Vidi punu verziju : gubljenje nevinosti
Anonimno
04.05.2003., 15:09
Sa koliko godina ste izgubili nevinost i sta mislite o sve ranijem stupanju u odnose (12, 13 god)?
Moon_flower
04.05.2003., 16:35
sa koliko si ti izgubila draga:)?
Dynamite
04.05.2003., 16:37
Ja sam izgubio sa 17 :))))))
Moon_flower
04.05.2003., 16:39
18:)))))))
Anonimno
04.05.2003., 16:58
sa koliko si ti izgubila draga:)?
DRAGA?!!!!
Moon_flower
04.05.2003., 17:18
dragi?!!!sa koliko godinica?
black-devil
04.05.2003., 17:25
ja sa 17:P
Anonimno
04.05.2003., 17:25
[quote="Moon_flower"]dragi?!!!sa koliko godinica?[Dali se moze znati koliko imas godina,ali iskreno./quote]
Moon_flower
04.05.2003., 17:30
buda-gost koga pitash za godinice?
Dynamite
04.05.2003., 17:35
A ako me pitate kako mi je bilo prvi put..uhhhh svakakooooo :PPP
Cek da pitam mamu dal bese pre prvog zuba il posle(ches ches po kosi)..:))))
Anonimno
04.05.2003., 22:37
Sa 27 i ponosna na iste!
Retko danas covek i procita iskrenost,makar i ovako.Zato:svaka cast neka!
**case-problem**Veštica
05.05.2003., 00:15
sa 20 godina
sto se tiče ranog stupanja u odnose, ipak mora da postiji neka granica, uostalom sta zna neko ko ima manje od 16,17 god, i koliko može zaista da uživa...
Dynamite
05.05.2003., 16:40
sa 20 godina
sto se tiče ranog stupanja u odnose, ipak mora da postiji neka granica, uostalom sta zna neko ko ima manje od 16,17 god, i koliko može zaista da uživa...Pa sta sam ja rekao gore "pitate me kako mi je bilo kad sam izgubio nevinost sa 17?Svakakooooooooo:)))))
**case-problem**Veštica
05.05.2003., 17:25
sa 20 godina
sto se tiče ranog stupanja u odnose, ipak mora da postiji neka granica, uostalom sta zna neko ko ima manje od 16,17 god, i koliko može zaista da uživa...Pa sta sam ja rekao gore "pitate me kako mi je bilo kad sam izgubio nevinost sa 17?Svakakooooooooo:)))))
Moj komentar se više odnosi na ženski deo populacije, vi muški drugačije doživljavate gubljenje nevinosti.Uostalom, kad muško rano udje u sve to niko mu ne zamera, uostalom stiče neophodno iskustvo, dok je ženama za početak dodeljena pasivna uloga, i na one koje imaju previše iskustva a premalo godina ne gleda se blagonaklono. :))
Anonimno
05.05.2003., 17:33
Ja sam jos uvek nevin.
DrFeelGood
05.05.2003., 20:17
Vestice, to sto se zene stavljaju u pasivnu ulogu je problem koji devojka sama sebi postavi!
Sve zavisi od nacina na koji se postave i muskarac i zena. Pasivnu ulogu moze i muskarac da ima, cak i u obostranom prvom iskustvu.
A kako neke devojke (zene) sex dozivljavaju kao obavezu prema partneru pasivna uloga predstavlja dobru podlogu za sexualnu frustraciju!
**case-problem**Veštica
06.05.2003., 01:51
sama cinjenica da neko dozivljava seks kao obavezu je zabrinjavajuca, to sto sam rekla za pasivnu ulogu zena vazi za deo populacije, naravno, najcesce je tako jer se devojke ne opuste dovoljno, ne bitno je iz kog razloga
black-devil
06.05.2003., 16:08
Vestice, ne bas svaka, neka se opusti, neka se ukoci, kako koja:))
A razlozi za to su strah od greske ili gresaka, sto ej sasvim glupo, cega se plasi?
A drugo je nesigurnost, to bi bilo to.
Dakle devojke opustite se:))i prepustite:))
Mala roze Maca
06.05.2003., 18:10
e a sve vise je dece,da kazem,koja gube nevinost sa nekih 15 godina.meni je to malo rano.slazete se?[/b]
black-devil
06.05.2003., 18:49
ja se slazem sa tobom potpuno:)
**case-problem**Veštica
06.05.2003., 23:50
- da je s 15 bilo bi dobro nego to sve zavrse jos u osnovnoj, to je vise nego tuzno, da ne pominjem da se nedovoljno stite
Ja "to" izgubih sa 16 i po, ali se prvi put nisam bas proslavio (skolska drugarica). E drugi put... teta bila starija 4 godine, znala radnju :)))
Prerano je sa 13, mada su neki i u tim godinama zreliji od nekih kojim imaju 17, 18...
Anonimno
07.05.2003., 13:58
ja sam to uradila sa 18 godina
U to vreme sam mislila da je kasno, imajuci u vidu da su to moje drugarice uradile mnogo ranije.
Sad mi je zao sto nisam sacekala onog pravog.
Uradila sam to samo zato da "obavim i taj posao".
Sta sam onda znala??? Nista.
Ali sta mi sad vredi da se kajem?
Mislim da se i previse prica na tu temu i da mladi zbog toga jure, mnogi se razocaraju. Tu mislim na devojke. Ocekuju sedmo nebo, a mnogi muskarci gledaju samo na sebe...
DrFeelGood
07.05.2003., 15:08
Zasto "Da obavim i taj posao"? To nije posao!
Pazi ovako DrFeelGood:
za prvi put to i jeste u neku ruku ``posao``, nemoj mi samo reci kako si prvi put (ako si i uopste to radio) vodio ljubav? I za žene i za muskarce prvi put je ``prvi``, prema tome ma koliko se ko trudio da veliča svoju ulogu u tom prvom putu laže samog sebe pre svega a pokusava i ljude oko sebe! Tako da iskrenosti malo ne škodi.
DrFeelGood
07.05.2003., 17:01
Nisam prvi put vodio ljubav. Ali nisam ni dozivljavao kao posao!
Ljubav ne mozes sa svakim da vodis. Potrebna je prava osoba, vreme, mesto, raspolozenje.
Stvar je u tome sto ne treba dozivljavati kao nesto sto treba obaviti, sebe ili nekog drugog radi!
Izgleda me opet nisi razumeo, ali razumećeš me kad budeš dovoljno sazreo i pravio razliku između vođenja ljubavi i *ebanja. To su dve sasvim različite stvari. A prvi put sigurno nije vođenje ljubavi!
Moon_flower
07.05.2003., 17:14
e, meni je bash to bilo prvi put vodjenje ljubavi iz ljubavi:),, a ne tek da eto .....znash sta mislim sergej:)
zaboravih da kazem da mi je to bila prva bracna noc:)))))))))))))))))
DrFeelGood
07.05.2003., 19:11
Razumeo sam ja Segej, samo ne pratis sta pisem!
Razlikujem ja vodjenje ljubavi od BIIIIIP! Vrlo dobro!
black-devil
07.05.2003., 21:19
Sergej u pravu si prvi put niej vodjenje ljubavi, nego....hilti busi rupe da bi mogli da postavimo ram sa slikom:))
VisionOfDisorder
07.05.2003., 22:25
zavisi od situacije.
sa 16.
La_bambola
08.05.2003., 00:05
Heh....meni se to desilo sa skoro 18 god, i da znate bilo je jako dobro.......
Ipak treba to uraditi kad osjecash, kad je pravi trenutak , a ne da bi eto i to prozivio.
Pa, niko te ne juri, nije nuzda. Ne znam zashto mnogi grijeshe i imaju ruzna iskustva.
Moje je trajalo 4 god posle........
Gazdarica
08.05.2003., 12:05
Desilo se iz ljubavi...
Eh, uspomene...
Anonimno
08.05.2003., 14:04
Zasto "Da obavim i taj posao"? To nije posao!
Znam da to nije POSAO ali devojke iz straha da ne budu ostavljene urade i kad ne zele. To sam htela da kazem, a onda to nije to...
black-devil
08.05.2003., 15:46
pa zato ne bi trebali da rade to iz straha da ce biti ostavljene ako mu ne da onu stvar, svasta, nego kad one zele, a njemu ako je stalo do te devojke ostace sa njom zajedno i bez seksa, a ako ne ostane, znace da je bio promasaj
Anonimno
08.05.2003., 16:42
e, meni je bash to bilo prvi put vodjenje ljubavi iz ljubavi:),, a ne tek da eto .....znash sta mislim sergej:)
zaboravih da kazem da mi je to bila prva bracna noc:)))))))))))))))))
Mamice pa nije valjda da prva bracna noc jos uvek traje? I nemas pojma dal je dobar ili nije kad si samo njega probala. Ja sam fantastican. Mogu i da dokazem.
Moon_flower
08.05.2003., 17:07
ha ha ha josh uvek je savrshen ali imacu te na umu da znash...:)
Moon_flower
08.05.2003., 17:10
za mene je najbolji .... bracna noc traje mmmm...
black-devil
08.05.2003., 17:15
kad ce meni bracna noc da dodje, ja ima se nacekam:))))))))
DrFeelGood
08.05.2003., 19:55
Patience, Black, patience!!!
black-devil
08.05.2003., 20:53
ma stpljiva sam ja:)
DrFeelGood
09.05.2003., 19:06
Svakom dodje njegovih pet minuta, pre ili kasnije! :)
Zlo i naopako ako bude samo pet minuta :)))))
ana marija
09.05.2003., 19:41
ja sam vristala, nervirala se, psovala i na kraju plakala jer me je kretenski bolelo, a nije prestalo jedno nedelju dana, definitivno najgore iskustvo, sa 18
tolstoj
11.05.2003., 13:12
kakva iskustva?
Meni bese lepih 20.nisam nikada navaljivao da to uradim (znas kako je to ima nas i stidljivih)
sada ono o dobu kada se to treba ili ne ... to je skroz uvrnuto devojke veoma rano sazre napupe i postaju izazovne tako da mladici koji su normalno stariji po nekoliko god. to veoma cesto iskoriste i...to je to
smatram da je optimalan broj god za zenske 16 a za muskarce 17-18
blackground
11.05.2003., 13:49
Mozda je logicnije obrnuto (m- 16, z- 17,18)
Njuskalo
23.05.2003., 16:55
Sa koliko godina ste izgubili nevinost i sta mislite o sve ranijem stupanju u odnose (12, 13 god)?
Ah, sa 17 prvi put, a sa 20 i drugi put.
Gazdarica
23.05.2003., 17:02
Jel' to znaci da si probao i muskarce i zene...?
Ili...?
Anonimno
23.05.2003., 17:04
Ili...?
Ili? Ne vidim drugu alternativu, al' sam mozda nesto zaboravio.
ana marija
23.05.2003., 19:32
sa 17 i sa potpunim strancem i ne kajem se
somebody
24.05.2003., 04:33
hey ... evo ja sam 20 pa se jos cuvam :)).... mada posto sam musko mislim da sam malo zaostao za drugima...ali ipak mi se i ne zuri:)).....
kao sto se kaze :"sve u svoje vreme"..... i netreba nigde zuriti..... bar uvek postoji solucija :"plati pa se klati"..... sto se zenskih tice njima je lako:))...one samo treba da kazu da zele:)...i sve je reseno:).....i mislim da devojke obicno izgube nevinost pre nego muskarci?....samo devojke se ne hvale time:)....
Anonimno
24.05.2003., 08:16
U vrticu to bese...imala je mehki stomacic i zube kao dirke klavira!
P.s. Volela je slatkishe mnogo:)
Anonimno
24.05.2003., 08:35
U vrticu to bese...imala je mehki stomacic i zube kao dirke klavira!
P.s. Volela je slatkishe mnogo:)
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Anonimno
24.05.2003., 09:49
Slatke male maloletnice kako kaže pesma . Što ranije to bolje . Ja sa 14. u školskom WC . A lepo sam predlagao da cure ne ulaze u mušku zonu .
Anonimno
25.05.2003., 14:45
kada je bolje izgubiti nevinost, ranije ili kasnije, sada sam 15
Gazdarica
25.05.2003., 15:23
Ili...?
Jednostavno, sa 17 je mogao tebe muskarac da "opali" (sorry na izrazu), a sa 20 godina, ti njega...
Dakle, duplo gubljenje nevinosti moze da bude bez zena...;))
Njuskalo
26.05.2003., 11:36
Ili...?
Jednostavno, sa 17 je mogao tebe muskarac da "opali" (sorry na izrazu), a sa 20 godina, ti njega...
Dakle, duplo gubljenje nevinosti moze da bude bez zena...;))
Dva Bambija za originalnost!!!
OK. Prvi put sa 17, drugi i treci sa 20.
Gazdarica
26.05.2003., 11:47
Moram da priznam da si sad probudio moju radoznalost, ali naravno, razumjecu ako ne zelis da odgovoris na ono sto cu te pitati...
Dakle, zanima me da objasnis, ako mozes i hoces, koje su to slicnosti i razlike izmedju seksa sa zenom i muskarcem, odnosno njihove prednosti i mane...
Anonimno
26.05.2003., 12:14
ja mislim draga nasa gazdarice da Vi volite da experimentisete zar ne ?
Anonimno
26.05.2003., 12:19
Pa ana marija mogla si to i danas da uradis sa potpunim znancem i bilo bi ti isto cak mozda i gore
jer to nema nikakve veze sa bilo cim sto ljudi rade,naprimer kasnjenjem za drugaricama?
Gazdarica
26.05.2003., 12:54
ja mislim draga nasa gazdarice da Vi volite da experimentisete zar ne ?
Nikad nisam ni rekla da ne volim...:))
Ja sam sa 16 godina, i bilo je ...
Moja Prva ljubav i ja......
Mmm.. Liz lizZz LizzZzzzzz.. Njam njam... :)
Devojke - nevinost cuvajte koliko god mozete i nikako nemojte pristati da je izgubite zato sto momak navaljuje!! Verovatnoca da vam prvi put bude lepo je mala, ali ako ste sa "pravim" mnogo je lakse.. "Pravi" - onaj sa kojim ste opusteni SKROZ, ciji dodir volite i uz koga ste dovoljno dugo da mu mozete verovati...
A za muskarce - nevinost ste izgubili kad ste ga prvi put uzeli u ruku.. ;) Sve ostalo su finese tako da o tome ne vredi pricati!
I vrlo bitna poruka za momke - nikad ne gledajte samo na sebe i svoj uzitak! Mnogo je lepse kad oboje uzivate..
Odlazis sva u suzama
jer ti je bila uzana,
odlazis sva u krvi
jer sam ti bio PRVI!
Ovo je preuzeto sa jedne druge teme ovde na forumu, ali prikladno je za ovu.. Eh, svasta ljudi smisle...
Margott
27.05.2003., 04:50
...da li bi ti voleo/la da ti cerka jednog dana izgubi nevinost s 12 godina...?....bash pametno,jedno,pitanje....osim toga..AIDS.
....GET YOURSELF CONNECTED.
Margott
27.05.2003., 05:05
Odlazis sva u suzama
jer ti je bila uzana,
odlazis sva u krvi
jer sam ti bio PRVI!
Ovo je preuzeto sa jedne druge teme ovde na forumu, ali prikladno je za ovu.. Eh, svasta ljudi smisle...
....ZNACHI,UZAS BRATE...josh malo pa tje u prvom razredu osn. shkole pochasni ritual umesto postajanja pionira (nekad),biti dehimenovanje...
Bojan zmaj
27.05.2003., 12:37
ma sex je keva,da nema sexa ne bi ni mi postojali
Njuskalo
28.05.2003., 13:18
Moram da priznam da si sad probudio moju radoznalost, ali naravno, razumjecu ako ne zelis da odgovoris na ono sto cu te pitati...
Dakle, zanima me da objasnis, ako mozes i hoces, koje su to slicnosti i razlike izmedju seksa sa zenom i muskarcem, odnosno njihove prednosti i mane...
Pa haj'mo redom (izvini ako bue zvucalo vulgarno - obraticu paznju samo na tehnicke detalje):
1. U zenu se svakako lakse ulazi, narocito ako je predigra bila doboljno dugacka. Poza ne igra preterano veliku ulogu, sto ponekada moze da bude odlucujuce.
2. Sa zenom duze traje.
3. Muskarci pruzaju mnogo bolji felacio.
4. Muskarci su bolji i za analni sex - lakse se resavaju na njega, a kada nauce kako da budu zadovoljni prsoto luduju. + sto se redovno pripreme za isti
5. Na kraju krajeva, samo muskarci imaju penis, za slucaj da pozelim da uzivam u analnom sexu.
Gazdarica
28.05.2003., 13:24
Auh, znaci da sam ja pravo dobra u tome... Naime, jedan momak kome su i muskarci pruzali felacio ( i ne samo to naravno:)), rekao mi je da to bolje radim od njih...:)))
P.S. Ne brini, nije bilo vulgarno, ono sto si napisao...;)
Anonimno
28.05.2003., 14:14
Ja tu nevinost nisam ni izgubio nikada, ali je ona odavno izgubila mene!!!!! Sta ces boze!:))
Blue_Bird_BMW
29.05.2003., 00:22
Prvi put su me zatvorili pre 20-30 godina zbog nekog medjunardnog sr**a. Od onda vise nisam nevin :))
Njuskalo
29.05.2003., 10:29
Auh, znaci da sam ja pravo dobra u tome... Naime, jedan momak kome su i muskarci pruzali felacio ( i ne samo to naravno:)), rekao mi je da to bolje radim od njih...:)))
Ahm, ahm... morao bih licno u to da se uverim... ovako mi je tesko da prosudim, ali zvuci neverovatno.
Anonimno
29.05.2003., 14:24
Pa haj'mo redom (izvini ako bue zvucalo vulgarno - obraticu paznju samo na tehnicke detalje):
1. U zenu se svakako lakse ulazi, narocito ako je predigra bila doboljno dugacka. Poza ne igra preterano veliku ulogu, sto ponekada moze da bude odlucujuce.
2. Sa zenom duze traje.
4. Muskarci su bolji i za analni sex - lakse se resavaju na njega, a kada nauce kako da budu zadovoljni prsoto luduju. + sto se redovno pripreme za isti
5. Na kraju krajeva, samo muskarci imaju penis, za slucaj da pozelim da uzivam u analnom sexu.
Nemoj da mislis da zelim da te provociram. Vrlo sam radoznala, te mi kazi samo koliko ti je godina. Nadam se da si iskren i da nas ne lozis sto se tice tvog iskustva. S tim u vezi, u seksu se ne treba nicega stideti. Zato uzivaj u svemu sto pozelis.
Anonimno
29.05.2003., 15:23
Ja sam sa 17 i mogu vam reci da i ne znam koji dan tacno posto primecujem da su moje prijateljuice redom sve zapamtile.On je bio sjajan,voleo me je a ja njega ne bas mnogo ali je sve bilo OK,milslim da su to neke prave godine za takve stvari
Njuskalo
30.05.2003., 11:35
Nemoj da mislis da zelim da te provociram. Vrlo sam radoznala, te mi kazi samo koliko ti je godina. Nadam se da si iskren i da nas ne lozis sto se tice tvog iskustva. S tim u vezi, u seksu se ne treba nicega stideti. Zato uzivaj u svemu sto pozelis.
Pazi, radoznalost je ubila macu....
Dakle: 27 godina, iskustvo: 3 zene + 31 muskarac.
I ne sekiraj se za mene - ja uzivam u svemu sto volim i pozelim. :))))
Anonimno
30.05.2003., 11:39
Ali zasto samo 3 zene?!
P.S. Zvucis mi kao da se ljutis nesto.
Anonimno
30.05.2003., 11:40
I jos nesto: stariji si od mene godinu dana.
Njuskalo
30.05.2003., 13:03
Ali zasto samo 3 zene?!
P.S. Zvucis mi kao da se ljutis nesto.
Pa, bile duze veze.... Statistike radi 95% mog sveopsteg sexa je bilo sa te tri zene.
Ne ljutim se, prosto nisam mogao da se uzdrzim da ne komentarisem tvoju radoznalost.
Off topic - nedostaju mi smajliji na ovom forumu. Sa njima mozes mnogo vise da iskazes nego recima.
blackground
31.05.2003., 01:00
2. Sa zenom duze traje.
Hrk, PU, PU, PU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!q
Anonimno
01.06.2003., 00:53
Sa 18 god. sam izgubila nevinost i mislim da je to pravo vreme! Nikako pre!
Gazdarica
01.06.2003., 15:34
Ahm, ahm... morao bih licno u to da se uverim... ovako mi je tesko da prosudim, ali zvuci neverovatno.
Vjeruj, i meni je zvucalo nevjerovatno... Mozda je momak imao tu nesrecu da naleti na pogresne muskarce... Ko bi ga znao...:)))
Njuskalo
02.06.2003., 19:27
2. Sa zenom duze traje.
Hrk, PU, PU, PU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!q
Uzmite bronhi, lakse se dise.
I bez pljuvanja po ulicama - SARS vlada!!!
Njuskalo
02.06.2003., 19:31
Vjeruj, i meni je zvucalo nevjerovatno... Mozda je momak imao tu nesrecu da naleti na pogresne muskarce... Ko bi ga znao...:)))
Mozda. A mozda je samo dao kompliment. A mozda je stvarno tako mislio jer si stvarno dobra.
We will never know...
Anonimno
02.06.2003., 23:47
Heh....meni se to desilo sa skoro 18 god, i da znate bilo je jako dobro.......
Ipak treba to uraditi kad osjecash, kad je pravi trenutak , a ne da bi eto i to prozivio.
Pa, niko te ne juri, nije nuzda. Ne znam zashto mnogi grijeshe i imaju ruzna iskustva.
Moje je trajalo 4 god posle........
a kad znas da je pravi trenutak?
Anonimno
03.06.2003., 02:00
Ma gubljenje nevinosti je samo prolazni period do onog savrsenstva koje se zove seks, ili vodjenje ljubavi, ili *ebanje! Bitno je da to ne bude bas lose iskustvo, sve ostalo je manje vazno!
Kod nas ovde u manastiru a sex -u se ne govori
ali moje misljenje je da je to nuzno zlo
tj. sex je normalna ljudska potreba kao i hrana i pice i smatram da ga treba obaviti negdje u 16, 17
god jer (ali ne na silu) i to sto djevojke kazu trebala sam cekati onog pravog to jeglupost jer prvi put nije nikad najbolji jer kod m traje 5 minuta (15 qko se potrudi (jezik i to...) a kod djevijki puca ona... djevicanska opna pa je to valjda malo bolno jel? u svakom slucaju od 16 pa nadalje je dobro ali uvjek se treba dobro informisati prije stupanja u odnos (popovi doktori ginekolozi itd)
Anonimno
05.06.2003., 21:45
U dvadestoj, sa sadasnjim verenikom, i vredelo je cekati!
bekica123
24.07.2003., 21:15
ja sam sa 22 a za druge cure kako im je volja
17 godinica, bolno, kasnije malo cudan osjecaj, ali...iz ljubavi i bez kajanja!
Anonimno
26.07.2003., 04:35
Ja sam sa 19. Mislim da je to prilicno kasno,nikad sebi nisam oprostio sto sam toliko cekao pravu (nikad nije naisla). Nema veze,poznajem nekoliko ljudi koji su prevalili 27-u a nisu se sexali.
Incognito
26.07.2003., 09:52
E oteracete me u grob sa ovim forumom... pola sata dnevno je i vise nego sto mogu da izdvojim za ovako nesto... No, evo josh jednog kratkog eseja...
Shto se mene tice, ja se iskreno ne secam kad sam izgubio 'nevinost', jer sam bio toliko pijan da sutradan nisam ni prepoznao tu osobu... A to je bilo sa 17 godina. No, mislim da je vrlo smesno pricati o muskoj nevinosti, jer to nikako ne moze da se dokaze... sto neko rece, muskarac izgubi nevinost cim ga uzme u ruku... pa i devojka moze da izgubi nevinost nekim 'vestakom', ne mora da to bude muskarac...
Stoga, vise cu obratiti paznje na zensku nevinost... Mnogo mojih prijateljica mi je pricalo o njihovom prvom putu... I sve su rekle da je bilo ocajno, i to jeste generalno cinjenica... Njih to mora makar malo da boli, a kad dodas obaveznu nervozu, to je sasvim dovoljno da pokvari zadovoljstvo... Vecina njih su raskinule sa njihovim 'prvencima' odmah posle tog cina... Ja licno mislim da to (defloraciju) zene treba da urade same, ili sa nekim totalnim strancem, pa da lepo posle toga, bez opterecenja, nervoze, bola i sl., to odrade sa svojim pravim izabranikom... Tako ce im on ostati u lepom secanju (a mozda i vise od toga), umesto tog prvog, obavezno nelagodnog, puta.
Sto se godina tice, to je vrlo diskutabilno... Generalno, ono sto svi kazu, to se treba odraditi kad se stekne emocijalna i fizicka zrelost, a ne 'kad i svi drugi'... Svi znamo da cim adolescenti pocnu da se interesuju za sex, pocnu 'nadmetanja' (narocito kod muskaraca) ko je to kad obavio... I onda svi pocnu da lazu, kako ne bi ispali postali predmet podsmeha. Neka statisticka firma je istrazivala pre par godina kad nasi mladi prvi put stupaju u seksualne odnose, i prosek je pokazao da to muskarci rade sa 18 godina, dok devojke sa cak 21... Medjutim, to ima tendenciju 'opadanja', jer nekoliko godina pre te ankete, prosek je pokazao da muskarci dozive svoje prvo seksualno iskustvo sa 19, dok su devojke bile jos strpljivije, sa 24... Za poredjenje, malopre sam negde iskopao istrazivanja u 'demokratskoj' i 'predrasuda slobodnoj' Americi, gde se zene i muskarci gotovo izjednacuju... u 22 godini!
Medjutim, pored emocijalne i fizicke zrelosti, postoji jos jedan vrlo bitan bioloski faktor kod zena... Cinjenica je da je himen sluzokozno tanko tkivo, membrana, koje stiti 'unutrasnjost od spoljasnjosti' dok su devojke deca, kako bi se ceo taj 'mehanizam' ocuvao dok ne dodje vreme da se iskoristi za pravljenje dece... Taj mali 'organ' je igrao VRLO vaznu ulogu u ocuvanju covecanstva pre 10000 i vise godina, kad su ljudi malo znali o higijeni i negi dece... E sad, tu ima mali problem, naime, on (himen) vremenom postaje sve tvrdji i deblji, a tome potpomazu razne mrtve celije koje izbacuje organizam (menstruacija, sekreti etc.)... Tako da ume da bude vrlo nezgodno izgubiti nevinost sa 25-26 i vise, jer je onda literalno potrebna hilti busilica (naravno, ne u svakom slucaju), a i generalno, tada ce vise boleti...
Druga stvar, VELIKI broj zena se rodi bez himena (to vise nije potrebno, sa danasnjim higijenskim navikama), ili sa toliko tankim, da on sam pukne dok ta osoba raste, ili pri prvom talasu menstruacije... jesu i te devojke nevine?
Generalno, za jedno 1000-2000 godina, zene ce se definitivno radjati bez toga, pa ce se 'nevinost' kao rec totalno izgubiti... No pitanje je da li ce covecanstvo preziveti do tada... Ostaje nam da vidimo ;)
Pozdrav...
Uf sa 22 nakon tri godine zabavljanja sa devojkom. Tri godine smo radili svasta jedno drugom da sam konacno i ono pravo docekao. Od tada ne mogu bez toga, ponekad sam i malo grub, mozda je to zbog kasnijeg gubljenja nevinosti.
Desilo se iz ljubavi...
Eh, uspomene...
Ovo ti je prvi post, draga moja...maločas, na svaštari, videh tvoj najnoviji...
Eh, birtijo, zapevaj mi onu za ovu moju G.
..."Uspomena koju nosim u srce me dira"...
a kojote me opasno volucka
pa mi ne da mira...
la... :roll:
8)
Gazdarica
12.04.2005., 11:53
Zapravo, ovo mi je drugi post, kao registrovanog korisnika... Prije toga piskarala sam neregistrovana...
Davno bilo... Bas kao i gubljenje nevinosti... :)
Guzo, je l' to hoces da se registrujemo? :?
Mislim...u redu je to al' i ovako nam je bilo lepo i...da ne pokvarimo nesto, a :?
:roll:
koja je poenta ovog kojota? sta on radi, hoce? da otvaram temu?
MirjanaZ
12.04.2005., 13:36
koja je poenta ovog kojota? sta on radi, hoce? da otvaram temu?
otvori
VesticaBG
12.04.2005., 13:38
16
VesticaBG
12.04.2005., 13:40
Sto ranije to zajebanije!!!
:twisted:
blizance
12.04.2005., 16:55
Svako je telo za sebe:mada mislim da je pitanje PRVOG PUTA zaista pitanje psihe pre svega.Neko je potpuno psihicki i fizicki spreman za taj cin sa 16-17godina a neko mnogo kasnije.Sto se tice ranijih stupanja u sex.odn.sa 12-13,mislim da je apsolutno nenormalno.Znam da su mladje generacije prilicno napredne ali tako mali/necu reci mladi/jer je to jos uvek period detinjstva,zaista nisu spremni za takav podihvat jer on ipak za sobom ostavlja odredjene tragove na psihu a da ne govorim o mogucim frustracijama koje mogu izazvati negativne konotacije za ceo zivot.
MirjanaZ
12.04.2005., 16:57
12-13 i sama ideja mi je gadna!ja sam tada mastala kako cu sa goranom da sedim zajedno na ekskurziji i da se poljubimo u obraz ili eventualno cmok u usne na "masnim fotama" a sex u tom periodu-strasno!
Ma ljudi,dajte bre! Nije bitno kad je ko izgubio nevinost (sem naravno za statistichke podatke), vec koliko je ko bio zreo i spreman na tako neshto,zar ne? I tu prvenstveno mislim na devojke. Mushkarcima je u neku ruku lakshe,jer ako me pamcenje ne vara tih dana sam non-stop razmishljao o sexu (ni sad nije neshto bolje), i jedva sam chekao da to uradim, ali se moja devojka mnogo neckala. Mada,da budem iskren to nije imalo nikakve veze sa vodjenjem ljubavi,vec je to vishe lichilo na parenje lavova (s'guza i 3x5 min).Bilo mi je super,ali ne verujem da je devojka dozivela ishta od onoga shto je chitala u ljubavnim romanima i gledala u shpanskim serijama. Moja poruka je:jebite se ljudi,vodjenje ljubavi je umetnost i treba je negovati! 8) 8) 8)
blizance
12.04.2005., 19:00
12-13 i sama ideja mi je gadna!ja sam tada mastala kako cu sa goranom da sedim zajedno na ekskurziji i da se poljubimo u obraz ili eventualno cmok u usne na "masnim fotama" a sex u matom periodu-strasno!Ma sa 12-13 bilo mi je strasno vazno da li me je pogledao u toku dana 2 ili 5 puta na skolskom stepenistu :D i da li me je dotako ramenom u guzvi na velikom odmoru :D i ja sam bila presrecna ako jeste.Voleli smo se pogledima i iskricama simpatisanja,UF jos pamtim te osecaje i vrlo rado bi ponovo da osetim te fluide :D ali to se tako moze samo sa 12-13.Sve u svoje vreme, a bilo je prelepo :!:
Tratinčica
12.04.2005., 21:26
Bilo je to sa 19. Bila sam valjda jedini put u zivotu mortus pijana... Kod druga iz razreda na zurci, otisla sam u sobu njegovog brata... I pocelo je tako sto ja nisam ni shvatala sta tip od mene oce(nisam se ni poljubila pre toga). Dakle skinuli se mi, a onda je u sobu usao njegov otac i rekao: Izvinite deco, samo vi nastavite...
Onda smo se zakljucali.
Onda je dosao moj drug i pred celim razredom (6 odeljenja) viknuo: PA ONI SU SE ZAKLJUCALI! :lol:
Hehe,a ja to uradih pre skoro mesec dana i bilo je prelepo,iz ljubavi naravno!Inace imam 17 :wink:
Tratinčica
12.04.2005., 22:25
Hehe,a ja to uradih pre skoro mesec dana i bilo je prelepo,iz ljubavi naravno!Inace imam 17 :wink:
Drago mi je radi tebe... :)
I meni je ostalo u jako lepoj uspomeni... :D
Drago mi je radi tebe... :)
I meni je ostalo u jako lepoj uspomeni... :D
:D :D
Ice_Georgius
13.04.2005., 12:24
Bilo je to sa 19. Bila sam valjda jedini put u zivotu mortus pijana... Kod druga iz razreda na zurci, otisla sam u sobu njegovog brata... I pocelo je tako sto ja nisam ni shvatala sta tip od mene oce(nisam se ni poljubila pre toga). Dakle skinuli se mi, a onda je u sobu usao njegov otac i rekao: Izvinite deco, samo vi nastavite...
Onda smo se zakljucali.
Onda je dosao moj drug i pred celim razredom (6 odeljenja) viknuo: PA ONI SU SE ZAKLJUCALI! :lol:
Hehehe nesto se zakljuca a nesto "otkljuca"
Tratinčica
13.04.2005., 14:15
Onda smo se zakljucali.
Hehehe nesto se zakljuca a nesto "otkljuca"
:D Bas tako... u svakom slucaju je neobicno... Osecala sam da sam vec matora i da moram to da uradim...
Aphroditi
13.04.2005., 14:26
A ja imala 18, i pravo da vam kazem bila posle toga toliko zbunjena :? Kao sta sad? Je l' se to desilo? A sta se desilo? Nista posebno :( Ali tip ostao u posebnom secanju. :wink:
A sta mislim o ovoj deci sto pocinju sve ranije s tom praksom? Pa ne znam, mislim da to bas nije neophodno. I da ni fizicki, ni psihicki nisu spremna za to sto rade. :roll:
Neda Bg
13.04.2005., 20:09
Obozavam taj datum,obozavam da se sećam toga...Izgubila sam nevinost sa ne punih 17,bilo je predivno...Volela sam ga mnogo,i on mene.Bilo je totalno spontano,sa puno puno ljubavi,začinjeno lepim rečima,nežnošću,srećom... Divno,divno,divno,divno...Posle 11 dana veze :roll: Neverovatno,i toliko sam bila srećna i još sam, i nikada se nisam pokajala, i nije me bolelo,i divno je bilo,i superiška,superiška...I dan danas slavim taj datum,svakog meseca noć između 25 i 26... Rećićete da sam pukla,ali tada sam stvarno bila najsrećnija u životu...
Obozavam taj datum,obozavam da se sećam toga...Izgubila sam nevinost sa ne punih 17,bilo je predivno...Volela sam ga mnogo,i on mene.Bilo je totalno spontano,sa puno puno ljubavi,začinjeno lepim rečima,nežnošću,srećom... Divno,divno,divno,divno...Posle 11 dana veze :roll: Neverovatno,i toliko sam bila srećna i još sam, i nikada se nisam pokajala, i nije me bolelo,i divno je bilo,i superiška,superiška...I dan danas slavim taj datum,svakog meseca noć između 25 i 26... Rećićete da sam pukla,ali tada sam stvarno bila najsrećnija u životu...
Bas mi je simpaticno ovo :)
sandra w
27.12.2005., 23:20
Sa 19,sa drugaricom.
AntunTun
27.12.2005., 23:25
bio je to magichni trenutak koji tje vechno ostati urezan u moju svest...svetlitje poput latice lale na suncu...oh
ma bilo je skroz mukotrpno i naporno i puno tripova...samo znam da sam se nakon toga smeshio dva dana...ostalo je bilo bezveze...
genious
28.12.2005., 00:38
strasno eto to mislim..sa 18
Ah....wrlo rano i mislim da mi to i nije bila najpametnija ideja......bolje malo kasnije,danas kad mi sestra koja je dosta mladja od mene kaze da je spawala s tipom meni se digne kosa na glawi.......a ja bila gora od nje.....ne zelim da ponawlja moje greske ;)
Nevenchica
28.12.2005., 02:21
Ja sa 17...Bilo je lepo, bili smo par meseci u vezi, a posle jos dugo. Ostalo mi je u ok secanju, i nije puno bolelo...mada dobre stvari su usledile tek posle... Mislim da je AunTun u pravu... :)
A danasnja deca... :roll: nezrelo je sve to i psihicki i fizicki...steta. Tuzna je cinjenica da im se sex moze ogaditi, jer su mladi pa ko zna sta oni u stvari ir ade :shock: mislim...sa 12 godina tesko da mozes da se snadjes...Samo zamislite svoje cerke koje se sa 12 god....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa uzas!!!
.Samo zamislite svoje cerke koje se sa 12 god....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa uzas!!!
Sta fali. bolje da se yebu nego da su lezbe.
Psihologue
28.12.2005., 02:31
Au shta macaka na jednoj strani...
Nevenchica
28.12.2005., 02:55
Sta fali. bolje da se yebu nego da su lezbe.
Ma da...
malavelika
28.12.2005., 11:05
Sa 17, zato sto sam bila radoznala, i mislim da je bilo pravo vreme, bila sam vrlo odgovorna, znaci kondom svaki, pa i prvi put, ginekolog, i slicno.Nisam uzivala, osim u tome sto otkrivam nesto novo, ali uzivanje se definitivno uci... Mislim da je rano to uraditi sa 13/14 godina, ali verovatno su i moji matorci u moje vreme mislili da je rano sa 17...evolucija, ***...
istrazivach
28.12.2005., 11:08
Sa 17, zato sto sam bila radoznala, i mislim da je bilo pravo vreme, bila sam vrlo odgovorna, znaci kondom svaki, pa i prvi put, ginekolog, i slicno.Nisam uzivala, osim u tome sto otkrivam nesto novo, ali uzivanje se definitivno uci... Mislim da je rano to uraditi sa 13/14 godina, ali verovatno su i moji matorci u moje vreme mislili da je rano sa 17...evolucija, ***...
Lepo da chujem neshto ovako-UZIVANJE SE UCHI...hteo sam da dodam josh neshto ali bi se otvorilo nadugachko...za sada pohvala mala pohvala...
paradizo
28.12.2005., 12:35
Sa 27 i ponosna na iste!
Iskreno, ne razumem te sta znaci to ponosna na iste, imao bih mnogo toga da ti odgovorim na tu temu, ali zelim da te razumem u potpunosti, daj to malo opsirnije, da bi usli u dijalog.
Gazdarica
28.12.2005., 12:54
Sa 19,sa drugaricom.
Sandrice, pa mogla si malo detaljnije da nam pricas o tome...
Hajde...
pretpostavljam da se ne uchi, ako slusah biologiju i svoje telo..
al ne mozh valjda sve da se poklopi odjednom, civilizacija 21 vek i tako...ko shto ni ne jedesh uvek kad si gladan nego eto...kad ti je dosadno
:X
joj ja sam uplashena :(
istrazivach
28.12.2005., 13:50
pretpostavljam da se ne uchi, ako slusah biologiju i svoje telo..
al ne mozh valjda sve da se poklopi odjednom, civilizacija 21 vek i tako...ko shto ni ne jedesh uvek kad si gladan nego eto...kad ti je dosadno
:X
joj ja sam uplashena :(
kad mi se spava-spavam,kad mi se jede-jedem,kad mi se hebe-hebem...i nije mi dosadno
a i treba da znash kako da prepoznash shta ti "biologija" kaze...
iskustvo je br 1
rekao bih da se ipak-uchi-kroz iskustvo najbolje
pa ti si idealan ali ne verujem da je tako u praksi, ako npr radish 8h dnevno...nema shanse da jedes kad ti se jede...nikad to ne radis iz nervoze?
hm ne znam ako si pushach...mozda onda ne radis nista drugo iz nervoze
ako nishta, ne idesh da pishkis kad ti se piski nego se uzdrzavash
pa kako si ti naucio da prepoznash glad
zato valjda i treba sve da ucis..kao ispocetka..da se setis sta je stvarno
nista sad nisam ni rekla
ne mozes ni da ***** kad ti se ****, jer ti se to verovatno radi nekad s nekim s kim ne bi trebalo...po protokolu...sa sheficom, cistacicom, tetkom...pa ako i hoces da ***** moras da stavljas kondom tj ne moras ali onda ...
e ok znaci ti uvek znash tacno sta ti se jede i kad ti se jede...znaci imash signal
"ocu burek!!!"
i sad nema bureka, a ti gladan....a imash samo jabuke
e sad da li ces da se cimas za burekom ili ces da pravis kompromis i da jedes jabuke
ok burek ima na svakom koraku...ajd... tashke ; )))
josh jedan u nizu beskorisnih postova ;) ; ) kao..ok gubim nit valjda neko ima kontakt sa svojim telom a neko manje...ali nemam kontakt s chasovnikom definitivno :II
defintiivno
haha
mislim tahicani i slichni i ne znam takvi narodi...nemaju sex frustracije..valjda???
to samo u civilaziji postoji
ne verujem da oni imaju kurs hebanja
ok mozhxda i imaju...to ce neko struchan znati..kao matora poduava mlade zhenke
znaci ove stavke se odnose na bele ljude??? odnosno ne chisto bele nego zapadnoevr kulturu?
eto kao superirorna rasa kultura itd :> :>
istrazivach
28.12.2005., 14:18
kao..ok gubim nit valjda neko ima kontakt sa svojim telom a neko manje...ali nemam kontakt s chasovnikom definitivno :II
defintiivno
haha
Ja ne radim 8 sati moji poslovi su od 0-24 ali nema veze...
kod mene je i u praksi najvecim delom kako sam rekao
svako sredjuje svoj zivot po sebi...
malavelika
28.12.2005., 14:43
@? na zalost, uzivanje u sex-u se uci, ucila sam ja, ucile su moje prijateljice, ucile su njihove prijateljice...verujem da postoje zene koje iz cuga dozive orgazam, blago njima, ja sam morala da ucim-sta mi prija, sta njemu prija, kako izvuci maximum iz svog i partnerovog tela, kad nesto moze, kada ne...nije sve biologija, i dete biologija tera da se oseca zedno, pa ono uci da pije-da pogodi gde su mu usta, da skonta razliku izmedju vode, mleka i soka, da shvati koja mu je kolicina dovoljna...opet ponavljam, ako si ti znao/la odmah da uzivas-lucky you...
zelenooka
28.12.2005., 17:06
@? na zalost, uzivanje u sex-u se uci, ucila sam ja, ucile su moje prijateljice, ucile su njihove prijateljice...verujem da postoje zene koje iz cuga dozive orgazam, blago njima, ja sam morala da ucim-sta mi prija, sta njemu prija, kako izvuci maximum iz svog i partnerovog tela, kad nesto moze, kada ne......
Zašto na žalost, naravno da se uči...:-D
Nevinost sam izgubila sa 15 godina i 8 meseci.Imala sam pažljivog i nežnog momka sa kojim sam prvi orgazam doživela nakon godinu dana...Učenja, ispitivanja ili već kako hoćeš. ;-)
sandra w
28.12.2005., 18:32
Nisam bi,samo sam tada to uradila.Ta drugarica mi se i dan danas svidja i jedino bih sa njom ponovo spavala.Bilo je super, s obzirom na nase godine i neiskustvo.Znaci,nema sta da te boli,ne radis nista sto ne bi zelela da neko radi tebi i to je to.Danas,sa 27,lose strane heteroseksualnog odnosa su iza mene.
Gazdarica
28.12.2005., 18:34
Nisam bi,samo sam tada to uradila.Ta drugarica mi se i dan danas svidja i jedino bih sa njom ponovo spavala.Bilo je super, s obzirom na nase godine i neiskustvo.Znaci,nema sta da te boli,ne radis nista sto ne bi zelela da neko radi tebi i to je to.Danas,sa 27,lose strane heteroseksualnog odnosa su iza mene.Jao, ja sam malo zbunjena... Mislim, sta je bilo sa himenom? :?
Sto se tice seksualne orijentacije, to je tvoja privatna stvar... ;)
Petar_Pan
28.12.2005., 18:37
Nisam bi,samo sam tada to uradila.Ta drugarica mi se i dan danas svidja i jedino bih sa njom ponovo spavala.Bilo je super, s obzirom na nase godine i neiskustvo.Znaci,nema sta da te boli,ne radis nista sto ne bi zelela da neko radi tebi i to je to.Danas,sa 27,lose strane heteroseksualnog odnosa su iza mene.
A da probas da odes kod ginekologa... Znas ima raznih uzroka bolova pri odnosu... a 95% njih ti ginekolog moze srediti... i onda te ne boli... cak sta vise uzivas... Mada 27 je kasno da covek menja svoj mozak...
Petar_Pan
28.12.2005., 18:40
O jedna od retkih koja se toga seca :lol:... i iskrenih. I ja mislim da mnogo foliraju oni koji kazu da im je prvi put bilo savrseno... jednostavno se i ne secaju... Ili nisu upoznali bolje do sada...
sandra w
28.12.2005., 21:11
A da probas da odes kod ginekologa... Znas ima raznih uzroka bolova pri odnosu... a 95% njih ti ginekolog moze srediti... i onda te ne boli... cak sta vise uzivas... Mada 27 je kasno da covek menja svoj mozak...
Da,verovatno bih mogla da odem kod ginekologa...Da nisi ti,mozda,ginekolog?
Imala sam skoro 16 i bila uzaljubljena kako samo u tim godinama mozes da budes. Bilo je ok, ne narocito lepo, ne narocito bolno. I to je to.
Uzivanje je doslo posle, ali nikada ne sa prvim, cak ga se i ne secam vise cak ni sa toplinom.
hulahopka
28.12.2005., 23:05
Bila sam zaljubljena u tipa koji je imao malu kitu(samo sto ja tad to nisam znala)..svejedno malo bolelo, a on pripremio i peskiric stavio ispod mene da ako krvarim ne sjebem posteljinu....Od tad je proslo godinu dana..ja spavala sa drugim deckom i sa njim ostavila fleke na krevetu..tako sam ja dva puta izgubila nevinost...A naravno da se mora steci,pre svega samopouzdanje( to najvise sa godinama ide), pa + iskustvo, pa covek, pardon zena pocne zaista da uziva u sexu
paradizo
28.12.2005., 23:39
Bila sam zaljubljena u tipa koji je imao malu kitu(samo sto ja tad to nisam znala)..svejedno malo bolelo, a on pripremio i peskiric stavio ispod mene da ako krvarim ne sjebem posteljinu....Od tad je proslo godinu dana..ja spavala sa drugim deckom i sa njim ostavila fleke na krevetu..tako sam ja dva puta izgubila nevinost...A naravno da se mora steci,pre svega samopouzdanje( to najvise sa godinama ide), pa + iskustvo, pa covek, pardon zena pocne zaista da uziva u sexu
Ti si HULAHOPKO za GINISOVU knjigu rekorda, koju si ti srecu imala covece, za neverovati. U stvari mozda nije srece nego nesreca, bila si izmrcvaljena sa tom "kitom", a i on, koji je to tip koji kolje kokota, a ne uspjeva da ga prikolje do kraja. pa da je to bila kita poput "PEROREZA" trebao je to da odradi onako da se secas do kraja zivota. Ma cim je on uzeo peskir da zastiti posteljinu, tu nema yebaca. Svaka devica se prvo dobro izlize(izvini na izrazu)i onda se predje na taj svecani ritual, cak sam zaboravio i druge stvari, kao sto su sampanjci, ruze, svece, jer ti u tom momentu zasluzujes da isprljas najskuplju posteljinu od svile covece, pa himen se vazda cuvao(tako je makar bilo) par decenija, da bi se poklonio nekom ko to zasluzuje, zar ne? TO NE MOGU DA RAZUMEM, CAK CUJEM DA NEKE DEVOJKE GUBE NEVINOST PO NEKIM KLUPAMA,U PARKOVIMA, MISLIM DA JE TO NAJSVECANI CIN POSLE KRSTENJA ZA JEDNO ZENSKO BICE. Zelio bih da znam da li mi sta zameras.
E cowjece......nisi ti jedini peh.......i meni se prwi put desila ista stwar.....samo sto sam ja s nijm bila jos neko wrijeme kasnije i imali mi redowite odnose a kad sam spawala sa slijedecim nije mogao uci u mene a kad je uspio jedwa swe ostale naznake su bile kao da mi je prwi put.....krwarenje i to.......a jos mu ja rekla da sam wec spawala s jednim tipom a on me gledao kao da sam pala s marsa..... :???:
Gryphon
29.12.2005., 00:00
E cowjece......nisi ti jedini peh.......i meni se prwi put desila ista stwar.....samo sto sam ja s nijm bila jos neko wrijeme kasnije i imali mi redowite odnose a kad sam spawala sa slijedecim nije mogao uci u mene a kad je uspio jedwa swe ostale naznake su bile kao da mi je prwi put.....krwarenje i to.......a jos mu ja rekla da sam wec spawala s jednim tipom a on me gledao kao da sam pala s marsa..... :???:
http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c008.gif za ovo jos nisam cuo. Ova krstarica je CUDO. he he
goldfish
29.12.2005., 00:13
a jeste probale da skinete hulahopke ??? :mrgreen:
Gryphon
29.12.2005., 00:17
na ovoj temi da umres od smeha. http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c008.gif
Ko ti je kriv sto radis velike pauze, pa ti je u medjuvremenu zarasla. :razz:
paradizo
29.12.2005., 00:20
a jeste probale da skinete hulahopke ??? :mrgreen:
Mozda hulahopke jesu, ali gacice su zaboravile sigurno. DA IH PRIUPITAMO PONOVO?
inspirion
29.12.2005., 00:38
Još uvek sam nevin.
Da li je to blam sa 25. godina?
Gryphon
29.12.2005., 00:42
Ma jok, imas film "nevin u 40-toj" pogledaj ga.
BigBrother
29.12.2005., 13:09
Imam ja ortake nevini sa 30.
Meni prvi put od uzbudjenja patka drzala kljun dole, a joj ... blama, sreca ekskurzija trajala 4 dana pa sam imao fore da se pokazem i u boljem svetlu.... ja mlad ona, mlada al iskusna, pa to bas zna da uplasi coveka ali zato posle ho ho ho...
Ko ti je kriv sto radis velike pauze, pa ti je u medjuvremenu zarasla. :razz:
E Sinnke,poanta je u tome sto nije zarasla nego je on imao abnormalno mali qurac......a to se ne moze znati dok ne widis a glupo ti je spucati lika zbog malog qurca pa jos neko kratko wrijeme prowedes s njim.....cisto kolegijalno ;)
Petar_Pan
29.12.2005., 18:48
Da,verovatno bih mogla da odem kod ginekologa...Da nisi ti,mozda,ginekolog?
A pazi imas raznih vrsta ginekologa. Jedni su ti kao zidari... to su oni u medicinskim ustanovama... a jedni su ti kao moleri... to su uglavnom privatnici i rade po kucama... lupaju zavrsne finalne radove. :lol: Tako da prvo odes kod zidara a posle priupitas za molera. :lol:
U svakom slucaju imam jake veze u tim krugovima... mogu da ti sredim nesto... kod najpoznatijih NS-adskih...
Petar_Pan
29.12.2005., 18:57
@siwa @hulahopka
Prvi vam je pokidao himen, drugi vam je pokidao nesto drugo... pukne koza... vaginal tears... nesto kao strije... samo iznutra... zaraste kao bilo koja posekotina....
sandra w
29.12.2005., 19:17
A pazi imas raznih vrsta ginekologa. Jedni su ti kao zidari... to su oni u medicinskim ustanovama... a jedni su ti kao moleri... to su uglavnom privatnici i rade po kucama... lupaju zavrsne finalne radove. :lol: Tako da prvo odes kod zidara a posle priupitas za molera. :lol:
U svakom slucaju imam jake veze u tim krugovima... mogu da ti sredim nesto... kod najpoznatijih NS-adskih...
Ok,bila sam kod zidara,pa sad pitam za molera.Da nisi ti taj?Bas bih volela da jesi.
Petar_Pan
29.12.2005., 23:20
Ok,bila sam kod zidara,pa sad pitam za molera.Da nisi ti taj?Bas bih volela da jesi.
Hmm... pa da moleri imaju bele mantile... Pa rasklope svoje objekte po stolu... pa dobro osmotre svoj posao... onako detaljno i strucno pregledaju.... sve ko fol se praveci hladni i nezainteresovani za posao... al uvek promeravaju posao malo duze nego sto treba... I tek onda se bace na posao... A za pregled sa sondom te kosta extra... :lol:
Hehe zezancija....
Razmislicemo o tom poslu... o kome za sad ne znamo nista... a ti dotle nakuckaj nesto... :wink:
Petar_Pan
29.12.2005., 23:22
Danas,sa 27,lose strane heteroseksualnog odnosa su iza mene.
Nesto se tu ipak malkice ne slaze... npr godiste u profilu. :lol:
hulahopka
30.12.2005., 00:01
Ti si HULAHOPKO za GINISOVU knjigu rekorda, koju si ti srecu imala covece, za neverovati. U stvari mozda nije srece nego nesreca, bila si izmrcvaljena sa tom "kitom", a i on, koji je to tip koji kolje kokota, a ne uspjeva da ga prikolje do kraja. pa da je to bila kita poput "PEROREZA" trebao je to da odradi onako da se secas do kraja zivota. Ma cim je on uzeo peskir da zastiti posteljinu, tu nema yebaca. Svaka devica se prvo dobro izlize(izvini na izrazu)i onda se predje na taj svecani ritual, cak sam zaboravio i druge stvari, kao sto su sampanjci, ruze, svece, jer ti u tom momentu zasluzujes da isprljas najskuplju posteljinu od svile covece, pa himen se vazda cuvao(tako je makar bilo) par decenija, da bi se poklonio nekom ko to zasluzuje, zar ne? TO NE MOGU DA RAZUMEM, CAK CUJEM DA NEKE DEVOJKE GUBE NEVINOST PO NEKIM KLUPAMA,U PARKOVIMA, MISLIM DA JE TO NAJSVECANI CIN POSLE KRSTENJA ZA JEDNO ZENSKO BICE. Zelio bih da znam da li mi sta zameras.
Ma zameram ti sto me ti nisi tresnuo prvi, tj.prvo dobro olizao, a ne ovako zbog kretena imam "traume iz detinjstva".... ;)
Gryphon
30.12.2005., 00:10
i jel ste potvrdili cinjenicu da je dovoljno 7 cm.
i jel ste potvrdili cinjenicu da je dovoljno 7 cm.
Ja imam 5 i nikad se nijedna nije zalila.
Gryphon
30.12.2005., 00:15
Pa sinnke rekao si da imas dva otkud sad pet. Bato pa ti si azdaja.
hulahopka
30.12.2005., 00:17
Maznes ga za jaja
paradizo
30.12.2005., 00:45
Ma zameram ti sto me ti nisi tresnuo prvi, tj.prvo dobro olizao, a ne ovako zbog kretena imam "traume iz detinjstva".... ;)
Mozda mi se ti nebi dopala za kresanje, a sto sa tice lizanja, to zasluzuje svaka devica, samo zbok toga sto to mesto nije niko dirao, medjutim ko tebe nije bio takav slucaj. Imala si sansu da to odradis(cak dva puta)sa mnogo uvazavanja, njeznosti i paznje, ali steta, naisla si na neke kretene, kao sto rece--yebiga nisi znala da odaberes, zao mi te zbok tih trauma, ali sta ces zivot je takav. U slucaju da ti se desi jos jednom da gubis nevinost, ti me pozovi mozda i da nadjemo neki zajdnicki jezik, ako ne budem ja dovoljan, pozvacemo i sinketa i nadam se da ces proci bez ikakvih trauma* zadovoljna*
hulahopka
30.12.2005., 00:59
Mozda mi se ti nebi dopala za kresanje, a sto sa tice lizanja, to zasluzuje svaka devica, samo zbok toga sto to mesto nije niko dirao, medjutim ko tebe nije bio takav slucaj. Imala si sansu da to odradis(cak dva puta)sa mnogo uvazavanja, njeznosti i paznje, ali steta, naisla si na neke kretene, kao sto rece--yebiga nisi znala da odaberes, zao mi te zbok tih trauma, ali sta ces zivot je takav. U slucaju da ti se desi jos jednom da gubis nevinost, ti me pozovi mozda i da nadjemo neki zajdnicki jezik, ako ne budem ja dovoljan, pozvacemo i sinketa i nadam se da ces proci bez ikakvih trauma* zadovoljna*
Sta reci...
sandra w
30.12.2005., 18:20
Nesto se tu ipak malkice ne slaze... npr godiste u profilu. :lol:
Cista greska pri kucanju,veruj mi.
Petar_Pan
30.12.2005., 20:11
Cista greska pri kucanju,veruj mi.
Vidim, vidim... i sa 19 si gresila pri kuckanju. :lol:
Psihologue
30.12.2005., 20:15
DOBRO PRIMETJENO...Petre...
lika585
03.01.2006., 17:15
Ja sam jos uvek nevina - sa 22! Kako to frajeri razumeju?
.... dehimenovanje...
Kaze se defloracija!
Ja sa 23 i ne mislim da je bilo prekasno ili prerano, trenutak je bio pravi!
Moje misljenje je da ni muskarci ni djevojke nebi trebali stupati u sexualne odnose prije punoljetstva...ali to je samo moje misljenje!
bojan86
03.01.2006., 18:12
Pa ti si nacionalno blago... :-)
Pa dobro, ima i takvih....tako da ne brines....to za NAS muskarce nije nista lose...moze cak da ti ide u korist! :-) :-)
banegad
03.01.2006., 18:15
Moje misljenje je da ni muskarci ni djevojke nebi trebali stupati u sexualne odnose prije punoljetstva...ali to je samo moje misljenje!
17 godina
365 dana
23 chasa
59 minuta
59 sekundi
jos sekund i pocinje yebarluk
bojan86
03.01.2006., 18:38
heheh ovo kao neko odrojavanje....
a sto se tice toga da trba da se ceka punolestvo...glupost....ako neko zna da je i pre tih 18 godina spreman...zasto bi cekao...?
sa 20 , nije mi zao sto nisam nevina,ali to je bio najgori deo mog zivota,tako da su mi ostale traume posle toga uopste nisam mogla da uzivam u sexu, tako da bih volela da mi se ni jedan nije dogodijo.inace ok, ako covek oseti potrebu i sa 15
Ja znam jednu koja ima 32 godine i jos uvek nevina, a izgleda dobro. Valjda joj nije bilo hitno. Ko zna.
Psihologue
03.01.2006., 21:19
Kako ti laktovi i kolena ?
:o sa 90 HEHEHEHEHhahaha........
Diamond_girl
04.01.2006., 02:02
Sa 18 i to je bio pravi trenutak.
Psihologue
04.01.2006., 02:04
Davno beshe...
Petar_Pan
04.01.2006., 12:09
A zasto ne razumeju?
Inace vec 5-i put postavljas isto pitanje... Bolje da nesto preduzmes po tom pitanju nego sto se samo zapitkujes... i gledas u horoskope... Uradi nesto.
Inace znao sam i jednu od 27 sto je bila nevina... i verovatno je jos uvek... ali je to iskljucivo zbog nje... Inace dobro izgleda i tipovi je redovno startuju...
atomski_mraw_
04.01.2006., 14:23
Sa 27 i ponosna na iste!
c c c.... i sad nesilazish?a?
Clyde_the_Glide
04.01.2006., 18:05
Prosvetljeni ucitelj Osho je govorio da su idealne godine sa prvi sex oko 14 i ja se slazem sa njim:wink:
Clyde_the_Glide
04.01.2006., 18:10
Pa sta vise cekas, prolazi ti vreme, ja objektivno smatram da ti imas neki strah od novih stvari, uglavnom potisnuta seksualnost, dolazi kao posledica nedostatka volje za zivotom:(, to ne kazem kao muskarac, nego pre svega kao razumno i osecajno bice:wink:
NE PROLAZI VREME ONO TEK POCINJE
chika_doktor
04.01.2006., 18:41
Sta si ti? Kuvar ili kurvar? :D
Petar_Pan
04.01.2006., 18:46
Da svi nesto tripuju da neko nije dovoljno dobar za njih... sanjaju princa/princezu... sve je to samo nedostatak ispravne komunikacije...
sa 18, ali su me bez problema mogli osuditi za zavodjenje maloletnika. mali je imao16.5 godinica. ipak, bila sam luda za njim. koliko sam upucena, sada se na zalost to zavrsava od petog do osmog razreda osnovne skole. moderna deca nema sta.....ozbiljan socioloski problem...
@siwa @hulahopka
Prvi vam je pokidao himen, drugi vam je pokidao nesto drugo... pukne koza... vaginal tears... nesto kao strije... samo iznutra... zaraste kao bilo koja posekotina....
ti si covece opsednut tim strijama, to je cudo jedno! ja dvaput krvarila sa istim tipom! moja dobra prijateljica bila sa tipom godinu dana dok nije prokrvarila (ginekolog joj objasnio da je himen tek tad probijen, i da je u njenom slucaju bio vrlo elastican). kojom silinom neko sa prostenjem treba da gura, pa da prokrvaris (ako je himen probijen), i kolika treba da mu je kitica?! ako i postoji nesto kao vaginal tears onda iste nastaju silovanjem pri cemu silovatelj ima gigantsku k :shock:
Petar_Pan
06.01.2006., 03:01
ti si covece opsednut tim strijama, to je cudo jedno! ja dvaput krvarila sa istim tipom! moja dobra prijateljica bila sa tipom godinu dana dok nije prokrvarila (ginekolog joj objasnio da je himen tek tad probijen, i da je u njenom slucaju bio vrlo elastican). kojom silinom neko sa prostenjem treba da gura, pa da prokrvaris (ako je himen probijen), i kolika treba da mu je kitica?! ako i postoji nesto kao vaginal tears onda iste nastaju silovanjem pri cemu silovatelj ima gigantsku k :shock:
Pa da silovanje nije sex... A ja nesto ne citiram takve postove i ne posecujem cesto takve teme... cak ih izbegavam... bas zbog horda iskompleksiranih koji se tamo cesto mogu zateci... Jeste postoji i taj elastican himen... ali ovde se krvarilo 2 put tako da to nije u pitanju ovde... Sve sto sam rekao je istina... I nema potrebe da se nesto raspravljamo oko toga... stvarno me ne interesuje ni da su 5 puta krvarila...
Psihologue
06.01.2006., 09:53
PRAVO PERO ZBORISH...
Pa da silovanje nije sex... A ja nesto ne citiram takve postove i ne posecujem cesto takve teme... cak ih izbegavam... bas zbog horda iskompleksiranih koji se tamo cesto mogu zateci... Jeste postoji i taj elastican himen... ali ovde se krvarilo 2 put tako da to nije u pitanju ovde... Sve sto sam rekao je istina... I nema potrebe da se nesto raspravljamo oko toga... stvarno me ne interesuje ni da su 5 puta krvarila...
ma logicno da te ne interesuje. i ne treba da te interesuje. nije uopste u tome stvar. stvar je u tome da ucis ribice kako se pliva. uz duzno postovanje, i potpuno nepoznavanje kako tvog zanimanja i obrazovanja (nije da me bas intersuju), tako i prakticnog iskustva koje posedujes, takve gluposti ne stoje. gde god da si to procitao, mora da je izvuceno iz konteksta. blesavo je (uvek se trudim da budem uctiva....) jedino sto ovu mudrost nudis na tanjiru u svakoj mogucoj prilici, nicim izazvan. i to jos poducavas zene koje su sa ribicom rodjene, do sad su je koristile (uglavnom), i ne treba im uputstvo za upotrebu (sa popisom najcescih kvarova). :roll:
Petar_Pan
08.01.2006., 23:43
ma logicno da te ne interesuje. i ne treba da te interesuje. nije uopste u tome stvar. stvar je u tome da ucis ribice kako se pliva. uz duzno postovanje, i potpuno nepoznavanje kako tvog zanimanja i obrazovanja (nije da me bas intersuju), tako i prakticnog iskustva koje posedujes, takve gluposti ne stoje. gde god da si to procitao, mora da je izvuceno iz konteksta. blesavo je (uvek se trudim da budem uctiva....) jedino sto ovu mudrost nudis na tanjiru u svakoj mogucoj prilici, nicim izazvan. i to jos poducavas zene koje su sa ribicom rodjene, do sad su je koristile (uglavnom), i ne treba im uputstvo za upotrebu (sa popisom najcescih kvarova). :roll:
Stvar je u klasicnom suprotnoscu misljenja i bazicnom instinktu uvredjenosti kad nesto nije po mom. No elem sve je to razumljivo. I jeste cinjenica da su skoro svi uzasno neobrazovani o sexu i bilo cim u vezi sa njim... Neretko su cak pogresno obrazovani... No tu smo da ukazemo na neke stvari... dobronamerno i sa nikakvim zlim namerama... Vece znanje ce doneti vece blagodeti svima... Vise srece i manje patnje i muskima i zenskima..
ugly duck
09.01.2006., 13:50
Glupo je stupati u odnose pre 16 godina jer mladi od sesnest neznaju da uzivaju u svim carima sexa.Ja sam jos uvek nevin,ne zato sto nije bilo prilika nego sto nije bilo one prave.
100 EURA i pronadji onu pravu...
Stvar je u klasicnom suprotnoscu misljenja i bazicnom instinktu uvredjenosti kad nesto nije po mom. No elem sve je to razumljivo. I jeste cinjenica da su skoro svi uzasno neobrazovani o sexu i bilo cim u vezi sa njim... Neretko su cak pogresno obrazovani... No tu smo da ukazemo na neke stvari... dobronamerno i sa nikakvim zlim namerama... Vece znanje ce doneti vece blagodeti svima... Vise srece i manje patnje i muskima i zenskima..
sto se obrazovanja tice, ta tema je rupa bez dna ( a boga mi i bez strija). zato, odlucih da odustanem od dalje konverzacije o strijama, ma koliko iritantno bilo citati o istim. u krajnjem slucaju, ko sebi dopusta da tako nadahnuto zbori o za njega spanskom selu, samo (nadahnuto) zbori o sebi. a sto se tice srece ( i muskima i zenskima ), slazuci se sa tobom, zelim srecu svima... :lol:
Petar_Pan
11.01.2006., 23:06
sto se obrazovanja tice, ta tema je rupa bez dna ( a boga mi i bez strija). zato, odlucih da odustanem od dalje konverzacije o strijama, ma koliko iritantno bilo citati o istim. u krajnjem slucaju, ko sebi dopusta da tako nadahnuto zbori o za njega spanskom selu, samo (nadahnuto) zbori o sebi. a sto se tice srece ( i muskima i zenskima ), slazuci se sa tobom, zelim srecu svima... :lol:
Ko sto sam vec negde i rekao... kockari se uzdaju u srecu... Pametni se uzdaju u znanje... a ako znanje nije u onom sto neko kaze... onda je sigurno u onom sto je u nekoj strucnoj knjizi ili enciklopediji napisano.... Tako da procitaj malo... pre nego bez argumenata krenes u pljuvacinu... I jeste obrazovanje rupa bez dna... ocigledno...
Ko sto sam vec negde i rekao... kockari se uzdaju u srecu... Pametni se uzdaju u znanje... a ako znanje nije u onom sto neko kaze... onda je sigurno u onom sto je u nekoj strucnoj knjizi ili enciklopediji napisano.... Tako da procitaj malo... pre nego bez argumenata krenes u pljuvacinu... I jeste obrazovanje rupa bez dna... ocigledno...
nisam krenula u pljuvacinu. mozda sam malo neodmereno odreagovala na neke"cinjenice" ovde iznesene. s' obzirom na "cinjenice" moze mi se i oprostiti. a sto se tice znanja i srece: malo srece nikad ne skodi. bilo je i obrazovanih na titaniku. a umrli strasnom smrcu. :-( . opet, verujem da se spaslo mnogo budala :sad: to je ono: glupost je neunistiva :lol:
Copy_Cat
14.01.2006., 00:51
Sa koliko godina ste izgubili nevinost ?
Nevinost sam izgubila sa 16 godina.
nikola0305
15.01.2006., 23:29
moze i sa 19
Petar_Pan
15.01.2006., 23:32
glupost je neunistiva :lol:
Definitivno...
dugi777jezik
18.01.2006., 14:22
Sa 18 i to je bio pravi trenutak.
Ne postoje prave godine za "ljuljanje sisja". Postoji samo pravo vreme za dobru "sadnju". Tvoje vreme, kad samo tebi i voljenom/voljenoj - lezze ! : )))
Definitivno...
jel se ti to hvalis, ili bi hteo nesto drugo da kazes? 8-)
dugi777jezik
19.01.2006., 14:50
sa 19
Pravo vreme je bilo kada kad se Zdesi. To se ne planira, nego - Zdogadja... : )
Pravo vreme je bilo kada kad se Zdesi. To se ne planira, nego - Zdogadja... : )
slazem se!
baki 75
19.01.2006., 15:41
sa 21, i volim sto sam tad sa njim, i volim kako je sve to ispalo i drago mi je setiti se tog čina, nema u meni blama ni ničeg sličnog... ;) I ostala kod njega do 4 ujutru, dodjem u pola pet , mislila sam da ću se ušunjati u stan da me moji neće čuti, a tata baš tad krenuo da piša, *****o mi Jel se sad dolayi kući,cccccc? A mene bolelo uvo, ja bila sva u bunilu, bila važna jer sam i to probala, i nije me uopste doticalo sta on priča... :p ;)
naancy90
15.02.2006., 16:15
Kako stvari stoje......sa 15..... ;) :D
mala_nish
20.02.2006., 01:14
sa 16
...... a bas sam mogla i malo kasnije, al' 'ajd'
Kad_LupimLupim
20.02.2006., 14:44
Mogla si i ranije, ne bi ti pala kruna s glave.
_tashha_
20.02.2006., 17:19
16 :))))
Petar_Pan
20.02.2006., 21:44
jel se ti to hvalis, ili bi hteo nesto drugo da kazes? 8-)
Falim se. :lol: Po principu pametniji popusta, magarac ostaje. :wink: :lol:
mala_nish
20.02.2006., 22:01
Mogla si i ranije, ne bi ti pala kruna s glave.
lupi, nemoj da se svadjamo..... ja sam na jednoj temi(ako nije i ova) zahtevala da ti objasnis svoje prvo sex iskustvo, ali to ne docekasmo.... ali, bar si me utesio, ja sam pa mislia da je to bilo rano, a sad... bas sam mogla i ranije.heeee
ma, kad vidim sta i kad rade ova deca sad.. :shock: ... ja sam super