Vidi punu verziju : ARHIV
srećica
16.09.2005., 19:52
I,dragi moji Panchevci,da li ste bili u Arhivu?Kako vam se svidja? Dajte vashe utiske! Ja sam chula da je monogo dobro i zato idem vecheras da vidim kako je...
Nisam bio ali sam cuo da nije nista posebno.
Otici cu sutra je veceras ne mogu.
angel's_breath
17.09.2005., 02:52
I mene bas interesuje, a nikako da odem.
srećica
18.09.2005., 11:54
ja sam bila sinoc na loco bandu i bilo mi je super,ali mi se ne svidja jer ima mnogo matorih,ali mi je bilo skroz super
ma normalno je da je tako na pochetku ...izfiltrirace se drushtvo..... dobra atmosfera ....mnogo toplo .....ok prostor za panchevo sve shto je novo je super ......
bambina____
19.09.2005., 12:06
prostor nije los ali ljudi koji tamo dolaze su katastrofa.sve klosar do klosara ili neki matorci.sve u svemu uzas.kad vidim one ljude smorim se u startu.
Prostor je ok sredjen ali je mnogo zagusljivo.
InCogNito NinjA
25.09.2005., 23:59
ma moraju ljudi prvo da zarade neke pare posle ce lako da dokupe klimu.........
InCogNito NinjA
11.10.2005., 01:09
utisak od proshlog petka obecava .....puno ljudi ............muzika strava .........tako da videcemo ...
pancevac76
18.10.2005., 00:53
ja sam bila sinoc na loco bandu i bilo mi je super,ali mi se ne svidja jer ima mnogo matorih,ali mi je bilo skroz super
Ma nema tamo mnogo matorih, nego previse fensi klinkica :) :) :)
A jeste tako, sve su maximalno (citaj preterano) nasminkane, sa minicima koji vicu 'imaj me, tvoja sam' :) koje zevaju sa svojim drugaricama i dok nista ne pricajuci smekaju prisutne lovatore
Nek neko kaze da nije tako. Sa lakocom sam izmamio 2 osmeha doticnih klinki samo zato sto sam prosao pored njih u prilicno skupom odelu koje imam
A inace nije lose, samo malo preglasno. Bar je tako bilo u subotu, videcu kad ce biti tematsko vece nekog yu-rocka
slindza
18.10.2005., 03:24
O nafuranim klinkicama....Ja sam bila u arhivu proslog vikenda i imala sam minic!Zasto je to lose?Kad vec imam dobre noge...I zanima me sta ti smatras pod klinkicama?A smatram da bi u arhiv trebali da idu ljudi koji imaju nesto da kazu i pokazu,a ne bilo ko.Ukoliko ne bude tako postace rupa,gora od exa!Kiss
InCogNito NinjA
19.10.2005., 00:37
O nafuranim klinkicama....Ja sam bila u arhivu proslog vikenda i imala sam minic!Zasto je to lose?Kad vec imam dobre noge...I zanima me sta ti smatras pod klinkicama?A smatram da bi u arhiv trebali da idu ljudi koji imaju nesto da kazu i pokazu,a ne bilo ko.Ukoliko ne bude tako postace rupa,gora od exa!Kiss
totalno je nebitno kako se neko obuche dokle god mu prija to .......tamo trebaju da idu ljudi koji slushaju to shto se pushta a ne ljudi koji su chuli od nekog da je tamo super pa hoce samo svojom pojavom i stajanjem da i njima bude dobro .... u prevodu smarachi
ne moze rupa gora od exa da bude zato shto to nije taj tip anti mozgova koji se okupljaju tamo ......iako i svi u ex -u nisu takvi ....ali dobar procenat......
PS obuci opet minic to je skroz super kad devojka ima shta da pokaze
Vidimo se u petak ....ako bude pola kao proshle nedelje bice loodilol
Pozdrav
zelenooka
19.10.2005., 02:55
Dajte ljudi malo detaljnije, kakva se muzika pusta, ima li tematskih veceri...
Pa kad obucem minic, eto mene... :-D :-D
InCogNito NinjA
21.10.2005., 12:27
pa petkom ti je Loco band (bg) znachi dve devojke ubijaju kako dobro pevaju........pevaju strane stvari hitove 90-tih i proshlog petka su svirali i pevali dosta novih stvari ...tipa Chemical brothers,bob sinclair,alcazar, ima tematskih vecheri bash cu da pogledam da nabavim program pa da ti napishem, ........inache mi smo skoro celo drushtvo navadili mislim da ce nas vecheras biti 10 tamo sa sve drushtvom iz bg-a :)) ti se doteraj ali nemoj da zaboravish da se javish kad dodjesh :))
zelenooka
22.10.2005., 16:41
Bas ti hvala, zvuci zanimljivo, ne znam samo sto ovima gore ne odgovara nesto, te matorci te klosari...
Ajd' ako te ne mrzi, taj program, bas me zanima, napisi ponesto.
InCogNito NinjA
22.10.2005., 17:52
ma znash kako ukusi su razlichiti pa zato nekom ne odgovara ta muzika a onda odjedanput nadje josh 2000 razloga koji nemaju veze sa vezom, veruj mi izlaze skroz normalni ljudi i koliko sam video ima i ok tipova i devojaka .........juche (petak) nije bio loco band bili su rich bitch iz bg-a skroz su super svirali .....saksofon, truba,gitara,bubanj..... neznam mozda je meni bilo dodatno dobro poshto je celo drushtvo super raspolozeno pa tako da nemam tih problema da se smorim ..........za program nisam zaboravio pitacu drugaricu danas
pozdrav
zelenooka
28.10.2005., 00:46
NinjA??
InCogNito NinjA
31.10.2005., 19:30
ej raspitao sam se za ono inache juche na crazy hospital party je bilo loodo :) program se menja svake nedelje i uglavnom kad uzimash kartu na ulazu uzmesh i program za narednu nedelju vrlo praktichno :) e sad evo ti za ovu nedelju pa isplaniraj ako mozesh, vidimo se ako dodjes u petak ili subotu :)
chetvrtak kameleon Band (Bg) Latino Party special coctail night
Petak Extra Party Cat People (bg) (disco ,funk,pop-rock) live muzika
Subota Loco Band (disco funk ,pop-rock)
Nedelja Very Special Suprice Party
Moja preporuka ti je za Subotu Loco Band Bash odlichno sviraju i pevaju i shto je najbolje uvek je bila dobra atmosfera kad sam ja bio ili je to do mene i raspolozenja otkud znam
Cao Pozdrav
zelenooka
01.11.2005., 02:08
Sta se desavalo na "Crazy HOSPITAL pary"? Bas zanimljiv naziv> :-D
AU, program je bas odlican, pa ja bih svaki dan dolazila...
Dobar provod zelim i javi kako je bilo!
Sta se desavalo na "Crazy HOSPITAL pary"?
Neke klinkice obucene kao medicinske sestre su prodavale koktele koji su bili u epruvetama.
Ah,da,bila je super mjuza.
Sto se tice desavanja pogledajte na http://www.club.co.yu/c.aspx?x=c ima i nekih slika.
zelenooka
03.11.2005., 00:51
Super je link, bas ti hvala!
bambina____
08.11.2005., 22:23
Ma nema tamo mnogo matorih, nego previse fensi klinkica :) :) :)
A jeste tako, sve su maximalno (citaj preterano) nasminkane, sa minicima koji vicu 'imaj me, tvoja sam' :) koje zevaju sa svojim drugaricama i dok nista ne pricajuci smekaju prisutne lovatore
Nek neko kaze da nije tako. Sa lakocom sam izmamio 2 osmeha doticnih klinki samo zato sto sam prosao pored njih u prilicno skupom odelu koje imam
A inace nije lose, samo malo preglasno. Bar je tako bilo u subotu, videcu kad ce biti tematsko vece nekog yu-rocka
E TOOOOOOOliko me nerviras .....kad god procitam nesto sa ovog foruma sto si ti napisao dobijem nervni slom........ma kakvi minici u arhivu,na koju foru je arhiv napucan xaxaxa,cuti nemoj neko da te cuje.sta bi rekao da izalazis po bg klubovima,mislim sta bi rekao za te devojke i njihovo oblacenje ili ne znam sta, bas me zanima?nego si jadan i iskomplexiran pa ti sve smeta i upada u oci a devojke u arhivu su SVE samo ne sredjene i nafurane.pre ce biti da SKORO sve izgledaju vise kao da su posle na trcanje a ne u grad,ja se nadam da ti takve i odgovaraju pa bio ti "U SVOM SKUPOM ODELU"(jao kako sam se smejala kad sam ovo procitala,to je najbolji deo xaxaxaxaxaxa COVECE da li si ti normalan,STA TO pises?????)ili ne.IZADJI MALO IZ OVOG GRADA pa ces videti sta je sredjena devojka...ili se leci,ne znam................
InCogNito NinjA
08.11.2005., 23:33
Ja pokushao to isto da objasnim na fini nachin ....ali moze i ovako ne bunim se
pancevac76
11.11.2005., 01:15
E TOOOOOOOliko me nerviras .....kad god procitam nesto sa ovog foruma sto si ti napisao dobijem nervni slom........ma kakvi minici u arhivu,na koju foru je arhiv napucan xaxaxa,cuti nemoj neko da te cuje.sta bi rekao da izalazis po bg klubovima,mislim sta bi rekao za te devojke i njihovo oblacenje ili ne znam sta, bas me zanima?nego si jadan i iskomplexiran pa ti sve smeta i upada u oci a devojke u arhivu su SVE samo ne sredjene i nafurane.pre ce biti da SKORO sve izgledaju vise kao da su posle na trcanje a ne u grad,ja se nadam da ti takve i odgovaraju pa bio ti "U SVOM SKUPOM ODELU"(jao kako sam se smejala kad sam ovo procitala,to je najbolji deo xaxaxaxaxaxa COVECE da li si ti normalan,STA TO pises?????)ili ne.IZADJI MALO IZ OVOG GRADA pa ces videti sta je sredjena devojka...ili se leci,ne znam................
Ma ja mislim da se tebi potajno svidjam, ali da ne zelis da se to javno zna, zato ovako pricas :)
Ali srusicu ti iluziju, izvini, ali nisi moj tip :)
ALI.... Pa nisam jadan i iskompleksiran, samo sam u pravu kad kazem da je veci deo devojaka doslo da smeka sponzore, ko god je od muskaraca bio tamo, mogao je to da primeti. I nisu sredjene kao za trcanje, mozda je to tebi tako u poredjenju za bg klubovima ali ja tamo ne izlazim pa mi i ovo dovoljno. Recimo samo da sam se pretproslu subotu proveo EXTRA u arhivu kad je svirao cat-people; bedak je bio to sto smo od recimo 30-40 ljudi u drugom delu djuskali SAMO DEVOJKA KOJA JE BILA SA MNOM I JA! NIKO VISE!!!
Svi su se sankirali i izgledali sexi (citat mr.bina).... Pa cekajte, to je diskoteka a ne autobus pa da svi stojimo. Zato je to meni fensi mesto, svi stoje i bleje ko dolazi, a ko odlazi.
A za to moje odelo-mozda je to tebi smesno, meni jej smesnija situacija u kojoj sam bio. Zbog prirode mog posla znam dosta sponzorusa i njih sam i video u arhivu.
Toliko za tebe, inace ne odgovaram na provokacije ovog tipa ali si mi nekako slatka pa sam morao :)
Ostalima porucujem da ako vole da slusaju kvalitetan rock '80-tih i '90-tih, nek idu i lepo se iskacu tamo. Mesto ima svojih mana, najveci je taj sto je prevelika guzva ali ipak vredi. Uz dobro drustvo, provod je zagarantovan
bambina____
13.11.2005., 17:37
Ma ja mislim da se tebi potajno svidjam, ali da ne zelis da se to javno zna, zato ovako pricas :)
Ali srusicu ti iluziju, izvini, ali nisi moj tip :)
ALI.... Pa nisam jadan i iskompleksiran, samo sam u pravu kad kazem da je veci deo devojaka doslo da smeka sponzore, ko god je od muskaraca bio tamo, mogao je to da primeti. I nisu sredjene kao za trcanje, mozda je to tebi tako u poredjenju za bg klubovima ali ja tamo ne izlazim pa mi i ovo dovoljno. Recimo samo da sam se pretproslu subotu proveo EXTRA u arhivu kad je svirao cat-people; bedak je bio to sto smo od recimo 30-40 ljudi u drugom delu djuskali SAMO DEVOJKA KOJA JE BILA SA MNOM I JA! NIKO VISE!!!
Svi su se sankirali i izgledali sexi (citat mr.bina).... Pa cekajte, to je diskoteka a ne autobus pa da svi stojimo. Zato je to meni fensi mesto, svi stoje i bleje ko dolazi, a ko odlazi.
A za to moje odelo-mozda je to tebi smesno, meni jej smesnija situacija u kojoj sam bio. Zbog prirode mog posla znam dosta sponzorusa i njih sam i video u arhivu.
Toliko za tebe, inace ne odgovaram na provokacije ovog tipa ali si mi nekako slatka pa sam morao :)
Ostalima porucujem da ako vole da slusaju kvalitetan rock '80-tih i '90-tih, nek idu i lepo se iskacu tamo. Mesto ima svojih mana, najveci je taj sto je prevelika guzva ali ipak vredi. Uz dobro drustvo, provod je zagarantovan
verovatno svi ljudi stoje zato sto je atmosfera katastrofa,nema garderobe da se ostave stvari pa jaknu moras da drzis u ruci,CAT PEOPLE su smaraci i pevaju grozne pesme(bila sam u petak i doslo mi je da placem).a sponzori?????jao covece kakvi crni sponzori u ovom malom gradu,oni se vise prave da imaju para nego sto ih imaju stvarno,to su takve gluposti sto ti pricas,pa te lazove moze i dete od 10 godina da provali a kamoli devojke koje su se takvih gluposti naslusale......veruj mi da sve znaju:ako im treba sponzor SIGURNO ga nece traziti u smarackom rokerskom arhivu.ps budi siguran da mi se ne svidjas
pancevac76
16.11.2005., 11:38
verovatno svi ljudi stoje zato sto je atmosfera katastrofa,nema garderobe da se ostave stvari pa jaknu moras da drzis u ruci,CAT PEOPLE su smaraci i pevaju grozne pesme(bila sam u petak i doslo mi je da placem).a sponzori?????jao covece kakvi crni sponzori u ovom malom gradu,oni se vise prave da imaju para nego sto ih imaju stvarno,to su takve gluposti sto ti pricas,pa te lazove moze i dete od 10 godina da provali a kamoli devojke koje su se takvih gluposti naslusale......veruj mi da sve znaju:ako im treba sponzor SIGURNO ga nece traziti u smarackom rokerskom arhivu.ps budi siguran da mi se ne svidjas
strasno sta covek moze da cuje od tebe... cccc.. :)
pa bio sam i ja u prosli petak kad su svirali i bilo je ONAKO, nista posebno u odnosu prvo opisano vece. ***, valjda im nije bio dan. Volim da gibam, ali jeste smorila muzika pa sam se i ja sankirao
A za sponzore; hehe... pa ti mi delujes kao iskusna sponzorusa cim lako prepoznajes folirante, zar ne? :) Valjda zato i izlazis u bg klubove, tamo su valjda pravi sponzori :)
hehe...
ps: ma ja mislim da ti se ipak malo svidjam, makar zato sto sam lik koji ne ugadja ribicama kako one zele. Da nije tako, ne bi ti ni odgovarala na moje poruke :)
SweetChildOfMine
16.11.2005., 15:18
Mislim da u danasnje vreme ima jako malo NORMALNIH devojaka, recimo 10%, dok su onih 90% sve same nafurane,izvestacene, umisljene devojcice koje samo promovisu svoje telo gde god da se nadju, a nadjes ih svuda... Recimo kada sam bila u Pocu Locu, dosle su dve "devojke" koje su bile obucene tipa "moda a la Pancevacki most", koje celo vece nisu ni rec progovorile, nego pusile cigare i pogledom trazile tipove za koje se moze reci da su puni love. Ali posto takvih nije bilo smorile su se i ubrzo otisle. A jos nisam videla devojku u sportskom fazonu koja se pojavila na nekom javnom mestu. Uglavnom su sve namackane i nakindjurene od glave do pete. I to je totalno glupo. Ok je nasminkati se, srediti se ali u granicama. Jer cak ni to nije toliko bitno. ***** ti ako si doteran ko za Holivud ako ne umes da zabavis sebe i svoje prijatelje, sto je vrlo retka pojava. Jer obicno svi su tako extra doterani, a sede, piju i cute, blenu sa strane kao da su dosli na sahranu.
To me uzasno nervira. Onda bolje da nisu ni izlazili u grad, jer i kod kuce mogu tako.
I imam primedbu na upoznavanja.
NIKO NIKOME NE PRILAZI.
ZASTO?
Mnogo su isfrustrirani.
Ili mozda nisam upravu?
pancevac76
16.11.2005., 15:57
Mislim da u danasnje vreme ima jako malo NORMALNIH devojaka, recimo 10%, dok su onih 90% sve same nafurane,izvestacene, umisljene devojcice koje samo promovisu svoje telo gde god da se nadju, a nadjes ih svuda... Recimo kada sam bila u Pocu Locu, dosle su dve "devojke" koje su bile obucene tipa "moda a la Pancevacki most", koje celo vece nisu ni rec progovorile, nego pusile cigare i pogledom trazile tipove za koje se moze reci da su puni love. Ali posto takvih nije bilo smorile su se i ubrzo otisle. A jos nisam videla devojku u sportskom fazonu koja se pojavila na nekom javnom mestu. Uglavnom su sve namackane i nakindjurene od glave do pete. I to je totalno glupo. Ok je nasminkati se, srediti se ali u granicama. Jer cak ni to nije toliko bitno. ***** ti ako si doteran ko za Holivud ako ne umes da zabavis sebe i svoje prijatelje, sto je vrlo retka pojava. Jer obicno svi su tako extra doterani, a sede, piju i cute, blenu sa strane kao da su dosli na sahranu.
To me uzasno nervira. Onda bolje da nisu ni izlazili u grad, jer i kod kuce mogu tako.
I imam primedbu na upoznavanja.
NIKO NIKOME NE PRILAZI.
ZASTO?
Mnogo su isfrustrirani.
Ili mozda nisam upravu?
bravo bravo bravo... sweet za predsednika, imas moj prvi glas :)
Na slican nacin sam pisao na forumu o privlacnosti, i definitivno se slazemo da je suvise nafuranih klinkica unaokolo koje traze lovu.
A za prilazenje; pretpostavljam da niko ni ne pokusava da pridje devojci ako oseti da ga ona merka u obliku strane valute. Ako nemas kintu, ni osmeh ni sarm ne popravlja generalni utisak.
Ajde da pitam tebe, cini mi se da bi ti mogla da das pravi odgovor ispred svih drugih devojaka na forumu: gde izlazi tih 10%? Budi drug, pomozi malo da ustedim vreme i kintu
SweetChildOfMine
16.11.2005., 16:24
bravo bravo bravo... sweet za predsednika, imas moj prvi glas :)
Na slican nacin sam pisao na forumu o privlacnosti, i definitivno se slazemo da je suvise nafuranih klinkica unaokolo koje traze lovu.
A za prilazenje; pretpostavljam da niko ni ne pokusava da pridje devojci ako oseti da ga ona merka u obliku strane valute. Ako nemas kintu, ni osmeh ni sarm ne popravlja generalni utisak.
Ajde da pitam tebe, cini mi se da bi ti mogla da das pravi odgovor ispred svih drugih devojaka na forumu: gde izlazi tih 10%? Budi drug, pomozi malo da ustedim vreme i kintu
Ne bih znala, jer i ja izlazim retko.
Jedino vikendom uvece svratim sa drugaricom u Poco Loco, jer ne idemo u istu skolu pa se radnim danima skoro i ne vidjamo.
Tesko je odgovoriti na tvoje pitanje...
Zaista ne znam gde izlazi ti 10%...
U sustini, u nasem gradu nema gde ni da se izadje. Svi kafici su skoro propali, ali za Arhiv ne znam jer nisam tamo izlazila.
Za sada mi je Poco Loco superiska mesto.
SweetChildOfMine
16.11.2005., 16:49
Pa kako onda objasnjavas to sto merkam (ali onako iskreno i s pogledom punim ljubavi i ceznje) konobara koji ni prstom da mrdne :) A sretnemo se mi cesto pogledima, nije ni on cvecka :)
Aj sad... da cujem
SweetChildOfMine
16.11.2005., 16:52
E jesam pa dosadna sa tim konobarom, ali dok se ne budemo upoznali necu da se smirim... Ali kako,kako,kako? Joooooooooooj pomozi mi Pancevac76, ajde PLEASE ti sigurno imas neko resenje?
InCogNito NinjA
16.11.2005., 23:32
Ma mozesh da imash neznam ni ja kakav pogled ....ako nema hemije izmedju vas dvoje mozes da dubish na glavi tj eventualno da prodjesh sa kres varijantom. Tako da ako mislish da dobro izgledash u Panchevu moze da se sazna za svachiji broj ili ko je itd .....Tipovi slabije prilaze zbog porasta broja kuchki koje glume ribe a opet porast broja kuchki je srazmeran broju tipova koji su skotovi,retardi i koji nemaju osnovno obrazovanje da normalno poprichaju sa njima tako da ....je zacharan krug a do tada normalni ljudi se snalaze kako znaju i umeju usput nashao sam jednu od onih u 10 % tako da .....ako si kao tip u tih 10% dobra je verovatnoca da ces naci i takvu devojku ...mada ne mora da znachi
pancevac76
17.11.2005., 00:10
Pa kako onda objasnjavas to sto merkam (ali onako iskreno i s pogledom punim ljubavi i ceznje) konobara koji ni prstom da mrdne :) A sretnemo se mi cesto pogledima, nije ni on cvecka :)
Aj sad... da cujem
1. decko je gay :)
2. mozda ima devojku koja ga gleda sa strane
3. mozda mu se fizicki ne svidjas
4. ako fino izgledas i nema devojku, onda je ipak gay :):):)
pancevac76
17.11.2005., 00:18
E jesam pa dosadna sa tim konobarom, ali dok se ne budemo upoznali necu da se smirim... Ali kako,kako,kako? Joooooooooooj pomozi mi Pancevac76, ajde PLEASE ti sigurno imas neko resenje?
muskarci cesto vole direktan pristup i vecina njih ne zna da cita govor tela. Znaci gay :)
Salim se, mozda mu je jednostavno neprijatno da te izdvoji iz grupe drugarica. Mali savet; ako zelis da ti muskarac pridje, IZDVOJ se iz grupe. Evo ti jedna UBITACNO dobra recenica da startujes konobara; kad te pita sta pijes, trazi npr. 'nesto po preporuci, ne osecas se dobro'!
Ako lik nesto valja i kao osoba, on ce nastaviti razgovor kako bi se ti bolje osecala. To je i sustina onoga sto muskarac MORA da pruzi devojci; osecaj kako je njoj lepo i prijatno u njegovom drustvu.
Ako imas nekih nedoumica, nadji me na private mail, necu bas da svima otkrivam male tajne :)
Super je link, bas ti hvala!
Da li si se nasla na fotografijama?
Ja ne znam zbog cega se uopste trudite da neke stvari objasnite tim osobama?! Cinjenica je da je Pancevo preplavljeno takvim osobama,stoga ne vredi vremena i zivaca!! Onaj ko voli takvu muziku i atmosferu,znace da ceni to sto nudi Arhiv!! Ostali nisu ni bitni!!!!
Elem,mislim da je Arhiv super mesto! Gde izlaze uglavnom OK ljudi. Takodje mislim da je super to sto za promenu mogu da odem u neko mesto gde necu biti okruzen klincurdijom!!
Marina s
03.12.2005., 03:29
Ja ne znam zbog cega se uopste trudite da neke stvari objasnite tim osobama?! Cinjenica je da je Pancevo preplavljeno takvim osobama,stoga ne vredi vremena i zivaca!! Onaj ko voli takvu muziku i atmosferu,znace da ceni to sto nudi Arhiv!! Ostali nisu ni bitni!!!!
Elem,mislim da je Arhiv super mesto! Gde izlaze uglavnom OK ljudi. Takodje mislim da je super to sto za promenu mogu da odem u neko mesto gde necu biti okruzen klincurdijom!!
Bravo,,,,...
zelenooka
08.12.2005., 00:32
Da li si se nasla na fotografijama?
Pa nisam...Nisam još bila u Arhivu, ali prvom prilikom... :-D
Pa nisam...Nisam još bila u Arhivu, ali prvom prilikom... :-D
Pa sta cekas?
Oprasta ti se samo ako si udata ili ako ...
angel's_breath
05.01.2006., 05:04
Nervira me sto ne gostuju vise Cat people! :(
Nervira me sto ne gostuju vise Cat people! :(
Osh ti sredim preko veze da gostuju?
Sta kazete za Mamurno jutro?
angel's_breath
07.01.2006., 00:56
Osh ti sredim preko veze da gostuju?
Sta kazete za Mamurno jutro?
Pa ako bi mogao a mi sredis, bila bih ti veoma zahvalna.
Pricacu sa "menadzerom" arhiva pa ti javljam.
Bice Cat People ali tek u Februaru.
Razlog:ljudi su se umorili od svirki a i januar je tradicionalno katastrofa za kafedzije(a bogami i za ostale) jer se ljudi istrose za praznike te se ocekuje mala posecenost.
Mozda su i u pravu.
Sinoc nije bilo zive svirke a bila je velika guzva.
angel's_breath
13.01.2006., 01:56
E bas ti hvala za informaciju
jel ima nesto zanimljivo ovog vikenda u gradu???
lidvale
19.01.2006., 10:38
:idea: Ovog vikenda ce biti zanimljivo samo vreme i nevreme. :twisted:
Ste bili sinoc u Arhivu?
Verovatno niste posto je bilo praznoooo a bili su tako dobri kokteli!
Steta
Nisam bio nikad u ARHIVU ,SARAN je zakon! :)
Saran je OK ali u poslednje vreme je tamo losa atmosfera.Do pre godinu dana tamo je maltene svaki drugi dan bio dobar provod a sad....uglavnom penzija...
srdjan_84
25.02.2006., 03:41
znate sta ja mislim :)
da ce arhiv kao i ostali klubovi u pancevu kratko trajati :)
al ako neka onda ce biti opet neki drugi novi interesantan masi :))
ja i dalje volim cupe :)))
angel's_breath
26.02.2006., 03:37
U Cupe-u su sada neke nove generacije, tako da skoro nisam bila tamo, a ne znam ni kakav im je program u poslednje vreme. Nekada su tamo bile tako dobre svirke.... Mada, ni u Arhivu nije lose. Vidim uvek njihov program za celu nedelju, bila tamo par puta, super je, samo da tako i ostane. :)
super je, samo da tako i ostane. :)
"Super" je zato sto nema bolje u Pancevu!
Pocinje opasno da smara taj Arhiv,a i muzika je isuvise glasna.Kad pricam sa nekim imam utisak da cuje samo 30% od onoga sto sam rekao.
Nego,jeli neko bio u Bjanku vikendom?
Skroz je ok,samo sto je fajront u 12 sati.
pa taj problem da pola ne cujes sagovornika imaces vikendom i u kupeu,ako je tako i ako ljudi izlaze samo da bi bili vidjeni onda im je najbolje da izlaze svi sami jer ovako ne shvatam poentu tog nekog ko izadje sa vama a odu vam glasne zice od pokusaja da komunicirate.posle kad dodjem kuci pisti mi u glavi od glasne muzike...
Ste bili sinoc u Arhivu?
Verovatno niste posto je bilo praznoooo a bili su tako dobri kokteli!
Steta
ubedljivo najbolji kokteli u gradu su ti u poco loco-u!