PDA

Vidi punu verziju : Zaljubljenici u automobile i trke na Beranocu.

basarickv
07.09.2005., 14:07
Ako ste jedan od velikih zaljubljenika u automobilizam i trke koje se odrzavaju na Beranovcu,ovo je pravi Forum za vas.
Na ovom Forumu ostavite svoja misljenja i utiske sa trka,sajmova automobila ili pak neke novosti koje ste saznali u nekom auto magazinu,auto emisiji ili npr. od nekog vaseg komsije koji ima auto o kojem mastate.
Za takve teme sam uvek raspolozen,bilo ovde na forumu ili preko mog mail-a: basarickv@yahoo.com

basarickv
18.09.2005., 01:18
Baš me razočarava što je ovako slabo interesovanje Kraljevčana za trkama na Beranovcu i uopšte za automobilizam u Srbiji. Ali eto ja sam se ipak potrudio i ostavio vam jednu dobru web adresu sa odličnom kolekcijom slika domaćeg auto-sporta: www.kgauto.com i web adresu za one koji bi voleli da saznaju kako auto zapravo i funkcioniše i po nešto o njegovim delovima: www.bug.hr/autonet
Nadam se da će vremenom interesovanje biti veće.

basarickv
23.09.2005., 00:22
Ukoliko ima onih koji jedva iscekuju trke na Beranovcu,imam podatak za koji ne mogu garantovati,da se naredne trke na Beranovcu odrzavaju prvi vikend oktobra (1. i 2. oktobar 2005.).S tim sto ce se kvalifikacije za startne pozicije odrzati u subotu,a glavne trke u nedelju.

Basaric

Bojan_champion
05.10.2005., 22:57
Ja sam jedan od ljubitelja Beranovca. Redovno idem na trke, kao sto cu ici i na ovu sad u nedelju

Bojan_champion
05.10.2005., 22:58
Naredna trka bice 8 i 9 oktobar

Bojan_champion
05.10.2005., 22:59
Javi se na e-mail ako imas neke zanimljive snimke sa trka...
bojanchampion@yahoo.com