PDA

Vidi punu verziju : muzika

jelena81
20.10.2003., 09:01
Posto se prica da po Subotici ima dosta dobrih pevaca,pevacica i bendova recite mi da li je to istina, kakva su ta mesta gde su svirke uzivo da li ima ljudi i da li znate nekog ko se time bavi i ko je po vama broj jedan sto se toga tice u vasem gradu.Puno pozdrava od Jece iz Beograda

30.10.2003., 15:50
Cao Jeco,upravu si,suboticki muzicari su na dobrom glasi,pogotovu jedan Vuk i njegova sestra,cini mi se,da su najbolji.Sasa Babic peva u Saloonu svakog vikenda.Sad ce krenuti brucosijade pa ako budes bila u prlici svrati.Super je!!!!

ALEKSANDARR79
13.01.2004., 05:51
Jelena ako slucajno volis narodnu i volis lud provod otidji kod (SAJE) tamo ti je prava ludnica da se provedes otices zadovoljna kuci

mica iz sub
25.01.2004., 09:57
ja se javljam povodom muzike u subotici.
ja sam zivela u subotici 11 godina pa sada zivim u australiji i subotica mi nikada nece icaci iz secanja . tamo sam provela najbolje godine!! tano se nalaze najbolji kafici,, kao sto su: BOSS, VENTO, YU FEST, CAR!!!
i kozro gde je bilo uvek nalbolje muzike.
u subotici su nastupali pozna pevaci samo u hali sportova i u korzu.
svuda drugde to su bili pevaci koji su pevali po kafanama. jedan od najboljih je dragan darkic i jelena sasic!!!!
sda ja imam 20 god i zelja mi je da se vratim u moju suboticu.

za sada je to sve nadam se da ce za sada biti dovoljno

draga
25.01.2004., 10:00
ako mi moze neko odgovoriti na pitanje ?/ dali je subotica najbolji grad i celoj yugi????