PDA

Vidi punu verziju : Ljubav i sex putem PIK-a.

DON
04.05.2003., 16:20
...Ljubav je samo rec i nista vise...otpeva svojevremeno Snezana Miskovic,alijas Viktorija.O ljubavi i sexu kao temi mnogo vise bi Vam kazao dr.Jovan Maric,ja cu se okrenuti na ljubav i sex putem INTERNETA,kao fenomenu danasnjice.A za tu temu,nista prikladnije od Pricaonice Internet Krstarice.Posto sam "navucen" na pricaonicu pre tri godine,svedok sam svega i svacega.Da bi bilo jasnije,da ne bi bilo lutanja u ovom textu,jer mnogi ce se zapitati kakve veze ova tema uopste ima sa temom ljubav i sex?!Ima! I te kako ima.Pricaonica je samo jedan vid Internet komunikacije,potraznje za onim sto nam u stvarnosti zaista hvali.Ako podjemo od cinjenice da je pricaonica nista drugo do jedan imaginarni svet,onda cemo lako shvatiti zasto su ljubav i sex najcesce teme ondasnjih ucesnika iliti USERA kako se nazivaju.
TI,koji sada citas ovo:Da li bi imao smelosti da pred zenom,muzem,devojkom,momkom kazes nekom :LJUBAVI,VOLIM TE,CMOK CMOK?!Ne bi imao,ko sto ni ja nemam.Ali ja nemam jos nesto,mozda sam siromasniji za to:Nemam tu naviku da govorim reci koje oznacavaju i karakterisu izlive ljubavi.takav sam.Dakako,nemam ja nista protiv drugih.Takvi su.
Pitanje koje se samo namece:Pa ima li u tom imaginarnom svetu stvarno ljubavi,sexa?IMA !Ako pitate 90% usera,ima.Onih 10 %,oni i tako nisu redovni.Pa dobro,pitacete,kako ljubav(to i nekako)kako sex putem interneta?Ha,tu smo.Lepo.Sve ono sto ne biste smeli u stvarnom zivotu reci,ovde Vam je dopusteno.Samar sa druge strane ne mozete da dobijete.A imam utisak da bi, kad bi moglo,pljustali samari na sve strane sveta nam.Ako treba,izmislili bi i petu stranu sveta,zbog samara.U tom nekom staolnom dokazivanju svoje licnosti,na javnim kanalima PIK-a moze se primetiti totalni apsurd!Od ljubavi ni traga,cak dolazimo u situaciju da se pitamo da nismo pogresili kanal.Nekad nije bilo tako,sada nazalost jeste.Od nekadasnjeg udvaranja,do danasnjeg do zla Boga dosadnog CMOK CMOKA,LJUB LJUBA...Koga,gde,zasto,to samo oni znaju.Ja ne cmokcem,ne ljubim.Ja pevam.Ali ne valja kad pevam.Los glas imam(ma da mi je da znam kako li mi glas cuju tamo).Pokusao sam da se kocoperim.Opet ne valja,ili ja ne umem?!Ko bi to znao.Ostaje mi da saram.Znaci skripta!E to necu,izaso sam davno iz zabavista,a nisam ni umetnik.Da se vratim,od nekadasnjeg kutka za uzivanje,za trazenje i pronalazenje ljubavi(da se ne lazemo,svi mi nesto trazimo sto nam u zivotu uopste hvali,pa ko sta nadje)sada ostade samo to lujb,ljub,cmok,cmok,skripta...
Ljubav je dusa,sex je nagrada ljubavi,da li PIK ima vise to?Nema,ali ima ljudi spremnih da na celu sa administratorima nesto menjaju i vrate ljubav,pa i sex na stranice PIK-a.Iluzorno je traziti kulturu na PIK.Ne to,tu leka nema,ali se do nekadasnjeg sjaja ljubavi na PIK-u moze doci.Kako?Ha,to nemojte pitati mene,neke tajne ipak cuvam za sebe.Ali,bicu slobodan pa Vam reci:Posetite PIK,budite u duhu vecnog proleca,vecne potrage za ljubavlju,a sex ce vec sam doci.Slazem se ja da je Internet chat samo jedan imaginarni svet.Ali,setajuci jednom prilikom Knez Mihailovom,ja uhvatih sebe kako slusam i cujem ono sto gledam u ekran kad sam na PIK-u.Imagirnacija nije bas do kraja proucena paranormalna oblast.Mozda cu biti sataniziran od strane nekih koji sebe prepoznaju u mojem pisanju,ali je to dobro.Znaci da sam na pravom putu.
Dodjite na Pricaonicu Internet Krstarice,kliknite nick i prepustite se u osvajanju zeljene Vam osobe.Ne zaboravite da ta ljubav boli i voli isto kao i ova koju sada imate u sebi.I naravno,zaista nije tesko biti fin.
DON

blackground
04.05.2003., 17:07
Ako sam ja dobro razumeo ti nikad nisi u zivotu rekao devojci da je volis ili je nazvao "ljubavi"?!!!!!!

P.S. OK, neke stvari su tacne, ali zasto preterivati....

Dynamite
04.05.2003., 17:18
Evo da kazem i ja koju rijec na ovu temu.Vidis imenjace sto se tica chata i Krstarice uopsteno ja to vidim ovako a mislim da ce se mnogo sloziti sa mnom.Ja sam na pocetku ovaj chat dozivljavao veoma licno i to me je mnogo kostalo zivaca,nerviranja i slicnih stvari.Posle sam shvatio da je sve to nerviranje zbog raznih ljudi i samog chata bespotrebno.Ipak svi mi treba da shvatimo da na chatu treba da se druzimo i zezamo a isto tako da upoznamo prijatelje pa da cak nadjemo i ljubav svog zivota.:)Sto se tice ljubavi preko neta i tih silnih cmok,ljub,kiss i slicno moze da se definise na vise nacina kao npr: Veliko prijateljstvo izmedju djevojke i muskarca ili mozda cak pokazivanje odredjene simpatije prema nekome.Ljubavi na netu ima i moguca je.Nekima uspije nekima ne,ali to sve zavisi koliko je jedna osoba iskrena prema drugoj kao i to da li sve to sto jedno drugom napisu i kazu stvarno tako i koliko je takva veza ozbiljna.Meni to licno ne smeta jer znam sa kim mogu na takav nacin da razgovaram i zezam se.Svi se mi ponekad vjerovatno zapitamo zasto dolazimo na chat?.Neki dolaze zbog zezanja,neki zbog druzenja,neki dolaze zato sto im je radno mjesto takvo da imaju mogucnost da budu na netu pa dio radnog vremena provedu na chatu.Ali u svemu tome postoji jos jedan tip ljudi koji posjecuju i dolaze na chat.?E pa taj tip ljudi su oni koji ne dolaze ni iz jednog gore pomenutog razloga,nego dolaze da ispolje sve emocije,da se istresaju na ljudima,da postignu nesto i kazu sto ne mogu u stvarnom zivotu.
Mislim da je ovo jedna od najopasnijih i jedan od najugrozenijih tipova ljudi koji dolaze na chat.Svi smo imali mnogo puta priliku da vidimo takve ljude koje je veoma lako primijetiti jer vole da drze sebe u centru paznje ispoljavajuci to na veoma ruzan i glup nacin.Sasvim se slazem da je chat jedna jako velika "zaraza" i ako smo vec zarazeni time mozemo li da se ponasamo normalno kao i u stvarnom zivotu i da budemo ljudi,da budemo ono sto zaista jesmo a ne da pravimo od sebe nesto sto nismo,da se druzimo i zezamo na jedan normalan nacin.O chatu i ljudima bio imao sigurno da pricam danima ali ne zelim da vas zamaram vise tim jer ste i sami svjesni svega ovoga i sve sto treba da radite je da se zezate,druzite i da vam chat bude zabava a ne napor ili da izaziva nerviranje ili nesto slicno.

Moon_flower
04.05.2003., 17:23
Dynamite potpuno si u pravu.Kiss drugarski:)))

Dynamite
04.05.2003., 17:30
Kiss Moon_Flower na kvadrat(drugarski i iskreno):)

^MaX^
04.05.2003., 17:37
Dynamite, ja se apsolutno slazem sa tobom.
Mislim najtacnije je to da bi trebalo da mi useri ovog chata dolazimo i naravno se druzimo i zezamo ali sve u granicama normale, jer sve sto je preterano ne valja.
Mislim da su moje reci dosta suvisne ovde jer je kolega Dynamite reko sve sto se reci moze sa najtacnijim primerima.
Samo se nadajmo da ce PIK ostati ono sto je dosad bio...

coka
04.05.2003., 17:37
E ujche prvi put da chujem neshto od tebe korisno:)))zivela rech:PP

Dynamite
04.05.2003., 17:42
Uraaaaa zivili mi i vi svi :)

darko
04.05.2003., 20:39
Nazalost, internet kod nas nije dovoljno razvijen, pa ni posledice interneta nisu tako ochigledne. Pricaonica je odlichan medij za razvoj socijalnih sposobnosti, nikako utochishte za one koji te sposobnosti ne poseduju. Shtavishe, takvima moze samo da nashkodi.
Toplo ti preporuchujem, DON, da promenish stav prema ovoj temi pre nego sto bude kasno.

Stoorbak
04.05.2003., 20:55
PA i ja sam nekada razmishljao kao i ovaj prvi [sory zaboravio sam NIK] ali imao sam prilike da se uverim u suprotno. E sada netju da imenujem lika, samo cu reci da je pronashao svoju ljuban preko neta. Drugi primer, jedna moja koleginica se na taj nacin i udala. Catovala je sa nekim likom puno, puno, puno i na karaju se desilo to shto se desilo. Zanimljivo zar ne :)))

darko
04.05.2003., 21:05
Da, zato sam i rekao da je Pricaonica izvrstan medij za razvoj i stvaranje socijlanih kontakata i sposobnosti. Ali samo to - nista dalje. DON, sudeci po ranijoj poruci, nalazi Picaonicu za odlichan teren za igru ljubavi. To je po mom skromnom misljenju pogresno i shtetno. Koliko po druge (to je razmuljivo) toliko i po inicijatora koji, umesto da radi na sebi, ustvari postaje savrsheno zadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. Ta situacija je stvari laz.

I da parafraziram DON-a koji je pomenuo nesto na temu 'u stvarnom zivotu ne bi ste smeli da...' itd.

Prijatelju, na pogresnom si mestu. Pocni da se ponashash onako kako bi se ponashao u stvarnom zivotu, i mozda ljudi pochnu da te cene.

DON
04.05.2003., 22:31
Nisam primetio bas da me ljudi ne vole,ali ok je i takva tvoja konstatacija.Mozda nisam omiljen kao ti,ne treba mi ni tolika omiljenost.Sama rec omiljenost je stvar za diskusiju.Prijatelju,sa najboljim namerama sam napisao svoje vidjenje stvari,koje nekako i ovaj sa nickom (pocinje na S,nek mi oprosti sto ga ne zapamtih)samo potvrdjuje.
Dakle,ovde ima i ljubavi i sexa i razvoda i udaje i zalubljivanja i svadja i ljubomore,svega,kao u mojoj prici gde pominjem da sam sebe ulovio u mislima setajuci knez Mihailovom da je zivot nista drugo do jedna velika pricaonica.Elem,ja sam veoma zadovoljan onim sto sam i ko sam tako da mi neka narocita popularnost na PIK-u i ne treba.Mozda je mnogo bolje pokusati bar pobeci iz zamaglujuceg osecaja svemocnosti,pa tek tada videti kolko smo voljeni,cenjeni...U pisaniju tvome cesto se pominje rec SOCIJAL.Ta rec u datom primeru datog teksta nikako ne ide bez reci PSIHOLOSKOM,pa dolazimo do jedne reci:Socijal-psiholoskom.I tu se slazem.Samo sa takvom konstatacijom.Nikako odvojenom.Ponavljam,ja sam samo dao svoje vidjenje,mozda zato sto sam zavrsio filozofiju,pa napravih celu filozofiju tamo gde joj mesto nije.Sto se tice prosvecivanja,he,o tome bi zaista mogli,ali ovde je tema ljubav i sex.Dakako,ljubavne igre itekako volim,ali nekako vise u javi.Cik me uveri da ce neko reci sve u javi,ono sto ovde odmah kaze.Nemoj to,batali se te price. Ne bih vise da davim.Cao

neka
04.05.2003., 22:34
Don ti si sasvim u pravu!

splash
04.05.2003., 22:49
Naravno,ovde mozemo da budemo ono sto hocemo ,makar i nismo.Ne gledamo oci u oci jedni drugima.Mozemo da se igramo ne skrivajuci pogled od ostalih.To je ustvari pozitivno ako ne prelazi granice dobronamernog ponasanja.Mastanje je dozvoljeno.Ja ovaj ceo chat shvatam kao veliko zabaviste za odrasle
i ljubav i seks na kanalu kao zabavu odnosno ono "sve sto bi ste hteli da uradite ali nesmete zbog ostalih."
Ne vidim stetu ako poljubite neku osobu suprotnog pola kucajuci po tastaturi

darko
05.05.2003., 14:15
DON, pogresno si shvatio moj komentar. Mene ne chudi sto neki (mozda chak i vecina) ne mogu, ne smeju ili ne znaju kako da neke stvari kazu ili da postupe u stvarnom zivotu... To mogu da razumem. Mene chudi kako covek moze da dozvoli sebi da kaze ili uchini nesto na Prichaonici, ako to ne bi smeo da uradi u stvarnosti. Takvi ljudi su onda ochigledno u stanju da uchine josh mnogo toga, samo ako je zadovoljen jedan i glavni uslov - da im se ne zna pravi identitet, da se mogu nekako da sakriju ili pak da mogu da se predstave kako neko drugi.
Tuzno...

DON
05.05.2003., 14:46
Darko,prijatelju mojjos neugledani.Itekaqko si u pravu.I sam sam svedok skrivanja identiteta raznih likova.Njihova stvar.Ja vidis uvek kazem i odakle sam i sta radim pa ne veruju?!Kazes istinu,oni ne vereju.Kazes laz,svi veruju,taman napisao i da si s Marsa.Ali,mozda i zato imam neke jako dobre prijatelje tamo.Jer uvek kazem ko sam sta sam,pa kome godi.Ne kazem ni da je takav stav bas ispravan.Meni je tamo lepo,nalazim dosta inspiracije za svoj poso a kao sto rekoh u prethodnom komentaru,ovo nije mesto za pricu o Chatu na PIK,o kojem,sve u svemu, imam dobro misljenje.Sve ostalo,ko je koliko sposoban da i na javi kaze sto govori sedeci iza ekrana me ne interesuje.Ja kazem,za druge ne znam.Pozdravljam te druze moj i nek ostane ovako,ovde je ipak druga tema.

darko
05.05.2003., 17:16
Okay, topic closed. :)

^MaX^
05.05.2003., 17:43
Tuzno ali istinito darko.
Ja poznajem jednu hrpu ljudi koji su na chatu `sta da ti kazem` (da se tako izrazim) ali ustvari...

milica
05.05.2003., 19:57
za DON-a, je li da li je tebi neko rekao da te voli, i ako jeste sta si ti tom (ne)prilikom uradio ???

DON
05.05.2003., 21:20
za DON-a, je li da li je tebi neko rekao da te voli, i ako jeste sta si ti tom (ne)prilikom uradio ???

DON
05.05.2003., 21:23
Milice,kad se bavis poslom kojim se ja bavim,ta rec VOLIM je toliko cesta da ti nemas pojma:))Neko te VOLI jer te voli,a neko te VOLI jer nece da plati pesmu! Ja sam najsrecniji kad mi deca kazu :tata,volimo te i kad ja njima to kaze.Zeni bas ne verujem:)))))))))
A i ja sam ko Dyn,on ima dve cerke,ja imam cerku i devojcicu:))))))))

black-devil
06.05.2003., 20:37
Ja bolje i da ne pocnem ovde d apishem, ne bi mi stalo na 100000 stranica:))

La-bambola
07.05.2003., 18:32
Slazem se sa DON-om i DONE jako mi je zao shto se nikad nismo sreli.....na chattu naravno.....
Ti si jako zanimljiva osoba.....

DON
07.05.2003., 22:08
Ima vreme da se sretnemo LA-bambola,ta jos smo mladi:))))))a chat ce nas sve nadziveti:))))

La_bambola
07.05.2003., 23:52
Ima vreme da se sretnemo LA-bambola,ta jos smo mladi:))))))a chat ce nas sve nadziveti:))))

La bambola je 33+........
Don je jako bistar dechko.......La bambola je zabezeknuta pamecu Dona.......
Pricham kao ET.....
Bio bi jako interesantan susret sa tobom, da probamo?

tolstoj
08.05.2003., 13:50
odgovor greskom poslat na novu temu pod nazivom iz

08.05.2003., 15:57

La bambola je 33+........
Don je jako bistar dechko.......La bambola je zabezeknuta pamecu Dona.......
Pricham kao ET.....
Bio bi jako interesantan susret sa tobom, da probamo?

DON
08.05.2003., 16:02
DON je veoma svestan kolko godinica ima i koji mu je koeficijent inteligencije(nesto manji ispod minimuma)bio nekad dechko,mada mu i sad daju manje,sto zbog izgleda sto zbog ponasanja:)))))))
DON nije odbio nijedan susret,pa nece ni tvoj La bambola:))))))))

DON
09.05.2003., 18:13
Eto La_bambola,sretosmo se i na PIK-u,al poznali izgleda nismo:)))))
Ma rekoh ti ja,nisam ja ,nisam ja,covek za tebeeeeeeeeeee:))))))))

La_bambola
09.05.2003., 18:18
Da Done........sreli smo se na PIK-u, ali ne znam zashto smatrash da se nismo prepoznali ......nije valjda kashnjenje moga kompjutera ili ruchkanje pizze doprinijelo tvojem razocharenju?
Jako mi je zao..........ali smatram da je to bio jedan veliki nesporazum.:)))))))
Ti si jako fina osoba.....to tvrdim i dalje.....
Pa sad , ako se opet sretnemo nadam se da ce mo se razjasniti.....
Jel' dajesh drugu priliku???????
:)))))))

La_bambola
09.05.2003., 18:21

OK, to smo apsolvirali,,,,,,,ali ja nisam trazila chovjeka za sebe......
:PPPPPPPPPP

**case-problem**Milica
09.05.2003., 19:48
Ja ne bih bila tako definitivna u kategorisanju ljudi koji su opusteniji na netu vise nego u svom zivotu, bez monitora i interneta. Govorim iz svog licnog iskustva i iskustva mojih prijatelja od kojih neki jesu nasli ljubav/i preko interneta a neki nisu. Moje iskustvo nije bilo da sam pronasla ljubav preko interneta, jer sam je vec imala u svom zivotu; ali sam na internet otisla jer sam se osetila usamljenom, i ostavljenom, na neki nacin, i zelela sam da ne budem vise u takvom raspolozenju i najjednostavnije mi je bilo da se konektujem...i tu je zabava pocinjala. Neko vreme sam se pitala gde se zavrsavala, i sve u svemu meni se komunikacija sa ljudima svela na taj net. I jesam se trgla iz nekog loseg raspolozenja, i upoznala par interesantnih ljudi ali ono sto mi je najvaznije sto sam dobila sa internetom, pricaonicom na Krstarici je da sam upoznala sebe, svoje granice i svoje potrebe. Kada kazem upoznala sebe mislim na onaj deo sebe koji sam znala da postoji, koji mi se mozda manje dopadao nego drugi delovi sebe, prosto neke stvari nisam zelela da prihvatim i samim tim da razvijam kod sebe. Mislim da sam sada postala svesnija sebe, i imam jasniji uvid u neke svoje potrebe i fantazije. Vise ne idem tako cesto na Krstaricu, jer sam shvatila da je sve to moguce i u zivotu van neta, a da li sam se ja promenila u tom zivotu, i da li ja sada ispunjavam te svoje potrebe to je vec stvar mog izbora. Sada svesnije biram sta zelim, i znam zasto to zelim.

DON
09.05.2003., 20:57

OK, to smo apsolvirali,,,,,,,ali ja nisam trazila chovjeka za sebe......
:PPPPPPPPPP

DON
09.05.2003., 20:59
AAAAaa...pa drago mi je La_bambola,nisam znao da si trazila mene za drugu-gog:PPPPPP
To se kod nas kaze NAVODADZIKA:PPPPPpppppppPPPPPP

DON
09.05.2003., 21:01
Ja ne bih bila tako definitivna u kategorisanju ljudi koji su opusteniji na netu vise nego u svom zivotu, bez monitora i interneta. Govorim iz svog licnog iskustva i iskustva mojih prijatelja od kojih neki jesu nasli ljubav/i preko interneta a neki nisu. Moje iskustvo nije bilo da sam pronasla ljubav preko interneta, jer sam je vec imala u svom zivotu; ali sam na internet otisla jer sam se osetila usamljenom, i ostavljenom, na neki nacin, i zelela sam da ne budem vise u takvom raspolozenju i najjednostavnije mi je bilo da se konektujem...i tu je zabava pocinjala. Neko vreme sam se pitala gde se zavrsavala, i sve u svemu meni se komunikacija sa ljudima svela na taj net. I jesam se trgla iz nekog loseg raspolozenja, i upoznala par interesantnih ljudi ali ono sto mi je najvaznije sto sam dobila sa internetom, pricaonicom na Krstarici je da sam upoznala sebe, svoje granice i svoje potrebe. Kada kazem upoznala sebe mislim na onaj deo sebe koji sam znala da postoji, koji mi se mozda manje dopadao nego drugi delovi sebe, prosto neke stvari nisam zelela da prihvatim i samim tim da razvijam kod sebe. Mislim da sam sada postala svesnija sebe, i imam jasniji uvid u neke svoje potrebe i fantazije. Vise ne idem tako cesto na Krstaricu, jer sam shvatila da je sve to moguce i u zivotu van neta, a da li sam se ja promenila u tom zivotu, i da li ja sada ispunjavam te svoje potrebe to je vec stvar mog izbora. Sada svesnije biram sta zelim, i znam zasto to zelim.

DON
09.05.2003., 21:05
Milice,PIK i te kako moze da bude velika skola.Mozes prepoznati sve osobine ljudi,jer nas ima svakakvih.Drago mi je da si potpuno spoznala sebe i sta ti treba a sta ne u zivotu,a jos draze sto ti je PIK donekle to omogucio.Mi smo svi tamo radi zezanja(neko i radi posla ovog il onog)...e sad od zezanja moz svasta da ispadne.To bar jako dobro znam.Jedno me odusevljava,skoro ko ljubav tamo na PIK-u,sto sam steko fantsaticne drugare.Naravno,imao sam ih i pre PIK-a sirom zemlje pa i duze,sad ih imam jos i vise i to je neprocenjivo blago.

09.05.2003., 22:15
Done,
drago mi je da sto prepoznajem razumevanje kod tebe, i ono sto mi se dopada su uvidi koje vidim da pravis u vezi svog bica. A u vezi razlike u otvorenosti preko chata i u stvarnosti, smatram da je tu vazna sigurnost a na kraju krajeva to je izbor koji donosi svako od nas postujuci svoje granice, i granice koje druga osoba pravi, naravno pod uslovom da su glavni akteri u toj prici svesni svega toga. I onda, verujem da nema nikakvih problema da tu nastane jedan iskren susret dva bica.

**case-problem**Milica
09.05.2003., 22:17
zaboravih da se ulogujem, prethodna poruka je bila od mene, ;)

DON
09.05.2003., 22:41
Hahhahaha,Milice,a ja taman da odgovorim GOSTU:)))))))))

**case-problem**Milica
09.05.2003., 22:47
e pa eto sreca pa sam se ispravila na vreme, inace ne bih dobila odgovor ;)

Gost od sinoc
09.05.2003., 23:44
Milice,kad se bavis poslom kojim se ja bavim,ta rec VOLIM je toliko cesta da ti nemas pojma:))Neko te VOLI jer te voli,a neko te VOLI jer nece da plati pesmu! Ja sam najsrecniji kad mi deca kazu :tata,volimo te i kad ja njima to kaze.Zeni bas ne verujem:)))))))))

Procitala sam gotovo sve sto si napisao na forumu,ali ova recenica mi je jako cudna(zeni bas ne vjerujem).Zasto ne vjerujes,ja sam misljenja da svi zaslizujemo povjerenje,ako se nama moze vjerovati.

DON
10.05.2003., 12:00

Procitala sam gotovo sve sto si napisao na forumu,ali ova recenica mi je jako cudna(zeni bas ne vjerujem).Zasto ne vjerujes,ja sam misljenja da svi zaslizujemo povjerenje,ako se nama moze vjerovati.

DON
10.05.2003., 12:11
Nemam bas obicaj da odgovaram gostima,ali aj...
Elem,ako si pazljivo procitala videces da se na kraju te recenice:ZENI BAS NE VERUJEM,nalazi oznaka smeha!Prema tome to je bila sala.Stvar poverenja je za opstu diskusiju i mislim da je vec otvorena ta tema na ovom forumu.Ja licno to gledam ovako:Ako zena hoce da "prevari"( pitanje je sta znaci "prevara") muza,ona ce to svakako uciniti.Verovao ja u nju ili ne.Znaci mogu samo da razbijam glavu i da ulazim u neku sferu ljubomore a to mi zaista nije potrebno pored svakodnevnih zivotnih trzavica.Znas goste,nedavno,razgovaramo u kaficu.Prolazi jedna dobra zenska i normalno ja se okrenem.Supruga mog druga me napade.Te kako mozes tako javno da gledas pred zenom,te ovo te ono...
Ok,ja je prekinem i pitam je tu pred suprugom njenim:Je li,aj mi kazi da se ti nikad nisi zagledala u nekog zgodnog frajera i skidam kapu.Najpre je ostala bez texta,a onda mrtva hladna rekla NE NISAM,da bi se sledeceg trenutka prebacila na temu:jao sto su dobra ova kolca(treba li da kazem da ih je vozio dobar dasa,bas dobar).Da li je samo kola gledala ili ne,tek ona osta u ubedjenju da me je ubedila da ne gleda druge muskarce osim muza svog,a valjda je ubedila i njega.Mene nije,jer to jednostavno nije prirodno.Poverenje sa ljubavlju ne treba nikako mesati.Najopasnije je varati svoja osecanja.

Gazdarica
12.05.2003., 16:10
Sve vise ljudi, bar u mojoj okolini, u vezama je sa osobama koje su sreli na netu... Neki su i djecu dobili... I lijepo ih je vidjeti...
Nije bitno gdje ces ljubav naci... Bitno je da je nadjes...

DON
12.05.2003., 16:56
Sve vise ljudi, bar u mojoj okolini, u vezama je sa osobama koje su sreli na netu... Neki su i djecu dobili... I lijepo ih je vidjeti...
Nije bitno gdje ces ljubav naci... Bitno je da je nadjes...

Gazdarice,o tome i govorim,hvala na razumevanju:))))
Usput,zaista lepo izgledas.Moji komplimenti i zahvalnost moja roditeljima tvojim:))))))

Gazdarica
12.05.2003., 17:02
Ah, na zalost, moram da te razocaram...
Slika koju si vidio, nije moja...

black-devil
12.05.2003., 18:17
:) za slike od gazdarice, molicu lepo da s ejave kod mene svi koji je zele videti, ali da napomenem da ispod 500 eura, nista ne dajem:)

DON
12.05.2003., 18:46
Ah, na zalost, moram da te razocaram...
Slika koju si vidio, nije moja...

Znas ti djavola koju sam ja sliku video:))))))

Gazdarica
12.05.2003., 18:51
Onu na suncokretu, Don...
Bleki, vidi se da si poslovodja...:)))

DON
12.05.2003., 19:39
Ma kakav bre suncokret,Gazdarice,aj nije bitno...

blackground
12.05.2003., 19:44
:) za slike od gazdarice, molicu lepo da s ejave kod mene svi koji je zele videti, ali da napomenem da ispod 500 eura, nista ne dajem:)
Jel moze na rate? ;-)

Icarus
12.05.2003., 20:24
No comment.

:))))))))))))))))

Icarus
12.05.2003., 20:25
Moja preporuka vam je da ako zelite ljubav,sex ili nesto slicno to ne trazite na netu .
U 90 % slucajeva cete se razocarati .

Gazdarica
12.05.2003., 20:28
Dobro, DON, ako ti tako kazes:))
Icarus, nemoj sad da ljudima otkrijes u kakvoj zabludi zive...:)))

Icarus
12.05.2003., 20:32
Ne , nije to moj nacin , samo kazem moje misljenje , a ionako svi tjeraju svoje tako daaaa :)

Gazdarica
12.05.2003., 20:34
Mislila sam na zablude sto se tice mog izgleda, Ici...:))

Icarus
12.05.2003., 20:35
Zablude , kakve zablude ? :)

Gazdarica
12.05.2003., 20:37
Vidis da covjek misli da dobro izgledam, a posto me ti licno poznajes, rekoh da mu ne otkrivas, koliko grijesi...:))

Icarus
12.05.2003., 20:38
Te ljubavi preko neta ili cak seks mozda bi i uspjeli da je vise iskrenosti , jer svi mi slazemo poneku sitnicu pa se to skupi , zelimo biti ono sta nismo u stvarnosti , biti neka druga osoba i tu je problem .

Icarus
12.05.2003., 20:40
Gazdarice ne bih bash rekao , svatko ima svoje poglede ne ljepotu , netko voli plavuse , brinete , garavuse :) , mnogo je tu detalja koju zenu cine lijepom , to vise ovisi od osobe do osobe .

Gazdarica
12.05.2003., 20:45
Hajde, dobro, ne moras mi sad tu filozofirati...:)))

Icarus
12.05.2003., 20:53
Ja :)
Ah nisam vam ispricao sta je Hegel govorio o tome .
Dakle jednom ...

DON
12.05.2003., 21:09
Hajde, dobro, ne moras mi sad tu filozofirati...:)))

Hahahahahaha,pa moram malko da mu ga dam po filozofiji,nisam dzabe "guslao" 10 god.:)))))))

DON
14.05.2003., 21:56
Moja preporuka vam je da ako zelite ljubav,sex ili nesto slicno to ne trazite na netu .
U 90 % slucajeva cete se razocarati .

He.Icarus,prezivecu ja i sa preostalih 10%,jel tako Gazdarice...Ili sam ja sanjao neke dogadjaje,a:)))))))

DON
14.05.2003., 22:03
Te ljubavi preko neta ili cak seks mozda bi i uspjeli da je vise iskrenosti , jer svi mi slazemo poneku sitnicu pa se to skupi , zelimo biti ono sta nismo u stvarnosti , biti neka druga osoba i tu je problem .

E vidis Icarus,tu si sasvim u pravu.Samo sto ja nikad,pa cak ni na chatu ne lazem i nemam tih problema.da,sliku Gazdarice nisam video,sala je to naravno bila ali lose prihvacena.Drugo,s tim slikama,sta da radimo za one koji salju "laznjake"?
E zato ja saljem po 5-6 razlicitih slika sa razlicitih mesta.Sistemi i fore kao"Jaooooooo...nemam vise slika,ili nemam skeniranu,ili cekaj prvo da se uverim...",jednostavno ne prihvatam.A zasto trazim sliku?Pa sigurno ne zato da bih se zaljubljivao,mator sam za to,vec naprosto mislim da je lakse komunicirati kad znas lik osobe s kojom komuniciras.Kad bi se neki oslobodili predrasuda,daleko bi lakse bilo.Ovako...
Sad,hahahha,dobro je ovo,500 eura.Slatko se nasmejah.....

Gazdarica
15.05.2003., 10:50
Ali, sta s ljudima koji, poput mene, imaju zaista samo jednu sliku...???

DON
15.05.2003., 13:51
Ali, sta s ljudima koji, poput mene, imaju zaista samo jednu sliku...???

Da se mi nesto razumemo.Slika ne moze biti nikad pravi odnos necijeg izgleda.Znam dosta "lepotica" na slikama.Ujutru se prosto uplasim kad ih vidim bez sminke.Vazi i za muskarce.
Prosto pitanje si postavila Gazdarice,pa da ti prosto i odgovorim.Nista lakse no imati vise slika.Ko hoce,naravno i tu opet zalazimo u vode poverenja...a to je vec posebna tema.Imati poverenja ili ne na chatu.Sinoc me bas jedna osoba zenskog pola pitala kako bi bilo da postavi to pitanje na forumu.Pitanje koliko ima neiskrenosti na chatu.Nek postavi,sve sto se postavi,svako pitanje,vredno je procitati i bar se zamisliti.Ne mora se odgovoriti bas uvek.
Da se vratim,moje neko iskustvo tamo na chatu kaze"Pricaj samo s ljudima cije slike imas.Znaci SLIKE.E sad,prozboris koju i sa neznacima,ali to je tek koja rec.Ja bar tako,za druge ne znam.

Gazdarica
15.05.2003., 15:39
Ja jednostavno ne volim da se slikam... Takva sam od malena... U vrticu su me morali ganjati po dvoristu da me uslikaju...

aaana
15.05.2003., 17:50
evo ja cu da ti posaljem seriju svojih. I mali video, moze?

DON
15.05.2003., 18:23
evo ja cu da ti posaljem seriju svojih. I mali video, moze?

Video?Pa to smo prevazisli:)))))

18.05.2003., 19:33
AJAO...BOLEST NA SVE STRANE...PATETIKA I SLINAVLJENJE...TRULI STE...U STANJU RASPADANJA...JEZIVO...

red_Sonja
18.05.2003., 23:39
Slazem se u potpunosti sa dynamit-om,jer ja sam bila previse iskrena ,ne znajuci da ne treba tako ,morala deinstalirati ceo kom.,jer mi tip provalio u maili imala sam previse problema....

**case-problem**Macak
19.05.2003., 16:29
Sonja znamo li se???

Gazdarica
19.05.2003., 17:12
Haha, Macak, tacno znam na koju Sonju mislis...:))))

ALLADIN
20.05.2003., 00:58
SVE JE TO OK LJUDI SAMO NEMOJTE KO JA DA LAZETE ILI DA PRECUTITE DA STE OZENJENI KAD-TAD CE VAM SE OLUPATI O GLAVU A ZNAJTE DA DOBRO BOLI KAD TE LUPI RIBA KOJA TI JE VEROVALA.

DON
20.05.2003., 10:12
SVE JE TO OK LJUDI SAMO NEMOJTE KO JA DA LAZETE ILI DA PRECUTITE DA STE OZENJENI KAD-TAD CE VAM SE OLUPATI O GLAVU A ZNAJTE DA DOBRO BOLI KAD TE LUPI RIBA KOJA TI JE VEROVALA.

Bas tako ALLADIN,ne treba uopste lagati,ne samo o bracnom stanju.Ne treba se doduse i odmah otvarati.
Opet pitanje poverenja.Pitanje poverenja je veoma delikatno postalo u zadnje vreme na chatu.Ulaze likovi sa 3-4 pa i vise nicka,"zezaju"( zive u ubedjenju da zezaju) druge i normalno ljudi pocinju da pomalo postaju skeptici prema svemu.
Licno nikad ne lazem.Cemu laz?Zblizis se s osobom i onda se ofiras,pa ti ta osoba da lepu korpicu cveca i onda zal i i bol.Te zalosti i bola sam na svu srecu postedjen upravo zato sto ne lazem.
Toliko,a sad idem da samozpoznajem sebe,kako mi sinoc rece jedna osoba:)))))))

Bikac
20.05.2003., 10:30
Blago onom ko bude uz tebe kad se budes samospoznao.
(Ne mislim nista lose, majke mi, samospoznaja je divna stvar, samo ako uspes).
pravo da ti kazem od skoro sam na forumu i ovu temu koju si ti zadao nisam uspela da procitam celu (zaboga, ima 5 strana!!!), pa sam uskocila ovde na kraj. Zato mi ne zameri sto je moj komentar tako "kao grom iz vedra neba".

ana marija
20.05.2003., 11:31
preko interneta cak i u vezi dolazi do lazi najverovatnije samo da se prikrije nesto zbog cega se stidimo, prikrije jer se sakriti stvarno ne moze nista, pa ako se vec neceg stidimo zar nije pametnije da vidimo kako se to stanje moze popraviti nego da lazemo ???

DON
20.05.2003., 13:52
Blago onom ko bude uz tebe kad se budes samospoznao.
(Ne mislim nista lose, majke mi, samospoznaja je divna stvar, samo ako uspes).
pravo da ti kazem od skoro sam na forumu i ovu temu koju si ti zadao nisam uspela da procitam celu (zaboga, ima 5 strana!!!), pa sam uskocila ovde na kraj. Zato mi ne zameri sto je moj komentar tako "kao grom iz vedra neba".

Dakako da ti nizasta ne zameram.Naprotiv,to sto ima toliko strana znaci da je interesantna tema.E sad,ko kaze da ja nisam "samospoznao"(gle reci:)))] sebe i ko kaze da moja gospodja supruga ne uziva pokraj mene.I ja pored nje.a onda i deca pored nas!Ceo recept za srecnu porodicu.

DON
20.05.2003., 13:54
preko interneta cak i u vezi dolazi do lazi najverovatnije samo da se prikrije nesto zbog cega se stidimo, prikrije jer se sakriti stvarno ne moze nista, pa ako se vec neceg stidimo zar nije pametnije da vidimo kako se to stanje moze popraviti nego da lazemo ???

Upravo tako ana marija,s malim dodatkom,zar sve ovo sto si napisala ne vazi i za stvarno bitisanje?
Opet dolazimo do toga da je zivot ustvari jedna velika pricaonica.To se vremenom i shvati.

Mc
22.05.2003., 10:09
E care tema ti nije losa, mogu ti reci da ima zanimljivih komentara . . . za sada samo posmatram i pratim sastrane o cemu se radi!

DON
22.05.2003., 12:20
E care tema ti nije losa, mogu ti reci da ima zanimljivih komentara . . . za sada samo posmatram i pratim sastrane o cemu se radi!

Znam Draxi da je tema ok.Nisi jedini koji samo posmatraju.Neki osporavaju,mnogi kazu bravo,oni sto cute,valjda imaju razloga za to.Tek...chat zivi i zivece.Ne valja samo sto se opasno pojavilo vredjanje i to na javnim kanalima.Al,to ipak nije ova tema.

HelloBlack
24.05.2003., 08:27
...e kad smo vec kod PIK-e...ups!PIK-a ( isti djavo )
mnoogi dodju...iz nekih samo sebi znanih razloga, ne sireci to dalje od sebe...
Sex preko Pricaonice? haaa...ma daa...naravno da upali, samo ti se kasnije okrene "tiba" na samu pomisao ...koliko si kreten bio...i gde si se vucarao...
Iz licnog iskustva...dok sad dolazim ovde samo iz jednog jedinog razloga....a to je da nadjem moga prijatelja kome i jesam posvetio jednu pesmu Pod imenom "Ocean" i to je mozda pravi smisao...ovoga kada se tako nesto desi, a lujki...plavusha?...ne izivljenih ii uplasenih zena mi je pun K###C.

HVALA NA PAZNJI I PRIJATNO!

Umetnik23
25.05.2003., 19:47
Ljubav i seks na na PIK-u??? Retko, retko, moze se samo sanjati o tome. Ali, ono sto ostaje od svega jeste shvatanje odvojenosti psihicke od fizicke ljubavi, i SAMO na tom planu se nesto na PIK-u moze desiti. Ostalo su pusta nadanja ili lepi i srecni izuzeci

Gazdarica
21.10.2003., 13:18
Sex preko Pricaonice? haaa...ma daa...naravno da upali, samo ti se kasnije okrene "tiba" na samu pomisao ...koliko si kreten bio...i gde si se vucarao...
Nda, upravo tako... :roll: :oops:

Milojko Vasic
21.10.2003., 13:25
Nda, upravo tako... :roll: :oops:
Gazdarice !!! Pa gde si ovo iskopala ?! Do jaja !
Citirala si i komentarisala post napisan u maju ! Mogu misliti koliko ti je dosadno !
Jeli ovo neki ocajnicki gest ili je nesto drugo u pitanju ?

DON
22.10.2003., 13:24
Interesantno...
Prvi topic na Lj i S...
Pa josh moj...
Slucajnost...
Sastavni deo zivota...slucajnost.
Hello Black..
Opet ponavljam ono sto sam i 04.maja napisao...
Jesam ja sve sanjao?
Nisam...
Mnogo mi je drago sto nisam.Neke su veze PUKLE zauvek,neke jos traju.
Zapamti,samo nemoj LAGATI!Jedina i osnovna stvar.
Sve ostalo dodje na svom mestu.
Laz ne.Ni na PIK-u ni ovde,ni na drugim mestima.
Ja lazem...ali kad moram....
Na PIK-u ne moram.
Kao ni ovde.
Zasto bih?
Toliko...

Sokak mirno spava
sija mesec ZUT
zbogom,zbogom odoha ja
opet na taj put.....