Vidi punu verziju : SKOLA ORIJENTALNOG PLESA - Mirijevo
Arabesque
01.10.2005., 17:07
Posetite... www.emina.bravehost.com (http://www.emina.bravehost.com)
hehe "emina", bash orijentalno
el se deli ratluk
e znas sta me zanima.
da li ima razlike u arapskom i turskom plesu. koje :)
mai ne zanima me al moram da mislim na neshto da ne mislim na neebicu
PA NE RADI TI SAJT, ribo!!! bash dobra reklama za shkolu..kako li tek mrdate dupetom ako je ovako aljkavo obaveshtavanje !
hiih necu se pojaviti :)
a kod koga si uchila
aa izvini..kao privremeno. ajde otici cu. je l prvi chas dzabe?
Arabesque
06.10.2005., 11:53
Prvo, sticem utisak, posle ovih tvojih poruka "?", da tebe bas nista posebno ni ne zanima, osim da tvoja poruka "sljasti" na ovom forumu svojim besmislom, semanticki prazna i nepismena. Drugim recima "jadna".
Drugo, prvi cas je besplatan.
Trece, ucila sam kod vise instruktora, bilo bi sasvim neskolovano zavrsiti svoju edukaciju kod jednog. Horizonti treba da se sire.
(Jos ucim, i uvek cu uciti)
Cetvrto, (zabrojacu se) nemoj da se plasis da naucis ovaj ples. Dodji kod mene. Necu da te izbacim, obrukam, ne pravim se vazna, a znam sta radim.
I...peto, (eh valjda je dosta) nije lepo da omalovazavas tudji trud. Kad budem imala uslova da napravim bolji sajt - napravicu ga, ovo je najbolje sto mogu sama. Da vidim tvoj?
P.S.
Nemoj da se ljutis na mene sto sam morala da ti odgovorim, mada znam da je tvoja poruka trebala da ostavi nekakav (ne znam kakav) efekat.
Pozdrav! ;)
Arabesque
06.10.2005., 12:01
P.S.
O razlici izmedju arapskog i turkog plesa cu govoriti na jednom od casova.
Arabesque
06.10.2005., 12:03
* turskog
(Lapsus) - bas brzo kucam...struja brzo! :)
Arabesque
06.10.2005., 12:42
P.P.S.
(Eh, kad previdim)
Emina - ime orijentalnog (tacnije arapskog) porekla - Emine znaci "ona kojoj mozes verovati", "pouzdana".
Emina - najpoznatija pesma Alekse Santica
Sve sam valjda odgovorila, ali za ono "mrdanje dupetom" nemam komentar, ne znam sta si ti to gledala... Zao mi je sto si stekla takav utisak. Ima i onih koje samo "mrdaju dupetom", nazalost.
Mrdni i ti malo. :)) (sala mala)
ma svka kaze da dobro objasnjava, a ja moram da trazim objasnjenja po netu...niste bash dobre.....sa 2 sam imala prilike da se upoznam, jesu slatke ali cini mi se da chas dobrim delom sluzhi da se pokazu, vole da igraju i bas je to lepo, a ne da objasne shta i kako...svaki put se istraumiram, a ne znam ni tacno sta da pitam...izlazim sa maglom u glavi. kao, objasne one, ali ja se ne osecam dobro, ne osecam da vladam koracima.
da nisam isla na latino-stadnard pa da i kazem da sam nesposobna, ali tamo mi je instruktorka tako objasnjavala da sam lako usvjala i na najvisem kursu korake, zato sto je lepo objasnjavala. tacno sam znala sta radim, nije to bio savrseni nivo, ali sam se osecala sigurno. ne verujem da bi kod ovoga trebalo da bude razlike sto se tice pristupa, ples je ples..odigram ja tu nesto ali nije mi potpuno jasno. takodje ne verujem da ti umes da objasnis tako...
pa mrda se dupetom, zar ne...sta ti si ribetina posto igras po nocnim klubovima...el ti stavljaju pare u brus
Arabesque
03.11.2005., 17:41
Dobar ti je avatar... jesi li to ti? (opet sala) Bas sam saljive prirode, ne zameri.
Ovako ukratko:
- istina je da ima losih instruktora
- kako ja objasnjavam, prvo vidi pa kritikuj
- i ja sam igrala latino i standard, gde si ti igrala?
- ne mrda se dupetom, vec kukovima a to je VELIKA razlika!
- otkud ti ideja da ja igram po nocnim klubovima? Necemo da se vredjamo. To sto se igra po nocnim klubovima nema veze sa ovim plesom.
Sve si mi draza i draza...jeste da si namcor ali...
:I izvini ja sam se pravil apametna. malo sam zla ali trudicu se da to suzbijem
ma ja sam igrala za svoju dushu, nisam trenirala... : ) pa mozhda sam suvise nahvalila instr. pa ne bih da ti kazem..mozda kasnije :I sorry
ok, ali nastupa se sa trbushnim, zar ne? :I
igras li u ovoj trupi shto ima predstavu sada
u stvari pitaj me na mail mislim da ne sme napisacu ti
Arabesque
07.11.2005., 17:02
Ne, ne igram ni u kakvoj "trupi" jer nisam "trupna" plesacica :)...ja igram samo solo, kao sto se i igra ovaj ples. Ne znam za tu predstavu ili sta li vec, da nije opet neki "orijentalni balet"??? Gde se to desava? Mozda bih mogla da odem da vidim o cemu se radi.
Pozdrav!