Vidi punu verziju : koliko se prepustate partneru u seksu
i pored toga sto ce vecina raci da se potpuno prepusta partneru veliki deo populacije ce tokom sexa ostati u stanju samo-kontrole. potpuno normalna stvar ako se zna takodje da je veliki deo populacije blokiran, odnosno da u misicima ima tenziju od zaostalih emocija. Kada bi se zena potpuno prepustila muskarcu tada bi nakon predivnog sexa dozivela bujicu "losih" emocija, besa, tuge ili bola najcesce usmerene prema tom muskarcu. zato ako vam sed desi da posle sexa doziviite nesto takvo nemojte to prebacivati na partnera nego postanite svesni da je ta emocija izasla iz vaseg depoa emocija. srecno
Stvarno nemam tih problema. Sex dozivljavam kao nesto najlepse i zavisim od toga. Normalno je da se prepustam partneru i da nemam nikakvih blokada. Opustim se i uzivam. Zalim svakog ko to ne moze.
Stvarno nemam tih problema. Sex dozivljavam kao nesto najlepse i zavisim od toga. Normalno je da se prepustam partneru i da nemam nikakvih blokada. Opustim se i uzivam. Zalim svakog ko to ne moze.
pa meni se desavalo da stvarno posle seksa dozivim neke ruzne emocije a da ne znam odakle dolaze i prema kome idu. sada mi se vise ne desava to i stvarno mogu da dozivim bozanstven, estaticki sex sa orgazmom od na primer dva tri sata i zato sam najsrecnija zelim svim devojkama da dodju u takvo stanje jer je bozanstveno i predivno, nesto najlepsae sto sam dozivela u zivotu
Harley Man
03.06.2003., 23:20
Ako imate pravog partnera onda sve ide lako , ali ako postoje bilo kakve sumnje oko toga "da li da" ili "dali ne" onda je najbolje ne raditi nista .Totalni je "kanal" kad je neko stegnut i ukocen....
bhalo,ne spavate,valjda.Malo da caskamo!][/b]
Sto se tice teme,o njoj bih danonocno,mogli,svako sa svojim shvatanjima,da raspravljamo,ali je sustina u tome,DA SVI u tim igrama i zadovoljstvima,dajemo koliko i dobijamo.
Gazdarica
04.06.2003., 13:04
Aposlutno sam opustena i slobodna...
mrsale6
04.06.2003., 16:21
Ma samo opusteno! U tom cinu netreba uopste razmisljati vec prepustiti se 100% i uzivati 300%!!!
Gazdarica
05.06.2003., 12:07
Hmm, bojim se ipak da mnogi ne uspijevaju u tome...
opustite se i uzivajte. jedino je to prava stvar.
/me is un-LimiTed :))))))
black lady
05.06.2003., 19:12
Ako imate pravog partnera onda sve ide lako , ali ako postoje bilo kakve sumnje oko toga "da li da" ili "dali ne" onda je najbolje ne raditi nista .Totalni je "kanal" kad je neko stegnut i ukocen....
YES,YES!!!!!!!!!!!
prepustam se 100% i dajem sebe 300% trudeci se da navedem partnera da se totalno opusti i zaboravi na sve osim na nas
Zasto bi postojale sumnje
imala sam nekog pre, volela sam i uzivala u sex sa njim, alisada imam drugog decka i nazalost nisam nikada dozivela orgazam za godinu i po
pozdrav
Amazonka
23.12.2003., 14:25
Ukoliko sam zalubljena i volim prepustam se 100% i vise od toga, ali i zauzvrat ocekujem prepustanje! :P
Amazonka
23.12.2003., 14:46
Alohaaaa! :lol:
Ojhaaaa :wink:
imala sam nekog pre, volela sam i uzivala u sex sa njim, alisada imam drugog decka i nazalost nisam nikada dozivela orgazam za godinu i po
pozdravžao mi te je djevojko,ali to je slučaj sa mnogim ženama.
obicno ne razmisljam kad do toga dodje prepustam se virovima ,stim sto sam prepun maste pa mi nije tesko da krenemo sa igrama.pa tu je masaza koja mi nije strana tako da to bude i vise nego sto se moze zamisliti.da ne ulazimo puno u detalje.razmisljajte kako je.....
vreme uklanja sve bariere, tabuje... kad imaš poverenje možeš se i opustiti tj. prepustiti...
za totalno prepuštanje treba steči osečaj sigurnosti... 8)
bundeva
13.03.2004., 13:52
vreme uklanja sve bariere, tabuje... kad imaš poverenje možeš se i opustiti tj. prepustiti...
aha..a najveci izraz poverenja je kad ti partnerka okrene ledja...
bingo :!: ... i to vezanih očiju :lol:
bundeva
13.03.2004., 13:56
:wink:
aha..a najveci izraz poverenja je kad ti partnerka okrene ledja...http://smilies.sofrayt.com/1/s/diablo.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/s/saevilw.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/d0/intercourse.gif :lol:
pa ne bas ledja, samo jedan deo njih :lol:
Gazdarica
13.03.2004., 20:58
Uh ljudi, vi bas nemate milosti... Fakat cu morati sjesti na bus ovih dana... :roll:
bundeva
13.03.2004., 22:10
samo pazi,sedi u sharage :P
Svakako da opustenost u velikoj meri zavisi od poverenja koje imate u partnera. Koliko ga poznajete, sta ste vec sve podelili sa njim i dr.
Sigurno je da ne mozete biti sasvim opusteni sa partnerom sa kojim to treba uraditi prvi put
Gazdarica
16.03.2004., 17:49
samo pazi,sedi u sharage :P
Hvala, buki, sto me podsjeti na to... :D
bundeva
16.03.2004., 17:59
a kako kaze mika antic: "ne okreni mi nikad ledja da bih te voleo"....a moze i obrnuto:okreni mi ledja.... :D