Vidi punu verziju : Zasto devojke lazu o nevinosti
Zasto devojke lazu o nevinosti, iako to mnogima nije bitno ako vole devojku?
lila007
03.06.2003., 19:19
Osecaju proste ako kazu da su izgubile nevinost
lila007
03.06.2003., 19:19
Osecaju SE proste, mislim
Gazdarica
04.06.2003., 13:04
Ehehehehe, pitanja...:))))))))
mnogo bitno dali je nevina ili nije danas su devojke nevine samo na pupak, vazno je da ona da macu tim pricama moze da laze samo sebe muskarcu to apsolutno nije bitno.
OBOZAVAM DA VADIM TEME SA ZADNJE STRANE 8)
U bre Lens,to je cak u sredini,kakva zadnja strana:)))))))
Ja je brate nadjoh na cetrnaestoj 8) Ko da se vozila na Bundevinom :D
Princeza na poslu
12.08.2003., 13:24
PA reci nesto na ovu temu! Sto si je izvukao?
Da nerviram princezu :wink:
Salim se
Mislim da one to rade iz nekog cudnog tripa da ce muskarac manje da ih postuje ako nisu nevine. Ili ce da misli da je drolja ako je imala aktivan seksualni zivot pre njega, a nedaj boze da je bila aktivnija od njega, onda prosecnom Homo Balcanicusu ostaje samo da je proglasi droljom, jer njegov glupavi muskobalkanski ego ne moze da podnese istinu...
I tako se vrtimo u krug 8)
Incognito
12.08.2003., 13:32
Evo vam nesto na tu temu:
Lazu o svojoj (postojecoj) nevinosti, kao sto muskarci lazu o svojoj izgubljenoj nevinosti...
Da ne ispadnu 'social-outcast'... Obe pojave su zbog starih predrasuda, da su ne-nevine devojke promiskuitetne, a nevini muskarci 'nesposobni...
Zivimo u svetu lazi... Priviknite se na to :D
Poz.
Princeza na poslu
12.08.2003., 13:47
Dva razloga:
1. ako u startu krenu sa imidzom device moraju toga da se drze. Mnogi tipovi misle da je premija ako je devojka devica i to im je... Jedan tip kad mi je pricao o tome oblizivao se.
2. da li da spomenem konzervativnu sredinu i dizanje carsafa u vis posle prve bracne noci... Ne... Znaci ponovo drugi razlog.
2. Mozda ih je sramota. Mislim devojke. POgotovu ako momak u startu pomisli ili kaze da ne voli "iskusne" devojke, pa je ova spremna da odglumi nevinost, jer joj je boze moj, mnogo stalo do njega.
Fibi iz prijatelja je usla nevina u brak u stvarnom zivotu u 30 godini, znate li to?!
just a girl
12.08.2003., 18:26
Naravno da lazu,zato sto muskarcima moras pricati ono sto oni zele da cuje o toj temi.Da je prvi ili bar u prvih pet,iako je realno ko zna koji.Da je najbolji u sexu,da je bolji od drugih,iako skoro nikad nije.Bolje da je nevina,tako ne moze da me uporedi nisakim,ja sam sve sto zna,nece potraziti drugog, i te gluposti.Licno mislim da muskarac kome je to bitno nije siguran u sebe,nije siguran da je bas on najbolji,nego je pun predrasuda kao i vise od polovine ljudi sa foruma. :twisted: :twisted: :twisted:
Maskarada
13.08.2003., 19:19
Evo vam nesto na tu temu:
Lazu o svojoj (postojecoj) nevinosti, kao sto muskarci lazu o svojoj izgubljenoj nevinosti...
Da ne ispadnu 'social-outcast'... Obe pojave su zbog starih predrasuda, da su ne-nevine devojke promiskuitetne, a nevini muskarci 'nesposobni...
Zivimo u svetu lazi... Priviknite se na to :D
Poz.
:wink: E pa, svaka cast na komentaru!
bundeva
13.08.2003., 19:23
Ma ne lazu,Smoki,to je ziva istina.
Zato sto nemaju pametnija posla... 8)
Dva razloga:
1. ako u startu krenu sa imidzom device moraju toga da se drze. Mnogi tipovi misle da je premija ako je devojka devica i to im je... Jedan tip kad mi je pricao o tome oblizivao se.
2. da li da spomenem konzervativnu sredinu i dizanje carsafa u vis posle prve bracne noci... Ne... Znaci ponovo drugi razlog.
2. Mozda ih je sramota. Mislim devojke. POgotovu ako momak u startu pomisli ili kaze da ne voli "iskusne" devojke, pa je ova spremna da odglumi nevinost, jer joj je boze moj, mnogo stalo do njega.
Fibi iz prijatelja je usla nevina u brak u stvarnom zivotu u 30 godini, znate li to?!
Da "odglumi", kako bogati??? koješta, pa nije to pozorišna predstava........:D Mislim, normalna osoba, ako jeste kao preduslov :wink:, neće se usuditi ući u takvu "avanturu", prvi seksualni odnos u braku i činjenica kaže sve zar ne?? :wink: :D
AntunTun
29.08.2005., 22:56
zato shto su se tako dogovorile! :idea:
# zamisli #
29.08.2005., 23:01
Zbog murije :lol:
Moze ona lagati koliko hoce.
Lako se to proveri.
esperanca137
30.08.2005., 00:52
Ne lazu sve.Glupo bi bilo da kazem da sam nevina u tridesetoj.Mozda u lakat.ha,ha,ha Naravno da sam imala zivot pre njega i imacu ga i posle njega, - mislim na decka sa kojim sam - zasto bih sebe dovodila u glupavu situaciju?To klinke lazu,da bi ih muskarci kao postovali ili vec.Ili kazu ti si mi drugi decko - koji put?Ha,ha,ha :lol:
Kad_LupimLupim
30.08.2005., 02:00
Ја сам невина!
A mi smo ovchice :lol:
Ja sam nevin, al nisam devojka tako da jbga... sta trazim uopste na ovoj temi... a da blizanacka radoznalost... jbga
galerinica
30.08.2005., 14:01
Ma ko kaze da lazu???
Muskarci pa zar ne volite vise iskusne i nevaljale???
:twisted: :twisted: :twisted:
chika_doktor
30.08.2005., 14:03
Ја сам невина!
Djece ti? :lol:
bebana_v
31.08.2005., 12:00
Tipicno za musku populaciju nasih krajeva: "Hocu nevinu devojku za setanje a kurvu za provod"
Ne izvlacite se, jeste tako!!! Svaka cast izuzecima!!!!!
HeBePoBaTaH_
31.08.2005., 14:00
Da bi ti se dopala. Tek, sex nije zanemarljiva stavka, i biti vešt u krevetu nije samo dobra muška preporuka. Naravno da nije presudna...
Ne zameraj devojčicama...
san letnje noći
31.08.2005., 15:52
Nevina!!!!!!!!!!Takva sam po celom telu!!!!!!!Ha,ha,ha
Djece ti? :lol:
Па реко ајд да пробам и ја ...па ако прође-прође!
da li neka duza veza moze da uspe ako je devojjka imala buran i aktivan sex zivot pre toga
mada, veza ne mora biti monogamna zar ne. ko vas ebe ocu da me obrisete zauvek
NaraYan
01.09.2005., 02:52
da li neka duza veza moze da uspe ako je devojjka imala buran i aktivan sex zivot pre toga
mada, veza ne mora biti monogamna zar ne. ko vas ebe ocu da me obrisete zauvek
http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_4_40.gif
Bre jagodo... hahahaahhahaha
etotako
01.09.2005., 03:11
zato što su ograničene/primitivne
ili ih to možda pali...
McMillan
01.09.2005., 10:46
Ma nisu ogranicene i ne pali ih. A zamislite facu tipa koji provali nakon sto spava sa njima da nisu?
I cemu da se nada?
Ma dajte molim Vas... Uostalom, ja vise volim iskusne nego device... A nisam usamljen u tome
:D
Snezna_kraljica
01.09.2005., 10:50
A zamislite facu tipa koji provali nakon sto spava sa njima da nisu?
I cemu da se nada?
Mislim da bi to moglo da se odglumi, ipak, ne mora ni svaka da krvari prvi put...
(secam se, jedan je pricao da je njegova drugarica 5 puta bila devica! I - kako oni to nisu primetili?:D )
McMillan
01.09.2005., 10:58
Da, da, narocito ako se napali pa to sklizne (uuups!) do balcaka, a-hahahahahaha!
Sta onda da kaze?
"srce, promasio si... :lol: "
Mislim da oni nisu primetili jer su previse bili utripovani da su face posto su je kresnuli
A iako jesu, mislim, cemu da sad kao *****ju toj ribi? Kresnuli je i to je to ...
nivea_soft
01.09.2005., 12:18
Ja sam jednog slagala ali mi je sada zao zbog toga.Trebala sam jednostavno da ga oteram u tri p.... m.......Situacija je bila malo specificna.Nekoliko godina sam dolazila u isto mesto na letovanje,a jedan jako zgodan i lep ali malo primitivan tip me je jurio svaki put kad dodjem.Pre dve godine odlucim malo da se zabavim sa njim ali cisto platonski,nista sex.Medjutim tip mi priredi takvu scenu,kao ja te volim toliko cekam na tebe a sada nista,itd.,i ja slazem da sam nevina.Toga sam se prvog setila ne bi li se malo smirio.Ali na kraju se jos vise napalio da mi -kao- bude prvi.E onda sam stvarno odustala od svega.
...A zamislite facu tipa koji provali nakon sto spava sa njima da nisu?...
I kaže " :shock: Kučko jedna, iskoristila si me ovako naivnog!!!"
McMillan
01.09.2005., 13:54
... i zelenog... buhuaahahhahaha!
Pa šta je očekivao ako je samo to hteo? Zašto bi inače nekom liku bilo bitno je li ona nevina ili ne, osim da žvrljne još jednu (ili prvu) recku? Onaj koji je zaljubljen u devojku stvarno ne obraća pažnju na to...
Ih, da lažu samo to nikakav problem ne bi bio.