PDA

Vidi punu verziju : Kanadjanin trazi djevojku od 26-32

Kanada
11.10.2005., 01:59
Postovana u ovom momentu nepoznata prijateljice!

Mozda sam malo previse direktan sa svojim naslovom u postu ali stvarno ja trazim djevojku. To ne znaci da ces ti biti moja djevojka ako mi posaljes jedan e-mail ali definitivno ces mi laskati ako bez ustrucavanja to zelis da ucinis. Vjeruj mi da ces sebi time otvoriti jednu lijepu stranicu svog dnevnika i dobices jos jednog prijatelja u zivotu. Mozda je mala prednost ako si negdje poput mene u Sjevernoj Americi ali nije osnovni uslov. Prije svega da se predstavim:

1. visina: 191 cm, vitak! Imam lijepu kosu!
2. drzavljanstvo: Kanadsko sa mogucnosti da izvadi Srpski i Hrvatski pasos
3. horoskop: Strijelac
4. Jezici: Engleski, Talijanski, Francuski i malo Bugarski i Moderni Grcki
5. interesi: Mediji, Graficki dizajn, biznis, Entrepreneurship, Health science, Novinarstvo, Izdavastvo, Putovanja
6. sport: biciklizam, plivanje, planinarenje,pilates
7. etnicka pripadnost: srpsko-crnogorska
8. Zelio bi da se ozenim ali ne po svaku cjenu... ALI NE PO SVAKU CJENU!
9. 34 godine star
10. Iako je ovo oglas "on trazi nju" ne odbijam prijateljsko dopisivanje i druzenje na bilo kojem osnovu! Biti cu prijatelj prema svakom ko se odnosi na isti nacin prema meni!

Necu sve da ti kazem jer ti necu biti internesantan za dopisivanje i eventualni susret!
Evo ovdje moj e-mail: javorovlist@gmail.com

Javite se da se dopisujemo!

E-mail: javorovlist@gmail.com

kornjacica2
12.10.2005., 14:22
poslala sam ti mejl

ariana
14.10.2005., 19:14
Ciao, postovani Kanadjanine!

Javljam Ti se iz Bara, Montenegro. Kako si, i sto radis u ovom trenutku?

Necu sad da Te gnjavim pricom u stilu "iz dosade sam svrljala Internetom i kao, slucajno nabasala na Tvoju poruku i rijesila da Ti odgovorim".

Ovamo, u Baru, trenutno je dvadesetak stepeni, nesto se oblaci, te pasce kisa, te nece. Pomalo je sumoran oktobar u Baru.

Ja sam rodjena Baranka, mada sam neko vrijeme zivjela u Podgorici. Imam 29 godina, zaposlena sam, zavrsila sam fakultet i zivim sa roditeljima i sestrom. Plavusa sam, kratke kose, pomalo zatvorena u sebe. Rijetko izlazim, radije ostajem kod kuce citajuci knjige i slusajuci muziku. Nisam se nikad udavala, niti imam djece. Volim citati putopise, radujem se malim stvarima. Jedno vrijeme me je interesovala astrologija, ali sad sve manje, buduci da svaka baba sad pohadja kurseve iz te oblasti. Ne bavim se sportom, ali volim pilates, i trudim se da zivim zdravo, koliko mogu.

Mozda je ovo moje pismo sturo, ne znam, inace ne volim puno pricati o sebi. Nisam narocito zanimljiva osoba, ali volim da se druzim. Puno Te pozdravljam. Pisi mi, ako hoces.

Pozdrav od Nine.

P.S.Lara Vrbica mi nije ime, ali mi se ta "kombinacija" dopala, kao mala sam govorila da sam Lara Antipov, a Vrbica me asocira na Njeguse, a buduci da imas crnogorske krvi, znas sto su Njegusi za Crnu Goru.

Kanada
16.10.2005., 06:00
Dobro sam Ariana! Ako hoces javi mi se na mail!

Pozdrav postovanoj Kornjacici !