilies.com/smilies/winking/winking0026.gif
Sta bi bilo da je izgledao ovako?
http://www.blease.pwp.blueyonder.co.uk/pzdak02.jpg
http://www.rimastudio.com/imagenes/man%20in%20uniform%20crouching.jpg
krvolok
12.10.2005., 09:22
....Кад се сетим....:)
NEMOJ ME PODSEĆATI !!! Još sam mamuran od votke i brižan zbog kockarskih dugova, iz tih dana, a samo me je prekomanda na Kavkaz spasila priznavanja dva očinstva, tri veridbe i četiri olako obećana braka !!! :lol:
esperanca137
12.10.2005., 09:42
Ja sam u Budvi pre neku godinu videla nekoliko mladica u maskirnim uniformama. Visoki,krupni,kratko podsisani..........uuuuuu bas su mocno izgledali - krsni brdjani - sta reci:D
diretore
12.10.2005., 11:10
Ja sam u Budvi pre neku godinu videla nekoliko mladica u maskirnim uniformama. Visoki,krupni,kratko podsisani..........uuuuuu bas su mocno izgledali - krsni brdjani - sta reci:D
ma sve junacina do junacine, sta reci (mozda reci masa bez mozga)
http://www.mup.vladars.net/policija/slike/specijalac.jpg
http://www.planetsmilies.com/smilies/character/character0011.gifhttp://www.planetsmilies.com/smilies/sign/sign0152.gifhttp://www.planetsmilies.com/smilies/character/character0011.gif
Shta ja da kazem...vidi se avatar. Mada ne bas lepo...to je uniforma US Rangers-a.
Rengers lead the way.
Mislim da me uniforma kod zena ne pali nista posebno.Mada jesam jednom video jednu dobru policjaku.Onako iz kola...pa sam prokometnarisao da je bas dobra i da bi bilo dobro kad bi se poyebao sa njom,hehe.
Jao ne znam,..meni po kraju stalno patroliraju policajke,..i tako su RUZNE.
Sve neki defekti,za ime sveta,...
Cast izuzetcima naravno,...
Jedine koje su ruznije od njih su one iz parking sluzbe. :sad:
diretore
12.10.2005., 12:27
citat: Sta reci, a ne pogrijesiti
http://img.iskon.hr/kl/2004/02/13/0002005v.jpg
BTW ovo je njemacka policajka(a neko mi spominje uniforme njemackih policajaca)
Ajmo na http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/happy0180.gif prije nego sto nas stigne narodnahttp://www.planetsmilies.com/smilies/character/character0229.gif
Drage moje.... ima nesto u toj uniformi..... bivsi mi je oficir.... i volela sam da ga vidim u uniformi... i u onim cizmama sto on mrzi, ali meni je to sve zajedno nekako....mmmm..... a tek kad svecana uniforma..... skoro da sam mu pocepala uniformu, i naucila sam da otkopcam taj kais samo zubima!:)
E, ako je bivsi, moze fontele ?
Devilishgirl
12.10.2005., 16:56
doktori i samo doktori
krejzi_dajmond
12.10.2005., 18:06
ma sve junacina do junacine, sta reci (mozda reci masa bez mozga)
http://www.mup.vladars.net/policija/slike/specijalac.jpg
http://www.planetsmilies.com/smilies/character/character0011.gifhttp://www.planetsmilies.com/smilies/sign/sign0152.gifhttp://www.planetsmilies.com/smilies/character/character0011.gif
A ti si nekad ***** mozgom?
ne podnosim uniforme...
i ne mogu da verujem da pustate ovog Ciklona sa ovakvim avatarom....odvratno....
a i brate, kako vam se nisu ogadile uniforme posle onoliko ratovanja i policijskog batinanja?
ajd doktori, sestre i salteruse....ali maskirne uniforme? ne kapiram....
ja volim dredove ...
hehehehe
uniformisana lica, ne baš.
E, ako je bivsi, moze fontele ?
Nisam te razumela
Maslinasta maskirna + opasac + cizme + beretkica
DA, DA, I OPET DA!!!!!!! To je najlepse..... Maslinasta zelena.... boja najlepsa...
McMillan
13.10.2005., 07:16
Nisam te razumela
... da joj das broj telefona bivseg ...
:rolleyes:
diretore
13.10.2005., 07:40
ne, al' bi tebe mogao u mozak
http://mensnewsdaily.com/blog/gonz/uploaded_images/YourProblem-797283.jpg
... da joj das broj telefona bivseg ...
:rolleyes:
al' sam tupa....
McMillan
13.10.2005., 11:06
Ma jok. Desava se. Opusteno...
Aleksej_BASO
13.10.2005., 17:17
E pa kita se dize iz mozga.!!!
Ti tipovo koji idu u tako neke specijalne jedinice su uglavnom iskompleksirani i nezreli, pa misle da ce se time dokazati u drustvu, i da ce moci da trade sve sto inace ne smeju...
Ali zenke se nekad pale na to...
Ma ja mislim da su vatrogasci zakon...mislim njihove uniforme...
pa kad prskaju8) ...hocu reci kada gase vatru:D bas je to onako junacki;) a i privlacno8) .....
ne znam zasto:roll: ...prsla sam....
Aleksej_BASO
13.10.2005., 22:15
Ma u pravu si sto se tice toga, a to je sa jedne istrane i normalno, jer i muskarci se loze u osnovi na sise i dupe i ...
Ali i dalje stoji ono o iskompleksiranosti, mislim da vecina ide tamo iz nekih 'plicih' razloga.
Ipak ima jedna 'uniforma' koja ovde verovano nije spomenuta, ne znam nisam bas sve citao, a to je KIMONO jos ako je sa crnim pojasom.... Cini mi sa da i to deluje na zene kao svojevrsna uniforma....
Ja ne zavidim gore pomenutim likovima u uniformama, da zavidim i ja bih to radio, ja imam svoju, spomenutu uniformu, pa i ja to koristim kad uzmognem, sta da radim takve su zenke, pa ako je tako meni odgovara!!! :) :) :)
ma dajte....jel jedina moc fizicka snaga?
sve te specijalne jedinice su dusu dale za mase bez mozga i ljude bez individualnosti koji na komandu skacu da biju, kolju ili sta vec...
ne kazem da moc ne moze da bude afrodizijak ali moc nekog u uniformi specijalnih jedinica? pa to je samo utrenirana masa misica kojima ne komanduje sopstveni mozak nego autoritet...
e fuj....
PS Aleksej, kimono je nesto drugo i budi drugacije asocijacije :) mene to ipak asocira i na neku duhovnu snagu i rad na sebi...
Devilishgirl
13.10.2005., 22:34
exactly..
storm cloud
13.10.2005., 22:40
У, ал' сте ви сад отишли далеко. Мени се свиђа како униформа некоме стоји, а притом ме не интересује шта она симболише и поручује.
Aleksej_BASO
13.10.2005., 22:42
O izgradnji duha kod jso govori i ono sto se deslio da je onaj lik silovao bebu!!!!!!!! Toliko o samokontroli......
P.S. Ne mora samo karate, ali to je stvarno malo popaljiva stvarcica za zenske! :) :) :)
Ha ha ha...........! Vidis, ti pretpostavljas da su oni samo "gomila utreniranih misica bez grama mozga". Fizicka snaga je samo posledica drugih stvari koje imaju vise veze sa snagom duha i volje. I, postujem i ovo za Karate i kimono, naravno.
pa reci ti meni koji profil ljudi ide da se trenira da ubija i mlati?
ajd da premlatis nekog sto imas razlog ali da si u stanju da ides da mlatis nekog sa kim nemas nikakve veze jer ti je to "posao"?
ili se specijalne jedinice zapravo bave Niceom a mi zivimo u zabludi?
nemam nista protiv treninga ali postavi ti sebi pitanje koji je cilj treninga specijalnih jedinica...
ma sve je to živo sranje ratovi su sranje vojske su sranje
troše se silne pare na naoružanje da bi neka govna imala još deblji buđelar ...
a javno se proseravaju pričom o višim ciljevima ... nije nego ...
e dragon, molim te mani me price da se ratuje zbog moje bezbednosti....
istu pricu ovde prosipa Bus sa ratom u Iraku...
i da....da se vise ljudi prihvati gudala umesto oruzja, mozda ne bi ni imao ko sa kim da ratuje...
McMillan
14.10.2005., 06:39
Da... I ja bih voleo da ljudi vide uniforme samo na paradama, a ne sa druge strane rova. Ja sam pacifista i takva sranja me rastuzuju (ratovi). Ako se neko seca onih sjajnih defilea koje smo imali za Titov rodjendan... To je nesto sto vredi videti. Uvezbanost, uvezbanost... Za mirnodopske potrebe. Estetika...
Ah, tad su ribe volele vojnike...
:)
pa vole ih i sad :P
mrrrrrnjaaaauuuu!
samo sam malkice matora da pratim nekog frajera u vojsku :-(...eee,sto vam to lepo ne odloze bar do 30te :lol:
il' nek vas zovu cesce u rezervu...cisto fazona radi,onako da se fensirate u SMB 8)
McMillan
14.10.2005., 07:02
Pa do 30te ne, ali ja sam u 27 isao... Zvali me ćale :)
I bio sam najseksi od sve dece :D
:lol:
da,poprilican je to pakao,pricao mi drug koji je isto tako bio u poslednjem momentu prosle godine,kao:ja sa dubokim zaliscima celavljenja i zavrsenim fakultetom i neki meljov od jedva 18 iz Donje Medjedje-cimeri,"drugari","slucajni partneri" po zadatku! e,lik nije video mobilni u zivotu,a desanku je otkrio kada mu je taj moj frend pokazao Kajli u nekom casopisu :lol: ... al' je vama tamo zabavno,jeeee! :mrgreen:
McMillan
14.10.2005., 07:18
Ma do jaja.
Najgore iskustvo u mom životu. Užas, učili su me sve ono što mene ama baš nikako ne interesuje. Eto, sad umem da ubijem nekoga na 800 metara. Divota.
I šta sad?
McMillan
14.10.2005., 07:19
A, inteligenciju čak i nekih viših oficira i podoficira ne želim ni da komentarišem. Po meni moraš biti žešći retard da odeš u vojsku kao profesionalac...
idi u lov na fazane :lol:
hm,hoces da kazes da vojnici nisu sexy? :-(
ili da su kao "plavushe" - da cute i "rade"? :lol:
McMillan
14.10.2005., 10:35
Oni jadni stvarno i ćute i rade, šta će. Navikli.
Idealni su u krevetu, hahaha!
Ma do jaja.
Najgore iskustvo u mom životu. Užas, učili su me sve ono što mene ama baš nikako ne interesuje. Eto, sad umem da ubijem nekoga na 800 metara. Divota.
I šta sad?
Sta si bio snajperista? Ti si dobar strelac ako mozes pogoditi na 800 metrovinja.
Aleksej_BASO
14.10.2005., 16:50
Joj ja se lozim naoruzje i ako a sranja i sve, ali ne ide mi se u vojsku nikako...
NE lozim se na pranje wc-a skupljanje lisca i podredjivanje ljudima koji su zesci retardi... A vec sam i mator, prosto ne znam sta cu da radim....
esperanca137
14.10.2005., 16:52
Joj ja se lozim naoruzje i ako a sranja i sve, ali ne ide mi se u vojsku nikako...
NE lozim se na pranje wc-a skupljanje lisca i podredjivanje ljudima koji su zesci retardi... A vec sam i mator, prosto ne znam sta cu da radim....
docicemo ti na zakletvu - bices extra macan u uniformi;)
Nije vojska kao nekada,netreba ti biti sra..e da ides,dolazi se cesce kuci,to ti je kao da si otisao na radni vikend kod drugara,samo malo drugacije.
esperanca137
14.10.2005., 16:59
Eto Alex,jer vidis da nije strasno.Ajde nek te posalju kod nas u Bgd pa cemo da ti dolazimo svaki dan u posetu:D ;)
A da,mozda izvuces i svoj grad!
Nego sta si dobio,koji rod?
Nije vojska kao nekada,netreba ti biti sra..e da ides,dolazi se cesce kuci,to ti je kao da si otisao na radni vikend kod drugara,samo malo drugacije.
Da da nije. A dali su nekada vojnici bili postrojeni dva sata u redu za rucak u tankoj uniformi i to svaki dan po najvecoj zimi.
A to sto te tera svaki vikend kuci ti samo izbija novce iz djepa. Ja sam ih trazio da ne idem kuci a oni me teraju. Koja je to vojska?
@Vanesa
14.10.2005., 18:27
Obozavam uniforme.Muskarci u uniformama su tako sexi i muzevni,narocito vojska.Decko mi je uniformisano lice,pa kada ga vidim onako u uniformi najradije bi ga pojela :p
McMillan
14.10.2005., 21:36
Sta si bio snajperista? Ti si dobar strelac ako mozes pogoditi na 800 metrovinja.
Nisam, ali smo imali vežbe do besvesti jer sam bio graničar. Svake nedelje na gađanje. Užas. A i imao sam dobru pušku...
Doduše napucao sam crno samo jednom (na 800) i tad sam dobio nagradni weekend. :D
Volim te granicare ! Uzbudljivi su , pogotovo kad je poslusna kuca uz njih!
Jooj, kad bismo zajedno cuvali granice nase teritorije .... u nekoj kucici na planini.... sneg pada...vatrica...kakav bi to plamen bio !
Jesam promasila temu ?:?
McMillan
14.10.2005., 21:49
:kiss:
http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_10_12.gif
Groucho_Marx
15.10.2005., 12:00
U maju '99. negde na Karaburmi sam čekao bus obučen u običnu pešadijsku maskirnu uniformu. I stane bus, otvore se vrata i niz stepenicice silazi the Ona :) . Silazi polako, polako (namerno, majku joj) i svo vreme me gleda u oči smeškajući se. Imala je bujne (. )( .) kratku majcu i veliki dekolte. Baš hot devojčica. Onda udjem u bus, vrata se zatvore, ona se okrene i počne da mi maše sa stanice. Oko mene svi kul i provalim da stvarno maše meni. E, kad tad nisam razvalio vrata busa :roll: nikad neću :)
Al poenta je, stvarno je bila najobičnija prašinarska uniforma, ništa posebno...
Ima još primera... Istina je, neke devojke se zbog nečega ponašaju opuštenije prema momcima u uniformi.
A lepo su mi rekli da je trebalo da budem vojnik ili doktor. Sad mogu da budem samo pekar. Jel se važi pekarska uniforma? :D
U maju '99. negde na Karaburmi sam čekao bus obučen u običnu pešadijsku maskirnu uniformu. I stane bus, otvore se vrata i niz stepenicice silazi the Ona :) . Silazi polako, polako (namerno, majku joj) i svo vreme me gleda u oči smeškajući se. Imala je bujne (. )( .) kratku majcu i veliki dekolte. Baš hot devojčica. Onda udjem u bus, vrata se zatvore, ona se okrene i počne da mi maše sa stanice. Oko mene svi kul i provalim da stvarno maše meni. E, kad tad nisam razvalio vrata busa :roll: nikad neću :)
Al poenta je, stvarno je bila najobičnija prašinarska uniforma, ništa posebno...
Ima još primera... Istina je, neke devojke se zbog nečega ponašaju opuštenije prema momcima u uniformi.
A lepo su mi rekli da je trebalo da budem vojnik ili doktor. Sad mogu da budem samo pekar. Jel se važi pekarska uniforma? :D
Nisi valjda toliko naivan. Ona te zayebavala, jer zasto nije mahala kad si bio kraj nje nego kad su se vrata zatvorila. Zna da si vojnik pa te pali. Trebao si stvarno izaci i u grmlje s njom (i reci joj e sad ces platiti picom za potpalu vatre)pa je posteno zguziti.
Nisam, ali smo imali vežbe do besvesti jer sam bio graničar. Svake nedelje na gađanje. Užas. A i imao sam dobru pušku...
Doduše napucao sam crno samo jednom (na 800) i tad sam dobio nagradni weekend. :D
Ja sam bio vozac i vozio sam aute u vojsci. Bio je audi 100 V6 175 ks. A dajca sam vozio samo kad sam polagao za E. Taj kamion je ziva kanta, mada pocetno iskustvo sam i stekao na krsevima.
Sta mislis da zene idu s nama u vojsku, sta bi tu bilo pod tusevima.
Groucho , racuna se i pekarska ! Samo ako dobro znas onu scenu iz filma " Varljivo leto "
Mesi sine , mesi , nece nista da ti skodi !
Valjda znas da pravis jufkice?
Groucho_Marx
15.10.2005., 12:25
Groucho , racuna se i pekarska ! Samo ako dobro znas onu scenu iz filma " Varljivo leto "
Mesi sine , mesi , nece nista da ti skodi !
Valjda znas da pravis jufkice?
E, da zaboravio sam na tu legendarnu scenu :lol: Ništa, odo ja onda u pekare. Ne znam kako se prave te jufkice, ali ima da naučim. Neće ništa da mi škodi :D
Aleksej_BASO
15.10.2005., 16:24
Ma zato mi i jeste bzvz,zamisli da me bace ui nekuk cuku, a teraju te da ides kuci a treba ti 1 dan da odes i da se vratis, i tako.... KAo sto i rece sinnke.
Eto Alex,jer vidis da nije strasno.Ajde nek te posalju kod nas u Bgd pa cemo da ti dolazimo svaki dan u posetu:D ;)
Ma ako bi bio BG ne bi ni bilo lose, mogli bismo da se druzimo!!! :D
Videcu mozda ipak uradim ono sto sam pljuvao do sada da odem civilno, jer mogu na mom fakulteteu bas na mojoj katedri da budem, pa to ne bi bilo lose, ali opet je puno, majku mu!!!!
Ne znam sta cu.
jagodica
15.10.2005., 16:45
svehstenik??? ;)))))
ne znam onda primetim uniformu i mislim da osecam nekakvo divljenjepomalo prema njima...kao tiljudi su jaki..otkud znam znala sam nekoliko vojnika ali nije definisano..mislimda su mi zanimljivi mada ja se ne bavim time nisam dostigla limit privlachnosti
jagodica
15.10.2005., 16:48
Sta mislis da zene idu s nama u vojsku, sta bi tu bilo pod tusevima.
narocito u pms-u :)
to bi se zvalo hipi komuna a ne vojska
krvolok
16.10.2005., 08:00
Volim te granicare ! Uzbudljivi su , pogotovo kad je poslusna kuca uz njih!
Jooj, kad bismo zajedno cuvali granice nase teritorije .... u nekoj kucici na planini.... sneg pada...vatrica...kakav bi to plamen bio !
Jesam promasila temu ?:?
Jesi, ali je ipak lepo za pročitati !!! :lol:
krvolok
16.10.2005., 08:04
Ma do jaja.
I šta sad?
Kako : ŠTA SAD ??? :shock: Pa, bar imaš neki siguran, ISPLATIV zanat, da ne ostaneš bez 'leba !!! :lol:
Sun Cu Vu
16.10.2005., 18:08
Униформа није довољна сама по себи.Треба знати носити ту униформу.Мада сам сигуран да се жене пале на униформу.Радим у војсци тако да знам како девојке посматрају униформу када дођу на заклетву.Свака прокоментарише.Али много боље стоји униформа високим особама.Ако је нека девојка заинтересована послаћу слику!
diretore
16.10.2005., 18:13
http://images.amazon.com/images/P/6305870950.01.LZZZZZZZ.jpg
a djevojke u uniformi?????
esperanca137
16.10.2005., 19:48
Ribica je extra.Moracu nekom da je posaljem:lol::lol::lol::lol::lol:
Vidite momci da uniforma i zenama lepo stoji;):p
diretore
16.10.2005., 19:50
pa normalno da stoji;-)
jel to slika za lozhenje pandura???... ono anti-stres u svlachionici???... da ga malkice pre nego sto izadju na ulicu???... kao i njih neko razume???...
ako ikada budem poznavao ministra policije predlozicu mu ovu akciju... mozda je to resenje
iluzionista
16.10.2005., 20:27
jel to slika za lozhenje pandura???... ono anti-stres u svlachionici???... da ga malkice pre nego sto izadju na ulicu???... kao i njih neko razume???...
ako ikada budem poznavao ministra policije predlozicu mu ovu akciju... mozda je to resenje
Da, da... Da malo drkaju nešto drugo, a ne nas... Good Idea.
klara_m
16.10.2005., 21:13
Kad bi oni znali kako to na tebi čuči
ista ona ;)
esperanca137
16.10.2005., 21:18
Kad bi oni znali kako to na tebi čuči
ista ona ;)
ubicu te malena,prvo bety,sad i ti:shock: ma sali se klara - jel da:twisted:
klara_m
16.10.2005., 22:54
ubicu te malena,prvo bety,sad i ti:shock: ma sali se klara - jel da:twisted:
prvo nas izazivas, sad jos i pretiš
no, ajd živeli
ovi u uniformi
i u očččči me gledaj ;) :lol:
Groucho_Marx
16.10.2005., 23:07
a djevojke u uniformi?????
Pre par godina neke novine su napravile intervju sa nekoliko policajki. Pitaju ih da li se tipovi lože na devojke u uniformi, i jedna pandurka ladno odgovori: 'Ma mogu samo da kreče zid' :shock: :lol: A tako fine devojke...
CaLiMeRo
16.10.2005., 23:28
Pa ako sam upravo prešla ulicu na crveno, ili nemam vezan pojas, ili očekujem mega račun za telefon & struju, onda pretrnem...8-)
hulahopka
16.10.2005., 23:33
Jao,ona seksi uniforma kucne pomocnice, moracu jednu da nabavim za seksualne igrarije.....
esperanca137
16.10.2005., 23:56
prvo nas izazivas, sad jos i pretiš
no, ajd živeli
ovi u uniformi
i u očččči me gledaj ;) :lol:
ko u oci ne gleda - tri godine loseg sex-a ziveli:twisted:
A ko gleda u sise dobije nagradu i sest godina srece u torbanju.
hulahopka
17.10.2005., 00:25
Svima se digao,najbolji me stigao....
Svima se digao,najbolji me stigao....
Nek se digne onom ko te stigne.
Sasvims slucajno sam nasao odlican tekst o tome na netu: Muske fantazije (http://pobuna.anarhija.org/files/Klaus%20Theweleit%20-%20MUSKE%20FANTAZIJE.pdf)
tweet-tweet
27.09.2006., 13:08
Кевин Костнер у белој морнаричкој униформи....све бих му дала! :lol: :lol: :lol:
Devilishgirl
27.09.2006., 14:07
medicina :)
NevenaBGD
27.09.2006., 14:54
Pre par godina neke novine su napravile intervju sa nekoliko policajki. Pitaju ih da li se tipovi lože na devojke u uniformi, i jedna pandurka ladno odgovori: 'Ma mogu samo da kreče zid' :shock: :lol: A tako fine devojke...
:lol: :lol: :lol: znaci ne dopadaju ti se!! :lol: :lol: A sta to znaci da krece zid!??? Kao pali frajeru gledam palmu i sl!!?? 8)
Silent Bob
27.09.2006., 14:55
Кевин Костнер у белој морнаричкој униформи....све бих му дала! :lol: :lol: :lol:
Soli i 'leba... Ladne vode sa izvora...
Maslachak
27.09.2006., 15:03
Soli i 'leba... Ladne vode sa izvora...
...ne pomazze voda maaaajkoooo sa korita ivanova....
Hm..vise me zanima sta je u odelu :-D
Mada nekako su muskarci seksi u odelu (mislim odelce, kosuljica, kravatica te fore)
PUKLAmiSTIKLA
27.09.2006., 17:00
sto se uniformi tice..nesto me ba si ne privlace muskarci u uniformi...tu mislim na policajce ili vojnike....mada ima par izuzetaka....zavisi zapravo kome kako sta stoji....:-?
imala sam decka koji je porucnik u mornarici ...e to je bila uniforma!!!ah ti lepi dani...e ta uniforma i taj decko u njoj me je bas,bas palio....:-)
i tada sam dosta bila okruzena tipovima iz mornarice u istim takvim u niformama i stvarno ima neceg u tome..mozda zato sto sam bila zaljubljena u jednog takvog pa su mi svi izgledali bas sexy,a mozda....
ali definitivno je bio bas,bas,bas sexy! :-)
Skoro dve godine sam bila uniformisana i okruzena momcima u crnim ili maskirnim uniformama. U to vreme tja.., nesto nisam razmisljala o tome -bila sam zaljubljena u jednog civila.....Eh, sad kad pogledam neke slicice, pitam se gde mi je pamet bila - em lepo, em krsno, pa u uniformi. Po PS-u! Na vezbicama ili pri formacijskom kretanju....hmmmm....
Rade012
27.09.2006., 17:38
Ajmo cure koje pohvalise mornare.... u vrstu... 8)
Emily_Bg
27.09.2006., 19:45
Mene uospe ne privlace tipovi u uniformi.Pogotovu ne panduri,njih bas nesto ne gotivim.A doktori i vojnici........ne obracam paznju mnogo na njih.
NevenaBGD
27.09.2006., 20:19
...ne pomazze voda maaaajkoooo sa korita ivanova....
:lol: :lol: :lol: i to je dobra pesma 8-)
nasmejana pahulica
27.09.2006., 23:57
i ja se lozim na uniforme, posebno su mi lepe razne svecane uniforme.moj brat je oficir, tata oficir, znam mnogo oficira, hm.......
ali moram da budem dobra zbog tate i brata, a to je takoooooooooo teskooooooooooo
he... u sushtini me zabole za uniformu.... al ti u uniformi su uglavnom jako dobro nashtelovani, pa su mi zato dragi.....
jednom sam malo popila.... pa sam pevala pilotima "sve bi seke ljubile mornare".....
he... u sushtini me zabole za uniformu.... al ti u uniformi su uglavnom jako dobro nashtelovani, pa su mi zato dragi.....
jednom sam malo popila.... pa sam pevala pilotima "sve bi seke ljubile mornare".....
:D :lol: :lol:
krvolok
28.09.2006., 09:34
... što je naišlo na topao prijem, kod publike !!! :lol:
ja josh (da qcnem u drvo) nisam imala isqstva sa loshim prijemom..... svakako ne u qpacjem.... :lol: