PDA

Vidi punu verziju : netrazimodgovore prepotentnih gostiju!

Vuk Nikolicc
16.10.2003., 05:10
Mozda zvuci smesno ali je istinito!
Mozda nije ozbiljno ali ima veze sa sexom"u mozak"
dogodilo se to letos:

Picimo ja i moj drug iz Dobrotina kroz centar Pristine ,mada bi se tesko moglo reci da smo picili,guzva,sipaca ko pikavaca,na ulici,trotoaru,travnjaku...

Tako mi "polako" kabrioletom kroz grad,zvucnici 200w,pici Van Gogh,semafori....crveno,sex u mozak,
-"Ako stanemo,gubimo sve,jer ako stanemo,mi se nevolimo nevolimo neee.."

Svesna svega
16.10.2003., 08:55
Vuce,FENOMENALAN SI!!! Nije ovo ni smesno ni vec HRABRO I VELIKO(a i SIMBOLICNO)!!! Samo ti"pici"!!!'PICICES" ti ponovo Pristinom,mozda sporije(jer se neces shtrecati pogleda iz okoline i mozda neces slusati bas Van Goga ,AlI CES"PICITI" A NEKI DRUGI CE TADA SA STRAHOM ULAZITI U GRAD(ILI I NECE ULAZITI JER NISU HRABRI KAO TI).PUNO TE,PUNO pozdravljam!!!Pozdravi mi Brezovicu i SHTRPCE!!! Ocekuj reakciju"Druge strane"(ima ih puno na forumu,lazno se predstavljaju,a ima i onih otvorenih kao sto su UCK ili Bil Klinton)!!!Ne plashim se ja,odgovorices im ti na pravi nacin!!!

Tesla
20.10.2003., 15:40
Dobar si ti decko, dali mozes da mi kazes sta jos radis i sta se desava po Silovu? cujem da si najcesce tamo!

Tesla
22.10.2003., 09:29
Slusaj, decko:

kao prvo ocigledno je da pojma nemas o Pristini i Kosovu,
Kao drugo, Javi mi se pa ako imas loptice medju nogama, ja cu te provozati Pristinom!
Sta sad kazes?

Stoorbak
24.10.2003., 14:33
Slusaj, decko:

kao prvo ocigledno je da pojma nemas o Pristini i Kosovu,
Kao drugo, Javi mi se pa ako imas loptice medju nogama, ja cu te provozati Pristinom!
Sta sad kazes?

Da bre covece, kao sad je on faca shto se vozio po Prishtini i slushao VG! Ja svakog dana idem u Prishtinu, ali nikada se nisam usudio da pricam srpski, vec stalno govorim da sam poljak, zanimljivo zar ne?
p0z

Kosovari
24.10.2003., 22:24
"Vuk Nikolicc"]Mozda zvuci smesno ali je istinito!
dogodilo se to letos:

Picimo ja i moj drug iz Dobrotina kroz centar Pristine ,mada bi se tesko moglo reci da smo picili,guzva,sipaca ko pikavaca,na ulici,trotoaru,travnjaku...

Tako mi "polako" kabrioletom kroz grad,zvucnici 200w,pici Van Gogh,semafori....crveno,sex u mozak,
-"Ako stanemo,gubimo sve,jer ako stanemo,mi se nevolimo nevolimo neee.."[/quote] :evil:

Ikad si se probudio,jer si imao znoj na celu? :twisted: :evil:

une
29.10.2003., 17:22
"Vuk Nikolicc"]Mozda zvuci smesno ali je istinito!
dogodilo se to letos:

-"Ako stanemo,gubimo sve,jer ako stanemo,mi se nevolimo nevolimo neee.." :evil:

Ikad si se probudio,jer si imao znoj na celu? :twisted: :evil:[/quote]

Bravo bre Kosovari.....hahahahahaha

Ceki i Daca
31.10.2003., 14:17
vuce ne *****j po netu mnogo je majmuna koji te poznaju nisu vredni tolikog rizika.Pozdrav iz Radio Kamenice

Vuk Nikolicc
01.11.2003., 15:41
HVALA!Ko si ti i odakle znas da sam sa Brezovice,ovi majmuni sto neveruju i misle da nemam loptice neka se jave da ugovorimo sastanak u Pristini,ponecu i kameru ,nije frka,nije da nemam druga posla ali majmunima je valjda mesto na granama ane da sede pred kompijuterom i kaziprstima ubadaju po tastaturi pisajuci gluposti.

01.11.2003., 15:54
-"Ako stanemo,gubimo sve,jer ako stanemo,mi se nevolimo nevolimo neee.."

I sta je bilo?

02.11.2003., 13:18
U SVAKO DOBA!!!!! :D :o

02.11.2003., 13:21
aha,zaboravih,za Une
U SVAKO DOBA

02.11.2003., 15:40
JA SE ZOVEM UNE JER MI JE GLAVA PUNA VUNE,
SMEJEM SE OD MUKE,JER NEMA SRBA DA IM PRUZIM RUKE
ZATO OVAJ FORUM JAKO VOLIM
JER MOGU KOJU REC SA NJIMA DA ZBORIM!

HIHIHIHIHIHI :D :P :lol:

GoranKosMet
02.11.2003., 20:34
Dese li ti Danijela koju poznajem?
A za vasu informaciju uopste nije strasno proci centrom Pristine ja sam pre tri sata doso odatle.

02.11.2003., 21:30
A sta mislis da pustimonu:
All we are saying,to give peace a chanse"

Tesla
03.11.2003., 10:19
Pa sta je bre vama ljudi, da vas vidimo dali bi vi smeli da privirite makar malo ovde! To za loptice se odnosi na sve one koji ne veruju da Srbi slobodno setaju Pristinom. Na ravno samo oni koji imaju bas te loptice o kojima pricamo!
Pozdrav za radio kamenicu!!!!

ssanjaa
06.08.2004., 04:43
Bio si sa Mladjanom?