PDA

Vidi punu verziju : PANČEVO = RUPA

Pšene
08.10.2005., 23:33
Toliko ima mesta da se izađe na piće u Pančevu da ne mogu da se odlučim. (ha ha ha ha ha ha)(to nije smešno to je za plakati)
Ja nisam iz Pančeva (hvala Bogu) ali sam imao priliku videti noćni život u pančevu. Šta vi imate, subotom veče vam je glavno mesto La Speagia , Le Spiage , La Spiagea , ili kako već. Možda je to mesto nekome zabavno ali ja sam se smorio do bola, jedini spas su mi bili zanimljivi narkomani i Bane Šlog.
Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bambina____
09.10.2005., 14:08
skroz si upravu.jos gori je kupe glupe koji vrti jedan disk vec.....2 godine i stalno dolaze isti ljudi.da ne spominjem klosarski arhiv....jedino sto valja su bianco i ozon ali samo da odes na pice i da ne ocekujes nikakav provod.hvala bogu bg je na 10 minuta od panceva :)

virked
09.10.2005., 14:23
Sta da ti kazem,sve si video sam.
Koji je razlog za to nemam pojma,ima dosta manjih gradova koji su bolji od Pa po pitanju provoda.
Mozda je razlog to sto je Bg suvise blizu.
Sad sam se setio pitanja jednog klinca koji zivi u Bg-u:"Koji autobus ide do Pa?"
Mislio je na broj autobusa.

InCogNito NinjA
11.10.2005., 00:59
mislim da nije istina za arhiv i to da je klosharski ....b arem po onom shto sam ja video proshlog petka super svirka devojka ima strava glas a i od riba je bilo bash dobrih devojaka ....mislim da je tu problem shto se to ne dopada ljudima zato shto ni ne slushaju to shto se tamo svira nego iz neke priche narodnjaka hoce da se presele negde gde su chuli da je dobro i onda kad su videli da nema seke aleksic kao ma kloshari ..............jeste da ima starijih likova ili mozda po nekog ko odskache od nachina oblachenja ali ako si ti tamo doshao zbog muzike i sa prijateljima a taj kako ti kazesh kloshar platio kartu kao i ti ne vidim razlog zasto ti mislish da si bolji od njega

bambina____
12.10.2005., 12:17
ma vazi,kako ti kazes.meni su ljudi tamo klosari i to je moje misljenje.prostor je ok sredjen ali kad vidim one propale narkomane iz keca.....ne hvala!

DkJm
13.10.2005., 00:13
i ja se definitivno slazem da je Pancevo veeeeeeeeeeeeeelika rupetina(pravilno upotrebljen pleonazam :) )!!!!!!!!!!!!!!!!11

Alexandra Vasiljkovic
13.10.2005., 02:39
ma katastrofa! ja nemam komentar na mesta za izlazak u pancevu! srecom, nisam iz panceva..... mozda nekad budem :shock: :shock: :shock:

Alexandra Vasiljkovic
13.10.2005., 23:19
Mislim, ok je ovako da sednes negde i da popijes pice i tako to
ali neki izlazak pravi, to ne postoji kod vas u pa

virked
13.10.2005., 23:42
ali neki izlazak pravi, to ne postoji kod vas u pa
Pancevo jeste rupa i tu vise nema sta da se prica.
Aj ti meni reci sta je za tebe pravi izlazak?

InCogNito NinjA
14.10.2005., 01:57
Pancevo jeste rupa i tu vise nema sta da se prica.

slazem se u potpunosti

ja samo kazem da je u arhivu bila super atmosfera a to shto neko ima problema sa likovima koji tamo izlaze to je vec njegov problem ne branim takve likove (klosare i narkomane ) samo kazem da mogu da svarim kad izadjem sa svojim drustvom da bi se proveo uz ok muziku

DaNa_Pa
27.10.2005., 18:14
Panchevo je stvarno smor i ne mogu da verujem da neki pevachi i pevachice idu npr u Kacharevo da prave zurku a ovde nikad ne dolaze (nije da bash neshto plachem za njima ali dobro). Svi misle Bgd je blizu, idite tamo.

InCogNito NinjA
28.10.2005., 01:11
Panchevo je stvarno smor i ne mogu da verujem da neki pevachi i pevachice idu npr u Kacharevo da prave zurku a ovde nikad ne dolaze (nije da bash neshto plachem za njima ali dobro). Svi misle Bgd je blizu, idite tamo.

pa vidim kako ne plachesh ...ochigledno je shta slushash pa slobodno pali za kacharevo a mi cemo za bg i svi srecni i zadovoljni.......

DaNa_Pa
30.10.2005., 13:38
pa vidim kako ne plachesh ...ochigledno je shta slushash pa slobodno pali za kacharevo a mi cemo za bg i svi srecni i zadovoljni.......

Ne pada mi na pamet da idem u Kacharevo samo sam skrenula paznju na to da i drugi misle da je Panchevo rupa i da se ne trude da to promene!

InCogNito NinjA
01.11.2005., 00:21
chekaj ajde ti lepo reci shta je to shto ti slushash.... a zalish shto toga nema u panchevu ....

DaNa_Pa
01.11.2005., 17:42
Nije uopshte bitno shta JA slusham. Bitna je volja ljudi da neshto promene u ovom gradu. A ja znam da ono shto ja slusham nikada nece biti u Panchevu tako da se ne nerviram preterano.

InCogNito NinjA
03.11.2005., 01:43
pa pazi ovako ........onaj kome neshto smeta taj se trudi da neshto menja ........tj ako mislish da je muzika koju slushash ne zastupljena potrudi se da napravish neshto........mene malo nerviraju ljudi kojima sve smeta a da je to isto u bg-u bilo bi uuuuuu shto je extra (inache mrzim tu rech) ....i koji ne kapiraju da je cilj da se dobro provedu sa ljudima do kojih im je stalo verovatno zato lakshe svarim nedostatak boljih mesta za izlazak

SweetChildOfMine
06.11.2005., 01:14
Ma samo odes u Poco Loco i odvalis se od koktela koji su za medalju, a onda onaj slatki konobar kad mi dodje, a ja zaboravim gde zhivim :)

InCogNito NinjA
06.11.2005., 19:52
e kojim danima je dobro ...tamo .bash me zanima ... .nikako da se organizujem da odem ....shta ide uglavnom od muzike

SweetChildOfMine
06.11.2005., 21:54
Strane stvari i prelepo je videces!

InCogNito NinjA
07.11.2005., 12:50
ok......volim mesta sa preporukom ...........

cekili
07.11.2005., 22:29
e obicno nedeljom bude koktel vece i koktele pravi neki barmen koji je pravio koktele u onoj emisiji u trendu na bk.bude ekstra!na plazmi se direktno prenosi sta se desava u sanku tako da mozes da gledas kako pravi koktele koji su pritom ekstra ukusni,a decko bukvalno pali sank!u subotu je bio dj deks,a u petak vece brazilske muzike i bilo je stvarno super.kad saznam sta je sledece nedelje javicu vam

Mefistofeles
12.11.2005., 21:51
Alo bre ljudi!Pa sta je sa vama!!!Pa u Pancevu je daleko bolje izlaziti nego u Beogradu!!!Ko kaze da je Arhiv los, taj verovatno, ili nikad nije ni bio tamo ili ima bolene kriterijume kada su izlasci u pitanju!To je najzdravije mesto otvoreno u poslednjih 10 godina u Pancevu i siroj okolini!Ima toga jos za izlazak!Sramota je sto vi ovoliko kudite!Gde ce vam dusa?!!!

SweetChildOfMine
13.11.2005., 01:08
Ma nije Pancevo toliko lose. Jedino da nije zagadjeno bilo bi ok. Ali cak i oni sto izlaze u Bg jednog dana ce im dojaditi i smoriti ih. Kakva nam je drzava, ne mozemo bolje da ocekujemo...

InCogNito NinjA
14.11.2005., 12:49
Alo bre ljudi!Pa sta je sa vama!!!Pa u Pancevu je daleko bolje izlaziti nego u Beogradu!!!Ko kaze da je Arhiv los, taj verovatno, ili nikad nije ni bio tamo ili ima bolene kriterijume kada su izlasci u pitanju!To je najzdravije mesto otvoreno u poslednjih 10 godina u Pancevu i siroj okolini!Ima toga jos za izlazak!Sramota je sto vi ovoliko kudite!Gde ce vam dusa?!!!

jeeee napokon da se pridruzi neko sa dobrim mishljenjem o arhivu ubi se objashnjavajuci da tamo ne izlaze narkomani,kloshari i matorci ..... strashno ....to me nervira kad neko dodje negde gde ne slusha tu muziku bude 5 min i onda kasnije pricha tamo je ovako ili onako .....

pozdrav

pancevac76
18.11.2005., 02:08
jeeee napokon da se pridruzi neko sa dobrim mishljenjem o arhivu ubi se objashnjavajuci da tamo ne izlaze narkomani,kloshari i matorci ..... strashno ....to me nervira kad neko dodje negde gde ne slusha tu muziku bude 5 min i onda kasnije pricha tamo je ovako ili onako .....

pozdrav

aj vidim da tema dugo nije osvezena, pa da se malo podigne na gore :)

moje vidjenje mesta za izlasak su:

jutro:
forma - ima extra picca, trazite sambuku koja samo tu ima i nigde drugde. obavezno trazite od marine da vam opise kako se pije, jedino ona i zna
bjanko - super je muzika, odlicno mesto
coffe shop - imaju domacu kafu, nikad nisam bio fan espresa

popodne:
forma, bjanko, sharan
coffe shop ne jer pocinje guzva. tada konobari imaju ruznu naviku da pojacavaju muziku do te mere da se nadglasavamo sa njom

vece:
forma, bjanko, aleksandar, sharan!,
vikendom brezik OBAVEZNO posetite i naravno arhiv ali samo subotom

neko ce reci da sam naveo svega 5-6 mesta, ali je to sasvim dovoljno za mene. to su mesta gde godinama izlazim, opustena je atmosfera i muzika bas po mojoj zelji

vecina ostalih mesta npr. u njegosevoj pusta muziku sa pinka; takvo ispiranje mozga mi ipak ne treba

mesto za izbegavanje SVIM danima: excalibur! Osim ako niste maloumnik koji skuplja cecine postere, place za danom izlazenja nove karleusine ploce i znate sve stihove od jani, viki, miki, cuki..... i ostalih cobana

aj u zdravlje...

Dovla
18.11.2005., 22:11

pozdrav
Ma daj... kakav bre Arhiv. Pre nekoliko subota bila je kao neka brucosijada ovih privatnih pancevackih fakulteta. Tamo je dosao i kurta i murta od 13-55 godina. Muzika je jedino za sta nemam reci stvarno su odsvirali za svaku pohvalu (bio je neki rok bend ne znam tacno koji). I onda uz takvu muziku vidis matorca od 45godina (provereno) koji se gubi i treska glavom... da ne pricam da od devojaka nije bilo ama bas nista normalno i da ne spominjem nista oko ventilacije i zagusljivosti prostora.

I da dodam jos par stvari nevezanih za Arhiv, a to je Coupe. Zalili su mi se neki kako zadnjih par subota cekaju u redu po 45min samo da udju tj. da plate ulaz a jos toliko dok stvarno ne udju unutra. Naravno pored guzve treba dodati opet ocajnu ventilaciju...
Naravno treba pomenuti dobro poznati otrcani ex u koji tek dolaze pravi kurta i murta + fix-eri.....
I na kraju treba postaviti pitanje sta ustvari treba da bude cilj izlaska? Dobar provod ili ulazak u date objekte?