Vidi punu verziju : Kraljevo sucks
sucks i chachak ali kraljevo je puno nekakvih cigana i nekakvim kosovara da je to uzas , ja barem tako mislim
iskrena
30.10.2003., 16:48
EEEEEE,DA JE HITLER ZIV... :twisted: MA ISTREBIO BI I CIGANE,A I KOSOVARE(ostavio bi samo nekolicinu,koji ne prljaju nas grad i ne kurce se svojom nekulturom)! :roll:
marko c
03.11.2003., 00:26
Jeb. vas kosovari morate pitati roditelje odakle je vase porijeklo kad to budete saznali onda ce vam kosovari biti dragi :evil: a da nije kosovara ,tutina pazara ne bi vam ni jedna skola radila povecali smo vam natalitet a i jos cemo . :D :D :D :D
jebu vas i jebace vas kosovari :D :!: :!:
rudy_kv
03.11.2003., 01:55
Jeb. vas kosovari morate pitati roditelje odakle je vase porijeklo kad to budete saznali onda ce vam kosovari biti dragi :evil: a da nije kosovara ,tutina pazara ne bi vam ni jedna skola radila povecali smo vam natalitet a i jos cemo . :D :D :D :D
Jesu li te to tako naucili kuci ili u skoli?!?! Stvarno je zalosno kako se ponasate vi koji kazete da ste rodjeni u kolevci Srpske kulture. Neka vas je sramota! Ako vam se ne svidja u Kraljevu, slobodno se vratite odakle ste dosli, niko vas ovde ne zadrzava! :x
pa da dosli smo kod tebe i zivimo u vasoj milostinji ,da je tako odavno bi pocrkali,kad ti neko dodje kuci onda mu kazi da ide odakle je dosao .Sram te bilo :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: kako tebe nije sramota da nekog teras iz svoje zemlje. :oops: :oops:
rudy_kv
04.11.2003., 00:52
Jeste, da zivite od nase milostinje!?!? Pa gledao sam kako tvoji zemljaci dolaze po humanitarnu pomoc najnovijim kolima. Istu tu humanitarnu pomoc uzimaju i oni koji su ovde otvorili privatne radnje i jos primaju platu iz drzavnih firmi u kojima su radili dole. Zbog vas su i cene nekretnina u Kraljevu, posle Beograda, najvece u Srbiji. Zasto ne odete u Majdanpek, Zajecar ili Bor? Pritisli ste ovaj siroti narod ovde koji jedva sebe hrani.
U NASHOJ MISLOSTINJI , A JEL SHEFE DA TE PITAM OD CHIJE MILSOTINJE JA DA ZIVIM SVI (VECINOM) STE PRODALI KUCE DOLE ZA BRDO KESHA I SAD STE DOSHLI OVDE DA BUDETE , SHTA? SVE SAMO KEROVI I VOJNA LICA , NE OSUDJUJEM JA NIKOGA LI BILO JE LEPO DOK SE PRODAVALO PARCHE ZEMLJE ZA GOMILU PARA A?
pa jel to ja prodajem ili vi, mi samo kupujemo a vidi se ko se prodaje, vi bi i d... dali samo za novac sta to vas briga gde ce neko ziveti, jeste vi nekom dali da stanuje djaba malo sutra,nabili ste cene to je vas problem, a kad bi se vama desilo to sto se nama desilo pitao bi vas ja gde biste biliuostalom kad bi se brojali 90% stanovnika rodjeno je van kraljeva.
rudy_kv
08.11.2003., 11:16
pa jel to ja prodajem ili vi, mi samo kupujemo a vidi se ko se prodaje, vi bi i d... dali samo za novac sta to vas briga gde ce neko ziveti, jeste vi nekom dali da stanuje djaba malo sutra,nabili ste cene to je vas problem, a kad bi se vama desilo to sto se nama desilo pitao bi vas ja gde biste biliuostalom kad bi se brojali 90% stanovnika rodjeno je van kraljeva.
Jos mi se deda nije ni ohladio, kada su poceli da stizu kosovari sa pitanjem "Koliko kosta?" Odgovor je i sad kao i tad NIJE NA PRODAJU!!! Moju pradedovinu ne prodajem za smrdljiv siptarski novac od droge za koji ste vi prodali vasu.
I ti me jos pljujes sto smo moj brat, stric, teco i ja bili u uniformi sa puskom te `99. Gde si ti bio? Ovde su se u kaficima za to vreme sepurili momci mnogo zreliji od mene :x
beep_beep
21.12.2007., 15:50
Ima li koja starija tema od ove
Brišite bre ovo, ***** li vas ćorave!!!
Šta radite vi tamo uopšte?