Vidi punu verziju : Pazar je bio ali je postao jos vece SELO
Pazarac
14.10.2003., 23:13
:( Pazar je bio selo, i ja sam se nadao da ce biti bolje, ali kako dani idu ja uvidjam da Pazar postaje jos vece selo !
:( Pazar je bio selo, i ja sam se nadao da ce biti bolje, ali kako dani idu ja uvidjam da Pazar postaje jos vece selo !
AKO TI JE TO SELO HAJT TAMO DJE TI NECE BIT SELO NA PRIMER U PESTER ILJI NEGDJE DRUGDJE.MOLJIM TE VISE NEMO TE MI VRIJEDJAT MOJ GRAD VISE.
:lol: Heej brate ako si tuzan zato sto je Pazar selo, idi tamo gde ti je bolje. :twisted: STA SU TI KRIVI SELJACI?! HRANILJI VAS TOLJKO VREMENA KAJMAKOM I SIROM A SAT NE VALJAMO.
Vojvoda Stepa
18.10.2003., 21:48
AKO TI JE TO SELO HAJT TAMO DJE TI NECE BIT SELO NA PRIMER U PESTER ILJI NEGDJE DRUGDJE.MOLJIM TE VISE NEMO TE MI VRIJEDJAT MOJ GRAD VISE.
Nista ne brini brate Pazar je i dalje selo :lol: :lol: :lol:
Sultan Sulejman II
16.11.2003., 11:27
:roll: E SAD SI GA SLAGAO KOLIKO SI TEZAK!!JA ZNAM DA SE YENI PAZAR UPOREDJIVAO UVIJEK S VELIKIM CENTRIMA KAO STO SU SARAJEVO, BEOGRAD, ISTANBUL, DUBROVNIK.MOLIM TE NEMOJ VISE LAGATI!aKO SI MOGAO LAGATI DRUGE MENE NE MOZES SLAGATI.
P.S. 8) PROCESLJAJ MALO U TURSKE ARHIVE.
Mehmed Sultan Fatih II
16.11.2003., 13:13
Slozio bih sa Sulejmanom na ovo sto je on kazao.Ja sam reci mu, bio u Pazaru davne 1459 godine i mogu vam rec da je to bio jedan veliki trgovacki centar.Ja licno sam tada smatrao Novi Pazar gradom.A sad bogomi ne znam sta se ovo prica, nijesam odavde.
Tek toliko od mene.
kad je u srbiji a ti dodji pa prosetaj malo pazarom u majci karadjica ili mladica patrioto
mozda se i vratis, sad ti sa glavom ili bez to je nebitno za heroje jel da?
rumpi@spinter.net
23.03.2004., 20:05
kad je u srbiji a ti dodji pa prosetaj malo pazarom u majci karadjica ili mladica patrioto
Noz Zica SREBRENICA BALIJO
pazarka
24.03.2004., 01:57
tvoj grad?alo,brate,pricamo o asfaltu,a ne o livadama i brdima na kojima se govori NEGDJE I DRUGDJE!tvoja selendra spada u opstinu novi pazar,ali nikako NIJE GRAD!!!!!!!!!!!!!!
tvoj grad?alo,brate,pricamo o asfaltu,a ne o livadama i brdima na kojima se govori NEGDJE I DRUGDJE!tvoja selendra spada u opstinu novi pazar,ali nikako NIJE GRAD!!!!!!!!!!!!!!
Blagos jesilj ti demek pazarka?Haj mi kazi iz koje selendre ti je babo,majka, bika, dedo itd.JA se ne stidim mojega porijekla.Ako se ti stidis pesterske visoravni i sela odakle potices onda znaj da ti je to providno.
HAJT ALAHIMANET
PAZARKA
28.03.2004., 01:14
Blagos jesilj ti demek pazarka?Haj mi kazi iz koje selendre ti je babo,majka, bika, dedo itd.JA se ne stidim mojega porijekla.Ako se ti stidis pesterske visoravni i sela odakle potices onda znaj da ti je to providno.
HAJT ALAHIMANET[/quote]
pa treba da se stidis samog sebe,seljacino,a ne svog "porijekla"... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
djeneral Draza
09.04.2004., 16:42
balije mamu vam *****m u pic*ku govna jedna usrana
edo_maajka
16.04.2004., 00:15
balije mamu vam **m u pic*ku govna jedna usrana
Je li ti zao sto nisi spalio i Novi Pazar!
E to ce biti malo sutra. Novi Pazar je vasa jedina nada da prezivite. I nemoj vise da vredjas.
Ja cu uvek biti uz Novi Pazar kao bratski grad.
edo_maajka
16.04.2004., 00:19
:roll: E SAD SI GA SLAGAO KOLIKO SI TEZAK!!JA ZNAM DA SE YENI PAZAR UPOREDJIVAO UVIJEK S VELIKIM CENTRIMA KAO STO SU SARAJEVO, BEOGRAD, ISTANBUL, DUBROVNIK.MOLIM TE NEMOJ VISE LAGATI!aKO SI MOGAO LAGATI DRUGE MENE NE MOZES SLAGATI.
P.S. 8) PROCESLJAJ MALO U TURSKE ARHIVE.
Sulejmane neka ti Allah da zdravlja. :wink:
Pazarac
16.04.2004., 04:43
Ja sam zapoceo ovu temu pa vidim ima dosta ljudi koji se ne slazu sa mnom !
Izgleda da sam ja malo stariji pa gledam na stvari mali drugacije od vas mladjih !
To sto su nas ovi sa Pesteri hranili sirom i kajmakom to je tacno ali smo mi valjda placali to nismo dzabe to dobijali !
Recite mi molim vas gde mogu danasnja djeca da se igraju ?
Pazar je postao radiliste i shoping center i nista drugo !
Pogledajte samo park ljeti, to je jedina zabava za decu ! 100000 ljudi zivi i park je jedino mjesto gde djeca mogu malo da se igraju.
Sve ostalo je beton, asfalt i armatura.
Nekad je makar moglo da se ode na Pazariste i da se malo pobegne iz grada a sada sve neuredjeno, neodrzavano.
Nikoga ja en krivim ni ove sa Pestera, ali je trebalo malo vise da se povede racuna o tome kako i gdje graditi.
To ja mislim, inace imam 34 godine da ne mislite da sam ja neki dedo !
edo_maajka
17.04.2004., 00:04
Izvini brate ali i ja sam sa pesteri (iz sjenice u stvari)i potpuno se slazem sa tobom. Ja zivim u mnogo gorem okruzenju, ali za mene "seljak" nije onaj koji nosi opanak...
Sto se tice terena, imas moju podrsku.
Neki to drugacije shvataju :x
Izvini brate ali i ja sam sa pesteri (iz sjenice u stvari)i potpuno se slazem sa tobom. Ja zivim u mnogo gorem okruzenju, ali za mene "seljak" nije onaj koji nosi opanak...
Sto se tice terena, imas moju podrsku.
Neki to drugacije shvataju :x
Opanak je Srpski,a nikada nije bio muslimanski!Tako da ti Edo ne mozes ga nositi i uvek ces biti seljak sa planineZa vas zelene samo su ralo i volovi,a ne opanci!
E moj Obrezani majmune,jak si na recima,ne daj boze da su ti Mladic i Karadzic komandovali Pazarom,pa nebi vas bilo nijednog jedinog.Zatrli bi vam korene,nigde nebi ostao ni jedan papir da ste postojali.Seti se Srebrenice i Mladica!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Znas kako kazu NOZ ZICA SREBRENICA
Nemoj da se tako nesto dogodi i u Pazaru!
Zato ti savetujem da se ne kurcis mnogo preko neta!
Svako je JAK ovako preko tastature,a znas kako moj narod, Srpski narod kaze "Pas koji laje ne ujeda"
Mislim da sam ti dovoljno rekao,a ti sad kako hoces..
Bravo pazarac vidim ja da si ti jedina normalna osoba na ovom mestu!
Ali stvarno Pazar vam je samo grad za pravljenje para i nista vise,inace grad kao grad je uzas!Pogledajte bre koliko oko vas ima smeca,divlje gradnje,ne kulture,zar se to zove grad?
Budite bre malo tolerantniji i pustite tu etnicku mrznju,bas me interesuje gde ce sve to da vas tj sve nas (Srbiju) dovede!
Samo podrivate neke sukobe i razdvajanja,zar to "gradjani" rade,zar ce te sa tim u Evropu?
Necete nigde sa takvim ponasanjem,zato vas neki Srbi gledaju tako kako vas gledaju! :D
edo_maajka
18.04.2004., 18:55
Ancho, Pazar je takav kakav jeste. Kada je kaldrma postojala u Novom Pazaru vi ste se valjali po blatu do kolena. Sto se izazivanja tice, vi ste oni koji izazivate, a ne mi. Kada ste zapalili dzamiju u Bg i Nis niste nista izazvali, jel tako?
Kako bi ste se vi osecali kada bi vam zapalili Sopocane ili Petrovu crkvu. Mi sa Siptarima sa Kosova nemamo nikakvu vezu i nemojte da nas gurate u isti paket sa njima!
A sto je pester zaostao kriva je Srbija kao zemlja. Gde je bilo ono bratstvo-jedinstvo kada fabrika da se gradi u Sjenici ode u Ivanjicu.
edo_maajka
18.04.2004., 18:58
Nikada vi u Evropu necete uci sa Opankom i Puskom!
Mladic i Karadzic imaju svoje mesto a to i vi znate (u Hag).Sta vam je Srebrenica kriva ali nasa vjera zabranjuje prolivanje krvi iz osvete jer to nije resenje! Taj vas Opanak uvek ide sa konjima i kravama i uvek ce ici.
ja mogu kao srbin da kazem i jednom i drugom(Edu i ovom mom srbinu)..da smirite te strasti i ne palite ovaj narod bezveze..jer iz takvih glupih prica dolazi do koje kakvih sranja...niti ce Sandzak bez Srbije ,niti Srbija bez Sandzaka uci u Evropu,dok smo svi ovako ludi i blesavi u ovoj drzavi bez obzira na veru i poreklo...u onoj odvratnoj Americi svi su ameri , a u stvari sve sami doseljenici..a mi ovde svi starosedeoci pa se mrzimo ko kreteni...Time se gospodo ne pravi svetla buducnost za nasu decu..Zato vas molim dajte da se uljudimo i na koje kakve provokacije pojedinih kretena ne nasedamo ...jer time unistavamo sami sebe..a niko od nas koji zivimo na ovim prostorima nema gde...ovo je dedovina svijuh nas bez obzira na veru i poreklo...svi smo mi drzavljani ove jadne drzave koju smo svi zajedno doveli do propasti(zbog ovakvih budala koji se dice klanjem i koje kakvim secenjima glave)...pozdrav svim ljuduma dobre volje iz Cacka..
edo_maajka
18.04.2004., 22:27
Zoki, potpuno se slazem sa tobom. Vjeruj mi, ja kao manjina ne mogu da se osjecam ugodno u zemlji u kojoj sam se rodio i u kojoj zivim kada mi neko stalno prijeti. Ja samo zelim da sve bude OK. Postujem svakog i postovacu, ali trazim da i mene taj postuje i DA NE VRIJEDJA NA VJERSKOJ BAZI.
e moj edo!
Ja ne bih nista od ovoga pisao da nisam video tvoj i stavove nekih drugih pazaraca sto se tice sandzaka i srba!
Jesam Srbin i mozda u nekim trenutcima postupim kao nacionalista kao sada ali to sto se ja tako postavim prema nekome ne znaci da nisam tolerantan i da ne mogu sa svakim,naprotiv svemu tome ja nisam takav lik!
Kad vidim da neko nesto ***** onda moram i ja ali ovog puta po njemu!
:!:
Ericsson
20.04.2004., 01:47
Vidim da ima dosta onih koji bi diskutovali o vjeri (pravoslavnoj i islamu ), pa sam mislio da otvorim novu temu ali ako ikako moze bez vrijedjanja onih drugih i bez onaga je i be !
Ako ikako moze.
Pa da vidimo gdje nas to vodi posto valjda na nama ostaje buducnost ove zemlje !
Da vidimo hoceli biti crna bez imalo bijelog ili ruzicasta !
edo_maajka
24.04.2004., 23:11
Hteli ili ne hteli uvek ce neko imati da zabada trn u zdravu nogu. Mi imamo svoju vjeru a vi svoju. I hvala Bogu da nisu slicne jer se bojim da bi to bilo jos teze za raspravu, jer svako vuce na svoju stranu. Ja sam samo ogorcen onim sto se desilo proteklih 15 god i to sve na racun religije. Nadam se da ce te se sloziti sa mnom.
CAR DUSAN SILNI
17.06.2004., 16:17
NE OCAJAVAJTE -BICE PAZAR PONOVO NAJLEPSI SRPSKI GRAD I TO VEOMA BRZO....VEOMA,VEOMA BRZO ...
pazarac
23.06.2004., 05:00
NE OCAJAVAJTE -BICE PAZAR PONOVO NAJLEPSI SRPSKI GRAD I TO VEOMA BRZO....VEOMA,VEOMA BRZO ...
Kad na vrbi rodi grozdje ,
mozda si ti dusan ali silan si u picku materinu
RASCANIN
27.06.2004., 11:56
HAJT ALAHIMANET
RAZUMLJIVO JE , BELJO - SELJO STO TI SE NE SVIDJA DA NEKO KAZE ZA PAZAR DA JE SELO . TEK SI POBEGO IZ TVOJE SELENDRE SA PESTERI PA SE PLASIS NOSTALGIJE(AKO TI UOPSTE ZNAS STA JE NOSTALGIJA ).ALI - GOVOR TER IZDAJE , NIKO IZ PAZARA NE GOVORI TIM JEZIKOM (JESILJ ,BILJ , DRIGDJE ,NEGGDJE ...),OSIM VAS DOSLJAKA SA SELA STO PAZAR KAO VEC VELIKO SELO NAPRAVISTE JOS VECOM SELENDROM , A GLUPI STAROSEDEOCI (PO PRIRODI MIRNI GRADJANI , GOSPODSTVENI ALI IH JE SVE MANJ I PREVISE SU MIRNI , PREVISE PUSTILI DA SE VI SELJACI - DOSLJACI RASIRITE ITD...)SVE TO CUTECI ODOBRAVAJU(PAMETNIJI POPUSTA)...........IPAK NIJE JEDAN BELJO SELJO KRIV , IMA MNOGO SELJAKA U PAZARU ....ZAO MI JE . :D :P :evil: :twisted: :!: :!: :?: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Nije ti mudro rascanin sto si tako los prema svojim komsijama, ako nista drugo ono sbog prilicnog broja radnika i radnica koji su iz Raske a rade u Novom Pazaru, nije samo to nego stvaras losu sliku o svojim gradjanima u ocima drugih, te si samim tim los reprezent svoga grada.
A sto se tice onih ruznih kometara o mom NP recicu vam da se ponosim svojim gradom zbog mnogo cega, ponosim se gradjanima Novog Pazara koji su hvala bogu vredni i posteni, a i pametni jer nisu dozvolili da budu iz manipulisani nacionalizmom, ponosim se i Univezitetom...
I da iskoristim ovu priliku da apelujem na moje Bosnjake da kad vide neki ruzan i provokativan tekst da ne uzvracaju istom merom, jer zasto zamerati nekom nesto ako se i sam spustas na njegov nivo.
Na kraju selamim i pozdravljam sve dobre ljude, jer ja volim dobre ljude bez obzira na nacionalnu pripadnost.
cyber_sumadinac
28.08.2007., 11:41
bas tako
baby_face_
28.08.2007., 13:34
U Pazaru je prosecna inteligencija na nivou sedmogodisnjeg deteta i zato je njima tako lako upravljati i manipulirati.
oooo, tuuuuuurci!
'bem lji vam tetq!
SENA FR
23.01.2008., 05:05
Joj, e ovaj biser sa srpskim opankom je jedan od jačih, da ne mogu da verujem! Valjda svi narodi u svetu imaju svoj opanak jbte..
Pazite ' vako ljudi:
Boli mene **** :D sta misli neko, ko i sta je bio moj predak. Tacno je da je bio Srbin iz CG, cak znam i koju slavu je slavio i prezime koje je imao, a sto je presao u islam ja ne znam, a kad to ja ne znam sta se vi toliko brinete za to. :confused:
Drugo, sve ovo sto govorite o Turcima trebalo bi da odete caskom do Turske i tamo lepo kazete tim ljudima to sto mislite o njima. :-D Religija je stvar coveka i svako ima pravo da je promeni. Zasto je moj predak to uradio ponavljam da ne znam, sigurno je nesto morao ili iz cista mira, a mozda je bio i peder, ali znam sigurno da je bio SRBIN.
Trece, u mojim preduzecima u Srbiji (BG, NS,NP) radi 41 Srbin i 12 Muslimana sa kojima sam prezadovoljna, a i oni sa mnom. Uskoro nameravam da osnujem preduzece i u KV, treba li samo Muslimane da uposlim?:shock:
U Francuskoj isto imam veliko preduzece gde rade Francuzi, Spanjolci, Italijani, Srbi i Muslimani. Treba li ja sad svim Srbima da dam otkaz zbog toga sto ovde par ekstrema razmisljaju na nacin koji je meni ne shvatljiv i kad bih tako razmisljala ja bih se samoubila!
Vi ste talentovane budale! Sigurna sam da ste jadni i da vas i dan danas izdrzavaju mame, tate i babe, jer sami niste sposobni niukom slucaju da brinete o sebi jer ste na zalost bolesni ili bezobrazni pa takvi imate i socijalni problem, sto je strasno za vas i za drzavu, jer svet ostaje na mladim ljudima. Ako ova drzava ostane na vasoj mladosti, onda joj se zaista nista dobro ne pise jos dugo dugo, a vi ce te najmanje u njoj imati koristi, a tamo negde van Srbije, takve vas niko nece hteti.
SENA FR
23.01.2008., 05:17
bas tako
Ja, na primer, uopste nisam sa sela, ali mi i na selu moze biti lepo.:D Kad covek dobro radi i ima dovoljno para, ljubavi, prijatelja... svugde je lepo. Ne bih mogla da zivim samo na jednom mestu i da cekam da neko drugi uradi nesto za mene, da sam ucaurena, da zivim negde u senci i gledam kako zivot prolazi pored mene...:-D
SENA FR
23.01.2008., 05:21
U Pazaru je prosecna inteligencija na nivou sedmogodisnjeg deteta i zato je njima tako lako upravljati i manipulirati.
Sto se tice tog manipulisanja, kako nisi primetio da celom drzavom manipulisu, cak i ti italijani kod kojih si ti otisao da trazis utociste! Do duse i ti si Pazarac!
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_65.gif
SENA FR
29.01.2008., 02:45
Pazar je dobio status grada,(kako, ne znam)! a ti pricaj da je selo.:grin:
SENA FR
30.01.2008., 01:46
http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_137.gif
SENA FR
06.02.2008., 00:23
lepo je biti grad, predsednik opstine ima zvanje gradonacelnik,:D
e, kad bi se samo jos on promenio, mozda bi NP licio na grad.
SENA FR
11.02.2008., 16:58
oooo, tuuuuuurci!
'bem lji vam tetq!
Pade mi na pamet da te pitam,
a sa чиме би ти то њима ј... толике тетке?:D
SENA FR
11.02.2008., 17:05
Joj, e ovaj biser sa srpskim opankom je jedan od jačih, da ne mogu da verujem! Valjda svi narodi u svetu imaju svoj opanak jbte..
Pazite ' vako ljudi:
Boli mene **** :D sta misli neko, ko i sta je bio moj predak. Tacno je da je bio Srbin iz CG, cak znam i koju slavu je slavio i prezime koje je imao, a sto je presao u islam ja ne znam, a kad to ja ne znam sta se vi toliko brinete za to. :confused:
Drugo, sve ovo sto govorite o Turcima trebalo bi da odete caskom do Turske i tamo lepo kazete tim ljudima to sto mislite o njima. :-D Religija je stvar coveka i svako ima pravo da je promeni. Zasto je moj predak to uradio ponavljam da ne znam, sigurno je nesto morao ili iz cista mira, a mozda je bio i peder, ali znam sigurno da je bio SRBIN.
Trece, u mojim preduzecima u Srbiji (BG, NS,NP) radi 41 Srbin i 12 Muslimana sa kojima sam prezadovoljna, a i oni sa mnom. Uskoro nameravam da osnujem preduzece i u KV, treba li samo Muslimane da uposlim?:shock:
U Francuskoj isto imam veliko preduzece gde rade Francuzi, Spanjolci, Italijani, Srbi i Muslimani. Treba li ja sad svim Srbima da dam otkaz zbog toga sto ovde par ekstrema razmisljaju na nacin koji je meni ne shvatljiv i kad bih tako razmisljala ja bih se samoubila!
Vi ste talentovane budale! Sigurna sam da ste jadni i da vas i dan danas izdrzavaju mame, tate i babe, jer sami niste sposobni niukom slucaju da brinete o sebi jer ste na zalost bolesni ili bezobrazni pa takvi imate i socijalni problem, sto je strasno za vas i za drzavu, jer svet ostaje na mladim ljudima. Ako ova drzava ostane na vasoj mladosti, onda joj se zaista nista dobro ne pise jos dugo dugo, a vi ce te najmanje u njoj imati koristi, a tamo negde van Srbije, takve vas niko nece hteti.
Јој, сад приметих, да су ми и3брисали бољку у овом горе наведеном посту, а баш је било лепше онако!!!
SENA FR
14.02.2008., 15:55
Pade mi na pamet da te pitam,
a sa чиме би ти то њима ј... толике тетке?:D
Nema mi ni odgovora ni drugara u zadnje vreme?:shock:
SENA FR
01.03.2008., 00:19
i ova tema treba malo da ozivi, s obzirom
da poznajemo yioim-e i ti i ja NP.
Selam svima...
Prvo kao sto neko rece sta fali selu... odes da se odmoris, oporavis dusu od mrkotrpnog rada... najedes se zdrave hrane (sira,kajmaka,prsute,sudjuka,domacih jaja,...). Kamo srece da je Pazar selo pa da je tako lep i zelen. Nego isto neko rece samo beton i armatura, (uske ulice, divlja gradnja). Tako molim ovog ko je postavio temu da se izvini sto je uvredio SELO kao selo... Ako imas nesto protiv Pazara reci brate, sta te boli... Ja volim svoj grad, sa svim manama i greskama... zato me i ne ljuti kada neko kaze Pazaru fali ovo i ovo ili ruzno mu je to i to. Jer kritika moze da nam pomogne da ispravimo te greske (mislim dobra kritika.. ne uvrede)...
Uvek mi se svidjala ona poruka na kantama za otpatke u parku "Ja cistim svoj grad a VI")
ja cu malo kao ovi iz stranaka "JA VOLIM SVOJ GRAD A VI"
velika sestra 36
22.04.2008., 01:34
Pa, zar sad nije srpski?
Zanimljivi postovi? Pazar je veliki grad jer ima dusu i merhametli ljude. a sam ponosan sto sam rodjen ovde. Podseticu samo da je pazar imao najvece donatorske akcije koje sam ja vodio: Za Demila (315.000 maraka 2002 g. ), za domove sa nezbrinutom decom u Srbiji (preko 350.000 maraka 2002. ), stah za porodicu rahmetli Guca, donacije za Medicinski centar u Novom Pazaru, mnogo manih akcija za sve one u celoj Srbiji koji imaju potrebu za tim. Kao priznaje gradjanima Novog Pazara ja sam primljen kod tadasnje Ministarke za socijalna pitanja g-dje Matkovic, kod pokojnog Premijera Djinjdjica i mnogih drugih.
Mislim da je za pocetak dosta.
Ruzdija