Kanada
11.10.2005., 01:59
Postovana u ovom momentu nepoznata prijateljice!
Mozda sam malo previse direktan sa svojim naslovom u postu ali stvarno ja trazim djevojku. To ne znaci da ces ti biti moja djevojka ako mi posaljes jedan e-mail ali definitivno ces mi laskati ako bez ustrucavanja to zelis da ucinis. Vjeruj mi da ces sebi time otvoriti jednu lijepu stranicu svog dnevnika i dobices jos jednog prijatelja u zivotu. Mozda je mala prednost ako si negdje poput mene u Sjevernoj Americi ali nije osnovni uslov. Prije svega da se predstavim:
1. visina: 191 cm, vitak! Imam lijepu kosu!
2. drzavljanstvo: Kanadsko sa mogucnosti da izvadi Srpski i Hrvatski pasos
3. horoskop: Strijelac
4. Jezici: Engleski, Talijanski, Francuski i malo Bugarski i Moderni Grcki
5. interesi: Mediji, Graficki dizajn, biznis, Entrepreneurship, Health science, Novinarstvo, Izdavastvo, Putovanja
6. sport: biciklizam, plivanje, planinarenje,pilates
7. etnicka pripadnost: srpsko-crnogorska
8. Zelio bi da se ozenim ali ne po svaku cjenu... ALI NE PO SVAKU CJENU!
9. 34 godine star
10. Iako je ovo oglas "on trazi nju" ne odbijam prijateljsko dopisivanje i druzenje na bilo kojem osnovu! Biti cu prijatelj prema svakom ko se odnosi na isti nacin prema meni!
Necu sve da ti kazem jer ti necu biti internesantan za dopisivanje i eventualni susret!
Evo ovdje moj e-mail: javorovlist@gmail.com
Javite se da se dopisujemo!
E-mail: javorovlist@gmail.com
Mozda sam malo previse direktan sa svojim naslovom u postu ali stvarno ja trazim djevojku. To ne znaci da ces ti biti moja djevojka ako mi posaljes jedan e-mail ali definitivno ces mi laskati ako bez ustrucavanja to zelis da ucinis. Vjeruj mi da ces sebi time otvoriti jednu lijepu stranicu svog dnevnika i dobices jos jednog prijatelja u zivotu. Mozda je mala prednost ako si negdje poput mene u Sjevernoj Americi ali nije osnovni uslov. Prije svega da se predstavim:
1. visina: 191 cm, vitak! Imam lijepu kosu!
2. drzavljanstvo: Kanadsko sa mogucnosti da izvadi Srpski i Hrvatski pasos
3. horoskop: Strijelac
4. Jezici: Engleski, Talijanski, Francuski i malo Bugarski i Moderni Grcki
5. interesi: Mediji, Graficki dizajn, biznis, Entrepreneurship, Health science, Novinarstvo, Izdavastvo, Putovanja
6. sport: biciklizam, plivanje, planinarenje,pilates
7. etnicka pripadnost: srpsko-crnogorska
8. Zelio bi da se ozenim ali ne po svaku cjenu... ALI NE PO SVAKU CJENU!
9. 34 godine star
10. Iako je ovo oglas "on trazi nju" ne odbijam prijateljsko dopisivanje i druzenje na bilo kojem osnovu! Biti cu prijatelj prema svakom ko se odnosi na isti nacin prema meni!
Necu sve da ti kazem jer ti necu biti internesantan za dopisivanje i eventualni susret!
Evo ovdje moj e-mail: javorovlist@gmail.com
Javite se da se dopisujemo!
E-mail: javorovlist@gmail.com