PDA

Vidi punu verziju : Zmajarstvo

flamingo
14.10.2003., 23:58
Sve informacije o obuci, letenju motornim i bezmotornim zmajevima, vitlovanju paraglajdera i bezmotornih zmajeva kao i šlepanju bezmotornih zmajeva motornim. Zainteresovani i oni ostali neka se jave.

sekira_CIA
28.11.2003., 18:35
zanima me dali je gde i po kojoj ceni moguce nabaviti zmaja koji je slican paraglajderu ali se pusta sa zemlje pomocu dva kanapa a zanima me icena paraglajdera naravno novog
za sve informacije unapred zahvalan kosticpredrag@yahoo.com

dejanvlajovic
11.08.2008., 14:58
postoji li kite shop u srbiji

Gruximillian
11.08.2008., 15:30
Mene zanima sve o bezmotornom zmajarenju, voleo bih da završim obuku za bezmotornog zmaja.

Gost sa Zmajem
19.08.2008., 10:12
Flamingo - Zahare, jesi li to ti? Pozdrav iz Vrsca. Inace ima ovde jedna tema, ali je odavno "umrla".

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=46010

suzanaa
25.08.2008., 21:44
Ako mozes posalji mi tvoj br. tel. da se cujemo hteo bih da dodjem do tebe na neke dodatne casove ouke letenja sa zmajem bez motora. Ja vec imam jedan zmaj ali nije skolski Wils Winga HP AT. Malo mi je tezak za obuku . Ako mozes da se cujemo kad je pogodan vetar, ja bih doso iz Nisa do tebe. Pozdrav Goran.

Gost sa Zmajem
28.08.2008., 08:08
Cao. Uh, bre, taj HP AT je brz kao djavo i vrrrrlo nezgodan, ni slucajno nije za obuku.
Bolje nemoj time da pokusavas da naucis. Za par stotina Evra moze se naci sprava
koja je daleko pitomija, na kojoj ces se obuciti, a i kasnije cesto leteti opusteno. HP-a
ostavi za kasnije kad naguras dosta sati po raznim uslovima, "prelezis decije bolesti",
t.j. usavrsis tehniku i obogatis znanje. Broj telefona ti saljem na pp.
Pozdrav.