Vidi punu verziju : ZAŠTO JE OVDE DOSADNO???
Da li su Pancevci smorovi ili ljudi jednostavno nemaju naviku da svrate na ovaj deo foruma?
A u ostalom cini mi se da na forumu i nema mnogo Pancevaca.
pancevac76
01.10.2005., 01:39
Da li su Pancevci smorovi ili ljudi jednostavno nemaju naviku da svrate na ovaj deo foruma?
A u ostalom cini mi se da na forumu i nema mnogo Pancevaca.
ma jesu pomalo smorovi, ali pre bih rekao da je dosadno jer malo ljudi pristupa ovom forumu; *** mali je i grad, internet jos mnogima nepoznanica
verovatno svi bauljaju po rubrikama tipa 'on trazi nju' i slicno
LOL!!!
zelenooka
01.10.2005., 03:22
Evo, ja svratila, a nisam iz Panceva .
Pozdrav svim Pancevcima!! :D
InCogNito NinjA
05.10.2005., 03:35
ma jesu pomalo smorovi, ali pre bih rekao da je dosadno jer malo ljudi pristupa ovom forumu; *** mali je i grad, internet jos mnogima nepoznanica
ovo za smorove mogu da shvatim kao neko tvoje vidjenje ljudi koje te okruzuju ....
a ljudi ne dolaze zato shto dobar deo ne dolazi na krstaricu pogledaj npr koliko ljudi ima na elitesecurity.org iz pancheva
Panchevci nisu smor ali je gred mali pa zato i nema puno dogadjanja za razgovor
ovo za smorove mogu da shvatim kao neko tvoje vidjenje ljudi koje te okruzuju ....
Gresis sine,silno gresis.Bas naprotiv.
Mislio sam na ljude iz Panceva koji dolaze na ovaj forum.
InCogNito NinjA
09.10.2005., 21:19
mislis na ljude koji ne dolaze posto koliko ja vidim ovde ima 10 ljudi od kojih 5 nije iz panceva
Shinoda
12.10.2005., 13:55
Eeeeee bilo je dana kada sam ja svaki dan bio ovde i pricao sa ljudima, ali ***...
Ne mogu (i necu) da dolazim vise pa se ljudi nesto smorise bez mene :)
Pa...zato sto ova krstarica mnogo smara...:twisted:
InCogNito NinjA
14.10.2005., 01:59
ma krstarica ubija
Shinoda
26.10.2005., 19:40
Kako loopate glooposti, strasno!
Nije vam krstarica kriva sto je vama dosadno...
Mani je ovde bas super, jes da me nema u poslednje vreme, ali ovde ima strava ljudi i veze nema sto nisu iz Panceva, ko da je ovo jedini podforum na celoj krsti...
InCogNito NinjA
27.10.2005., 00:35
Kako loopate glooposti, strasno!
Nije vam krstarica kriva sto je vama dosadno...
Mani je ovde bas super, jes da me nema u poslednje vreme, ali ovde ima strava ljudi i veze nema sto nisu iz Panceva, ko da je ovo jedini podforum na celoj krsti...
pogreshno si sve shvatio .....nije nama dosadno nego krstarica ubija zbog mnogih stvari koji nemaju veze sa ljudima koji dolaze ovde nego sa ljudima koji vode krstaricu tj da zele da unaprede sajt oni bi to i uradili ....ma kome ja pricham