Vidi punu verziju : BASSIVITY!!!
marija hip hop
02.06.2003., 14:30
kakvo misljenje imate o bassivity izvodjacima, i koji je po vama najbolji mc iz njihove kuce?
blackground
02.06.2003., 15:01
Jedino sto je ostalo vredno u Bass. su Marcelo & Sho3...
Vanja je u principu dobar beatmaker, al je lose sto mu je ca$h na prvom mestu.
P.S. Za par dana Shorty - "Umotvorine"
12. pesama ***
JaH_G|rL
02.06.2003., 22:32
nista posebno...ali najbolji izvodjac definitivno jeste marcelo ovo ostalo je sh*t ;)
P.S. nisam bas upucena u ovaj zanr ;)
Iako mi nije to prva muzika mnogo je slusam i veoma sam upucen u to.I iskreno das kazem svi odatle su pi**e.I taj marchelo ili kako se vise zove i vip i shorty...samo ne znam sta je sa 43zla ekipom(bad copy)sta im se desilo pa su potpisali sa njima.To je jedino trenutno sto valja kod nas.Svi rade neku komercijalu i nikom nije stalo da muzike nego samo do $$$.I na to se loze samo oni koji se bas ne razumeju ili oni koji se foliraju da slusaju hip hop.Treba slusati old school-dodjite na public enemy pa cujte sta je pravi hip hop!!!
Sto ste se ucutali?Ucutao vas rasta?
DJ_Deja
16.06.2003., 01:44
Sta je ustvari Bassivity?Necu da ispadnem glupa,cula sam za sve te ''rappere'' ali ne kapiram...
Red Zmaja
19.06.2003., 16:28
Bassivity je muzicka kuca koja se bavi izdavastvom hip hop-a.Osnovao je Vanja Ulepic (ili ti Oneya-umjetnicko ime).Imas njen sajt na
http://Bassivity.net/
DJ_Deja
21.06.2003., 01:57
Ma znala sam nesto da je na tu foru ali nisam bila sigurna.A ko je u Bassivity-u?
Red Zmaja
21.06.2003., 17:11
Ma znala sam nesto da je na tu foru ali nisam bila sigurna.A ko je u Bassivity-u?
Tu su :Marchellow,Struka,VIP,Bad Copy,Shorty,TIMJAN DA SENSEI,Tokio
CRUCIAL
22.06.2003., 17:16
ZNATE MOZDA JOS NEKI SITE O BASSIVITY OSIM www.bassivity.net BILO KOJI GDE MOGU DA NADJEM NJIHOVE SLIKE I BIOGRAFIJE
recarosi
24.06.2003., 03:38
NAJBOLJI JE VIP!
DA LI NEKO SLUCAJNO SLUSA WU-TANG...
NAJBOLJI MC-ovi IKAC i RELJA!
Cek',cek'...Jel me ti to zajebavas ili si ozbiljan?Ili si debil?
CRUCIAL
25.06.2003., 15:32
Cek',cek'...Jel me ti to * ili si ozbiljan?Ili si debil?
ZASTO JE DEBIL AKO TO MISLI, I JESU NAJBOLJI!!!
KADA SAM CULA KAKO MARCHELLOW BACA FREESTYLE PALA SAM U NESVEST.LIK JE MNOGO PAMETAN.
IKAC MI JE ISTO DO JAJA LIK I MC,ALI JE MALO fensi.
SVE STO SU IZBACILI MENI ZVUCI OK (sa mozda nekim izuzetcima)
NADAM SE DA CE PREZLA DA POTPISE UGOVOR SA NJIMA, PA DA I ON VIDI NEKU KINTU... :)
CRUCIAL
27.06.2003., 14:05
KADA SAM CULA KAKO MARCHELLOW BACA FREESTYLE PALA SAM U NESVEST.LIK JE MNOGO PAMETAN.
IKAC MI JE ISTO DO JAJA LIK I MC,ALI JE MALO fensi.
SVE STO SU IZBACILI MENI ZVUCI OK (sa mozda nekim izuzetcima)
NADAM SE DA CE PREZLA DA POTPISE UGOVOR SA NJIMA, PA DA I ON VIDI NEKU KINTU... :)
SLAZEM SE U POTPUNOSTI!!!
CRUCIAL-G_iR_l
27.06.2003., 14:22
Bad Copy malo smara ali su MARCHELLOW I STROOKA stvarno do jaja...NO COMENT!!!
blackground
27.06.2003., 15:01
Strooka ljudi.... Pa kakav je on MC bre?!!!!!!!
Marchelo je najbolji u Bassiviju, decko studira knjizevnost vidi se da je nacitan. Ali npr. "Sve moje male ljubavi bile su veliki porazi" je rima Dj. Balasevica i jos poneka.
CRUCIAL-G_iR_l
27.06.2003., 16:25
ma kako god... sve ih volim, do jaja su!!!
CRUCIAL-G_iR_l
29.06.2003., 15:19
KOJI JE PO VAMA NAS NAJBOLJI IZVODJAC U BASSIVITY
detroit313
03.01.2004., 00:28
BAD COPY KONZA
SisaDaPimp
03.01.2004., 04:29
Ma svi ste vi upuceni u pi*ku materinu.. *** svima je poznato da Bad Copy i Timdze odavno nisu u bassivity-u.. A kao drugo sto niko ne pominje, Urbana, Extrima, Big Bossa, Suida, Booky MC-a??.. Pa de bi neko pominjo kad ste samo culi za VIP.. *** svi bi danas reperi da budu i da se kurce kako znaju o tome, a nemaju pojma.. Aj molim vas da neko zakljuca ovu temu, i da neko ko nesto zna o HHu otvori nesto..
HARDCOREPUNK
03.01.2004., 17:44
Braco,Sisa da pimp je u pravu....sto se BASSIVITY-ja tice,svi su gotivni,i ne krijem da ih gotivim,ali kao sto decko rece svi ste vi culi samo za te likove i sad prosipate pamet.Da vidite moju kolekciju srpskog hip-hopa,skroz underground....
SisaDaPimp
03.01.2004., 21:47
E pa ove gore pomenute sam pomenuo samo jer su sad i oni u Bassivityu.. A sto se tice ostatka scene.. Eeee ***, DayWho, pa novosadjani Besna Braca, Flow i tako dalje.. pa Kragujevac.. Kragujevacki Sqad, Verbal, pa jos neki likovi koje znam licno.. Nish.. Sad je izbacena kompilacija nishkih MCjeva, tako da ih ne nabrajam, uzmite pa preslusajte nacicete imena.. Mislim brooka.. Ja koji nisam u SCG vec tri dine, i za te tri dine nisam ni jednom bio u SCG bolje sam informisan nego vi koji tu zivite.. A bre u PM.. Pa sto se nazivate koji ***** Hoperima, kad nemate pojma o tome.. I ne sacinjava HH samo nasa scena, uzmite malo americki UG proceljajte to dobro, pa uzmite Nemce, ima i Francuska chak neku solidnu scenu.. Mislim kad naucite nesto onda komentarisite i kritikujte a do tad.. Jezik za zubima je najpametnije sto mozete da uradite..
kortikal
04.01.2004., 05:53
Prvo - ako covek nekog, pohvali ne znaci da je ostale popljuvao;
Drugo - ako i kaze nesto, to ne znaci da mudruje i da misli da je popio svu pamet ovog sveta;
Trece - valjda svako najbolje zna sta mu se svidja, doduse, ima onih koji su sugestibilni, ali ako je to polazni stav, onda... ne valja
Cetvrto - meni se najvise svidja Marcelo, volim filozofski nastrojene tekstove (ako nije preterano; filozofske u odnosu na ostale) i kad se decko "lepo izrazava", makar na 1. pogled originalno; ne slusam hip-hop nista vise od toga, jesam nekada, mislim da je 2pac jedan od najboljih, bad copy su mnogo perverzni za moj ukus, ali super sklapaju rime...
Peto - pojedini likovi bi mogli da budu malo tolerantniji... za pocetak...
Li'l' Bitch
06.01.2004., 22:13
Jedino se oni i mogu nazvati raperima na nasoj muzickoj sceni.Najbolji su Marchellow & Shorty!