Vidi punu verziju : ''TROY''
ZANIMA ME SAMO STA MISLITE O NAVEDENOM KAFICU!
Micotakis
09.09.2005., 13:06
Nista specijalno, tripuju se da je neki nocni club pa jos ti trebaju propusnice navodno! A pola sela udje unutra... ma nista posebno! Ako je neki kafic lepo uradjen i odksace od drugih to je Sky!
I Moment!
TARANTULA-_-
09.09.2005., 22:57
Ma VI STE LUDI!!!!
krejzi_dajmond
10.09.2005., 19:03
Sky? Boze dragi.
Moment li bese Tropicana?
A ona Troja, sta je ono bre? Pa jos slika Bred Pita na ulazu... Nisam mogao da verujem. A propusnice, isto nisam mogao da verujem. Sta, ribe mogu da udju slobodno a tipovima treba propusnica, da bi imali vece sanse kod riba, a? O muzici da ne pricam. Ma vazno da je ljudima lepo, a verujem da jeste cim idu u tolikim gomilama.
Ja sam bio jednom. Zbog mrkih pogleda, muzike i umisljenih riba vise nisam. I zbog naziva, mnogo je bre glup!
Micotakis
10.09.2005., 23:21
greska, mislila sam na NO comment! I nije cudo kad je radjen po Bgradskom uzoru!
Tripuju se gazde malo, promenili 5 stolica, i culi ime u novinama, pa sad izmislili i propusnice, pa to bwe nema ni u Stefan Bravu!
TARANTULA-_-
11.09.2005., 19:16
Prava prilika da se pljuje!
TO JE KALABALK-neznam kako se pise po starinsk ZBIRISTE
Ma smesno mi je sve to!
Meni nikad niko nije trazio propusnicu da bi uso-(valjda nisu smeli)
Inace je sve mnogo glupo jer ne pustaju u sirokim pantalonama trenerkama bermudama itd.
Muzika im se krece od Hip-hopa,tehna,zabavnog,narodnog,r'n'b
znaci kafic nije za odredjenu grupu ljudi e a vracali su ljude koje nose siroke pamntalone a unutra se cuje HIP_HOP mislim da je to uzasno!
Ma uci ce im spartanci i porazbijati ih kad tad!
:)
krejzi_dajmond
12.09.2005., 03:54
Клблк
Micotakis
12.09.2005., 13:09
ni ja nisam imala frku sa ulzaom, ali meni to i nije zaneku pohvalu...jerkad vidim ko poseduje te "propusnice" onda shvatim da je to pre sankcija nego privilegija!
Ali bez obzira, ja sam retko u Vranju, pa kad dodjem svuda mi je lepo, jer sam sa svojim drustvom!
TARANTULA-_-
13.09.2005., 01:31
Клблк
Hvala
Micotakis
13.09.2005., 11:56
brukice, da ne znas za vranjanske kafice, a svakog dana si tamo
TARANTULA-_-
13.09.2005., 12:56
brukice, da ne znas za vranjanske kafice, a svakog dana si tamo
Pa nisam obracao paznju mackice kako se pise!
Osim na izgovoru koji mi je tad bio malo cudan a nisam ni znao sta to znaci-ali saznalo se-covek se uci dok je ziv!
Somebody_special
14.09.2005., 18:18
TROY???
Hmmm... Ako se pre nje dobo alkoholishem, onda OK! Tad' mi ne smeteju ni guzva ni narodnjaci... "Ma, boli me uvo za sve..." :D
Micotakis
14.09.2005., 22:48
oni krenu od Zapca,preko Helene, i stignu do Tanje Savic...i zasto me u obraz ljubis...
Klblk ti je rec na turskom, a mi smo bar poznati da koristimo neke njihove reci...jok ja
TARANTULA-_-
15.09.2005., 02:49
oni krenu od Zapca,preko Helene, i stignu do Tanje Savic...i zasto me u obraz ljubis...
Klblk ti je rec na turskom, a mi smo bar poznati da koristimo neke njihove reci...jok ja
Necu vise da posecujem ovu temu!
Nije vredno!
Sale_vr
15.09.2005., 10:47
Ljudi, nemojte tako
Svi pricaju TROY les,TROY-ovo,TROY-ono , a na kraju svi odu tamo.....
Jeste da se sa ovim "nocnim klubom" desava isto sto i sa Sky-em, ali sta da se radi
U pocetku je bilo , ono cool, izlazili su samo "odabrani" , da ne kazem elita!
Kasnije se sve menja, i 90% su seljaci, ali *** ......
A zna li neko ko sve drzi taj kafic?
krejzi_dajmond
16.09.2005., 16:59
Ljudi, nemojte tako
Svi pricaju TROY les,TROY-ovo,TROY-ono , a na kraju svi odu tamo.....
Jeste da se sa ovim "nocnim klubom" desava isto sto i sa Sky-em, ali sta da se radi
Troj les, troj trulo, troj najgore - i nisam tolko nemastovit da na kraju odem tamo! Bio sam samo jednom, otisli pijani. Nikad se nisam vratio. U stvari, nemam stav. Koj se **** ****, ja si gledam sebe.
krejzi_dajmond
16.09.2005., 17:01
I sta ti je to elita, a sta seljaci? Molim te pojasni mi, izgleda da u Vranju to svi koriste. Ko je ko? Znas li neke tipicne predstavnike? Opisi mi, molim te!
TARANTULA-_-
18.09.2005., 19:16
I sta ti je to elita, a sta seljaci? Molim te pojasni mi, izgleda da u Vranju to svi koriste. Ko je ko? Znas li neke tipicne predstavnike? Opisi mi, molim te!
Slazem se sa tobom!
bultaga mladji-plufta
23.09.2005., 00:02
''mnogo dobro... mi to ooobazavamo, stalno to gledamo'' a da...''i, ljubazan je bio'' :))
''prema tome, sta reci, ima zenske, ima sve'' govna, '' lepo uredjen kafic Sky''....doslo takvo vreme...bbbbbbbbbbbbbbb.seronje
TARANTULA-_-
23.09.2005., 03:20
''mnogo dobro... mi to ooobazavamo, stalno to gledamo'' a da...''i, ljubazan je bio'' :))
''prema tome, sta reci, ima zenske, ima sve'' govna, '' lepo uredjen kafic Sky''....doslo takvo vreme...bbbbbbbbbbbbbbb.seronje
I TI SI GLEDAO DRUGI DEO!
Micotakis
26.09.2005., 23:06
idem u Troju, ali me nerviraju neki njihovi postupci, ali opet kazem, kad je meni dobro drustvo..moze to da bude i park!
TARANTULA-_-
27.09.2005., 13:17
idem u Troju, ali me nerviraju neki njihovi postupci, ali opet kazem, kad je meni dobro drustvo..moze to da bude i park!
A moze i francuski lezaj jel tako?
Micotakis
29.09.2005., 23:43
S tobom bi i na travi, samo da si pored mene
TARANTULA-_-
01.10.2005., 21:18
S tobom bi i na travi, samo da si pored mene
Ovo je vec nesto!
Micotakis
01.10.2005., 22:00
a jel? Bi?
TARANTULA-_-
03.10.2005., 03:47
a jel? Bi?
NARAVNO DA
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Micotakis
03.10.2005., 21:17
vauuuu, koji iskaz radosti...
Vecka_86
12.10.2005., 15:15
Pa i nije toliko lose.Ako dodjes pre 22.30 ne traze propusnice.Ako bas hoces da udjes kasnije onda...sorry sto nisi zensko.Muzika je celog leta bila OK,a to sto seljaci dolaze,pa idu tamo gde je najbolje.Sto je MOZZART bio prazan skoro celog leta.Zapitajte se?
Micotakis
13.10.2005., 23:00
izvini, a koji je to kafic? gde se nalazi?